|
|
#3151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Aguś87 ten koleś się zwyczajnie Tobą bawi, jak go olewałaś to poczuł instynkt łowcy, Ty się dałaś nabrać. to teraz masz. olej go w końcu raz, a porządnie i dokumentnie!
przede wszystkim dla siebie. miej resztki szacunku do siebie...DiscoverTheTruth zgadzam się, że się pastwi...albo jest takim kretynem, że uważa że nic sie tak naprawde nie stało i swoim "pachnieniem" Cię zmiękczy. niestety nauczyłam się, że opcja "idiota" jest najprostszą i najczęściej najwłaściwszą odpowiedzią...
|
|
#3152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jest tak ze nie mam w ogole znajomych...raczej zawsze byla osoba zamknieta w sobie i to ja wysluchiwalam zali innych anizeli sama sie zalilam... Siostra rodzona za granica...mama pewnie powiem jak to sie skoczy al e raczej na zasadzie oznajmienia faktu a nie wygadania co mi lezy na sercu...zreszta chyab wiem jaka bedzie jej reakcja... Poki co mam 7 odmian na minute i nie chhce sie nastawiac na nic w zasadzie...ciagle mam nadzieje i poki nie padlo ostatnie slowo nie zamierzam sie do nikogo zalic....na to bede jeszcze maial czas i mysle ze lez wystarczy eby sie nimi z im podzielic.... Dzięki za wsparcie GIRLS |
|
|
|
|
#3153 |
|
Rozeznanie
|
blueone Dziękuję
Jak juz pisałam, chyba przed rozstaniem byłam pogodzona z sytuacją. Chociaż czekałam, aż on będzie próbował, naprawiał, obiecywał... I się nie doczekałam, widać to już było...Nasz związek zaczął się w okresie nastoletnim i chyba on się na tym momencie zatrzymał, ja jednak chciałam więcej. ehh piszecie, że przydałby się ktoś nowy, ale czy to nie będzie klin? Nie chciałabym się zapętlić w takie wieczne klinowanie, a z drugiej strony marzą mi się motylki...
|
|
|
|
#3154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakoś mi to nie leży, nie lubię bawić sie ludźmi i nie lubie jak oni bawią sie mną.pogrubione - yhm Bezwartościowa nie ma sprawy Ok,pora zabrać się za magisterkę, chociaż po nocnym winkowaniu jestem nadal trochę trzepnięta
|
|
|
#3155 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od jakiegoś czasu już go nie biorę; może to dlatego bywam taka zmęczona ![]() (albo dlatego, że nie ma mnie poza domem po 12 godzin dziennie) ![]() Cytat:
U mnie wszystko zmieniło się na plus. Wymarzona, dobra praca, prawo jazdy (wiem, że późno, ale jest ), wymarzony samochód,schyłek przedostatniego etapu edukacji. Noji w zeszłym roku byłam rozchiwanym emocjonalnie małym czymś. Teraz zdecydowanie nie.Fajnie. Choć przyznam, że to wszystko wyżej rodziło się naprawdę w wielkich bólach. Niezły grunt jest. Teraz trzeba powspinać się wyżej i najgorsze - zacząć pracę nad sobą ![]() Cytat:
Dearlie, wiesz co bardzo pomaga? Rozpieszczanie samej siebie, na każdym kroku ![]() Cytat:
Moim zdaniem to błąd. Co więcej - swoim pobłażliwym zachowaniem rodzicielka nie kupiła sobie świętego spokoju, bynajmniej. Ten pseudo tatuś od naszej koleżanki z forum jest zapewne młodym chłopakiem, który tak jak wielu z naszych eksów skorzystał z okazji i przespał się z byłą dziewczyną. I bęc - niewinny numerek, chwila przyjemności skończyła się, jak się skończyła. Rozumiem, że jest zaskoczony, załamany, wściekły (na siebie, na autorkę, na dziecko). Szkopuł jednak w tym, że idąc z naszą koleżanką do łóżka, musiał liczyć się, że to skończy się, jak się skończyło. Koleżankę z forum również rozumiem; że jest zła na ojca dziecka, że jest zażenowana jego zachowaniem, rozczarowana. I tu - szkopuł w tym, że idąc z nim do łóżka, musiała liczyć się z tym, że taka zabawa skończy się ciążą. I jedno i drugie jest tak samo odpowiedzialne za swoją sytuację. Po równo. Dlaczego tylko Howdoi musi ponosić konsekwencje (przez całe życie!)? Moim zdaniem Howdoi powinna udać się do prawnika, posłuchać o możliwych rozwiązaniach. Powinna też na spokojnie spotkać się z ojcem dziecka i porozmawiać, ustalić coś. Trzymać się tego, co się ustali. Mam wrażenie, że w ich rozgrywkach to nie dziecko jest najważniejsze. Szkoda. Człowiekowi serce się łamie, jak widzi tak nieodpowiedzialne zachowanie. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3156 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aha i z tego co wiem ma dziewczynę... I chyba jest szczęśliwy.
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-05-28 o 12:58 |
||
|
|
|
#3157 |
|
Rozeznanie
|
Malla - w tym miasteczku ostatni autobus jest o 20.45 w soboty. A taksówki nie kursują w te strony, nie wiem dlaczego.
![]() Więc mam dylemat. Jechać i kazać rozłożyć mu materac ?Czy nie jechać i nie martwić się o nic ![]() Podkręślę, że nie wiem jak zachowałabym się gdyby chciał się zbliżyć do mnie. Chcę go troszkę przetrzymać ale z drugiej strony mam na niego wielką ochotę Nie wiem czy jest sens tuż po zejściu lądować w łóżku , lub nie lądować i "męczyć" się. |
|
|
|
#3158 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jak czytam jakie dziewczyny mają straszne parcie na seks, jak nie potrafią odmówić, powstrzymać się, poczekać i tak dalej, jak uzależniają swoje życie od tego, jak im się spieszy, jak opierają na tym znajomość...to oczy mi się robią jak spodki.
Temu taka trochę odizolowana się czuję
|
|
#3159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ze chcesz u niego zostac...a to co sie wydarzy bedziesz mogla zgonic na alkoholalbo na moment...chyab ze uwazasz ze sex Was olaczy i potem nedzie juz dobrze...to inna sprawa...tylko jesli sie tak nie stanie czy nie bedzieszsie czuc powiedzmy "nienajlepiej". Moze warto mu pokazac ze nie moze Cie tak po proatu miec i nie bedziesz biegac do niego na kazde jego zawolanie... Twoj wybor. |
|
|
|
|
#3161 |
|
Rozeznanie
|
elve i ja jestem odizolowana
|
|
|
|
#3162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak wiec na razie tyle... |
|
|
|
|
#3163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak sobie czytam
|
|
|
|
|
#3164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście, chciałabym u niego zostać. Chciałbym porozmawiać, wyjść gdzieś. Alkohol nie wchodzi w grę. Mówisz " seks was połączy". Nie wiem czy wiesz, ale wróciliśmy do siebie. Starał się , starał i się wystarał. Chodzi mi bardziej o to, że ja chcę iśc z nim do łóżka , kocham go. Ale rozum mi podpowiada, że może za szybko, że może warto zaczekać? |
|
|
|
|
#3165 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Tu nie chodzi o to, żeby się cieszyć, tylko próbuję pewne rzeczy zrozumieć...i nie jestem w stanie.
Mam bardzo duży temperament, libido nie raz i nie dwa przebijało sufit, wiadomo że czasem aż szarpie, bo się chce, ale...jakoś nie mam problemów z powstrzymaniem się, jeśli wiem, że nie chcę, to nie chcę i koniec, nie będzie ciało mną rządziło, no kurna ![]() Chcieć, ale nie móc wytrzymać nawet miesiąca z facetem, ale bez seksu...no rany boskie ![]() Uf Ciekawe od czego to zależy...
|
|
#3166 |
|
Wtajemniczenie
|
Warto zaczekać, ale wiesz jak to jest. To jest chwila tak naprawdę. Możesz sobie mówić, że i tak nie pójdziesz z nim do łóżka, a koniec końców nie wytrzymasz. Ja tam mam przynajmniej. Mam nadzieję, że większość z Was jest bardziej ogarnięta ode mnie i że kiedyś też się ogarnę :P
|
|
#3167 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No właśnie nie wiem ![]() No widzisz, u mnie nie bywa tak, że "tak wyszło", "nie planowałam tego", "miało być inaczej, wyszło jak wyszło" - nie chcę to nie chcę i tyle...dlatego nie ogarniam trochę tego, co piszecie. Milion razy zdarzyło mi się grzecznie spać z gościem, pół nocy się dobierał a ja nie bo nie i kropka ![]() Owszem, bywało różnie, ekscesy spontaniczne też się przeżyło, ale w związku albo w kontaktach z eksem nie pozwalam sobie na szybkie siup do łóżka. Zresztą kilku odeszło właśnie z tego powodu ![]() Nie wiem czy to kwestia wieku, panowania nad sobą, wychowania...ale bardzo mnie to ciekawi, jak to jest że wiele z nas robi się tak totalnie bezwolne wobec bliskości fizycznej...
|
|
|
#3168 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie jest żaden zwiazek i sama dajesz się wodzić za nos temu pajacowi. Badź w końcu silną kobietą, którą wiem, że jesteś i jak następnym razem przyjedzie to nie otwórz mu drzwi, matce powiedz żeby też nie otwierała albo jeśli mu otworzy to go po prostu wywal. Szczerze to bym mu wylała przez okno na łeb kubeł zimnej wody jakby do niego nie dotarło. Nie dyskutuj z nim, nie pytaj, nie wysyłaj smsów, po prostu olej go totalnie i zajmij się w końcu swoim życiem i swoją nauką Facet się zachowuje jak rasowa świnia i nie ma co tu rozkminiać z jakiego powodu Cytat:
Gdybym była taka uległa to bym już kilka razy wylądowała na jakiejś imprezie w łóżku z facetem, a tak wylądowałam i jedyne co mógł... to trochę mnie pocałować i przytulić się do moich pleców Jak nie chcę seksu a trochę czułości to się zgadzam na czułości a nie na seks
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-05-28 o 13:55 |
||
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Dzizas, co za dzień! :/
|
|
|
|
#3170 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=elvegirl;27168823]Tu nie chodzi o to, żeby się cieszyć, tylko próbuję pewne rzeczy zrozumieć...i nie jestem w stanie.
Mam bardzo duży temperament, libido nie raz i nie dwa przebijało sufit, wiadomo że czasem aż szarpie, bo się chce, ale...jakoś nie mam problemów z powstrzymaniem się, jeśli wiem, że nie chcę, to nie chcę i koniec, nie będzie ciało mną rządziło, no kurna ![]() Chcieć, ale nie móc wytrzymać nawet miesiąca z facetem, ale bez seksu...no rany boskie ![]() No ale sama mówisz - nie chcesz to nie. Na siłe sie nie zmuszasz. ![]() Ja to mam ten problem, że nawet jak nie powinnam bo on nie zasłużył, bo niech se poczeka żeby nie myślał- to cięzko mi tego dotrzymać. Widzę, go jak taki podjarany, ciało me gorące ah! To dupa blada. Baraszkujemy a ja zapominam o swojej obietnicy. |
|
|
|
#3171 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3172 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No i tego nie ogarniam, serio. Tak jak napisałam, ta totalna bezsilność, bezwolność, bezwład wobec fizyczności...przeraża trochę. Bo to tak jakby udowadnia, że nieważne czego chcemy, co postanowimy, czego pragniemy, wystarczy nas posmyrać tu i ówdzie i gadaj se dziewczyno, i tak będzie po mojemu.
|
|
|
#3173 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale co innego, jak leżę sobie w łóżku z nim, oglądam film ( akurat pikantna scena ) patrzy się na mnie tymi ślepiami, iskierki w oczach, bawi się paskiem moim od spodni i zaczyna głaskać po zewnętrznej stronie ud! Po mnie. Jeżeli dotknie moich ud, wymiękam.. Chyba muszę chodzić bez paska, oglądać tylko horrory i nosić jakiś kombinezon żeby nie miał styczności z moimi nogami ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
O dokładnie. |
||
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3175 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Serio nie potrafisz się powstrzymać? Nie wiem, wstać, po prostu powiedzieć "nie" ?
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- W takich momentach zaczynam rozumieć sens dziewictwa do ślubu
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moja jasnie kochana kolezanka wlasnie oglądajac jego fotki stwierdziła, że ah to jednak nie on był wczoraj na mieście natomiast on się odezwał ze ponoc sie super bawilam z kolezankami w klubie a on siedział w domu i pił z kolegami bo ten autobus nie przyjechał upsss
|
|
|
#3177 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
klin-klinem- rzeczywiscie swietna sparwa
![]() bylam wczoraj na randce ...bylo suuuper facet świetny!! nagle przstalam myslec o eks...a jak mysle to tylko negatywnie ...zaczelam etz myslec zeby sie czasem juz do mnei nei odzywal bo nic juz od niego nie chce....dzis ide na kolejne spotkanie z tym samym facetem![]() po jakiim czasie wy zaczelyscie sie umawiac/ weszlyscie w nowy zwiazek...? u mnie minely 4 miesiace...nie wiem czy to duzo czy malo, ale chyba pora ruszyc do przodu poki co niezobowiazujaco, na luzie, choc musze przyznac ze hormony buzuja, i to bardzo
|
|
|
|
#3179 |
|
Rozeznanie
|
Kilka razy mi się udało. Pamiętam, że byłam wtedy wsciekła na niego i obiecałam sobie , ze nic nie dostanie. Miałam sposób na to. Kiedy tylko się do mnie zbliżył, przypominałam sobie za co jestem wciekła, jego ton, słowa, mine. Skutkowało, ale już póżniej cały czas taka zmulona chodziłam... Tak zle, tak nie dobrze.
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
bo myslalam ze jednak byli w klubie a sie pomyliłam
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

przede wszystkim dla siebie. miej resztki szacunku do siebie...

ale poza tym to moi znajomi i trzymaja moją stronę, tym bardziej że ex nigdy jakos ich nie oczarował swoją osobą, zresztą nawet sie nie starał, tak samo z moimi rodzicami
magnez forte i zdrovit logic do uczenia się, wtedy ryje do rana albo w ciągu dnia jak łykne to ho ho ho 

Gdybym była taka uległa to bym już kilka razy wylądowała na jakiejś imprezie w łóżku z facetem, a tak wylądowałam i jedyne co mógł... to trochę mnie pocałować i przytulić się do moich pleców 
natomiast on się odezwał ze ponoc sie super bawilam z kolezankami w klubie a on siedział w domu i pił z kolegami bo ten autobus nie przyjechał