Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 09:27   #1051
DzastaW
Zadomowienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

cotynato witam =)))

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:28   #1052
danika
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

dzień dobry

ale ładna pogoda...a jutro ma byc zimno i brzydko normalne - każdy weekend się pitoli pogoda.

Teraz do pracy i za 6 godzin zaczynamy weekendzik
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:37   #1053
DzastaW
Zadomowienie

A Ja weekend spędzam w domu, a mam mega ochotę gdzieś pojechać i się powygłupiać =/ narzeczonego namówię na łażenie po sklepach może =))) he he

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Wizaż stał się Moim uzależnieniem =/// =) mam dużo pracy, a i tak co chwila tutaj zaglądam =)))

Stary 2011-05-27, 09:42   #1054
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Cześć Wam, ja już po Nasiedziałam się w tej poradni jak nie wiem, od 9:40 do jakoś 12:40 bo wtedy weszłam do gabinetu.. Pani doktor nie mierzyła malucha, tylko główkę, serducho bije, brzuch ładnie rośnie, waga w porządku, glukoza też, ale mam za mało krwinek czerwonych, i dostałam jakieś tam lekarstwo na to Mam pytanie, czy wino czerwone, pite raz na jakiś czas też może pomóc przy tym problemie? Kojarzy mi się że kiedyś coś takiego słyszałam, i nie jestem pewna Poza tym będąc w poczekalni słyszałam bijące serducho dziecka pewnej dziewczyny, cudowna rzecz

A i jeszcze jedno.. będzie chłopczyk

No cóż.. najważniejsze że dzidzia jest zdrowa, dostałam nawet dwa zdjęcia pisiorka (choć w chwili obecnej nie wiem po co ).. Nie mogę się oswoić z tą myślą że nie będzie Nicoli Cały czas mówiłam do brzuszka per 'ona' i teraz ciężko będzie mi się przestawić, bo tak bardzo marzyłam o córeczce.. Jak tylko zobaczyłam małego, stojącego siusiaka od razu łzy mi zaczęły napływać do oczu, to był dla mnie koniec marzeń o dziewczynce. Teraz potrzebuję czasu, który przyzwyczai mnie do tej myśli, że noszę w sobie synka. Tż chyba też się trochę zawiódł bo oboje chcieliśmy córę.. ale jak to pani doktor powiedziała "sam wiedział co robił" Idę się teraz położyć na tv, bo te 3h w poczekalni mnie wykończyły Buziaki
Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny...byłam wczoraj na USG jednak nie zdążyłam wam nic napisać, bo wróciłam późno a do tego za chwilę przyszli znajomi....tak więc będzie chłopczyk Synuś zdrowy, pomiary które miał zrobione w normie...biegnę teraz was nadrabiać

Patiisia gratuluję chłopca
GRATULUJĘ synków

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:48   #1055
MAGiALENA
Zakorzenienie

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:49   #1056
19natka88
Zakorzenienie

Mmmm ale się wyspałam dzisiaj

AneczkaJ gratulacje zakupu W takich kolorach jak na zdjęciu kupiliście?

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
To ja mam coś w tym stylu. Tylko przeważnie ciśnienie wyższe, czasem tylko spada (zauważyłam to w upały), ale za to tętno praktycznie zawsze powyżej 100. Rzeczywiście, samopoczucie przy tym kiepskie, dyszę przy siedzeniu bez ruchu, a jak się ruszę, to mi serce chce wyskoczyć. Wspomnę o tym lekarzowi na środowej wizycie. Wcześniej miałam takie tętno wysokie dwa-trzy razy i jak mu o tym powiedziałam, to kazał dalej monitorować czy się nie powtarza.
U mnie jeśli ciśnienie jest ok to i tętno jest ok I raczej nie ma związku z pogodą także sama już nie wiem. Dobrze, że w poniedziałek wizyta

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Natka... To ja dalej trzymam kciuki

Co do niskiego cisnienia to chyba normalne ze człowiek sie od niego zle czuje..
Proponuje wiecej ruchu , szczególnie spacerowanie , chociaz wiem ze sie nie chce przy takim cisnieniu..... W kazdym badz razie na pewno lepiej jest miec za niskie niz za wysokie
A co do tętna to sie nie znam
Staram się sporo ruszać ale teraz ciężko bo piszę pracę licencjacką Na szczęście nie czuję się tak codziennie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
to było moje normalne ciśnienie przed ciążą, teraz mam dpiero takie w normie. Może herbatka mocniejsza zamiast kawy, też ciśnienie podnosi. Mam nadzieje że już lepiej jest dzisiaj

suuuper że są efekty, bardzo się cieszę
Ja miałam niskie a teraz mam jeszcze niższe Dzisiaj lepiej, dziękuję Każdy wynik w normie poprawia mi humor, mam nadzieję, że przez kolejne 2 tyg tez tak będzie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
ja tez miałaostatnio w te upałay takie cisnienie i fatalnie sie czułam a tetno to ja mam zawsze ok 90 wiec z tym to luzik

gratuluje poprawy z ta cukrzyca oby tak dalej

Mi właśnie najbardziej daje w kość to tętno, bo tak mi dziwnie serce telepie. Jeszcze 3 miesiące tylko

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:51   #1057
DzastaW
Zadomowienie

Jest przewaga chłopców nad dziewczynkami =)))

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Ja ciśnienie miałam zawsze strasznie niskie, a teraz jak bada Mnie pielęgniarka to mam idealne =))) jednak ciąża dobrze Mi służy =))) he he

Stary 2011-05-27, 10:15   #1058
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
hehhe z tym sprzątaniem to tak naprawde sie wystraszyłam bo mama coś mi wczoraj napomknęła że wpadnie

niezłe ćwiczonko z rana

u mnie jest gorrąco już a podobno popołudniem mają być burze a jutro to ma być 30 stopni ... podobno

posprzątane, została sypialnia ale to chyba po pracy ... albo jutro kurde fajne takie sprzątanie z rana, porobione i teraz właściwie bym miała cały dzień do dyspozycji, no ale trzeba iść do pracy
Masz rację, jak się z rana wcześnie się zacznie pracować to ten dzień się wydaje dłuższy i się ma jakąś taką energię na cały dzień, a jak się wstanie późno to później leń dopada i się nic nie chce

A u nas w nocy padało, teraz niebo zachmurzone i chłodno jest. A my wieczorem idziemy na koncert Perfectu. Będą grać w naszym mieście z okazji dni miasta. Byle tylko nie padało
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:14   #1059
kaileight
Zadomowienie

Z samego rana pojechałam oddać krew- na morfologie i w kolejce do laboratorium wystałam się ponad 2 h.Juz mi było słabo z głodu, nie byłam przygotowana jak emerytki, które przyszły ze składanymi krzesełkami turystycznymi. Ale dzięki temu przeczytałam książke"Mama i tata to my" Pauliny Smaszcz-Kurzajewskiej. Ponoć to jakiś hit Empiku. Ja pożyczyłam w bibliotece. Ładny miłam polew z niejW zasadzie to jest wielka ulotka reklamowa różnych produktów w grubej oprawie. Porady typu "musisz mieć tą pralkę bo inaczej...", "koniecznie kup taką farbę do pokoju bo inna zaszkodzi dzidziusiowi", "tylko takie butelki są dobre" itd. Żenada.

Piękna pogoda za oknem, jak skończy mi się pranie lecę na spacer, może złapię coś słonka, kupiłam sobie nowe "Zwierciadło" to akurat poczytam, pochodzę i dotlenię się. Ale ponoć w weekend pogoda ma się zepsuć- jak zawsze, tydzień piękny a w weekend leje-wściec się można

Edytowane przez kaileight
Czas edycji: 2011-05-27 o 11:16
kaileight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:41   #1060
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

nadal nie ma mojej sister??? uuu podejrzana sprawa

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

Też jestem na L4 od 3 miesiąca i wolę nie wiedzieć co by teraz było gdybym chodziła do pracy Co do seksu to ja nawet ochoty nie mam więc ten problem odpada
Będzie ok
haha witaj w klubie!!! i o dziwo - mój mężol tez tak ma, nie wiem, może się boi o mała, ale nic nie mówi Ja dziś musze podskoczyć do mojego gina, bo źle wypisał mi L4 to zapytam o krążek - bo wolałabym mieć coś takiego niż sie przejmować...

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:11   #1061
OrangeJuice
Raczkowanie

[QUOTE=DzastaW;27147772]Jest przewaga chłopców nad dziewczynkami =)))

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Tak, u mnie tez na 100% chłopak. W końcu dziewczyny beda mialy w kim wybierac. U mnie w Łodzi aktualnie na jednego mezczyzne przypadaja 4 kobiety, cos czuje, ze to sie zmienia i moj mały mezczyzna bedzie sie musial bardziej starac hihi.
OrangeJuice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:14   #1062
minio1984
Zadomowienie

Cześć Mamusie
Nie było mnie dość długo, mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie i nie zostałam skreślona z listy
Jakoś nie miałam kiedy pisać, jak jest ładna pogoda to jestem na działce u mamy, w wolnych chwilach robie papierki dla firmy, a jak już bym mogła do Was wpaść do małż siedzi na lapku i tak w koło, także będę rzadziej do was wpadać, ale postaram się jak najczęściej
i w ogóle nasz lapek się popsuł, dobrze że mamcia nam swojego pozyczyła, dobrze, że okazał się tylko popsuty zasilacz i nie trzeba będzie kupować nowego, bo i tak mamy sporo wydatków
Powiem wam że przeczytałam parę stron ale więcej nie dam rady, Gratuluję dziewczyny udanych wizyt kolejnych chłopaków i dziewczynek
Co do wyprawki to my z ubranek na 56, 62 mamy już wszystko, kaftaniki, śpioszki, pólśpiochy, body z kr i dł rekawem, 2 rożki, kocyki, zestaw do wyjścia ze szpitala, śpiworek do spania i trochę różnych ubranek z allegro, zostało trochę drobiazgów.
mamy już też łóżeczko z całą wyprawką do niego i wózek już też kupiony. Także już te większe zakupy zrobione
Dobra kończe bo się za bardzo naprodukowałam i nie będę przynudzać. Postaram sie jeszcze dziś odezwać.
Buziaki dla Mamusiek

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:41   #1063
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie
Nie było mnie dość długo, mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie i nie zostałam skreślona z listy
Jakoś nie miałam kiedy pisać, jak jest ładna pogoda to jestem na działce u mamy, w wolnych chwilach robie papierki dla firmy, a jak już bym mogła do Was wpaść do małż siedzi na lapku i tak w koło, także będę rzadziej do was wpadać, ale postaram się jak najczęściej
i w ogóle nasz lapek się popsuł, dobrze że mamcia nam swojego pozyczyła, dobrze, że okazał się tylko popsuty zasilacz i nie trzeba będzie kupować nowego, bo i tak mamy sporo wydatków
Powiem wam że przeczytałam parę stron ale więcej nie dam rady, Gratuluję dziewczyny udanych wizyt kolejnych chłopaków i dziewczynek
Co do wyprawki to my z ubranek na 56, 62 mamy już wszystko, kaftaniki, śpioszki, pólśpiochy, body z kr i dł rekawem, 2 rożki, kocyki, zestaw do wyjścia ze szpitala, śpiworek do spania i trochę różnych ubranek z allegro, zostało trochę drobiazgów.
mamy już też łóżeczko z całą wyprawką do niego i wózek już też kupiony. Także już te większe zakupy zrobione
Dobra kończe bo się za bardzo naprodukowałam i nie będę przynudzać. Postaram sie jeszcze dziś odezwać.
Buziaki dla Mamusiek
ja z wyprawka dla małej jestem daleko daleko w tyle
a tobie gratuluje ze juz te wazniejsze rzeczy masz kupione
co do wózka ja dalej zastanawiam sie nad kolorem a gdzie tam kupno reszty tezn nie mam tylko pare ubranek ale i tak musze jeszcze dokupic musze sobie liste wydrukowac i pomalutku zaczac kompletowac ta wyprawke bo połowa ciazy mineła tak szybko wiec pewnie ta druga tez mi tak zleci

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:44   #1064
kellysss
Zakorzenienie

Witam !!

Ja tez dzien zaczełam od sprzatania chociaz dalej gadrdlo boli...
No ale ja sie bardziej mecze i czuje sie bardziej chora jak leze
Takze postanowilam sie dzis troche poruszac i jakos tak mi lepiej
Pewnie znowu wieczorem padne...

U nas słoneczko ale tylko 14 stopni, po południu tez ma padac...

Ide zaraz gotowac obiadek dla moich chłopakow

Miłego dzionka !!!

Stary 2011-05-27, 12:47   #1065
agnieszka 0605
Zakorzenienie

minio - kochana, to my tu daleko w tyle za Tobą z zakupami!!

Co prawda ubranka tez mam w komplecie na 56, 62 i sporo nawet na 68, ale z "grubszych" zakupów nic mam tylko upatrzone, więc zakup to chwila moment, tylko teraz strasznie zaczynam się bać o małą... I boję się, zeby nic się nie stało, zebym nie zapeszyła tymi zakupami...

aaa.... nie wiem jak u Was, ale u mnie w TESCO znów są wyprzedaże na dziecięcym do 01/06. Sweterki, bluzeczki, spodnie - ceny do 20 zł. a 2 x body można kupić za 10 zł gatunkowo ciuszki świete, polecam

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

siostra - widze Cię !!!

Stary 2011-05-27, 13:01   #1066
lausanne
Wtajemniczenie

jestem kochana, nadrabiam dzielnie ale jestem na chwilę - powody u vipkow

Ty mi sie o dzidziusia nie bój, są gorsze rzeczy niż skracajaca się szyjka, a Twoja wcale nie jest taka krótka
Wszystko będzie okey na 100%
ja Ci to obiecuję
a to nie byle co taka obietnica

Czytalam nawet na wizażu jak dziewczyny opowiadały o przypadkach gdzie szyjka miała i 0,5cm, dziewczyna leżała - to oczywiste - ale suma sumarum urodziła po terminie Nasze córy będą jeszcze razem rozrabiać, nie sądzisz chyba że nie przyjadę poznać Ameli osobiście

Mamuśki moje pozostałe, Was też całuję, ale co mialam pisać to mi wyleciało totalnie z głowy bo nadrabialam, nadrabiałam a na koniec poprztykalam się z mężem i ze złości zapomniałam co miałam pisać

Edytowane przez lausanne
Czas edycji: 2011-05-27 o 13:02
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:03   #1067
minio1984
Zadomowienie

Tusia, agnieszka jakoś nie miałam w planie tak szybko kupować łóżeczka i wózka ale akurat takie promocje sie natrafiły to kupiliśmy. Poźniej bym sobie pluła w brodę że nie kupiłam a tak mam juz z glowy. Wózek w kolorze niebieskim, łózeczko takie jak chcialam drewniane, z szufladą i funkcją kołyski z materacykiem za 175 zł a wyprawka do łózeczka kolorze jasnosielonym w misie. Już sie nie mogę doczekać kiedy łózeczko będzie stało gotowe, bo wózek na razie stoi u siorki w Warszawie
agnieszka nie martw się, nic nie zapeszysz bo na perno będzie wszystko dobrze.
W poniedziałek będziemy świętować 2 rocznicę ślubu i nie wiem co kupić mężowi, może macie jakieś propozycje?

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

Stary 2011-05-27, 13:08   #1068
agnieszka 0605
Zakorzenienie

lausanne - trzymam za słowo

minio - 175 zł za łóżeczko z funk. kołyski, wow! Wcale nie dziwie Ci sie, ze kupiłaś! A nowe czy używane?

Stary 2011-05-27, 13:12   #1069
DzastaW
Zadomowienie

A Ja nadal nic nie mam dla dziecka, nawet jednego ubranka =/ ale wczoraj prosiłam (miałam głupawkę że prosiłam na kolanach) narzeczonego by odrazu po ślubie pokupować rzeczy i się zgodził =))) a później nie mogłam wstać i pękaliśmy obydwoje ze śmiechu, aż tata przyszedł z drugiego pokoju i gdy Nas zobaczył i się dowiedział o co chodzi, to zaczął się śmiać =))) ostatnio robię za domowego głupka =))) he he. Wkurza Mnie że siedząc w wannie nie jestem w stanie ogolić już zabardzo nóg, bo brzuch przeszkadza =///

Stary 2011-05-27, 13:13   #1070
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
W poniedziałek będziemy świętować 2 rocznicę ślubu i nie wiem co kupić mężowi, może macie jakieś propozycje?
dziękuje za słowa otuchy, kochane jestescie ale nie wyobrażam sobie jakby coś sie stało, oczywiscie odpukać w niemalowanie
rocznica ślubu - hmm cięża sprawa! Ja swojemu nie mam już pomysłow na swieta, urodziny, a gdzie tu dopiero rocznica ślubu. Może jakiś fajny portfel ?? (mój sobie ostatnio zażyczył nowy stad ta propozycja )

Stary 2011-05-27, 13:14   #1071
DzastaW
Zadomowienie

A Ja się wkurzyłam bo dzisiaj Obama przylatuje, a mam mieszkanie przy Żwirki i Wigury, akurat tam gdzie będzie przejeżdżał =/// zawsze jak ktoś przylatuje ważniejszy, to policja przejeżdża na sygnale co jest bardzo denerwujące (w dodatku mieszkam na parterze, z metr od ulicy) =///

Stary 2011-05-27, 13:23   #1072
minio1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
dziękuje za słowa otuchy, kochane jestescie ale nie wyobrażam sobie jakby coś sie stało, oczywiscie odpukać w niemalowanie
rocznica ślubu - hmm cięża sprawa! Ja swojemu nie mam już pomysłow na swieta, urodziny, a gdzie tu dopiero rocznica ślubu. Może jakiś fajny portfel ?? (mój sobie ostatnio zażyczył nowy stad ta propozycja )
agnieszka myśl tylko pozytywnie, napewno nic sie nie stanie
A z portfelem to fajny pomysł, ale tz ma nowy, więc ten pomysł odpada, za miesiąc ma urodzinki i kurcze znowu będzie problem z prezentem, a mąż jest bardzo praktyczny i takie woli prezenty

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

Stary 2011-05-27, 13:29   #1073
agnieszka 0605
Zakorzenienie

minio - a może jakieś ładne spinki do koszuli, albo jakąś koszulę, perfumy?

Stary 2011-05-27, 13:32   #1074
gerda
Zadomowienie

Witajcie,

Cytat:
A mnie się większosć nie podoba tych ubranek dla dziewczynek bo albo brzydko różowe, albo jakieś falbianiaste na szczęście można wybrać coś fajnistego gdybym się lubowała w różowych, cukierkowych i flbianiastych ubrankach byłoby dużo łatwiej

a dla chłopców widuje właśnie super ciuszki to chyba zawsze jest tak na odwrót
widzę, że mam tak samo

ja już po wizycie, od ostatniego razu (3tygodnie temu) przytyłam 100g za to mała rośnie ma 800g (26tydzień i 3d) i ma się dobrze, nawet język nam pokazała

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:36   #1075
minio1984
Zadomowienie

agniesia zapomniałam napisać, że lóżeczko uzywane od znajomych ale w bardzo dobrym stanie, prawie jak nowe, sprawdzałam w necie nowe takie z materacykiem to kosztuje od 400 zł w górę, takze udalo nam się
a co do prezentów to koszula fajny pomysł, ale ja pracuję w firmie w której szyjemy koszule dzięcięce i często dla meża przynoszę i ma już ich pełno, a perfumki kupię na urodziny, ehh dla faceta to cięzko coś wybraće Ale dzięki bardzo za propozycję

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

Stary 2011-05-27, 13:49   #1076
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczyny nikt za mna nie tesknil, och..ide was nadrabiac, musze tylko jak zwykle sie powyżalać na mega niskie cisnienie i pogode do kitu
Stary 2011-05-27, 13:50   #1077
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Mamusie
Witaj po latach Oczywiście, że pamiętamy, a na liście się znajdujesz

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
minio - kochana, to my tu daleko w tyle za Tobą z zakupami!!
Bo my siedzimy na forum, a Minio robi zakupy
Widzę, że masz dziś jakieś złe myśli, ale mam nadzieję, że wizyta u lekarza Cię uspokoi

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
A Ja się wkurzyłam bo dzisiaj Obama przylatuje, a mam mieszkanie przy Żwirki i Wigury, akurat tam gdzie będzie przejeżdżał =/// zawsze jak ktoś przylatuje ważniejszy, to policja przejeżdża na sygnale co jest bardzo denerwujące (w dodatku mieszkam na parterze, z metr od ulicy) =///
Ale będziesz mieć za to okazję obejrzeć Obamę

Mieliśmy jechać odwiedzić obie mamuśki (mieszkają niedaleko siebie), ale pogoda niepewna, a poza tym moja mama kaszle i kicha i zabroniła mi się zbliżać. No to nie pojechaliśmy nigdzie.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:59   #1078
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczyny nikt za mna nie tesknil, och..ide was nadrabiac, musze tylko jak zwykle sie powyżalać na mega niskie cisnienie i pogode do kitu
ja tęskniłam za Tobą lula

Cytat:
agniesia zapomniałam napisać, że lóżeczko uzywane od znajomych ale w bardzo dobrym stanie, prawie jak nowe, sprawdzałam w necie nowe takie z materacykiem to kosztuje od 400 zł w górę, takze udalo nam się
a co do prezentów to koszula fajny pomysł, ale ja pracuję w firmie w której szyjemy koszule dzięcięce i często dla meża przynoszę i ma już ich pełno, a perfumki kupię na urodziny, ehh dla faceta to cięzko coś wybraće Ale dzięki bardzo za propozycję
pewnie, że było warto kupić to łóżeczko a jak od znajomych to tym bardziej. A jakie to łózeczko, jest coś podobnego na necie? I jak z funkcjonalnoscią? Łatwo się blokuje funk. kołyski?
z tym prezentem to będziesz miała cięzki orzech do zgryzienia..

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Bo my siedzimy na forum, a Minio robi zakupy
Widzę, że masz dziś jakieś złe myśli, ale mam nadzieję, że wizyta u lekarza Cię uspokoi
do lekarza ide tylko poprawić L4, wizyta 05/06, ale może coś się dowiem... a humorek fakt - do dup**

Stary 2011-05-27, 14:16   #1079
minio1984
Zadomowienie

Agnieszka Takie kupiłam łóżeczko ,http://allegro.pl/4b-klups-radek-kol...632922829.html
ale nie powiem Ci jak z funkcjonalnością kołyski, bo jeszcze go nie złożyliśmy, ale znajomi bardzo zachwalalii bardzo łatwo się blokuje
Agnyska dzięki za pamięć

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

Stary 2011-05-27, 14:21   #1080
Patiisia
Wtajemniczenie

Witajcie z rana Ja jakoś godzinkę temu wstałam, bo teraz miałam ostatnią okazję żeby się jeszcze wyspać.. Spróbuję wstawić za jakiś czas zdjęcia z wczorajszego usg (na razie nie chce mi się robić ). Miłego dnia
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości