Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-30, 15:11   #1471
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Acelinka - ta Twoja dyrektorka to chyba jakaś ślepa jest! Przecież masz taaaaaki śliczny, duży brzusio i w tej tuniczce wygląda uroczo!
hehhe ona brzusio widziała, ale zauwarzyła go dopiero w zeszłym tygodniu
może pomyślała że rodze w wakacje, to teoretycznie mogłabym wrócić do pracy od października
dyrektorki przedszkoli mają to do siebie że są meeeeeega zakręcone

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
1. haha no wypluj te słowa że do 3 lat nasze dzieciaczki będą grzeczne

2. Ja Ci życze udanego spania do końca ciąży!
Mój mężul tak zawsze, ale my oboję się dobraliśmy, tylko ja raczej wpadki typu wywalam się , zalewam, czy palnę jakąś głupotę, a on wymyśla różne głupotki

3. Kochana Tobie to tylko w ciąży być, co zdjęcie następne to Ty ładniesza
1. Same aniołki będą!

2. dziękuję

3. oj tam oj tam
dzisiaj byłam najpiękniejsza jak weszłam z sauny (tzn. z samochodu ) i od razu robiłam fotki
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Nom, moaj gin, ale powiedziala ze mam brac tylko i wylacznie wtedy kiedy sie przebudze i nie bede mogal dlugo zasnac, ale i tak mialam jakies wewnetrzne opory zeby to wziac a sen? chyba juz kwestia przyzwyczajenia i śliczna tuniczka
dziekuję
na pewno kwestia przyzwyczajenia, ale mimo wszystko organizm snu potrzebuje
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 15:22   #1472
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
miło
mnie jeszcze nikt nigdzie nie przepuścił moze do końca ciąży się doczekam

pełnoetatowa mama

Wszystkiego naj naj naj w 6 rocznice

Kochana wybaczamy i upraszamy abyś wiecej się tak nie denerwowała

Kochanie a ten relanium lekarz zalecił? Jak tak to na pewno nie zaszkodzi, ale rozumiem ze mam obawy

Oby te problemy ze spaniem w końcu minęły

no i obiecane fotki
Cytat:
hehhe ona brzusio widziała, ale zauwarzyła go dopiero w zeszłym tygodniu
może pomyślała że rodze w wakacje, to teoretycznie mogłabym wrócić do pracy od października
dyrektorki przedszkoli mają to do siebie że są meeeeeega zakręcone

1. Same aniołki będą!

2. dziękuję

3. oj tam oj tam
dzisiaj byłam najpiękniejsza jak weszłam z sauny (tzn. z samochodu ) i od razu robiłam fotki

dziekuję
na pewno kwestia przyzwyczajenia, ale mimo wszystko organizm snu potrzebuje
Wiem i mam nadz ze w koncu mi sie uda dziekuje za kciukasy
Stary 2011-05-30, 16:58   #1473
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość

egzaminy zdałam jeden nawet jako jedyna na 5 co dwie głowy to nie jedna
gratulacje, zdolniacha z Ciebie
Cytat:
Poduszka pomaga, ale w ciągu dnia niestety znowu ból powraca ...
Mi od czasu do czasu kręgosłup dokucza, najgorsze te pachwiny... dziś myślałam że będę wyła w nocy... wstałam po 4 z łóżka (jakoś, bo ciężko jest nawet wstać) i chodziłam po domu... ból pachwin, całe uda no i moja myszka męczę się i męczę, lekarz powiedział że taki mój urok i będzie boleć, ale mój próg bólu już jest przekroczony

Małgosiu współczuję tych nieprzespanych nocy i bólu trzymaj się cieplutko
Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Chwilkę nie zaglądałam i... nie zawiodłam się, jest co nadrabiać
Cały zeszły tydzień miałam bardzo pracowity i pełen atrakcji. Dni Mamy we wszelkich możliwych miejscach (w przedszkolu nawet podwójnie, bo jeszcze był piknkik, na chórze, na balecie). W piątek miałam 3 godziny chodzenia za różnymi sprawami (a upał był koszmarny), jak padłam wieczorem, tak przeleżałam jeszcze całą sobotę. Nogi odmówiły mi posłuszeństwa. Dziś rano wysłałam Julcię na tydzień na zieloną szkołę, ale za to zabrałam się za pranie, przebieranie pościeli i takie tam...
Hejka dawno Cię nie było, ale tak myślałam, że dzień mamy świętujesz
Cytat:
Witajcie

Proszę mi wybaczć moją wczorajszą panikę Jestem ostatnio tak przewrażliwiona, ze sama siebie nie poznaje. Będzie ze mnie typowa matka Polka - taka och, ach, uważaj kochanie... Teraz chyba bardziej się boję o małą, niż dawniej. Teraz ta ciąża i dziecko jest takie bardziej realne, wręcz odczuwalne Wiec nie gniewajcie sie, że panikuje i BARDZO DZIEKUJE za pocieszenia Chyba faktycznie mała się przekręciła, bo dziś już mnie skopała wyżej ufff.... <Bałam się, ze coś
Aga super, że się polepszyło i samopoczucie lepsze i chyba każda mama będzie na początku skakać nad swoim Skarbem

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Witajcie. Cos nie mam czasu ostatnio - praca...ale juz ostatni tydzien w pracy i ide na zwolnienie.

Dzis jade do kardiologa i bedzie miała mała badane serduszko - trzymajcie kciuki.
trzymam kcuki
Cytat:
miło
Acelinka fajniutka tuniczka i jaki masz śliczny brzusio
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 17:02   #1474
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie

Kotuś - jak coś znajdziesz to pokazuj, bo ja też muszę chyba zainwestować nad wyjazd nad morze Ten wczorajszy, który wklejałaś wydaje się ok

tusia- zdolniacha!!
Caltea - myślałam o Tobie... i cieszę się, ze jesteś i wszystko ok
MalgosiaM8 - wszytkiego najlepszego na dalsze ... 66 lat razem
Aguś no ja się chyba skuszę na ten, bo znalazłam bardzo podobny ale już w cenie 79zł plus wysyłka. I ten kolor grafitowy mnie sie podoba
Cytat:
Witajcie. Cos nie mam czasu ostatnio - praca...ale juz ostatni tydzien w pracy i ide na zwolnienie.

Dzis jade do kardiologa i bedzie miała mała badane serduszko - trzymajcie kciuki.

Wieczorkeim Was doczytam - Lulla wszystkiego naj
Trzymam kciuki kochana
Cytat:
miło

pełnoetatowa mama

Wszystkiego naj naj naj w 6 rocznice

Kochana wybaczamy i upraszamy abyś wiecej się tak nie denerwowała

Kochanie a ten relanium lekarz zalecił? Jak tak to na pewno nie zaszkodzi, ale rozumiem ze mam obawy

Oby te problemy ze spaniem w końcu minęły

no i obiecane fotki
Ślicznie wyglądasz
Stary 2011-05-30, 17:03   #1475
pestka78
Rozeznanie

Dziękuję dziewczyny za kciuki...pomogło Serduszko zdrowe No i płec potwierdzona po raz kolejny...Nic Lence nie wyrosło
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 17:14   #1476
DzastaW
Zadomowienie

acelinka śliczny brzusio =))) Ja w tym tygodniu wstawię w końcu fotkę brzuszka, przy okazji pochwalę się wózkiem =)))

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 17:25   #1477
pestka78
Rozeznanie

Acelinka ślicznie wyglądasz....Piękny brzusio i piersi....zazdraszczam Ci ich
Stary 2011-05-30, 17:30   #1478
19natka88
Zakorzenienie

Hejka
Ja po dzisiejszej wizycie w całkiem niezłym humorze Szyjka bez zmian (ale mamy się powstrzymać od przytulanek), powiedziałam o twardnieniu brzucha i wyszło na to, że jeśli nie jest twardy jak kamień, nie boli i nie pojawia się to często to jest ok Troszeczkę za mało przytyłam, ale to pewnie wina diety Mały ułożył się miednicowo w sensie w poprzek brzucha - ale gin stwierdził,że jeszcze ma czas i miejsca na tyle żeby się odwrócić. No i moje dzieciątko waży już 1077gram
Aa i moja mamcia zaoferowała się, że zafunduje mi cosik takiego KLIK (brązowe paseczki) Mój tż w końcu wziął się za odnawianie łóżeczka i pod koniec tygodnia będzie gotowe
A teraz ponadrabiam

Asiu gratuluje ruchów Sukienka śliczna i wcale nie za duża

Cotka moim zdaniem sukienka odpowiednia Mały bukiecik, kwiat we włosy i będzie pięknie

pestka78 dobrze, że wizyta u kardiologa udana

acelinka ślicznie wyglądasz

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 17:36   #1479
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cheakyrockchick Pokaż wiadomość
witam mamuski,

wczorajsza wizyta sie udala, dzidzius zdrowy, wszystko ma na swoim miejscu no i bedzie SYNEK. takie mialam przeczucie od samego poczatku ale ostatnio to napalilam sie na dziewczynke. maz szczesliwy, ja rowniez i dziadkowie tez
gratuluję synka
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Teraz ją przymierzyłam i ona jest jednak za prosta.
Pasuje chyba na jakąś rodzinną uroczystość, ale sukienka na ślub powinna być raczej bardziej na wypasie. A w te na wypasie się nie mieszczę
Normalnie mam ochotę to odwołać nie mam już sił przymierzać tych sukienek które w większości są okrutne.
ja uważam jak inne dziewczyny- sukienka ładna i możesz poszaleć z dodatkami

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Ja dopiero teraz dotarłam do domu. Cały dzień na wykładach, aż dupsko mnie boliAle dobrze bo TŻ dziś na służbie, więc mogę sobie odpocząć w ciszy i pomalować pazurki
I muszę się pochwalić, że moje maleństwo nieśmiało do mnie puka hihi
gratulacje kopniaczków, wspaniałe uczucie, prawda?

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
no co Ty? mniejsza o kieckę i mniejsza o brzusio Asik jakbyś tak chodziła umalowana to by nikt na ciążę nie zwracał uwagi

a ja mam w domu K. Po pierwszej euforii przyszedł czas na pierwsze krzyki - czyli bunt przed snem. Zaczęło się
super że synek już w domu, wytęskniłaś się

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
oj żebyś wiedziała! w dwa tygodnie każda babcia zrobi z dziecka małego terroryste. NAwet najgrzeczniejszego

ja kiedyś zrobiłam mojemu cos w stylu książeczki o nim - a na niektórych kartkach były wklejone niespodzianki lub mapki do skarbów - czyli ukrytych po domu drobnych prezentów. Np. jedna cała strona zebranych newsów o jego ulubionym zespole i ich nowa płyta w przyklejonej kopercie, na innej stronie były opracowane przeze mnie trasy rowerowe, bo uwielbia jeździć na rowerze, wymyśliłam wierszyki o nim, musiał rozwiązac krzyżowkę a rozwiązaniem bylo miejsce kolejengo jakiegos tam drobnego prezentu, juz nie pamiętam dokłądnie co to były za prezenciki ale drobiazki - piwo, ulubiony batonik, nowy numer pisma motoryzacyjnego i takie tam. Tylko ta płyta i bilety do teatru były droższe. Na ostatniej stronie były życzenia i namalowany tort z dopiskiem "zajrzyj do lodowki". A tam był oczywiście prawdziwy torcik Małz był naprawde zaskoczony, rozbawiony i chyba nawet troszkę poruszony tym prezentem. Książeczka przetrwała do dziś już około 7 lat

a małża pozdrawiam bo ma urodziny wtedy kiedy ja pamiętasz ze jeden toast jest dla mnie nie?
super pomysł, mojego tż by to za bardzo chyba nie ruszyło, jak przeczytałam Twojego posta to się go spytałam jaki prezent mu się najbardziej podobał to powiedział że dzidziuś
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 17:36   #1480
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ellabailasola Pokaż wiadomość
Sharifa, no teoretycznie masz racje- wiem, wiem
Taka juz chyba nasza ludzka natura, jak sie nie ma zmartwien, to sie ich na sile szuka.
Chyba zrobie tak jak Ty - zaufam po prostu
...tylko tak by sie zawsze chcialo te 100procentowa pewnosc miec, ktorej nikt nie moze dac
podziwiam Twoją silną wolę przed obejrzeniem dzidziusia na usg (bo jak chcesz zaufać lekarzowi to nie idziesz do gina w PL? chyba że idziesz a ja źle zrozumiałam)

Cytat:

gratulacje
Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Żadna tam konkurencja Małgosiu ;-)
Miłego dnia dziewczęta !
Widzę nową osóbkę, tak więc Witam

Cytat:
miło
ja też, nasz kuzyn wczoraj powiedział ze wyglądam jak miotła (taka chuda) i że nie widać mojego brzuszka, a przecież już mam mały

no i obiecane fotki
super zakupy

i wcięło mi kilka cytatów tak więc z tego co pamiętam
cotynato ale masz już ubranek, niezła kolekcja
natka dobrze że się jakoś udało załatwić tą ocenę, ale niesprawiedliwe że musisz zdawać jeszcze raz ustnie, bo przecież już zaliczyłaś
Małgosia masz ode mnie też życzonka oby jak najwięcej takich szczęśliwych latek
i kurcze reszty nie pamiętam a na pewno coś przeoczyłam,
komuś miałam jeszcze gratulować chłopca, i chciałam pochwalić zakupki ale nie pamiętam kogo na pewno wszytskie

trochę mi zeszło z nadrabianiem
zrobiłam sobie domowy budyń czekoladowy
i chciałam napisać jeszcze o tym termometrze z lidla- fajna sprawa, ale narazie funduszy brak mój tż po obejrzeniu tej reklamy się uśmiechnął i powiedział "już wiem co musimy kupić"
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 17:49   #1481
archinta
Zakorzenienie

Jak miło wrócić z pracy i się rozsiąść przed kompem

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Kurcze...widzę, że ze mnie to pracoholiczka, bo na L4 wybieram się od 1 sierpnia ... no chyba, że lekarz postanowi inaczej a na wizytę idę w czwartek
No to rzeczywiście najdłużej chyba bedziesz w pracy.
W sumie gdyby nie moje "balonowacienie" brzuszk ato może te jeszcze bym zostala
Cytat:
Napisane przez Ellabailasola Pokaż wiadomość
Odpoczywajcie laseczki! ja jeszcze teoretycznie do 22 lipca musze pracowac, a pozniej normalny urlop i macierzynski (tutaj idzie sie na macierzynski 6 tyg. przed przewidywanym terminem porodu).
Juz sie nie moge doczekac
Bo naprawde ciezko znalezc na cokolwiek czas. My jeszcze w lesie z przygotowaniami na przyjscie na swiat maluszka...Bo i kiedy to wszystko ogarnac?
Juz wszytskie odliczamy czas do wolnego w końcu ostatni taki urlop
Ja tez jeszcze w lesie z przygotowaniami, nie mam nawet pół śpioszka.
Co do długości szyjki- jak Ci lekarz mówi ,ze jest ok to mu ufaj
No chyba,że masz takiego wkręta,że spać nie możesz-wtedy poszłabym na Twoim miejscy w Pl zobaczyć co i jak. Najważnejszy jest Twoj spokój
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
O, to wygląda podobnie - też mam takie ogóle napompowanie
Napisz po wizycie co Ci gin na to powiedział.
Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Dziś jestem na półmetku. Moja dzidzia skończyła 20 tydzień

Cytat:
kujon
Cytat:
Poduszka pomaga, ale w ciągu dnia niestety znowu ból powraca ...
Mi od czasu do czasu kręgosłup dokucza, najgorsze te pachwiny... dziś myślałam że będę wyła w nocy... wstałam po 4 z łóżka (jakoś, bo ciężko jest nawet wstać) i chodziłam po domu... ból pachwin, całe uda no i moja myszka męczę się i męczę, lekarz powiedział że taki mój urok i będzie boleć, ale mój próg bólu już jest przekroczony

co do spania mogę sobie już łapkę podać z Lulą ... bezsenność mnie dopadła . Wstaje codziennie koło 5 rano i książkę czytam
Oj kochana - współczuję
U mnie ze spankiem też różnie- ale tej melisy dalej nie kupiłam co lulla polecała za słabo mi przypomina
Cytat:
Dziś mija mi 6 lat bycia razem z mężulem, eh ale nie poszalejmy "chyba" że mąż mnie zaskoczy ale z jego bystrością, to albo dostane buziaka, albo fikuśną ozdobną kapuste
Gratulacje i udanej rocznicy
Cytat:
Dziękuję dziewczyny za kciuki...pomogło Serduszko zdrowe
ciesze się ,ze wizyta u kardio poszła dobrze

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Ja po dzisiejszej wizycie w całkiem niezłym humorze Szyjka bez zmian (ale mamy się powstrzymać od przytulanek), powiedziałam o twardnieniu brzucha i wyszło na to, że jeśli nie jest twardy jak kamień, nie boli i nie pojawia się to często to jest ok ...
Aa i moja mamcia zaoferowała się, że zafunduje mi cosik takiego KLIK (brązowe paseczki) Mój tż w końcu wziął się za odnawianie łóżeczka i pod koniec tygodnia będzie gotowe
A teraz ponadrabiam
No to super
i jak miły prezencik Babcia zafunduje

mucka- Ty kochana jesteś za dobra! Nie przemęczaj się. Myśl o sobie i dzodzi przede wszystkim

acelinka- Ty to jesteś laska- bardzo ładnie wyglądasz w tej tuniczce
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 17:52   #1482
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny za kciuki...pomogło Serduszko zdrowe No i płec potwierdzona po raz kolejny...Nic Lence nie wyrosło
stuprocentowa dziewczynka pestunia

Cytat:
Hejka
Ja po dzisiejszej wizycie w całkiem niezłym humorze Szyjka bez zmian (ale mamy się powstrzymać od przytulanek), powiedziałam o twardnieniu brzucha i wyszło na to, że jeśli nie jest twardy jak kamień, nie boli i nie pojawia się to często to jest ok Troszeczkę za mało przytyłam, ale to pewnie wina diety Mały ułożył się miednicowo w sensie w poprzek brzucha - ale gin stwierdził,że jeszcze ma czas i miejsca na tyle żeby się odwrócić. No i moje dzieciątko waży już 1077gram
A teraz ponadrabiam

Cotka moim zdaniem sukienka odpowiednia Mały bukiecik, kwiat we włosy i będzie pięknie

No to super ze szyjka ma sie dobrze polozenie miednicowe? czyli teoretcznie jak czujesz kopniecia to raczej z boku z jednej i z drugiej strony? pytam z ciekawosci
Stary 2011-05-30, 17:54   #1483
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Jak miło wrócić z pracy i się rozsiąść przed kompem

No to rzeczywiście najdłużej chyba bedziesz w pracy.
W sumie gdyby nie moje "balonowacienie" brzuszk ato może te jeszcze bym zostala

Juz wszytskie odliczamy czas do wolnego w końcu ostatni taki urlop
Ja tez jeszcze w lesie z przygotowaniami, nie mam nawet pół śpioszka.
Co do długości szyjki- jak Ci lekarz mówi ,ze jest ok to mu ufaj
No chyba,że masz takiego wkręta,że spać nie możesz-wtedy poszłabym na Twoim miejscy w Pl zobaczyć co i jak. Najważnejszy jest Twoj spokój

Napisz po wizycie co Ci gin na to powiedział.

kujon

Oj kochana - współczuję
U mnie ze spankiem też różnie- ale tej melisy dalej nie kupiłam co lulla polecała za słabo mi przypomina

Gratulacje i udanej rocznicy

ciesze się ,ze wizyta u kardio poszła dobrze

No to super
i jak miły prezencik Babcia zafunduje

mucka- Ty kochana jesteś za dobra! Nie przemęczaj się. Myśl o sobie i dzodzi przede wszystkim

acelinka- Ty to jesteś laska- bardzo ładnie wyglądasz w tej tuniczce
Słoneczko drogie, kup melisske na lepsze spanie
Stary 2011-05-30, 17:56   #1484
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
stuprocentowa dziewczynka pestunia
Cieszę się bardzo...i jeszcze jak zobaczyłam rączkę na główce...to tatuś 100%...wiec chociaz niech to z tatki ma)
Stary 2011-05-30, 17:56   #1485
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Hejka
A teraz ponadrabiam

O to dobrze, że piszesz z tym brzuchem bo ja ostatnio często miewam i się trochę bałam Ale wielki ten twój synek. To mój to jeszcze chudzinka przy nim
I dobrze, że wszystko ok, chociaż dziwne że przeytulanek nie można
I zazdroszczę, że już będziesz miała łózeczko Mój tż powiedział że kupi pod koniec lipca dopiero ;D grrrr
Dzisiaj wróciłam cała padnięta, ale mam dwa wpisy do indeksu
Co prawda najgorsze jutro, ale potrzymacie kciuki cooo

Wracam do nauki

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 17:59   #1486
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
No to super ze szyjka ma sie dobrze polozenie miednicowe? czyli teoretcznie jak czujesz kopniecia to raczej z boku z jednej i z drugiej strony? pytam z ciekawosci
Czuję po bokach i powyżej pępka raczej, bo teraz leży na plecach głowę ma po lewej a nogi po prawej

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-30, 17:59   #1487
lullaby_ml
Zakorzenienie

I wlasnie ide zrobic salateczke z brzoskwinek, banankow i ananasa synus ma ochote
Stary 2011-05-30, 18:00   #1488
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Słoneczko drogie, kup melisske na lepsze spanie
to tak łatwo powiedzieć Najpierw muszę jakieś ziółka na sklerozę, potem może uda się tę melisę nabyć
Stary 2011-05-30, 18:05   #1489
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się bardzo...i jeszcze jak zobaczyłam rączkę na główce...to tatuś 100%...wiec chociaz niech to z tatki ma)
Rączke na główce? rozczulilam sie..

Cytat:
O to dobrze, że piszesz z tym brzuchem bo ja ostatnio często miewam i się trochę bałam Ale wielki ten twój synek. To mój to jeszcze chudzinka przy nim
I zazdroszczę, że już będziesz miała łózeczko Mój tż powiedział że kupi pod koniec lipca dopiero ;D grrrr

Wracam do nauki
No ja wlasnie tez tak miewam my tez jeszcze nie mamy lózeczka, ale mama TŻ wyczaila cos super, pozniej wam przesle link i gratulacje dwoch wpisow i jasne ze bedziemy trzymaly, ja juz trzymam

Cytat:
Czuję po bokach i powyżej pępka raczej, bo teraz leży na plecach głowę ma po lewej a nogi po prawej

Jakie to słodziarskie, czyli w sumie juz widzisz jak wypina doopke i glowke rownoczesnie?
Stary 2011-05-30, 18:06   #1490
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

Wracam do nauki
Też się bałam, głównie z powodu szyjki ale jak widać jednak nie było czego Co do przytulanek to mi się średnio chce, ale raz w tygodniu się skusiłam gorzej z TŻ
Ty za to masz komodę i pełno ciuszków
Kciuki za jutro

Cytat:
I wlasnie ide zrobic salateczke z brzoskwinek, banankow i ananasa synus ma ochote
Mmmm ale mi narobiłaś smaka Ja owoców zbytnio nie mogę ale muszę jakiś eksperyment zrobić czy mi się cukier podnosi

Aa i taka ciekawostka: okazało się, że ciemny chleb podnosi mi cukier A jest bardzo zalecany w mojej diecie, a po zwykłym, białym mam ok wynik I bądź tu kobieto mądra

Lula dokładnie nawet brzuch jest taki inny, z samego dołu miękki, z góry też a po środku czuć małego

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-05-30 o 18:08
Stary 2011-05-30, 18:09   #1491
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
to tak łatwo powiedzieć Najpierw muszę jakieś ziółka na sklerozę, potem może uda się tę melisę nabyć

Bede Cie nekac i w koncu kupisz a ziolka na to nic nie pomoga

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Też się bałam, głównie z powodu szyjki ale jak widać jednak nie było czego Co do przytulanek to mi się średnio chce, ale raz w tygodniu się skusiłam gorzej z TŻ
Kciuki za jutro

Mmmm ale mi narobiłaś smaka Ja owoców zbytnio nie mogę ale muszę jakiś eksperyment zrobić czy mi się cukier podnosi

Aa i taka ciekawostka: okazało się, że ciemny chleb podnosi mi cukier A jest bardzo zalecany w mojej diecie, a po zwykłym, białym mam ok wynik I bądź tu kobieto mądra
Ciemny chleb podnosi cukier? masz masakre z ta dieta, naprawde. A moze bys sobie utarla jablko? jablka mozesz jesc?
Stary 2011-05-30, 18:13   #1492
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Rączke na główce? rozczulilam sie..

No ja wlasnie tez tak miewam my tez jeszcze nie mamy lózeczka, ale mama TŻ wyczaila cos super, pozniej wam przesle link i gratulacje dwoch wpisow i jasne ze bedziemy trzymaly, ja juz trzymam
Ja tez sie Lulla rozczuliłam.... nomalnie jak bym tzta spiącego widziała

Dawaj link

Cytat:
Kciuki za jutro

Ja tez nic jeszcze nie mam...plany na zakupy lipcowo - sierpniowe, bo w jednym miesiącu rady nie damy finansowo Tylko najpierw trzeba sie zdecydowac...swoje typy juz mam...ale czy nie zmieni sie przez miesiac to nie wiem...
Stary 2011-05-30, 18:14   #1493
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ciemny chleb podnosi cukier? masz masakre z ta dieta, naprawde. A moze bys sobie utarla jablko? jablka mozesz jesc?
Sama byłam w szoku bo podstawową rzeczą, którą miałam odstawić to jasne pieczywo Mogę jeść jabłka ale góra jedno dziennie Trzeba by o jakiejś kolacji pomyśleć

Pestko
ja mam troszkę ciuszków, ale po czerwcowej wypłacie ruszam na zakupy A na sierpień nie czekam bo po dzisiejszej wizycie mój termin przesunął się na 26.08

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-05-30 o 18:20
Stary 2011-05-30, 18:19   #1494
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Bede Cie nekac i w koncu kupisz a ziolka na to nic nie pomoga
dobrrrrrrrrrrra
Cytat:

Cytat:

Wracam do nauki

kuj kujonku

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Sama byłam w szoku bo podstawową rzeczą, którą miałam odstawić to jasne pieczywo Mogę jeść jabłka ale góra jedno dziennie Trzeba by o jakiejś kolacji pomyśleć

Pestko
ja mam troszkę ciuszków, ale po czerwcowej wypłacie ruszam na zakupy A na sierpień nie czekam bo po dzisiejszej wizycie mój termin przesunął się na 28.08
ooo - to nie źle!

Ciekaw jak to będzie z tym rozpakowywaniem się w stosunku do listy.
ja na szczęście mam taki rozstrzał w planowanych tp, że jak urodzę w listopadzie to się nie zdziwię
Stary 2011-05-30, 18:21   #1495
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
ooo - to nie źle!

ja na szczęście mam taki rozstrzał w planowanych tp, że jak urodzę w listopadzie to się nie zdziwię
Popatrzałam na wydruk z usg i jednak jest 26.08 czyli moje przeczucie może się sprawdzić Też mnie to bardzo ciekawi, szczególnie, która będzie pierwsza a która ostatnia

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-30, 18:25   #1496
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez sie Lulla rozczuliłam.... nomalnie jak bym tzta spiącego widziała

Dawaj link

Ja tez nic jeszcze nie mam...plany na zakupy lipcowo - sierpniowe, bo w jednym miesiącu rady nie damy finansowo Tylko najpierw trzeba sie zdecydowac...swoje typy juz mam...ale czy nie zmieni sie przez miesiac to nie wiem...
http://allegro.pl/fisher-price-lezac...619398120.html to jest rewelacja, do 3 roku zycia, maluszek ma taki bujaczek, tam jest blokada a jak podrosnie to ma takie swoje krzeselko ja sie przymierzam zeby to kupic i nie przejmuj sie tym ze nic nie masz, u nas tez cos poleglo...i niestety zakupy dla dzidzi (łóżeczko itd) sa przesuniete, ale musimy myslec ze nam sie uda

Cytat:

Pestko ja mam troszkę ciuszków, ale po czerwcowej wypłacie ruszam na zakupy A na sierpień nie czekam bo po dzisiejszej wizycie mój termin przesunął się na 26.08
Jablko starte z cynamonem no z tym pieczywem to naprawde, ale skoro wynik sie poprawia po zjedzeniu bialego to luz
Stary 2011-05-30, 18:29   #1497
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Popatrzałam na wydruk z usg i jednak jest 26.08 czyli moje przeczucie może się sprawdzić Też mnie to bardzo ciekawi, szczególnie, która będzie pierwsza a która ostatnia
Natka nie wyskakuj przed szereg bo Cie wygonimy do mam sierpniowych...hihihihi
Stary 2011-05-30, 18:29   #1498
gerda
Zadomowienie

natka super, że wizyta udana z tym chlebem to faktycznie dziwne biały lepszy od ciemnego 26,08 wow!

cotka za jutro

a ja zjadłam truskawki i mam zgagę

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 18:33   #1499
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Ja to po bokach głównie czuję. Już mało gdzie poza. Czasami ponad pępkiem, ale to co mój wyczynia z bokami moimi, szczególnie jak leżę to masakra Normalnie czuć już teraz większość ruchów, przekręcania, widać w okolicach pępka jak się rusza. Niesamowite A to z filmiku z falującym brzuchem to chyba dużo później co? Jak już miejsca nie ma ? Bo ja tak wyczekuję takich ruchów

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Dzięki za kciuki.
Szkoda że same nie wystarczą i że trzeba się uczyć. I to jeszcze najnudniejszej na świecie historii sztuki

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 18:38   #1500
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
dobrrrrrrrrrrra

kuj kujonku

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

ooo - to nie źle!

Ja tez

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
natka super, że wizyta udana z tym chlebem to faktycznie dziwne biały lepszy od ciemnego 26,08 wow!

cotka za jutro

a ja zjadłam truskawki i mam zgagę

Ale powiedz sama, dla tego soczystego, orzeźwiającego pelnego ekstazy smaku, warto bylo..

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości