Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-28, 22:40   #991
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Pewnie, jeśli tylko termin będzie pasował Egzaminy mam 13, 16, 17 i 20 czerwca, ale jak dobrze pójdzie to dwa ostatnie zalicze w zerówkach. Nie wiem kiedy obrona, myślę że pierwsza połowa lipca a kiedy ustalamy wstępny termin?
ja mam obronę 21ego na poczatku lipca po Twojej obronie może być ( 17ego lipca mam wyjazd nam morze wiec druga połowa lipca odpada.) Wracam 29 lipca i w sumie cały sierpień jestem wolna

Nie wiem jak reszta dziewczyn i ich plany urlopowe-uczelniane

Marta mówiła o lipcu i sierpniu.
Oczywiście wolałabym prędzej niż sierpień :P

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Ok czas spać, mecz jak zawsze nie po mojej myśli
Jutro szkoła

Dobranoc
I SPD - intensywnie myślimy nad terminem spotkania !!

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 23:16   #992
Talullah
Wtajemniczenie

Snow - jak bede to na pewno dam znac, zwykle wiem duzo wczesniej kiedy bede Musze tak planowac bo inaczej mnie z pracy nie za bardzo chca puscic

Dobranoc
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 01:28   #993
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
Witam
dużo zdrowia dla mamy
a butki fajne, też by mi się przydały jakieś sportowe, ale jeszcze nie jestem ostatecznie zdecydowana na zakup

dziekuje

u mnie dzis kolejny pechowy dzien ...obym se nic nie zrobila i dotrwala do urlopu
uciachalam palca - jade od paru godz na srodkach przeciwbolowych , jutro do pracy i wogole jest pieknie boli jak diabli chyba siem zaraz poloze wogole
zachcialo mi sie chleba kroic najostrzejszym nozem .... az go na kosci poczulam brrrrrr

do szpitala nie ide szyc bo znajac te szpitale i przy sobocie to mozna czekac 8-16 godzin az przyjma na dyzur
dyskoteki itd bojki to ruch maja
kolega byl z rozcieta reka kiedys czekal 8godz (cala noc) w koncu poszedl bo by dalej czekal...zroslo sie dawno

wspollokatorka raz z polamanym dzieckiem 20 godz zlamaa reka a raz ze soba z jakims guzem 16 godz az pomysla do czego to sie kwalifikuje ... wiec jak tz wysunal pomysl moze trzeba na pogotowie bo gleboka rana powiedzialam dziekuje spac chyba pojde w domu ...
do tego zadnego bandazu dobrze ze znajomi mieli coss w rodzaju gazy w samochodowej apteczce
do tego wali w calym domu srodkiem do dezynfekcji

no i sie strasznie zmeczona poc\zulam

wszystko przeczytalam i grzecznie spac ruszam

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
W związku z powyższym, zaraz wybieram się na leżakowanie w wannie, później inne zabiegi upiększające i zasiadam na kanapie.
Dzisiaj z pudle mój ULUBIONY film - Notting Hill więc (po raz 349 ) mam zamiar go obejrzeć w towarzystwie lodów Muffinkowych z polewą czekoladową.
uwielbiam ten film
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ja mam kompletnego dola i wizję rozwodu na horyzoncie.nie daje rady z mężem i powoli nie mogę się dopatrzec w nim czlowieka ktorego pokochalam. poza tym zakupy w lidlu za 40zl, w tym 10zl poszlo na kocie jedzenie.

sorry ze sie nie rozpisze ale czuje sie skolowana po lekach i reka mnie strasznie rwie w sumie niby tylko palec a kurcze bol jakbym reke ciela
dobranoc
z rana trzeba bedzie cos w aptece dokupic potem praca .. jak mi bedzie ciezko robic jedna reka to mnie moze pusci do domu a potem 2 dni wolne wiec jakis odpoczynek po burzliwym tygodniu
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 07:39   #994
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
poklocilam sie z tżtem, wyszlam na chwile zeby ochłonąć i jak wrocilam to tż siedzial w kuchni z jakas laska(podobno z liceum znajoma) i zadowolony pije drinki z nia.a dzis jeszcze rozwalil nasze auto (3 raz w ciagu roku).podsumowując to tak:
-tż nie wspiera mnie psychicznie
-nie pomaga w domu
-ciagle jeczy
-olewa mnie
-robi mi specjalnie na zlosc
-zostawia wszystko na mojej glowie

