|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
|
|
#3872 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też tego nie rozumiem ?! ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Ej to mój tekst Nie wolno nikomu tak gadać -tylko mi
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
||
|
|
|
#3873 |
|
Zadomowienie
|
Łączę się z wami w bólu, Paszczaki
![]() ja sobie próbowałam humor poprawić słodyczami, nie wyszło
|
|
|
|
#3874 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Że co ? Stara ? Jak sobie zmarch nie damy dorobić przez facetów to się nikt tak szybko nie pokapuje ześmy już prawie kapcie nikomu nie mówcie!Cytat:
czyż nie powinnam zostać wpisana do księgi rekordów za głupotę eh... Ooooczywiście że nie wrócę manipulant niesamowity i tak mnie korci żeby ogłosić światu jego facjatę.. On nawet od mojej mamy pożyczył pieniądze na pierścionek aaaaaaaa jak się dowiedziałam o rajciuuu... Cwany okrutnie takie manewry przeprowadzał że głowa boli np wymyślił sobie że (jak go wyrzuciłam pierwszy raz) ktoś do niego pisze na gg i mi grozi i mówi jaka to ja zła (ten ktoś - nazwijmy pan Xsiński) no i mój rycerz bronił oczywiście zaciekle mego imienia (nie wiem do mnie nikt nie pisał yhmm) aż w końcu otrzymałam wiadomość z obcego nr na gg coś w stylu "Pani ... bardzo przepraszam za to co pisałem na Pani temat bla bla to nieprawda zmyśliłem to WIEDZ przepraszam" aaaaahahahahahah - WIEDZ to podstawowy błąd jaki robił mój były pisząc do mnie hahah dziwne że pan Xsinski też dokładnie taki błąd robił hmmm i takich rzeczy miliony zepsuty samochód żebym nie mogla jechać na urodziny chrześniaka bo ojcem chrzestnym jest mój były-były kadencję przed cwaniakiem no miliony.. eh
|
||
|
|
|
#3875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ja się stara wcale a wcale nie czuję. Tylko się z tego śmieję
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
U mnie dzisiaj cudnie. Jestem znacznie silniejsza niż wczoraj... dziś mam dzień tylko dla siebie i moich dziewczyn. Zamierzam się upić i zapomnieć o eksie. Chyba obędę się jutro bez jego pomocy Lepiej nie kusić losu skoro znowu jest lepiej ![]() Poza tym kocham Poznań... tutaj faceci się za mną oglądają i poprawiają mi tym jeszcze bardziej humor haha
Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-06-01 o 20:04 |
|
|
|
#3877 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Najgorzej jest wtedy, kiedy ciągle szuka się winy w sobie i dziękuję, że uświadomiłyście mi moją własną głupotę i naiwność.Dziś tylko potwierdził swoja niedojrzałość. W odpowiedzi złożyłam mu tylko życzenia z okazji Dnia Dziecka (nie mogłam się powstrzymać). Ironii nie podłapał, tylko szczerze się z tych życzeń ucieszył... Zaczynam odwyk od tego pana... |
|
|
|
|
#3878 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No nie łapią tych życzeń NIESTETY xD---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Jak ładna kobita to się oglądają Trzymaj się i wytrwałości życzę
||
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3880 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja na szczęście żadnemu nie dałam, ale wiele takich historii słyszałam. Masakra...Ja to staram się nie myśleć o eksie. Dzisiaj nawet mi się udaje. Parę razy sobie wspomniałam jakieś sytuacje, miłe chwile, i tylko się uśmiechnęłam do siebie... ale chyba fakt, że wolę pamiętać tylko te złe... A tak sobie pomyślałam o tym Ciachu co ze mną pracuje. Ja tam w sumie nigdy z nim nie gadałam, zresztą mało kto z moich znajomych tam gadał, chyba, że tak bardziej służbowo. Ogólnie to on tam wielkie poruszenie zrobił, wszystkim się podoba, nawet jak moją znajomą spotkałam, co to nie pracuje ze mną i jej mówię, że taki przystojniak do nas przyszedł, to mi mówi, że no właśnie słyszała już o nim A tak ogólnie to nieśmiała nie jestem, może w niektórych sytuacjach, ale nie mam problemów w kontaktach z ludźmi. Do rzeczy więc wiem, że ma facebooka, więc może by tak napisać do niego w piątek wieczorem i nie zaproponować wyjścia na imprezę w sobotę, pod pretekstem np, że mam ochotę, ale nie mam z kim Co myślicie? Głupie to, nie głupie? Tak niezobowiązująco w sumie, no bo u mnie to eks jeszcze w głowie siedzi. Tylko taki problem jest, że jakby nie odpisał, albo napisał, że nie może to bym się już chyba w pracy w następnym tygodniu ze wstydu nie pokazała ha ha
|
|
|
#3881 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja myślę, że ten koleś zdaje sobie sprawę że do niego WZDYCHACIE
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myślę, a nawet to wiem, bo przecież napewno sam widzi jak wygląda
|
|
#3883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale wyjście z inicjatywą nic nie kosztuje Więc zaproś
|
|
|
|
#3884 | |||||
|
Rozeznanie
|
U mnie koszmar. Wczoraj straaaasznie się spiłam i nie powiem co mi się stało,dośc powiedzieć że do poniedziałku co najmniej nie wychodzę z domu
Kac fizjologiczny i kac moralny, plus uczucie bycia totalną idiotką,matko. Ale może dobrze się stało, nie będę nigdzie chodzić i wreszcie popisze magisterkę. Poza tym myślę, że dodatkowo uświadomiłam sobie, że trzeba się wziąc za swoje życie i je ogarnąć. Cytat:
Cytat:
Dlatego teraz mimo, że cierpię i zastanawiam się czasami co by było gdyby, to powyższe fakty mnie skutecznie studzą i sprawiają, że ja juz nigdy się do niego nie odezwę.Cytat:
![]() w dodatku jestem modelowym przykładem tego znaku. Z charakterystyki wszystko mi się zgadza i pasuje do mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajna sprawa,ale daleka jestem od traktowania czegoś takiego jako wyroczni.Aguś, DiscoverTheTruth rozumiem Was, sama miałam nieciekawą sytuację w domu, na szczęście się wyprowadziłam po maturze,chociaż problemy z tym związane niestety automatycznie się nie skończyły. Myslałyście o terapii dla siebie? aha i piosenka na dziś...tak jakoś mi sentymentalnie http://www.youtube.com/watch?v=o4uOGQT0glk
Forrest Gump Edytowane przez blueone Czas edycji: 2011-06-01 o 21:07 |
|||||
|
|
|
#3885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do cudzego szczęśćia/ nieszczęścia...to ja miałam wyrzuty sumienia, ze on zdradził ze mną swoją dziewczyne, to on mnie pocałował. pomimo, ze ciągle powtarzał, ze bardzo ją kocha...to zaraz dodawał, ze ona nie kocha jego i na pewno ma juz kogos tam gdzie studiuje...jak z nim o tym rozmawiałam to mówił ze miał ja ochote zdradzic z byle kim zeby wreszcie zakończyc ich zwiazek... ja nie chciałam go dlatego...ale potem pomyslalam czemu by nie spróbować. no ale minely 2 lata i mam wrazenie, zee on tego zaluje i ze ja ciagle kocha( bo sie roche po pijaku wygadał). w kazdym razie też powiedział, ze nie pokocha zadnej kobiety, bo byla go nie kochała...skomplikowana istota z niego była |
|
|
|
|
#3886 |
|
Rozeznanie
|
Co mam Ci postawić
N onecie jest tarot i z niego korzystam czasem:P
|
|
|
#3887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem za Juniorka z kim masz filozofie?
|
|
|
|
#3888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2 najgorsze przede mną ![]() Zverka musimy się koniecznie spotkać kiedyś
|
|
#3889 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i jutro koniecznie kogoś poderwij ![]() Cytat:
![]() u mnie niestety przerodziło się to jedzenie słodkiego w to co nie powinno. Ale trudno... jutro też jest nowy dzień. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
wiem jedno- juz nigdy się nie zwiąże z facetem, który kochał bardzo mocno swoją byłą, ciągle o niej mówi i wszystko mu sie z nią kojarzy, i się niedawno rozstali. mam nauczkę.
|
|
|
|
#3891 |
|
Rozeznanie
|
Niestety ale na to wpływu nie ma :/ Zawsze byłe związki mają wpływ na życie :/
|
|
|
#3892 |
|
Nie depcze krokusów
|
Czyli żadna dziewczyna z tego wątku nie powinna się z nikim spotykać.
|
|
#3893 |
|
Zadomowienie
|
O tym samym pomyślałam jak pisałam o tym, że lepiej się wiązać z kimś kto ma czyste konto - stąd dopisek o posprzątanym
![]() Chodzi o to, żeby mieć w jakiś sposób ogarnięte własne emocje. Bo np. taka osoba jak ja nie jest w tym momencie ani trochę wiarygodna dla żadnego chłopaka. |
|
|
|
#3894 | |
|
Raczkowanie
|
nie to miałam na myśli. bardziej, to ze trzeba odczekac trochę żeby nie być tylko klinem.
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
He he no pewnie ma
Cytat:
![]() Yay, eks zobaczył moje zdjęcia z ostatniego weekendu, na stronie naszego klubu i do mnie znowu napisał... i zgadnijcie co? Oczywiście odpisałam.
|
|
|
#3896 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że świadków nigdy więcej nie spotkam,najgorsze że naprawdę do końca ich nie pamiętam...Nie piję więcej - tyle. Zastanawiam się czy nie mam przypadkiem problemu z alkoholem...Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3897 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
)...
|
||
|
|
|
#3898 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to że sobie obiecujesz kontrolę i jednak nad tym nie panujesz świadczy juz o problemie. Wiem, bo mam to samo![]() Cytat:
Bo to jak moja samoocena poleciała na łeb na szyję, dzięki takim "koleżankom", zasługiwało na taki epilog...madziara no offence , po prostu mam złe doświadczenia...Inna sprawa to, że gdyby z moją oceną jeszcze przed tymi akcjami było wszystko ok,to zachowywałabym sie inaczej i aż tak by mnie to nie zniszczyło...Ja zamiast zakończyć związek odgrywałam sie potem psychicznie na nim, a on znowu potrzebował jakiegoś lekarstwa na to jak go traktowałam...tylko dlaczego potem do mnie wracał?! chory, toksyczny układ...oboje sobie daliśmy popalić
|
|
|
#3899 |
|
Konto usunięte
|
pozdrowienia dla mojego eksa, który pofatygował się i przeczytał wszystkie moje posty tutaj.
zaraz umrę.
|
|
|
|
#3900 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dlaczego chłopakowi można wybaczyć, a dziewczynie nie? Cytat:
Cytat:
.Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

W ogóle mam zwalony dzień - czuję się głupia, brzydka i gruba i beznadziejna i że nic nie osiągnę... Wystarczy, że nie uda mi się jeden mały drobiazg który zamierzałam osiągnąć i całe życie uważam za bezwartościowe... powinnam to leczyć 
jak mogłaś tak długo trzymać w domu PASOŻYTA? daj sobie spokój
cwaniak wie gdzie dupe wtulić ciepełko piwko jedzonko, a ty niczym kochająca żona zawsze na neigo czekająca,. daj sobie spokój marnujesz sobie zycie tzn marnowałas bo mam nadzieje ze nie wrocisz
wyobrazasz sobie mieszkac całe zycie z kims takim? bo ja nie.. 

Lepiej nie kusić losu skoro znowu jest lepiej
Nie chcę na niego naciskać. Teraz, kiedy piszę tego posta dostałam wiadomość "miłego dnia, jak się spało?". Nie wiem czy się odzywać czy nie?

Kac fizjologiczny i kac moralny, plus uczucie bycia totalną idiotką,matko. Ale może dobrze się stało, nie będę nigdzie chodzić i wreszcie popisze magisterkę. Poza tym myślę, że dodatkowo uświadomiłam sobie, że trzeba się wziąc za swoje życie i je ogarnąć.