|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Shinn trzymam kciuka za Ciebie
Dearlie zależy o co chodzi z tą 'pomocą'. Może jest ktoś inny kto mógłby Ci pomóc ?? Ja za nic w świecie nie prosiłabym się o pomoc exa -.- Nie ma mowy. Już bym wolała wypruć sobie żyły z wysiłku, niż widzieć jego.. 'twarz' (żeby nie powiedzieć inaczej) i zburzyć tą całą konstrukcję, którą buduję już 4 miech :/ Czyli oddzielam się od niego wielkim murem, który i tak już dostał, bo kilka cegiełek powypadało Co do życzeń urodzinowych, to mój ex nigdy się nie pofatygował. I nie złożył mi życzeń nawet w tym roku. Olał też moją studniówkę... Ofelia mój też był genialnym manipulatorem ;] Mimo, iż widziałam to świetnie, to właśnie tak potrafił sprytnie zagrać, że nie sposób było się bronić, bo jeszcze bardziej plątałam się w jego sieci, niczym mucha w pajęczynie o.O
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-05-30 o 21:41 |
|
|
|
#3572 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jeszcze lepiej. napisał. odpisałam. znowu
|
|
#3575 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. To był ten pozytywny aspekt rozstania z eksem. Cytat:
. Cytat:
A mnie przed chwilą rozśmieszyło to: http://kwejk.pl/obrazek/116257/musis...,pogodzic.html Taaaaak, jaaaasne. Samych muzyków miałam i NIGDY więcej .
|
|||
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
coo
a co napisałaś i odpisał. o niee to do niczego nie prowadzi ja nei pisze chyba 3-4dni juz...
|
|
#3577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Umiem żyć bez niego, bo i czemu nie? Zanim go poznałam też jakoś żyłam. I to w sumie całkiem ciekawie, do czego teraz dążę. Ale do rzeczy - mimo że trzymam się naprawdę dobrze, czasem dopadają mnie różne niezbyt wesołe myśli. Nie chcę się tu rozpisywać (z wielu powodów), generalnie chodzi o to, że nie ufam sama sobie. Nie widziałam go prawie od miesiąca, a boję się, że jak go zobaczę to zmięknę i nie będę w stanie logicznie myśleć. A zobaczyć się z nim muszę tak czy siak, bo muszę oddać mu jego rzeczy i chciałaby odzyskać swoje. Zwlekam z tym najdłużej jak się da, żeby upewnić się, że jestem na siłach. I dlatego (między innymi) pytam was, skąd mieć pewność, że jest się już na siłach.
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku przechodziłam dzisiaj w miejscu, gdzie się pierwszy raz pocałowaliśmy... I doszłam do wniosku, że gdybyśmy byli razem, to pewnie chodzilibyśmy razem w tej okolicy dzisiaj...
|
|
|
|
|
#3579 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#3580 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że już wszystko wróciło do normy, jest spokojnie, normalnie, no ale jak do cholery mam przewidzieć co będzie, kiedy go zobaczę?
|
#3581 |
|
Rozeznanie
|
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#3582 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby to było takie proste... to bym przestała
Mogę o nim nie myśleć ani sekundy dwa tygodnie, miesiąc, a potem dzieje się coś (jakiś drobny szczegół), który rujnuje moją równowagę psychiczną. Problem w tym, że nikt mnie też tak nie pociągał jak on, z byłym było mi naprawdę cudownie w łóżku, ale... to nie miało porównania nawet do tego co czułam kiedy całowałam się z tamtym Nie zadręczam się tym, wiem że kiedyś mogę spotkać kogoś, kogo pokocham, kto też będzie mnie tak kręcił jak tamten. Ciąć bym się nie poszła gdyby mi w twarz powiedział, że nigdy nie będzie dla nas szans... Na codzień jestem naprawdę wesołą (nieprzymuszenie), zakręconą dziewczyną, która żyje na pełnych obrotach. Jedynie to, że na myśl o nim serce mi topnieje, a na jego widok nogi robią się jak z waty... Dodatkowo 'rozstanie' było najbardziej niejasną sytuacją + że sama 'mnie' z tamtego czasu miałabym wiele do zarzucenia, więc zdaję sobie sprawę, że to ja mogłam też spartolić
|
|
|
|
#3583 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Trzy miesiące później kolejne spotkanie - nic, pustka. Aż dudni. 1/4 mojego życia z tym facetem...iii...tyle.
|
|
|
#3584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja byłam ostatnio z koleżanką w parku na ławeczce, na której odbyła się nasza "pożegnalna rozmowa" (chociaż raczej: jego monolog ).Żadnych emocji.
|
|
#3585 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem zabijcie mnie. Powinnam była nie odpisywać, ale nie mogłam się powstrzymać. Aguś jesteś silniejsza ode mnie, tak trzymaj!
|
|
|
#3587 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy wcześniej tak nie miałam, a w łóżku było po prostu bosko... i boję się, że będę teraz wszystkich do niego porównywać
|
|
|
#3590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aczkolwiek jest inna kwestia - ja się świetnie czuje singielką, czuję się fantastycznie nie musząc się nikomu tłumaczyć z tego co gdzie i z kim robię, z tego że nikt mnie z niczego nie rozlicza i nie kontroluje przez telefon, nikt nie robi awantur, nikt nie czeka, nikim się nie muszę zajmować... bycie singlem jest naprawdę dobre ![]() (Gadaj sobie solideja, gadaj, on ćię nigdy w niczym nie ograniczał, więc co ma do tego przestrzeń i względna wolność?
|
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
enjoy89 skasuj po prostu ten numer i smsy i juz, tez tak zrobilam, a jak chce napsiac mówie sobie.. nie bede sie osmieszac nie bede latac za facetem nie upadne tak nisko... i zajmuje sie czym innym..
ktos tu kiedys fajnie poweidział chcesz pchac sie tam gdzie cie nie chca? dało mi to do myslenia i mowie sobie jak by chciał to by sam sie odezwał zna nr i adres.
|
|
#3592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. O, chociaż przepraszam: z jednym miałam tak, że uczucie nieziemskie na jego widok, zimno - gorąco, kolana się uginają itp. A jak przyszło co do czego, to... zupełnie średnio. Więc to chyba jednak nie jest miarodajne w ogóle.
|
|
|
|
|
#3593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio jak podczytywałam co tu pisałaś to wiało desperacją... Cieszę się, że myślisz trzeźwo! Tak trzymaj!
|
|
#3594 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
A jednak. ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- W moim przypadku najlepsi w te klocki byli ci, którzy nie zachwycili od pierwszego wejrzenia ![]() Za to gość, na widok którego łapało omdlenie od wyobrażania sobie rozkoszy jakie można by zaznać w jego ramionach...yyy... .
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pare dni już upłyneło. mało ale kazdy kolejny bez kontaktu to sukces.
|
|
|
#3596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo to ze mnie taka góra lodowa po prostu...
|
|
|
|
|
#3597 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocham was
Za te wszystkie porady i walenie mnie po głowie,że byłam głupia ![]() Jak zdążyłam dziś zauważyć rady jednak bardzo skuteczne ![]() Wczoraj miałam sie spotkać z nowym...Odwołał z racji piłki...Nic nie napisała nic a nic chociaż miałam ochotę napisać pare niemiłych rzeczy...Zrozumiałam,że jednak woli coś innego... Właśnie wróciłam ze spotkania Zdziwił się (dosłownie zrobił wielkie oczy),ze nie miałam wczoraj pretensji,że mieliśmy się spotkać ale on poszedł grać i pow.że każda inna na moim miejscu skręciła by awanturę a ja nic ![]() I jeszcze zapytałam jak mu poszedł mecz ![]() Anioł nie kobieta
|
#3598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3599 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
grających dla przyjemności, jak rownież tych ze swoimi zespołami i ambicjami żeby zostać gwiazdami rocka )Cytat:
|
||
|
|
|
#3600 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. To co mnie w ogóle na omdlenia z nim brało? Głupie babsko jestem .Cytat:
). Eks mi to wypominał na każdym kroku, a powinien głupek się cieszyć chyba...?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

Wpadłam tylko powiedziec, że u mnie leczenie z eksa przebiega wzorowo

a co napisałaś i odpisał. o niee to do niczego nie prowadzi 

siedze i taka ogromna pustka że tam nigdzie nikogo nie ma
a tak wiem że był nawet jak go nie widzialam to gdzieś tam był, teraz nikogo nie ma. dupa dupa dupa