nie mam sily do niego i widze ze powoli ma mnie gdzies.
Zetafon mam nadzieję, ze sobie wszystko wyjanicie i poukładacie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
dziekuje

u mnie dzis kolejny pechowy dzien ...obym se nic nie zrobila i dotrwala do urlopu
uciachalam palca - jade od paru godz na srodkach przeciwbolowych , jutro do pracy i wogole jest pieknie boli jak diabli chyba siem zaraz poloze wogole
zachcialo mi sie chleba kroic najostrzejszym nozem .... az go na kosci poczulam brrrrrr

do szpitala nie ide szyc bo znajac te szpitale i przy sobocie to mozna czekac 8-16 godzin az przyjma na dyzur
kolega byl z rozcieta reka kiedys czekal 8godz (cala noc) w koncu poszedl bo by dalej czekal...zroslo sie dawno

wspollokatorka raz z polamanym dzieckiem 20 godz zlamaa reka a raz ze soba z jakims guzem 16 godz az pomysla do czego to sie kwalifikuje ... wiec jak tz wysunal pomysl moze trzeba na pogotowie bo gleboka rana powiedzialam dziekuje spac chyba pojde w domu ...
do tego zadnego bandazu dobrze ze znajomi mieli coss w rodzaju gazy w samochodowej apteczce
do tego wali w calym domu srodkiem do dezynfekcji

no i sie strasznie zmeczona poc\zulam

wszystko przeczytalam i grzecznie spac ruszam

sorry ze sie nie rozpisze ale czuje sie skolowana po lekach i reka mnie strasznie rwie w sumie niby tylko palec a kurcze bol jakbym reke ciela
dobranoc
z rana trzeba bedzie cos w aptece dokupic potem praca .. jak mi bedzie ciezko robic jedna reka to mnie moze pusci do domu a potem 2 dni wolne wiec jakis odpoczynek po burzliwym tygodniu
oj i jak dziś palec? troche lepiej?

dzien dobry
ja się obudziła i biore się za sprzątanie bo około 10 przyjeżdżają rodzice
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 07:49   #995
Nadia5
Zakorzenienie

Irenka

Wstałam, zaraz kawka, śniadanie i szkoła.
Pogoda się poprawia

Stary 2011-05-29, 08:36   #996
Anastazja86
Zakorzenienie

Irenka- biedactwo, mam nadzieję że z palcem dzisiaj lepiej

Zetafon- masakra z tym Twoim Tż

witam

całą noc się kręciłam i spać nie mogłam
Tż jeszcze się tłukł o 5 jak szykował się do pracy

zjadłam śniadanie i zaraz sobie kawę zrobię
jakby było wszystko w porządku to zaraz szykowałabym się do mamci a tak
wypiję kawę i chyba zasiądę do pracy
pogoda paskudna, padało nad ranem, teraz jest szaro
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 09:53   #997
Kelpie
Zakorzenienie

Bry

Zetafon szkoda, że TŻ tak się zachowuje. Mam nadzieje, że ułoży się Wam.

irenkaaa ała

A co do spotkania to ja nic konkretnego nie mogę powiedzieć Ale znając sytuację w mojej pracy i w tym przypadku odległość może być ciężko

Mimo wczorajszej imprezy czuję się dzisiaj dobrze bo czasami to niewiele trzeba a umieram.
TŻ wczoraj mi pomógł przy robieniu strony. A na dzień dzisiejszy sesja nie wygląda aż tak tragicznie - przynajmniej tak mi się wydaje. Tylko muszę wziąć się w garść i nie odpuszczać sobie to może uda się bez akcji na ostatnią chwilę.

Miłego dnia
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 10:19   #998
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Pospaliśmy dziś i jestem zadowolona, że nie musiałam zrywać się o świcie. Będzie to skutkowało dłuższym siedzeniem nad notatkami, ale dobry sen i długi nie jest zły

Co do śląskiego spotkania to ja oczywiście chętnie W poniedziałek będe znała datę obrony, także dam znać kiedy będę chętna. 17 czerwca odpada, bo mamy imprezę grupową, 11 urodziny tż. A dalej to jeszcze nic nie wiem

Ja mam dziś znowu wolne od gotowania, bo dostaliśmy sporo jedzonka. I jakie ciacho z truskawkami

Zetafon przykre to co piszesz, myślę, że jakaś terapia wstrząsowa jest tutaj potrzebna. Obyście doszli do porozumienia

Irenka aż mi się słabo zrobiło jak czytałam ten opis przeciętego palca
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 10:23   #999
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
oj i jak dziś palec? troche lepiej?
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Irenka- biedactwo, mam nadzieję że z palcem dzisiaj lepiej
Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
irenkaaa ała

krecilam sie cala noc
i widze ze jak dotknelam to rana sie znow otworzyla i jeszcze krew leciala zaraz ide do apteki

milego dnia
Stary 2011-05-29, 10:38   #1000
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
A ja to lubię Miałam być ratownikiem medycznym

Niedługo spadam do mamci z Małą, bo od wczoraj do jutra wieczora Tż w pracy... Uwielbiam te nieograniczone czasowo dyżury w służbie zdrowia
Stary 2011-05-29, 10:41   #1001
kraven
Zakorzenienie

Dzień dobry. Wyprawiłam TŻ na kurs, posprzątałam mieszkanie, a teraz leniuchuje.

Wyszukałam na allegro torebke na lato - co myślicie ? http://moda.allegro.pl/hit-sezonu-li...622926397.html
Podoba mi sie w szarym kolorze

Irenka zgłoś się do izby przyjęć. Może nie będą Cię szyć, tylko skleja rane takim specjalnym plastrem zbliżającym brzegi.

Zamieszczam obiecane wczorajsze zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020975.jpg (103,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020976.jpg (114,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020977.jpg (119,3 KB, 40 załadowań)

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 10:45   #1002
irenkaaa
Zakorzenienie

kraven ale tu na izbe przyjec sie tyle czeka
ide sie zwolnic z pracy na dzis bo niedaleko i szukac apteki tam czasem farmaceuci maja te plastry to moze bedzie ok
lece musze was opuscic milego dnia
Stary 2011-05-29, 10:52   #1003
Anastazja86
Zakorzenienie

Kraven- super zakupy torebka ciekawa ale dla mnie za mała, ja muszę mieć dużą torbę

ja poprasowałam górę ubrań ale tego było, za każdym razem po prasowaniu obiecuję sobie że będę prasować po każdym praniu a nic z tego nie wychodzi

teraz idę na spacerek z psem i do sklepu
Stary 2011-05-29, 10:53   #1004
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Wyprawiłam TŻ na kurs, posprzątałam mieszkanie, a teraz leniuchuje.

Wyszukałam na allegro torebke na lato - co myślicie ? http://moda.allegro.pl/hit-sezonu-li...622926397.html

Irenka zgłoś się do izby przyjęć. Może nie będą Cię szyć, tylko skleja rane takim specjalnym plastrem zbliżającym brzegi.

Fajne zakupy A torebka oryginalna.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 10:59   #1005
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
mi też się nic nie chce i w ogóle już od kilku dni mam doła ooooooooooooogromniastego ;/ i co z tego że po mnie nie widać, w środku chce mi się wyć.

nawet na poprawę humoru chciałam kupić sobie coś ładnego, ale nawet przymierzać mi się ni chciało.

eeh.
ssnowdrop będzie dobrze kochana Pisz tutaj o co chodzi i już dołka nie ma

Cytat:
Dzień dobry

Pospaliśmy dziś i jestem zadowolona, że nie musiałam zrywać się o świcie. Będzie to skutkowało dłuższym siedzeniem nad notatkami, ale dobry sen i długi nie jest zły

Co do śląskiego spotkania to ja oczywiście chętnie W poniedziałek będe znała datę obrony, także dam znać kiedy będę chętna. 17 czerwca odpada, bo mamy imprezę grupową, 11 urodziny tż. A dalej to jeszcze nic nie wiem

Ja mam dziś znowu wolne od gotowania, bo dostaliśmy sporo jedzonka. I jakie ciacho z truskawkami

Zetafon przykre to co piszesz, myślę, że jakaś terapia wstrząsowa jest tutaj potrzebna. Obyście doszli do porozumienia

dodaja ja chyba jeszcze śpię bo przeczytałam "11 urodziny tż" i tak myślę jak Twój tż ma 11 lat po 5 minutach zajarzyłam że chodziło o dzień miesiąca

Anastazja bardzo przykro mi z powodu mamusi, wierzę że wszystko się ułoży i wyzdrowieje A skąd te bakterie się u niej wzięły?? Trzymam kciuki i za Mamusię i za tatę i za ciebie żebyście się nie poddawali i walczyli

Dzień dobry

Zjadło mi wszystkie cytowanie więc przepraszam bo nie pamiętam co miałam odpisać

Ja już dziś ziemniaczki obrane, szparagi się gotują, buraczki zrobione czekam tylko aż schab się odmrozi to wstawię ziemniaki i zrobię kotlety i obiadek będzie.
Wczoraj robiłam fasolkę po bretońsku.

A ja nigdzie nie mogę załapać się na truskawki ani arbuza już kazałam odłożyć w poniedziałek dla mnie 1kg w sklepie mam nadzieję, że nie zapomną odłożyć nim się rozejdą

Wczoraj dzień zabiegany mimo iż sobota w pracy to ja już się nawet nie wypowiadam bo znów szał pał. Nawet wczoraj musiałam iść, najlepsze jest to że siedziałam u fryzjera robić odrosty i co?? telefon że szybko do pracy no i nawet nie zdarzyłam podciąć włosów nawet grzywki wiec mi przysłania oczy.
Po pracy szybko na zakupy i już nigdzie truskawek nie było. Po powrocie i rozpakowaniu zakupów padłam jak kawka i tak 1,5 godziny do 17 spałam. Wstałam posprzątałam chatę zrobiłam fasolkę i zrobiła się 21 no i jak tu odpocząć w sobotę

Irenka jak paluszek?? Coś ty robiła że go ucięłaś?? Na pocieszenie nie jesteś sama ja w czwartek wieczorem odmrażałam robaki dla rybek i jak wyciągałam je z pudełka to się musiałam zaciąć i też mnie boli bo się rozłazi cały czas. Ale u mnie to normalka jak ja sobie czegoś nie zrobię to nie jest to normalne

Zetafon nie wiem co mam ci napisać przykro, że tak się dzieje. Mam nadzieję tylko, że tż się opamięta póki za późno nie będzie. A tą koleżankę no to już szczyt bezczelności i chamstwa

Miłej niedzieli kochane

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:

Kraven śliczne zakupy a buciki Gdzie kupiłaś koszulkę bo na taką samą poluję

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-05-29 o 10:56
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 11:28   #1006
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

Anastazja bardzo przykro mi z powodu mamusi, wierzę że wszystko się ułoży i wyzdrowieje A skąd te bakterie się u niej wzięły?? Trzymam kciuki i za Mamusię i za tatę i za ciebie żebyście się nie poddawali i walczyli

lekarka mówiła że mogła złapać bakterie jak leżała na OIOMie czyli prawie 4 miesiące temu, mówiła że to często się zdarza, jednak dopiero ostatnio dostała zapalenia dróg moczowych a ona mówiła że to też przez te bakterie, dzisiaj się tata ma dowiedzieć co i jak bo ordynator ma dzisiaj dyżur w szpitalu i idzie do niego pogadać, ma się dowiedzieć co to w ogóle za bakterie i co dalej będzie z mamą, bo ta lekarka mówiła w piątek że takie osoby jak mama tzn z takimi bakteriami nie mogą wZOLu przybywać bo to zbyt duże zagrożenie dla innych pacjentów, boimy się że będą chcieli mamę wyrzucić czytaliśmy wczoraj regulamin ZOLu i nic tam nie ma że mogą wypisać mamę przed upływem pół roku ale wydaje mi się że będą robili wszystko żeby mamę wyrzucić
Stary 2011-05-29, 11:32   #1007
kraven
Zakorzenienie

Oliwka bluzeczke kupiłam w New Yorker. Są inne kolory. Ja mam jeszcze taką szara

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2011-05-29, 11:41   #1008
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Ale mam radochę! Wystawiłam wczoraj trochę swoich ciążowych ubrań na allegro, jakoś nie miałam nadziei na sprzedanie choćby jednej sztuki. A dziś udało mi się sprzedać 2 biustonosze za 155zł! Ale radość! Akurat jak jesteśmy w finansowym dołku
Super. Powodzenia w dalszej sprzedaży.

Cytat:
poklocilam sie z tżtem, wyszlam na chwile zeby ochłonąć i jak wrocilam to tż siedzial w kuchni z jakas laska(podobno z liceum znajoma) i zadowolony pije drinki z nia.a dzis jeszcze rozwalil nasze auto (3 raz w ciagu roku).podsumowując to tak:
-tż nie wspiera mnie psychicznie
-nie pomaga w domu
-ciagle jeczy
-olewa mnie
-robi mi specjalnie na zlosc
-zostawia wszystko na mojej glowie

nie mam sily do niego i widze ze powoli ma mnie gdzies.
Oooo matko, Kochana TŻowi należy się ostre przetrzepanie tyłka.
Posadziłabym go przed sobą i wygarnęła WSZYSTKO. Absolutnie wszystko.
Nie pomaganie w domu to jedno, ale cholera jak brak szacunku do tego dochodzi to już na prawdę nie dzieje się dobrze.

Cytat:

iija-ja oczywiście będę. mam nadzieję że terminowo też się spasujemy- mi np. najlepiej pasowałby weekend 25-26 czerwca, a Wam jak?
Kochana, my z Kash raczej obstawiamy lipiec.
Ten weekend co podałaś, to jest długi weekend (w czwartek jest święto) więc nie wiem czy będę w Łodzi.

Ja w lipcu wyjeżdżam na tydzień, ale poza tym jestem wolna. Jak ptak.

Cytat:

Świetna torebka na lato.
Chociaż trochę drogawa.

Przyjedź do Łodzi, a zabiorę Cię w miejsce gdzie po 20-25zł takie dorwiesz.

Zakupy też fajne. Butki cudne.

Pogoda lepsza u mnie.
Zaraz się ogarniamy i jedziemy do rodziców TŻ na obiad. A później na jakiś spacer albo coś innego. Szkoda w domu siedzieć.

Popołudnie zapowiada się leniwie. TŻ jakiś mecz ma w planach - ostatni z czegoś tam. a ja zapewne zasiądę na kanapie z książką.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 11:50   #1009
kraven
Zakorzenienie

Ijaa nie kuś bo przyjadę

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2011-05-29, 12:00   #1010
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
lekarka mówiła że mogła złapać bakterie jak leżała na OIOMie czyli prawie 4 miesiące temu, mówiła że to często się zdarza, jednak dopiero ostatnio dostała zapalenia dróg moczowych a ona mówiła że to też przez te bakterie, dzisiaj się tata ma dowiedzieć co i jak bo ordynator ma dzisiaj dyżur w szpitalu i idzie do niego pogadać, ma się dowiedzieć co to w ogóle za bakterie i co dalej będzie z mamą, bo ta lekarka mówiła w piątek że takie osoby jak mama tzn z takimi bakteriami nie mogą wZOLu przybywać bo to zbyt duże zagrożenie dla innych pacjentów, boimy się że będą chcieli mamę wyrzucić czytaliśmy wczoraj regulamin ZOLu i nic tam nie ma że mogą wypisać mamę przed upływem pół roku ale wydaje mi się że będą robili wszystko żeby mamę wyrzucić
Eh na pewno jej nie wypiszą bo w końcu jak chorego człowieka wypisać ze szpitala nie ważne czy jest w śpiączce czy jest przytomny. Najpierw muszą wyleczyć nim wypiszą. Trzymam kciuki za mamę

Cytat:
Oliwka bluzeczke kupiłam w New Yorker. Są inne kolory. Ja mam jeszcze taką szara
Już sobie skopiowałam fotkę, i wyślę mamie, jak będzie to żeby mi kupiła
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 12:16   #1011
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ijaa nie kuś bo przyjadę
Na to liczę.

Właśnie doszłam do wniosku, że z tymi moim blondo/rudo nie wiadomo co, wyglądam w świetle słonecznym jak KURCZAK!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:04   #1012
wiznatalka
Rozeznanie

Witam Panie

u mnie słoneczko wyszło
mam dziś w planach pizze z przepisu Dudi, 3mcie kciuki, bo to moja 1wsza własnoręcznie robiona pizza

Cytat:
Ale mam radochę! Wystawiłam wczoraj trochę swoich ciążowych ubrań na allegro, jakoś nie miałam nadziei na sprzedanie choćby jednej sztuki. A dziś udało mi się sprzedać 2 biustonosze za 155zł! Ale radość! Akurat jak jesteśmy w finansowym dołku
super

Cytat:
ja mam kompletnego dola i wizję rozwodu na horyzoncie.nie daje rady z mężem i powoli nie mogę się dopatrzec w nim czlowieka ktorego pokochalam. poza tym zakupy w lidlu za 40zl, w tym 10zl poszlo na kocie jedzenie.

a masz opcję wyjechać np na parę dni, żeby zrobić mu terapię szokową, może to by zadziałało..

Cytat:
u mnie humor już troche lepszy, bo wieczór spędzam w towarzystwie Notting Hill i owocowych rożków (foto poniżej). mniam!

Cytat:
Pomijając przedostatni punkt to mam to samo

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
ja mam obronę 21ego na poczatku lipca po Twojej obronie może być ( 17ego lipca mam wyjazd nam morze wiec druga połowa lipca odpada.) Wracam 29 lipca i w sumie cały sierpień jestem wolna

Nie wiem jak reszta dziewczyn i ich plany urlopowe-uczelniane

Marta mówiła o lipcu i sierpniu.
Oczywiście wolałabym prędzej niż sierpień :P[COLOR="Silver"]

I SPD - intensywnie myślimy nad terminem spotkania !!
ja bym w takim razie optowała za początkiem lipca.. mam wprawdzie jedną imprezę w lipcu, ale jeszcze nie znam dokładnej daty..

Cytat:
dziekuje

faktycznie beznadziejna u Ciebie ochrona zdrowia
mam nadzieję, że chociaż w aptece coś Ci doradzą..

Anastazja, przecież nie mogą chorej osoby wyrzucić ze szpitala mnie się to w ogóle w głowie nie mieści
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:10   #1013
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość

Anastazja, przecież nie mogą chorej osoby wyrzucić ze szpitala mnie się to w ogóle w głowie nie mieści
moją mamę w śpiączce z infekcją wypisali do domu i ich nie obchodziło czy znajdziemy jakiś ośrodek, po znajomości udało nam się załatwić to miejsce w ZOLu i to tam nie przyjmują osób nieprzytomnych więc mama jest na specjalnych warunkach, niestety ZOL podlega pod szpital ale nim nie jest
cały czas czekam aż tata do mnie zadzwoni bo od godziny rozmawia z ordynatorem
Stary 2011-05-29, 13:18   #1014
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja to lubię Miałam być ratownikiem medycznym
nie ze widok krwii mnie przeraza czy cos - moje rodzenstwo znowu raczej zle to znosi ale tym razem o kosc musialam szarpnac i mnie boli jak zginam
kupilam takie plastry/szwy i taki bandaz na palec
wiec puki co ok bo szefowa dala mi wolne a nastepne 2 dni i tak mialam miec wolne

Cytat:
Kraven- super zakupy torebka ciekawa ale dla mnie za mała, ja muszę mieć dużą torbę

ja poprasowałam górę ubrań ale tego było, za każdym razem po prasowaniu obiecuję sobie że będę prasować po każdym praniu a nic z tego nie wychodzi

teraz idę na spacerek z psem i do sklepu
oj tez mam problemy z prasowaniem

uraz na psychice z dziecinstwa hehe
jak bylam mlodsza to ojciec cale prasowanie mi wciskal bo siostra nie chciala

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
ssnowdrop będzie dobrze kochana Pisz tutaj o co chodzi i już dołka nie ma

Irenka jak paluszek?? Coś ty robiła że go ucięłaś?? Na pocieszenie nie jesteś sama ja w czwartek wieczorem odmrażałam robaki dla rybek i jak wyciągałam je z pudełka to się musiałam zaciąć i też mnie boli bo się rozłazi cały czas. Ale u mnie to normalka jak ja sobie czegoś nie zrobię to nie jest to normalne

o widze tez masz talent do samookaleczen

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Na to liczę.

Właśnie doszłam do wniosku, że z tymi moim blondo/rudo nie wiadomo co, wyglądam w świetle słonecznym jak KURCZAK!
oj tak na poczatku tak bedzie ale po jakims czasie dojdziesz do upatrzonego kolorku

Anastazja trzymam kciuki za mamusie
Stary 2011-05-29, 13:45   #1015
201701300931
Konto usunięte

Wrocłam do świata żywych Zaświadczam, że kashmirka to mega sympatyczna osoba i straszna gaduła, więc nudzić się z nią nie można Tak się zagadałyśmy, że się spóźniłam na spotkanie z inną koleżanką

Później nadrobię, bo zaraz w końcu obiad zjem i obejrzę sobie jakiś filmik. Wymęczył mnie ten weekend
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 14:33   #1016
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Tak jak pisałam - ja od 17ego do 28ego lipca nie mogę. Więc to jest ustalone już
Podobnie jak wiznatalka byłabym za początkiem lipca

Cytat:
krecilam sie cala noc
i widze ze jak dotknelam to rana sie znow otworzyla i jeszcze krew leciala zaraz ide do apteki

milego dnia
Bidulka

Cytat:
moją mamę w śpiączce z infekcją wypisali do domu i ich nie obchodziło czy znajdziemy jakiś ośrodek, po znajomości udało nam się załatwić to miejsce w ZOLu i to tam nie przyjmują osób nieprzytomnych więc mama jest na specjalnych warunkach, niestety ZOL podlega pod szpital ale nim nie jest
cały czas czekam aż tata do mnie zadzwoni bo od godziny rozmawia z ordynatorem

Wróciłam ze szkoły już. Zaraz sobie odgrzeję zupę. Jak tż wróci to mu zrobię pierogi.
Pogoda ładna Poszłabym na rower ale tż ma dyżur więc nigdzie się nie ruszy

Stary 2011-05-29, 15:46   #1017
Anastazja86
Zakorzenienie

był u nas tata na obiedzie
z mamą niestety nie jest za dobrze
tak jak przypuszczaliśmy chcą ją wypisać do domu, jutro podejmą ostateczną decyzję

Kraven- wysłałam Ci pw

jestem załamana tata teraz siedzi u mamy ale mówił że źle wygląda...
Stary 2011-05-29, 16:01   #1018
nurek119
Zakorzenienie

ale gorąc się zrobił
u mnie byli właśnie rodzice i z okazji dnia dzecka zabrali mnie na zakupy
zyskalam trzy bluzeczki i krótkie spodenki
nooo i mama przywiozła ze soba ciasto z truskawkami

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
tak jak przypuszczaliśmy chcą ją wypisać do domu, jutro podejmą ostateczną decyzję

Kraven- wysłałam Ci pw

Anastazja cikam mocno i życze wytrwałości
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 16:21   #1019
zetafon
Zakorzenienie

anastazja nie zmiesci mi sie w glowie że szpitale i inne takie placówki wywalają pacjentów i przerzucają calą odpowiedzialnosc na rodzinę.w koncu po cos sie placi cale życie podatki,ubezpieczenia i inne takie żeby w razie potrzeby miec pomoc.a ty i twoja rodzina jesteście bezsilni.nie wiem co ci napisac, ale trzymaj sie i wspieraj tate.musicie jakos dać radę i przez to przejść.mam nadzieje że mamie się polepszy.

dziekuje wam wszystkim za wsparcie.szkoda że mieszkamy w roznych miastach.chcialabym miec was kolo siebie a nie tylko przez internet. rozmawialam z tżtem ale juz bylo wiele podobnych rozmów a potem bylo to samo.myslałam o tym żeby zorganizować jakiś weekend dla nas, żebyśmy spędzili trochę czasu razem.
co do wczorajszej sytuacji to powiem wam że ta dziewczyna co byla ,chyba nie wiedziala że się żremy i nie jest niczemu winna.no ale to że przyszla mnie zdenerwowalo, tz potem poszedl ją odprowadzil i nic nie powiedzial że wychodzi. ogolnie bylam wczoraj bardzo wsciekla o rozwalone auto, doszly w czasie klotni inne rzeczy.no a poza tym jeszcze tżowi mam do zarzucenia to co opisalam w punktach.wszystko to jest pokręcone i mam dosyć.zależy mi na mężu ale mam wrażenie że jemu na mnie nie.
z wyprowadzką na kilka dni bylby problem.moglabym jechac do rodziców ale bez auta nie dojade od nich do pracy.a auto zepsute/rozwalone .poza tym nikt by sie nie zajął moimi kotami a ich nie wezme ze soba bo zwierzaki rodziców by oszalały.

w ramach relaksu poszlam dzisiaj na ćwiczenia do fitness klubu.był taki fitness z piłkami.nawet fajnie,ale pewnie jutro będą zakwasy.po wysiłku fizycznym stres mi maleje więc o tyle dobrze.

karven ładne buty.chyba kupie sobie podobne ( te japonko-sandały).
irenka ja sobie tydzien temu tez palca pociachałam.do tej pory mnie boli.masakra

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2011-05-29 o 16:28
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 16:24   #1020
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Anastazja ale jak oni moga wypisac w takim stanie pacjenta .. przeciez mama pewnie jest pod jakas aparatura i wogole gdzie w takim stanie do warunkow domowych czy oni sa powazni

trzymam kciuki kochana mocno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości