Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. Lipiec-sierpień 2011 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Czerwiec szybko w dal odleci, na świat przyjdą nasze dzieci! 9 13,24%
Porodówki coraz bliżej, na świat idą letnie dzidzie! 4 5,88%
Czeka babcia, czeka dziadek, aż urodzi się nasz szkrabek. 0 0%
W końcu brzuszki opadają, letnie dzieci się pojawiają. 1 1,47%
Maluszku co siedzisz u mamy w brzuszku słyszysz co się tu dzieje świat na twym punkcie szaleje. 3 4,41%
Jesteś już częścią mnie -choć nie ma jeszcze Cię, kontakt ze sobą mamy i mentalnie się wyczuwamy. 1 1,47%
Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. 28 41,18%
Czopy wychodzą i maluchy się rodzą Wakacyjne mamusie 2011. 1 1,47%
W kolejce na porodówkę się ustawiamy. W tej części zostaniemy mamusiami. 1 1,47%
Brzuszki Nam opadają, dzieciątka Nasze powoli Nas witają.Lipiec/Sierpień 2011. 0 0%
Mamo, mamo torbę spakuj, bo Ja już nie chcę być w dwupaku! - Lipiec/Sierpień 2011. 14 20,59%
Czy córeczke czy synka na świat wydamy bedą z nas fajowe mamy. 0 0%
Lipcowo sierpniowe dwupaki- akcja ROZPAKOWYWANIE oficjalnie rozpoczęta. 6 8,82%
Głosujący: 68. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-03, 19:18   #1531
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dot.: Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. Lipiec-sierpień 2011

Zmalowana coś czuję, że Ty będziesz następna

Dziewczyny mam do Was pytanie - co byście zrobiły na moim miejscu.
10 albo 11 czerwca wraca mój mąż z Anglii. Chciałabym bardzo jechać po niego na lotnisko oczywiście jako pasażer, a nie kierowca Kierowcą będzie mój tata. Do Gdańska mam 180 km, będę wtedy w 33 tc... Samochód bez klimy. Tatko powiedział mi, że pojedzie sam, bo jeszcze mu w samochodzie urodzę, ale ja nie mogę odpuścić. Już to widzę jak rzucam się dla męża na szyję na lotnisku Tylko, czy to jest z mojej strony rozsądne? W obie strony to jakieś 360 km.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:21   #1532
nerola
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Ale nie podkreśla ani jednego ani drugiego wyrazu, dlatego pytam. Bo sama nie wiem ? Taka mONdra nie jestem :P Bo niby podłóg bo podłoga, ale też jest wyrażenie podłóg czegoś.
przez o to o z kreska.nie moge wcisnac alta bo karmie.a tego wyrazenia niecierpie.ja tam taka madra nie jestem ale od podlogi.
a ta zolza znowu spi
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:40   #1533
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Zmalowana brzunio coraz niżeszej spotkanie z Filipem coraz bliżej zazdroszczę

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

zanetko Gratuluje pracy ale mężowi sie udało
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:45   #1534
aania_20
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki za miłe słowa

zmalowana, brzuś wg mnie niżej

zaneta, gratulacje dla męża

madziulek
, trudno powiedzieć- chyba sama najlepiej wiesz czy się czujesz na siłach? Ja bym na pewno pojechała, choć mam koniec 36 tygodnia, ale jeździć uwielbiam i codziennie sporo przejeżdżam, więc tym się nie sugeruj

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:50   #1535
agni82
Zadomowienie

no właśnie Madziulka, a czy po takiej jeździe będziesz jeszcze w stanie mu się rzucic na szyję? wiem , że to fajnie wygląda na filmach, ale laski wówczas nie są w 33 tygodniu ciąży i po prawie 200 km jeździe. ja bym sobie odpuściła. zawsze się może jakiś korek zrobic, a i nie ma co kierowcy stresowac, bo tata będzie się denerwował, że wiezie kobietę w tak zaawansowanej ciąży. może przygotuj jakiś super obiadek dla męża i spędźcie miło wieczorek.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:51   #1536
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
To jeszcze Wam wkleje dla porównania....ja różnicy nie widzę :/ Jedno jest z 26 maja, a drugie z dziś. Laski nic się nie zmieniło

O makaronie zaczęłam ja :P
Opadł opadł szykuj się

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość

10 albo 11 czerwca wraca mój mąż z Anglii. Chciałabym bardzo jechać po niego na lotnisko oczywiście jako pasażer, a nie kierowca Kierowcą będzie mój tata. Do Gdańska mam 180 km, będę wtedy w 33 tc... Samochód bez klimy. Tatko powiedział mi, że pojedzie sam, bo jeszcze mu w samochodzie urodzę, ale ja nie mogę odpuścić. Już to widzę jak rzucam się dla męża na szyję na lotnisku Tylko, czy to jest z mojej strony rozsądne? W obie strony to jakieś 360 km.
Ja bym nie jechała To dużo kilometrów, siedzenie w jednej pozycji a do tego jak beda upały to się mudusisz w sosie własnym Rzucisz się meżusiowi nan szyje w domku

nerola super podpis

Ja uprałam dzisiaj wszystkie zdejmowane materiałowe elementy z wózka i fotelika i juz spowrotem załozyłam bo wyschły migusiem
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:58   #1537
zanka205
Zakorzenienie

Zmalowana brzuś masz niżej
ale nie martw się, mój w pierwszej ciąży w ogóle nie opadł a urodziłam w 36.t.c. więc to nie tak że już będziesz rodzić

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:02   #1538
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
'

Dziękuje, zaraz poczytam

Fajnie, że wszystko jest w porządku

Mnie się podoba,bo lubię takie proste Na kwiatki możesz dać jakąś chłopiecą łatę, Ja na mój wózek na którym mam napis Tako Jumper dam kokardeczkę

A mówią że kobieta ma humorki
cieszę się że mu się odwidziało i Ci w jakiś sposób pomaga!

Ojej Może niech maż już interweniuje i szuka nowej pposady, bo jak tak dalej pójdzie to któregoś miesiąca zostaniecie bez pieniędzy

Mi też wyszła flora bakteryjna i brałam urospet 3 razy dziennie i mi przeszło do tego jakieś globulki dopochwowe przez 6 dni.Nie zamartwiaj się!

Jak się w niej dobrze czujesz nie widzę przeszkód

O Boże! to nawet komentarza nie wymaga takie tragiczne!!

Oj myszko! Nie zamartwiaj się,wiesz że to nic nie daję dobrego Najważniejsze że z Igorkiem jest wszystko w porządku
Jak się urodzi 17 sierpnia to jest idealna data!! Mysmy brali ślub 17 sierpnia będziecie mieć co miesiąc imprezę, bo wy 17 lipca mieliście ślub, nie?

A my jutro 33 tyd Ty masz ten brzuszek niesamowity. A nie masz tak, że czasem chciałabyś mieć go bardziej większy?

DZIĘKUJE
Mąż dostał pracę !!
To jest niesamowite, nie wysyłał żadnego Cv do tej firmy u której będzie pracował, po prostu ktoś go polecił - do dziś nie wie kto
Co prawda praca jest za granicą, ale będzie robił to co chce i Ja tam do Niego dojadę po porodzie i wiecie co będzie też praca dla mnie
Cały czas w to nie wierze! będzie zjeżdżał co jakiś czas do domu, bo jest blisko.
JESTEM OGROMNIE SZCZĘŚLIWA!!

Dziękuje, dziękuje za kciuki !!

Dostałam list od JELP że niby mam mieć w nim próbkę, a próbki brak
fajnie się czyta takie dobre wieści cieszę się razem z Tobą. Pokaż wózek z kokardą, ciekawa jestem

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
To ja już zgłupiałam z tymi kosmetykami, co ja w takim razie mam jutro kupić, jeśli Nivea jest od 1 miesiąca
Poproszę o poradę w sprawie kosmetyków typu krem i coś do kąpieli
qrwa ja tez mam nivea wszystko prawie i muszę kupić hippa! mam za swoje, bo sie wahałam co wziąść, mogłam od początku postawic na hippa..

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
W ogóle przyszła mi dziś paczka z pościelą, rożkiem itd (Carmela od tego sprzedawcy co o ty zamawiałaś).

i powiem tak .. porażka
jestem totalnie niezadowolona i już napisałam do nich że chcę im to odesłać...

Sam wzór jest dużo bledszy niż na zdjęciach i już mi się nie podoba, ale ok to jeszcze bym zniosła.... ale ten materiał to nie miękka bawełna tylko jakieś płótno żeglarskie sztywne jak cholera, ja bym się sama na takim prześcieradle nie położyła a co dopiero małe dziecko...

Do tego kołderka jest taka mega puchowa i poduszka też taka wieelka.
Filipa kołderka w porównaniu z ta jest taka cieniutka i mięciutka (Drewex) a poduszkę to ma taką mikro cienką. Wiadomo że teraz Lilka ni będzie jej używać a za jakiś rok ale nawet Filipowi bym tej nie dała.

Ech wkurzyłam się... mój pierwszy nieudany zakup, czekam n ich odpowiedź i kupię w sklepie stacjonarnym coś ładnego i porządnego.
nie fajnie..właśnie człowiek się napali bo niedrogie i na zdjęciu łasnie wygląda, a guzik prawda, po raz kolejny się przekonałam że nie wart kupować taniego kota w worku. Moja tez sztywna, ale juz dałam spokój, kolory chociaż ma ładne.

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Youyou to będziesz sexi mamą(jak ja w tych galotach) na oddziale
A może przepierzesz pościel w kwasku cytrynowym?No chyba,ze nie chcesz ze względu na poduche i kołderkę.

Brunetko ja Cię uduszę!!!!
Nieważne czy cieżarna czy nie ale uduszę!
(znów wpiszę nazwy)

Ja kupiłam z Hippa wszystko i jeszcze mam Mustellę.
Możesz też Babydream.A do pupci mam dodatkowo linomag-i fajnie mi się sprawdza(tzn. u Izy) pod paszkami.Tam są fałdki i zapach niefajny mimo porzadnej kąpieli.

Proszę pochwalić mój podpis
Czy moje dziecko dziś wstanie?Bo mnie dwa cyce juz bolą jak nie wiem!!!

Mężuś zrobił pyszny obiadek
I umył podłogę nowym mopem

Ajć ci faceci!!
Ja wiedziałam! ja wiedziałam ze dzisiaj już będzie się tak zachowywał
i pewnie w głowie pomyślał ze dobry pomysł z zakupem mopa, od razu lepiej robota idzie

Cytat:
Nerolka się chłop postarał.

Drugi dzień boli mnie podbrzusze jakbym miała okres. Norma ?

hmm? objawy zbliżającego się porodu? hola hola spotkanie jeszcze miało być po 10.

Cytat:
Patik ty byłaś po te naklejki, możesz mi napisać gdzie to się dokładnie po nie jedzie ??? Jakieś znaki szczególne, to jakiś domek czy firma ??? Mają jakiś szyld wystawiony ???
a wiesz wogóle gdzie jest ulica wojciechowska? daj znać czy wiesz, wytłumaczę Ci na priv jak jechać.

Cytat:
Chyba nie opadł Chociaż mam od kilku dni wrażenie że bardziej siedzi mi na nogach bo mi w nie aż gorąco. Ale to za wcześnie :P
opadł bez kitu

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
czesc dziewuszki, pisze do was juz z domku ale dzisiaj rano wrocilam ze szpitala. Przerobilismy z szymkiem probe generalna. W nocy we wtorek dostalam skurczy, rano w srode polecialam do lekarza a tam rozwarcie i zaczynajacy sie porod. Dostalam skierowanie do lekarza, po torbe do domu i juz myslalam, ze mlody bedzie mial taka piekna date urodzenia 1 czerwca ale chlopak sie rozmyslil, skurcze dzisiaj ustaly wiec wypuscili. Mam sie oszczedzac bo jeszcze brakuje tygodnia do donoszenia ciazy.
dobrze ze wróciłaś do nas, chociaż chwilowo jeszcze tydzień nóżki ściskaj, leż i odpoczywaj, dotrwasz kciuki trzymam.

Cytat:
Podług czy podłóg ?

No nie da się zapomnieć Twojej niegotowości. Wszystkie przecież trzymałyśmy kciuki

Cytat:

brak klimy w takim upale mocno Cię zmęczy, ale poza tym nic się nie powinno stać, w domu jajko zniesiesz jak będziesz czekac na niego

sweet ( nie zacytowało mi posta twojego) co to za lekarz?
taie teksty jakbyś conajmniej w 39 tc była a nie 29..moze on na serio się przesłyszał?
waga prawidłowa, z tą cukrzycą to wyolbrzymiają, od razu glukometr zamiast powtórzenie wyniku ( bo robiłaś 50g -tak)..
Idź do innego lekarza z tą niby cukrzycą, która byc może wcale nią nie jest.

mam ładowarkę. Ale pokłóciłam się z bratem, pojechałam do niego i mamy, od razu z mordą skoczyłam, kupił badziewie za 110 zł uniwersalne, a ja chciałam oryginalną, takie gówno jak on kupił to na all za 40 zł bym miała...
ale się po prostu nie dogadaliśmy przez tel, źle zrozumielismy.
Teraz mam wyrzuty sumienia, mama się do mnie nie odzywała ( odzywała ale prawie wcale) i pojechałam do domu.,, między czasie z tzt spięcie, ehh nosi mnie strasznie.
Spotkałam koleżankę, stwierdziła ze mi chyba brzuch opadł?? eee chyba nie, wstawiałam wczoraj fotkę, widziałyście...
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:13   #1539
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Beatka właśnie przeglądałam materiały i widzę, że o zakładaniu prezerwatywy o trwałości.. i jak tego uczyć dzieciaki
no to będziesz mieć wesoło zdając ten egzamin

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość

ja w poniedziałek mam wizytę .... to czekanie mnie wykończy .... jeszcze 2 dni ... zatrzymam się u przyjaciółki na nockę chyba bo we wtorek mam umówioną drugą wizytę ale już prywatnie u podobno najlepszego specjalisty prenatalnego w stolicy ....
spokojnie, zobaczysz że wszystko będzie w porządku

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:13   #1540
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
za dzisiaj i za jutro
Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Skoro dziś zadziałały to trzymamy dalej!
Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
marina, gratuluję egzaminu!
Cytat:
Marinko,Sweet trzymam kciuki!!!
Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Sweet i Marina
Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Sweet dołączam moje kciuki

Dla Mariny również za egzaminy
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Marina za dzisiaj a za jutro
Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Marina kciuki za egzaminy (na pewno będą do przodu)

Kochane, jak kogoś pominęłam przepraszam!

Dziękuję za WASZE KCIUKI- jak zwykle są n i e z a w o d n e !

Obwieszczam wszam i wobec, że sesja letnia zakończona!

Dziś zdałam ostatnie 2 egzaminy ( co prawda na 3 i 3,5 hehe)
Tak się cieszę, kamień spadł mi z serca.
Teraz już mogę rodzić w spokoju

Oczywiście padam, to nawet mało powiedziane, od 7 rano do 19 na uczelni...

Myślałam, że eksploduje w pewnej chwili w tym autobusie ( 2h drogi)

Ale bardzo, bardzo się cieszę, że już mam to za sobą.
Teraz idę Was nadrobić, wczoraj późnym wieczorem jeszcze zdążyłam wrzucić fotkę na szybko i znów pozaznaczałam posty i znów burza mnie ubiegła.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:19   #1541
agni82
Zadomowienie

Zmalowana, wyraźnie widac że opadł. co ja bym dała żeby i mi opadł. mam wrażenie że poza dzieckiem to jeszcze piersi mi ugniatają płuca i tak ciężko oddychac.

Brunetka gratulacje z powodu zdanych egzaminów. no i kieszonkowego od ZUS-u

czekamy jeszcze na wieści z zaliczeń beatki

Nerola, no jak masz urodzone i częściowo odchowane 4 dzieciaki, to wychowanie męża to pestka. Sposobem go, sposobem.

Dakaro miałam robiony test na cukrzycę (przyjemny zresztą, bo u nas piło się napój energetyczny - Lucozade, a nie glukozę jak dziewczyny w Polsce). nie mam problemów, ale miałam babcię diabetyczkę. ty pewnie nie masz nikogo w rodzinie z tym problemem więc dlatego nie miałaś robionego.

Brumek, no coś się tam wybrzusza.ale fakt faktem potężnego brzuszka to ty nie będziesz miec. Szczęściara

Zaneta88, gratulacje za pracę męża. Super, że Wam się tak ułożyło
co do biustonoszy to chyba też zainwestuję w coś lepszego i dobrze dobranego, ale to juz po porodzie.

A kto powiedział, że jej cyce wiszą jak u starej baby? u mnie to samo. noszę teraz same bawełniane biustonosze bez żadnego wsparcia, bo bym chyba zdziczała. i tak mi opadają na brzuch. ja nazywam to leżakowaniem

ps. zaczęła mi się pojawiac ta śmieszna kreska na brzuchu. a już myślałam, że mi tego oszczędzi natura.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Marina, za zaliczoną sesję. no to teraz relax

A ty Beatko jak?
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:22   #1542
Vaniliova11
Zadomowienie

Zmalowana cudny ten Twój brzuś ale chyba troszke niżej
Ja codziennie obserwuje mój bebolek ale dopóki cycki na nim leżą to jest dobrze
Madziulka ja osobiście nie dała bym rady
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:22   #1543
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Ten na O jest nowością i będzie polecany bo ktoś za to kasę bierze.
Pępuszki się po tym nie goją.
Gencjana-tanie,niereklamowana a brudząca i skuteczna.
nerolko ale u nas na oddzialach polozniczych i chirurgi uzywany jest od dosc dawna i moja kolezanka tez sobie chwalila. Ja rowniez zkupilam maly pojemniczek i bede pryskac.

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Ale się najarałam na te staniki czytam i czytam i postanowiłam więcej nie kupować jakiegoś badziewa, a te porządne w dobrym rozmiarze.
Tylko nie wiem czy zaufać tym wyliczankom z kalkulatora.. chyba lepiej przejść się do jakiegoś sklepu gdzie mnie zmierzą?

ania, nerolka a Wy się same mierzyłyście i w ciemno zamawiałyście online?
mierzyc bo stanik stanikowi nie rowny. Jak nabierzesz wprawy bedziesz kupowac na allegro, chociaz mozna zmierzyc w sklepie i kupic taniej na allegro taki sam

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
A ja Cie popieram, zreszta jestesmy obie na watku pieluszkowym.

Ja mam na razie mało pieluch wielorazowych. Zobacze jak to wyjdzie i potem dokupie..
Kusi mnie jeszcze otulacz wełniany,bo nie mam
ja tez troche nakupowalam tych pieluch, tylko raczej bede stosowac otulacze plus tetre ewentualnie reczniki z ikei na noc, no i z jednorazowek nie zrezygnuje. bo tetra dosc szybko schnie ale otulacze juz nie tak szybko.

Cytat:
Cześć

Dziewczyny jakiś czas temu chwaliłam się Wam, że dostałam wózek od bratowej po jej dziecku ( córeczce ). Wrzucam Wam fotki - powiedzcie co sądzicie. Gondola używana ok. 5 miesięcy, spacerówkę dostaniemy koło Bożego Ciała, a fotelik musimy dokupić.
Ona ten wózek miała dla dziewczynki i teraz się zastanawiam, czy pasuje on dla chłopca, bo ma z 3 kwiatuszki ?

Przepraszam za jakość zdjęcia - fotka robiona telefonem.
sliczny wozek i jak najbardziej dla chlopca sie nadaje

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Załamałam się
Właśnie mąż dostał wypłate, strasznie niską, za to nie da się wyżyć. Kuźwa szef mam 3 domy, leksusem jeździ, a chłopaki mają wyżyć z rodzinami za 1300 zł. Jeszcze w połowie miesiąca ma dostać pare groszy (pod stołem) ale to nic pewnego Z miesiąca na miesiąc coraz gorzej płaci Chyba czas zeby M. poszukał czego innego, bo jak tak dalej będzie (najgorsze jest to, ze wczesnej dostawał więcej, a teraz od dwóch miesięcy im tak obcina )
Mam ochote isc do tego dziada i wykrzyczeć mu co myśle o takim ch** jak on

(sorki, ale musiałam się wygadać)
scio ja rowniez mam czasami wielka ochte pogadac z szefem mojego meza. Od stycznia nie wyplacil mu nadgodzin a teraz dostali mandat z sanepidu i ten powiedzial, ze pracownicy go musza zaplacic. Powiedzialam do swojego, ze niech w takim badz razie odciagnie z tych niezaplaconych nadgodzin.

Cytat:
Nerolka jakie hobby ?;>
Wpadłam w chwilową panike i przejdzie mi dopiero jutro, albo po porodzie Może i Filip gotowy, ale ja nie

Kajool jesteśmy na tym samym etapie Fajnie, że wyszłaś.
ja tez sie ciesze strasznie

Cytat:
Kajool no nie.Następna!
Czekajcie na swoja kolej a nie sie tak wpychacie
Odpoczywaj.I ja sie czujesz?
dziekuje czuje sie duzo lepiej po wyjsciu ze szpitala. Maly grzeczny sluchal mamusi, bo wciaz nie mam przeciez wozka. No i musze isc do okulisty jeszcze raz bo te zaswiadczenie co mam to o kant d.... rozbic, mam opisane, ze zmiany na siatkowce a w szpitalu nie daja wiary, ze to wskazanie do cc
Stary 2011-06-03, 20:23   #1544
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

Teraz idę Was nadrobić, wczoraj późnym wieczorem jeszcze zdążyłam wrzucić fotkę na szybko i znów pozaznaczałam posty i znów burza mnie ubiegła.
Gratulacje to możemy teraz razem świętować bo ja też dzisiaj sesje skończyłam
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:26   #1545
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:31   #1546
brunetka2000
Zakorzenienie

Zmalowana na Polsacie twój meno śpiewa
Stary 2011-06-03, 20:32   #1547
nerola
BAN stały

No to dziś pijemy
Gratulacje Marinko(Brunetka juz je dostała ode mnie).
Beatka na bank sobie poradziła,na 100%

Kajool ja nie odradzam tego na O na pępuszki a tylko przedstawiam opinie dziewczyn.Dla mnie szkoda kasy na coś takiego.Mam wypróbowaną 4 krotnie gencjanę.Tania i skuteczna.
Tyle,że to brudzi.

Agni mówisz,ze takiego starego 38 letniego chłopa idzie jeszcze wychować?
Stary 2011-06-03, 20:33   #1548
agulaaabar
Zakorzenienie

A ja Was podczytuje ale jakieś nerwy mnie biorą.... myslałam że pójdziemy na spacer bo jest fajne powietrze.... no ale na tvn jackie chan leci więc nie ma takiej opcji.........eh

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:39   #1549
Zmalowana
Zakorzenienie

No co tu dużo mówić....Czesław jest boski

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:42   #1550
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Zmalowana na Polsacie twój meno śpiewa

zgagę mam Odkąd zjadłam obiad, co najleosze o 15 ciągle czuje uczucie sytości, pewnie mi leży na moim "śmietniku"
Jutro mam wizytę u endo, ale pewnie szybko bo musze nowe badania zrobić, da mi tylko skierowanie, więc nic nowego się nie dowiem.

Marina brunetka i zazdroszczę zakońzenia sesji. ALe Wam fajnie, u mnie jeszcze jeden egz za tydzień...kiedy ja się zabiorę za naukę?

Zmalowana az zaraz zobaczę na kiedy Ty masz termin, jakoś z tydzien przede mną? Ty się nie wygłupiaj.. ja się zaczynam sraczować.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:43   #1551
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
No co tu dużo mówić....Czesław jest boski
Ale co do jego dzisiejszego ubrania to mam zastrzeżenia
Stary 2011-06-03, 20:43   #1552
madziaranew
Rozeznanie

U nas dzis pierwszy dzien goraczki , a ja caly dzien leze plackiem , nic mi sie nie chce.bylam w sklepie rano to przyszlam spocona I zmaczona jak bym maraton przebiegla. Teraz wszystkie okna pootwierane I nie ma chlodu. Zgaga mnie pali , I tak w kolko , wiecznie cos. Patrze na siebie w lustrze to jestem wsciekla ze tak wygladam , gruba , jakas zmeczona, nie wiem co mi jest, nie chce mi sie nawet wlosow ukladac.na dodatek dzis maz pracuje caly dzien I jeszcze go nie ma a ja sama I jest mi z tym zle.
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:45   #1553
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nerola;27292130
[B
Kajool [/B]ja nie odradzam tego na O na pępuszki a tylko przedstawiam opinie dziewczyn.Dla mnie szkoda kasy na coś takiego.Mam wypróbowaną 4 krotnie gencjanę.Tania i skuteczna.
Tyle,że to brudzi.
nerolko najwyzej bede go uzywac do odkazania siebie
Stary 2011-06-03, 20:45   #1554
madziaranew
Rozeznanie

Zmalowana- moim skromnym zdaniem to brzusiu nizej , no ale moge sie mylic
Stary 2011-06-03, 20:46   #1555
Zmalowana
Zakorzenienie

patik mam na 4go termin za miesiąc Ja się też sraczkuję jak nie wiem co :// No ale tak ja zanka i nerolka pisały to tak 2-3 tyg przed porodem opada. Tak mi gin nawet mówił ostatnio. No, ale sama świadomość, że zostało TYLKO tyle jest straszna

Nerolka, ale ja nie pisałam tego złośliwie tylko naprawdę sama się zastanawiałam

Brunetka
...w wydaniu nago jest lepszy

Stary 2011-06-03, 20:51   #1556
madziaranew
Rozeznanie

Jak patrze na te tygodnie36 37 to mnie przeraza ja mam 32 I jua zaczynam pomalu panikowac. Na dodatek te dni mi plyna tak szybko, ale tak zawsze jest jak jest jakis egzamin I czegos sie obawiasz to czas plynie...

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Ja sie obawiam ze Tz nie zdazy na porodowke, Bo on zawsze taki wolny jak sie gdzies szykujemy,a teraz bedzie musial migiem, nie wiem jak on to zrobi.mam tylko nadzieje ze sie tam pojawi
Stary 2011-06-03, 20:54   #1557
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
[
Brunetka[/B]...w wydaniu nago jest lepszy
hmm jakoś nie interesują mnie nadzy faceci moich koleżanek
Stary 2011-06-03, 20:58   #1558
Zmalowana
Zakorzenienie

Brunetka, ale pół Polski już go widziało nago :P Więc wiesz

Stary 2011-06-03, 21:02   #1559
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
ZALICZYŁAM OSTATNI EGZAMIN (nawet na 4)
Super, gratulacje
Cytat:

Dziewczyny jakiś czas temu chwaliłam się Wam, że dostałam wózek od bratowej po jej dziecku ( córeczce ). Wrzucam Wam fotki - powiedzcie co sądzicie. Gondola używana ok. 5 miesięcy, spacerówkę dostaniemy koło Bożego Ciała, a fotelik musimy dokupić.
Ona ten wózek miała dla dziewczynki i teraz się zastanawiam, czy pasuje on dla chłopca, bo ma z 3 kwiatuszki ?

Przepraszam za jakość zdjęcia - fotka robiona telefonem.
Bardzo fajny, co się będziesz przejmowała że po dziewczynce-kolor bardziej chłpięcy. ja też mam taki granatowo-turkusowy, a będę miała dziewczynke.

Naprodukowałyście BARDZO duzo i nie jestem w stanie nadrobic-jak dłuzej posiedzę, to mnie oczy bolą.
Na tym zwolnieniu mam mniej czasu, niz jak do pracy chodziłam..., ale cholera jak ja później sobie z mężem poradzę, jak go teraz tak rozpieszczam??:ha haha:
Idę z psem i lulu.
Aha! Zapomniałam Wam napisac, że kupiłam sporo rzeczy brakujących do mojej wyprawki i ja wiem, ze ta lista to się DŁUGO jeszcze nie skonczy, ale w zasadzie mam juz PRAWIE wszystko. W następnym tygodniu zostaną tylko rzeczy dla mnie-czyli do torby i możemy witac Julcię Potem to zostanie tylko moskitiera do wózka i parasolka dla księżniczki

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 21:04   #1560
nerola
BAN stały

Zmalowana przecież wiem
A gdzie tego Twojego Pana można nago zobaczyć

Kajool
dokładnie tak.Już dziewczynkom wczoraj pisałąm,że tym O mogą sobie pipki psikać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości