|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Przespałam się z tym (a raczej poanalizowałam sobie w nocy), pogadałam z dobrą koleżanką i na zimno wszystko wygląda inaczej.
Ja nie sypiam już z eksem, to się skończyło, podjęłam decyzję, że koniec, że nie chcę go w swoim życiu i wtedy umówiłam się po koleżeńsku z panem X. Ale sprawa wygląda dziwnie i podejrzanie, muszę więc najpierw sama się ze sobą uporać (ciekawe tylko jak), a później ewentualnie brać się za panów X. |
|
|
|
#3452 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Rozeznanie
|
A ja od rana mam dobry humor. Dostałam sms <oczywiście nie od exa a od koleżanki z którą mieszka> że ex osobiście odda mi moje rzeczy
BUHAHAHAHA xD
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#3454 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Silni, ciekawi faceci to moi kumple. Nigdy nie ma między nami chemii. Trudno, takie życie. Cytat:
. W końcu zdecydowałam, że koniec, rezygnuję, bo to nie ma sensu. Ale sam fakt, że dałam się wkręcić w coś takiego dzięki sugestiom eksa - brrr. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ojjjj ja też mam dobry humor. Co najważniejsze kupiłam nową kartę, zmieniłam numer. O eksie nie myślę NIC. dzisiaj jadę na 16 .30 do ginekologa... Moje pierwsze usg... ![]() właśnie przełożyłam kartę i sms nad ranem od byłego: Jak się czujesz ? Śnisz mi się często ... Mam nadzieję, że wszystko ok.... jak nie chcesz nie odpisuj.
Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-05-30 o 09:54 |
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3457 |
|
Raczkowanie
|
Rany, aleście się rozpisały
![]() ![]() Idźcie się opalać, bo Was nie nadrobię Zaraz zacznę to robić, ale pochwalę się jaka to ja głupia jestem ![]() Założyłam się z koleżanką, że złożę eksowi życzenia na dzień dziecka ![]() ![]() A teraz się zastanawiam, czy zrobić im i jemu psikusa i napisać, czy kupować flachę
|
#3458 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Mi też się najlepiej śpi odwróconej tyłkiem - nikt mi nie kradnie powietrza.
Tyle głupot popełniłam jak mnie Zakalec rzucił, że aż wstyd pokazywać się w tym wątku. Tyle z mojej siły i niezależności. Ale już jest ok Uczę się na nowo bycia w związku, tak średnio mi idzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3459 | |
|
Zadomowienie
|
o tak! wracam z pracy [druczki, druczki, druczki
od 5 do 7 słoneczko jest mooooje ![]() i w ogóle mam zamiar iść dzisiaj biegać, poćwiczyć, wypocić smutki. Ciekawe tylko czy ostatecznie nie skończę przy wizażu becząc ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisała go jego koleżanka:P A rzeczy odda osobiście-podobno , bo ja w to NIE WIERZE. Wszyscy już wiedzą, że mnie "zostawił" i on super się bawi A na fejsie znajomi wstawili foty jak się super bawi xD Oj jak mi STRASZNIE źle hahahah xD---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Ja też studiuję pedagogikę :P
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#3463 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, ale miałam weekend
nawet nie miałam czasu tu wejść a wy tyle stron naprodukowałyście, że chyba nie dam rady nadrobić w piątek spotkałam się z przyjaciółką i powiedziała mi coś co chyba muszę dobrze przemyśleć. na moje pytanie, dlaczego nie mam szczęścia do facetów odpowiedziała - bo ty ich za bardzo rozpuszczasz, za dobra dla nich jesteś. to chyba będzie moja wskazówka na przyszłość!!! a wsobotę zabalowałam fajnie było, trochę potańczyłam, wyszalałm się - dobrze mi to zrobiło i co najważniejsze dowartościowało że mogę się jeszcze podobać no i koleżanka wświadomiła mi, że mam dobre podejście do tego rozstania i że bardzo silna jestem i będzie brała ze mnie przykład ) niby to wiem, ale jak usłyszy się to od kogoś kto obiektywnie na to patrzy to daje niezłego kopa!!!
|
|
|
|
#3465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ECH
|
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
MELDUJE SIĘ - ŻYJĘ
(jeszcze) nie piszę nie dzwonie mysle az za duzo i tęsknie nowy nic, widać przyjał to normalnie ze dostał kosza. to mogl sam sie wycofac juz dawno temu i mi nie prać mózgu za darmo ![]() zaliczylam kolejny przedmiot na 5. mam juz połowe pracy napisane ![]() Cytat:
|
|
|
#3467 |
|
Nie depcze krokusów
|
Aguś - gdyby nie miał Cię w garści, to by odpuścił wcześniej. A że przyjmowałaś go za każdym razem z otwartymi ramionami, to krążył koło Ciebie.
|
|
#3468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję ![]() wiesz, nie wiem po co napisał |
|
|
|
|
#3470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dalam sie oszukac biedaczyna pewnie się zawiodl ![]() Cytat:
to jest narcyz, mysli ze jest idealny ale raczej jest karykatura idealu ![]() bo moze nie wie gdzie jajo zniesc, pogoda dzisiaj ladna upal moze mu padlo na dekiel
|
|
|
#3471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to będziesz też moim przykładem ![]() cieszę się, że miałaś udany weekend, bo takie chwile podbudowują człowieka i dają siłę na dalszą walkę. ja też się zastanawiam nad jakimś "outem", ale nie wiem gdzie, z kim i kiedy. |
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może brakuje mu mimo wszystko kontaktu ze mną. Tydzień ciszy z mojej strony prawie. Nie wiem co ten człowiek ma w głowie. Co do słoneczka właśnie leżę nad Odrą
|
|
|
|
|
#3473 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bycie singlem też ma swoje uroki ![]() Cytat:
(wprawdzie wysnułam teorię, że podobam się tylko facetom po pijaku )Ale trzeba przyznać, że swoje wypłakałam z tego powodu ![]() Każda jest inna i skoro on woli tamtą, to jest tylko i wyłącznie jego strata!!! Oj tam, oj tam. Co poradzisz, że tylu idiotów chodzi po świecie? Nic. Gdzieś tam się czają jacyś wartościowi faceci, zobaczysz, że będziesz dziękować eksom, że już z nimi nie jesteś Cytat:
Cytat:
Ja też idę Nadal coś tam do niego czuję, ale nie będę odliczać minut aż odpisze, zmądrzałam troszkę To tylko zakład, a temat został podjęty na lekkim rauszu, więc cóż, słowo się rzekło ![]() Zastanawiam się tylko czy by mnie opierniczył za tego smsa czy tylko podziękował
|
|
#3474 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wtedy mu podziękuję zamykając drzwi przed nosem Będzie miał podziękowanie na swoim poziomie![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Większość kobiet jest za dobra dla facetów, a oni NIESTETY nie potrafią tego docenić :/ I trzeba z tym żyć.
||
|
|
|
#3475 |
|
Rozeznanie
|
no u mnie już trochę czasu minęło (3 miesiące) ale paniętam jak jakiś miesiąc po rozstaniu postanowiłam sobie, że wyjdę z tego gów***a jak najszybciej, bo zwyczajnie nie ma innego wyjścia, szans na wspaniały happyend też nie ma. i nawet jeśli miałabym sobie żyły wypruć to zapomne o nim jak najszybciej się da. a teraz już naprawdę jest lepiej, najgorsze za mną, wiadomo, że jeszcze trochę to potrwa, ale teraz to już tylko "czysta kosmetyka"! tobie też polecam takie myślenie, bo jak zasiedzisz się w tej sytuacji to będzie coraz trudniej z tego wujść.
|
|
|
|
#3476 |
|
Wtajemniczenie
|
A jaki kierunek ??
Zaocznie czy dziennie ??
|
#3477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaaaak i myślisz, że to po ostatniej nocy, bo pocałowałaś innego chłopaka On Cię już wcześniej nie chciał za bardzo widzieć, skoro sie rozstaliście, i tamten wieczór niczego by nie zmienił. Myślisz, że jakby tego nie zobaczył to co? Oświeciłoby go i przyszedłby prosić o szanse... Dobrze wiesz, że nie.Takie powroty nie udają się zbyt często, wszystko zależy od okoliczności i chęci. Twój jak widać chęci nie ma. Teoretycznie, byłabyś z nim jeszcze miesiąc, dwa i koniec, to tylko dłuższe cierpienie. On nie chce z Tobą być, to widać. Też wróciłam do byłego, miałam z tego tylko tyle, że cierpiałam pół roku dłużej ![]() Wiem, że nie wierzysz, ale zobaczysz, że będzie lepiej Praktycznie każda to tak przeżywa.
|
|
#3479 |
|
Rozeznanie
|
Dziennie edukację dorosłych
|
|
|
#3480 |
|
Rozeznanie
|
ehh a mi też się zrobiło dziś przykro, że olal, że nie walczył... Czyli co? Nie byłam jednak taa ekstra jak cały czas mnie zapewniał? Chociaż na imprezie umiał wykorzystać moją slabośc na kilka buziaków
wiem, że on się nie zmieni i w ogole, ale jak mam za duzo czasu to myśle sobie a miało być tak pieknie... Ufff... na szczęscie to chwilowe, ale musiałam się z wami tym podzielic, to jest taki mój element terapii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

Silni, ciekawi faceci to moi kumple. Nigdy nie ma między nami chemii. Trudno, takie życie.

w piątek spotkałam się z przyjaciółką i powiedziała mi coś co chyba muszę dobrze przemyśleć. na moje pytanie, dlaczego nie mam szczęścia do facetów odpowiedziała - bo ty ich za bardzo rozpuszczasz, za dobra dla nich jesteś. to chyba będzie moja wskazówka na przyszłość!!! a wsobotę zabalowałam
nowy nic, widać przyjał to normalnie ze dostał kosza. to mogl sam sie wycofac juz dawno temu i mi nie prać mózgu za darmo
czyż nie.. bo im więcej mija czasu tym bardziej będzie mu to wisiało, nie zareagował odrazu starajac się przeprosci wyjasnic czy cokolwiek, więc nie odezwie się już NIGDY...
nie dalam sie oszukac biedaczyna pewnie się zawiodl
to będziesz też moim przykładem