|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
Cytat:
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jest biedronka otwarta zaledwie miesiąc temu i niektóre artykuły mają ceny wyprzedazowe..... także zamykanie nie ma tu nic do rzeczy ![]() ja dzisiaj odwiedziłam otwartą w czwartek biedronkę i poza mlekiem (1,39zł) i colą light (1,49zł) nie kupiłam nic....... bo nic fajnego nie było poza tym, że był dziki tłum i się chodzić nie dało......
|
|
#513 |
|
BAN stały
|
moim zdaniem Biedronka, to wcale nie jest tani sklep, warzywa i owoce sa bardzo drogie, no, ale na czyms musza przyciac, poza tym jak ide do Almy czy PiP, to zawsze kupuije konkretne rzeczy, a w Biedrze zawsze sa jakies nowosci, przeceny itp. i wychodzi sie z nadwyzka, wiec zaczynam omijac. dzis kupilam: Kubus water truskawka, paluszki skolow, w koncu napoj 4fit i kinder max. wg. najnowszych raportow Auchan jest najtanszy, ale ja mam tam niestety za daleko.
|
|
|
|
#514 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Heh pozostaje tylko czekać na powrót tychże perfumek A nad prostownicą długo się zastanawiałam, ale w końcu się nie zdecydowałam, bo w zasadzie to mam proste włosy tylko czasem rano mam problem z ułożeniem ich na miejsce Dzisiaj będę w Biedronce to zwrócę uwagę na te jogurty i Ci powiem Cytat:
Cytat:
Dziewczyny odnośnie tego prania, muszę uprać kołderkę, którą mam teraz i zobaczymy co będzie się z nią działo. W razie czego, ta nowa z Biedronki ją zastąpi Mam jeszcze puchową kołdrę i poduszki, ale ich raczej boję się prać, bo trochę dużo mnie kosztowały, a mam uraz z dzieciństwa, gdy moja mama właśnie uprała moją kurtkę zimową puchową Cytat:
Cytat:
![]() Dla przypomnienia: Cytat:
Cytat:
A na otwarcie przeważnie przeceniona jest tylko spożywka i chemia, a produkty przemysłowe są w normalnej cenie. Byłam na otwarciu B. (po remoncie) na Gocławiu i tak było. No chyba, że u Ciebie Johambina, są jakieś fajne wyprzedaże, no to pochwal się ![]() Aha ostatnio pisałyście o tych napojach 4 fit, a ja myślałam, że to chodzi o jakieś małe soki dietetyczne i nie byłam szczególnie zainteresowana, a dzisiaj mój TŻ mówi, że kupił jakiś dobry napój 4 fit, i dopiero teraz skojarzyłam, że to o tym napoju tak wymieniałyście opinie No i muszę pochwalić ten napój, że schłodzony jest bardzo dobry (bardzo czuć ananas ![]() O matko, ja chyba nie umiem krócej pisać Pozdrawiam Biedromanka |
||||||||
|
|
|
#515 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie były ostatnio (i są chyba jeszcze...) koce polarowe po 10zł, spodnie dresowe dziecięce po 10zł, jakieś komody chyba też koło 100.... ale już ich nie widzę...... tak samo szafki na buty po 59 i też już ich nie ma.... routery były też około 100..... i też już nie widze a leżało ich dużo więc pewnie wróciły do magazynu głównego......
spodnie dresowe na bank są jeszcze bo wczoraj małolacie kupowałam.... ale takie wyprzedaże to po prostu loteria.... są raz na ruski rok..... koło połowy czerwca mojego małża stonka idzie do remontu i zobaczymy czy jakieś przeceny będą czy nie ![]() a z tym otwarciem to też z cenami różnie bywa.... jak im coś zalega na magazynie to przywożą na otwarcie i za małą kasę.... u mnie teraz jak otwierali biedronkę to te regały kratki były po 30zł..... jakieś bluzy polarowe damskie i kamizelki polarowe też po około 10 były..... powiem wam, że ja to raczej mało zwracam uwagę na rzeczy którymi nie jestem zainteresowana ![]() bo skoro nie potrzebuję czegoś to na diabła mi info czy w wyprzedaży czy w promocji.... czy w normalnej cenie ![]() i szczerze mówiąc więcej się od was dowiaduję o artykułach w stonce niż z samej stonki czy od małża ![]() chyba jestem inna
|
#517 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Szukałam dziś jeszcze dokładniej Cremessi - brak ![]() Za innymi niż klasyczne smakami Delikate (a'la arla) - można sobie tylko patrzeć, nie ma. Nie mam też u siebie jogurtów Bon creme choco, tylko dwukomorowe Fruvity duo. W mojej najbliższej B. jak mlecznego startu czekoladowo-orzechowego nie było, tak i nie ma dziś (tylko jabłkowy). Widziałam te soki/napoje 4Fit. Jeden nawet kupiłam. 4fit dietetic drink. Jabłko, kiwi, ananas, cytryna, guava, karambola. Zawartość owoców 35%. 1,5 litra. Z zagęszczonych soków i częściowo z zagęszczonego przecieru, wzbogacony w 5 witamin. Jabłkowy 22,3%, fruktoza, z kiwi 5,5%, ananasowy 4,5%, cytrynowy 2,3%, przecier z gujawy 0,3%, ekstrakt z pomarańczy, aromat, przecier z karamboli 0,1%, cyklaminian sodu i sacharynian sodu, przeciwutleniacz, stabilizatory, barwiące koncentraty z cytryn i szafranu, witaminy. 22 kcal/100 ml - ale 4,8 g węglowodanów - 4,7 g cukrów. No niby nie tak źle Bywa o WIELE gorzej Jak spróbuję, to napiszę czy dobry.Udało mi się jednak kupić dobre bułki. Dziś przyjrzałam się jakie są ogólnie rodzaje : - coś w rodzaju kajzerki - wrocławska - duża buła 100 g, chyba z jakimś zbożem, ale wyglądała na normalną białą - polskie zboża 70 g kwadratowa - i wydaje mi się, że ona właśnie ma jakieś ziarno kukurydzy w sobie - paluch polskie zboża z ziarnem - grahamka paluszek kwadratowy, z jakimś ziarnem chyba ponownie Rodziciel rano kupił z 6, 7 wrocławskich - tak się rozeszły, że musiałam dokupić po południu, aby były jakieś na weekend. Oprócz tego kupił : - ogromne pierniki z czekoladzie mlecznej - w mlecznej niby nowość (500 g); klasyczna wersja była smaczna, choć sama forma podania piernika do mnie nie przemawia - za wielkie, zje się jednego i co - dość ciekawe jakie będą te mleczne- nachosy Pansacośtam serowe - zdziwiły mnie, że mają taki ciemny - pomarańczowo-czerwony kolor ![]() - a tak to jakieś śmietany itp. I jeszcze szybka opinia o Paryskich truskawkowych - smaczne, naprawdę dobre, słodkie a jednocześnie lekko orzeźwiające. No galaretka nieco mniej aromatyczna niżeli w Wedlowskich i delicja jedzona w całości jest nie tyle co truskawkowa, a owocowa, ale sama galaretka smakuje truskawką. Czekolada, mimo braku dodania mleka, wytrawna nie jest, jest słodka, smaczna. A najlepiej to im wyszło z biszkoptem - nie rozpuchany za mocno, bardzo mięciutki (nie jak w takich najtańszych, gdzie aż chrupie), aromatyczny, pyszny. Czekają na mnie jeszcze limonkowe, ale to może już nie dziś ![]() Btw, na ten sezon zarówno Delicpol (producent paryskich dla biedronki, a także "party" - swojej marki), jak i Wedel - wypuszczają właśnie truskawkowe ![]() TŻ natomiast kupił sobie drugi rodzaj mrożonej kawki - Macchiato tym razem. Stwierdził, że bardzo podobna do Cappuccino, chociaż zawiera w sobie (o ile może coś takiego zawierać) posmak jakby (tu cytat) "ubitej takiej prawdziwej śmietany". Czyli chyba pozytyw. Edytowane przez Angel_Girl Czas edycji: 2011-05-28 o 16:10 |
|
|
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#519 |
|
Klientka w krawacie
|
Mam folder Nareszcie wakacje, od 6 czerwca, był już wklejany czy ktoś chce? Nic ciekawego nie ma
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co powiecie o niekapiących wałkach do malowania, wiem, że już kiedyś tez były w ofercie, więc mam nadzieję, że ktoś coś na ich temat powie...
Czy rzeczywiście są dobre , tzn. niekapiące i czy po użyciu gdy się je wypłuka to nie pozostaje tamten poprzedni kolor, no wiecie, gdybm chciała innym kolorem potem malowac to czy mi się nie zmiesza z poprzednią farbą? |
|
|
|
#522 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma namiotu :[
|
#523 |
|
Przyczajenie
|
A jadła któraś z was te orzeszki Arkado w skorupce o smaku papryki ??? Strasznie podobne do Nic Nac
|
|
|
|
#524 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dziś napój 4Fit za 2.99, do tego dwupak Nestea za 5.99.
i pojawiły się u mnie Cheetosy Americanos.
|
|
|
|
#525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może kurtka miała bardzo dużo tego puchu? Bo swój płaszcz puchowy też piorę i wszystko jest ok. Nic nie wrzucam dodatkowo i nawet wiruję po zakończeniu prania Jedynie później muszę jakość rozbić puch - płaszcz jest tak śmiesznie szyty, że puch jest w takich rowkach, więc go po prostu "przesuwam" palcami, gdy wyschnie. A poduszki (większe takie) tylko wytrzepałam
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
Oglądałam kiedyś program i mówili, żeby do kołdry do pralki wrzucić piłeczkę tenisową.
Rozpisałyście się o chipsach, że chyba zaraz pójdę kupię paczkę U mnie też nie ma wyprzedaży a towaru jest ze hoho. Kupiłam mini suchary, bardzo dobre
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za gazetkę
zainteresowały mnie te osłony pod włączniki na światło ... fajny myk chyba się skuszę
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
ale się wkurzyłam dziś... jeszcze niedawno kupowałam lody Belcanto za 7,85, a dzisiaj były za 9,99!
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
ta kołdra letnia mówicie tylko na upał?
czyli dla mojego męża akurat ![]() fajne nowe gazetki |
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki!
Ja dzis zajeżdzam pod moją ulubioną Biedronke a przed nią kiermasz wyprzedażowy. Kupiłam 3 pudełka z workami próżniowymi po 2 zł. Było dużo przyborów kuchennych,butów po 10zł,skarpetki z antypoślizgami po 2 zł, przyrząd do ćwiczeń-wioślarz za 79zł,ławeczka do ćwiczeń z hantlami za 40.Wyprzedają zapasy magazynowe. Te perfumy z poprzedniej gazetki stoją tam na półce obok takich malutkich perfum i kosztują 11,49zł. Pełno wszystkich 3 zapachów (ale mi nie przypadły do gustu). Kupiłam 10-pack Mega Grześków za 4.99, pomidory w puszcze,oliwki czarne i zielone (duże 900ml słoiki po 5,99),czekoladowo-orzechowe kaszki Mleczny Start, 2 książki po 9,99zł.
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś w biedronce czółenka szare. Zastanawiałam się nad podstawką do podgrzewacza, ale wkońcu nie kupiłam.
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#533 |
|
BAN stały
|
TŻTowi smakowal ten 4fit wieloowocowy, mi tak sobie, ale skusze sie jutro jeszcze na ten z czerwonych owocow.
|
|
|
|
#534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Są znakomiteJa dzisiaj znowu skusiłam się na banany i pomidory, wpadł też serek delikate typu almette, tym razem naturalny. Ach, i lody Arietta w czekoladzie. Córcia wzięła rożka adwocat. Oba dobre, arietta do złudzenia przypomina lidlowskie z migdałami na patyku. Tamte mają chyba nieco grubszą warstwę czekolady
|
||
|
|
|
#535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Od ładnych paru dni u mnie też są, ale nie potrafią mnie skusić ![]() Próbowałam pierników w mlecznej czekoladzie (500 g) - smaczne. Mięciutki piernik, dobry w smaku i bardzo dużo smacznej, słoodkiej mlecznej czekolady. Tylko ten ich zabójczy format (wielkość) ![]() Tak mnie wzięło na przemyślenia i doszłam do wniosku, że ziemniaki w torbach po 2,5 kg są całkiem smaczne. |
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#538 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jeszcze trochę tych perfum jest, wąchałam je dzis, ale wogóle mi nie podchodzą. Aczkolwiek dla mamy któreś bym kupiła.
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
dziś kupiłam Laysy kurczak z przyprawami,(choć świecie byłam przekonana ze to nowy smak Topów
co do smaku to jeszcze nie wiem bo jeszcze nie probowałam.podpłomyki, serek wiejski, paryskie limonka są całkiem całkiem choć ja za delicjami ogólnie nie przepadam. - moj brat cały czas kupuje topsy w tubie -o smaku papryki są smaczne - musli tropikalne z kawałkami owoców jest jak dla mnie za słodkie. dzieki za gazetke
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

Malutki opakowanie, chyba firma sokołów, drobiowo wieprzowe 

Bywa o WIELE gorzej 

będzie -> 55
i pojawiły się u mnie Cheetosy Americanos.
Jedynie później muszę jakość rozbić puch - płaszcz jest tak śmiesznie szyty, że puch jest w takich rowkach, więc go po prostu "przesuwam" palcami, gdy wyschnie. A poduszki (większe takie) tylko wytrzepałam