Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-29, 11:07   #4441
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Żabcia gratuluję kolejnego zgubionego kilograma

Madzia bo mama przychodzi z wizytą, a teściowa z wizytacją
Stary 2011-05-29, 11:13   #4442
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Madzia bo mama przychodzi z wizytą, a teściowa z wizytacją
Ktosiu no chyba tak Ale mina wszystkich była bezcenna jak mi wparowała do jakiegoś pokoju i krzyczy "synowa robię ci inspekcję"

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 11:16   #4443
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ktosiu no chyba tak Ale mina wszystkich była bezcenna jak mi wparowała do jakiegoś pokoju i krzyczy "synowa robię ci inspekcję"
Piękną sobie robi wizytówkę, no cóż
Stary 2011-05-29, 11:21   #4444
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Piękną sobie robi wizytówkę, no cóż
ale... nie ma co. Poza tym wszystko było fajnie Ciasto wyszło, sałatka też . Prezenty mi się podobały Pokazałam wszystkim występ z dnia mamy i taty (bo moja pomoc nagrała mi na kamerę wszystko), udało mi się tez nagrać tę płytkę z prezentacją na DVD (musiałam konwertować w jakimś tam programie) A po 20 przyszło 4 kolegów męża i oglądaliśmy mecz

Stary 2011-05-29, 11:25   #4445
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
10/10 !!

SAMBA a dziękuję, a co do pokoi to poszukam jutro i dam ci znać

Ana kwiatuszekk Magda bawiłam się super i to jest najważniejsze

india hahaha dokładnie tak było Pat w brzuchu a mi się hulanek zachciało, ale teraz to nie możliwe baw się dobrze na zajęciach
Stary 2011-05-29, 12:46   #4446
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:14   #4447
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
cześć

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:21   #4448
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc lasencje
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:24   #4449
bzyczka1
Zakorzenienie

cześć obiad się robi, teściowa z dzidziolem na ogrodzie
a ja oglądam film na dwójce "dwa bracia" o tygrysach i po raz kolejny powstrzymuję się żeby nie płakać bo inaczej tż będzie miał radochę

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:25   #4450
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Bzyczka jak tam Twój natrętny gość? długo jeszcze zabawi?
Stary 2011-05-29, 13:35   #4451
bzyczka1
Zakorzenienie

Neska mam nadzieję że już długo nie zabawi nie wiem do kiedy ma w planie siedzieć, ale przyjechała we wtorek a mówiła o tygodniu czasu, więc jest nadzieja że jeszcze tylko dziś i jutro bo autobus jest z samego rana

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:36   #4452
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 15:45   #4453
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ojj napewno sobie odbijecie

salatki brzmia smakowicie musze wyprobowac zwlaszcza ta ze szpinakiem

Ja wlasnie biore sie za robienie szaszlykow na grilla

A i u mnie kolejny spadek wagi .. przekroczylam magiczna dwucyfrowke juz - 10kg
Gratuluję!
A może masz zdjęcie dla porównania z teraz i z kiedyś bo to już nie przelewki tylko kg w dół

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-05-29 o 15:49
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 16:01   #4454
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Wiem, że się nakręcam masz rację, że powinnam przystopować, chciałabym, ale to nie takie proste

WOW ale impreza

Fajnie to wygląda czyli jedziecie własnym autem a orientujesz się ile wyniesie Was podróż w jedną stronę? ile to tankowań? pewnie droga wychodzi więcej niż sam pobyt
Rozumiem, że to 400zł to za 2 osoby, a nie za jedną? ale mnie napaliłaś już truję tżtowi

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Dziewczyny a jakie są sprawdzone biura podróży? co to w balona nie robią
Sambaaa ale nas nakręciłaś
No to moze sie skusicie??? My grzejemy dupki od 3.09 do 10.09 jakby co to zapraszamy wlasnie te grupony co byly za 523 zl to byly na pokoje 4-osobowe, wiec to jeszcze taniej wychodzilo ale nie mielismy z kim jechac... tak 400 zl za nas dwoje... a paliwo to pewnie z 3 tankowania pojda jak nic bo mamy tam troche ponad 1000 km w jedna strone... no ale zorganizowany przejazd by chyba wiele taniej nie wyszedl a tak mozemy sobie praktycznie wszystko wziac co nam bedzie potrzebne do szczescia...

co do jakości noclegów to w sumie prawie same pozytywne opinie czytalam, wiec mam nadzieje ze nie bedzie zle, te same noclegi w lipcu-sierpniu sa duzo drozsze a we wrzesniu to juz troszke poza sezonem, wiec powinno byc ok A jak nie bedzie to ja znam chorwacki to bede sie klocic

Cytat:
Gratuluję!
A może masz zdjęcie dla porównania z teraz i z kiedyś bo to już nie przelewki tylko kg w dół
tez jestem ciekawa

Ana jak tam postepy na budowie??? Nam wczoraj pogoda pokrzyzowala plany... Mamy juz wymurowany fundament, dzisiaj bylismy z tz i szpachlowalismy dziurki miedzy bloczkami, jutro tz bedzie konczyc szpachlowanie (dzis zabraklo nam zaprawy) i smarowac abizolem czy jakos tak, i potem tylko piasek do srodka i zalac betonem i jedziemy ze scianami

Jade na zakupy spozywcze
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 16:20   #4455
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
No to moze sie skusicie??? My grzejemy dupki od 3.09 do 10.09 jakby co to zapraszamy wlasnie te grupony co byly za 523 zl to byly na pokoje 4-osobowe, wiec to jeszcze taniej wychodzilo ale nie mielismy z kim jechac... tak 400 zl za nas dwoje... a paliwo to pewnie z 3 tankowania pojda jak nic bo mamy tam troche ponad 1000 km w jedna strone... no ale zorganizowany przejazd by chyba wiele taniej nie wyszedl a tak mozemy sobie praktycznie wszystko wziac co nam bedzie potrzebne do szczescia...

co do jakości noclegów to w sumie prawie same pozytywne opinie czytalam, wiec mam nadzieje ze nie bedzie zle, te same noclegi w lipcu-sierpniu sa duzo drozsze a we wrzesniu to juz troszke poza sezonem, wiec powinno byc ok A jak nie bedzie to ja znam chorwacki to bede sie klocic

tez jestem ciekawa

Ana jak tam postepy na budowie??? Nam wczoraj pogoda pokrzyzowala plany... Mamy juz wymurowany fundament, dzisiaj bylismy z tz i szpachlowalismy dziurki miedzy bloczkami, jutro tz bedzie konczyc szpachlowanie (dzis zabraklo nam zaprawy) i smarowac abizolem czy jakos tak, i potem tylko piasek do srodka i zalac betonem i jedziemy ze scianami

Jade na zakupy spozywcze
Brzydko zabrzmi to co powiem, a to dlatego, że nie chcę się zgodzić już tłumaczę dlaczego ponieważ, mam ogromną nadzieję, że od 1.09 dostanę pracę i że nie będę mogła jechać
3 tankowania w jedną stronę? czy w dwie?
Oglądałam wczoraj pół dnia różne wycieczki i ogłoszenia i doszłam do wniosku, ze jak dostanę pracę to może w nagrodę strzelimy sobie wyjazd ale jakby to wypaliło to chyba w sierpniu no i jeszcze zależy ile kasy budowa pochłonie
Ta Wasza oferta jest bardzo atrakcyjna, szczególnie już w nie w sezonie, a u nas CHYBA wypadnie w sezonie, więc traci... no i nie wiem

Jak to dziurki szpachlowaliście? fugi nie były pełne tak?
Co do naszej budowy to strop nad garażem mamy zalany nadal budują się ściany na domu, myslimy że do końca tego tyg.. wymurują i zadeskują, a po niedzieli (tej za tydzień od dzisiaj) zalejemy pierwszy strop na domu
Najgorsze jest to, że chyba nam braknie ładnej cegły dzwoniliśmy do gościa i jest skłonny wymienić naszą brzydką odrzuconą na nowe palety, za dopłata oczywiście, ale nie ma na stanie, musiałby wypalać... a boję się tego ryzyka, bo lepiej żeby cegła przezimowała, ponieważ to co ma popękać to popęka, a tak już na murze by zimowała to klops... no i mamy dylemat... czy lepiej dać tą gorszą czy ryzykować
No i mamy już swoją wodę

A no właśnie i zdecydowaliście się czym będziecie grzać? i co z kotłownią?

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-05-29 o 16:22
Stary 2011-05-29, 17:11   #4456
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Ja już jestem po Ale wszystko się udało. Choć na rozmowę pohospitacyjną idę dopiero w poniedziałek.
Super, że wszystko ise udało!!!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga!!!!

Piszę ze swojego domku!!!

mamy Internet
no nareszcie!!!!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
Właśnie wróciłam z Warszawki... ale super było, w ogóle się nie nudziłam... dziewczyny z tamtego oddziału są super i bardzo przyjemnie spedzilam czas... czulam sie tam jak na wakacjach... w ogole u mnie w oddziale mam pracy full... bite 8 h roboty a moglabym siedziec nawet 12 i mialabym co robic... a tam jakoś tak spokojnie, roboty nie za wiele, siedza klachaja i ogladaja katalogi z oriflame itp... codziennie jest przerwa sniadaniowa ktora trwa od 0,5 - 1 h... normalnie zyc nie umierac... no ale czas wracac do codziennego zajobowania ehhh...

W ogole Martucha dostalismy zaproszenie na sierpien na wesele do Mirabelle w Tychach

Dzisiaj nie nadrabiam bo juz nie mam sily... moze jutro mi sie cos uda nadrobic

aaaa w ogole to musze sie pochwalic ze zupelnie spontanicznie zarezerwowalismy wczasy na tydzien we wrzesniu na wyspie Pag w chorwacji... na poczatku mielismy nigdzie nie jechac, potem szukalam jakis pokoi na weekend w berlinie a na koniec stwierdzilismy ze po co sie rozdrabniac i jedziemy na tydzien do chorwacji Ale udalo mam sie znalezc apartamenty dla 2-os za troche ponad 400 zl za pobyt dla 2-osob, w tym juz ubezpieczenie i oplata meldunkowa... takze w takiej sytuacji berlin w ktorym bysmy wydali na noclegi pewnie tyle samo musi poczekac
Cieszę się, że w Warszawie było ok. całe szczęście się nie wynudziłaś!

No i świetny wyjazd się Wam szykuje! zazdroszczę!

Cytat:
w zalaczniku

No i mamy dluuugi weekend
Bardzo ładna ta Twoja bransoletka i zakupy tez udane!

Baw się dobrze i korzystaj z tego dłuższego weekendu!!!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
laski ale poimprezowałam mięliśmy wczoraj imprezę - takie wielkie urodziny - co roku grupa znajomych urządza w takich magazynach i robi się z tego wielka impreza na grubo ponad 100 osób no i wczoraj tam świętowaliśmy urodzinki a do tego moją pracę, że nie wypadało nie pić no i od dawien dawna się spiłam na szczęście lampka kontrolna się zapaliła choć wypiłam sporo redbuli z wódką to wróciłam nad ranem na własnych nogach spaliśmy u rodziców więc Pat od rana był z moimi rodzicami a my odsypialiśmy.. poszalałam ale bawiłam się świetnie
haha, no pięknie! A ja Ci od rana głowę zawracałam przepraszam!
Ale cieszę się, że imprezowałaś, należało Ci się!

Cytat:
A i u mnie kolejny spadek wagi .. przekroczylam magiczna dwucyfrowke juz - 10kg
aaaaa!!!! gratulacje!!!!

Kwiatuszku, gratuluję 7 lat razem!

Katunia, przykro mi, że dzień matki nie był Twoim wymarzonym... ale jeszcze wiele przed Tobą, także nic się nie przejmuj Fajne przepisy... tylko ten czosnek mi się nie podoba... ale wszystko da się zrobić bez niego

Rosi, daj znac jak Ci tam likier smakuje

Madzia, teściowa i inspekcja... no cóż....

Atomufka dziękuję! W sobotę poszliśmy tam z Danielitem Ale mieliśmy wyżerkę!!! Pycha! Jeszcze raz bardzo dziękuję, a to od Danielita

Ana, super, że praca jest ok! A ten sposób zdawania brzmi ciekawie. Podoba mi się! Jak ktoś sam pisał pracę, to nie powinien mieć problemu ze zdaniem. Także spokojna Twoja rozczochrana!

Ja też wczoraj poszalała. Załapałam się na pępówkę Mamy nowego członka rodziny, także było rewelacyjnie! Szkoda tylko, że bez męża, ale za to dzisiaj nadrobimy! Już się go nie mogę doczekać. Najpierw kolacja (martucha, po raz setny Twój dip z mozarelli) a później idziemy na drinka na rynek

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-05-29 o 17:14
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 17:33   #4457
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ana, super, że praca jest ok! A ten sposób zdawania brzmi ciekawie. Podoba mi się! Jak ktoś sam pisał pracę, to nie powinien mieć problemu ze zdaniem. Także spokojna Twoja rozczochrana!

Ja też wczoraj poszalała. Załapałam się na pępówkę Mamy nowego członka rodziny, także było rewelacyjnie! Szkoda tylko, że bez męża, ale za to dzisiaj nadrobimy! Już się go nie mogę doczekać. Najpierw kolacja (martucha, po raz setny Twój dip z mozarelli) a później idziemy na drinka na rynek
Zobaczymy co z tego wyjdzie z tej całej przemowy dobre to, że nie będą zadawać pytań np. do tego co przedstawiałam, więc chyba cobym nie powiedziała będzie dobrze

Na pępówkę czy pępkowe? u nas się mówi pępkowe
Miłego spędzania czasu z mężem
Stary 2011-05-29, 17:36   #4458
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczymy co z tego wyjdzie z tej całej przemowy dobre to, że nie będą zadawać pytań np. do tego co przedstawiałam, więc chyba cobym nie powiedziała będzie dobrze

Na pępówkę czy pępkowe? u nas się mówi pępkowe
Miłego spędzania czasu z mężem
a może i pępkowe... skojarzyłam z parapetówką i wyszła pępówka

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 17:44   #4459
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
No to gratuluje. Mnie by się przydało zrzucić jakieś 10kg ale nie mam czasu ćwiczyć. Trochę brzuszki porobie wieczorem i to wszystko. Chciałam się zapisać na tą zumbe, ale w obecje sytuacji mnie na to nie stać.
.
dzieki kochana
u mnie zumba i WW dziala cuda nie wiedzialam ze tak szybko uda mi sie zrzucic tyle kg

powodzenia i Tobie zycze

Cytat:
Do tego rodzinna imprezka też się udała. Tylko teściowa jak zwykle godzinę się spóźniła a potem miałam inspekcję mieszkania i znowu mi w każdy kąt zajrzała, powiedziała, ze mamy małą plamę na kanapie na co mąż , że się tak dokładnie jej nie przyglądamy ale.... nic Macie rację, mojej mamie to ja sama latam i wszystko pokazuję. Bo ona nie zagląda nam po kątach a teściowa tylko krzyczy "idę robić inspekcję i lata jak szalona po mieszkaniu"

Zabcia gratulacje 10 kg to baaardzo dużo. A co do książki to na koniec wkurzały mnie te wszystkie podziękowania jakby księga życzeń
fajnie ze impreza sie udala

a tesciowa ... wiesz ten typ tak ma

dzieki

Cytat:
Żabcia gratuluję kolejnego zgubionego kilograma
dziekuje

Cytat:
Treść usunięta
dziekuje

zazdroszcze! tez bym sie wybrala na jakis mecz

Cytat:
Gratuluję!
dzieki
Kurcze nie mam obecnych zdjec za bardzo ale w sobote idziemy na urodziny do brata wiec napewno porobie i wrzuce

Cytat:

Bardzo ładna ta Twoja bransoletka i zakupy tez udane!

Baw się dobrze i korzystaj z tego dłuższego weekendu!!!

aaaaa!!!! gratulacje!!!!

Ja też wczoraj poszalała. Załapałam się na pępówkę Mamy nowego członka rodziny, także było rewelacyjnie! Szkoda tylko, że bez męża, ale za to dzisiaj nadrobimy! Już się go nie mogę doczekać. Najpierw kolacja a później idziemy na drinka na rynek
dziekuje slicznie

Milego wypadku na rynek

A ja niedawno sie obudzilam .. mielismy wczoraj tego grilla znajomi siedzieli do 4 rano Maz sie opil z chlopakami i jestem na niego zla chyba focha bede musiala szczelic A dzisiaj grill u rodzicow a wczesniej zabieram mamite na zakupy Musze sobie cos kupic na ta impreze Dziki Zachod do brata .. i mysle nad kowbojka albo indianka

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 18:08   #4460
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

zabciu wy to chyba strasznie lubicie te imprezy przebierankowe Super, że jesteście tacy kreatywni U nas to rzadko robi się takie imprezy, jak już to w Sylwestra ktoś tak zaszaleje, a szkoda.

Samba super wakacje udało Wam się upolować

Ale się dziś uśmiałam, nad domem chyba pierwszy raz w życiu krążyły dwa bociany. I to jak na złość latały kilka minut. Mama i tata śmiali się ze mnie i bratowej, że mamy się pilnować, bo podejrzane to jest
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 18:19   #4461
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

zabciu wy to chyba strasznie lubicie te imprezy przebierankowe Super, że jesteście tacy kreatywni U nas to rzadko robi się takie imprezy, jak już to w Sylwestra ktoś tak zaszaleje, a szkoda.

Ale się dziś uśmiałam, nad domem chyba pierwszy raz w życiu krążyły dwa bociany. I to jak na złość latały kilka minut. Mama i tata śmiali się ze mnie i bratowej, że mamy się pilnować, bo podejrzane to jest
Czesc

No troche inaczej te urodziny wygladaja jak ludzie sie przebieraja nie taka zwykla impreza tylko z jajem mozna sie posmiac jak ludzie sie ubrali Tylko kurde problem co sobie ubrac bo pasuje kupic cos takiego zeby pozniej mozna bylo ubrac a nie tylko na jedna impreze ...

Hehe fajna akcja z tymi bocianami i ze akurat dwa byly
pilnujcie sie pilnujcie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 18:27   #4462
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Samba ale fajna wycieczka sie zapowiada, super że się zdecydowaliście.

Żabcia jak ty to robisz? Gratuluje wytrwałości, 10 kg to już sporo, pewnie różnice widać gołym okiem.

A my wczoraj zaliczyliśmy większe zakupy, kupiliśmy w końcu urzadzenie wilofunkcyje, miała być najpierw sama drukarka ale trafiliśmy na ostatnią sztukę za mniejsze pieniadze i teraz mamy drukarkę ze skanerem. Kupiłam sobie bikini, mąż mówi że wygladam świetnie ale ja mam obawy bo jest całe białe no i byliśmy w ccc, mam nowe sandałki i klapki za sumę 69zł

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 18:49   #4463
kliwia
Zakorzenienie

mona ja juz wam tyle razy mialam napisac ze mi sie podobalo bikini biale/kremowe z reklamy H&M
Tylko w takim bikini to chyba na gladko trzeba miec cipencje wygolona he?

zabcia lecisz jak burza z kilogramami. super.
A do tego jkas diete stosujesZ? czy po prostu unikasz ameryukanskiego przetworzonego jedzenia?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 18:51   #4464
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja widziałam białe bikini w F&F ale nie głądkie tylko takie "szydełkowe" super tylko cieawke co z niego zostaje jak sie z wody wyjdzie
Stary 2011-05-29, 19:11   #4465
martucha84
Zakorzenienie

uwaga robie konkurssssssssssssss

KTO ZAFASOLKOWAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ ŁŁŁŁŁŁŁ
Stary 2011-05-29, 19:16   #4466
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Ło matko ni wim
zaczęłam dobrą passę? bo cisza była do tej pory
Stary 2011-05-29, 19:33   #4467
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Ło matko ni wim
zaczęłam dobrą passę? bo cisza była do tej pory
ciąże chodzą parami więc...

no laski dawać dawać, mała podpowiedź, jest to fajna laska mimo że nie pisze za często za co dostanie ode mnie
lol
Stary 2011-05-29, 19:36   #4468
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta tylko podpowiedź czy to jej pierwsza fasolka czy druga??

Ja obstawiam Kasię, Anę, Baję, Strippi

Mona a nie prześwituje jak jest mokry??

Zabcia fajne takie imprezki jakie wy robicie.

Stary 2011-05-29, 19:37   #4469
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
haha, no pięknie! A ja Ci od rana głowę zawracałam przepraszam!
Ale cieszę się, że imprezowałaś, należało Ci się!

należało a jakże! a ty zawracać mi głowę możesz zawsze!!! czysta przyjemność
a dip jest super uwielbiam go
Stary 2011-05-29, 19:38   #4470
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Mnie BAja przez myśl przemknęła....

no i te bociany
nieee

pisze rzadziej niż nasza bajulka...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości