Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 09:19   #3031
Bezwartosciowa
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

dlaczego wiadomosc przeslano do moderatora??

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Najgorsze jest to ze do wczoraj myslalam ze jakos to bedzie...wspominal ze chce przerwy ale ja odmowilam...to zaczal uniakac spotkan...wczoraj niestety na rozmowie przez gg (wiem ze to glupie ale trudno rozmiawac z kims na zywo kto nie chce sie z toba spotkac albo przez telefon jak sie placze i nie mozna powiedziec slowa) po tym jak powiedzial ze dluzej tak nie moze, z chce przerwy to odczytalam ze chche zerwac...wiec napisalam ze go zegnam i rzeczy jego i te ktore od niego dostalam wysle mu poczta...a on co?

Powiedzial ze chyba niemam mu co oddawac i ze on przyjdie oddac mi moje rzeczy to wtedy oddam mu co tam chce...

caly czas o tym mysle...wydaje mi sie ze przez to powiedzial ze chce zerwac...dopiero pozniej w rozmowie wyszlo ze jdnak ta przerwa...

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

TA reklama na dole "sprawdz jak bedzie wygladalo WASZE dziecko" mnie zabila po prostu..
Bezwartosciowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:20   #3032
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bezwartosciowa Pokaż wiadomość
dlaczego wiadomosc przeslano do moderatora??

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Najgorsze jest to ze do wczoraj myslalam ze jakos to bedzie...wspominal ze chce przerwy ale ja odmowilam...to zaczal uniakac spotkan...wczoraj niestety na rozmowie przez gg (wiem ze to glupie ale trudno rozmiawac z kims na zywo kto nie chce sie z toba spotkac albo przez telefon jak sie placze i nie mozna powiedziec slowa) po tym jak powiedzial ze dluzej tak nie moze, z chce przerwy to odczytalam ze chche zerwac...wiec napisalam ze go zegnam i rzeczy jego i te ktore od niego dostalam wysle mu poczta...a on co?

Powiedzial ze chyba niemam mu co oddawac i ze on przyjdie oddac mi moje rzeczy to wtedy oddam mu co tam chce...

caly czas o tym mysle...wydaje mi sie ze przez to powiedzial ze chce zerwac...dopiero pozniej w rozmowie wyszlo ze jdnak ta przerwa...
Wiesz, najgorsze jest to czego Ci nie życzę gdy on zerwie , zakończy wasz związek będziesz się czuła jeszcze gorzej ... Takie przerwy nic dobrego niestety nie dają...
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:23   #3033
Bezwartosciowa
Raczkowanie

A jeszcze w poniedizalek byl u mnie...poplakalismy sie oboje a jak zapytalam co teraz bedzie to powiedzial ze nie mozemy sie rozstac....

A co wg Was powinnam teraz robic ?

dac mu swiety spokoj zeby wszystko przemyslal? czy odzywac sie do niego zeby mu pokazac ze mi zalezy?
Stary 2011-05-27, 09:29   #3034
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
A jeszcze w poniedizalek byl u mnie...poplakalismy sie oboje a jak zapytalam co teraz bedzie to powiedzial ze nie mozemy sie rozstac....

A co wg Was powinnam teraz robic ?

dac mu swiety spokoj zeby wszystko przemyslal? czy odzywac sie do niego zeby mu pokazac ze mi zalezy?

Daj mu czas, jeśli zatęskni to napisze czy przyjdzie do Ciebie. Takie jest moje zdanie.
Stary 2011-05-27, 09:34   #3035
Bezwartosciowa
Raczkowanie

dzięki...niby przerwa ma trawac tydzien...
nie wiem tylko czy wytrzymam...
Stary 2011-05-27, 09:41   #3036
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Miesiąc ? To nieźle ...

Przykro mi
"przerwa" do niczego dobrego raczej nie prowadzi...
Ale może będzie w waszym wypadku inaczej !
Stary 2011-05-27, 09:49   #3037
Bezwartosciowa
Raczkowanie

TYDZIEN

jakby mi zaproponowal miesiac to chyba bym powiedziala ze to dlam nie jak normalne zerwanie wiec okreslenie czasu jest bez sensu...

tzn tydzien to on powiedzial...jak go zapytalam czy mu tyle wystraczy to odpowiedzial "mozliwe'

postaram sie byc silna i nie odzywac sie do niego pierwsza przez tez czas...ale za tydzien pisze i mowie zeby sie zdecydowal...jak nie to sama to skoczne...
Boje sie tylko ze jemu wlasnie o to chodzi...
Stary 2011-05-27, 09:54   #3038
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Ja tam w przerwy nie wierzę (za dużo się naczytałam )
Facet nie ma jaj, żeby zerwać za jednym zamachem (bo 6 lat, bo uczucia, bo przywiązanie, bo drastyczna zmiana życia), więc wymyśla przerwy. Znam wiele przypadków, że przerwy pomogły jednak tylko na krótki czas.
Ale.. zawsze jest jakieś ale bo przecież żaden związek i przypadek nie jest dokładnie taki sam.
Stary 2011-05-27, 10:00   #3039
Bezwartosciowa
Raczkowanie

Analizuje wszystko co sie da...
jak w ostatnie wakacje wyjechala na 3 m-ce to tez byl kryzys prawie sie rozstalismy, wtedy tez chcial przerwy...niby jej nie bylo ale w koncu nie widzielismy sie wiec przerwe miala jak chcial...potem sielanka prawie...az do teraz...

Wmawia msobie ze jetem silna, ze dam rade...ale...wiadomo...la two nie bedzie...
Stary 2011-05-27, 10:14   #3040
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Wmawia msobie ze jetem silna, ze dam rade...ale...wiadomo...la two nie bedzie...
Łatwo nie będzie na pewno, ale nie pozostaje Ci nic innego. Bo szkoda życia
I tak na początek: poczytaj trochę stron wstecz i spróbuj nie powtarzać tych samych błędów. Może będziesz pierwszą, która coś czerpnie z cudzego doświadczenia
Stary 2011-05-27, 10:19   #3041
Bezwartosciowa
Raczkowanie

czytalam...znam te rady ale kazdy chyba w takiej sytuacji ma nadizeje ze z u niego bedzie inaczej i wszystko skonczy sie happyendem...

dzieki za rady...

Ale pewnie i tak bede sie tu jeszcze zalic...chociazby po to zeby to z siebie wyrzucic...
Stary 2011-05-27, 10:48   #3042
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

W moim wypadku też było "rozstanie na próbę", bo nam się nie ukladało.
Nawet parę razy spotkalismy się na imprezach, i teraz widzę, że było mu to na rękę...
Dla mnie to też było wysyłanie sygnału, że potrzebuje go więcej, że jest mi źle. On za to jest zadowolony, o nic się nie musi starac, a chyba ma jeszcze nadzieję, że może COŚ niezobowiązującego się wydarzy. No way!
Czasami żaluję, jest mi przykro i w ogole, ale przeciez nikogo nie namówię, do uczuć, a i ja się wypaliłam...
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 10:51   #3043
Bezwartosciowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
W moim wypadku też było "rozstanie na próbę", bo nam się nie ukladało.
Nawet parę razy spotkalismy się na imprezach, i teraz widzę, że było mu to na rękę...
Dla mnie to też było wysyłanie sygnału, że potrzebuje go więcej, że jest mi źle. On za to jest zadowolony, o nic się nie musi starac, a chyba ma jeszcze nadzieję, że może COŚ niezobowiązującego się wydarzy. No way!
Czasami żaluję, jest mi przykro i w ogole, ale przeciez nikogo nie namówię, do uczuć, a i ja się wypaliłam...
walsnie tego sie boje...zeby ta przerwa to nie po to zeby przemyslec wszystko (u mnie ma niby trawc tydzien) tylko zeby dac mi do zrozumienia ze powoli trzeba sie zegnac...
pozostaje miec nadzieje ze ma do mnie wystarczajaco duzo szacunku zeby mi powiedziec wprost a nie unikac po jak najdluzej...
Stary 2011-05-27, 10:55   #3044
zverka
Rozeznanie

Bezwartościowa, czytałam Twoje posty Wg mnie jeśli chodzi o przerwy w związkach- są one BEZ SENSU. Bo to jest pierwszy krok do rozstania. Jeśli ktoś kogoś <jak w twoim przypadku-tak wywnioskowałam> szantażuje, że albo przerwa albo zrywa-to brzydko mówiąc ma cie w D***E :/ Więc olej dziada Wiem, że jest ciężko ale jak masz się męczyć i być w niepewności która Cię wyniszcza to szkoda czasu To moje zdanie.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Co do szacunku i odwagi w mówieniu. Mój "facet" nie powiedział mi do dziś,że odchodzi bądź zrywa. Ma metodę następującą: nie odbiera telefonu, nie odpisuje na sms, nie wiem co się z nim dzieje. Więc zrozumiałam tchórzowskie myślenie-KONIEC Brak odwagi by powiedzieć, napisać. A szkoda.
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:01   #3045
Bezwartosciowa
Raczkowanie

[/COLOR]Co do szacunku i odwagi w mówieniu. Mój "facet" nie powiedział mi do dziś,że odchodzi bądź zrywa. Ma metodę następującą: nie odbiera telefonu, nie odpisuje na sms, nie wiem co się z nim dzieje. Więc zrozumiałam tchórzowskie myślenie-KONIEC Brak odwagi by powiedzieć, napisać. A szkoda.[/QUOTE]

POki co zakladam ze u mnie tak nie bedie...
chociaz myzl ze moze tak byloby lepiej...wtedy bylabym na niego zla i moze altwiej byloby mi sie pogodic z rozstaniem...

a dlugo tak juz trwasz w tej niepewnosci??
Stary 2011-05-27, 11:03   #3046
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

zverka też miałam takiego typa (bo nie wiem jak go nazwać) dobrych parę lat temu, ale bylismy wtedy jeszcze dzieciaki. Do tej pory nie powiedział mi dlaczego, co i jak... Na szczęście to bylo dawno i bardzo niewinne
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:03   #3047
zverka
Rozeznanie

Trwam tydzień. Ale ja już wiem, że to koniec. <wiem bo sama tak założyłam>.
MM.
Stary 2011-05-27, 11:04   #3048
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
pozostaje miec nadzieje ze ma do mnie wystarczajaco duzo szacunku zeby mi powiedziec wprost a nie unikac po jak najdluzej...
no niestety wielu reprezentantów płci 'silniejszej' tak robi. Tchórze nie z tej ziemi. Co zrobić, żeby było jak najłatwiej, jak najprzyjemniej, a zarazem, żeby jak najbardziej dupę ochronić - ich tok myślenia

Trzymam kciuki za Ciebie żebyś dała radę wytrwać ten tydzień nie pisząc do niego. I pamiętaj - nadzieja jest fajna, ale w zbyt dużych ilościach może spowodować więcej szkód niż pożytku.
Stary 2011-05-27, 11:06   #3049
Bezwartosciowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Trwam tydzień. Ale ja już wiem, że to koniec. <wiem bo sama tak założyłam>.
Je bede czekac ttydzien...przynajmniej tak zakladam...zeby sie dowiedziec czy cos sobie premyslal...jesli sie ani razu do tego czasu nieodezwie (mam nadziej ze ja sie nie zlamie) to bedzie ze mna zle...napisze wtedy do niego i zoabczymy...

Od kogos uslyszlam ze moze poznal kogos z kim fajnie sie gada i kto pozwala mu zapomniec o problemach...

Myslisce ze tak moze byc??
Stary 2011-05-27, 11:34   #3050
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
SOLIDEJA nie martw się, ja też nikogo nie mam na oku i prawdę mówiąc nie wiem czy jestem z tego powodu wkurzona czy zadowolona. czasami brakuje mi kogoś u boku, ale czasami jest mi dobrze samej ze sobą! kolega o którym tu już wcześniej pisałam nadal robi podchody, ale teraz zdecydował się na zagrywkę taktyczną czyli zaprzestanie kontaktu niestety nie wychodzi mu to na dobre bo w pewnym sensie cieszę się, że on się nie odzywa...
Ja się właśnie z nikim nie umawiam, nie spotykam... mam pokręconą sytuację z facetami. Okropnie. Chłopak z którym widywaliśmy się bez zobowiązań na miłe spędzanie czasu poznał teraz jakąś dziewczynę i ma nadzieję, że coś z tego będzie. Ja też się bardzo cieszę i trzymam kciuki, nie mogę się doczekać jak ją poznam (to mój bliski kolega). Mam też takiego jednego z którym czasami wpadamy na siebie od 6 lat, on zawsze chętny na jakieś fizyczności, raczej nie na związki, a teraz sam jest zakochany i w niemiłej, niejasnej sytuacji. Zresztą ja od niego też nigdy nic więcej nie chciałam niż miłe spędzanie czasu... I to wszystko, nikogo nie poznaję. Moje koleżanki takich świetnych facetów poznają, starszych, poukładanych, przystojnych, ambitnych, są adorowane, a ja... Ja chyba jestem ciągle zakochana w tym samym facecie...

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość
Ja tam w przerwy nie wierzę (za dużo się naczytałam )
Facet nie ma jaj, żeby zerwać za jednym zamachem (bo 6 lat, bo uczucia, bo przywiązanie, bo drastyczna zmiana życia), więc wymyśla przerwy. Znam wiele przypadków, że przerwy pomogły jednak tylko na krótki czas.
Ale.. zawsze jest jakieś ale bo przecież żaden związek i przypadek nie jest dokładnie taki sam.
Ja też nie wierzę w przerwy. Ja też o nią swojego ex poprosiłam, owszem, wróciłam do niego na jakieś 3 miesiące jeszcze i potem zerwałam ostatecznie. Niepotrzebnie przeciągałam ten związek... Prawda jest taka, że jak ktoś prosi o przerwę to mała szansa że będzie chciał wrócić - oczywiście są takie przypadki, ale ja bym nie liczyła na zbyt wiele...
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:40   #3051
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Żyje i mam się dobrze Jutro jadę nad morze Pogoda ma być kiepska, ale to nic, bez tego można się dobrze bawić Trza się odstresować przed sesją
Zazdroszczę ja mam sesję od połowy kwietnia więc odstresowanie się przed jakoś nie bardzo jest możliwe Nad morze Wybieram się w połowie lipca
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:45   #3052
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Matko widze powrot spamu..
Ale nie bardzo mam kiedy Was nadrabiac aczkolwiek widzialam dyskusje o seksie z eks.. sympatii i wybieraniu imienia dzidziusia

Ja poszerzam grono kontaktow w nowej pracy..
Ilonko pozdrawiam Cię ciepło, bo troszkę nam się kontakt osłabił

Dziewczyny ja stosuję terapię pisania listów do eksa... i tak mnie kusi, żeby mu dzisiejszy wysłać Wybijcie mi to proszę z głowy
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:47   #3053
AguŚ87
Zakorzenienie

Hej kobity ale jedziecie z koksem nie nadaze czytac

u mnie znów beznadzieja psychiczna. źle mega źle. Nowysobie siedział na necie to głupia się odezwałam co robimy i czemu sie nawet nie odezwie jak siedze. a ten po co mam ci pisać to samo co wczoraj mówiłem i polazł...

co to za człowiek, nawet nie wiem czy jechać do niego na weekensd ale z drugiej strony kiedy ja będę miała taką okazje zeby usiąśc na spokojnie i z nim gadać a nie na spacerze czy w przerwie w pracy

dzisiaj chce coś z tym zrobić z nim z tym ze mną. on do mnie ze jestesmy razem przecież. tak? nie czuje tego. ciężko mu naet wyslać jakiego kolwiek smsa czy zadzwonic NIC.

I ZNÓW NIE MYSLE O PRACY I JEJ NIE PSIZE
Stary 2011-05-27, 12:11   #3054
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
on wie ze nic i tak nie dostanie, tak czy siak czego by nie robił i nie gadal, szans nie ma i doskonale to wie. zresztą znam siebie, su**a nie da pies nie wezmie: heh...
Im bardziej się wzbraniasz, tym bardziej będzie próbował Cię zdobyć. Przyjedziesz do niego, a tam świece, kwiaty, wino...
Cytat:
nie ma opcji ja się nei daję czego to już samce nie próbowali w moim zyciu zeby dostac własnie 'to'. ohohho mozna by książke napisać niestety nie nabieram się na to chociaz w tym jednym aspekcie umiem sie opanowac i jestem ogarnięta.
Ja to wiem, Ty to wiesz, ale on tego nie wie.
Cytat:
Nowysobie siedział na necie to głupia się odezwałam co robimy i czemu sie nawet nie odezwie jak siedze. a ten po co mam ci pisać to samo co wczoraj mówiłem i polazł...
Też bym polazła, gdyby mi facet ciągle truł "co robimyyy", "czemu się nie odzywaaasz". Działasz jak typowa baba, a bądź kobietą marzeń.
Niestety, nie przy tym facecie, nie miej złudzeń.
Cytat:
co to za człowiek, nawet nie wiem czy jechać do niego na weekensd ale z drugiej strony kiedy ja będę miała taką okazje zeby usiąśc na spokojnie i z nim gadać a nie na spacerze czy w przerwie w pracy
A na spacerze nie można usiąść i pogadać?
Na pewno Cię zaprosił, żeby na spokojnie porozmawiać. O, naiwności!
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Myślę, że moglibyśmy byc ze sobą bardzo szczęśliwi, gdybyśmy w odpowiednim czasie zaczęli pracowac nad naszym związkiem.
Zginiesz roztrząsając, co by było, gdybyś skręciła w lewo, a nie w prawo. Miejże trochę instynktu samozachowawczego.
Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
ja mam taki fantastyczny humor dziś, że szok!
kilka stron wcześniej pisałam, że nie jestem gotowa na seks z nowym, a teraz od godziny nie robię nic innego oprócz przeglądania kompletów bielizny w necie, bo muszę sobie natychmiast sprawić coś nowego
Czy ten humor się utrzymał?
U mnie w tych sprawach o niebo lepiej
Cytat:
Żałuję, że zrobiłam z siebie dzisiaj taką desperacką kretynkę, która nie ma swoich zajęć tylko musi się pytać eksa czy nie ma ochoty coś zrobić ale na szczęście aż tak wielkiej gafy nie było, więc przeżyję, po raz kolejny
Przełknij to, zamknij za sobą i idź dalej, nie ma nad czym rozpaczać.
Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Dostaje sms od obcego nr, przyglądam się, serce zaczyna walić jak szalone - eks
A w sms - życzenia imieninowe Wspomnę tylko, że imieniny mam za hm.. parę dni
Odpisałam, że troszkę się pospieszył, ale dziękuję
25 maja były imieniny Magdy, więc szczerze mówiąc, to się spóźnił
25 to niby Magdy, ale różne źródła podają, że Magdaleny. Ja obchodzę 29 maja, a wtedy niby jest Marii Magdaleny, a nie samej Magdaleny
Cytat:
taaaa, ja się przez to wczuwam w śpiewanie serio, od razu mi się lżej robi jak kieruję moje arie daleko, daleko [wiadomo do kogo]
Ale tak ładnie śpiewasz?
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Lepiej tak niż jak ja ostatnio po miesiącu
yyy... nigdy tyle nie wytrzymałam
Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
A konto założyłam bo ogólnie nudzi mi się... Zawsze z kimś można porozmawiać niezobowiązująco...
Szkoda tylko, że skoro za to się płaci, to ludzie jednak wolą pogadać "zobowiązująco".
Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
popatrz może na sytuację szerzej
ciekawe jakby twoja rodzicielka postąpiła tak jakbyś ty tego chciała i dostała te 3 stowki, a razem z nimi w bonusie- upierdliwego faceta, który ma prawo decydować o twoim losie i robi wszsytko żeby matce (a więc i tobie) uprzykrzyć życie...i ciekawe jakbyś się czuła gdyby np. mama chciała z tobą wyjechac za granice na wakacje a ojciec by nie wyraził zgody na wywiezienie ciebie z kraju?!
Równie dobrze gość może być tatusiem olewczo obojętnym i się do niczego nie mieszać. Kasa przychodzi co miesiąc, a za granicę wyjeżdża się znacznie rzadziej.
Cytat:
czuje sie beznadziejnie...co myslicie o prerwach w zwiazkach? Ja wlsnie w takiej trwam bo moja polowka stwierdzila po nie dwanej sprzeczce ze chce odpoaczac zeby sobie wszystko rpzemyslec i "zatesknic".
Dla mie to bez sensu bo albo sie wiem czy sie kogos kocha i chce sie z tym kims byc albo nie...
Z drugiej ejdnak strony kazy ma prawo miec watpliwosci...
Każdy ma prawo mieć wątpliwości, ale jednak większość "przerw na zatęsknienie" kończy się rozstaniem. Część z tych rozstań kończy się powrotem, a część tych powrotów rozstaniami...

Przykro mi, ale nie wygląda to dobrze. Po wspólnych 6 latach (!!!) powinniście być na etapie stabilizacji i wicia wspólnego gniazdka, a nie przerw i wątpliwości.

Jak wygląda w ostatnim czasie Wasz związek, czego takiego on "dłużej nie może"?

PS. Za takie nicki powinni dawać bany. Nie jesteś wcale bezwartościowa, a jeśli naprawdę tak sądzisz, to nie dziw się, że on nie widzi wartości w Tobie
Cytat:
Od kogos uslyszlam ze moze poznal kogos z kim fajnie sie gada i kto pozwala mu zapomniec o problemach...
Jest to całkiem możliwe.
Cytat:
Zgadza się, ale i tak nie ma co się łudzić, że nasz przypadek będzie na pewno wyjątkowy i zupełnie odmienny od innych, bo przecież się kochamy, tylko misio się pogubił
Cytat:
I tak na początek: poczytaj trochę stron wstecz i spróbuj nie powtarzać tych samych błędów. Może będziesz pierwszą, która coś czerpnie z cudzego doświadczenia

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Dokładnie tak mam z Zakalcem. Przykre, ale trzeba iść dalej.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-05-27 o 12:12
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:27   #3055
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Ilonko pozdrawiam Cię ciepło, bo troszkę nam się kontakt osłabił

Dziewczyny ja stosuję terapię pisania listów do eksa... i tak mnie kusi, żeby mu dzisiejszy wysłać Wybijcie mi to proszę z głowy
Pamiętaj tylko, że później będziesz znowu się czuć upokorzona i będziesz nie lubić siebie, bo się tak pogrążasz.

Cytat:
Hej kobity ale jedziecie z koksem nie nadaze czytac

u mnie znów beznadzieja psychiczna. źle mega źle. Nowysobie siedział na necie to głupia się odezwałam co robimy i czemu sie nawet nie odezwie jak siedze. a ten po co mam ci pisać to samo co wczoraj mówiłem i polazł...

dzisiaj chce coś z tym zrobić z nim z tym ze mną. on do mnie ze jestesmy razem przecież. tak? nie czuje tego. ciężko mu naet wyslać jakiego kolwiek smsa czy zadzwonic NIC.

I ZNÓW NIE MYSLE O PRACY I JEJ NIE PSIZE
Może on chce dziewczynę, z którą będzie 'razem' właśnie na takie 'weekendy'?

Albo strzelił focha

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
25 maja były imieniny Magdy, więc szczerze mówiąc, to się spóźnił
25 to niby Magdy, ale różne źródła podają, że Magdaleny. Ja obchodzę 29 maja, a wtedy niby jest Marii Magdaleny, a nie samej Magdaleny

Ale tak ładnie śpiewasz?

PS. Za takie nicki powinni dawać bany. Nie jesteś wcale bezwartościowa, a jeśli naprawdę tak sądzisz, to nie dziw się, że on nie widzi wartości w Tobie

Dokładnie tak mam z Zakalcem. Przykre, ale trzeba iść dalej.
Ja też obchodzę 29 maja
Podobno 27 maja też jest Magdaleny...

Chociaż to nie do mnie, ale się pochwalę, że śpiewałam kiedyś na akademiach szkolnych!

Zgadzam się

To już jest koniec, nie ma już nic... Jesteśmy wolni, możemy iść!

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:32   #3056
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Przełknij to, zamknij za sobą i idź dalej, nie ma nad czym rozpaczać.
Taki mam zamiar. Przecież próbować muszę, nawet jeśli będzie to próba nr x.

Cytat:
Ale tak ładnie śpiewasz?
Chciałabym. Kiedyś śpiewałam i rzeczywiście mi to wychodziło. Zrezygnowałam z prób na rzecz wolnego czasu, eks-eksa. Zwyczajnie mi się odechciało, wybrałam naukę. Czasem żałuję, bo teraz zostaje mi jedynie śpiewać w pokoju i samochodzie [oczywiście do eksa]. Ale nadal lubię to robić

Cytat:
bo przecież się kochamy, tylko misio się pogubił
ah, te misie
Stary 2011-05-27, 12:36   #3057
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Pamiętaj tylko, że później będziesz znowu się czuć upokorzona i będziesz nie lubić siebie, bo się tak pogrążasz.

Właśnie tylko myśl o tym zatrzymała mnie przed tym. Ale przyznam Wam się, że byłam blisko... już zalogowałam się na pocztę i przygotowałam maila. Ocknęłam się w ostatniej chwili i szybko zamknęłam okienko i poszłam sprzątać gabinet, żeby czymś innym się zająć. Boję się sama siebie w tych moich momentach spadku formy...
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:36   #3058
AguŚ87
Zakorzenienie

kurde tam myślę, że w sadzie pełnym jabłek nigdy nie wiemy na jak bardzo robaczywe i zgniłe trafimy, a ja własnie chyba na takie trafiłam.
Stary 2011-05-27, 12:44   #3059
zverka
Rozeznanie

Wszystko być może :/ Trzymaj się i nie daj się. Nie możesz mu pokazać że się załamujesz
MM.
Stary 2011-05-27, 12:52   #3060
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie tylko myśl o tym zatrzymała mnie przed tym. Ale przyznam Wam się, że byłam blisko... już zalogowałam się na pocztę i przygotowałam maila. Ocknęłam się w ostatniej chwili i szybko zamknęłam okienko i poszłam sprzątać gabinet, żeby czymś innym się zająć. Boję się sama siebie w tych moich momentach spadku formy...

Coś mi mówi, że Twój dom będzie lśnił czystością w najbliższym czasie

Cytat:
kurde tam myślę, że w sadzie pełnym jabłek nigdy nie wiemy na jak bardzo robaczywe i zgniłe trafimy, a ja własnie chyba na takie trafiłam.
Lepiej żeby mu tam nic nie gniło

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości