Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 19:27   #3871
Shinn
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Pewnie mają trylion swoich problemów w domach, ale mnie ta słodycz na ulicach dobija W ogóle mam zwalony dzień - czuję się głupia, brzydka i gruba i beznadziejna i że nic nie osiągnę... Wystarczy, że nie uda mi się jeden mały drobiazg który zamierzałam osiągnąć i całe życie uważam za bezwartościowe... powinnam to leczyć
Też dziś się czuje takim... paszczakiem.

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:29   #3872
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
MalaMi280783 MASAKRA KOBIETO ! jak mogłaś tak długo trzymać w domu PASOŻYTA? daj sobie spokój cwaniak wie gdzie dupe wtulić ciepełko piwko jedzonko, a ty niczym kochająca żona zawsze na neigo czekająca,. daj sobie spokój marnujesz sobie zycie tzn marnowałas bo mam nadzieje ze nie wrocisz wyobrazasz sobie mieszkac całe zycie z kims takim? bo ja nie..

jaki cwany koleś z niego no nie mogę, hipokryta straszny

Też tego nie rozumiem ?!

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Pewnie mają trylion swoich problemów w domach, ale mnie ta słodycz na ulicach dobija W ogóle mam zwalony dzień - czuję się głupia, brzydka i gruba i beznadziejna i że nic nie osiągnę... Wystarczy, że nie uda mi się jeden mały drobiazg który zamierzałam osiągnąć i całe życie uważam za bezwartościowe... powinnam to leczyć

Ej to mój tekst Nie wolno nikomu tak gadać -tylko mi
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:44   #3873
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Napisane przez Shinn Pokaż wiadomość
Też dziś się czuje takim... paszczakiem.
Łączę się z wami w bólu, Paszczaki
ja sobie próbowałam humor poprawić słodyczami, nie wyszło
Stary 2011-06-01, 19:44   #3874
MalaMi280783
Przyczajenie

Cytat:
Co Ty Baboo opowiadasz.. toć z drobiazgów składa się całość a że jeden nie tryknie nie znaczy że się całość posypie.. Nie martw się Piękna Zgrabna Kobietko dzień jest już na wykonczeniu a jutro wstaniesz rześka i zadowolona - trzymam kciukasy!!

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Oj widzę, że nie tylko ja stara pupa jestem
Że co ? Stara ? Jak sobie zmarch nie damy dorobić przez facetów to się nikt tak szybko nie pokapuje ześmy już prawie kapcie ja nie mam zamiaru się zdradzić póki co nikomu nie mówcie!

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
MalaMi280783 MASAKRA KOBIETO ! jak mogłaś tak długo trzymać w domu PASOŻYTA? daj sobie spokój cwaniak wie gdzie dupe wtulić ciepełko piwko jedzonko, a ty niczym kochająca żona zawsze na neigo czekająca,. daj sobie spokój marnujesz sobie zycie tzn marnowałas bo mam nadzieje ze nie wrocisz wyobrazasz sobie mieszkac całe zycie z kims takim? bo ja nie..

jaki cwany koleś z niego no nie mogę, hipokryta straszny
taaa takich słów mi trzeba czyż nie powinnam zostać wpisana do księgi rekordów za głupotę eh... Ooooczywiście że nie wrócę manipulant niesamowity i tak mnie korci żeby ogłosić światu jego facjatę.. On nawet od mojej mamy pożyczył pieniądze na pierścionek aaaaaaaa jak się dowiedziałam o rajciuuu... Cwany okrutnie takie manewry przeprowadzał że głowa boli np wymyślił sobie że (jak go wyrzuciłam pierwszy raz) ktoś do niego pisze na gg i mi grozi i mówi jaka to ja zła (ten ktoś - nazwijmy pan Xsiński) no i mój rycerz bronił oczywiście zaciekle mego imienia (nie wiem do mnie nikt nie pisał yhmm) aż w końcu otrzymałam wiadomość z obcego nr na gg coś w stylu "Pani ... bardzo przepraszam za to co pisałem na Pani temat bla bla to nieprawda zmyśliłem to WIEDZ przepraszam" aaaaahahahahahah - WIEDZ to podstawowy błąd jaki robił mój były pisząc do mnie hahah dziwne że pan Xsinski też dokładnie taki błąd robił hmmm i takich rzeczy miliony zepsuty samochód żebym nie mogla jechać na urodziny chrześniaka bo ojcem chrzestnym jest mój były-były kadencję przed cwaniakiem no miliony.. eh
MalaMi280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 19:53   #3875
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalaMi280783 Pokaż wiadomość

Że co ? Stara ? Jak sobie zmarch nie damy dorobić przez facetów to się nikt tak szybko nie pokapuje ześmy już prawie kapcie ja nie mam zamiaru się zdradzić póki co nikomu nie mówcie!
Coś w tym jest Ale ja się stara wcale a wcale nie czuję. Tylko się z tego śmieję
MM.
Stary 2011-06-01, 20:00   #3876
Dearlie
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny U mnie dzisiaj cudnie. Jestem znacznie silniejsza niż wczoraj... dziś mam dzień tylko dla siebie i moich dziewczyn. Zamierzam się upić i zapomnieć o eksie. Chyba obędę się jutro bez jego pomocy Lepiej nie kusić losu skoro znowu jest lepiej

Poza tym kocham Poznań... tutaj faceci się za mną oglądają i poprawiają mi tym jeszcze bardziej humor haha

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2011-06-01 o 20:04
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 20:04   #3877
kreska123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kreska123 Pokaż wiadomość
Witajcie Muszę się komuś wygadać a jednocześnie bardzo proszę
o szczere opinie na temat sytuacji w której się znalazłam. Spotykaliśmy się kilka miesięcy. Było wspaniale, zakochałam się. Zachowywaliśmy się jak para, chociaż nie padło słowo "związek". Poznałam jego rodzinę.
Nie chciałam naciskać na niego w sprawach deklaracji i jakoś przymykałam oko na to, że raz mówił o "przyjaźni" a potem nazywał "swoja dziewczyną". Wyszłam z założenia, że liczą się czyny a nie słowa. Kilka dni temu jednak poczułam, że coś jest nie tak. Zapytałam w prost co się dzieje. Przyznał, że jest ktoś inny. To dziewczyna z którą spotykał się zanim poznał mnie. Powiedział, że rozum i serce podpowiadają mu żeby być ze mną ale już kilka razy próbował skończyć tamto i się nie udawało. Nie są razem ale się spotykali - ukrywał to przede mną i okłamywał, np. że jedzie coś załatwić a w rzeczywistości był z nią. Powiedział też że on wie, że z tamtego nic nie będzie (ona oszukuje go tak samo jak on mnie- spotyka się z innymi ) i że się pakuje w coś bezsensu a ja jestem ideałem. Prosił żebym go nie zostawiała. Powiedziałam, że ma to wyjaśnić z nią i sam ze sobą i wtedy się do mnie odezwać ale jeszcze później rozmawialiśmy. Sytuacja wygląda tak, że ona gdzieś teraz wyjechała i wraca za kilka dni. On twierdzi, że pierwszy do niej nie zadzwoni i żebym mu dała czas aż ona wróci i porozmawia z nią ostatecznie (nie rozumiem czy ostatecznie każe się jej zdecydować czy czy zerwie z nią kontakt). Poprosił o kilka dni do namysłu, żebyśmy dali sobie parę dni, powiedział, że musi odpocząć psychicznie, przemyśleć wszystko i od wczoraj przestał się odzywać. Od początku wszyscy mówili mi, że ten układ nie ma sensu, że on wykorzystuje to że ja się staram, że mnie zwodzi, nie chce się określić i traktuje jak "koło ratunkowe", że mnie okłamuje, że chodzi mu tylko o "jedno". Fakt - nie zgodziłam się na to czego oczekiwał (mam na myśli seks oczywiście) i spytał mnie w naszej ostatniej rozmowie dlaczego ja nie inicjowałam niczego w tym kierunku. Jak mogłam skoro on nie określił jasno naszej relacji i mówił o przyjaźni???Wydawało mi się, że to kwestia szacunku do samej siebie. Wiem jednak, że ona - owszem i to dość szybko spełniła jego pragnienia. Wielokrotnie zachowywał się nie w porządku ale zawsze pierwszy przepraszał.
Wybaczcie, że pisze tak chaotycznie ale staram się skracać całą historię. Jak myślicie o co mu chodzi? Czy on w ogóle jeszcze się odezwie? Czuję się podle, bo gdyby powiedział w prost: przepraszam ale to koniec - jest ktoś inny, wiedziałabym przynajmniej na czym stoję. A tak opowieści o tym że daję mu szczęście, że wie że już niedługo będzie pewny, że chce ze mną być, że jestem najwspanialszą osobą jaką spotkał. Tęsknię za nim. Rozmawialiśmy codziennie godzinami a tu nagle cisza od wczoraj. Czy jest w ogóle szansa na to, że zatęskni za mną czy odezwie się dopiero wtedy, kiedy tamta każe mu spadać? Jeszcze tyle dni do jej powrotu a ja nie wiem co ze sobą zrobić Nie chcę na niego naciskać. Teraz, kiedy piszę tego posta dostałam wiadomość "miłego dnia, jak się spało?". Nie wiem czy się odzywać czy nie?
O co mu chodzi??? Chce odpoczynku, nie chce rozmawiać tylko jakieś wiadomości jak gdyby nigdy nic...
Z góry dziękuję Wszystkim Wizażankom, które dobrnęły do końca mojej przydługiej wiadomości
Bardzo dziękuję za Wszystkie odpowiedzi na moją przydługa wiadomość Najgorzej jest wtedy, kiedy ciągle szuka się winy w sobie i dziękuję, że uświadomiłyście mi moją własną głupotę i naiwność.
Dziś tylko potwierdził swoja niedojrzałość. W odpowiedzi złożyłam mu tylko życzenia z okazji Dnia Dziecka (nie mogłam się powstrzymać).
Ironii nie podłapał, tylko szczerze się z tych życzeń ucieszył... Zaczynam odwyk od tego pana...
kreska123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 20:13   #3878
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo dziękuję za Wszystkie odpowiedzi na moją przydługa wiadomość Najgorzej jest wtedy, kiedy ciągle szuka się winy w sobie i dziękuję, że uświadomiłyście mi moją własną głupotę i naiwność.
Dziś tylko potwierdził swoja niedojrzałość. W odpowiedzi złożyłam mu tylko życzenia z okazji Dnia Dziecka (nie mogłam się powstrzymać).
Ironii nie podłapał, tylko szczerze się z tych życzeń ucieszył... Zaczynam odwyk od tego pana...
Mądra kobita No nie łapią tych życzeń NIESTETY xD

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny U mnie dzisiaj cudnie. Jestem znacznie silniejsza niż wczoraj... dziś mam dzień tylko dla siebie i moich dziewczyn. Zamierzam się upić i zapomnieć o eksie. Chyba obędę się jutro bez jego pomocy Lepiej nie kusić losu skoro znowu jest lepiej

Poza tym kocham Poznań... tutaj faceci się za mną oglądają i poprawiają mi tym jeszcze bardziej humor haha

Jak ładna kobita to się oglądają Trzymaj się i wytrwałości życzę
MM.
Stary 2011-06-01, 20:14   #3879
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alka132 Pokaż wiadomość
Łączę się z wami w bólu, Paszczaki
ja sobie próbowałam humor poprawić słodyczami, nie wyszło
U mnie też. Potem miałam wyrzuty sumienia, że to trzecia czekolada w tym tygodniu

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 20:26   #3880
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Na fejsie ciągle zagadują do mnie jacyś obcokrajowcy.
Zaakceptowałam jakiegoś z Bangladeszu. Pisze mi, że wyglądam jak aniołek, kawał dobrej roboty w rękach Boga, że mój facet musi mnie bardzo kochać. Mówie, że nie mam faceta, a on, że jak to możliwe, że taka piękna jest sama, a ja, że on mnie zostawił pół roku temu na co gość odpisał... Bóg go ukara! A ja, że dobry pomysł! Pisze, słodzi, chce mnie zobaczyć! Zwariowałam!
O matko

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
o ja! to widze, ze zarywanie na fejsie to ich skłonność narodowa. do mnie non stop wypisują jacyś arabowie i tym podobni. tzn teraz poblokowałam co mogłam i mam spokój...choć pięknościa nie jestem, to i tak pisali. Mieszkający w PL chcieli się umówić. a Ci którzym obiecywali mieszkali tam obiecywali przylot :P. dodam, że nawet żonaci pisali... a ja kobieta nieufna zaraz mysle: pewnie handluja kobietami, albo potrzebują narządów :P
Cytat:
Szukają żony by mieć obywatelstwo Mi kiedyś jakiś obcokrajowiec na Fb napisał że chciałby ze mną nagrać film dla dorosłych xD
Dokładnie! Przeważnie ci wszyscy arabowie, piszą bo chcą mieć obywatelstwo po prostu. Wy to przynajmniej tylko na fb się z tym spotykacie, ja takich na codzień na mieście widuję, a jak się nahalnie gapią... ogólnie to zaraz jak tu przyjechałam, wszyscy mnie ostrzegali, żeby uważać na nich, bo oni są w większości w europie nielegalnie, i po prostu szukają jakielkolwiek białej kobiety. Już tyle razy do mnei zagadaywali, o nr prosili, czepiali się, nieraz naprawdę potrafią być nahalni. Jak dasz jakiemuś nr telefonu, to na drugi dzień już cię kocha, i wie, że zostaniesz jego żoną ja na szczęście żadnemu nie dałam, ale wiele takich historii słyszałam. Masakra...

Ja to staram się nie myśleć o eksie. Dzisiaj nawet mi się udaje. Parę razy sobie wspomniałam jakieś sytuacje, miłe chwile, i tylko się uśmiechnęłam do siebie... ale chyba fakt, że wolę pamiętać tylko te złe...

A tak sobie pomyślałam o tym Ciachu co ze mną pracuje. Ja tam w sumie nigdy z nim nie gadałam, zresztą mało kto z moich znajomych tam gadał, chyba, że tak bardziej służbowo. Ogólnie to on tam wielkie poruszenie zrobił, wszystkim się podoba, nawet jak moją znajomą spotkałam, co to nie pracuje ze mną i jej mówię, że taki przystojniak do nas przyszedł, to mi mówi, że no właśnie słyszała już o nim Większość dziewczyn u nas onieśmiela po prostu, tak, że nawet się na niego boją patrzeć ha. Mnie też by onieśmielił jakby się do mnie odezwał A tak ogólnie to nieśmiała nie jestem, może w niektórych sytuacjach, ale nie mam problemów w kontaktach z ludźmi.
Do rzeczy więc wiem, że ma facebooka, więc może by tak napisać do niego w piątek wieczorem i nie zaproponować wyjścia na imprezę w sobotę, pod pretekstem np, że mam ochotę, ale nie mam z kim Co myślicie? Głupie to, nie głupie? Tak niezobowiązująco w sumie, no bo u mnie to eks jeszcze w głowie siedzi. Tylko taki problem jest, że jakby nie odpisał, albo napisał, że nie może to bym się już chyba w pracy w następnym tygodniu ze wstydu nie pokazała ha ha
Stary 2011-06-01, 20:29   #3881
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
O matko

A tak sobie pomyślałam o tym Ciachu co ze mną pracuje. Ja tam w sumie nigdy z nim nie gadałam, zresztą mało kto z moich znajomych tam gadał, chyba, że tak bardziej służbowo. Ogólnie to on tam wielkie poruszenie zrobił, wszystkim się podoba, nawet jak moją znajomą spotkałam, co to nie pracuje ze mną i jej mówię, że taki przystojniak do nas przyszedł, to mi mówi, że no właśnie słyszała już o nim Większość dziewczyn u nas onieśmiela po prostu, tak, że nawet się na niego boją patrzeć ha. Mnie też by onieśmielił jakby się do mnie odezwał A tak ogólnie to nieśmiała nie jestem, może w niektórych sytuacjach, ale nie mam problemów w kontaktach z ludźmi.
Do rzeczy więc wiem, że ma facebooka, więc może by tak napisać do niego w piątek wieczorem i nie zaproponować wyjścia na imprezę w sobotę, pod pretekstem np, że mam ochotę, ale nie mam z kim Co myślicie? Głupie to, nie głupie? Tak niezobowiązująco w sumie, no bo u mnie to eks jeszcze w głowie siedzi. Tylko taki problem jest, że jakby nie odpisał, albo napisał, że nie może to bym się już chyba w pracy w następnym tygodniu ze wstydu nie pokazała ha ha

Ja myślę, że ten koleś zdaje sobie sprawę że do niego WZDYCHACIE
MM.
Stary 2011-06-01, 20:43   #3882
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, że ten koleś zdaje sobie sprawę że do niego WZDYCHACIE
Też tak myślę, a nawet to wiem, bo przecież napewno sam widzi jak wygląda
Stary 2011-06-01, 20:53   #3883
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Też tak myślę, a nawet to wiem, bo przecież napewno sam widzi jak wygląda
Pewnie ma ubaw Ale wyjście z inicjatywą nic nie kosztuje Więc zaproś
MM.
Stary 2011-06-01, 20:58   #3884
blueone
Rozeznanie

U mnie koszmar. Wczoraj straaaasznie się spiłam i nie powiem co mi się stało,dośc powiedzieć że do poniedziałku co najmniej nie wychodzę z domu Kac fizjologiczny i kac moralny, plus uczucie bycia totalną idiotką,matko. Ale może dobrze się stało, nie będę nigdzie chodzić i wreszcie popisze magisterkę. Poza tym myślę, że dodatkowo uświadomiłam sobie, że trzeba się wziąc za swoje życie i je ogarnąć.

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
więc dziewczyny pamiętajcie, że koniec to koniec - tym bardziej jeśli to druga strona zerwała. Oni nie chcą z Wami być, a Wy musicie się cenić i mieć swoją kobiecą dumę! Nie zniżajcie się do takiego poziomu, tylko pamiętajcie że na jednym facecie świat się nie kończy. Jakby to mój szef powiedział... "trzeba mieć skale porównawczą"
boskie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
a moim zdaniem to nie powinno mieć znaczenia. załatwianie takich spraw osobiście to wyraz pewnej dojrzałaości i szacunku dla siebie i drugiej osoby. tylko zwyczajnie stchurzył bo wiedział ze naodwalał zapewniając o uczuciach i o tym że życia sobie beze mnie nie wyobraża kilka dni przed całą akcją
Jestem w identycznej sytuacji. Też sprawa zakończona smsem, i też wcześniej wielka miłość i wielkie zapewnienia Dlatego teraz mimo, że cierpię i zastanawiam się czasami co by było gdyby, to powyższe fakty mnie skutecznie studzą i sprawiają, że ja juz nigdy się do niego nie odezwę.

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
a mi na napisali na onecie przy moim znaku zodiaku ->
„Bądź wierny sobie i realizuj własny program na życie”
[wiem, wiem, to nic odkrywczego, ale tak jakoś się złożyło, że do mojej obecnej sytuacji pasuje, jak znalazł ]

jesteśmy spod tego samego znaku

w dodatku jestem modelowym przykładem tego znaku. Z charakterystyki wszystko mi się zgadza i pasuje do mnie

Cytat:

Lubie czasem postawić tarota, i w sumie często jest podobnie w kartach jak u mnie w życiu.
Postaw mi!

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
mnie koleżnka namawia na wróżkę bo ona już raz była i o dziwo większość się sprawdziła, i wogóle sporo jej powiedziała takich rzeczy że niby wcześniej nie mogła wiedzieć bo nawet pytan nie zadawała postawiła tarota i jej powiedziała przyszłość teraźniejszość i przeszłość !!!
Potwierdzam. Kiedyś byłam u wróżki (cyganki) i też postawiła tarota, żadnych pytań i idealnie opisała moja przeszłość,byłam w szoku. Ale to co przepowiedziała odnośnie przyszłości sie nie sprawdziło Chociaż ona zastrzegła, że przedstawia sytuację jaka może się wydarzyć przy obecnym stanie warunków. A że zawsze coś sie może zmienić Fajna sprawa,ale daleka jestem od traktowania czegoś takiego jako wyroczni.

Cytat:
Ironii nie podłapał, tylko szczerze się z tych życzeń ucieszył...

Aguś, DiscoverTheTruth rozumiem Was, sama miałam nieciekawą sytuację w domu, na szczęście się wyprowadziłam po maturze,chociaż problemy z tym związane niestety automatycznie się nie skończyły. Myslałyście o terapii dla siebie?

aha i piosenka na dziś...tak jakoś mi sentymentalnie

http://www.youtube.com/watch?v=o4uOGQT0glk

Forrest Gump

Edytowane przez blueone
Czas edycji: 2011-06-01 o 21:07
blueone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 21:01   #3885
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:
tego to ja nie powiedziałam! istna głupota miałabyś, miała, może nawet kilku.

W ten sposób. Już rozumiem.

Ja wierzę w karmę. Tak jakby sama jej doświadczyłam

Mój związek był przerwany w głównej mierze przez "wtrącenie się osoby trzeciej", więc od tej pory mam sztywną zasadę nie wtrącać się tam gdzie nie powinno. Bo chłopakowi można wybaczyć, ale takiej dziewczynie nigdy.. I nie chciałabym żeby ktoś już zawsze miał do mnie żal.
I żeby nie było - ja Ciebie w ogóle nie oceniam, bo każdy popełnia błędy, robi głupie rzeczy, działa pod wpływem chwili. A poza tym zbyt wiele mam za uszami, żeby kogoś oceniać. Ale z tych moich "głupot" wiele już się nauczyłam i myślę, że u Ciebie jest tak samo.

Karma i tak nas dosięgnie
ja też wierzę w karmę a co do cudzego szczęśćia/ nieszczęścia...to ja miałam wyrzuty sumienia, ze on zdradził ze mną swoją dziewczyne, to on mnie pocałował. pomimo, ze ciągle powtarzał, ze bardzo ją kocha...to zaraz dodawał, ze ona nie kocha jego i na pewno ma juz kogos tam gdzie studiuje...jak z nim o tym rozmawiałam to mówił ze miał ja ochote zdradzic z byle kim zeby wreszcie zakończyc ich zwiazek... ja nie chciałam go dlatego...ale potem pomyslalam czemu by nie spróbować. no ale minely 2 lata i mam wrazenie, zee on tego zaluje i ze ja ciagle kocha( bo sie roche po pijaku wygadał). w kazdym razie też powiedział, ze nie pokocha zadnej kobiety, bo byla go nie kochała...skomplikowana istota z niego była
madziara_com jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 21:03   #3886
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blueone Pokaż wiadomość

Postaw mi!

Co mam Ci postawić N onecie jest tarot i z niego korzystam czasem:P
MM.
Stary 2011-06-01, 21:27   #3887
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko 11.06 termin zerowy z geo i 18.06 historia filozofii ...
2 najgorsze przede mną

Zverka musimy się koniecznie spotkać kiedyś

Jestem za Juniorka z kim masz filozofie?
MM.
Stary 2011-06-01, 21:28   #3888
juniorka89
Wtajemniczenie

Jeszcze tylko 11.06 termin zerowy z geo i 18.06 historia filozofii ...
2 najgorsze przede mną

Zverka musimy się koniecznie spotkać kiedyś
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 21:45   #3889
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Zamierzam się upić i zapomnieć o eksie. Chyba obędę się jutro bez jego pomocy Lepiej nie kusić losu skoro znowu jest lepiej
nie ma co babrać. Rozumiem, że znalazłaś kogoś do pomocy?

Cytat:
ja też! i tak jak już Tobie pisałam w wiadomości - nie mam zamiaru z niego zrezygnować, bo "coś tam"

no i jutro koniecznie kogoś poderwij

Cytat:
Napisane przez Shinn Pokaż wiadomość
U mnie też. Potem miałam wyrzuty sumienia, że to trzecia czekolada w tym tygodniu
To pobiegać jutro, endorfiny wytworzyć
u mnie niestety przerodziło się to jedzenie słodkiego w to co nie powinno. Ale trudno... jutro też jest nowy dzień.

Cytat:
Co myślicie? Głupie to, nie głupie? Tak niezobowiązująco w sumie, no bo u mnie to eks jeszcze w głowie siedzi. :
ja tam bym napisała, bo wychodzę z założenia że lepiej żałować, że się coś zrobiło niż żałować, że się nie zrobiło. Fajne założenie ogólnie, ale czasem potrafi przysporzyć wiele kłopotów

Cytat:
U mnie koszmar. Wczoraj straaaasznie się spiłam i nie powiem co mi się stało,dośc powiedzieć że do poniedziałku co najmniej nie wychodzę z domu Kac fizjologiczny i kac moralny, plus uczucie bycia totalną idiotką,matko.
Wbrew pozorom czasem trzeba. W końcu jakoś musi się człowiek "odchamić" powegetuj w domu, a świat w tym czasie zapomni

Cytat:
no ale minely 2 lata i mam wrazenie, zee on tego zaluje i ze ja ciagle kocha( bo sie roche po pijaku wygadał). w kazdym razie też powiedział, ze nie pokocha zadnej kobiety, bo byla go nie kochała...skomplikowana istota z niego była
to jest przerażające. Że jest się z kimś tak długo i nagle się odkrywa, że uczucia zostały gdzieś w tyle, u innej osoby. Chyba się załamię jak kiedyś tego doświadczę. Teraz już wiesz, że lepiej znaleźć kogoś z czystym kontem (a przynajmniej posprzątanym:P).
Stary 2011-06-01, 21:50   #3890
madziara_com
Raczkowanie

wiem jedno- juz nigdy się nie zwiąże z facetem, który kochał bardzo mocno swoją byłą, ciągle o niej mówi i wszystko mu sie z nią kojarzy, i się niedawno rozstali. mam nauczkę.
Stary 2011-06-01, 21:50   #3891
zverka
Rozeznanie

Cytat:
wiem jedno- juz nigdy się nie zwiąże z facetem, który kochał bardzo mocno swoją byłą, ciągle o niej mówi i wszystko mu sie z nią kojarzy, i się niedawno rozstali. mam nauczkę.
Niestety ale na to wpływu nie ma :/ Zawsze byłe związki mają wpływ na życie :/
MM.
Stary 2011-06-01, 22:05   #3892
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Czyli żadna dziewczyna z tego wątku nie powinna się z nikim spotykać.
Stary 2011-06-01, 22:18   #3893
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
O tym samym pomyślałam jak pisałam o tym, że lepiej się wiązać z kimś kto ma czyste konto - stąd dopisek o posprzątanym
Chodzi o to, żeby mieć w jakiś sposób ogarnięte własne emocje. Bo np. taka osoba jak ja nie jest w tym momencie ani trochę wiarygodna dla żadnego chłopaka.
Stary 2011-06-01, 22:30   #3894
madziara_com
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
nie to miałam na myśli. bardziej, to ze trzeba odczekac trochę żeby nie być tylko klinem.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
O tym samym pomyślałam jak pisałam o tym, że lepiej się wiązać z kimś kto ma czyste konto - stąd dopisek o posprzątanym
Chodzi o to, żeby mieć w jakiś sposób ogarnięte własne emocje. Bo np. taka osoba jak ja nie jest w tym momencie ani trochę wiarygodna dla żadnego chłopaka.
otóż to!
Stary 2011-06-01, 22:33   #3895
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie ma ubaw Ale wyjście z inicjatywą nic nie kosztuje Więc zaproś
He he no pewnie ma

Cytat:
ja tam bym napisała, bo wychodzę z założenia że lepiej żałować, że się coś zrobiło niż żałować, że się nie zrobiło. Fajne założenie ogólnie, ale czasem potrafi przysporzyć wiele kłopotów
Ja to bym się nawet nie zastanawiała, ale mnie powstrzymuje to, że razem pracujemy, i jak odmówi albo powie, że ma już plany czy cokolwiek, to głupio będzie mi nawet na niego spojrzeć jak spotkamy się w poniedziałek W każdym razie jeszcze do piątku się zastanowię. A z tym założeniem to w sumie się zgadzam

Yay, eks zobaczył moje zdjęcia z ostatniego weekendu, na stronie naszego klubu i do mnie znowu napisał... i zgadnijcie co? Oczywiście odpisałam.
Stary 2011-06-01, 22:36   #3896
blueone
Rozeznanie

Cytat:

Wbrew pozorom czasem trzeba. W końcu jakoś musi się człowiek "odchamić" powegetuj w domu, a świat w tym czasie zapomni
No nie wiem czy tak łatwo zapomni Mam nadzieję, że świadków nigdy więcej nie spotkam,najgorsze że naprawdę do końca ich nie pamiętam...Nie piję więcej - tyle. Zastanawiam się czy nie mam przypadkiem problemu z alkoholem...

Cytat:
Wiem,że to podłe...ale mam nadzieję że to właśnie spotka dziewczynę z którą mój były teraz (szybko) zacznie sie spotykać. Albo juz sie spotyka

Cytat:
Co racja to racja, ja też muszę sobie dużo rzeczy poukładać.

Forrest Gump
Stary 2011-06-01, 22:54   #3897
alka132
Zadomowienie

GG do alka132

Cytat:
Nie piję więcej - tyle. Zastanawiam się czy nie mam przypadkiem problemu z alkoholem...
Ja też zauważyłam, że u mnie jest coś nie tak z tym, więc po raz setny sobie postanowiłam, że będę to kontrolować. Ale ile razy już tak mówiłam! Może my porzucone mamy takie skłonności

Cytat:
Wiem,że to podłe...ale mam nadzieję że to właśnie spotka dziewczynę z którą mój były teraz (szybko) zacznie sie spotykać. Albo juz sie spotyka
no u mnie ta dziewczyna, która się wtrąciła zbyt długo szczęściem się nie cieszyła. Więc mam jak byk potwierdzoną swoją teorię, że takie związki to raczej nie przechodzą. Kolejny przykład to madziara (bez żadnego brania do siebie!żeby nie było)...
Stary 2011-06-01, 23:03   #3898
blueone
Rozeznanie

Cytat:
Ja też zauważyłam, że u mnie jest coś nie tak z tym, więc po raz setny sobie postanowiłam, że będę to kontrolować. Ale ile razy już tak mówiłam! Może my porzucone mamy takie skłonności
No ja niestety ogólnie mam takie skłonności do kompulsywnych zachowań A to że sobie obiecujesz kontrolę i jednak nad tym nie panujesz świadczy juz o problemie. Wiem, bo mam to samo

Cytat:
no u mnie ta dziewczyna, która się wtrąciła zbyt długo szczęściem się nie cieszyła. Więc mam jak byk potwierdzoną swoją teorię, że takie związki to raczej nie przechodzą. Kolejny przykład to madziara (bez żadnego brania do siebie!żeby nie było)...
No i dobrze Bo to jak moja samoocena poleciała na łeb na szyję, dzięki takim "koleżankom", zasługiwało na taki epilog...

madziara no offence, po prostu mam złe doświadczenia...

Inna sprawa to, że gdyby z moją oceną jeszcze przed tymi akcjami było wszystko ok,to zachowywałabym sie inaczej i aż tak by mnie to nie zniszczyło...Ja zamiast zakończyć związek odgrywałam sie potem psychicznie na nim, a on znowu potrzebował jakiegoś lekarstwa na to jak go traktowałam...tylko dlaczego potem do mnie wracał?! chory, toksyczny układ...oboje sobie daliśmy popalić

Forrest Gump
Stary 2011-06-01, 23:25   #3899
201801191006
Konto usunięte

pozdrowienia dla mojego eksa, który pofatygował się i przeczytał wszystkie moje posty tutaj.

zaraz umrę.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 23:38   #3900
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Ja wierzę w karmę. Tak jakby sama jej doświadczyłam

Mój związek był przerwany w głównej mierze przez "wtrącenie się osoby trzeciej", więc od tej pory mam sztywną zasadę nie wtrącać się tam gdzie nie powinno. Bo chłopakowi można wybaczyć, ale takiej dziewczynie nigdy.. I nie chciałabym żeby ktoś już zawsze miał do mnie żal.
Ja chyba też wierzę w przeznaczenie. To znaczy... na pewno można je zmodyfikować, ale chyba istnieją jakieś przełomowe momenty i sytuacje w naszych życiach, przez które musimy przejść.

Ale dlaczego chłopakowi można wybaczyć, a dziewczynie nie?

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj w nocy płakałam. Pół przez eksa, pół przez nowy obiekt...
Też nie mam humoru i nie lubię dziś facetów, ale raczej się na nich wściekam. Jeszcze płakać przez idiotów będę, no już, niedoczekanie!

Cytat:
Napisane przez Discover _The_Truth Pokaż wiadomość
Nie wierze w horoskopy ;D Ale z ciekawości zajrzałam... Ma mnie adorować jakiś nieśmiały romantyk i artysta Podobno nie zauważam jego starań ....... Ciekawe !
Artysta!! Uważaj, najlepiej od razu gdzieś się schowaj, dobrze radzę .

Cytat:
Bo to jest niezdrowe bardzo, ja też bym nie wchodziła w związek z kimś takim. Ale z drugiej strony mój eks-eks był we mnie szaleńczo zakochany, a jak go zostawiłam i zdał sobie sprawę, że nie wrócę, zastosował metodę "klin klinem" i po 3 miesiącach znalazł sobie dziewczynę. Są ze sobą do teraz, czyli sześć lat. Czy szczęśliwi, czy nie - tego nie wiem. Na pewno ona się mnie dalej boi, więc sytuacja jest z lekka śmieszna, bo niby co miałabym z nim robić?!
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości