|
|
#3031 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
dlaczego wiadomosc przeslano do moderatora??
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Najgorsze jest to ze do wczoraj myslalam ze jakos to bedzie...wspominal ze chce przerwy ale ja odmowilam...to zaczal uniakac spotkan...wczoraj niestety na rozmowie przez gg (wiem ze to glupie ale trudno rozmiawac z kims na zywo kto nie chce sie z toba spotkac albo przez telefon jak sie placze i nie mozna powiedziec slowa) po tym jak powiedzial ze dluzej tak nie moze, z chce przerwy to odczytalam ze chche zerwac...wiec napisalam ze go zegnam i rzeczy jego i te ktore od niego dostalam wysle mu poczta...a on co? Powiedzial ze chyba niemam mu co oddawac i ze on przyjdie oddac mi moje rzeczy to wtedy oddam mu co tam chce... caly czas o tym mysle...wydaje mi sie ze przez to powiedzial ze chce zerwac...dopiero pozniej w rozmowie wyszlo ze jdnak ta przerwa... ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- TA reklama na dole "sprawdz jak bedzie wygladalo WASZE dziecko" mnie zabila po prostu.. |
|
|
|
#3032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3033 |
|
Raczkowanie
|
A jeszcze w poniedizalek byl u mnie...poplakalismy sie oboje a jak zapytalam co teraz bedzie to powiedzial ze nie mozemy sie rozstac....
A co wg Was powinnam teraz robic ? dac mu swiety spokoj zeby wszystko przemyslal? czy odzywac sie do niego zeby mu pokazac ze mi zalezy? |
|
|
|
#3034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj mu czas, jeśli zatęskni to napisze czy przyjdzie do Ciebie. Takie jest moje zdanie. |
|
|
|
|
#3035 |
|
Raczkowanie
|
dzięki...niby przerwa ma trawac tydzien...
nie wiem tylko czy wytrzymam... |
|
|
|
#3036 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
TYDZIEN
jakby mi zaproponowal miesiac to chyba bym powiedziala ze to dlam nie jak normalne zerwanie wiec okreslenie czasu jest bez sensu... tzn tydzien to on powiedzial...jak go zapytalam czy mu tyle wystraczy to odpowiedzial "mozliwe' postaram sie byc silna i nie odzywac sie do niego pierwsza przez tez czas...ale za tydzien pisze i mowie zeby sie zdecydowal...jak nie to sama to skoczne... Boje sie tylko ze jemu wlasnie o to chodzi... |
|
|
|
#3038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Facet nie ma jaj, żeby zerwać za jednym zamachem (bo 6 lat, bo uczucia, bo przywiązanie, bo drastyczna zmiana życia), więc wymyśla przerwy. Znam wiele przypadków, że przerwy pomogły jednak tylko na krótki czas. Ale.. zawsze jest jakieś ale bo przecież żaden związek i przypadek nie jest dokładnie taki sam.
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
Analizuje wszystko co sie da...
jak w ostatnie wakacje wyjechala na 3 m-ce to tez byl kryzys prawie sie rozstalismy, wtedy tez chcial przerwy...niby jej nie bylo ale w koncu nie widzielismy sie wiec przerwe miala jak chcial...potem sielanka prawie...az do teraz... Wmawia msobie ze jetem silna, ze dam rade...ale...wiadomo...la two nie bedzie... |
|
|
|
#3040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I tak na początek: poczytaj trochę stron wstecz i spróbuj nie powtarzać tych samych błędów. Może będziesz pierwszą, która coś czerpnie z cudzego doświadczenia
|
|
|
|
|
#3041 |
|
Raczkowanie
|
czytalam...znam te rady ale kazdy chyba w takiej sytuacji ma nadizeje ze z u niego bedzie inaczej i wszystko skonczy sie happyendem...
dzieki za rady... Ale pewnie i tak bede sie tu jeszcze zalic...chociazby po to zeby to z siebie wyrzucic... |
|
|
|
#3042 |
|
Rozeznanie
|
W moim wypadku też było "rozstanie na próbę", bo nam się nie ukladało.
Nawet parę razy spotkalismy się na imprezach, i teraz widzę, że było mu to na rękę... Dla mnie to też było wysyłanie sygnału, że potrzebuje go więcej, że jest mi źle. On za to jest zadowolony, o nic się nie musi starac, a chyba ma jeszcze nadzieję, że może COŚ niezobowiązującego się wydarzy. No way! Czasami żaluję, jest mi przykro i w ogole, ale przeciez nikogo nie namówię, do uczuć, a i ja się wypaliłam... |
|
|
|
#3043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozostaje miec nadzieje ze ma do mnie wystarczajaco duzo szacunku zeby mi powiedziec wprost a nie unikac po jak najdluzej... |
|
|
|
|
#3044 |
|
Rozeznanie
|
Bezwartościowa, czytałam Twoje posty
Wg mnie jeśli chodzi o przerwy w związkach- są one BEZ SENSU. Bo to jest pierwszy krok do rozstania. Jeśli ktoś kogoś <jak w twoim przypadku-tak wywnioskowałam> szantażuje, że albo przerwa albo zrywa-to brzydko mówiąc ma cie w D***E :/ Więc olej dziada Wiem, że jest ciężko ale jak masz się męczyć i być w niepewności która Cię wyniszcza to szkoda czasu To moje zdanie.---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Co do szacunku i odwagi w mówieniu. Mój "facet" nie powiedział mi do dziś,że odchodzi bądź zrywa. Ma metodę następującą: nie odbiera telefonu, nie odpisuje na sms, nie wiem co się z nim dzieje. Więc zrozumiałam tchórzowskie myślenie-KONIEC Brak odwagi by powiedzieć, napisać. A szkoda.
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#3045 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]Co do szacunku i odwagi w mówieniu. Mój "facet" nie powiedział mi do dziś,że odchodzi bądź zrywa. Ma metodę następującą: nie odbiera telefonu, nie odpisuje na sms, nie wiem co się z nim dzieje. Więc zrozumiałam tchórzowskie myślenie-KONIEC
Brak odwagi by powiedzieć, napisać. A szkoda.[/QUOTE]POki co zakladam ze u mnie tak nie bedie... chociaz myzl ze moze tak byloby lepiej...wtedy bylabym na niego zla i moze altwiej byloby mi sie pogodic z rozstaniem... a dlugo tak juz trwasz w tej niepewnosci?? |
|
|
|
#3046 |
|
Rozeznanie
|
zverka też miałam takiego typa (bo nie wiem jak go nazwać) dobrych parę lat temu, ale bylismy wtedy jeszcze dzieciaki. Do tej pory nie powiedział mi dlaczego, co i jak... Na szczęście to bylo dawno i bardzo niewinne
|
|
|
|
#3047 |
|
Rozeznanie
|
Trwam tydzień. Ale ja już wiem, że to koniec. <wiem bo sama tak założyłam>.
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#3048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Ciebie żebyś dała radę wytrwać ten tydzień nie pisząc do niego. I pamiętaj - nadzieja jest fajna, ale w zbyt dużych ilościach może spowodować więcej szkód niż pożytku.
|
|
|
|
|
#3049 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od kogos uslyszlam ze moze poznal kogos z kim fajnie sie gada i kto pozwala mu zapomniec o problemach... Myslisce ze tak moze byc?? |
|
|
|
|
#3050 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chyba jestem ciągle zakochana w tym samym facecie... ![]() Cytat:
Prawda jest taka, że jak ktoś prosi o przerwę to mała szansa że będzie chciał wrócić - oczywiście są takie przypadki, ale ja bym nie liczyła na zbyt wiele...
|
||
|
|
|
#3051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam sesję od połowy kwietnia więc odstresowanie się przed jakoś nie bardzo jest możliwe Nad morze Wybieram się w połowie lipca
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja stosuję terapię pisania listów do eksa... i tak mnie kusi, żeby mu dzisiejszy wysłać Wybijcie mi to proszę z głowy
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobity ale jedziecie z koksem nie nadaze czytac
![]() u mnie znów beznadzieja psychiczna. źle mega źle. Nowysobie siedział na necie to głupia się odezwałam co robimy i czemu sie nawet nie odezwie jak siedze. a ten po co mam ci pisać to samo co wczoraj mówiłem i polazł... ![]() co to za człowiek, nawet nie wiem czy jechać do niego na weekensd ale z drugiej strony kiedy ja będę miała taką okazje zeby usiąśc na spokojnie i z nim gadać a nie na spacerze czy w przerwie w pracy ![]() dzisiaj chce coś z tym zrobić z nim z tym ze mną. on do mnie ze jestesmy razem przecież. tak? nie czuje tego. ciężko mu naet wyslać jakiego kolwiek smsa czy zadzwonic NIC. I ZNÓW NIE MYSLE O PRACY I JEJ NIE PSIZE
|
|
#3054 | |||||||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niestety, nie przy tym facecie, nie miej złudzeń. Cytat:
Na pewno Cię zaprosił, żeby na spokojnie porozmawiać. O, naiwności! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie w tych sprawach o niebo lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 25 to niby Magdy, ale różne źródła podają, że Magdaleny. Ja obchodzę 29 maja, a wtedy niby jest Marii Magdaleny, a nie samej Magdaleny Cytat:
yyy... nigdy tyle nie wytrzymałam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przykro mi, ale nie wygląda to dobrze. Po wspólnych 6 latach (!!!) powinniście być na etapie stabilizacji i wicia wspólnego gniazdka, a nie przerw i wątpliwości. Jak wygląda w ostatnim czasie Wasz związek, czego takiego on "dłużej nie może"? PS. Za takie nicki powinni dawać bany. Nie jesteś wcale bezwartościowa, a jeśli naprawdę tak sądzisz, to nie dziw się, że on nie widzi wartości w Tobie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie tak mam z Zakalcem. Przykre, ale trzeba iść dalej.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-05-27 o 12:12 |
|||||||||||||||
|
|
|
#3055 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo strzelił focha Cytat:
Podobno 27 maja też jest Magdaleny... Chociaż to nie do mnie, ale się pochwalę, że śpiewałam kiedyś na akademiach szkolnych! ![]() ![]() Zgadzam się ![]() To już jest koniec, nie ma już nic... Jesteśmy wolni, możemy iść! ![]()
|
|
#3056 |
|
Zadomowienie
|
Taki mam zamiar. Przecież próbować muszę, nawet jeśli będzie to próba nr x.
Chciałabym . Kiedyś śpiewałam i rzeczywiście mi to wychodziło. Zrezygnowałam z prób na rzecz wolnego czasu, eks-eksa. Zwyczajnie mi się odechciało, wybrałam naukę. Czasem żałuję, bo teraz zostaje mi jedynie śpiewać w pokoju i samochodzie [oczywiście do eksa ]. Ale nadal lubię to robić ![]() ah, te misie |
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ocknęłam się w ostatniej chwili i szybko zamknęłam okienko i poszłam sprzątać gabinet, żeby czymś innym się zająć. Boję się sama siebie w tych moich momentach spadku formy...
|
|
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
kurde tam myślę, że w sadzie pełnym jabłek nigdy nie wiemy na jak bardzo robaczywe i zgniłe trafimy, a ja własnie chyba na takie trafiłam.
|
|
#3059 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko być może :/ Trzymaj się i nie daj się. Nie możesz mu pokazać że się załamujesz
|
|
|
#3060 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś mi mówi, że Twój dom będzie lśnił czystością w najbliższym czasie ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

)
bo przecież żaden związek i przypadek nie jest dokładnie taki sam.

To moje zdanie.

Ja chyba jestem ciągle zakochana w tym samym facecie... 
Jutro jadę nad morze
On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
sympatii 

Ocknęłam się w ostatniej chwili i szybko zamknęłam okienko i poszłam sprzątać gabinet, żeby czymś innym się zająć. Boję się sama siebie w tych moich momentach spadku formy...