|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
No ładnie Lulla mówi i dobrze życzy. Tylko jakoś tego rozwiązania nie znajduję od dobrego pół roku...
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm grubsza sprawa widze.. wiesz, ze zycie nie jest jednakowe dla wszystkich, ale wiesz napewno tez, ze po tych zlych chwilach w koncu przychodza te dobre i wynagradzaja ten zly czas
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw się, w końcu przyjdą lepsze dni
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, no musi sie wszystko ulozyc, musi
|
|
|
#2107 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)i wszystkiego naj, dla Ciebie Archnita też Cytat:
to już nie a poza tym jest czas ![]() Cytat:
![]() pewnie znów mi coś wcięło ![]() miałam napisać do kogoś o tardum verde ja raz kupilam zamiennik(?) septolux i moim zdaniem (przynajmniej na ból gardła) lepszy od tardum ja z zakupów nie zbyt zadowolona, umówiłam się z kuzynką a ona przyjechała z koleżanką i chyba chciała się przed nią popisać i mówiła że jestem gruba i szeroka kupiłam sobie tunikę (małż powiedział ze mogę chodzić w samej tej tunice ) zdjęcia niżejdla dzidziula nic nie kupiłam bo małża załadowałam zakupami i nie chciał ze mną chodzić ![]() sprzedałam już blender (nie zbyt mnie satysfakcjonuje cena ale cóż) jak kasa wejdzie na konto to zrobię zakupki na all ![]() ps jakie kupujecie prześcieradło? frotte czy bawełna? a i chciałam się pochwalić, udało mi się upolować proszek Lovella tanio, był przeceniony ![]() bluzka nie prasowana, bo mi sie nie chcialo
Edytowane przez mucka21 Czas edycji: 2011-06-03 o 21:34 |
|||||
|
|
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczor.
Jestem z powrotem. Archinta o Lousanne- wszystkiego najlepszego. ![]() Cotynato- wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycie. Piekny upominek od Tz-ta. Agnyska, w koncu znajdzie sie sie rozwiazanie i bedzie dobrze ![]() Odpowiem na to co pamietam: - na polog przez kilka dni uzywalam niemal pieluch, tak z 4-5 dni, potem duze podpaski. Ja lubilam te grube bo lepiej bylo mi siadac .- wkladki laktacyjne mialam jednorazowe, najchlonniejsze, a i tak nie zaqsze dawaly rade, ale mialam mleka jak mleczna krowa. I nosilam je az skonczylam calkowicie karmic. - ja przytylam juz te dyszke. I ze szpitala wyszlam z Kuba z taka waga jak przyszlam do porodu, bo tak spuchlam. W srode mam usg polowkowe i mam nadzieje dowiedziec sie kto we mnie siedzi.
Kubuś (11.08.2009) Piotruś (14.10.2011) 108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72 Edytowane przez Ulcia2512 Czas edycji: 2011-06-03 o 21:36 |
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się dzisiaj wzruszyłam.
Wiecie co ? Dostałam wielki bukiet kwiatów od kolezanek z wizażu z wątku butowego taki piękny i cudowny... ahhh W ogóle chciałam zrobić swoje zdjęcia, ale zepsuła mi się karta od aparatu
|
|
|
|
#2110 |
|
Zadomowienie
|
mucka ładniutka tuniczka
a kuzynką się nie przejmuj... cotynato piekny bukiet
|
#2111 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wy jak tam??? ja tez- i nie potrafię sobie odmówić ![]() Cytat:
nie smutaj sie aż tak- proszę ![]() w końcu słonko zaświeci specjalnie dla Ciebie Cytat:
A mi tez już niewiele brakuje do 10 kg- termin mamy podobny, a przypomnę tylko, że ja kurdupel ![]() Cytat:
a ta kuzynka jakaś perfidna- zazdrosna bo Ty kochana za✂✂✂iście wyglądasz- jakbym była facetem to bym się zaśliniła na widok tych zdjęć co załączyłaś Cytat:
A zdasz nam w końcu relację?????????? Po zaręczynach też milczałaś
|
|||||
|
|
|
#2112 |
|
Zadomowienie
|
uff..artykuł mnie troszke uspokoił http://www.zapytajpolozna.pl/ciaza/r...u-dziecka.html
..teraz sobie jakos tłumacze te nadkilogramy ![]() miłego wieczorku.. Agnyska-oj , mam nadzieje,że z czasem i u Ciebie sie wyklaruje i wyjdzie słoneczko.Mocno za to trzymam kciuki..Mucka- tuniczka śliczna, a figurka śliczna ta Twoja kuzynka to zazdrosna i ślepa jak kret:PPCo do skurczów łydek tez tak mam że potem bola jakbym miała zakwasy, czasami taki stan utrzymuje się nawet cały dzień..niestety
powrót do zdrowia..marzenia zaczekają LIVE,LOVE,LIFT. Edytowane przez kapka Czas edycji: 2011-06-03 o 22:17 |
|
|
|
#2113 |
|
Wtajemniczenie
|
no i Archinta nadal nie wiem kiedy masz te urodziny. Ale życzenia złożę Ci jutro
Będę miała pretekst żeby wlączyc kompa przed wyjazdem nad jeziorko![]() Dziś byłam tez nad jeziorem - K. pierwszy raz w życiu. No i spodziewałam się wybuchu radości albo że będzie się troszkę bał no nie wiem Po prostu spodziewałam się jakiejkolwiek reakcji. A moj syn po prostu wziął wiaderko, łopatkę, usiadł w wodzie przy brzegu i zaczął się bawić jakby robił to całe życie![]() Śmieszy mnie czasem![]() aaa Archinta ja miałam to clo jakoś wspomagająco, bo miałam posiew, wyniki na co te bakterie w pęcherzu są wrażliwe i dostałam antybiotyk. A clo nie wiem po co - nie wnikalam Ale mam zaufanie do gina więc czasem nie dopytam...Caltea ogromne kciukasy kochana ![]() dziękuję wszystkim też za życzonka, no i Asia póki dzień się nie skończył to życzę też wszytskiego dobrego dla Twojego małża. Też pamiętam że ma urodzinki dzisiaj ![]() Cotka super sprawaz tym bukietem Lula acha, ja też dziś zjadłam ogromną pizzę więc mi tu nie pisać że to źle
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki kurdupel, przestan, ja tez nie grzesze wzrostem a dooopsko mi rosnie i rosnie i w ogole zauwazylam jedna rzecz-mam lustrzycę - zeby zobaczyc swoja brzoskwinke musze podejsc do lustra albo wziac lusterko, zeby sobie przypomniec jak wyglada
|
|
|
#2115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja na szczęście wszytsko jeszcze widzę, dzis bez problemu sama sie ogoliłam
|
|
|
|
|
#2116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam, że jestem dzień "starsza" od Ciebie, więc musiałam sie przeca urodzić wcześńiej ![]() 4 jest po 3 - więc odpada Cytat:
![]() A widzisz- o antybiotyku tam nie pisałaś- tylko ta clotro- co mi sie nijak nie łączyło z zapaleniem pęcherza Teraz jest ok.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() ja to chciałabym na L4 zacząc chodzić na basen- będzie się trzeba nauczyc golić na czuja |
||||
|
|
|
#2117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i bede chodzila w dwuczesciowym stroju z bebzolkiem na wierzu, byle cipcia byla ogolona a nie na sarenke
|
|
|
#2118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tyle go nie było a jak wylazł to wylazł I właśnie mam zgryz ze strojem kąpielowym- nie lubię 1 częściowych, ale w 2 to nie wiem czy się komfortowo będę czuła z takim brzuchaczem ![]() Już starczy,że straszyć będę udźcami pokrytymi mega cellulitem
|
||
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..nawet na rzęsach juz mam i jeszcze to trzesienie pośladami
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
lulla- sisi - moja- właśnie popatrzyłam sobie na Twój suwaczek- mi tez wychodzi dokładnie 23 tydz i 1 dzień
(wg ost @ bo u ginki to różnie )Ja mam w ulubionych taki suwaczek Ciekawe jak będzie z naszym rozpakowywaniem sie??? Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-06-03 o 22:41 |
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co opowiadać
Ale niedługo zbiorę wszystkie wpisy i będę mogła wreszcie sobie z wami siedzieć i siedzieć i gadać
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jakiż to patent? u mnie jeszcze nie jest tak źle, daje radę, ale fakt faktem brzuch rośnie a co będzie w 8,9 miesiącu
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żartujesz??? Ohhhh Sisela ale fajnieeeee
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelinka to w tym roku wyjątkowo będziesz obchodzic urodzinki 4-ego ok? bo wczoraj i tak mnie chyba nie było...
![]() a o brzoskwinkach i innych nie będę z Wami dzis dyskutować poza tym żegnam się na dzisiaj - świętujemy z mężuskiem ![]() |
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- wiedziałam, że jestesmy gdzieś obok siebie z terminem- ale , że tak równiutko to nieźłe - zedytowałam mój post wyżej- wkleiłam mój suwaczek
|
|
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
ja serio mowie
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prezenty tez będę przyjmowała także wiesz- nic straconego ![]() to miłego świętowania |
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przemywasz sobie moze rumiankiem? jest dobry na te rzeczy to milego wieczorku![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Sisela, ja cos czuje ze urodzimy przed terminem chwilke, wiesz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

)
A prezent wniósł Konradek i jeszcze dostałam mnóstwo buziaczków od niego
a po południu i jutro małż nas bierze nad jeziorko. No po prostu bajka - wreszcie nie te cztery ściany
Ponoć jego kierowniczka chce sprzedać Mutsy urban rider 3 w 1, w fajnym stanie, a to dobry wózek, więc może akurat
to już nie a poza tym jest czas 
.
).

taki piękny i cudowny... ahhh
bo Ty kochana za✂✂✂iście wyglądasz- jakbym była facetem to bym się zaśliniła na widok tych zdjęć co załączyłaś 

, mam nadzieje,że z czasem i u Ciebie sie wyklaruje i wyjdzie słoneczko.Mocno za to trzymam kciuki..