|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Co do mojej wczorajszej kolacji (przepis stąd http://dukanforever.blogspot.com/201...-bakazany.html ), sama byłam zdziwiona, że wyszło takie smaczne
![]() Dodaję fotkę, gdyby nie wielkość bakłażanów (akurat miałam w lodówce mniejsze ![]() ![]()
![]() |
#932 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do Pana to przeciez jesli mu delikatnie zasugerujesz ze nie chcesz isc do łozka na 1wszej randce to jesli Panu na Tobie zalezy to zroumie. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#934 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |||
Raczkowanie
|
Cześć kochane Wytrwaluszki !!!
![]() U mnie III leci całkiem spokojnie... na razie nic więcej w tym temacie bo za małe doświadczenie mam ... ależ proszę, ale to nie mój tylko z bardzo fajnego bloga " z kotem w kuchni " http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...sem-dukan.html Cytat:
Jeśli chodzi o cukier to ja się go wystrzegałam jak ognia, przeczytałam , że cukier zatrzymuje proces ketozy, czyli spalania tkanki tłuszczowej. Cytat:
Ja jestem akurat"z odzysku" mój były mąż jest młodszy ode mnie o rok ... , teraz jestem w związku 2,5 roku z MĘŻCZYZNĄ (a nie z chłopcem) o 12 lat starszym ...i nigdy więcej małolatów. Ale każdy lubi i potrzebuje czegoś innego. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
amen.
jak Wy chudzinki juz cos powiecie, to to musi byc swiet(n)e. macie racje. idziemy na miasto do mojej ulubionej knajpy...i zapomnij Panie drogi o modelce w lozku bo to jeszcze in progress ![]() zreszta pfff. jak ma ochote na brykanie od razu, to niech zmienia adres. ja jestem porzadna dukanka!! ![]()
#939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Udanej randeczki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agucha! na szafke naklejam dzis karteczke z tym wlasnie napisem dot cukru!! Bedzie mnie odstraszal!! ![]() hmm nie, nie ma zadnej zony, mial...ale nie ma juz ![]() . Kurka tez lubie takich nieco starszych mezczyzn...Moj ex byl starszy o 10 lat, ale ten pan to ....drugie tyle. Ale wariat...szaleniec, fan sportu, muzyki...nie wyglada i nie zachowuje sie na swoj wiek..wiec..zobaczymy.
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Trochę mnie nie było, więc nadrabiam zaległości ![]() Bardzo ładna ![]() Jeżeli zamawiasz ubrania w bon-prix, to w najnowszym katalogu są sukienki o podobnym kroju, własnie się zastanawiam nad jedną z nich ![]() Ostatnio też bardzo polubiłam sukienki ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj robiłam pyzy z rabarbarem i sosem-musem rabarbarowym i dobre wyszły ![]() I ciasto upiekłam-kłamany jabłecznik(z rabarbaru) z budyniem ![]() I muszę się Wam pochwalić, że w końcu zaczęłam się ruszać. We wtorek 2 godziny na hali grałam w siatkówkę, wczoraj basen, dzisiaj rano bieganie i wieczorem na aerobik-Body Step, pierwszy raz i mam nadzieję że mi się spodoba ![]() Biegać chciałam regularnie, tylko mam problem. Obecnie ważę 90-91 (dopadł mnie wzrost i zastój, kara za grzechy ![]() ![]() ![]() Coś mi się wydaję, że zostawię sobie rower, basen i aerobik jak mi się spodoba albo fitness chociaż. No i siatkówka raz w tygodniu. A tak chciałam biegać ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten też wypróbuję, bardzo lubię "ciasto w 5 minut z mikrofali", więc to też wypróbuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój TŻ nawet nie jest rozbudowany, tylko po prostu dość wysoki (190cm) i też jest problem z rozmiarami ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co? Tak sobie uświadomiłam, że @ idzie wielkimi krokami do mnie (dziś lub jutro) a ja spadki zaliczam - normalnie szok! I nawet spuchnięta nie jestem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny!!! Wielkie dzięki za wspacie w trudnej chwili załamki!!! Jesteście Wielkie Sercem i NIEZASTĄPIONE!!!! Zły nastrój wreszcie minał. Dzis troszkę mniej na wadze jak spojrzałam ![]() Co do faceta "z przeszłościa" - zrób dokładny wywiad. Nie chce Cie straszyć ale moja siostra wpakowała sie w zeszłym roku w taki związek. Facet niby wolny - a jak sie póżniej okazało to dopiero w trakcie rozwodu, o który wystapiła żona a nie on. Ona zwiała za granicę a on udawał biedaka.. Usidlił moja siostrę. Dla mnie "pachnial" cwaniakiem ale ona nie chciała słuchać.... Co się okazało - jak dostał co chciał czyli dupcię i kredyt to stał się agresywny. Jasne więc się stało, dlaczego żona tak szybko uciekła i to daleko... Oczywiście nie wolno wszystkich mierzyć jedną miarka, bo tu może być faktycznie facet wporządku - ale uważaj. Ostrożności nigdy dość. ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- i fantastycznej randki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() .Też lubię ![]() Niestety nie. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś szef kuchni przewiduje pieczeń z mielonego, czyli klops z jajkiem ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-06-02 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak to jest z tymi jogurtami .... mamy kupowac te gdzie jest jak najwiecej bialka i jak najmniej tluszczu ..... a ile wegli ma być
![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Czekam na Ragnarok
|
Pffff.... Nie powiem
![]() Mój nosi okulary, czego nienawidzę - sama nosiłam przez ok. 13 lat (kilka ostatnich to szkła kontaktowe + okulary) i teraz nie znoszę i nie toleruję żadnych okularów. Brrrr... Puka mnie nimi ciągle jak chce pocałować i w ogóle paskudztwa szklane jedne. Mięśnie bardzo lubię, ale nie ten piwny, a jemu już rośnie ![]() ![]() B>T+W |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
aaa!
![]() randewu przelozone z piatku na DZIS!! aaa! okazalo sie, ze mam jeszcze jeden bilet na koncert, zadzwonilam ...i ...ten wariat idzie ze mna ![]() ![]() ![]() woohoo. no to, w co ja sie ubiore??!!! ![]()
#951 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko nie panikuj! ![]() Załóż coś ładnego, ale swobodnego i będzie git. Baw się dobrze! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Cytat:
Robiłam ale z innego przepisu http://sliweczka.blox.pl/2010/04/PIECZEN-RZYMSKA.html mi bardzo smakowała i robiłam juz dwa razy. Jednak z tej ilości to jest dla mnie dużo i starczało mi na prawie trzy dni.
Wzrost 176 cm Start 23.02.2011 - 93kg ![]() II faza 1.03.2011 - 91kg (-2kg) 1.04.2011 - 88,3kg (-4,7kg) 1.05.2011 - 85,1kg (-7,9kg) 1.06.2011 - 81,6kg (-11,4kg) III faza 6.06.2011 - 81,8kg może kiedyś będzie 70kg, ale to daleka przyszłość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Pytanie o bieganie już nieaktualnie.
Byłam dzisiaj odebrać wyniki i od ostatniego razu, 2 miesiące temu, mi się poprawiły i wszystko jest okk, nerki zdrowe, z ketonami już tak jak ma być więc dobrze jest ![]() I lekarka mi powiedziała, że sport tak, ale bieganie lepiej odpuścić, bo to za duże obciążenie dla nóg, czyli tak jak się spodziewałam. I dobrze jeśli, szczególnie ci którzy mają dużo kg do stracenia, chodzą na basen np., żeby nam skóra potem nigdzie nie wisiała ani nic, bo jak ćwiczymy to ona się ujędrnia. Pewnie to wiecie, ale tak piszę na wszelki wypadek ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie robię pizzę dukanową ale z innego przepisu niż ostatnio (ta pierwsza ciut mi nie wyszła) jeśli będzie dobra to podam link do bloga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
Czy mogłybyście rzucić okiem na zaplanowane przeze mnie 3 dni uderzeniówki? ewentualnie jakieś propozycje zmian dzień 1 śniadanie-placuszki otrębowe z polędwicą sopocką i odrobiną korniszona 2 śniadanie- makrela wędzona obiad-noga z kury pieczona w rękawie z przyprawami podwieczorek-sałatka(2 jaja na twardo,kilka plastrów szynki,150g serka wiejskiego, przyprawy) kolacja-twaróg 250g+trochę szczypiorku+kilka plastrów szynki dzień 2 śniadanie-jajecznica ze szczypiorkiem 2 śniadanie-serek wiejski+ szynka+mały korniszon obiad-gotowana noga z kurczaka podwieczorek-placki otrębowe z tuńczykiem kolacja-te same placki(jutro je zrobię żeby spróbować czy dobre) dzień 3 śniadanie-jajecznica ze szczypiorkiem lub makrela wędzona 2 śniadanie-sałatka (podsmażone piersi z kury, 2 jajka, serek wiejski, szczypiorek,korniszon,pół małej cebulki) obiad-ryba na parze 2 kawałki duże podwieczorek-placuszki otrębowe kolacja-sałatka z drugiego śniadania Do tego napoje i woda Jak myślicie, jest ok? Potem ruszę z warzywkami, gołąbki,leczo, sałatka gyros mniam
![]() |
#957 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś jeszcze spróbuję z tego mojego (robię pół porcji na 1 foremkę). ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
sreberko
W drugim dniu masz na 2 posiłki placki otrębowe, a pamiętaj że obowiązkowe są 2 łyżki otrębów owsianych i do tego ewentualnie (jako produkt dozwolony) 1 łyżka pszennych dziennie, więc te placki nie mogą w sumie przekroczyć tej ilości. I dobrze jest zjeść otręby na raz, w jednym posiłku, ale to już nie jest obowiązek ![]() A tak to tez mi się wydaje, że jest okej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.