Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 12:31   #3541
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Ja ostatnio ciągle kupuję lakiery z miss selene. Mają bardzo ładne kolorki- ostatnio kupiłam różowy, niebieski i pomarańczowy
ja poszukam jakiś kolorków z vipery jumpy i strasznie mi się podobają te kolorki z essence do stóp: http://www.essence.eu/pl/produkty/na...your-feet.html

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Sliczny kolorek

Było mi przykro ale cóż, dziekuje za odpowiedz

Kochana kalpanko nic ale trudno

Dziekuje kochana

E.J
jak mu powiedziałam to powiedział ze mam sie Zuzi spytac bo to ona jest moja corka a nie on

nie martw się, faceci po prostu pewnych rzeczy nie rozumieją.

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość

Idę się uczyć Mam okropnie ciężką sesję w tym semestrze, chyba nie dam rady, a poprawki po wakacjach 4 egzaminy w następnym tygodniu, 3 to historia... trzymajcie kciuki, Dziewczyny, bo czuję, że źle będzie
powodzenia, trzymam kciuki i nie zakładaj od razu przegranej
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:32   #3542
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
Tak się mówi- zrzuć oponkę... Staram się, ale z brzucha mi nic nie chce ubyć Aczkolwiek mierzyłam się wczoraj i mi ubyło 2 cm w talii i biodrach Tylko waga stoi w miejscu Ciekawe jak mnie TŻ po schodach wyniesie na weselu
Skąd ja to znam. Męczę się z tym nieszczęsnym brzuchem już od jakiegoś czasu i nic.
I żadnej fajnej bluzki nie mogę kupić bo mi się wszystkie za bardzo opinają i podkreślają tego co nie mają.
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:35   #3543
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Blondyneczka to się TŻ nieładnie zachował Przykro mi
Ciekawe czy mój będzie coś na dzień mamy kombinował jak będziemy mieć dziecko... Ale szczerze mówiąc wątpię....

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Tak się mówi- zrzuć oponkę... Staram się, ale z brzucha mi nic nie chce ubyć Aczkolwiek mierzyłam się wczoraj i mi ubyło 2 cm w talii i biodrach Tylko waga stoi w miejscu Ciekawe jak mnie TŻ po schodach wyniesie na weselu

Też mnie kusi ta nude z essence.... Raz się pomalowałam taką brązowawą koleżanki i wydawało mi się, że mi jest dobrze, a dziewczyny mówiły, że mi kompletnie nie pasuje. Później- jak się odrobię cyknę parę fotek. Co do jantara, to dzięki Nawet chyba w mojej drogerii widziałam

Gość miał ok. 40 lat. Trochę się wkurzyłam, bo sory, ale niedługo sama będę miała dzieci i nie życzę sobie takich tekstów... Równie dobrze ja mogę powiedzieć "co to za stary dziad"

A za sesję trzymam kciuki
ja uważam, że młody wygląd to atut lepiej wyglądać młodo niż staro
Stary 2011-05-27, 13:04   #3544
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Heeeeeeeeey piekne

troche mnie tu nie bylo, jutro week a ja naaadal zawalona nauka...
postaram sie Was nadrobic zaraz, troche odpoczynku mi sie przyda

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Ok, nadrobilam mniej wiecej

Tallulah - gratuluje nowej pracy
Buahhot - wooo za 5 naleza sie wielkie brawa
Kitka - bardzo mi przykro z zaistniales sytuacji z K. oraz z kolega

Cytat:
Widziałam zdjęcia i jesteś bardzo ładna Mnie osobiście bardziej podobasz się w długich włosach

Jest jeden sposób, żebym nie miała okresu na ślubie..... Ale z niego nie skorzystam na razie A tak serio to mam zamiar iść do innego i chyba prywatnie się wybiorę, to może się coś dowiem konkretnego.
alez Ty mieszasz Tallulah powiedziala Ci wszystko, a ty nadal chcesz isc do lekarza, myslisz ze prywatny wymysli jakas nowa technike na wstrzymanie okresu? lekarze posiadaja jedna wiedza, to sa podstawy, ktore znajdziesz nawet w googlach, a nie wydawac kase na lekarza. nawet jak nie wiedzialas, ze sa takie skutki uboczne, to zawsze mozesz sobie o nich poczytac. przynajmniej ja sie tak zabieralam za wizyte u ginekologa, najpierw czytalam o co w tym chodzi, a w trakcie wizyty lekarz odpowiadal na moje pytania i rozwial moje watpliwosci. Tak czy inaczej, jak masz obfite, czasami nieregularne miesiaczki ja bym nie ryzykowala. Mam kolezanke, ktora brala tabletki, miala okres 2tyg i po 2tyg znowu, od 1,5roku nie moze znalezc tabletek dla siebie, dlatego zrezygnowala z nich i stosuje plasty. Kazdy organizm jest inny, jednak idac w nieznane, to lepiej miec okres, w ktorym wiesz jak sie zachowujesz, niz co, co dopiero 'testujesz', to dopiero jest ruletka za pozno sie obudzilas, dlatego ja bym nie zawracala sobie glowy tym.

Fajnie, ze kupilas pedzle, zdaj z nich relacje, szczegolnie tego do blendowania, bo czaje sie na niego

co do szminki, to w poniedzialek powinnam cos ruszyc z blogiem i napewno pokaze tak kilka czerwieni, rozy, malin moich na ustach

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
witam piekne

dziewczyny jesli chcialabym farbowac wlosy, kolorem jak najbardziej zblizonym do swojego, to adrost napewno wyjdzie jasniejszy, a reszta i tak ciemna, ale jakbym ta sama farba powtorzyla to np po tyg?? niewytrzymam z tym odrostem, zeby mial tak chociaz z 7 cm.

gdyby ktoras byla zainteresowana to jest nowa gazetka natury http://www.drogerienatura.pl/aktualn...ka_promocyjna/

musze, powachac gdzies ten zapach , o ktorym pisalyscie. ja uzywam hugo bossa orange alle z tej serii nie ma edp, wiec tak z trwaloscia srednio, mam tez ralpha laurena romance i halle berry, ktore uwielbiam.
wystarczy, ze farbe nalozys zna 20min na odrost i na reszte przeciagniesz na 10min

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Snow - no baaa, podgladam, jestes moja glowna kusicielka Zawsze po Twoim blogu mam ochote isc na zakupy, glownie kosmetyczne ale dzielnie sie trzymam i dalej realizuje denko Inna sprawa ze troche tez jestem splukana bo wydalam prawie 500 zl na ksiazki Ale w tym miesiacu mam zamiar kupic granatowe rurki i jakies krotkie spodenki
ja juz w ostatnim tyg troche zaszalalm z kosmetykami, ale w czerwcu odbije sobie na ciuchach, szykuja sie urodziny mamy TZ, pozniej TZta trzeba sobie cos ladnego kupic

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja uważam, że młody wygląd to atut lepiej wyglądać młodo niż staro

tez tak mysle

swoja droga, pieknie Ci w blondzie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-05-27 o 13:08
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:26   #3545
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
swoja droga, pieknie Ci w blondzie

wiecie gdzie można kupić ten żel do twarzy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-506616 ?
Stary 2011-05-27, 13:42   #3546
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

wiecie gdzie można kupić ten żel do twarzy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-506616 ?
Jelen jest w koronie, ale czy ten zel konkretnie to nie wiem. jutro bede na zkaupach to moge sie zorientowac

dodalam zdjecia dzisiejszych wlosow. powiem szczerze, ze moze wizualnie nie powalaja, jednak w dotyku to jest duuza roznica nadal bede kontynuowac pielegnacje bezsilikonowa, olejowanie itp
Stary 2011-05-27, 13:53   #3547
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Jelen jest w koronie, ale czy ten zel konkretnie to nie wiem. jutro bede na zkaupach to moge sie zorientowac

dodalam zdjecia dzisiejszych wlosow. powiem szczerze, ze moze wizualnie nie powalaja, jednak w dotyku to jest duuza roznica nadal bede kontynuowac pielegnacje bezsilikonowa, olejowanie itp
zwykłe mydła też widziałam w różnych miejscach, ale jestem zainteresowana tym żelem konkretnie. miło będzie jak spojrzysz i mi napiszesz czy tam jest

włoski bardzo ładne, dobrze że nie ścięłaś, gdy miałaś nad nimi wahania
Stary 2011-05-27, 14:00   #3548
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
zwykłe mydła też widziałam w różnych miejscach, ale jestem zainteresowana tym żelem konkretnie. miło będzie jak spojrzysz i mi napiszesz czy tam jest

włoski bardzo ładne, dobrze że nie ścięłaś, gdy miałaś nad nimi wahania
tak wiem, ze sa zwykle, dlatego kojarze jednak z ciekawosci i tak zobacze, bo sama bym chetnie przetestowala

dziekuje

scinam jakies 3-4cm.

zastanawiam sie tylko czy isc do fryzjera (70zl... mysle czy lepiej ciucha sobie nie kupic), a poprosic mame o podciencie dzis, bo chce je zaczac rownac na prosto, a kazdy fryzjer ma jakies 'ale'. mam rozdwojone koncowki, a wiadomo, ze jak szybko tgo nie podetne, to beda niszczyc sie jeszcze szybciej i poglebi sie ten stan. cieszy mnie to, ze patrzac na starsze zdjecia ze stycznia w albumie, widze, ze warto o nie dbac
Stary 2011-05-27, 14:16   #3549
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
tak wiem, ze sa zwykle, dlatego kojarze jednak z ciekawosci i tak zobacze, bo sama bym chetnie przetestowala

dziekuje

scinam jakies 3-4cm.

zastanawiam sie tylko czy isc do fryzjera (70zl... mysle czy lepiej ciucha sobie nie kupic), a poprosic mame o podciencie dzis, bo chce je zaczac rownac na prosto, a kazdy fryzjer ma jakies 'ale'. mam rozdwojone koncowki, a wiadomo, ze jak szybko tgo nie podetne, to beda niszczyc sie jeszcze szybciej i poglebi sie ten stan. cieszy mnie to, ze patrzac na starsze zdjecia ze stycznia w albumie, widze, ze warto o nie dbac
myślę, że nie ma sensu iść do fryzjera, bo ścięcie na prosto to żadna filozofia. nie raz koleżankom podcinałam i mimo że nie jestem uzdolniona, to zawsze było ładnie i bez narzekań a za 70zl można coś fajnego sobie kupić. szczerze, to dziwi mnie strasznie taka cena za samo podcięcie końcówek. ja tyle płaciłam za ścięcie, ale kobieta się strasznie męczyła z moimi włosami i się śmiała, że ona je tnie, a one od razu odrastają
Stary 2011-05-27, 14:36   #3550
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Idę się uczyć Mam okropnie ciężką sesję w tym semestrze, chyba nie dam rady, a poprawki po wakacjach 4 egzaminy w następnym tygodniu, 3 to historia... trzymajcie kciuki, Dziewczyny, bo czuję, że źle będzie
Powodzenia i trzymam mocno kciuki.

Ja w niedziele mam dwa zaliczenia i też nie czuje się zbyt silna.

Cytat:

Piękne masz loki.
Pewnie, że warto dbać o włosy.
Ja mam ochotę swoje zafarbować (farbowałam w grudniu), ale jak widzę swoje naturalne to mi przechodzi, a odrost widać tylko, jak się dobrze przyjrzę im. Może zafarbuje w wakacje, jak mi zjaśnieją.
A włosy to zawsze mama mi podcina, która jest fryzjerka, ale psią.

Dzisiaj mój Tż. ma urodziny. Kupiłam mu książkę, Mam nadzieje, że mu się spodoba.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 14:44   #3551
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzięki dziewczyny

Kupiłam lakier pękający- w końcu świetny efekt, nie sądziłam, że może mi się spodobać jak dokończę spaghetti to wrzucę zdjęcie, pazurki malowałam na szybko

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Shadii trzymam kciuki

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-05-27 o 14:59
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 15:04   #3552
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
myślę, że nie ma sensu iść do fryzjera, bo ścięcie na prosto to żadna filozofia. nie raz koleżankom podcinałam i mimo że nie jestem uzdolniona, to zawsze było ładnie i bez narzekań a za 70zl można coś fajnego sobie kupić. szczerze, to dziwi mnie strasznie taka cena za samo podcięcie końcówek. ja tyle płaciłam za ścięcie, ale kobieta się strasznie męczyła z moimi włosami i się śmiała, że ona je tnie, a one od razu odrastają
no wlasnie tez tak mysle mama sobie poradzi
ta fryzjerka jako jedyna, potrafi podcinac koncowki, a nie 10cm, co przy lokach robi duuuza roznice... podcinanie koncowek jest traktowane jak normalne strzyzenie, niestety

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Piękne masz loki.
Pewnie, że warto dbać o włosy.
Ja mam ochotę swoje zafarbować (farbowałam w grudniu), ale jak widzę swoje naturalne to mi przechodzi, a odrost widać tylko, jak się dobrze przyjrzę im. Może zafarbuje w wakacje, jak mi zjaśnieją.
A włosy to zawsze mama mi podcina, która jest fryzjerka, ale psią.

Dzisiaj mój Tż. ma urodziny. Kupiłam mu książkę, Mam nadzieje, że mu się spodoba.
dziekuje
moj ma za miesiac, ale do dzisiaj nie mam pomyslu co mu kupic, a najgorsze jest to, ze gdy pytam, to mowi, ze nic nie chce, bo ostatnio dostal za drogi prezent ale tez mu kupie jakas ksiazke i moze fajna koszulke, bo nigdy tego ode mnie nie dostal, a on duuzo czyta

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny

Kupiłam lakier pękający- w końcu świetny efekt, nie sądziłam, że może mi się spodobać jak dokończę spaghetti to wrzucę zdjęcie, pazurki malowałam na szybko

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Shadii trzymam kciuki
a jakiej firmy?
Stary 2011-05-27, 15:43   #3553
Shadii
Wtajemniczenie

Jestem najgłupsza część nauki za mną, na dziś jeszcze przewidziałam mniej głupią, ale i tak głupią drugą część

Cytat:
Blondyneczka to się TŻ nieładnie zachował Przykro mi
Ciekawe czy mój będzie coś na dzień mamy kombinował jak będziemy mieć dziecko... Ale szczerze mówiąc wątpię....

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Też mnie kusi ta nude z essence.... Raz się pomalowałam taką brązowawą koleżanki i wydawało mi się, że mi jest dobrze, a dziewczyny mówiły, że mi kompletnie nie pasuje. Później- jak się odrobię cyknę parę fotek. Co do jantara, to dzięki Nawet chyba w mojej drogerii widziałam

Gość miał ok. 40 lat. Trochę się wkurzyłam, bo sory, ale niedługo sama będę miała dzieci i nie życzę sobie takich tekstów... Równie dobrze ja mogę powiedzieć "co to za stary dziad"

A za sesję trzymam kciuki
A co ćwiczysz na brzuch? Faktycznie najgorzej go zapuścić, potem jest ciężko...
Ja to jestem zdania, że cieliste szminki pasują wszystkim oczywiście z podkreśleniem oczu, bo tak bez niczego to wygląda się blado....
I nie ma za co, wypróbuj jantara koniecznie. Ja mam jeszcze mgiełkę z filtrami z tej serii na lato, psikam włosy przed opalaniem i też polecam
No widzisz, to dla niego jesteś dziecko pewnie tak tylko rzucił w powietrze głupim tekstem.

Dziękuję za kciuki, przydadzą się
Cytat:
ja poszukam jakiś kolorków z vipery jumpy i strasznie mi się podobają te kolorki z essence do stóp: http://www.essence.eu/pl/produkty/na...your-feet.html

nie martw się, faceci po prostu pewnych rzeczy nie rozumieją.

powodzenia, trzymam kciuki i nie zakładaj od razu przegranej
Dzięki staram się... jednakże strasznie dużo nauki z tego wszystkiego

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

(...)
Dzięki i ja też trzymam kciuki za niedzielę

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Shadii trzymam kciuki
Dziękuję czekam na zdjęcie lakieru, jestem ciekawa jak to działa z Essence kupiłaś?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 15:45   #3554
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki i ja też trzymam kciuki za niedzielę
Ja również dziękuje. Damy rade!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 15:46   #3555
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a jakiej firmy?
z vipery i to też dorwałam w jednej drogerii, w dwóch innych nie było (niesieciówki)- i w dodatku na drugim końcu miasta
dla zainteresowanych zdjęcie mam na blogu, wybaczcie za niedociągnięcia, malowałam na szybko

Stary 2011-05-27, 15:48   #3556
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale ma dobre opinie! Też go poszukam u siebie

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 15:50   #3557
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Shadii z Essence nigdzie nie ma widziałam u siebie w drogerii, że była dostawa, bo paletki do brwi dołożyli, ale lakierów jak nie było tak nie ma Więc kupiłam inny

Stary 2011-05-27, 16:31   #3558
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
z vipery i to też dorwałam w jednej drogerii, w dwóch innych nie było (niesieciówki)- i w dodatku na drugim końcu miasta
dla zainteresowanych zdjęcie mam na blogu, wybaczcie za niedociągnięcia, malowałam na szybko
oo super, wygladaja na paznokciach tak samo jak isa dora
wczoraj patrzylam na nie, moglam kupic ale nie wiedzialam, czy sa dobre
Stary 2011-05-27, 17:01   #3559
Lenka_1987
Zadomowienie

angelinmyheart, Shadii powodzenia na egzaminach, trzymam kciuki.

A ja dziś wzięłam się za siebie trochę w końcu i porządnie wydepilowałam, nogi, pachy okolice bikini. Zaraz pazurki u rąk sobie pomaluję, a wieczorem planuję balsamem brązującym się posmarować... A poza tym nałożę w końcu WAXa na całą noc...
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 17:05   #3560
Kalpana
Zakorzenienie

Caate co do ginekologa, to chcę żeby chociaż polecił mi coś na bolesne miesiączki i na skrócenie ich, to wtedy nawet nie będzie potrzebne przesunięcie, bo jakoś przeżyję. A tak to będzie bardzo ciężko, zwłaszcza, że umieram przez pierwsze 3 dni @, a jak do tego dojdzie alkohol na weselu, to nie wiem co będzie.... Tamten gin nic mi nie powiedział na prośbę zaradzenia moich dolegliwości... To jest najważniejszy dzień w moim życiu i nie dziw się, że chcę, aby był perfekcyjny..... Stąd te wszystkie wątpliwości, bo się kompletnie na tym nie znam, a w internecie jest tylko "tabletki na każdego działają inaczej" albo "idź do ginekologa".

Z pędzli na pewno zdam relację. Czy Ci pomogę, to nie wiem, bo to mój pierwszy zestaw, a ja jestem w tej dziedzinie żółtodziobem....

A jeśli chodzi o fryzjera, to ja bym radziła kupić sobie coś fajnego, a o ścięcie końcówek poprosić mamę. Włosy zaraz urosną i znów trzeba będzie podciąć i kolejne 70zł.... A same końcówki to nie taka wielka filozofia.... Ja byłam u fryzjera, bo chciałam trochę wycieniować, a poza tym w domu nawet nie miałby mi kto podciąć :/ Ale teraz chcę wyrównać włosy i chyba będę podcinać sama (znaczy kogoś poproszę )

Powiedz mi jeszcze co wg Ciebie dało najlepsze efekty w olejowaniu włosów....

Shadii robię brzuszki i kręcę hh. Kiedyś zaczęłam robić a6w, ale wymiękłam- a szczególnie moje plecy.... I efektów też nie było.... Nie pamiętam jak długo wytrzymałam, ale chyba ponad 2 tygodnie.
A ten jantar jak konkretnie na Ciebie działa?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 17:30   #3561
loluska
Zakorzenienie

Koniec zaliczeń Chyba poszło nie najgorzej Dziś się trochę pospamuję a jutro na rajd jednodniowy wyruszam, zakończony ogniskiem oby pogoda dopisała

Dziewczyny życzę powodzenia na zaliczeniach i wszystkich egzaminach

caate
co raz piękniejsze Twoje loczki

Ja obiecuję również wstawić dziś foto moich włosów bo już widać znaczną różnicę w długości

Kalpana

Kiedyś pisałam w dawnym klubie że sama mam problem z bardzo bolesnymi miesiączkami, zdecydowałam się na tabletki anty które biorę bodajże 4 miesiąc i np na sobie nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, prócz zwiększonego apetytu nad którym nauczyłam się zapanować. Różnica jest na pewno kolosalna bo jak okres trwał 7 dni, i każdy dzień był na tabletkach przeciwbólowych bo nie dało się funkcjonować tak teraz trwa ok 4, jest mniej obfity i praktycznie bezbolesny. Ale tak jak dziewczyny piszą teraz jest juz za późno na testowanie tego typu tabletek, bo mogłabyś sprawę pogorszyć. Mi zależało na zniwelowaniu bólu bo za kilka dni wyjeżdżam do pracy no i o tabletkach myślałam znacznie wcześniej aby właśnie spróbować co i jak. Mogę ci zasugerować to co mi Pani Ginekolog, u której byłam. Aczkolwiek, gdybym nie była zdecydowana na anty zaproponowała mi abym w czasie, gdy czuję że dostanę okres i zaczyna mnie coś tam pobolewać, biorę Ketonal + No spę. Pani doktor mówiła że sposób ten poleca dziewczynom jako pierwszy, a potem w razie gdyby nie pomógł zaleca tabletki anty. Mi zależało na pewniaku więc zdecydowałam się na to drugie. Ale Gin mówiła że rzadko kiedy, dziewczyny, które wypróbują takie połączenie schodzą na tabletki anty, ponoć praktycznie w każdym przypadku skuteczny. Więc może spróbuj? Ketonal z no spą dopełniają się w działaniu, co skutkuje bezbolesnym miesiączkowaniem. Tylko ważne jest aby nie brać ich wtedy gdy ból jest już mocny, tylko za nim on nastąpi.

Cytat:
witam

muszę się pochwalić, że w końcu się odważyłam i zafarbowałam się na blond efekt można zobaczyć w moim albumie
Bardzo ładny kolor A mogłabyś wstawić jakieś foto przed malowaniem włosów ??

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Piekne

Snow - ta spodniczka na Twoim blogu jest fantastyczna, tez chce taka

Shadii - niestety nie pomoge, w ogole nie kojarze tych kosmetykow

Samara
- sliczna dziewczyna z Ciebie

Angelinmyheart - dziekuje, bardzo bardzo mi sie milo zrobilo

Loluska - widzisz jaka jestes dzielna, dalas rade i na koncowce tez dasz Bede trzymac kciuki
dziękuję Jakoś przemęczyłam

Najbardziej jestem zadowolona z testu z materiału z całego półrocza dotyczącego teorii masażu, z którego miałam 15/16 Reszta zaliczeń chyba też w porządku

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 17:43   #3562
Kalpana
Zakorzenienie

Loluska gratuluję
I dziękuję za radę. Wypróbuję przed następną @

Wyplewiłam maliny i mam całe ręce w bąblach przez pokrzywy :/

K

Sz
Stary 2011-05-27, 17:48   #3563
loluska
Zakorzenienie

dziękuje i mam nadzieję że pomoże Ci ten sposób

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 17:59   #3564
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate co do ginekologa, to chcę żeby chociaż polecił mi coś na bolesne miesiączki i na skrócenie ich, to wtedy nawet nie będzie potrzebne przesunięcie, bo jakoś przeżyję. A tak to będzie bardzo ciężko, zwłaszcza, że umieram przez pierwsze 3 dni @, a jak do tego dojdzie alkohol na weselu, to nie wiem co będzie.... Tamten gin nic mi nie powiedział na prośbę zaradzenia moich dolegliwości... To jest najważniejszy dzień w moim życiu i nie dziw się, że chcę, aby był perfekcyjny..... Stąd te wszystkie wątpliwości, bo się kompletnie na tym nie znam, a w internecie jest tylko "tabletki na każdego działają inaczej" albo "idź do ginekologa".

Z pędzli na pewno zdam relację. Czy Ci pomogę, to nie wiem, bo to mój pierwszy zestaw, a ja jestem w tej dziedzinie żółtodziobem....

A jeśli chodzi o fryzjera, to ja bym radziła kupić sobie coś fajnego, a o ścięcie końcówek poprosić mamę. Włosy zaraz urosną i znów trzeba będzie podciąć i kolejne 70zł.... A same końcówki to nie taka wielka filozofia.... Ja byłam u fryzjera, bo chciałam trochę wycieniować, a poza tym w domu nawet nie miałby mi kto podciąć :/ Ale teraz chcę wyrównać włosy i chyba będę podcinać sama (znaczy kogoś poproszę )

Powiedz mi jeszcze co wg Ciebie dało najlepsze efekty w olejowaniu włosów....

Shadii robię brzuszki i kręcę hh. Kiedyś zaczęłam robić a6w, ale wymiękłam- a szczególnie moje plecy.... I efektów też nie było.... Nie pamiętam jak długo wytrzymałam, ale chyba ponad 2 tygodnie.
A ten jantar jak konkretnie na Ciebie działa?

a ketanol Ci nie pomaga?

nie slyszalam o takich tabletkach typowych, ktore przepisuje gin wiec nie pomoge.

co masz na mysli?
olejowanie przyczynilo sie u mnie do:
-nawilzenia! nawet tych koncowek, ktory myslalam, ze tylko nozyczki potrafia poskromic;
-poteguje blask;
-glaaadkosc
-odzywia, odkad stosuje systemtycznie przed kazdym myciem wlosow oleje, widze, jak nowe wloski sa w caaalkiem inne kondycji, odrost po prostu mam zdrowy jak dziecko, ktore nigdy wlosow nie farbowalo
-wlosy mniej sie lamia, nie elektryzuja sie, nie pusza

mi to wystarczy, aby nadal wiernie nakladac olej

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

loluska gratuluje zaliczen
i dziekuje za pochwale lokow
Stary 2011-05-27, 18:10   #3565
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
a ketanol Ci nie pomaga?

nie slyszalam o takich tabletkach typowych, ktore przepisuje gin wiec nie pomoge.

co masz na mysli?
olejowanie przyczynilo sie u mnie do:
-nawilzenia! nawet tych koncowek, ktory myslalam, ze tylko nozyczki potrafia poskromic;
-poteguje blask;
-glaaadkosc
-odzywia, odkad stosuje systemtycznie przed kazdym myciem wlosow oleje, widze, jak nowe wloski sa w caaalkiem inne kondycji, odrost po prostu mam zdrowy jak dziecko, ktore nigdy wlosow nie farbowalo
-wlosy mniej sie lamia, nie elektryzuja sie, nie pusza

mi to wystarczy, aby nadal wiernie nakladac olej

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

loluska gratuluje zaliczen
i dziekuje za pochwale lokow
Ketanolu staram się nie stosować, bo niszczy żołądek, a ja mam z nim problemy. Zazwyczaj biorę 2 no-spy i po jakimś czasie jest lepiej, ale nie wiem jak to będzie na weselu, bo wiadomo, że coś będę musiała wypić, a tabletki+alkohol może dać różne skutki... Ale mam nadzieję, że mi się okres tak przesunie, że przed 20 dostanę....

Z olejowaniem miałam na myśli to, który preparat dał najlepsze efekty. Bo z tego co kojarzę, używałaś kilku olejów....

K

Sz
Stary 2011-05-27, 18:39   #3566
anusik
Raczkowanie

Kalpana pamietam ze swojego slubu i po rozmowach z kolezankami, ze praktycznie caly wieczor nic nie zjadlam, a juz napewno niemialam czasu zeby usiasc i pic, zreszta jak wspomnialas to wazny dzien, zajmujesz sie wtedy goscmi przewaznie tanczysz itd itd, takze picie alkoholu mozna sobie podarowac.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

caate dziekuje za opowiedz, pozniej jeszcze doczytalam o tym farbowaniu w ulotce bo jakos sama bym na to nie wpadla. farbowanie wyszlo jako tako, tzn nie ma odrostu i rownomiernie jest takze jest ok.od razu twarz lepiej wyglada.
Stary 2011-05-27, 18:55   #3567
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ketanolu staram się nie stosować, bo niszczy żołądek, a ja mam z nim problemy. Zazwyczaj biorę 2 no-spy i po jakimś czasie jest lepiej, ale nie wiem jak to będzie na weselu, bo wiadomo, że coś będę musiała wypić, a tabletki+alkohol może dać różne skutki... Ale mam nadzieję, że mi się okres tak przesunie, że przed 20 dostanę....

Z olejowaniem miałam na myśli to, który preparat dał najlepsze efekty. Bo z tego co kojarzę, używałaś kilku olejów....
ketanol, nie przewroci Ci zoladka do gory nogami jak wezmiesz 1tabletke, w porownaniu do tabletek anty, ktorych nie powinno sie stosowac krotkoterminowo. Chyba, ze masz na mysli, ze mozesz nie funkcjonowac normalnie przez zoladek.

do oleju lnianego zimno tloczonego dodaje olejek babydream fur mama/olejek ze slodkich migdalow/ z pestek winogron, ale przewaznie jest to ten pierwszy. taka mieszanke przynajmniej 2x w tyg nakladam na noc, a w reszte dni, chociaz na 2h przed myciem

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
Kalpana pamietam ze swojego slubu i po rozmowach z kolezankami, ze praktycznie caly wieczor nic nie zjadlam, a juz napewno niemialam czasu zeby usiasc i pic, zreszta jak wspomnialas to wazny dzien, zajmujesz sie wtedy goscmi przewaznie tanczysz itd itd, takze picie alkoholu mozna sobie podarowac.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

caate dziekuje za opowiedz, pozniej jeszcze doczytalam o tym farbowaniu w ulotce bo jakos sama bym na to nie wpadla. farbowanie wyszlo jako tako, tzn nie ma odrostu i rownomiernie jest takze jest ok.od razu twarz lepiej wyglada.
czasami warto pytac
sama mam 2odcienie na glowie, na ktore juz nakladam od tygodni farbe, ktora predzej zakwietnie w szufladzie niz ja sie zbiore do tego
Stary 2011-05-27, 19:01   #3568
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Mam pytanie, używacie tego szamponu Gliss Kura z płynnymi kryształami? wiem, że jest zachwalany chyba na wątku dla blondynek... Kupilam miniaturkę i całkiem fajny, tylko wydaję mi się że ma silikony w skladzie, a ja staram się je wyelimnować (chociaż nie wiem czy na prawde wychodzi mi to na dobre)
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 20:17   #3569
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Zuza mnie zarazila grypa jelitową ............... ...........
Stary 2011-05-27, 21:07   #3570
ekomonika
Zakorzenienie

_blondyneczka_ zdrowiej nam szybko
caate zakochałam się w twoich włosach Piękne masz !
Dziewczyny jakie polecacie odżywki do włosów i szampony bez silikonów i parabenów [ jeśli już, to z małą ilością tych ostatnich ] ?
Jutro wreszcie robię obiad Teraz szukam jakichś fajnych przepisów
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości