Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 10:46   #931
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20

Co do mojej wczorajszej kolacji (przepis stąd http://dukanforever.blogspot.com/201...-bakazany.html ), sama byłam zdziwiona, że wyszło takie smaczne
Dodaję fotkę, gdyby nie wielkość bakłażanów (akurat miałam w lodówce mniejsze ), wygląda identycznie - to chyba dobra rekomendacja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2006.jpg (64,1 KB, 33 załadowań)
Stary 2011-06-02, 10:51   #932
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Generalnie wszystko wg przepisu (może przepis kiepski, jak macie jakiś sprawdzony, to się podzielcie ), "ciasto" wyszło rzadkie, pewnie się oddzieliło .
Tu jest link. Ja zmodyfikowałam tak: kakao 0,5 łyżeczki, cynamon 0,5 łyżeczki, słodzik - 5 tabletek. Nie wychodzi mi suche.
Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
Z rande wu jeszcze nie jestem pewna...przemyslalam sprawe. Ok, pan szalenie fajny, mily i atrakcyjny ( ) ale obawiam sie, ze to ten typ, ktory mi sie wpakuje do lozka ( a ja jeszcze nie mam figury modelki!!! ) na 1 randce.
No i ....Pan jest nieco starszy ode mnie. ( lol,dlatego pisze...per "pan")
Zawsze możesz poprowadzić tak, żeby nie skończyło się w łóżku
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 10:54   #933
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:

Z rande wu jeszcze nie jestem pewna...przemyslalam sprawe. Ok, pan szalenie fajny, mily i atrakcyjny ( ) ale obawiam sie, ze to ten typ, ktory mi sie wpakuje do lozka ( a ja jeszcze nie mam figury modelki!!! ) na 1 randce.

Dziekowka! Przydadza sie!!

Wiesz, ja w pewnym momencie diety zrezygnowalam z windy ( wiem wiem, to niewiele bardzo) ale mieszkam na 6 pietrze, codziennie zaprowadzam dziecko do szkoly, wracam do domu i za godzine ( bo ma taka glupia szkole, tylko od 13h45 do 15h25) znowu ide, wiec w sumie robie niezly maraton po tych schodach. Plus do szkoly mam pod gorke. No i jakies zakupy, czy wyjscie na spacer- zero windy. I wydawalo mi sie, kiedy jakos intensywniej cwiczylam te nogi ( ojj nie przesadzajmy znowu....no ale jednak) to wtedy mialam chwilowy zastoj, ale widzialam po ciuchach z kolei ze robily sie luzniejsze. Wiec..moze miesnie zaczynaja Ci troszke wazyc...?

Moze ktos wyeduklowany w tym temacie sie wypowie, bo prawde powiedziawszy mnie to tez interesuje.
AAAA zauwazylam! nie wiem czy tez tak macie. Odkad jestem na diecie szybciej mi sie miesnie 'robia'. Mam tu 4 letniego szkraba i to jest takie kochane przytulaste i czesto já nosze na rekach, kurka wydaje mi sie ( bo nie wiem czy ja juz mam efekt placebo czy co) ze mam widoczniejsze bicepsy i jakies takie silniejsze....
Jejkiu, wyprowadzcie mnie z bledu....jesli w nim tkwie
ja mieszkam na 5tym pietrze i nie mamy tu windy wiec tez jestem skazana na schody + do tego 16kg szkrab maly i silownie mam za darmo ja po ubraniach widze duzo i mierze sobie brzuch i z brzuszka spadlo mi 6 cm.
a co do Pana to przeciez jesli mu delikatnie zasugerujesz ze nie chcesz isc do łozka na 1wszej randce to jesli Panu na Tobie zalezy to zroumie. a jesli nie zrouzmie to niech spada mi sie podobaj starsi meczyzni mrrr

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:01   #934
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
a co do Pana to przeciez jesli mu delikatnie zasugerujesz ze nie chcesz isc do łozka na 1wszej randce to jesli Panu na Tobie zalezy to zroumie. a jesli nie zrouzmie to niech spada
Podpisuję się pod tym.
Stary 2011-06-02, 11:13   #935
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Co do mojej wczorajszej kolacji (przepis stąd http://dukanforever.blogspot.com/201...-bakazany.html ), sama byłam zdziwiona, że wyszło takie smaczne
Dodaję fotkę, gdyby nie wielkość bakłażanów (akurat miałam w lodówce mniejsze ), wygląda identycznie - to chyba dobra rekomendacja
baklazany wygladaja smakowicie bede musiala dodac sobie ten przepis do ulubionych

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
roux666 - za udaną randkę.
moniczorek - fajny ten serek Mało białka, ale jest ok.
wszystkim za spadeczki!

Też chcę zobaczyć 5 z przodu, znowu

Zaraz będę pałaszować waniliowy Jovi.

Bardzo się podobały Ogólnie to jestem wstrętną hydrą, a wczoraj powiedział, że jestem najukochańszą dziewczyną na świecie he he Ciekawe czy na codzień tak myśli
Muszę tylko wymienić dzisiaj połowę ciuchów, bo myślałam, że się zmieści w XL, ale się rozrósł od siłowni i trzeba mu XXL. Niedługo nie będzie na niego rozmiaru
A co do butów to nie jestem butoholiczką Ja miałam do tej pory 1 adidasy (w sensie jedne zdatne do użytku), 1 śniegowce i kilka par baletek + jakieśtam szpilki, w których chodziłam raz w roku może. Malutko. Po prostu znalazłam fajny sklep z tanimi butami, gdzie spodobały mi się koturny. Kupiłam dwie pary i się zakochałam (taaakie wygodne) i dokupiłam jeszcze dwie. A teraz podobają mi się kolejne dwie Są na prawdę tanie, a jeszcze się w Dzień Matki załapałam na zniżkę 15%.

No i więc właśnie
rozumiem w hausie w ogole maja bardzo mala rozmiarowke moj Tz tez chodzi na silownie i jest strasznie rozbudowany i nawet XXL sa na niego za male a o spodniach juz nawet nie mowie.. ale fajnie ze mozesz wymienic i fajnie ze mu sie podobalo a to jest najwazniejsze

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:18   #936
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Podpisuję się pod tym.
ja też się pod tym podpisuję

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:30   #937
Agucha 79
Raczkowanie

Cześć kochane Wytrwaluszki !!!

U mnie III leci całkiem spokojnie... na razie nic więcej w tym temacie bo za małe doświadczenie mam ...

Cytat:
Napisane przez ainuzi23 Pokaż wiadomość
A można prosić o przepisik??:p liz:
ależ proszę, ale to nie mój tylko z bardzo fajnego bloga " z kotem w kuchni "
http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...sem-dukan.html

Cytat:
co to jest to grzeszenie??

Widze, ze czasem jecie czekolade...paczke chipsow...kanapke...Ok, rozumiem.

A jak Wam sie zdarzy 1-2 ciastka, markizy powiedzmy w ciagu dnia wciagnac, to tez nazywacie grzechem?
Kostka czekolady?

Bo np. dzis zrobilam dzieciom normalny budyn, na 3,5% mleku, z cukrem..wiadomo. I ..jakos nie wiem jak sie stalo, ze kilak razy lyzka trafila do moich ust. Magiczna moc jakas, czy co...

To grzech?

Lol czulam sie z tym na tyle zle, ze wypilam zielona herbate

jejku nie wiem czy ja jeszcze kiedys bede umiala zjesc cala tabliczke czekolady, albo batonika, predzej mnie wyrzuty sumienia zjedza.

Aaa no i powiem Wam, ze mialam dzis fajny dzien!
raz, ze uslyszalam od milego pana cale mnostwo komplementow i.....ide na randeczkee! ajajaaaj! od czasow mojego ex'a. nie mialam okazji widywac sie z normalnymi facetami..
Grzechem jest zjedzenie czegokolwiek co jest na naszej diecie niedozwolone, mnie na szczęscie przez 3 miesiące diety udało się nie grzeszyć.
Jeśli chodzi o cukier to ja się go wystrzegałam jak ognia, przeczytałam , że cukier zatrzymuje proces ketozy, czyli spalania tkanki tłuszczowej.

Cytat:

Powiem tak, gratuluję randki...
Ja jestem akurat"z odzysku" mój były mąż jest młodszy ode mnie o rok ... , teraz jestem w związku 2,5 roku z MĘŻCZYZNĄ (a nie z chłopcem) o 12 lat starszym ...i nigdy więcej małolatów. Ale każdy lubi i potrzebuje czegoś innego.

Cytat:
a co do Pana to przeciez jesli mu delikatnie zasugerujesz ze nie chcesz isc do łozka na 1wszej randce to jesli Panu na Tobie zalezy to zroumie. a jesli nie zrouzmie to niech spada mi sie podobaj starsi meczyzni mrrr
przede wszystkim trza zrobić wywiad czy przypadkiem gdzieś się koło niego żona nie pałęta, bo tacy lubią mieć kryzys wieku średniego i chęć szukania wraże, ale jeśli jakimś cudem trafi Ci się ten "uwolniony" lub "przeoczony" to polecam )

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:34   #938
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

amen.

jak Wy chudzinki juz cos powiecie, to to musi byc swiet(n)e.

macie racje.
idziemy na miasto do mojej ulubionej knajpy...i zapomnij Panie drogi o modelce w lozku bo to jeszcze in progress
zreszta pfff.
jak ma ochote na brykanie od razu, to niech zmienia adres. ja jestem porzadna dukanka!!

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:37   #939
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
amen.

macie racje.
idziemy na miasto do mojej ulubionej knajpy...i zapomnij Panie drogi o modelce w lozku bo to jeszcze in progress
zreszta pfff.
jak ma ochote na brykanie od razu, to niech zmienia adres. ja jestem porzadna dukanka!!
i tego się trzymajmy
Udanej randeczki

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6

Stary 2011-06-02, 11:41   #940
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
Cześć kochane Wytrwaluszki !!!

U mnie III leci całkiem spokojnie... na razie nic więcej w tym temacie bo za małe doświadczenie mam ...

ależ proszę, ale to nie mój tylko z bardzo fajnego bloga " z kotem w kuchni "
http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...sem-dukan.html

Grzechem jest zjedzenie czegokolwiek co jest na naszej diecie niedozwolone, mnie na szczęscie przez 3 miesiące diety udało się nie grzeszyć.
Jeśli chodzi o cukier to ja się go wystrzegałam jak ognia, przeczytałam , że cukier zatrzymuje proces ketozy, czyli spalania tkanki tłuszczowej.

Powiem tak, gratuluję randki...
Ja jestem akurat"z odzysku" mój były mąż jest młodszy ode mnie o rok ... , teraz jestem w związku 2,5 roku z MĘŻCZYZNĄ (a nie z chłopcem) o 12 lat starszym ...i nigdy więcej małolatów. Ale każdy lubi i potrzebuje czegoś innego.

przede wszystkim trza zrobić wywiad czy przypadkiem gdzieś się koło niego żona nie pałęta, bo tacy lubią mieć kryzys wieku średniego i chęć szukania wraże, ale jeśli jakimś cudem trafi Ci się ten "uwolniony" lub "przeoczony" to polecam )

Agucha! na szafke naklejam dzis karteczke z tym wlasnie napisem dot cukru!!
Bedzie mnie odstraszal!!)

hmm nie, nie ma zadnej zony, mial...ale nie ma juz i ona jest daleeko stad.
.
Kurka tez lubie takich nieco starszych mezczyzn...Moj ex byl starszy o 10 lat, ale ten pan to ....drugie tyle. Ale wariat...szaleniec, fan sportu, muzyki...nie wyglada i nie zachowuje sie na swoj wiek..wiec..zobaczymy.

Stary 2011-06-02, 11:46   #941
magda_lena40
Zakorzenienie

Dzień dobry
Trochę mnie nie było, więc nadrabiam zaległości

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
kochane co myślicie o tej sukience??
Bardzo ładna
Jeżeli zamawiasz ubrania w bon-prix, to w najnowszym katalogu są sukienki o podobnym kroju, własnie się zastanawiam nad jedną z nich

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja muszę nakupować sukienek, bo polubiłam letnie sukienki.
Ostatnio też bardzo polubiłam sukienki Odkąd pamiętam chodziłam tylko w spodniach i teraz nadrabiam

Cytat:
Napisane przez perhydrol Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam Taką miałam ochote na pyzy dukanowe, początkowo miały być z nadzieniem z mięska, ale, że masa serowa się dość mocno lepiła to robiłam bez mięska. Później hop na gorącą wodę... i co? Wyszły kulki serowe wymoczone w gorącej wodzie na ciepło... To nawet troche kluskowate się nie zrobiło Nie trudno zgadnąć gdzie to wylądowało...
Bo samo ciasto właśnie smakuje tak serowo, w końcu to prawie sam twaróg Z nadzieniem są b.dobre. No i ta masa się klei, więc tym się nie przejmuj. Mi pomagało moczenie co jakiś czas dłoni w wodzie, tak żeby były troszkę wilgotne, i wtedy mi się nie kleiły do rąk.

Wczoraj robiłam pyzy z rabarbarem i sosem-musem rabarbarowym i dobre wyszły
I ciasto upiekłam-kłamany jabłecznik(z rabarbaru) z budyniem
I muszę się Wam pochwalić, że w końcu zaczęłam się ruszać. We wtorek 2 godziny na hali grałam w siatkówkę, wczoraj basen, dzisiaj rano bieganie i wieczorem na aerobik-Body Step, pierwszy raz i mam nadzieję że mi się spodoba

Biegać chciałam regularnie, tylko mam problem. Obecnie ważę 90-91 (dopadł mnie wzrost i zastój, kara za grzechy ) Jak biegnę to na początku jest okej, ale potem gorzej mi się oddycha, dzisiaj w trakcie zaczęło mnie boleć coś na wysokości obojczyka. No i co jakiś czas muszę przynajmniej zwolnic do marszu. No i teraz nie wiem, czy to dlatego, że bieganie przy tak dużej wadze nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem, czy może to tylko kwestia kondycji czy jeszcze coś innego. Może któraś z Was potrafi mi pomóc ?
Coś mi się wydaję, że zostawię sobie rower, basen i aerobik jak mi się spodoba albo fitness chociaż. No i siatkówka raz w tygodniu. A tak chciałam biegać

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 11:52   #942
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Tu jest link. Ja zmodyfikowałam tak: kakao 0,5 łyżeczki, cynamon 0,5 łyżeczki, słodzik - 5 tabletek. Nie wychodzi mi suche.

Zawsze możesz poprowadzić tak, żeby nie skończyło się w łóżku
A znasz jakiś sprawdzony przepis na muffinki z piekarnika?
Ten też wypróbuję, bardzo lubię "ciasto w 5 minut z mikrofali", więc to też wypróbuję
Cytat:
ja mieszkam na 5tym pietrze i nie mamy tu windy wiec tez jestem skazana na schody + do tego 16kg szkrab maly i silownie mam za darmo ja po ubraniach widze duzo i mierze sobie brzuch i z brzuszka spadlo mi 6 cm.
Ja na 9, więc opcja bez windy byłaby dość bolesna
Cytat:
baklazany wygladaja smakowicie bede musiala dodac sobie ten przepis do ulubionych

rozumiem w hausie w ogole maja bardzo mala rozmiarowke moj Tz tez chodzi na silownie i jest strasznie rozbudowany i nawet XXL sa na niego za male a o spodniach juz nawet nie mowie.. ale fajnie ze mozesz wymienic i fajnie ze mu sie podobalo a to jest najwazniejsze
Jedyne, co bym może zmodyfikowała, to opłukiwanie solonych bakłażanów, a nie tylko przecieranie ręczniczkiem - mam wrażenie, że całość przez to jest ciut za słona (ale może to moje wrażenie, bo TŻowi smakowało. A on zawsze dodatkowo wszystko soli )

Mój TŻ nawet nie jest rozbudowany, tylko po prostu dość wysoki (190cm) i też jest problem z rozmiarami Bo jakoś dziwnie zakładają, że jak ktoś jest wysoki, to musi od razu być "kwadratowy"
Cytat:
amen.

macie racje.
zreszta pfff.
Stary 2011-06-02, 11:52   #943
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Kurka tez lubie takich nieco starszych mezczyzn...Moj ex byl starszy o 10 lat, ale ten pan to ....drugie tyle. Ale wariat...szaleniec, fan sportu, muzyki...nie wyglada i nie zachowuje sie na swoj wiek..wiec..zobaczymy.
Ja też lubie starszych.... najlepiej dogadywałam się z byłym, który był starszy ode mnie o 13 lat - rozstaliśmy się w niebyt przyjemnych okolicznościach niezależnych od nas ale miło to wspominam. Ostatnio go spotkałam - jego mina na mój widok i pożądanie w jego oczach - BEZCENNE

Wiecie co? Tak sobie uświadomiłam, że @ idzie wielkimi krokami do mnie (dziś lub jutro) a ja spadki zaliczam - normalnie szok! I nawet spuchnięta nie jestem!
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 11:59   #944
icoteraz
Raczkowanie

Cytat:
Agucha! na szafke naklejam dzis karteczke z tym wlasnie napisem dot cukru!!
Bedzie mnie odstraszal!!)

hmm nie, nie ma zadnej zony, mial...ale nie ma juz i ona jest daleeko stad.
.
Hejka
Dziewczyny!!! Wielkie dzięki za wspacie w trudnej chwili załamki!!! Jesteście Wielkie Sercem i NIEZASTĄPIONE!!!!

Zły nastrój wreszcie minał. Dzis troszkę mniej na wadze jak spojrzałam ...

Co do faceta "z przeszłościa" - zrób dokładny wywiad. Nie chce Cie straszyć ale moja siostra wpakowała sie w zeszłym roku w taki związek. Facet niby wolny - a jak sie póżniej okazało to dopiero w trakcie rozwodu, o który wystapiła żona a nie on. Ona zwiała za granicę a on udawał biedaka.. Usidlił moja siostrę. Dla mnie "pachnial" cwaniakiem ale ona nie chciała słuchać....
Co się okazało - jak dostał co chciał czyli dupcię i kredyt to stał się agresywny. Jasne więc się stało, dlaczego żona tak szybko uciekła i to daleko...
Oczywiście nie wolno wszystkich mierzyć jedną miarka, bo tu może być faktycznie facet wporządku - ale uważaj. Ostrożności nigdy dość.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

i fantastycznej randki
icoteraz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 12:14   #945
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:

.
Cytat:
Kurka tez lubie takich nieco starszych mezczyzn...
Też lubię Nigdy nie miałam młodszego i nie chciałabym, dla mnie są niedojrzali. Zresztą starsi też mogą się tacy okazać. Obecny jest 2 lata starszy i jest to mój najmłodszy facet... Trochę za młody, ale jest ok.
Cytat:
A znasz jakiś sprawdzony przepis na muffinki z piekarnika?
Niestety nie.
Cytat:
Mój TŻ nawet nie jest rozbudowany, tylko po prostu dość wysoki (190cm) i też jest problem z rozmiarami Bo jakoś dziwnie zakładają, że jak ktoś jest wysoki, to musi od razu być "kwadratowy"
Mój wysoki + rozbudowany (kwadratowy ).
Cytat:
Napisane przez icoteraz Pokaż wiadomość
Co do faceta "z przeszłościa" - zrób dokładny wywiad. Nie chce Cie straszyć ale moja siostra wpakowała sie w zeszłym roku w taki związek. Facet niby wolny - a jak sie póżniej okazało to dopiero w trakcie rozwodu, o który wystapiła żona a nie on. Ona zwiała za granicę a on udawał biedaka.. Usidlił moja siostrę. Dla mnie "pachnial" cwaniakiem ale ona nie chciała słuchać....
Co się okazało - jak dostał co chciał czyli dupcię i kredyt to stał się agresywny. Jasne więc się stało, dlaczego żona tak szybko uciekła i to daleko...
Oczywiście nie wolno wszystkich mierzyć jedną miarka, bo tu może być faktycznie facet wporządku - ale uważaj. Ostrożności nigdy dość.
Miałam podobnie oprócz tego kredytu. Dużo starszy, niby z żoną już nie był (kwestia formalności), mieli dziecko. Co się okazało - po 1,5 roku dowiedziałam się, że mnie zdradza na lewo i prawo, w walentynki wrócił do swojej żony. Którą wcześniej lał (i na mnie też tego próbował). Pewnie też mnie z nią zdradzał (ona miała innego faceta i wiedziała o mnie, bo się poznałyśmy). Kij mu w oko.
Stary 2011-06-02, 12:16   #946
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
.
Mój typ w której częsci Wro taki się kręci?
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 12:31   #947
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:

.
Też lubię Nigdy nie miałam młodszego i nie chciałabym, dla mnie są niedojrzali. Zresztą starsi też mogą się tacy okazać. Obecny jest 2 lata starszy i jest to mój najmłodszy facet... Trochę za młody, ale jest ok.

Niestety nie.

Miałam podobnie oprócz tego kredytu. Dużo starszy, niby z żoną już nie był (kwestia formalności), mieli dziecko. Co się okazało - po 1,5 roku dowiedziałam się, że mnie zdradza na lewo i prawo, w walentynki wrócił do swojej żony. Którą wcześniej lał (i na mnie też tego próbował). Pewnie też mnie z nią zdradzał (ona miała innego faceta i wiedziała o mnie, bo się poznałyśmy). Kij mu w oko.
tam pal licho, jak krój przewiduje więcej w barkach i bicepsie ale mega obwód w pasie (na brakujący mięsień piwny) już demotywuje a jak mniejszy rozmiar, to TŻ wygląda jak w rurkach. Takie wąskie spodnie pasują raczej do niższych, chudziutkich facecików, a nie takich o zwykłych kształtach Podobają mi się, ale nie na TŻcie

Dziś szef kuchni przewiduje pieczeń z mielonego, czyli klops z jajkiem Robiłyście już? http://dukan.blox.pl/2010/11/Klops-z-jajkiem.html

Edytowane przez Kasza Manna
Czas edycji: 2011-06-02 o 12:35
Kasza Manna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 13:24   #948
ania230
Zakorzenienie

dziewczyny jak to jest z tymi jogurtami .... mamy kupowac te gdzie jest jak najwiecej bialka i jak najmniej tluszczu ..... a ile wegli ma być

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 13:53   #949
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Mój typ w której częsci Wro taki się kręci?
Pffff.... Nie powiem
Mój nosi okulary, czego nienawidzę - sama nosiłam przez ok. 13 lat (kilka ostatnich to szkła kontaktowe + okulary) i teraz nie znoszę i nie toleruję żadnych okularów.
Brrrr... Puka mnie nimi ciągle jak chce pocałować i w ogóle paskudztwa szklane jedne.
Mięśnie bardzo lubię, ale nie ten piwny, a jemu już rośnie Trzeba odchudzić
Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak to jest z tymi jogurtami .... mamy kupowac te gdzie jest jak najwiecej bialka i jak najmniej tluszczu ..... a ile wegli ma być
B>T+W

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 13:56   #950
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

aaa!

randewu przelozone z piatku na DZIS!! aaa!

okazalo sie, ze mam jeszcze jeden bilet na koncert, zadzwonilam ...i ...ten wariat idzie ze mna lOl co prawda musi 2 godziny autem do mnie dojechac...no ale...:

woohoo. no to, w co ja sie ubiore??!!!

Stary 2011-06-02, 14:01   #951
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
aaa!

okazalo sie, ze mam jeszcze jeden bilet na koncert, zadzwonilam ...i ...ten wariat idzie ze mna lOl co prawda musi 2 godziny autem do mnie dojechac...no ale...:

Tylko nie panikuj!
Załóż coś ładnego, ale swobodnego i będzie git. Baw się dobrze!
Stary 2011-06-02, 14:41   #952
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
aaa!

Udanej zabawy

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6

Stary 2011-06-02, 15:02   #953
Renka2
Raczkowanie

Witam wszystkich

Cytat:

Dziś szef kuchni przewiduje pieczeń z mielonego, czyli klops z jajkiem Robiłyście już? http://dukan.blox.pl/2010/11/Klops-z-jajkiem.html

Robiłam ale z innego przepisu http://sliweczka.blox.pl/2010/04/PIECZEN-RZYMSKA.html
mi bardzo smakowała i robiłam juz dwa razy. Jednak z tej ilości to jest dla mnie dużo i starczało mi na prawie trzy dni.
1.04.2011 - 88,3kg (-4,7kg)
1.05.2011 - 85,1kg (-7,9kg)
1.06.2011 - 81,6kg (-11,4kg)
III faza 6.06.2011 - 81,8kg

może kiedyś będzie 70kg, ale to daleka przyszłość

Renka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:16   #954
magda_lena40
Zakorzenienie

Pytanie o bieganie już nieaktualnie.
Byłam dzisiaj odebrać wyniki i od ostatniego razu, 2 miesiące temu, mi się poprawiły i wszystko jest okk, nerki zdrowe, z ketonami już tak jak ma być więc dobrze jest
I lekarka mi powiedziała, że sport tak, ale bieganie lepiej odpuścić, bo to za duże obciążenie dla nóg, czyli tak jak się spodziewałam.
I dobrze jeśli, szczególnie ci którzy mają dużo kg do stracenia, chodzą na basen np., żeby nam skóra potem nigdzie nie wisiała ani nic, bo jak ćwiczymy to ona się ujędrnia. Pewnie to wiecie, ale tak piszę na wszelki wypadek

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-06-02, 15:19   #955
Agucha 79
Raczkowanie

A ja właśnie robię pizzę dukanową ale z innego przepisu niż ostatnio (ta pierwsza ciut mi nie wyszła) jeśli będzie dobra to podam link do bloga , a mam nadzieję, że będzie dobra bo głodna jstem jak wilk, już dawno miał być obiadek, w planie kasza gryczana ... ja do szafki a kaszy brak ... więc będzie pizza

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6

Stary 2011-06-02, 15:28   #956
sreberko4
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki
Czy mogłybyście rzucić okiem na zaplanowane przeze mnie 3 dni uderzeniówki? ewentualnie jakieś propozycje zmian

dzień 1
śniadanie-placuszki otrębowe z polędwicą sopocką i odrobiną korniszona
2 śniadanie- makrela wędzona
obiad-noga z kury pieczona w rękawie z przyprawami
podwieczorek-sałatka(2 jaja na twardo,kilka plastrów szynki,150g serka wiejskiego, przyprawy)
kolacja-twaróg 250g+trochę szczypiorku+kilka plastrów szynki

dzień 2
śniadanie-jajecznica ze szczypiorkiem
2 śniadanie-serek wiejski+ szynka+mały korniszon
obiad-gotowana noga z kurczaka
podwieczorek-placki otrębowe z tuńczykiem
kolacja-te same placki(jutro je zrobię żeby spróbować czy dobre)

dzień 3
śniadanie-jajecznica ze szczypiorkiem lub makrela wędzona
2 śniadanie-sałatka (podsmażone piersi z kury, 2 jajka, serek wiejski, szczypiorek,korniszon,pół małej cebulki)
obiad-ryba na parze 2 kawałki duże
podwieczorek-placuszki otrębowe
kolacja-sałatka z drugiego śniadania

Do tego napoje i woda
Jak myślicie, jest ok? Potem ruszę z warzywkami, gołąbki,leczo, sałatka gyros mniam
Stary 2011-06-02, 15:41   #957
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
Czy mogłybyście rzucić okiem na zaplanowane przeze mnie 3 dni uderzeniówki? ewentualnie jakieś propozycje zmian

dzień 1
śniadanie-placuszki otrębowe z polędwicą sopocką i odrobiną korniszona
2 śniadanie- makrela wędzona
obiad-noga z kury pieczona w rękawie z przyprawami
podwieczorek-sałatka(2 jaja na twardo,kilka plastrów szynki,150g serka wiejskiego, przyprawy)
kolacja-twaróg 250g+trochę szczypiorku+kilka plastrów szynki

dzień 2
śniadanie-jajecznica ze szczypiorkiem
2 śniadanie-serek wiejski+ szynka+mały korniszon
obiad-gotowana noga z kurczaka
podwieczorek-placki otrębowe z tuńczykiem
kolacja-te same placki(jutro je zrobię żeby spróbować czy dobre)

dzień 3
śniadanie-jajecznica ze szczypiorkiem lub makrela wędzona
2 śniadanie-sałatka (podsmażone piersi z kury, 2 jajka, serek wiejski, szczypiorek,korniszon,pół małej cebulki)
obiad-ryba na parze 2 kawałki duże
podwieczorek-placuszki otrębowe
kolacja-sałatka z drugiego śniadania

Do tego napoje i woda
Jak myślicie, jest ok? Potem ruszę z warzywkami, gołąbki,leczo, sałatka gyros mniam
Według mnie jadłospis jest dobry.

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-02, 15:44   #958
sreberko4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
Według mnie jadłospis jest dobry.
Stary 2011-06-02, 15:52   #959
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renka2 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Robiłam ale z innego przepisu http://sliweczka.blox.pl/2010/04/PIECZEN-RZYMSKA.html
mi bardzo smakowała i robiłam juz dwa razy. Jednak z tej ilości to jest dla mnie dużo i starczało mi na prawie trzy dni.
dziękuję za przepis Jadałaś to też na ciepło, z sosem, jak w przepisie?

Dziś jeszcze spróbuję z tego mojego (robię pół porcji na 1 foremkę).
Stary 2011-06-02, 16:14   #960
magda_lena40
Zakorzenienie

sreberko
W drugim dniu masz na 2 posiłki placki otrębowe, a pamiętaj że obowiązkowe są 2 łyżki otrębów owsianych i do tego ewentualnie (jako produkt dozwolony) 1 łyżka pszennych dziennie, więc te placki nie mogą w sumie przekroczyć tej ilości. I dobrze jest zjeść otręby na raz, w jednym posiłku, ale to już nie jest obowiązek
A tak to tez mi się wydaje, że jest okej

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości