Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r. - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-28, 11:15   #2821
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

hahahaha no wlasnie !

Lwy zawsze maja racje-hahahaha;D;D
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 11:25   #2822
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Wow-ja w tygodniu to puszczam spokojnie 10-12 prań po trzech osobach.Tż i Nina są mistrzami w zapełnianiu kosza na brudy.
seriooo?????? A to w takim razie u mnie minimum ja puszczam od razu 2 pralki na raz - moją i teściowej, obie po 7 kg wsadu później jeszcze najczęściej jedną z pościelą albo ręcznikami a i tak mi się wydaje że tego jest cholernie dużo, no ale u Ciebie 10-12 prań - matko chyba bym padła przy prasowaniu

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 11:47   #2823
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
seriooo?????? A to w takim razie u mnie minimum ja puszczam od razu 2 pralki na raz - moją i teściowej, obie po 7 kg wsadu później jeszcze najczęściej jedną z pościelą albo ręcznikami a i tak mi się wydaje że tego jest cholernie dużo, no ale u Ciebie 10-12 prań - matko chyba bym padła przy prasowaniu
Ja nie tykam żelazka(nawet nie wiem co to)wieszam pranie równiutko cm do cm-mam bzika na tym punkcie i potem dzięki temu ubrania nie potrzebują prasowania-a jeśli coś trzeba prasować to mam od tego tż

Ja zresztą już przy zakupach ubraniowych staram się zawsze kupować takie materiały co nie wymagają prasowania aby dobrze wyglądać

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Wiesz Bao grunt to się nie przemęczać hehe

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 11:57   #2824
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
ja kupuję rzęsy jedwabne przez net, i klej biorę też taki droższy, bo jednak jest różnica, te tańsze rzęsy są jak żyłki, a te jedwabne to takie naturalne. Klej biore droższy bo lepiej znosi kosmetyki(wiem po sobie) Klientki mam stałe, i dochodzą co jakiś czas nowe. Za całość biorę 40 zł od znajomych, 50 zł od obcych. W sumie koszt rzęs i kleju na jeden zabieg to około 5 zł-10 zł, zależy jaki efekt chce klientka, czy takie gęste firanki , czy takie zeby nie wyglądały na sztuczne. Zajmuje mi jedna około 1-2 godzin
szkoda że daleko mieszkasz, bo byś miała kolejne klientki

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Natalka gratuluje zakupu dzialki
nie zartuje Pan chciał to wyslac na pytanie co tak śmierdzi z tego pudełka powiedział ze jego gówno to prezent dla jego bylej laski normalnie mnie tym rozwalił
a fuj... co za koleś

Cytat:
dziewczyny zamawiam wlaśnie meble :d mozecie mi powiedzieć co myslicie o takim zestawie jak w załączniku i jeszcze moja mała prośba czy możecie polecic jakis naroznik

Tż się wkurzy na mnie bo jeszcze remontu nie zaczeliśmy a ja już zamówiłam szafe do sypialni do Juli pokoju mebelki o takie
http://www.yatego.com/bs-moebel/p,49...-ringo--blume- ale bez biórka tylko szafe komode i małą komode z szafką wiszącą
no i panele zamówiłam tylko muszą przyjść wymierzyć
no i teraz chcę meble do pokojo-kuchni zamówić
zestaw ok ale kolory mi się nie podobają

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
On czasem spod strzelca nie jest ? Bo mój to też czasem ma amnezje do tego jest starsznie uparty . jak się uprze to nic nie mozna przetłumaczyć . do tego to taki facet typu że jak coś narozrabia to potem kota ogonem odkręcić że przecież nie kjego wina bo on świety na szczęscie rzadko się kłócimy ale jak już do czegoś dojdzie to tak mozna charakterek opisać .
No i jeszcze akcja nie odzywam się - a tej dziecinady to już wogóle nie toleruje .

Mi się te meble podobają

tu mi się nic nie wyświetla , mam tylko jedno ale nie cierpie mebli z black red white bo badziewne są ale to tylko moje zdanie albo ja kiedyś tak trafiłam . Choć są tanie .
mój tata strzelec i wszystko się zgadza co napisałas

a odnośnie mebli brw my mamy już z 10 lat i nic się nie dzieje, a siostra nie dawno kupiła i wszystko się rozwała. Szuflady to wogóle masakra. Zależy chyba który system się wybierze

Cytat:
Ja nie tykam żelazka(nawet nie wiem co to)wieszam pranie równiutko cm do cm-mam bzika na tym punkcie i potem dzięki temu ubrania nie potrzebują prasowania-a jeśli coś trzeba prasować to mam od tego tż

Ja zresztą już przy zakupach ubraniowych staram się zawsze kupować takie materiały co nie wymagają prasowania aby dobrze wyglądać

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

ja wszystko prasuje, nawet tż bokserki, ręczniki itd. Ja też wieszam wszytsko tak żeby się nie pogniotło, ale i tak zawsze wszystko pozniej prasuje bo wydaje mi się że jest pogniecione

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 12:13   #2825
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:

u mnie żelazko to podstawa - wsio na kant muszę mieć wyprasowane, tżtowi i małemu też tak wszystko prasuję

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
szkoda że daleko mieszkasz, bo byś miała kolejne klientki

a fuj... co za koleś

zestaw ok ale kolory mi się nie podobają

mój tata strzelec i wszystko się zgadza co napisałas

a odnośnie mebli brw my mamy już z 10 lat i nic się nie dzieje, a siostra nie dawno kupiła i wszystko się rozwała. Szuflady to wogóle masakra. Zależy chyba który system się wybierze

ja wszystko prasuje, nawet tż bokserki, ręczniki itd. Ja też wieszam wszytsko tak żeby się nie pogniotło, ale i tak zawsze wszystko pozniej prasuje bo wydaje mi się że jest pogniecione
o właśnie, mamy to samo "zboczenie"

Uffff odrobiłam się, zostało prasowanie i pokój Kubusia, pozostałe 2 i łazienka lśnią, aż strach wchodzić - jak stwierdził tż okna pomyłam, w szafkach nawet błyszczy ciekawe na jak długo

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 14:30   #2826
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
drcronik ile ludzi tyle gustow

ja wlasnei lubie cieplutkie kolory, wiec jesli juz to ja bym pewnie wybrala wlasnie jakas sosne, zreszta rok temu jak szafe na cala sciane kupowalismy to tez sosna:P

zeby za mdlo nie bylo dodalabym jakies fajne moze bordowe dodatki , naroznik latte fajny i moze wlasnie jakies kolorowe poduchy zaslony ozdobne wazonik.....
a ogolnie meble sa fajne tylko w tych kolorach jakie pokazalas to mnie osobiscie odstraszaja, bardzo podobne ostatnio moja psiapsiola kupowala w szwedzie i sa fajne tylko oni maja taki szarawy kolor .

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Aniu LEW- TRAGEDIA!

A co najlepsze moj ojciec tez LEW
jeden ma urodziny 27 a drugi 28 lipca...

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

natalka u nas az tak to nie jest, on sie jej nie spowiada, czasami powie cos czego mi nie powie a ta franca od razu to wykorzystuje.
Widze ze to tak jak u nas, jej maz jest chrzestnym Oliwki , tylko jej maz jest super facetem! Nie wiem co on z taka pindą robi w ogole, ale tez ma jej dosc i otwarcie o tym mowi.

Chyba zreszta wszyscy jej maja dosc, moja mama na nia patrzec nie moze;p
Tż jak juz totez potrafi ja opierdzielic, nie powiem ze nie, dzisiaj na spokojnie pokazalam mu nasza rozmowe wczorajsza ( moja z nia) i sie w✂✂✂✂il strasznie wiem ze tam byl na chwile...
jutro mamy zaproszenie na obiad od tesciowej, a oni na nasze najwieksze nieszczescie zyciowe mieszkaja razem;/
Moja mama to też lew ale że ma męża byka to ten gorszy do rządzenia to sobie zestaw zrobili

Cytat:
Wow-ja w tygodniu to puszczam spokojnie 10-12 prań po trzech osobach.Tż i Nina są mistrzami w zapełnianiu kosza na brudy.
Dlatego mam marzenie - pralka samsunga na 10kg bo ja wiecznie mam co prać

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
wypraszam sobie, ja też Lew i uważam, że Lwy zawsze mają rację to najlepsze znaki
Raki to najlepszy znak

Byłam w przedszkolu na dniu dziecka zaraz następny kurs bo na mieście są jakieś wiozy strażackie i inne takie cuda także trzeba jechać . Ola padła .
Stary 2011-05-28, 16:18   #2827
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
hahahaha no wlasnie !

Lwy zawsze maja racje-hahahaha;D;D
Cytat:
Raki to najlepszy znak
.
i to nie jest kwestia dyskusyjna a jak to PoP pisze, a ja nie mają to patrz punkt pierwszy

hehe a tak serio to sama bym nie chciała żyć z lwem za bardzo w sumie nie wierzę w horoskopy, może u nas w rodzinie to z genami przeszło, ale te "nasze" rodzinne lwy to ciężkie typy do współżycia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-28, 17:16   #2828
dusiaka
Rozeznanie

Nie Raki, tylko Strzelce sa najlepsze - ja jestem Strzelec - nie potrafię sie obrazić, nie zamykam się w sobie, jestem gadulec, mówię prosto z mostu jak mi coś nie leży i z tego wszyscy mnie znają.
Niektórym się to nie podoba, ale ja mam to w nosie bo lubię jak sprawy są jasne.
TZ jest Rakiem -moje przeciwieństwo. Jak typowy facet - niedźwiedź, który zamyka się w jaskini i nie ma wyjścia- trzeba przeczekać.

Darusiaaa- Michałowi daj troszkę czasu, na pewno w końcu dojdzie do tego, żeby Cię przeprosić. Może nie słowami, ale czynem
a - gdybyśmy były rodzinką to w lipcu miałybyśmy maraton: mój TZ ma imieniny 25 lipca, ja 26 lipca, a potem u Was- 27 i 28 lipca...

Ana- szkoda tego kolegi, co za niefart

natalka -gratuluję nowego zakupu Cenę dobrą wynegocjowaliście? Co teraz planujecie robić na działce, ogrodzić, od razu się budować?

Madziwnia- powodzenia na egzaminach i dobrej zabawy na Juwenaliach. Kasą się nie martw, raz się ją ma, czasem jest mniej. Takie doświadczenie uczy ją szanować. Po burzy zawsze kiedyś wychodzi słońce. U nas też pod tym względem ciągle pada, ale ja mocno wierzę, że ujrzę jeszcze tego lata słoneczko

Spóźnione, ale z głębi serduszka- życzenia zdrówka i 100 lat dla wszystkich naszych Magd

Ja lubię mebelki z BRW - synusiowi kupiłam w zeszłym roku komplecik takich: Rewelacja
http://brw.com.pl/pl/kolekcja/9-Pok%...owy/41-Indiana

Drcron - mebelki pokojowe nie bardzo mi się podobają, ale te dziecięce- super :
A mnie się podobają kolekcje tej firmy: Gdybym miała pokoik dla Oli pewnie bym na nie ciułała do skutku
http://www.meblik.pl/pl/oferta/

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2011-05-28 o 17:17
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 17:48   #2829
minka26
Wtajemniczenie

nasze dzieci to nic, zobaczcie to:

http://dziecko.onet.pl/63797,0,10,dz...a,artykul.html

Edytowane przez minka26
Czas edycji: 2011-05-28 o 17:49
minka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 18:02   #2830
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

:mdlej e::mdleje :

A moje dziecko dzisiaj wpadło do gnojówyposzłyśmy do sąsiada pooglądać krówki i świnki i mała poleciała do gnoju i po kolana wpadła-całe buty,spodnie i ręcę upieprzone

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:06   #2831
natalka1987
Przyczajenie

GG do natalka1987

Cytat:

A moje dziecko dzisiaj wpadło do gnojówyposzłyśmy do sąsiada pooglądać krówki i świnki i mała poleciała do gnoju i po kolana wpadła-całe buty,spodnie i ręcę upieprzone
No to ładnie ale od tego nic sie nie dzieje, a na wiosce takie rzeczy sie zdarzają. Siostra mojego męża jak była mała wpadła do szamba,ale u niej to może miało jakiś wpływ i dlatego jest taka posr...na

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość

natalka -gratuluję nowego zakupu Cenę dobrą wynegocjowaliście? Co teraz planujecie robić na działce, ogrodzić, od razu się budować?
Podbili 12 tyś., a kupiliśmy za 37 tyś. - myśle ,że dobra cena, choć wkurza mnie fakt ,że rok temu jak nie było jeszcze planu zagospodarowania przestrzennego to gmina sprzedawała ją bez vat-u, nie było na nią chętnych ,W tym czasie sprzedawali jeszcze inne cztery wokół tej i można było ją kupić za 16 tyś prawie jak za darmo

Ale i tak jest dobrze. Jeśli się uda załatwić pieniążki to chcielibyśmy zacząć budowę jak najszybciej, narazie jeszcze na 100% nic nie wiadomo, choć staram się być dobrej myśli Chciałabym już mieszkać z mężem, brakuje mi go strasznie
Aleee nie ma co się rozklejać, w końcu sie wszystko poukłada

Moje dziecko już smacznie śpi, i chyba zaraz ja lecę w jego śladu bo coś oczka dziś ciężkie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-28, 19:28   #2832
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalka1987 Pokaż wiadomość
No to ładnie ale od tego nic sie nie dzieje, a na wiosce takie rzeczy sie zdarzają. Siostra mojego męża jak była mała wpadła do szamba,ale u niej to może miało jakiś wpływ i dlatego jest taka posr...na

Podbili 12 tyś., a kupiliśmy za 37 tyś. - myśle ,że dobra cena, choć wkurza mnie fakt ,że rok temu jak nie było jeszcze planu zagospodarowania przestrzennego to gmina sprzedawała ją bez vat-u, nie było na nią chętnych ,W tym czasie sprzedawali jeszcze inne cztery wokół tej i można było ją kupić za 16 tyś prawie jak za darmo

Ale i tak jest dobrze. Jeśli się uda załatwić pieniążki to chcielibyśmy zacząć budowę jak najszybciej, narazie jeszcze na 100% nic nie wiadomo, choć staram się być dobrej myśli Chciałabym już mieszkać z mężem, brakuje mi go strasznie
Aleee nie ma co się rozklejać, w końcu sie wszystko poukłada

Moje dziecko już smacznie śpi, i chyba zaraz ja lecę w jego śladu bo coś oczka dziś ciężkie

tak to już jest z działkami, że zmienia się kilka rzeczy i już cena rośnie trzymam kciuki, żeby szybko udało wam się razem zamieszkać
Stary 2011-05-28, 19:35   #2833
natalka1987
Przyczajenie

GG do natalka1987

Kilka fotek mojego Olisia

Wasze dzieci też próbują zjadać kamyczki z piaskownicy? Oliwiera na sekundę z oka spuścić nie mogę bo zaraz kamyk ląduje w buzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2011-05-18 17.10.14.jpg (164,6 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110428134 (Kopiowanie).jpg (73,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 248 (Kopiowanie).jpg (23,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 310 (Kopiowanie).jpg (42,7 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-05-28, 19:36   #2834
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Mrówcia żebyś jakoś bliżej była to bym Ci Gabule wzięła na tydzień-co mi tam jedno czy dwoje.Moja i tak broi za 4 to

Dzięki dziewczyny.Chłopak już po operacji.Kaleka do końca życia.Żebra połamane w drobny mak.

straszne z tym chłopakiem..........człow iek nie zna dnia ani godziny...

wiesz co, wyjdę teraz na najwyrodniejszą z wyrodnych, ale wysłałabym ją do Ciebie na tydzień-przeryczałabym potem 3/4 tego czasu, ale wysłałabym....chyba

wiecie czego NAJbardziej zazdroszczę TZtowi z tego jego wyjazdu? Już nawet nie tego gdzie poleciał, że będzie miał praktycznie 6 dni na szwędanie się właśnie tam, że spotka naszych znajomych, że może się wypuścić na genialne zakupy-nie.
Zazdroszcze mu tego, że właśnie w tej chwili i za tydzień w sobotę będzie miał możliwość SPANIA w samolocie przez bite 8 godzin. Tego mu kuźwa zazdroszczę najbardziej i to chyba najdokładniej obrazuje mój obecny stan psycho-fizyczny. (dziś dopiero wyjechał, a ja już kilka razy myślałam, że mnie kur....ca strzeli przy małej) od momentu gdy wstała z drzemki chwilę po 12 modliłam się w duchu żeby już był wieczór i poszła spać znowu-to normalne jest???? (pytanie retoryczne)
Dobranoc.

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-05-28 o 19:43
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:49   #2835
natalka1987
Przyczajenie

GG do natalka1987

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

wiesz co, wyjdę teraz na najwyrodniejszą z wyrodnych, ale wysłałabym ją do Ciebie na tydzień-przeryczałabym potem 3/4 tego czasu, ale wysłałabym....chyba

wiecie czego NAJbardziej zazdroszczę TZtowi z tego jego wyjazdu? Już nawet nie tego gdzie poleciał, że będzie miał praktycznie 6 dni na szwędanie się właśnie tam, że spotka naszych znajomych, że może się wypuścić na genialne zakupy-nie.
Zazdroszcze mu tego, że właśnie w tej chwili i za tydzień w sobotę będzie miał możliwość SPANIA w samolocie przez bite 8 godzin. Tego mu kuźwa zazdroszczę najbardziej i to chyba najdokładniej obrazuje mój obecny stan psycho-fizyczny. (dziś dopiero wyjechał, a ja już kilka razy myślałam, że mnie kur....ca strzeli przy małej) od momentu gdy wstała z drzemki chwilę po 12 modliłam się w duchu żeby już był wieczór i poszła spać znowu-to normalne jest???? (pytanie retoryczne)
Dobranoc.
mrowak piszesz że,byś wysłała bo jesteś przemęczona, a pewnie byś ja zabrała z powrotem szybciej niż Ci się wydaje. Rozumiem,że jesteś zmęczona bo też czasem tak mam, kocham Olisia najmocniej na świecie ale czasem ze zmęczenia mówie,że chciałabym odpocząć od niego kilka dni, wyspać się itp. na kilka godzin wyjde i wracam biegiem, mało się nie zabije. I takie te nasze życie matek , jesteśmy zmęczone, wydaje się nam ,że mamy dość a gdyby przyszło nam kilka dni spędzić bez naszych pociech - byśmy się zapłakały ...
Stary 2011-05-28, 20:17   #2836
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam siły dziewczyny, a teraz przede mną ten tydzień bez TZ-pewnie juz wcale tu nie zajrze przez ten czas, bo oczywiscie zbiega sie on z najgoretszym okresem w szkole, koniec roku, poprawy, wystawianie ocen i dulczacy uczniowie nad glowa!
szkoda tej opiekunki, i przykro mi z powodu całego tego armagedonu

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
tutaj przyjmują wszystkie dzieciaki, jest kilka przedszkoli. Gmina ma kase, płaci się chyba 50 zł na miesiąc
to ty w przedszkolnym raju mieszkasz normalnie

Cytat:
UDAŁO NAM SIE WYGRAĆ

I wszytsko było by dobrze gdyby nie to,że 2 godz. potem szef oznajmił dla meża ,że go zwalnia...
gratuluję i cena super ! i dobrze że dziadów przebiliście

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
obszczygłą mnie z przodu tak, że mam taką grzywkę ni w pi.zdę ni w oko, pazurki cieniowania i chuje śmuje z tyłu dłuższe ciut na kark a z przodu nawet do ucha nie dostają - ✂✂✂✂a mać, wczoraj je natapirowałam i tak byle jak chyciłam grzebykiem toi co si ę dało spiąć, grzywkę do góry i przyklepałam opaską i okularami całość zalałam lakierem i z taką skorupą na łbie poszłam do pracy....
no 300 zł mu daję a to mało jak na paliwo tylko?? Dodam, że to moi rodzice są nam dłużni i to niemało - pisałam wam kiedyś....
i ciuszki na allegro powystawiać chciałam bo mam pełno już. Mały dzisiaj znośnie w nocy choć jeszcze nie idealnie....
wyobraziłam sobie ciebie po tym opisie i faktycznie rewelacja musi być, a już z tym tapirem

nie, no jak tylko na paliwo (nie za opiekę)i mieszka 1km od was to mi się wydaje, że dużo....ale może się nie znam...

Cytat:
Dzięki dziewczyny.Chłopak już po operacji.Kaleka do końca życia.Żebra połamane w drobny mak.
a ja myślałam, że on zginął pod tą koparą

Cytat:
nie zartuje Pan chciał to wyslac na pytanie co tak śmierdzi z tego pudełka powiedział ze jego gówno to prezent dla jego bylej laski normalnie mnie tym rozwalił
o ja pier.dolę

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Za całość biorę 40 zł od znajomych, 50 zł od obcych. W sumie koszt rzęs i kleju na jeden zabieg to około 5 zł-10 zł, zależy jaki efekt chce klientka, czy takie gęste firanki , czy takie zeby nie wyglądały na sztuczne. Zajmuje mi jedna około 1-2 godzin
fajna robota

Cytat:
dziewczyny zamawiam wlaśnie meble :d mozecie mi powiedzieć co myslicie o takim zestawie jak w załączniku i jeszcze moja mała
te julkowe fajne, ale te pokojowe to mi się nie podobają, ani kolor (jak łazienkowe), ani rozkład. Ale to wam się mają podobać, a nie nam

Cytat:
no nie gadaj!!!to wy macie 3 kg pralkę czy co?
ja średnio 3-4 prania puszczam-jak pościel to więcej (mam 6kg pralkę)

Cytat:
i co teżecik kąpał?, wy to macie jakieś takie gówniane to życie ostatnio , buciki do czyszczenia czy znów na aut?

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Idę uśpić dzieciaki
późno twoja drużyna chadza spać

Cytat:
wiesz ja mysle ze to nie jest awantura bez poody bo on stwierdzil ze nie moja sprawa gdzie on pracuje za ile, gdzie chodzi na fuchy i do ktorej i za ile i mam sie nie wpierdzielac w to i ma mnie to gowno obchodzic
.
nie ładnie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
a od 11.30 godziny rektorskie bo MAMY JUWENALIA.. i jade busem a wracam albo pociagiem albo mąz przyjedzie i od 12 sie alkoholizujemy a od 18 do 24 uczelnia wynajeła jakis lokal dla studentów!! modzio...

wiecie co.. od poniedziałku zarzywam antytabsy.. i mnie je.. bło... tzn.. nerwowoa jestem a t. mnie wkurza wszystkim.. dosłownie denerwuje mnie każdy jego ruch... bez powodu wiekszego.. oby przeszło
zazdraszczam imprezy
ja tez tak miałam po tabsach i m.in. dlatego nie mogę ich brać

Cytat:

Wasze dzieci też próbują zjadać kamyczki z piaskownicy? Oliwiera na sekundę z oka spuścić nie mogę bo zaraz kamyk ląduje w buzi
ale laseczka z ciebie , a oliś przystojniak i ta fotka w wózku-taki szefo z niego
moja owszem kamyczkami ni gardzi-najpierw podnosi, obdarowuje wszystkich wokół, a potem sobie nosi, i sru do buźki...jeszcze żadnego nie połknęła, ale czuwać muszę cały czas

Cytat:
Dobranoc.
Nie wiem czy normalne,ale ja cię bardzo dobrze rozumiem , naprawdę, bo sama tak często mam . Ja już nie raz wam się żaliłam jakie mam jęczydło i często jestem "nią" tak zmęczona, że ryczę ze złości, zmęczenia, słuchania jęków i darcia japy. A wieczorem po takim męczącym dniu, jak jeszcze nie chce zasnąć i muszę z nią godzinę np. walczyć to już ryczę i mam ochotę ja na all opchnąć.
I wiem jak bardzo potrzebne jest wsparcie drugiej osoby i czasem wyręczenie w opiece.

dziś zawieźliśmy małą do teściów rano, tam ją nakarmiłam i uśpiłam i pojechaliśmy załatwiać pomnik dla mamy.A jak wróciliśmy to zaraz znów była pora jej spania. I te parę godzin bez niej jakoś sprawiło, ze psychicznie odpoczęłam i od razu mi było lepiej. I stwierdziliśmy, że trzeba nauczyć teściową usypiania małej ( a to niełatwe)i musimy ją czasem podrzucać. Jeszcze tylko trzeba przeprowadzić poważną rozmowę umoralniającą w sprawie NIEdawania słodkości i będzie dobrze.

Cytat:
mrowak piszesz że,byś wysłała bo jesteś przemęczona, a pewnie byś ja zabrała z powrotem szybciej niż Ci się wydaje. Rozumiem,że jesteś zmęczona bo też czasem tak mam, kocham Olisia najmocniej na świecie ale czasem ze zmęczenia mówie,że chciałabym odpocząć od niego kilka dni, wyspać się itp. na kilka godzin wyjde i wracam biegiem, mało się nie zabije. I takie te nasze życie matek , jesteśmy zmęczone, wydaje się nam ,że mamy dość a gdyby przyszło nam kilka dni spędzić bez naszych pociech - byśmy się zapłakały ...
pewnie kilka dni to dla mnie też było by dużo, ale tak na jeden dzień w tyg, to bym chciała mieć tylko dla siebie....

dzis mnie cały dzień nie było i mimo że weekend to dużo napisałyście, aż nadrobić nie mogłam.
Zamówiliśmy końcu pomnik dla mamy i za ok.miesiąc będzie. Strasznie to skomplikowane było i cieszę się ze wszystko już załatwione

a moje dziecko od jakiegoś czasu ma chyba ten cały słynny lęk separacyjny, bo jak mnie tylko z oczu traci, to zaraz ryk i "mama, mama". W sensie w domu jak do kibla czy do kuchni idę, bo u babci, to jej dobrze było i jak nas w drzwiach zobaczyła to uciekać chciała, bo myślała chyba, że już do domu ją zabieramy

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2011-05-28 o 20:19
evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 20:23   #2837
megi-megi
Zakorzenienie

Mrowak - wiem, co czujesz. Mój mąż kilka razy wyjeżdżał już na kilka dni... chociaż co to zmienia. Przyzwyczaiłam się, że dla mnie jest czas tylko jak Igor śpi, a ja skończę obiad i inne pilne rzeczy. Może już tak nie narzekam, bo nie mam oczekiwania, że może być inaczej. Nawet siekam tylko 2 razy dziennie na resztę nie mam czasu... W każdym razie... mam nadzieję, że Gabi niedługo będzie spała, że znajdziesz nową opiekunkę i że odpoczniesz. Jak chcesz - możesz ją do mnie przywieźć na weekend (z sobą). Ja będę biegała za małymi, a Ty poleżysz - ja schudnę gratis

To wrzucę fotki mojego odchudzacza

1 i 2 - kłania mi się fryzjer (a mamie żelazko)
3 taki duży... myjący zęby w łóżku.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 20:26   #2838
megi-megi
Zakorzenienie

I może nawet wrzucę te zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdje1.jpg (152,8 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdje2.jpg (80,4 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdje3.jpg (108,9 KB, 58 załadowań)
Stary 2011-05-28, 20:31   #2839
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

megi jaki On dłuuuuuuuuuuuugaśny!! Cudowny! Do mojego fryzjer w końcu zawitał

A ja nie kumam czemu zdjęcia any+familii wstawia nam evi Nie mniej jednak śliczne są! Świetna z Was rodzinka

Oliś przystojniak, a mamusia jaka laseczka

mrówka ja też Cię doskonale rozumiem. Często odliczam godziny żeby tylko dzieci spać już poszły. Momentami jestem tak padnięta że najchętniej wsadziłabym młodego do łóżeczka, popłakałby aż by się zmęczył a ja bym pospała Najdziwniejsze jest to że w te najgorsze dla mnie dni, gdy na pysk padam On ząbkuje, coś Go boli lub po prostu jest upierdem. Zresztą pragnę zauważyć ze już dawno nie pisałam Wam że mój synek jest "dyziowaty" bo jakoś tak ostatnio ... wydoroślał ?
Nie zmienia to faktu ze sam sobą nawet przez 5 sekund się nie zajmie i wkurza mnie to nieziemsko - stale księciunia trzeba zabawiać

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-05-28 o 20:35
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 20:45   #2840
ania p
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

O matk od dziś przestaję marudzić

Cytat:

Dobranoc.
Sama bym czasem dzieci gdzieś wysłała Ole od września olę wyślę do przedszkola , to dopiero szczyt wyrodności siedzieć w domu i mieć dziecko w przedszkolu nie masz tam jakiegoś klubu malucha ?
I wiesz co mam kolezankę z Szymkowego mieszka w irladii , wiecznie zapracowana matka trójki dzieci , dzieciaki ma super bo znamy się osobiście . I wyjechała raz na week z przyjaciółką do jakiegoś super hotelu . I powiedziała że nigdy wiecej pewnie z Tobą też by tak było
Stary 2011-05-28, 20:48   #2841
megi-megi
Zakorzenienie

Ja tam też nie wiem, co z tymi zdjęciami.
Wszystkie się zachwycają Aną, a ja nie doczytałam i myślę, że Babom albo mnie odbiło - ja tu widzę śliczną Evitkę, a oni o Anie, której zdjęć nie ma. :P Ale później doczytałam. No i Ana - Ty mi na jędzę wyglądasz.
Stary 2011-05-28, 20:51   #2842
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Ja lubię mebelki z BRW - synusiowi kupiłam w zeszłym roku komplecik takich: Rewelacja

Drcron - mebelki pokojowe nie bardzo mi się podobają, ale te dziecięce- super :
A mnie się podobają kolekcje tej firmy: Gdybym miała pokoik dla Oli pewnie bym na nie ciułała do skutku

http://www.meblik.pl/pl/oferta/
fajne mebelki

Cytat:

Zosia wszystko zje, kamienie, robale, muchy itd

Ania ja też rak

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Megi- Igorek jest taki słodziak i taki długiiiii

Natalka- Oliś też przystojniak a z Ciebie jaka ładna mama

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 20:52   #2843
evitka21
Zakorzenienie

megi, ale Igi dorośle wygląda i taki przystojniak

gmyrka, ja wstawiam, bo anie, z przeproszeniem, nie wchodzą

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2011-05-28 o 20:55
Stary 2011-05-28, 20:55   #2844
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
natalka- w takim razie nic, tylko życzyć budowania się A działeczka kupiona za małe pieniążki, zazdraszaczam Moja też od gminy, ale prawie cztery razy droższa

Cytat:

Sliczności
Ola czasem wsuwa piasek. Może dlatego, że na naszym placyku w piaskownicy nie ma kamyczków...

Cytat:
Dobranoc.
Mrowak - moim zdaniem to nie jest do końca normalne. To wszystko, o czym piszesz świadczy o tym, że jesteś porządnie zmęczona. Czy w pobliżu nie ma zupełnie nikogo, kto mógłby Cię choć na pół dnia odciążyć? Mam wolne weekendy, przyjeżdżaj do Łodzi. Dzieci zabiorę na wycieczkę, a Ty sobie troszkę odeśpisz.

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
dzis mnie cały dzień nie było i mimo że weekend to dużo napisałyście, aż nadrobić nie mogłam.
Zamówiliśmy końcu pomnik dla mamy i za ok.miesiąc będzie. Strasznie to skomplikowane było i cieszę się ze wszystko już załatwione

a moje dziecko od jakiegoś czasu ma chyba ten cały słynny lęk separacyjny, bo jak mnie tylko z oczu traci, to zaraz ryk i "mama, mama". W sensie w domu jak do kibla czy do kuchni idę, bo u babci, to jej dobrze było i jak nas w drzwiach zobaczyła to uciekać chciała, bo myślała chyba, że już do domu ją zabieramy
evitka- też tak miałam, chciałam jak najszybciej zrobić tacie pomnik. Umarł jak byłam w ciąży z Olą. Myślę jeszcze nad zdjęciem, żeby dzieci wiedziały na czyj grób przychodzą. Jakoś tak lżej mi jak już jest pomnik. Teraz jeżdżę do taty z Olą, byłam wczoraj, bardzo mi go brakuje

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2011-05-28 o 20:58
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 21:01   #2845
ania p
Zakorzenienie

A gdzie wy te foty Any ogladacie ? Bo ja to nic nie widziałam
Stary 2011-05-28, 21:12   #2846
Darusiaaaa
Zakorzenienie

a my caly dzien poza domem, mloda u rodzicow byla my u lekarza, wszystko ok przeziernosc ok, kosc nosowa ok, maluch duzy rosnie , ale nozki ma takie smieszne jak patyczki i chyba bedzie na prawde przeciwienstwem Oliwii, non stop sie rusza!! ale to tak ze nie mozna go nawet dobrze zobaczyc:P
czy w brzuchu mozna u dziecka stwierdzic nadpobudliwosc psycho ruchowa? bo ono ma zdecydowanie adhd!
co nie zmienia faktu ze jest piekne, cudowne, sliczne, kochane, malutkie i nasze
A.Camus
Stary 2011-05-28, 21:13   #2847
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
no wstawiałam tu ze stronę czy dwie temu, te z komunii

Stary 2011-05-28, 21:14   #2848
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Hahahahahahahahaha Ze dwie strony wcześnie evi wstawiła any foty z komunii

A ana to zdecydowanie na zołzę wygląda, za to Jej tż na takiego potulnego baranka

Ania wspaniale że masz tak tani klub malucha - ja koszty pokryję jakby co a Olę od tego września dajesz??

Stary 2011-05-28, 21:15   #2849
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no i ma WIELKIE stopy

dzieciaczki sliczne! :love :

natalka super jak za cene dzialki, kolezanka chciala kolo sieradza kupic ostatnio to ceny mieli z kosmosu i to na prawde byly wielkie pieniadze.
Czeka na inne "okazje...."
A.Camus
Stary 2011-05-28, 21:19   #2850
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

evi a gmyrką to jeszcze nie byłam hahahahaha

Darusia świetne wieści, oby tak dalej To chyba doczekacie się swojego Kacperka skoro taka różnica w dziaciakach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości