Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-29, 11:05   #3271
zverka
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Wczoraj w jakimś filmie facet powiedział: "Zajrzałem w głąb siebie, ale nic tam nie znalazłem". Święte słowa. Pustka i nic więcej ...
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 11:19   #3272
AguŚ87
Zakorzenienie

ale mam kaca

nowego rzuciłam przez smsa, pff nawet na to nie zasługuje, a czemu? bo po tylu msc w koncu go złapalam na czymś, tak nie miałam podstaw, wierzyłam we wszystko póki nie złapałam na kłamstwie i to jak perfidnie ! wyszedł na totalengo idiote to mu napisałam że nie mamy o czym już rozmawiać i żegnam. nawet nie odpisal ale mu się głupio zrobiło pewnie siara na maxa wyszła ! tak mi wkręcał coś a ja na gorącym go ;]

a wczoraj calą impreze się wybawilam z moim exem sprzed 2lat, o boze jak się ucieszyłąm widząc go mamy super kontakt od czasu jak sie rozstalismy to był moj najlepszy ex i zwiazek i to tez mi oczy otworzyło, jaki był wspaniały, jak mnie dobrze traktował zadnej krzywdy mi w zyciu nie zrobił nie okłamał nigdy NIC. a teraz z jakim gó*** się zadaje.
takze impreza świetna

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-05-29 o 11:21
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 11:22   #3273
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
ale mam kaca

nowego rzuciłam przez smsa, pff nawet na to nie zasługuje, a czemu? bo po tylu msc w koncu go złapalam na czymś, tak nie miałam podstaw, wierzyłam we wszystko póki nie złapałam na kłamstwie i to jak perfidnie ! wyszedł na totalengo idiote to mu napisałam że nie mamy o czym już rozmawiać i żegnam. nawet nie odpisal ale mu się głupio zrobiło pewnie siara na maxa wyszła ! tak mi wkręcał coś a ja na gorącym go ;]

a wczoraj calą impreze się wybawilam z moim exem sprzed 2lat, o boze jak się ucieszyłąm widząc go mamy super kontakt od czasu jak sie rozstalismy to był moj najlepszy ex i zwiazek i to tez mi oczy otworzyło, jaki był wspaniały, jak mnie dobrze traktował zadnej krzywdy mi w zyciu nie zrobił nie okłamał nigdy NIC. a teraz z jakim gó*** się zadaje.
takze impreza świetna
Wiesz, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że porzucenie kogoś przez sms to straszne świństwo. Mam nadzieję, że Tobie nikt nigdy czegoś takiego nie zrobi
MM.
Stary 2011-05-29, 11:25   #3274
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Hej, hej!

Dzisiaj mam świetny humor. Wczoraj byłam na wielkiej imprezie w knajpie, gdzie było dwóch moich eksów: były i były-były .
widzę to co też gadalismy i gadalismy było wspaniale, tak się cieszyłam jak nigdy od paru msc

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Wiesz, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że porzucenie kogoś przez sms to straszne świństwo. Mam nadzieję, że Tobie nikt nigdy czegoś takiego nie zrobi
zebys ty wiedziała co on odwalił... nawet byś mu smsa nie wysłała tylko sprzedała liścia. nie wspomnę, że on mnie wczesniej zostawiał na dni i tygodnie bez słowa, tak po prostu nawet nic nie pisząc i nie odpisująć. niech się cieszy, że ma smsa.

czy jednak myslicie ze mam mu to powiedziec w 4 oczy? hmm... szczerze nawet nie chce po tym co teraz zrobił, tak mnie okłamywać tyle czasu. ale kłamstwo zawsze się wyda i się właśnie wydało.

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-05-29 o 11:27
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 11:26   #3275
zverka
Rozeznanie

Ale to świadczy o Tobie nie o nim
MM.
Stary 2011-05-29, 11:39   #3276
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Aguś ja uważam, że Ty już lepiej z nim nic w cztery oczy nie rób. On jest nic nie wartym manipulantem, o zbyt wielkim ego i zbyt długo robił Cię w bambuko żebyś Ty mu teraz była coś dłużna.

zverka, poczytaj posty Agi to też dojdziesz do takiego wniosku...
Stary 2011-05-29, 11:47   #3277
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość
Aguś ja uważam, że Ty już lepiej z nim nic w cztery oczy nie rób. On jest nic nie wartym manipulantem, o zbyt wielkim ego i zbyt długo robił Cię w bambuko żebyś Ty mu teraz była coś dłużna.

zverka, poczytaj posty Agi to też dojdziesz do takiego wniosku...
Tu nie chodzi o to co komu robi tylko o to co ktoś sobą reprezentuje Ja wychodzę z założenia, że powiedzenie coś w twarz jest najlepszym wyjściem Tyle w tej kwestii
MM.
Stary 2011-05-29, 12:00   #3278
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Tu nie chodzi o to co komu robi tylko o to co ktoś sobą reprezentuje Ja wychodzę z założenia, że powiedzenie coś w twarz jest najlepszym wyjściem Tyle w tej kwestii
a w takim razie, z własnego doświadczenia: jedziesz do eksa jeden raz porozmawiać, lądujecie w łóżku (kochasz go przecież, pomijając fakt, że Cię robi w jajo - nie chce do Ciebie wrócić, chce się tylko spotykać, nie kocha Cię, ale mówi że jesteś dla niego ważna). Powtarza się x razy taka sytuacja, za każdym razem myślisz, że tym razem będzie między wami ok. I chcesz jeszcze tam wracać? Ja już nieraz pisałam smsa, że między nami koniec. Albo zwyczajnie przestawałam się odzywać. I nie czuję, że tym sposobem reprezentuję sobą coś złego.
Zazwyczaj takie osoby (ten od Agi też się kwalifikuje do tej grupy) mają to gdzieś czy Ty wyślesz smsa czy im powiesz to w oczy, jedyne czego chcą to się pobawić, nie dbają o Twoje uczucia i na żywo mogą Ci nawciskać kitu tylko po to, żebyś jednak była jako wyjście awaryjne.
Stary 2011-05-29, 12:04   #3279
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Zazwyczaj takie osoby (ten od Agi też się kwalifikuje do tej grupy) mają to gdzieś czy Ty wyślesz smsa czy im powiesz to w oczy, jedyne czego chcą to się pobawić, nie dbają o Twoje uczucia i na żywo mogą Ci nawciskać kitu tylko po to, żebyś jednak była jako wyjście awaryjne.
masz rację. spłyneło to po nim jak po kaczce bo nawet nie odpisał , no chyba że dzisaij cos nastuka w co wątpie, ale wczoraj jego ekipę widzialam na miescie, więc widać bardzo załamany byl nszczeście on się gdzieś schował i jego nie dojrzałam. pewnie on tez będzie czuł ulgę nie będzie musiał wymyslać kolejnych kłamstw.
ale mówie wam jaka satysfakcja złapać na gorącym ! ! ! wyszedł na totalnego palanta... wkręcając mi coś cały dzien się tłumacząć a ja gk potem złapałam. ale się musiał zdziwić. ZONK.
Stary 2011-05-29, 12:06   #3280
zverka
Rozeznanie

Cytat:
a w takim razie, z własnego doświadczenia: jedziesz do eksa jeden raz porozmawiać, lądujecie w łóżku (kochasz go przecież, pomijając fakt, że Cię robi w jajo - nie chce do Ciebie wrócić, chce się tylko spotykać, nie kocha Cię, ale mówi że jesteś dla niego ważna). Powtarza się x razy taka sytuacja, za każdym razem myślisz, że tym razem będzie między wami ok. I chcesz jeszcze tam wracać? Ja już nieraz pisałam smsa, że między nami koniec. Albo zwyczajnie przestawałam się odzywać. I nie czuję, że tym sposobem reprezentuję sobą coś złego.
Wiesz ja mam inny charakter I w takiej sytuacji nie ląduje z exem w łóżku :P Ale nie ważne. Ważne i istotne że sprawa jest załatwiona:P
MM.
Stary 2011-05-29, 12:13   #3281
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Wiesz ja mam inny charakter I w takiej sytuacji nie ląduje z exem w łóżku :P Ale nie ważne. Ważne i istotne że sprawa jest załatwiona:P
a ja pracuję nad moim, ale z dnia na dzień głupoty z człowieka nie wykorzenisz
Czasu cofnąć nie mogę, porozmawiałam z eksem w niedzielę, wszystko już mi wiadomo, zła być nie mogę, ale schadzki łóżkowe muszą się skończyć
Zamierzam całkowicie się od niego odciąć, tym bardziej, że robię to teraz z myślą o kimś. Mam nadzieję, że tego po raz kolejny nie spieprzę. Kiedyś (czyli teraz) musi się udać

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Aguś, to teraz już koniec z nim. Nie reaguj na jego telefony, smsy, przynajmniej przez powiedzmy dwa tygodnie. Jeśli mu nie przejdzie to wtedy będziesz mogła się zastanowić czy może zmądrzał. NIE WCZEŚNIEJ
Stary 2011-05-29, 13:05   #3282
Discover _The_Truth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sa_wa_emilie Pokaż wiadomość
Możliwe, że chce Ci pokazać, że na nim rozstanie nie zrobiło żadnego wrażenia i jego życie toczy się dalej.
Natomiast mój Eks jest jeszcze bardziej bezczelny, bo przychodzi do mojego miejsca pracy, do moich koleżanki pod moją nieobecność. Najśmieszniejsze jest to, że ze mną nie ma żadnego kontaktu, zapadł się pod ziemię, a moje koleżanki odwiedza i wyłudza zniżki pracownicze (pracuję w sklepie odzieżowym).... Żenada!
Nie no... Przesada... Do TWOICH koleżanek? I to jeszcze wyłudzać zniżki? Nie ma to jak mieć tupet :/ My natomiast mamy sporo wspólnych znajomych z pracy :/ I w sumie ma prawo do nich przychodzić, nie zabraniam mu. Ale kurde on jest prawie zawsze wtedy, kiedy ja. A na zmianę pracuję z trzema dziewczynami :/ Więc się wymieniamy po dwie. Nie wiem, myślcie co chcecie, ale jak dla mnie TO NIE JEST NORMALNE jak się zachowuje. Kto normalny wychodzi z domu o 3 nad ranem wypachniony i w ogóle wow? -.- Nie pasuje mi to po prostu do niego. Nawet jak ze mną był, to tylko przed pracą zmieniał koszulkę i go... Nie układał fryzury, nie wypachnił się :/ Może sobie wmawiam... Nie wiem. W każdym bądź razie nie mogę być w jego towarzystwie. Jak wracałam z pracy to pierwszy raz od bardzo dawna się rozryczałam tak porządnie :/ Bo sobie uświadomiłam, że dalej coś czuję i tęsknię. A to jaki dla mnie jest wcale mi nie ułatwia.
"over" in lover,
"end" in friend,
"us" in trust,
"ex" in next
and "if" in life.
Discover _The_Truth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:26   #3283
BrendonUrie
Raczkowanie

czwarty dzień bez niego.. tak bym chciała, aby się do mnie odezwał... ;(
BrendonUrie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:27   #3284
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
RZUCIŁAM GO !

Cytat:
Napisane przez bejb90 Pokaż wiadomość
chociaż nie wiem w sumie co napisać... Jak napiszę, ze facet, którego kocham ponad wszystko powiedział mi wprost, że mnie nie kocha i nie chce ze mną być...to brzmi jakoś tak... żałośnie troche? Ale cóż, prawdziwie. Byliśmy razem 10 miesięcy. 10 baaardzo burzliwych miesięcy. Pierwsze 2-3 miesiące totalne szaleństwo, byliśmy zakochani w sobie po uszy. Potem zaczęły się pierwsze spięcia, wielkie awantury i...zrywanie praktycznie co miesiąc.
To nie żałosne, to smutne, ale burzliwe związki prędzej czy później się kończą. Albo do siebie nie pasowaliście, albo to zepsuliście. Trzeba iść do przodu i wyciągnąć wnioski z własnych błędów.
Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
zapytałam go dziś czy spędzi ze mną urodziny, bo nie wiem czy planować coś z nim czy jechać do znajomych i powiedział, że z przyjemnością spędzi ten dzień ze mną. już się nie mogę doczekać. i kupiłam na tą okazję nową bieliznę

Cytat:
Napisane przez jasmine23 Pokaż wiadomość
To jest właśnie mój ogromny problem, przez eksa nie mam swojego życia, a że jestem też troche nieśmiała to i nowych znajomości brak.
Warto poodświeżać stare znajomości, choćby wirtualnie i wyciągnąć rękę do nowych, przestając zasłaniać się nieśmiałością. Żyjesz wśród ludzi, bez nich sobie nie poradzisz.
Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość
Poza tym on nigdy nie zwracał większej uwagi na swój wygląd...
Dbanie o siebie to naturalny odruch, gdy się poznaje kogoś nowego.
Cytat:
W tym przypadku to miało uzasadnienie. Tego związku nie było.
Stary 2011-05-29, 13:30   #3285
Dearlie
Zakorzenienie

A ja schudłam kolejny kilogram To już 12,5 kg od rozstania z eksem Kurde tak sobie myślę, że zgubiłam niemalże 1/3 masy swojego ciała
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:31   #3286
AguŚ87
Zakorzenienie

Heh po nowym to spłyneło totalnieeee ja na gg on na gg i nic to po co truł mi dupę. a myslalam ze bede miała większą satysfakcję, ze go to ruszy, jak go zostawie i będzie cos truć a tu NIC. :/ łeeeeeee szkodaaaaaaa ! no nic ja sie nie odezwe obym wytrzymała
Stary 2011-05-29, 13:36   #3287
zverka
Rozeznanie

A stosujesz dietę lub coś?
MM.
Stary 2011-05-29, 13:37   #3288
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Ale to świadczy o Tobie nie o nim
Daj spokój.... zwodził ją, to On się nie chciał z nią spotkać wcześniej, a bo to sie samochód zepsuł, a to autobus uciekł sranie w banie. Całkiem możliwe, że nawet by się nie rwał do spotkania, żeby mu to powiedziała w cztery oczy.

Tak zrywanie przez sms to świństwo, ale cała syutuacja jaką przestawiła Agusia87, świadczy o tym, że to On miał wszystko głeboko w d***. Co się będzie dziewczyna wysilać na spotkania z nim. Widać, że facet i tak ma to gdzieś.

AguŚ87- gratulacje i trzymaj się tej decyzji!!! Bo wątpliwości zawsze mogą się pojawić, ale dobrze zrobiłaś

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:42   #3289
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Daj spokój.... zwodził ją, to On się nie chciał z nią spotkać wcześniej, a bo to sie samochód zepsuł, a to autobus uciekł sranie w banie. Całkiem możliwe, że nawet by się nie rwał do spotkania, żeby mu to powiedziała w cztery oczy.

Tak zrywanie przez sms to świństwo, ale cała syutuacja jaką przestawiła Agusia87, świadczy o tym, że to On miał wszystko głeboko w d***. Co się będzie dziewczyna wysilać na spotkania z nim. Widać, że facet i tak ma to gdzieś.

AguŚ87- gratulacje i trzymaj się tej decyzji!!! Bo wątpliwości zawsze mogą się pojawić, ale dobrze zrobiłaś
no samochód się mu zepsuł i musiał z tatą i mamą coś robić w domu itak mi ohy i ahy przez telefon mówił... jaki to biedny musi z nimi w domu siedzieć... i nie wpadnie do mnie bo biedny nie ma jak... i wiesz co sie okazało ? zrobił sobie całonocny maraton z kumplamui po pubach klubach czym sie da. a ja mam znajomych którzy pracują w takich miejscach i kupował u nich %% czasiz to ?! jeszcze na następny dzien mnie utwierdzał w tym jak to biedny w domu był ! a ja ze moze jednak nie bo cie ktos widział? na co on ależ skad nie mozliwe ! tylko to jest potwierdzone bo na dowód mój kumpel mu fote walną ha ha ha fajnie co ?! HIPOKRYTA. Dobrze ze tak sie stało że go przyłapalam, tak bym mu dalej wierzyła.
Stary 2011-05-29, 13:45   #3290
tamlin111
Zakorzenienie

Tak mi dobrze szło... Rano obudził mnie sms. Prośba o szansę i groźba samobójstwa w jednym I tak caly czas. Co chwila sms, prośby, blagania... A ja siedzę i ryczę, bo wiem że z nim nie będę, ale gdzieś tam jeszcze go kocham. Kur.wa mać
Stary 2011-05-29, 13:51   #3291
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
no samochód się mu zepsuł i musiał z tatą i mamą coś robić w domu itak mi ohy i ahy przez telefon mówił... jaki to biedny musi z nimi w domu siedzieć... i nie wpadnie do mnie bo biedny nie ma jak... i wiesz co sie okazało ? zrobił sobie całonocny maraton z kumplamui po pubach klubach czym sie da. a ja mam znajomych którzy pracują w takich miejscach i kupował u nich %% czasiz to ?! jeszcze na następny dzien mnie utwierdzał w tym jak to biedny w domu był ! a ja ze moze jednak nie bo cie ktos widział? na co on ależ skad nie mozliwe ! tylko to jest potwierdzone bo na dowód mój kumpel mu fote walną ha ha ha fajnie co ?! HIPOKRYTA. Dobrze ze tak sie stało że go przyłapalam, tak bym mu dalej wierzyła.
No właśnie, więc sms uważam za wystarczający w tym przypadku zrobił z siebie biedaka, bo w domu musi siedziedziec. A co autobusy już nie jeżdzą, jakby bardzo chciał to by nawet z Tobą na jakieś piwko się umówił na miasto, a potem każdy by wrócił nocnym do domu czy coś takiego. Dla chcącego nie ma nic trudnego, ale On po prostu nie chciał i jeszcze Cię okłamał, wiec nie ma co tracić czasu

Znajdziesz sobie kogoś lepszego, kto Cię będzie szanował. Niech nie myśli, że może robić z Tobą co chce. I nie spotykaj się z nim, żadne wyjaśnianie w 4 oczy, bo jeszcze będzie próbowal Cię urobić słodkimi gadkami. Miał dużo czasu, żeby pracować nad związkiem, teraz niech się pocałuje.

Stary 2011-05-29, 13:55   #3292
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Tak mi dobrze szło... Rano obudził mnie sms. Prośba o szansę i groźba samobójstwa w jednym I tak caly czas. Co chwila sms, prośby, blagania... A ja siedzę i ryczę, bo wiem że z nim nie będę, ale gdzieś tam jeszcze go kocham. Kur.wa mać
O matko... dziewczyny ratujcie tutaj sytuację, bo ja jestem jeszcze kiepska w doradzaniu, a widzę, że tutaj mamy nagły przypadek.

Cytat:
A stosujesz dietę lub coś?
Pierwsze 4 kg z powodu stresu po rozstaniu, pozostałe dieta + dalsze działanie stresu + przez moment chęc udowodnienia mu, że jestem twarda i dam radę
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:58   #3293
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
O matko... dziewczyny ratujcie tutaj sytuację, bo ja jestem jeszcze kiepska w doradzaniu, a widzę, że tutaj mamy nagły przypadek.
Dearlie dam radę. Tylko niech przestanie pisać, jeśli nie zmienię numer telefonu. Tylko wkurza mnie że po 1,5 miesiąca pan mąż zrozumiał ile stracił i że żyć bez nas nie potrafi. Robi mi sieczkę z mózgu, ale nie dam się. Koniec to koniec.
Stary 2011-05-29, 14:01   #3294
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Wiadomo, że jakieś uczucia zostały, w końcu coś razem przeżyliście i macie dziecko. Zobaczysz, że z czasem będzie lepiej, wszystko jest jeszcze świeże. Co za niedojrzały facet, żeby Ci tu z tekstami o samobójstwie wyjeżdzać. Trzeba było trzymać się żony a nie szukać sobie przygód, nawet jeżeli mówi szczerze to trudno, niech ponosi teraz konsekwencje swoich czynów, mógł myśleć wcześniej, co On sobie wyobrażał, że się nigdy nie dowiesz.

Bądz silna, dla siebie i córeczki

Stary 2011-05-29, 14:04   #3295
emely
Rozeznanie

Cytat:
Dearlie dam radę. Tylko niech przestanie pisać, jeśli nie zmienię numer telefonu. Tylko wkurza mnie że po 1,5 miesiąca pan mąż zrozumiał ile stracił i że żyć bez nas nie potrafi. Robi mi sieczkę z mózgu, ale nie dam się. Koniec to koniec.
Miałam to samo u mnie jeszcze była rzekoma próba samobójcza, tabletki plus alkohol...
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 14:06   #3296
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Zmiana numeru to całkiem dobry pomysł, chociaż na jakiś czas, jak się uspokoi można wrócić do starego. Nie daj się, to nie był jednorazowy wyskok, tylko romans, podjął decyzje świadomie, niech teraz ponosi konsekwencje.

Stary 2011-05-29, 14:17   #3297
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Zmiana numeru to całkiem dobry pomysł, chociaż na jakiś czas, jak się uspokoi można wrócić do starego. Nie daj się, to nie był jednorazowy wyskok, tylko romans, podjął decyzje świadomie, niech teraz ponosi konsekwencje.
Z tego co wiem to stało się tylko raz, albo aż raz. Ale nie zmienia to faktu że stało się i nie chcę z nim być. Wyłącze telefon bo nie mam siły. Gorzej że mam drugi firmowy a tamtego wyłączyć nie mogę.
Stary 2011-05-29, 14:21   #3298
maluda91
Przyczajenie

Hej . jestem tutaj nowa. prawie dwa miesiące temu facet mnie zostawił. bylismy ze soba prawie 3 lata. w piatek przed rozstaniem bardzo mnie kochal, swaiata nie widzial poza mna a w sobote przyjechal by oswadczyc mi ze ODCHODZI. dodam ze w sierpniu byloby dwa lata jak bylismy po zareczynach. no nic mijaly dni, prosilam, blagalam by wrocil by sie ze mna zobaczyl <mieszkamy w innych miastach i nie bylo takiej mozliwosci> no i rzyjechal. po 3 tygodniach. dlugo rozmawialismy powiedzial ze kocha mnie bardzo ze nie moze zapomniec o mnie no i dalismy sobie szanse. super tylko szkoda ze po 5 dniach przyjechal i ponownie mnie zostawil. po jakims tygodniu od drugiego rozstania napisal mi ze mnie nie kocha. neiwiem czy to prawda czy napisal tak tylko bym dala mu spokoj. nasz zwiazek przeciez byl cudowny i szczesliwy. niewiem czy czekac teraz az sie obudzi czy dac sobie spokoj. POMOZCIE. co mozna zrobic aby wrocil??
maluda91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 14:28   #3299
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluda91 Pokaż wiadomość
Hej . jestem tutaj nowa. prawie dwa miesiące temu facet mnie zostawił. bylismy ze soba prawie 3 lata. w piatek przed rozstaniem bardzo mnie kochal, swaiata nie widzial poza mna a w sobote przyjechal by oswadczyc mi ze ODCHODZI. dodam ze w sierpniu byloby dwa lata jak bylismy po zareczynach. no nic mijaly dni, prosilam, blagalam by wrocil by sie ze mna zobaczyl <mieszkamy w innych miastach i nie bylo takiej mozliwosci> no i rzyjechal. po 3 tygodniach. dlugo rozmawialismy powiedzial ze kocha mnie bardzo ze nie moze zapomniec o mnie no i dalismy sobie szanse. super tylko szkoda ze po 5 dniach przyjechal i ponownie mnie zostawil. po jakims tygodniu od drugiego rozstania napisal mi ze mnie nie kocha. neiwiem czy to prawda czy napisal tak tylko bym dala mu spokoj. nasz zwiazek przeciez byl cudowny i szczesliwy. niewiem czy czekac teraz az sie obudzi czy dac sobie spokoj. POMOZCIE. co mozna zrobic aby wrocil??
Olać. jak by mu na Tobie zależało zrobił by wszystko by się spotkać by z Tobą być. kocha nie kocha wraca odchodzi, daj spokój co ty jesteś poczekalnia czy czasoumilacz. Oni juz tak mają cudowną zdolność kochać jednego dnia, drugiego już nie, tez mialam keidys tak jak ty, jednego dnia chciał slub następnego mnie zostawił. twoaj sytuacja to żadna nowość tutaj. nie poniżaj się wrzuć na luz i przede wszystkim się nie odzywaj, no chyba że chcesz aby pękał z dumy ze za nim latasz wtedy to by dopiero poczuł się boski , pan i władca świata bo przecież się olał a ty dalej latasz. NIE PONIŻAJ się nie ma sensu robic z siebie popyhadla.
Stary 2011-05-29, 14:31   #3300
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Skąd ja to znam :P
Eksiatko samobójstwem groziło mi....nawet nie wiem ile razy...Przejmowałam się do pewnego czasu... Któregoś dnia jak mi zagroził to go zapytałam z uśmiechem na twarzy czy mam mu pomóc bo tyle razy obiecał a jakoś jeszcze żyje
Zadziałało Juz nigdy nie usłyszałam z jego ust tego sformułowania

A ja kolejne 3 egzaminy za sobą ;] Cieszy się dziecko tylko sklerotyczka indeksu nie wzięła ze sobą dzisiaj

Ogólnie z nowym nie widziałam się od wtorku mieliśmy się spotkać dzisiaj ale stw.że idzie na piłkę i ze zabiera mnie jutro na lody i bro ;]
I że połączenie piękna i inteligentna idealnie mu pasuje
Dobry joke
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości