|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
buahhot świetnie wygląda ten lakier
caate :O Ale laska z Ciebie, pięęęęękne włosy. Ja wrzuciłam jedno zdjęcie włosów do siebie ale nijak się nie umywają do Twoich.
|
|
#3572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaskoczylas mnie, nie myslalam, ze ktos moze sie oczarowac nimi milo mi![]() ze swojej strony moge polecic: Hegron, Creme Voeding, odzywka b/s (uzywam do mycia) Biovax, do wl. ciemnych(fioletowy)/zniszczony (zolty)/ oslabionych (brazowy) i podobno dobry jest niebieski, nie pamietam nazwy ![]() Mrs. Potter's balsam z arnika b/s (uzywam do mycia) Garnier, odzywka shea&karite Isanna z olejkiem z babassu (chyba tak sie pisze ) odzywkaAlterra maska z granatem Alterra odzywka z morela i pszenica Joanna Naturia miod i cytryna lub z lnem i rumiankiem uzywam owych, wiec moge smialo polecic ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() wysylam zaproszenie, bo masz album prywatny
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-05-27 o 21:30 |
||
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
caate nie ma za co , na prawdę masz świetne włosy
|
|
|
|
#3574 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
http://3.bp.blogspot.com/-Fxy3rT_mEX...21%2BBlack.jpg ale z tego jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Wtajemniczenie
|
już dodałam
Nie ma za co, naprawdę neisamowicie mi się podobają!
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ mnie zawołał na podwórko i ja patrzę a ten wykosił na trawie moje imię kosiarką
Muszę sobie kupić amlę, bo mi się skończyła i ten olejek fur mama, bo mam ochotę na olejowanie... |
|
|
|
#3577 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
co za faceci!! współczuję I duużo zdrowia Cytat:
Cytat:
angelinmyheart powodzenia i duuużo sił Cytat:
gratuluje Cytat:
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie masz urode azjatki masz naturalnie proste wlosy? mozemy sie zamienic ![]() Buahhot, dziekuje, zaraz zobacze w linka chociaz znajac nature u mnie to moge sobie pomarzyc o essence..![]() Kalpana, to sie TZ postaral! to wwcale nie jest takie latwej, powinnas sie cieszyc a nie smiac z niego
|
|
#3579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zamieniłabym się A ja mam naturalnie falowane, ale od czasu do czasu suszę suszarką to je wyciągam i są powiedzmy że proste ;P
|
|
|
#3580 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Kalpana ale miło |
|
|
|
|
#3581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to zobacze jak wyglada essence. nie wierze w cuda, bo we wro jest podobnie, sa standardowe produkty, ale jakis nowosci to sie nie uswiadczyCytat:
(nie gniewaj sie ) bo czasami lubie swoje loki. wlosy mam cienkie, a one dodaja mi objetosc. skoro Ty masz falowane, nie myslalam o poprawieniu ich skretu? czy wolisz proste ?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-05-27 o 22:29 |
||
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś przy kasie, kiedy akurat nie miałam nikogo jeden taki dziadek podszedł i rzucił hasłem, że nie dość, że ładna to wolna
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Dziś będzie kąpiel i podstawa, dobrej nocy
|
|
#3583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak zoabczyłam efekt na blogu tym co podałaś to... mi sie przestały podobać takie, wyglądają jak by poprostu paznokcie przez tydzien nie byly pielegnowane ani nic tylko takie poobdzierane. Zaa to te z vipery świetnie pękają
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uciekam spac, ciezki week mnie czeka na zjezdzie.. u mnie dzis bylo: peeling twarzy lirene zel do mycia ziaja med acnefan odzywka na paznokcie miss sporty manicure - nude masaz syrenka balsam brazujacy dove serum na biust serum drenujace ziaja olej lniany i babydream na wlosy - 4h mycie mrs.potters z arnika odzywka garnier karite&shea + biovax do ciemnych (kompres) plukanie pierwszy raz w zyciu plukanka z octem jablkowym (mam nadzieje, ze ten smrud wywietrzeje do rana )serum wzmacniajace a+e biovax oraz meski zel do wlosow jako stylizator lokow ![]() dobranoc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-05-27 o 22:43 |
|
|
|
|
#3585 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana masz cudowneg tż
Muszę jechać na badania, mam anemię ciągle, mój najniższy poziom hemoglobiny to 6,2 o ile się nie mylę... Albo 6,5 . [ Anemia jest od 11, a przy 6 przetacza się krew ] Jutro na obiad robię chłodnik ogórkowy i placek lotaryński, nie wiem co jako aperitif, na deser coś takiego jak owocogurt w McDonald's , przystawka to będzie serek brie z gruszką i żurawiną, mam nadzieję że będzie wszystkim smakować Dobranoc
|
|
|
|
#3587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje.
Cytat:
I dziękuje. oj to zdrowia. Dziękuje, przyda się. Kupiłam mu: Andrzeja Pilipiuka "Wieszać każdy może". Bardzo się ucieszył i nie czytał jej jeszcze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja za niedługo też idę spać, bo jutro wstaje przed 7.
|
|
|
#3588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3589 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może się uda i okresu nie będzie akurat wtedy ![]() Dziękuję |
||
|
|
|
#3590 | |
|
zawsze mam racje
|
Dokładnie.
chociaż za młodych lat się cieszyłam, jak mnie ktoś postarzył i dzięki temu mogłam kupić alkohol ![]() A jak kiedyś byłam po jakieś lody czy coś w kfc i mi babka powiedziała, co dla Ciebie, a nie jak zwykle co dla Pani to miałam ochotę ja wycałować ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- loluska: ale tak non stop brać ketonal to niezbyt dobra sprawa. Coś o tym wiem, bo chyba sobie zajechałam żołądek od tabletek przeciwbólowych. Tak samo jak słyszę, że na kaca, kiedy jeszcze organizm nie pozbył się alkoholu łykać jakieś aspiryny i inne to mi słabo. ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
Ja w gimnazjum uważałam zrobienie kotletów sojowych z paczki za wielki wysiłek
|
|
#3591 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() gratuluję wyników ![]() Cytat:
Cytat:
ale u mnie było z tym ciężko, bo zazwyczaj mi nie sprzedawali
|
|||
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zaraz idę nałożyć glorię i zabieram się za ćwiczenia i sprzątanie.... Dziękuję za miłe słowa w prawie TŻta Caate ja się z niego nie śmieję, tylko jestem w szoku, że coś takiego wymyślił Bo on niezbyt często okazuj swoje uczucia, a tu wczoraj to imię, a kiedyś (też o tym pisałam) przyszedł i powiedział tak sam z siebie, że ślicznie wyglądam....Shadii mam nadzieję, że zadziała.... Niby mi 2 cm ubyło w talii i biodrach.... Żeby tylko ten brzuch się zrobił bardziej płaski, to bym była happy W końcu mogłabym ubierać obcisłe bluzki, a tak to całe sadło widać ![]() Tego jantara wypróbuję, nawet mi się dzisiaj śniło, że chodziłam po drogerii i szukałam, ale nie było tak się mówi- pić nie muszę, ale toast muszę wypić- jeden, drugi i już może być coś nie tak... Ale zobaczymy jak to będzie w przyszłym miesiącu z @ Może wystarczy tylko tampon i będzie ok. ![]() E.J. co słyszałaś z tymi schodami? ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- A ile ma lat?
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
witam
!wróciłam z gór i nie odczuwam zmęczenia i negatywnych skutkow oprócz bolącej jednej strony szyi...nie mogę ruszać głową
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba od tego, że chwilami niosłam cięzki plecak na jednym ramieniu
bo tak było wygodniej. możliwe też, że mnie zawiało.. Cytat:
ale przed zakupem byłam u lekarza, on mi dobierał itd i chodzę na kontrolę co pół roku. Talullah zazdroszczę Ci urody, jesteś po prostu śliczna _blondyneczka_ fajny av
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja tak na szybo bo przed pracą muszę jeszcze trochę ogarnąć pokój. Wczoraj jednak troszkę poćwiczyłam i nawet dobrze zrobiłam, bo dziś u mnie pada dość mocno i nie będę mogła iść na piechotę do pracy ![]() Słyszałam, że wiele razy się zdarzyło tak, że panna młoda w czasie wnoszenia w górę po prostu wypadała panu młodemu z rąk; jedna koleżanka nawet kiedyś słyszała od fotografa, że był świadkiem takiej sytuacji, że panna młoda po prostu przez ramię jakoś wymsknęła panu młodemu i zginęła na miejscu od tamtej pory boję się wnoszenia kogoś na schody :/ Soph a co zdobywałaś? ![]() Dziś było na razie umycie włosów i nałożenie jedwabiu na włosy, będzie niestety suszenie ich za chwilę suszarką, poza tym nałożyłam krem na twarz, będzie na pewno makijaż i od czasu do czasu krem do rąk. Miłego dnia Piękne
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
wyłączyło mi przeglądarkę i skasowało co napisałam i miałam wysłać
caate na zdjęciach wyglądają fajne, skręt chyba coraz lepszy ![]() gratuluję wytrwałości Cytat:
nic popularnego ![]() ze zdjęć w albumie wnioskuję, że lepiej wyglądasz w krótkich włosach, ale jak będziesz miała aktualne zdj to wklej
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie TŻ nawet po dużej ilości %%%% nosił i dał radę Zobaczymy jak to będzie- poćwiczymy przed weselem Jak mu będzie dobrze się szło, to niech wynosi A jak nie da rady po schodach, to tylko przez próg Chociaż nie wiem czy rodzina pozwoli mu na "takie traktowanie żony" |
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalpana na brzuch polecam oprócz skakanki (na spalanie)także hula hop i jakiś zestaw ćwiczeń (poszperaj na wizażu). jak siedzisz przy kompie to napinaj mięśnie brzucha ![]() współczuję zdrowiej ładny avatar
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() ale u mnie brzydką pogoda u Was też ..?W końcu weekend ![]() było: -peeling twarzy -maseczka z różowej glinki -ziaja masło kakaowe -błotko na włosach będzie: -mycie włosów -peeling lirene antycellulitowy -balsam wyszczuplający -manicure -depilacja -regulacja brwi
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-05-28 o 11:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

zaskoczylas mnie, nie myslalam, ze ktos moze sie oczarowac nimi milo mi

co za faceci!! współczuję
Mam okropnie ciężką sesję w tym semestrze, chyba nie dam rady, a poprawki po wakacjach
gratuluje 

)

możliwe też, że mnie zawiało..