|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
na poczatku lipca po Twojej obronie może być ( 17ego lipca mam wyjazd nam morze wiec druga połowa lipca odpada.) Wracam 29 lipca i w sumie cały sierpień jestem wolna ![]() Nie wiem jak reszta dziewczyn i ich plany urlopowe-uczelniane ![]() Marta mówiła o lipcu i sierpniu. Oczywiście wolałabym prędzej niż sierpień :P ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Ok czas spać, mecz jak zawsze nie po mojej myśli Jutro szkoła ![]() Dobranoc ![]() I SPD - intensywnie myślimy nad terminem spotkania !!
|
|
#992 |
|
Wtajemniczenie
|
Snow - jak bede to na pewno dam znac, zwykle wiem duzo wczesniej kiedy bede
Musze tak planowac bo inaczej mnie z pracy nie za bardzo chca puscic ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje u mnie dzis kolejny pechowy dzien ...obym se nic nie zrobila i dotrwala do urlopu uciachalam palca - jade od paru godz na srodkach przeciwbolowych , jutro do pracy i wogole jest pieknie boli jak diabli chyba siem zaraz poloze wogole zachcialo mi sie chleba kroic najostrzejszym nozem .... az go na kosci poczulam brrrrrr ![]() do szpitala nie ide szyc bo znajac te szpitale i przy sobocie to mozna czekac 8-16 godzin az przyjma na dyzur dyskoteki itd bojki to ruch maja kolega byl z rozcieta reka kiedys czekal 8godz (cala noc) w koncu poszedl bo by dalej czekal...zroslo sie dawno wspollokatorka raz z polamanym dzieckiem 20 godz zlamaa reka a raz ze soba z jakims guzem 16 godz az pomysla do czego to sie kwalifikuje ... wiec jak tz wysunal pomysl moze trzeba na pogotowie bo gleboka rana powiedzialam dziekuje spac chyba pojde w domu ... do tego zadnego bandazu do tego wali w calym domu srodkiem do dezynfekcji no i sie strasznie zmeczona poc\zulam wszystko przeczytalam i grzecznie spac ruszam Cytat:
![]() Cytat:
![]() sorry ze sie nie rozpisze ale czuje sie skolowana po lekach i reka mnie strasznie rwie w sumie niby tylko palec a kurcze bol jakbym reke ciela dobranoc z rana trzeba bedzie cos w aptece dokupic potem praca .. jak mi bedzie ciezko robic jedna reka to mnie moze pusci do domu a potem 2 dni wolne wiec jakis odpoczynek po burzliwym tygodniu |
|||
|
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzien dobry ja się obudziła i biore się za sprzątanie bo około 10 przyjeżdżają rodzice
|
||
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka
![]() Wstałam, zaraz kawka, śniadanie i szkoła. Pogoda się poprawia
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka- biedactwo, mam nadzieję że z palcem dzisiaj lepiej
Zetafon- masakra z tym Twoim Tż ![]() witam ![]() całą noc się kręciłam i spać nie mogłam Tż jeszcze się tłukł o 5 jak szykował się do pracy zjadłam śniadanie i zaraz sobie kawę zrobię jakby było wszystko w porządku to zaraz szykowałabym się do mamci a tak ![]() wypiję kawę i chyba zasiądę do pracy pogoda paskudna, padało nad ranem, teraz jest szaro
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Zetafon szkoda, że TŻ tak się zachowuje. Mam nadzieje, że ułoży się Wam. irenkaaa ała A co do spotkania to ja nic konkretnego nie mogę powiedzieć Ale znając sytuację w mojej pracy i w tym przypadku odległość może być ciężko ![]() Mimo wczorajszej imprezy czuję się dzisiaj dobrze bo czasami to niewiele trzeba a umieram.TŻ wczoraj mi pomógł przy robieniu strony. A na dzień dzisiejszy sesja nie wygląda aż tak tragicznie - przynajmniej tak mi się wydaje. Tylko muszę wziąć się w garść i nie odpuszczać sobie to może uda się bez akcji na ostatnią chwilę. Miłego dnia
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pospaliśmy dziś i jestem zadowolona, że nie musiałam zrywać się o świcie. Będzie to skutkowało dłuższym siedzeniem nad notatkami, ale dobry sen i długi nie jest zły ![]() Co do śląskiego spotkania to ja oczywiście chętnie W poniedziałek będe znała datę obrony, także dam znać kiedy będę chętna. 17 czerwca odpada, bo mamy imprezę grupową, 11 urodziny tż. A dalej to jeszcze nic nie wiem Ja mam dziś znowu wolne od gotowania, bo dostaliśmy sporo jedzonka. I jakie ciacho z truskawkami Zetafon przykre to co piszesz, myślę, że jakaś terapia wstrząsowa jest tutaj potrzebna. Obyście doszli do porozumienia ![]() Irenka aż mi się słabo zrobiło jak czytałam ten opis przeciętego palca
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
krecilam sie cala noc i widze ze jak dotknelam to rana sie znow otworzyla i jeszcze krew leciala zaraz ide do apteki milego dnia |
|
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja to lubię
Miałam być ratownikiem medycznym Niedługo spadam do mamci z Małą, bo od wczoraj do jutra wieczora Tż w pracy... Uwielbiam te nieograniczone czasowo dyżury w służbie zdrowia
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Wyprawiłam TŻ na kurs, posprzątałam mieszkanie, a teraz leniuchuje.
Wyszukałam na allegro torebke na lato - co myślicie ? http://moda.allegro.pl/hit-sezonu-li...622926397.html Podoba mi sie w szarym kolorze ![]() Irenka zgłoś się do izby przyjęć. Może nie będą Cię szyć, tylko skleja rane takim specjalnym plastrem zbliżającym brzegi. Zamieszczam obiecane wczorajsze zakupy
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
kraven ale tu na izbe przyjec sie tyle czeka
ide sie zwolnic z pracy na dzis bo niedaleko i szukac apteki tam czasem farmaceuci maja te plastry to moze bedzie ok lece musze was opuscic milego dnia |
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Kraven- super zakupy
torebka ciekawa ale dla mnie za mała, ja muszę mieć dużą torbę![]() ja poprasowałam górę ubrań ale tego było, za każdym razem po prasowaniu obiecuję sobie że będę prasować po każdym praniu a nic z tego nie wychodzi![]() teraz idę na spacerek z psem i do sklepu |
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne zakupy A torebka oryginalna.
|
|
|
|
|
#1005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anastazja bardzo przykro mi z powodu mamusi, wierzę że wszystko się ułoży i wyzdrowieje Dzień dobry ![]() Zjadło mi wszystkie cytowanie więc przepraszam bo nie pamiętam co miałam odpisać Ja już dziś ziemniaczki obrane, szparagi się gotują, buraczki zrobione czekam tylko aż schab się odmrozi to wstawię ziemniaki i zrobię kotlety i obiadek będzie. Wczoraj robiłam fasolkę po bretońsku. A ja nigdzie nie mogę załapać się na truskawki ani arbuza już kazałam odłożyć w poniedziałek dla mnie 1kg w sklepie mam nadzieję, że nie zapomną odłożyć nim się rozejdą ![]() Wczoraj dzień zabiegany mimo iż sobota w pracy to ja już się nawet nie wypowiadam bo znów szał pał. Nawet wczoraj musiałam iść, najlepsze jest to że siedziałam u fryzjera robić odrosty i co?? telefon że szybko do pracy no i nawet nie zdarzyłam podciąć włosów nawet grzywki Po pracy szybko na zakupy i już nigdzie truskawek nie było. Po powrocie i rozpakowaniu zakupów padłam jak kawka i tak 1,5 godziny do 17 spałam. Wstałam posprzątałam chatę zrobiłam fasolkę i zrobiła się 21 no i jak tu odpocząć w sobotę ![]() ![]() Irenka jak paluszek?? Coś ty robiła że go ucięłaś?? Na pocieszenie nie jesteś sama ja w czwartek wieczorem odmrażałam robaki dla rybek i jak wyciągałam je z pudełka to się musiałam zaciąć i też mnie boli bo się rozłazi cały czas. Ale u mnie to normalka jak ja sobie czegoś nie zrobię to nie jest to normalne ![]() Zetafon nie wiem co mam ci napisać przykro, że tak się dzieje. no to już szczyt bezczelności i chamstwa ![]() Miłej niedzieli kochane ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-05-29 o 10:56 |
|||
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytaliśmy wczoraj regulamin ZOLu i nic tam nie ma że mogą wypisać mamę przed upływem pół roku ale wydaje mi się że będą robili wszystko żeby mamę wyrzucić
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka bluzeczke kupiłam w New Yorker. Są inne kolory. Ja mam jeszcze taką szara
|
#1008 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Posadziłabym go przed sobą i wygarnęła WSZYSTKO. Absolutnie wszystko. Nie pomaganie w domu to jedno, ale cholera jak brak szacunku do tego dochodzi to już na prawdę nie dzieje się dobrze. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ten weekend co podałaś, to jest długi weekend (w czwartek jest święto) więc nie wiem czy będę w Łodzi. Ja w lipcu wyjeżdżam na tydzień, ale poza tym jestem wolna. Jak ptak. ![]() Cytat:
Chociaż trochę drogawa. Przyjedź do Łodzi, a zabiorę Cię w miejsce gdzie po 20-25zł takie dorwiesz. ![]() Zakupy też fajne. Butki cudne. Pogoda lepsza u mnie. Zaraz się ogarniamy i jedziemy do rodziców TŻ na obiad. A później na jakiś spacer albo coś innego. Szkoda w domu siedzieć. Popołudnie zapowiada się leniwie. TŻ jakiś mecz ma w planach - ostatni z czegoś tam. a ja zapewne zasiądę na kanapie z książką.
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa nie kuś bo przyjadę
|
#1010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Na to liczę.
![]() Właśnie doszłam do wniosku, że z tymi moim blondo/rudo nie wiadomo co, wyglądam w świetle słonecznym jak KURCZAK!
|
|
#1012 | |||||
|
Rozeznanie
|
Witam Panie
u mnie słoneczko wyszło mam dziś w planach pizze z przepisu Dudi, 3mcie kciuki, bo to moja 1wsza własnoręcznie robiona pizza Cytat:
![]() Cytat:
a masz opcję wyjechać np na parę dni, żeby zrobić mu terapię szokową, może to by zadziałało.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję, że chociaż w aptece coś Ci doradzą.. Anastazja, przecież nie mogą chorej osoby wyrzucić ze szpitala mnie się to w ogóle w głowie nie mieści
|
|||||
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały czas czekam aż tata do mnie zadzwoni bo od godziny rozmawia z ordynatorem |
|
|
|
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie ze widok krwii mnie przeraza czy cos - moje rodzenstwo znowu raczej zle to znosi ale tym razem o kosc musialam szarpnac i mnie boli jak zginam
kupilam takie plastry/szwy i taki bandaz na palec wiec puki co ok bo szefowa dala mi wolne a nastepne 2 dni i tak mialam miec wolne Cytat:
uraz na psychice z dziecinstwa hehe jak bylam mlodsza to ojciec cale prasowanie mi wciskal bo siostra nie chciala Cytat:
o widze tez masz talent do samookaleczen Cytat:
Anastazja trzymam kciuki za mamusie |
|||
|
|
|
#1015 |
|
Konto usunięte
|
Wrocłam do świata żywych
Zaświadczam, że kashmirka to mega sympatyczna osoba i straszna gaduła, więc nudzić się z nią nie można ![]() Później nadrobię, bo zaraz w końcu obiad zjem i obejrzę sobie jakiś filmik. Wymęczył mnie ten weekend
|
|
|
|
#1016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobnie jak wiznatalka byłabym za początkiem lipca Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam ze szkoły już. Zaraz sobie odgrzeję zupę. Jak tż wróci to mu zrobię pierogi. Pogoda ładna
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
był u nas tata na obiedzie
z mamą niestety nie jest za dobrze ![]() tak jak przypuszczaliśmy chcą ją wypisać do domu, jutro podejmą ostateczną decyzję ![]() Kraven- wysłałam Ci pw jestem załamana tata teraz siedzi u mamy ale mówił że źle wygląda...
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
ale gorąc się zrobił
![]() u mnie byli właśnie rodzice i z okazji dnia dzecka zabrali mnie na zakupy ![]() zyskalam trzy bluzeczki i krótkie spodenki ![]() nooo i mama przywiozła ze soba ciasto z truskawkami ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
anastazja nie zmiesci mi sie w glowie że szpitale i inne takie placówki wywalają pacjentów i przerzucają calą odpowiedzialnosc na rodzinę.w koncu po cos sie placi cale życie podatki,ubezpieczenia i inne takie żeby w razie potrzeby miec pomoc.a ty i twoja rodzina jesteście bezsilni.nie wiem co ci napisac, ale trzymaj sie i wspieraj tate.musicie jakos dać radę i przez to przejść.mam nadzieje że mamie się polepszy.
dziekuje wam wszystkim za wsparcie.szkoda że mieszkamy w roznych miastach.chcialabym miec was kolo siebie a nie tylko przez internet. rozmawialam z tżtem ale juz bylo wiele podobnych rozmów a potem bylo to samo.myslałam o tym żeby zorganizować jakiś weekend dla nas, żebyśmy spędzili trochę czasu razem. co do wczorajszej sytuacji to powiem wam że ta dziewczyna co byla ,chyba nie wiedziala że się żremy i nie jest niczemu winna.no ale to że przyszla mnie zdenerwowalo, tz potem poszedl ją odprowadzil i nic nie powiedzial że wychodzi. ogolnie bylam wczoraj bardzo wsciekla o rozwalone auto, doszly w czasie klotni inne rzeczy.no a poza tym jeszcze tżowi mam do zarzucenia to co opisalam w punktach.wszystko to jest pokręcone i mam dosyć.zależy mi na mężu ale mam wrażenie że jemu na mnie nie. z wyprowadzką na kilka dni bylby problem.moglabym jechac do rodziców ale bez auta nie dojade od nich do pracy.a auto zepsute/rozwalone .poza tym nikt by sie nie zajął moimi kotami a ich nie wezme ze soba bo zwierzaki rodziców by oszalały. w ramach relaksu poszlam dzisiaj na ćwiczenia do fitness klubu.był taki fitness z piłkami.nawet fajnie,ale pewnie jutro będą zakwasy.po wysiłku fizycznym stres mi maleje więc o tyle dobrze. karven ładne buty.chyba kupie sobie podobne ( te japonko-sandały). irenka ja sobie tydzien temu tez palca pociachałam.do tej pory mnie boli.masakra
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2011-05-29 o 16:28 |
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anastazja ale jak oni moga wypisac w takim stanie pacjenta .. przeciez mama pewnie jest pod jakas aparatura i wogole gdzie w takim stanie do warunkow domowych czy oni sa powazni trzymam kciuki kochana mocno |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

Egzaminy mam 13, 16, 17 i 20 czerwca, ale jak dobrze pójdzie to dwa ostatnie zalicze w zerówkach. Nie wiem kiedy obrona, myślę że pierwsza połowa lipca
na poczatku lipca po Twojej obronie może być ( 17ego lipca mam wyjazd nam morze wiec druga połowa lipca odpada.) Wracam 29 lipca i w sumie cały sierpień jestem wolna 

) mam zamiar go obejrzeć w towarzystwie lodów Muffinkowych z polewą czekoladową. 

ale tego było, za każdym razem po prasowaniu obiecuję sobie że będę prasować po każdym praniu a nic z tego nie wychodzi

Zaświadczam, że kashmirka to mega sympatyczna osoba i straszna gaduła, więc nudzić się z nią nie można