|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
Cytat:
nie martw się, faceci po prostu pewnych rzeczy nie rozumieją. Cytat:
i nie zakładaj od razu przegranej |
|||
|
|
|
#3542 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I żadnej fajnej bluzki nie mogę kupić bo mi się wszystkie za bardzo opinają i podkreślają tego co nie mają. |
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej wyglądać młodo niż staro
|
|
|
|
|
#3544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeeeeey piekne
troche mnie tu nie bylo, jutro week a ja naaadal zawalona nauka... postaram sie Was nadrobic zaraz, troche odpoczynku mi sie przyda ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Ok, nadrobilam mniej wiecej ![]() Tallulah - gratuluje nowej pracy ![]() Buahhot - wooo za 5 naleza sie wielkie brawa![]() Kitka - bardzo mi przykro z zaistniales sytuacji z K. oraz z kolega ![]() Cytat:
Tallulah powiedziala Ci wszystko, a ty nadal chcesz isc do lekarza, myslisz ze prywatny wymysli jakas nowa technike na wstrzymanie okresu? lekarze posiadaja jedna wiedza, to sa podstawy, ktore znajdziesz nawet w googlach, a nie wydawac kase na lekarza. nawet jak nie wiedzialas, ze sa takie skutki uboczne, to zawsze mozesz sobie o nich poczytac. przynajmniej ja sie tak zabieralam za wizyte u ginekologa, najpierw czytalam o co w tym chodzi, a w trakcie wizyty lekarz odpowiadal na moje pytania i rozwial moje watpliwosci. Tak czy inaczej, jak masz obfite, czasami nieregularne miesiaczki ja bym nie ryzykowala. Mam kolezanke, ktora brala tabletki, miala okres 2tyg i po 2tyg znowu, od 1,5roku nie moze znalezc tabletek dla siebie, dlatego zrezygnowala z nich i stosuje plasty. Kazdy organizm jest inny, jednak idac w nieznane, to lepiej miec okres, w ktorym wiesz jak sie zachowujesz, niz co, co dopiero 'testujesz', to dopiero jest ruletka za pozno sie obudzilas, dlatego ja bym nie zawracala sobie glowy tym.Fajnie, ze kupilas pedzle, zdaj z nich relacje, szczegolnie tego do blendowania, bo czaje sie na niego ![]() co do szminki, to w poniedzialek powinnam cos ruszyc z blogiem i napewno pokaze tak kilka czerwieni, rozy, malin moich na ustach Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez tak mysle ![]() swoja droga, pieknie Ci w blondzie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-05-27 o 13:08 |
|||
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie gdzie można kupić ten żel do twarzy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-506616 ? |
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dodalam zdjecia dzisiejszych wlosow. powiem szczerze, ze moze wizualnie nie powalaja, jednak w dotyku to jest duuza roznica
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() włoski bardzo ładne, dobrze że nie ścięłaś, gdy miałaś nad nimi wahania |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak z ciekawosci i tak zobacze, bo sama bym chetnie przetestowala![]() dziekuje ![]() scinam jakies 3-4cm.zastanawiam sie tylko czy isc do fryzjera (70zl... mysle czy lepiej ciucha sobie nie kupic), a poprosic mame o podciencie dzis, bo chce je zaczac rownac na prosto, a kazdy fryzjer ma jakies 'ale'. mam rozdwojone koncowki, a wiadomo, ze jak szybko tgo nie podetne, to beda niszczyc sie jeszcze szybciej i poglebi sie ten stan. cieszy mnie to, ze patrzac na starsze zdjecia ze stycznia w albumie, widze, ze warto o nie dbac
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za 70zl można coś fajnego sobie kupić. szczerze, to dziwi mnie strasznie taka cena za samo podcięcie końcówek. ja tyle płaciłam za ścięcie, ale kobieta się strasznie męczyła z moimi włosami i się śmiała, że ona je tnie, a one od razu odrastają |
|
|
|
|
#3550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Ja w niedziele mam dwa zaliczenia i też nie czuje się zbyt silna. ![]() Cytat:
Pewnie, że warto dbać o włosy. Ja mam ochotę swoje zafarbować (farbowałam w grudniu), ale jak widzę swoje naturalne to mi przechodzi, a odrost widać tylko, jak się dobrze przyjrzę im. Może zafarbuje w wakacje, jak mi zjaśnieją. ![]() A włosy to zawsze mama mi podcina, która jest fryzjerka, ale psią. ![]() Dzisiaj mój Tż. ma urodziny. Kupiłam mu książkę, Mam nadzieje, że mu się spodoba.
|
|
|
#3551 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dzięki dziewczyny
Kupiłam lakier pękający- w końcu jak dokończę spaghetti to wrzucę zdjęcie, pazurki malowałam na szybko ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Shadii trzymam kciuki Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-05-27 o 14:59 |
|
|
|
#3552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta fryzjerka jako jedyna, potrafi podcinac koncowki, a nie 10cm, co przy lokach robi duuuza roznice... podcinanie koncowek jest traktowane jak normalne strzyzenie, niestety Cytat:
moj ma za miesiac, ale do dzisiaj nie mam pomyslu co mu kupic, a najgorsze jest to, ze gdy pytam, to mowi, ze nic nie chce, bo ostatnio dostal za drogi prezent ale tez mu kupie jakas ksiazke i moze fajna koszulke, bo nigdy tego ode mnie nie dostal, a on duuzo czyta![]() Cytat:
?
|
|
#3553 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
najgłupsza część nauki za mną, na dziś jeszcze przewidziałam mniej głupią, ale i tak głupią drugą część ![]() Cytat:
Ja to jestem zdania, że cieliste szminki pasują wszystkim oczywiście z podkreśleniem oczu, bo tak bez niczego to wygląda się blado.... I nie ma za co, wypróbuj jantara koniecznie. Ja mam jeszcze mgiełkę z filtrami z tej serii na lato, psikam włosy przed opalaniem i też polecam ![]() No widzisz, to dla niego jesteś dziecko pewnie tak tylko rzucił w powietrze głupim tekstem. Dziękuję za kciuki, przydadzą się Cytat:
![]() Cytat:
i ja też trzymam kciuki za niedzielę ![]() Cytat:
z Essence kupiłaś?
|
||||
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również dziękuje.
Damy rade!
|
|
#3555 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
z vipery i to też dorwałam w jednej drogerii, w dwóch innych nie było (niesieciówki)- i w dodatku na drugim końcu miasta
![]() dla zainteresowanych zdjęcie mam na blogu, wybaczcie za niedociągnięcia, malowałam na szybko
|
|
|
|
#3556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Shadii z Essence nigdzie nie ma
Więc kupiłam inny
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj patrzylam na nie, moglam kupic ale nie wiedzialam, czy sa dobre
|
|
#3559 |
|
Zadomowienie
|
angelinmyheart, Shadii powodzenia na egzaminach, trzymam kciuki.
A ja dziś wzięłam się za siebie trochę w końcu i porządnie wydepilowałam, nogi, pachy okolice bikini. Zaraz pazurki u rąk sobie pomaluję, a wieczorem planuję balsamem brązującym się posmarować... A poza tym nałożę w końcu WAXa na całą noc... |
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Caate co do ginekologa, to chcę żeby chociaż polecił mi coś na bolesne miesiączki i na skrócenie ich, to wtedy nawet nie będzie potrzebne przesunięcie, bo jakoś przeżyję. A tak to będzie bardzo ciężko, zwłaszcza, że umieram przez pierwsze 3 dni @, a jak do tego dojdzie alkohol na weselu, to nie wiem co będzie.... Tamten gin nic mi nie powiedział na prośbę zaradzenia moich dolegliwości... To jest najważniejszy dzień w moim życiu i nie dziw się, że chcę, aby był perfekcyjny..... Stąd te wszystkie wątpliwości, bo się kompletnie na tym nie znam, a w internecie jest tylko "tabletki na każdego działają inaczej" albo "idź do ginekologa".
Z pędzli na pewno zdam relację. Czy Ci pomogę, to nie wiem, bo to mój pierwszy zestaw, a ja jestem w tej dziedzinie żółtodziobem.... ![]() A jeśli chodzi o fryzjera, to ja bym radziła kupić sobie coś fajnego, a o ścięcie końcówek poprosić mamę. Włosy zaraz urosną i znów trzeba będzie podciąć i kolejne 70zł.... A same końcówki to nie taka wielka filozofia.... Ja byłam u fryzjera, bo chciałam trochę wycieniować, a poza tym w domu nawet nie miałby mi kto podciąć :/ Ale teraz chcę wyrównać włosy i chyba będę podcinać sama (znaczy kogoś poproszę )Powiedz mi jeszcze co wg Ciebie dało najlepsze efekty w olejowaniu włosów.... Shadii robię brzuszki i kręcę hh. Kiedyś zaczęłam robić a6w, ale wymiękłam- a szczególnie moje plecy.... I efektów też nie było.... Nie pamiętam jak długo wytrzymałam, ale chyba ponad 2 tygodnie. A ten jantar jak konkretnie na Ciebie działa? |
|
|
|
#3561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Koniec zaliczeń
Dziś się trochę pospamuję a jutro na rajd jednodniowy wyruszam, zakończony ogniskiem oby pogoda dopisała Dziewczyny życzę powodzenia na zaliczeniach i wszystkich egzaminach caate co raz piękniejsze Twoje loczki Ja obiecuję również wstawić dziś foto moich włosów bo już widać znaczną różnicę w długości ![]() Kalpana Kiedyś pisałam w dawnym klubie że sama mam problem z bardzo bolesnymi miesiączkami, zdecydowałam się na tabletki anty które biorę bodajże 4 miesiąc i np na sobie nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, prócz zwiększonego apetytu nad którym nauczyłam się zapanować. Różnica jest na pewno kolosalna bo jak okres trwał 7 dni, i każdy dzień był na tabletkach przeciwbólowych bo nie dało się funkcjonować tak teraz trwa ok 4, jest mniej obfity i praktycznie bezbolesny. Ale tak jak dziewczyny piszą teraz jest juz za późno na testowanie tego typu tabletek, bo mogłabyś sprawę pogorszyć. Mi zależało na zniwelowaniu bólu bo za kilka dni wyjeżdżam do pracy no i o tabletkach myślałam znacznie wcześniej aby właśnie spróbować co i jak. Mogę ci zasugerować to co mi Pani Ginekolog, u której byłam. Aczkolwiek, gdybym nie była zdecydowana na anty zaproponowała mi abym w czasie, gdy czuję że dostanę okres i zaczyna mnie coś tam pobolewać, biorę Ketonal + No spę. Pani doktor mówiła że sposób ten poleca dziewczynom jako pierwszy, a potem w razie gdyby nie pomógł zaleca tabletki anty. Mi zależało na pewniaku więc zdecydowałam się na to drugie. Ale Gin mówiła że rzadko kiedy, dziewczyny, które wypróbują takie połączenie schodzą na tabletki anty, ponoć praktycznie w każdym przypadku skuteczny. Więc może spróbuj? Ketonal z no spą dopełniają się w działaniu, co skutkuje bezbolesnym miesiączkowaniem. Tylko ważne jest aby nie brać ich wtedy gdy ból jest już mocny, tylko za nim on nastąpi. ![]() Cytat:
A mogłabyś wstawić jakieś foto przed malowaniem włosów ?? Cytat:
Jakoś przemęczyłam Najbardziej jestem zadowolona z testu z materiału z całego półrocza dotyczącego teorii masażu, z którego miałam 15/16 Reszta zaliczeń chyba też w porządku
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska gratuluję
![]() I dziękuję za radę. Wypróbuję przed następną @ Wyplewiłam maliny i mam całe ręce w bąblach przez pokrzywy :/ |
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
i mam nadzieję że pomoże Ci ten sposób
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ketanol Ci nie pomaga? nie slyszalam o takich tabletkach typowych, ktore przepisuje gin wiec nie pomoge. co masz na mysli? olejowanie przyczynilo sie u mnie do: -nawilzenia! nawet tych koncowek, ktory myslalam, ze tylko nozyczki potrafia poskromic; -poteguje blask; -glaaadkosc -odzywia, odkad stosuje systemtycznie przed kazdym myciem wlosow oleje, widze, jak nowe wloski sa w caaalkiem inne kondycji, odrost po prostu mam zdrowy jak dziecko, ktore nigdy wlosow nie farbowalo -wlosy mniej sie lamia, nie elektryzuja sie, nie pusza mi to wystarczy, aby nadal wiernie nakladac olej ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- loluska gratuluje zaliczen ![]() i dziekuje za pochwale lokow
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z olejowaniem miałam na myśli to, który preparat dał najlepsze efekty. Bo z tego co kojarzę, używałaś kilku olejów.... |
|
|
|
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
Kalpana pamietam ze swojego slubu i po rozmowach z kolezankami, ze praktycznie caly wieczor nic nie zjadlam, a juz napewno niemialam czasu zeby usiasc i pic, zreszta jak wspomnialas to wazny dzien, zajmujesz sie wtedy goscmi przewaznie tanczysz itd itd, takze picie alkoholu mozna sobie podarowac.
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- caate dziekuje za opowiedz, pozniej jeszcze doczytalam o tym farbowaniu w ulotce bo jakos sama bym na to nie wpadla. farbowanie wyszlo jako tako, tzn nie ma odrostu i rownomiernie jest takze jest ok.od razu twarz lepiej wyglada.
|
|
#3567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do oleju lnianego zimno tloczonego dodaje olejek babydream fur mama/olejek ze slodkich migdalow/ z pestek winogron, ale przewaznie jest to ten pierwszy. taka mieszanke przynajmniej 2x w tyg nakladam na noc, a w reszte dni, chociaz na 2h przed myciem ![]() Cytat:
![]() sama mam 2odcienie na glowie, na ktore juz nakladam od tygodni farbe, ktora predzej zakwietnie w szufladzie niz ja sie zbiore do tego
|
|
#3568 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie, używacie tego szamponu Gliss Kura z płynnymi kryształami? wiem, że jest zachwalany chyba na wątku dla blondynek... Kupilam miniaturkę i całkiem fajny, tylko wydaję mi się że ma silikony w skladzie, a ja staram się je wyelimnować (chociaż nie wiem czy na prawde wychodzi mi to na dobre
)
|
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
Zuza mnie zarazila grypa jelitową
............... ...........
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
_blondyneczka_ zdrowiej nam szybko
caate zakochałam się w twoich włosach Dziewczyny jakie polecacie odżywki do włosów i szampony bez silikonów i parabenów [ jeśli już, to z małą ilością tych ostatnich ] ? Jutro wreszcie robię obiad
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

ale cóż, dziekuje za odpowiedz
Mam okropnie ciężką sesję w tym semestrze, chyba nie dam rady, a poprawki po wakacjach
i nie zakładaj od razu przegranej 

za 5 naleza sie wielkie brawa
A tak serio to mam zamiar iść do innego i chyba prywatnie się wybiorę, to może się coś dowiem konkretnego.