|
|
#2881 | |||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Nowy jezd z Hameryki. Ale kurczę, nawet nie mogę pokazać, bo aukcja już w archiwum.
Jest genialny, pięknie odszyty, pancerny (ze dwa kilo) i w ogóle. Tylko wąski i długi niemiłosiernie. sięga mi aż do krętarzy. :/ Cytat:
Film niezły. Cytat:
Cytat:
A skąd. Byłaś nadzwyczaj uprzejma.
|
|
#2882 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2883 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłem pierogi ruskie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2886 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2887 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Jest jak decha twardy, ale za mało wygięty, jak dla mnie. Gniecie w żebra, a w pasie obiadek się mieści. Nawet wrzucałam w nim kiedyś zdjęcie tu.
|
|
#2888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no są tacy...też.... ale i nie o to chodziło Truskawie, ( to znaczy-tak mi się wydaje....... cd na końcu posta) żarcik ze szpilą to żarcik ze szpilą a dopatrywanie się drugiego albo i trzeciego dna w prostej wypowiedzi , to co innego... i to dopytywanie się..: "ale o co Ci chodziło gdy powiedziałaś........." , albo ja miałam kilka podobnych akcji, gadam, bo jak już zacznę to hoho..... skończyłam, i słyszę : "ale co Ty chcesz przez to powiedzieć i to : " nosz kurywagon przyprowadzo..... przecież powiedziałam, po polsku, nie mam wady wymowy, nie miałam nic w ustach podczas mówienia... ![]() no chyba że ja się wyrażam aż tak bardzo niezrozumiale..... ale chyba nie , bo nie używam słownikowych wyrażeń w zwyczajnej rozmowie, nie używam górnolotnych określeń tam gdzie ich nie potrzeba, nie udaję inteligentniejszej niż jestem, po prostu mówię, zwykle bardziej zwyczajnie niż niezwyczajnie.... no to nie wiem czego taki człowiek nie kuma, kuma, tylko albo jest okłamywany albo był i jest nieufny i we wszystkim wietrzy coś poza tym co zostało powiedziane albo sam zwykle wysyła zakamuflowane informacje w swojej wypowiedzi i sądzi że wszyscy to robią ![]() eeeee..... czy ktoś mieu zrozumiał ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- ![]() zaproś mieu na pieroszki ![]() .............czekam aż Tru przyjdzie i napisze.... co właściwie miałam na mysli
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-05-27 o 17:00 |
|||
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
ślinka cieknie?Chodź na pierożki
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może opchnąć dalej na allegro ? Tylko mi się przypadkiem nie próbuj odchudzać, żeby się w niego zmieścić ! ![]() Cytat:
A to co Ty mi tu tak prychasz kociczko ? ![]() nieeeee ... dłużej wytrzymam. Dam radę. Co prawda nie wytrzymałam i plamy z podłoża mopem powycierałam, bo mi się piety przyklejały. Któreś mądre sokiem pozalewało ... grrrr Raczej nie sądzę. Ale nadzieję trzeba mieć Najwyżej brudem zarośniemy na maxa. ![]() fuj ... tłuste, niesmaczne, tuczące ... wolę ze szpinakiem abo z kapuchą i grzybami ... mniaaaaammm |
||
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2893 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ech czarno to widzę. to jest właśnie klasyczny przykład sytuacji, w której wszyscy mi mówią, jak mam super, a ja się nawet nie potrafię cieszyć. tzn cieszę się, ale... zawsze jest jakieś ale. ![]() e tam ruskie... moja mama ostatnio zrobiła pierogi ze szpinakiem ![]() co za rozkosz, powiadam wam stwierdziłam, że dla takiego smaku warto być grubym. czy kupowanie gorsetu w ciemno przez net, nie znając swojego rozmiaru to duże ryzyko czy jest duże prawdopodobieństwo, że trafię?
|
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2895 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka fotek z nad morza
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2900 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ale co do żeberek fakt, mimo to odnoszę wrażenie, że to w tej chwili najlepsza opcja z polskich (był kiedyś pan, który robił ze skóry na zamówienie, ale już dawno zniknął gdzieś) ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
(miałam kiedyś skórzaka z ledapolu, dość dużo za dużego i jakoś się dawał aranżować )
|
||
|
|
|
#2901 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Teziak, weź mnie nie dołuj fotkami z wakacji ![]() Mić, Sabb, Cbr, Wy się na chama sznurujecie gorsetami żeby się nie dało oddychać? Czy raczej zostawiacie ciut luzu? |
|
|
|
|
#2902 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
piąteczka, cbr ![]() edit: a jak jest rozmiarówka literkowa, to na 24'' M czy L? np. taki Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-05-27 o 17:43 |
|
|
|
|
#2903 |
|
Nindżopesz
|
Ale zapomniałam co chciałam napisać - jestem sama w domu i niewpuperz wpadnie
|
|
|
|
#2904 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Nindżopesz
|
A gdzie gorsetową tabelkę zastanę i czy patrzeć na najwęższe miejsce talii czy bardziej brzuchol?
|
|
|
|
#2906 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
już zmieniła , na ten
i już zdążyła narobić sobie wrogów Jak pójdzie takim tempem, to za chwilę wizaż zrobi się za ciasny ![]() już się nie mogę doczekać ![]() jak dobrze pójdzie to od 4-5 czerwca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też nie znoszę takich podchodów. Nie jestem wróżką żeby wiedzieć co kto właściwie miał na myśli, mówiąc to czy tamto
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-05-27 o 18:41 |
||
|
|
|
#2908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko czy mię Panda wyda, a po imprezie przyjmie do auta
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-27 o 18:33 |
||
|
|
|
#2909 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
a niewpuperz byćmoże zżera Redsika razem z Natką
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() tabelka np tu |
||
|
|
|
#2910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie dlatego ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie, nie, szczera rozmowa nie wchodzi w grę. Patrz wyżej