|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Powinnam wcześniej zrozumieć,
Że Twoje oczy nie będą patrzeć z miłością i podziwem na kogoś innego niż ta dzi*ka spod 13. Nie chciałabym wiedzieć dlaczego spotyka mnie tyle złych rzeczy. Bałabym się usłyszeć, że jestem złym człowiekiem. -Zostańmy przyjaciółmi. -Przyjaciół mam tylko dwóch i uwierz, daleko Ci do nich. Narastająca potrzeba miłości. Opłakiwała tą miłość, choć wiedziała, że nie powinna. Nie płacz! Bądź silna! Pokaż, że potrafisz podnieść się bez Jego dłoni.
|
#3122 |
|
Rozeznanie
|
♥
'wzeszło słońce wróciła rzeczywistość Czekanie sprawia ból, zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem... Z sarkazmem przez życie w świat ironii. mój telefon stęskniony za wieczornymi namiętnościami Czasem po prostu chciałabym się do Ciebie przytulić, bez żadnego konkretnego powodu. Pójść do parku, gdzie w promieniach słońca mienią się różnymi kolorami jesienne liście. Usiąść pod drzewem, patrzeć w niebo. Powiedzieć coś, cokolwiek, bo wiem, że mogę rozmawiać z Tobą o wszystkim. Spojrzeć w Twe oczy... Gładzić dłoń. Dotykać Twej twarzy. Ust . Pocałować. Poczuć się jak mała dziewczynka, bezbronna, bezpieczna w Twych objęciach. Chciałabym zapomnieć o tym, co było. Żyć chwilą obecną. Pragnę usnąć wtulona w Ciebie. Obudzić się kiedyś słysząc z Twych ust moje imię. Czuć, że jestem Ci potrzebna, wiedzieć, że jedyna. Chcę się z Tobą drażnić, pokłócić... Tylko po to, by później się czule pogodzić... I tęsknić wiedząc, że i Ty tęsknisz.. Nie ma we mnie nienawiści ani żalu, jest tylko świadomość własnej bezużyteczności to my decydujemy, czy wstajemy i idziemy dalej. uważaj o czym marzysz, bo te marzenia mogą być nieodpowiednie dla ciebie Gdzie ta miłość o której mówi się tak lekko?' Podobno: Prawdziwie kocha się tylko raz Ale przecież : Każda miłość jest pierwsza
|
#3123 |
|
Raczkowanie
|
czy warto chcieć, kiedy on nie chce?
myśli ogarniające twoją osobę . dlaczego jego czekoladowe oczy, malinowe usta , truskawkowe policzki powodują moje gorzkie łzy ? to że już nie jesteśmy razem, wcale nie oznacza, że nie mogę być o ciebie zazdrosna. ona jakby czekała, on jakby o tym wiedział, ale go to nie obchodziło . pomimo cierpienia jakie jej zadawał, kochała go na zabój. twój uśmiech skierowany do mnie powoduje moją wewnętrzną ekstaze. widziałam cię po LSD. mówiłeś wtedy, że kochasz. twoja miłość to jedynie urojenia. pamiętasz? obiecałaś mi 150 buziaków. wciąż czekam uszczęśliwiasz mnie jak nikt inny. a to jaki będę miała dziś humor, zależy tylko i wyłącznie od ciebie. napawasz mnie pozytywną energią. |
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
"
Był ucieleśnieniem moich marzeń. Dzięki niemu stałam się tym, kim jestem, a trzymanie jego w ramionach wydawało się bardziej naturalne niż bicie serca. Moje serce ustanawiało jednak własne zasady i nie chciało się poddać kontroli sumienia. Dopuściłam je do głosu, rozmyślając o wielu fascynujących możliwościach. "
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam Wam już, jak bardzo cieszę się, że jesteście? Cytat:
______________________ W moich oczach wczorajszy smutek Co przyniósł łzy niewyschnięte do dzisiaj Idź i pamiętaj bicie mojego serca Żałuję, że miłość nie była nieśmiertelna - przepraszam, że jej już nie ma Możesz odrzucić wspomnienia o Nim ale to wciąż żyje w Twoim sercu Wsłuchaj się w jego głos - On nigdy nie umrze Liczę każdy Twój oddech - oh , to był ostatni, powiedziałeś "Żegnaj" [...] więc śpij, więc śnij o miłości być może ostatni raz ją czujesz Więc musimy iść i nieść ze sobą smutek Nawet jeśli to droga bez końca I dziś pewnie uwierzyłabym we wszystkie Twoje słowa których nie zdążyłeś powiedzieć Kiedy patrzę jak odchodzisz nie żałuję Teraz będę żyć we wszystkich Twoich dniach
|
|
#3126 |
|
Zadomowienie
|
złodziej złodziej złodzieeej
![]() aa stęskniłam się za Twoimi pochwałami niezmiennie cudowna. *
Są ludzie, dzięki którym wierzymy w lepsze jutro. I jesteś Ty, który je takim czynisz. Nie, nie kocham Go tą Miłością opisywaną w kolorowych czasopismach i starych romansach. Ale jeśli zmieniam się w lepszą osobę, gdy jest w pobliżu.. Nie, nie kocham Go.. jeszcze. och, mam tak od urodzenia, nic na to nie poradzę, wbrew naturze byłoby dziś przestać być niesamowitą. .. i już nawet te poniedziałki, znienawidzone przez wszystkich, nabierają pozytywnych cech. cholera, jestem szczęśliwa.
|
#3127 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna, avocadowa, Toogether93- cudowne
" On w swoim mniemaniu nie kłamał. Po prostu mówił wygodniejszą część prawdy -Ufasz mi?- zapytał, patrząc w jej pełną zwątpienia i niepewności twarz. A ona w odpowiedzi zamknęła oczy i podała mu swoją dłoń, mówiąc: - Prowadź Gdybym umierała- też byś napisał, że jutro? Kiedyś sekundę dzieliliśmy na dwoje, aby minuta trwała dłużej"
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
nie wszystkie nasze marzenia się spełnią,
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2011-06-01 o 10:09 |
|
|
|
#3129 |
|
Rozeznanie
|
cześć cześć ♥
"Ślady ich stóp na horyzontach I zanikające linie życia Zakończony miesiąc miodowy I szary pocisk nieba Tej nocy szczęścia zabrakło Możesz krzyczeć naprawdę głośno Olejmy wszystko, liczy się tylko to, co jest teraz. Przesadna mowa zwykła kryć miernotę uczuć Samotność patrzy i wzdycha, a potem całkowicie ubrana, w butach na nogach, kładzie się na moim łóżku i przykrywa pod samą brodę. Zmusi mnie, żebym z nią spała, ja to wiem." |
|
|
|
#3130 |
|
Rozeznanie
|
♥
'To ktoś, kto... jest dla mnie nieosiągalny. Jakbym spróbował heroiny i stracił do niej dostęp. Otworzyłem puszkę Pandory, a w środku było nieszczęście.
To było surrealistyczne, acz miłe. Ale nie zapominaj, że jestem zwykłą dziewczyną, która stoi przed chłopakiem prosząc go, by ją kochał... -Lepiej będzie nikomu o tym nie mówić. -Kiedyś opowiem o tym sobie, ale spokojnie, nie uwierzę. Szli do łóżka z marzeniem, a budzili się w rzeczywistości.' *nothing hill
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
co to jest szczęście? sześć literek jego imienia.
kocham kiedy milczysz bo wtedy Cię nie ma. smutek z dymem wylewam z płuca na zewnątrz. niszczę sobie włosy farbą, wątrobę wódką, płuca fajkami a serce Tobą. /demoty kocham cię, przebijesz to?
|
#3132 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna, patrysiowa_ & kontrastowa0 - cieszą mnie Wasze słowa
wiesz jak trafić do serca. Muszę wiedzieć o czym myślisz, nawet, kiedy milczysz. Razem mogliśmy oczyścić świat ze zła. Zamiast patrzeć, jak ten świat z wolna nas niszczy. Nie ma Ciebie, nie ma mnie, nie ma nas. Nie masz mnie, nie mam jej. Pod palącym słońcem gotując się w swoim gniewie, jestem sam, bo każdy wokół martwi się o siebie. Nie wierzę (...) w nas, nie wierzę w miłość. Zostawmy bajki, szans zbyt wiele już było. Zażyłość, której czas minął z chwilą. Rośnie żal w nas, niepotrzebnie obojgu. Zostawmy sarkazm i wciąż tak daleko do spotu. Bliżej do jointów i teraz tylko ich bukiet wypełnia to, co pozostawiłaś po sobie - lukę. Prawda boli, chodzę po jej śladach. Jestem sam. W.E.N.A. - Jestem Sam (feat. Proximite, Rasmentalism)
|
#3133 |
|
Raczkowanie
|
ratatamm , Toogether93 -jesteście boskie! okradam.
![]() ___ Musisz coś wiedzieć, kocham Cię nad życie. ' Ta dziewczyna to Anioł, a to co przeżyła to piekło. Mimo to jedyne co wyczytasz z jej twarzy to piękno. ' Jeżeli kiedyś mnie zabraknie, zostanę Twoim aniołem. Mogę? ' Ludzie Cię zranią, albo Ty będziesz ich ranił. ' ' A seks to słabe lekarstwo na stresów milion. Dni płyną szybko, tracą wyjątkowość, szukasz miłości gdzie miłość to tylko słowo. ' Czasem chciałabym wypowiedzieć Jemu prosto w twarz ' Kocham Cię nad życie ' i w tym momencie stracić przytomność. Ocknąć się w szpitalu i pierwsze słowa, które bym usłyszała to ' Ja Ciebie też mała '. Gdyby za marzenia wsadzano do więzienia, od początku naszej znajomości mnie tutaj nie ma.
|
#3134 |
|
Rozeznanie
|
dzięki <3
kaaate90, grise - ♥ być potrzebną do stosunku seksualnego to jeszcze nie wielka kwitnąca miłość. sens mówienia komuś, że się go kocha choć doskonale wie się, że on nigdy tego nie odwzajemni jest zaprawdę ... umarliśmy. nasze dusze nie zmartwychwstały, nie połączył nas wspólny wieniec. nie daj się zdominować. mogłabym przysiąc, że minęło całe moje życie, a dziś lecę w dół, w dół i w dół. na dnie nie czeka nikt. osłabiona, czarne skrzydła złożone w kopertę, odebrał mi wszystko - odszedł. mógłbyś coś zrobić jednak los chciał byś był leniwy. a co jeśli nie ma klamki do drzwi serca? pocałunki mogą być namiętne, delikatne, zachłanne, niewinne, przyjacielskie, zmysłowe jednak to my nadajemy im charakter. pocałunek to sfera kompromisu dwóch osobowości, które czerpią z niego większą lub mniejszą przyjemność. nasze dusze porozdzierane, zużyte, wyczerpane. wysypisko naszych dusz gotowe, dajcie nam lawinę! takie czasy tu trzeba prosić by móc kogoś kochać.
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
miło.
![]() ________ Wymienię dręczące wspomnienia, na nie przemijające szczęście. Kiedy się boję, muszę koniecznie kogoś trzymać za rękę. Facet kłamie z przekonaniem, że pałka urośnie mu jak nos Pinokiu. Wieczorne rozmowy w swoich ramionach nie mierzymy minutami. |
|
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli miałabym cytować wszystkie cuda jakie dziś skradłam to zacytowałabym prawie całe trzy strony jakie dziś nadrabiałam! jesteście nieziemskie!
BananowaDelma rozkochała mnie w sobie z każdym kolejnym wpisem ''w XXI wieku jeżeli ma się chłopaka trzeba się z nim obmacywać, całować i "miziać" w szkole, ustawiać opisy " loffciam mojego Skarbka <3<3<3 : *: *: *" albo najlepiej wymienić od razu imie i nazwisko drugiej połówki aby dowiedziało się o tym całe miasto.. ponieważ to wszyyystkich obchodzi.. trzeba również dodawać zdjęcia na portale społecznościowe na których ewidentnie widać jak wpychacie język swojemu partnerowi do gardła.. jezeli tego nie robicie..od razu zaczynają komentować jak to się ukrywacie ze swoim związkiem.. albo lepiej.. , że wgl ze sobą nie jesteście. sorry, ale MOJA miłość to nie hejnał z Wieży Mariackiej i nie muszę o niej trąbić na cztery strony świata. Nie odkładaj mnie na potem. Może to głupie, ale czasem coś się udaje tylko dlatego, że wierzysz, że się uda. To chyba najlepsza definicja wiary, jaką znam. Fascynowało nas życie. Jarała miłość. Przypadkiem zaprzyjaźniliśmy się z cierpieniem. Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności.''
|
#3137 |
|
Raczkowanie
|
jestem
każde pożegnanie było bolesne,
szczególnie te ostatnie. to świństwo tak samoczynnie i świadomie zabijać miłość. patrzeliśmy sobie w oczy z nadzieją , że miłość wróci. on już dawno stał się zwycięzcą mojego życia. a tylko mistrzowie są niezniszczalni. był rytmem, ponad wszystko i wszystkich. współcześni ludzie, nie rozumieją idei miłość a życie sprawia ból. |
|
|
|
#3138 |
|
BAN stały
|
'
Time goes by a lot slower when you miss the one you love. Czas płynie o wiele wolniej, gdy stracisz kogoś, kogo kochasz. Nie znając różnicy między romantyczną i prawdziwą miłością, szukamy na próżno c z e g o ś, co nawet nie istnieje. I want you to know, that I wish you were here. I wish you were here. ja chcę żebyś wiedział, że ja życzę sobie byś był tutaj. chciałabym, żebyś był tutaj. moja duma - wstrętna, skulona parszywa suka nie pozwala mi wstać i biec do ciebie. pozornie złe rzeczy najczęściej trafiają do serc. ' |
|
|
|
#3139 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję ![]() Dlaczego znajduję tą piosenkę w dniu w
którym boję się o nasze uczucie? Na duszy dnie schowalam cię. Już nie umiem cię zapomnieć. Twoje imię wyryto w mojej głowie. I pragnę jedynie byś mnie kochał do końca. Cuz nothing I have is truly mine. Bo nic, co mam, nie jest naprawdę moje. Nie byłeś jedynym, który mnie zranił, ale jedynym któremu uwierzyłam, że tego nie zrobi. kochanie, jestem twoim największym fanem! i to tylko moja wina, że kocham s✂✂✂✂ysyna. jesteś magią, moim ukojeniem i nierealnym snem. Jesteś chwilą bezgranicznej rozkoszy. przej.bane uczucie gdy rozum mówi odpuść, a serce próbuj dalej. Polub siebie, niech ci będzie dobrze z sobą.
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie! <3
"Pocałuj mnie, pocałuj mnie Zaraź mnie swoją miłością i Napełnij mnie swoją trucizną. Pierś przy piersi Nos przy nosie Dłoń przy dłoni Byliśmy zawsze tak blisko Nadgarstek przy nadgarstku Palec przy palcu Usta poczuły się jak wewnątrz pąka róży Więc dlaczego, kiedy wyciągam ręce Czuję dużą przestrzeń między nami. Jesteśmy dziesięć tysięcy mil od siebie. Odwrócę niebo i ziemię by być przy Tobie." ![]() |
|
|
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna, MUTD, avocadowa- gdyby można było kupić motywację, kupiłabym 5 worków. na zapas. ale nie muszę. bo mam Was ♥ ____________________ " I wish I’m still a kind. No broken heart, no painful tears. Only a wounded knee. But a kiss from mom makes everything okay. Chciałabym wciąż być dzieckiem. Bez złamanego serca, bez bolesnych łez. Tylko z rannym kolanem. Ale mamy pocałunek wszystko naprawi. I love everything You hate about Yourself. Kocham wszystko to, czego Ty w sobie nienawidzisz. I can't hate You any longer. I know I'm going to miss You.. Już dłużej nie mogę Cię nienawidzić. Wiem, że i tak będę za Tobą tęsknić.. People are telling me to keep away from You. But they would never understand how much I feel for You! Ludzie mówią mi, żebym trzymała się od Ciebie z daleka. Ale oni nigdy nie zrozumieją, co do Ciebie czuję! You´re better then the best! Jesteś lepszy niż najlepszy! I’m like a butterfly. so pretty to see but hard to catch. jestem jak motyl. taki piękny do popatrzenia, ale trudny do złapania. "
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
dziś zginął Fabian, 16 letni motocyklista. kolega, przyjaciel, syn, chłopak, sąsiad... [*]
![]() http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...IAT04/22212260 ludzie, których kochamy i potrzebujemy tak szybko wśród nas brakuje. przepraszam was dziewczynki, że jestem tak rzadko i dodaję taki szajs. ale zrozumcie...
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
nie płacz, _niebanalna Paralogiczna z innej bajki - ciężko oderwać się od czytania Waszych postów
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2011-06-02 o 12:06 |
|
|
|
#3144 |
|
Raczkowanie
|
"-To chyba znak od Boga -Boga w te śmieci nie mieszaj" podłoga za zimna . kakao za gorące . cisza zbyt wymowna . wiesz.? chciałabym z nim porozmawiać, powiedzieć mu co czuję, popatrzeć ostatni raz w jego oczy i uciec . To jest stan szczęścia, myślisz, że śnisz. 'Za Ciebie oddam życie, nawet kilka żyć' 'honor dusił serce, łzy ścierała w cierpieniu' 'to wszystko, co jej pozwalało żyć dla niego jednak nie znaczyło nic' on ma ten rodzaj spojrzenia, który przełamuje grawitację 'Temperatura wrzenia,w powietrzu erochemia, amory i spojrzenia' ''kiedy jest bardzo, bardzo smutno, pomyśl co Cię martwiło 3 lata temu o tej samej porze. nie pamiętasz? no właśnie .'' ta obojętność zaczęła nam chyba sprawiać przyjemność nie żebym mówiła, że się zawiodłam czy coś... ale kurde, był ważny! napijemy się wina w windzie jadąc na trzecie piętro piekła ''Miłość za hajs to nie miłość, solex to nie słońce, dobry czas to nie rolex, ale chwile co są wolne .'' ''zabrali mi słońce, ✂✂✂✂✂✂✂one słońce . tak radosne i tak gorące . zabrali mi słońce i poznali z nocą .'' "Przychodzimy dajemy szczęście innym i odchodzimy. Życie toczy się dalej " |
|
|
|
#3145 |
|
Raczkowanie
|
` Są chwile kiedy chciałabym wcisnąć "delete" i cofnąć wszystko.
|
|
#3146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Łzy stały się Jej najlepszym przyjacelem,
Były przy niej nawet wtedy gdy ich nie potrzebowała. Mówiąc, że mnie kochasz pamiętaj że ja nie muszę . Często słyszałam, że jestem silna i wytrzymała, najczęściej mówiono to wtedy gdy świat walił mi się na grzbiet. Czasem po prostu brakuje sił, zwykłego 'Dasz radę', lub dłoni, która upewnia nas w przekonaniu, że nie jesteśmy sami. Nie wierzę już w przeznaczenie czy też miłość od pierwszego wejrzenia. Nauczyłeś mnie być je*aną realistką, która nie widzi nic prócz czubka swojego nosa. Nie wierzę w nic czego nie widzę, Nie słucham kogoś kogo nie mam na wyciągnięcie ręki, Nie kocham kogoś kto sercem posługiwać się nie potrafi. A Ty pie*dol zasady, Po prostu kochaj, Po swojemu, Bez reguł będzie prościej.
|
|
#3147 |
|
Przyczajenie
|
Pieniądze nie są szumem świata, lecz nieodwzajemniona miłość A ja zupełnie na odwrót, rodziłam się dupą do świata, chciałam wszystkim pokazać, jaki mam do niego stosunek Wspieraj mnie, nadziejo Dobrze przeżyte dni to tylko te w Twoich ramionach - Jakoś te nutki wyleciały mi z głowy... - To było jakoś tak: pukpuk pukpuk? - Aaa teraz pamiętam. Przecież to bycie jego serca Usta pieką od Twoich pocałunków palce bolą od dotyku nos szczypie od lodu w sercu serce kuje od słów całe ciało parzy od Twojej obecności Moje zdenerwowanie często odbija się na stanie wazonów z kwiatkami, zapisanych kartek, klawiatury, ekranu telefonu czy drewnianych ołówkach
Wystąpił do mnie o zmarnowane godziny, a co ja mam powiedzieć na te bezsenne noce? Edytowane przez exultation Czas edycji: 2011-06-02 o 18:01 |
|
|
|
#3148 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje pierniczki ♥
mężczyzno bez względu na to do jakiej kategorii mężczyzn należysz. Czy do tych co kierują się sercem czy do tych co kierują się chujem. pamiętaj prawdziwa miłość zdarza się raz, nie więcej. białe światło lamp świeci na nasze twarze, to ostatnie czułe słówko z twoich ust, to ostatnie muśnięcie naszych warg. chciałam chłonąć ten moment na zaś, bo wiedziałam, że to koniec. dziś ten moment wygasł. twój sęp zatoczył koło nad moim rozszarpanym ciałem, westchnęłam. czułam smak wódki na jego ustach, zapach wypalonej marihuany na nadgarstkach, czułam, że nie szukam ideału. są imiona, które można tylko wyszeptywać. może gdybym powiedziała " żegnaj" i wyszła zawczasu. może wtedy lżej by sercu było. wszystkie tętnice zawisły na jednym haku, dyndają sobie, a krew tryska. gdzieś na podłodze leżą ludzkie zgliszcza. na nadgarstkach miał moją krew, mówił coś, że musi iść, że to bez sensu. nie słuchałam w końcu oderwano mi skrzydła z impetem. gryzące wyrzuty sumienia noszą moje imię. wypal skręta, zeżnij kilka lasek przecież doskonale wiem, że już nic nie znaczę.
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: .
wiesz, ona już nie marzy, ona udaje czuje.
została z bagażem w jednej sekundzie okradziona z marzeń
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
"Są takie zapachy, które potrafią przywołać miliony wspomnień..."
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

kocham Cię nad życie, znów się popłakałam.