Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-02, 19:50   #1981
MoniaZ82
Wtajemniczenie

GG do MoniaZ82 Send a message via Skype™ to MoniaZ82
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Dziewczyny prosze pomozcie mi....w nocy dosytalam jakiegos zatrucia, bol glowy i wymioty no i bol zoladka.......masakra.... .caly dzien nic nie jadlam tylko pije...napiszcie mi co mozna wziac na takie zatrucie.Probowalam amol ale nie pomoglo......no i co teraz zjesc zeby nie zaszkodzic sobie. Moja kruszynka pewnie jest glodna i nie chce jej zaglodzic......
MoniaZ82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:52   #1982
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
A ciekawe jak tam Cotka się czuje jako mężatka
Dziwnie.
Jakoś tak smutno, że omija mnie ten okres narzeczeństwa. W końcu miesiąc czy dwa to tak mało .

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny prosze pomozcie mi....w nocy dosytalam jakiegos zatrucia, bol glowy i wymioty no i bol zoladka.......masakra.... .caly dzien nic nie jadlam tylko pije...napiszcie mi co mozna wziac na takie zatrucie.Probowalam amol ale nie pomoglo......no i co teraz zjesc zeby nie zaszkodzic sobie. Moja kruszynka pewnie jest glodna i nie chce jej zaglodzic......
Na pewno nie zagłodzisz, ale zadzwoniłabym na twoim miejscu do ginki i spytała co robić. Jeżeli nie masz z nią kontaktu to IP. Możesz próbwać jakieś keliki też...

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:54   #1983
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Słonko amolu niezbyt wolno Napij się coli i zjedz banana, powinno cię to "przytkać" na jakiś czas. Ogólnie najlepiej gdybyś poszła do lekarza Coś mi się obiło o uszy, że można nifuroksazyd ale nie jestem pewna na 100% Do zjedzenia spróbuj może sucharki, albo wasse?

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Dziwnie.
Jakoś tak smutno, że omija mnie ten okres narzeczeństwa. W końcu miesiąc czy dwa to tak mało .
Teraz też będzie fajnie Mi się bardzo podoba bycie żonką Dzisiaj mamy akurat 10 miesięcy po ślubie

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:56   #1984
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
A nie możesz do nas wrócić?
jeszcze dwa tygodnie i będę tu u Was na stałe.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:57   #1985
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Chciałam się z wami przywitać, jako nie Magdalena K ale Magdalena R
I mój aktualny paluch- to na górze to dodatkowy prezencik od tż- ale ładnie mi się to komponuje i będę jak narazie tak nosić

Ale dziwnie tak
gratulacje!

śliczny pierścionek, strasznie mi się takie podobają
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:58   #1986
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
jeszcze dwa tygodnie i będę tu u Was na stałe.
Dasz radę jeszcze tyle wytrzymać

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-02, 20:01   #1987
Aiszka22
Raczkowanie

Cotynato serdeczne gratulacje!!!!!
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:03   #1988
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Chyba awatar Cie zmylił

To zupełnie odwrotnie niż u mnie (jeszcze do zeszłego tygodnia) - jak byłam zajęta to dziecko w ogóle się nie ruszało.
No i też powinnam uważać na kilogramy, a ostatnio tak mi wszystko smakuje i mam zachcianki nie do odparcia. A może jakiś przepis na sałatke buraczkową, bo buraczki to moja miłość
Salatka buraczkowa w najprostszej wersji czyli starte na grubych oczkach buraki + cebulka w kostke + troche soku z cytryny, zeby nie bylo takie slodkie. I niczym wiecej juz nie przyprawiam. Jakos mi sie kojarzy, ze taka salatka najbardziej do kotletow mielonych pasuje, a moze po prostu mam chcice na mielonego

A wersja mojego meza to buraki w kostke + ziemniaki ugotowane w kostke + cebulka + troche oliwy z oliwek i wymieszac.

Edytowane przez Sharifa
Czas edycji: 2011-06-02 o 20:11
Sharifa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:03   #1989
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
a też tak macie czasem, ze czujecie jak się całe obraca? mi się zdarzyło póki co 2 razy, cały brzuch się wtedy rusza i widać jak się przesuwa dziecko... to dopiero uczucie
nie codziennie ale czuję ale już z 5-6 razy napewno, takie dziwne uczucie, bo brzuch robi sie kwadratowy w jednym miejscu, wypukłu i powoli wraca do swojego wyglądu, a w środku takie rozpieranie czuć

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
dziewczyny jak u Was z przybieraniem wagi? Staram się nie wchłaniać w siebie za dużo, do słodkiego mnie cholera ciągnie, a tu już 9 kg do przodu a tu 27 t.c., to co będzie pod koniec???
ty się nie martw ja mam plus 10 kg na plusie na dzień dzisiejszy a jutro zacznę 27, a dodam że słodyczy nie jem wogóle od jakiś dwóch/trzech tygodni, odstawiłam bo strasznie przybierałam i co tyję równo cały czas już się boje końca poważnie
Dziś jak mijałam wszystkie matki z wózkami to wcale takie super laski nie były, może jedna na dziesięć

Cytat:
I mój aktualny paluch- to na górze to dodatkowy prezencik od tż- ale ładnie mi się to komponuje i będę jak narazie tak nosić

Ale dziwnie tak
witam! i gratuluję

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:03   #1990
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Słonko amolu niezbyt wolno Napij się coli i zjedz banana, powinno cię to "przytkać" na jakiś czas. Ogólnie najlepiej gdybyś poszła do lekarza Coś mi się obiło o uszy, że można nifuroksazyd ale nie jestem pewna na 100%
Nifuroksazyd można brać, ja na początku ciąży miałam biegunkę i ginka powiedziała, że to jak najbardziej

Cotka
to mężuś do Ciebie się wprowadza?

Emilka ur. 05.05.14

Edytowane przez Martusiaaa21
Czas edycji: 2011-06-02 o 20:14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 20:06   #1991
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Nifuroksazyd można brać, ja na początku ciąży miałam biegunkę i ginka powiedziała, że to jak najbardziej
Dobrze wiedzieć na przyszłość

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-02, 20:08   #1992
kaileight
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość

dziewczyny jak u Was z przybieraniem wagi? Staram się nie wchłaniać w siebie za dużo, do słodkiego mnie cholera ciągnie, a tu już 9 kg do przodu a tu 27 t.c., to co będzie pod koniec???
U mnie 26 tydzień i zbliżam się do przyrostu 5 kg. Waga się waha, ale tak gdzieś orientacyjnie. Już mi trochę ciężko jest, lekarz nic nie mówił czy to mało czy dużo. Także chyba nie mam się co martwić, odżywiam się zdrowo dbam o siebie, ale apetyt jakby coraz większy

Cytat:

Ale dziwnie tak
Gratulacje wielkie Obrączka i pierścionek prezentują się pięknie. My ślubowaliśmy ponad miesiąc temu (też na początku było mi dziwnie) i tak strasznie szybko zleciało...

Cytat:
Przy zatruciu najlepiej ncizego nie jeść tylko duużo pić żeby się nie odwodnić I szybko do lekarza!

Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
Agnieszko super, że się nie skraca. Widocznie taka Twoja natura z tą długością szyjki i tyle, nie ma czym się przejmować

A moja szyjka się wydłużyła z 2,6cm do 3,2cm!!!! Czyli leżenie pomogło! Ale z tego wniosek, że mam podatną szyjkę na ucisk macicy, więc mam jak najwięcej leżeć i baardzo uważać. Pessara lekarz nie proponował. A poza tym mam te twardnienia brzuszka, więc nadal się martwię. Ale jest mały sukces

Dziękuję wszystkim za słowa wspracia
No to super widać leżenie dało efekt. Uważąj na siebie!
Stary 2011-06-02, 20:23   #1993
mucka21
Rozeznanie

Cotynato gratuluję ja na początku nie mogłam się przyzwyczaić do obrączki, nawet w pierwszą noc ją zdjęłam bo mnie jakby uwierała, a potem to nawet nie wiem kiedy się przyzwyczaiłam. Śliczny pierścionek i obrączka
Natka ale ta baba wstrętna, już nie chodzi o to że zdasz później ale musiałaś jechać taki kawał w ciąży na daremno, przecież to męczące
Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Przypomniał mi się pierwszy małżeński seks - czułam się jakoś inaczej, rozpierała mnie jakaś duma, że robię to legalnie i bezgrzesznie
To chyba była jedyna zmiana jaką odczułam Na krótko oczywiście, bo do wszystkiego się przywyka.
u mnie było tak samo, może dlatego że mieszkamy z teściową, później nie przejmowałam się że może coś usłyszeć, albo że jeszcze nie śpi, chociaż i tak w dzień to nici bo może wejść do pokoju a nie mamy zamków wczoraj tak skorzystaliśmy że jej nie było aż nagle było słychać że wchodzi do domu adrenalina jak nie wiem co

Cytat:
u mnie w rodzinie zawsze było tak że jak ktoś miał problem z żołądkiem, wymioty, biegunkę to się ryżankę jadło, myślę że suchary mogą pomóc (mi pomogły jak miałam nudności w szpitalu i nie mogłam jeść)

znów położyłam ciapka na brzuchu i znów maluch w niego kopał a tż się pytał czy to aby nie ja ruszam brzuchem, bo nie wierzy że tak dzidziol kopie też czuję jak się przekręca, takie dziwne uczucie w brzuchu.
Dzisiaj zauważyłam że jak się delikatnie odchylę do tyłu to taki dziwny się brzuch robi i mam taką okrągłą gulę pod pępkiem, nie dużą i się zastanawiam czy może to być dzidziuś?
jutro jadę na zakupki może coś upoluję maluchowi
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 21:30   #1994
aa2
Zakorzenienie

Cotka wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i spełnienia wszystkich marzeń

u mni edzis sprzatanko i gotowanie bigosiku wiec nie miałam jak zajrzec
wymyłam pieknie cała łazienke a potem mąz juz nic wiecej mi nei pozwolił zrobić,powiedział ze jutro dokończymy reszte tzn ja kurze a on wszystko inne0pewnei i tak nei wytrzymam i mu pomoge

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Agula kochana jak dwóch lekarzy nie zaleciło krazka to dobrze mozesz być spokojniejsza -a powiem ci z doświadczenia ze wszystkie osoby jakie znam a straszono ich skracaniem szyjki donosiły ciaże do konca a niektóre nawet przenosiły wiec sie nei martw bedzie dobrze
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 22:00   #1995
danika
Zakorzenienie

Cytat:

Ale dziwnie tak
jeszcze raz gratulacje śliczna obrączka i pierścionek też

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

u mni edzis sprzatanko i gotowanie bigosiku wiec nie miałam jak zajrzec
wymyłam pieknie cała łazienke a potem mąz juz nic wiecej mi nei pozwolił zrobić,powiedział ze jutro dokończymy reszte tzn ja kurze a on wszystko inne0pewnei i tak nei wytrzymam i mu pomoge
ja też dziś wypucowałam prawie cały dom tylko zostało zmyc na dole podłogę, ale to jutro

Aguś cieszę się, że lekarka cię uspokoiła z tą szyjką mozesz spokojnie jechać na wakacje a ty jestes na L4, nie boisz sie ze jakas kontrola z zusu ci wpadnie jak wyjedziesz?
bo kurcze, ja sie własnie zastanawialam nad wyskoczeniem na nast weekend ale sie boje, że mnie najdą...

a wogóle miała któraś z was kontrolę na zwolnieniu?

Aiszka no i u ciebie też lepiej - same dobre wieści

my właśnie wróciliśmy ze szkoły rodzenia, pierwsze zajęcia dziś były - fajnie było trochę ćwiczen, trochę nauki oddychania, trochę wykładu, oglądaliśmy ciuszki. Ogólnie mi się podobało.

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Kapka a co ci się stało w stopę? chyba jakoś przegapiłam :/
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 22:12   #1996
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Natka ale ta baba wstrętna, już nie chodzi o to że zdasz później ale musiałaś jechać taki kawał w ciąży na daremno, przecież to męczące
Cóż zrobić, ja jestem tylko studentką a ona panią prof.dr hab Czyli ogólnie może robić co zechce

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
bo kurcze, ja sie własnie zastanawialam nad wyskoczeniem na nast weekend ale sie boje, że mnie najdą...

a wogóle miała któraś z was kontrolę na zwolnieniu?
A na ile dni chcesz jechać? Wątpię żeby w weekend chciało im się kontrole robić Ja jestem od końca lutego na L4 i kontroli brak. Byłam nawet na weekend w Bukowinie

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-02, 22:28   #1997
agnieszka 0605
Zakorzenienie

cotka - wygląda jak obrączka z diamentami, a nie obrączka + pierścionek, slicznie i uciekaj do męża na noc poślubną

Aiszka - z tego co wiem szyjka nie moze się wydłużyć... Widocznie miałaś chyba pomiar ostatnio źle zrobiony

A ja jestem naprawdę spokojniejsza co dwóch lekarzy to już nie jeden, warto było pójść.

A co do wyjazdu - nawet nie pomyślałam o kontroli z ZUS też jestem od lutego i nikt do mnie nie zajrzał. Zapytam lekarza czy mogą wpaść i co ewentualnie mówić, ale jak wspomniałam o wyjeździe to nic nie mówił, że nie można czy coś...

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 22:47   #1998
81gosia
Zadomowienie

Cotka - gratulację
ani się obejrzysz a przejdziesz nad tym do porządku dziennego

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Cotynato gratuluję ja na początku nie mogłam się przyzwyczaić do obrączki, nawet w pierwszą noc ją zdjęłam bo mnie jakby uwierała, a potem to nawet nie wiem kiedy się przyzwyczaiłam.
Co do zdejmowania, to ja nigdy nie śpię w biżuterii. Jak tylko wchodzę do domu, to od razu wszystkie pierścionki, obrączka i kolczyki lądują na specjalnej misie. Ale wyjść bez nich też nie umiem, bo zaraz za drzwiami zaczynam czuć, że coś mi brak na palcu i wracam. Swoją drogą, to mam tak zmienny obwód palca, że w nocy i tak by mi pospadały pierścionki z rąk zwłaszcza zimą. A są dni, że są za ciasne.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Dziewczyny rozbrajacie mnie
Jak jakieś 2 miesiące temu pisałam o kontrolach z ZUS'u w czasie L4, to prawie zakrzyczałyście mnie, że coś takiego nie istnieje, a teraz widzę pojawiły się jakieś obawy. Skąd ta nagła zmiana i strach przed wyjazdem?
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-02, 22:51   #1999
archinta
Zakorzenienie

Ja znów dziś tylko na chwilę- bo chciała zobaczyć czy coteczka zdjęcia jakieś dała
Cytat:

Ale dziwnie tak
Witaj Magdaleno R
Jaki kochany małż- i jak pasuje Bardzo fajne połączenie
A ta "męska" obrączka - wcale nie jest męska!

Pisz co i jak i foty dawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 06:40   #2000
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:

Ale dziwnie tak
Gratuluję kochanaPie rścionecki pięknie sie komponująŻyczę szczęścia u boku męża

Agnyska ja mam pyszny przepis na sałatke z buraczków z czerwona fasolą i ogórkiem, ale muszę się skonsultować z mamuśką bo sosu dokładnie nie pamiętamjak będziesz chciałą to wieczorem ci podam
Stary 2011-06-03, 06:45   #2001
Aiszka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

Aiszka - z tego co wiem szyjka nie moze się wydłużyć... Widocznie miałaś chyba pomiar ostatnio źle zrobiony
No właśnie też tak myślałam, ale lekarz wyraźnie stwierdził, że od leżenia się wydłużyła. Sama już nie wiem Ale fajnie by było wiedzieć, że cały czas taką miałam, bo wtedy oznaczałoby to, że nie muszę aż tyle leżeć. Za 1,5 tygodnia mam USG połówkowe, więc pewnie szyjkę też mi zmierzy to zobaczymy
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 06:53   #2002
acelinka
Zakorzenienie

Hej moje Słonka

Ja tylko na chwile bo zaraz zmykam do pracy - najpierw do Wojtaska, potem do przedszkola no a potem musze jechać na uczelne pewnie wieczorem padne jak długa

wczoraj popołudniem i wieczorem jakoś taki miałam biometr niekorzystny, trzy razy zabierałam się to nadrobienia, ale w końcu zrezygnowałam Dzisiaj mnie to śmieszy

Ja raczej dopiero w poniedziałek z rana się pojawię, bo w sobote szkoła a po szkole grilek u mojego brata, no a w niedzielę znowu szkoła ale to już ostatni zjazd , potem tylko jeszcze jeden egzamin za tydzień i wakacje

cotko kochana!
Wspólnej radości i zrozumienia
Gromadki dzieci i dużego mienia
Zaufania, cierpliwości i duuużo MIŁOŚCI
Niech nie zabraknie i nutki zazdrości
A oprócz tego udanego życia
Słodkości, czułości i razem bycia
Siły na co dzień, męstwa i bliskości
I tak na koniec: jeszcze raz miłości!

Śliczny ten prezencik, super wygląda z obrączką Widzisz jaki kochany tż, postarał się żebyś miała swoje ukochane brylanciki przy obrączce

MIŁEGO WEEKENDU WSZYSTKIM

PS kopniaczki od Natalci dla najfajniejszych cioteczek
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 07:13   #2003
pestka78
Rozeznanie

Cotka gratuluje jeszcze raz. Jak tam noc poślubna?ihihi

Ja dzis juz z domku pisze do Was. Ide na L4.... W nocy spac nie mogłam, chyba to wszystko na raz przezywam za bardzo.... oby biometr był lepszy
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 07:30   #2004
81gosia
Zadomowienie

U mnie budzik rano dzwonił co 15 minut - nie zdawałam sobie sprawy jak długi sen moze sie przyśnić w tak krótkim czasie. Tylko czemu takie koszmary, które dokladnie pamietam po przebydzeniu. jakos taka apokalipsa jak mi sie sniła, to mi nie pasuje. A na dobranoc oglądałam Gnomeo i Julia - ciekawe czy to wpływ tej ruiny jaką zrobiły krasnale

znikam do pracy
pa
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 07:48   #2005
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Hej moje Słonka

Ja tylko na chwile bo zaraz zmykam do pracy - najpierw do Wojtaska, potem do przedszkola no a potem musze jechać na uczelne pewnie wieczorem padne jak długa

wczoraj popołudniem i wieczorem jakoś taki miałam biometr niekorzystny, trzy razy zabierałam się to nadrobienia, ale w końcu zrezygnowałam Dzisiaj mnie to śmieszy

Ja raczej dopiero w poniedziałek z rana się pojawię, bo w sobote szkoła a po szkole grilek u mojego brata, no a w niedzielę znowu szkoła ale to już ostatni zjazd , potem tylko jeszcze jeden egzamin za tydzień i wakacje

MIŁEGO WEEKENDU WSZYSTKIM

PS kopniaczki od Natalci dla najfajniejszych cioteczek
No ja chyba tez wczoraj mialam biometr niekorzystny i dzis chyba tez- w nocy prawie oka nie zmrużyłam

Milego dzionka w pracy i smyraski dla Natalki
Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Cotka gratuluje jeszcze raz. Jak tam noc poślubna?ihihi

Ja dzis juz z domku pisze do Was. Ide na L4.... W nocy spac nie mogłam, chyba to wszystko na raz przezywam za bardzo.... oby biometr był lepszy
No wlasnie- jak tam noc poślubna cotka??

I ja nie długo tez na L4
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 07:54   #2006
kapka
Zadomowienie

nie chce mi coś cytować postów, jakis błąd wyskakuje..potem poodpisuje do Was bo się spóźnie z mała doprzedszkola.

miłego dnia

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 07:58   #2007
mucka21
Rozeznanie

wpadłam was poczytać ale mało napisałyści
ja niedługo zmykam na zakupki
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 08:07   #2008
MAGiALENA
Zakorzenienie

cześć dziewuszki!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 08:21   #2009
danika
Zakorzenienie

dzien dobry własnie sie biore do sniadanka

Pestuś widzę, że ty taki nerwus jesteś jak ja też mam często nocki nie przespane z powodu rzeczy, które innym się nie wydają powodami do nerwów. Np moj TZ nie moze tego pojąć jak można nie spać w nocy bo się człowiek denerwuje pracą

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dziewczyny rozbrajacie mnie
Jak jakieś 2 miesiące temu pisałam o kontrolach z ZUS'u w czasie L4, to prawie zakrzyczałyście mnie, że coś takiego nie istnieje, a teraz widzę pojawiły się jakieś obawy. Skąd ta nagła zmiana i strach przed wyjazdem?

wlasnie juz dawno pisałam, że koleżanka z innego forum miała taką kontrolę. Co prawda żadne problemy z tego nie wyniknęły u niej więc spoko ale to jest jedyna dziewczyna w ciąży z wielu mi znanych, do której przyszli.

Ja za tydzien wracam do pracy o ile z wynikami bedzie wszystko ok, myslelismy wlasnie zeby na nast weekend wyskoczyc na 4 dni, od czwartku. Ale chyba nie bede ryzykować. Zresztą pogoda i tak jest na razie do d***

Acelinko to miłego dnia i udanego weekendu
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 08:22   #2010
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
ty się nie martw ja mam plus 10 kg na plusie na dzień dzisiejszy a jutro zacznę 27, a dodam że słodyczy nie jem wogóle od jakiś dwóch/trzech tygodni, odstawiłam bo strasznie przybierałam i co tyję równo cały czas już się boje końca poważnie
Dziś jak mijałam wszystkie matki z wózkami to wcale takie super laski nie były, może jedna na dziesięć
Hehe u mnie leci 25 tc i jestem koło 9 kg na plusie
Wczoraj w laboratorium inne laski też były na obciążeniu glukozą i takie małe brzuszki w porównaniu do mojego miały, ale co tam, aż tak się nie przejmuję, jakoś to będzie
Na poprawę humor i braku dobrego śniadania z rana wczoraj (jadłam dopiero o 11:30 pierwszy posiłek) kupiłam sobie świetną tuniko-sukienkę

Cytat:
Cotka wielkie gratulacje klask i:

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości