Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-03, 21:02   #2101
thelilah
Zadomowienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Czasami rozwiazanie jest tak blisko ze czlowiek nie zdaje sobie z tego sprawy, wydaje mu sie ze wszystko jest stracone w momencie kiedy tak naprawde rozwiazanie samo puka do drzwi, wystarczy tylko je zobaczyc i tego Ci zycze
bardzo ładnie powiedziane, trzymamy kciuki żeby agnyska znalazła je jak najszybciej
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 21:07   #2102
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
bardzo ładnie powiedziane, trzymamy kciuki żeby agnyska znalazła je jak najszybciej
No ładnie Lulla mówi i dobrze życzy. Tylko jakoś tego rozwiązania nie znajduję od dobrego pół roku...

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 21:11   #2103
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
No ładnie Lulla mówi i dobrze życzy. Tylko jakoś tego rozwiązania nie znajduję od dobrego pół roku...

Hmm grubsza sprawa widze.. wiesz, ze zycie nie jest jednakowe dla wszystkich, ale wiesz napewno tez, ze po tych zlych chwilach w koncu przychodza te dobre i wynagradzaja ten zly czas przepraszam jesli Cie teraz tym zirytowalam
Stary 2011-06-03, 21:15   #2104
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm grubsza sprawa widze.. wiesz, ze zycie nie jest jednakowe dla wszystkich, ale wiesz napewno tez, ze po tych zlych chwilach w koncu przychodza te dobre i wynagradzaja ten zly czas przepraszam jesli Cie teraz tym zirytowalam
No skąd, zirytowałaś? Dobre słowa przynajmniej poprawiają nieco humor

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 21:16   #2105
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
uu aż tak?

nie martw się, w końcu przyjdą lepsze dni
Stary 2011-06-03, 21:20   #2106
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
No skąd, zirytowałaś? Dobre słowa przynajmniej poprawiają nieco humor
Naprawde chcialabym Ci poprawi humor kurcze, no musi sie wszystko ulozyc, musi
Stary 2011-06-03, 21:28   #2107
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
cotynato gratulacje =)))
Ja byłam wczoraj w urzędzie i ślub będę mieć 13 sierpnia
sami sobie ustaliliście taką datę? bo my musieliśmy czekać tylko miesiąć+1dzień ale nam się nie śpieszyło, a ja osobiście z brzuszkiem wolałabym szybciej- czym większy brzuch tym chyba gorzej. A jak chcieliśmy zrobić kościelny to jakbyśmy go robili to w tym dniu byłam w szpitalu

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Zapytaj lepiej swojego gina, bo mój mówił, że w ciąży clotrimazolum jest zabroniony (przynajmniej przy infekcjach intymnych).
Wapno jak najbardziej można pić nawet 3x dziennie po 2 tabletki (tylko takie najprostsze, bez udziwnień i dodatków, np.: z Polfy), zwłaszcza, że miałaś kurcz, który może świadczyć min.: o niedoborach wapnia (magnezu, i/lub potasu też)
dziś już kupiłam sobie wapno, magnez jeszcze mam. a chciałam się spytać po tym skurczu mnie łydka tak boli jakbym miała zakwasy, wy też tak macie?

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość

a ja dostałam rano od małza cudowny prezent - dwa bilety na mecz siatkówki na ligę światową:jupi : jestem totalną maniaczką sportu i zwariowałam ze szczęscia:jup i: Jeszcze to pięknie wymyslil zebym nie byla zmęczona ze podroz jednego dnia, wieczor u znajomych, potem nastepnego dnia mecz, a dopiero kolejnego powrót do lublina A mały na dzialke na wies z dziadkami zebym się nie martwila o niego Największym moim marzeniem co prawda jest wimbledon albo us open (i kilka autografów, w tym nejbardziej Federera) ale malż powiedzial ze w ciazy to raczej wolal postawić na mecz siatkowki bo przynajmniej w krajuA prezent wniósł Konradek i jeszcze dostałam mnóstwo buziaczków od niego a po południu i jutro małż nas bierze nad jeziorko. No po prostu bajka - wreszcie nie te cztery ściany
podejrzewam ze dla Ciebie to super prezent (ja nie lubię sportu ale byłam przeszczęsliwa jak tż kupił mi maszynkę do robienia wzorków na paznokciach )
i wszystkiego naj, dla Ciebie Archnita też

Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
Mój mąż negocjuje dziś cenę wózka w pracy Ponoć jego kierowniczka chce sprzedać Mutsy urban rider 3 w 1, w fajnym stanie, a to dobry wózek, więc może akurat W ogóle nie mogę narzekać- bardzo jest wszystkim przejęty, gada do synka, myśli już przede wszytskim o nim i żąłuje że nie może chodzić do szkoły rodzenia- bo pracuje codziennie od 8 do 21Ale zapowiedział już że na porodzie jak najbardziej będzie
super że się tak angażuje, mój brzuszek i gadanie do niego tak, ale zakupy to już nie a poza tym jest czas

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Oj jak tu cichutko.
Pozdrowienia dla wszystkich i miłego weekendu.
Jutro jadę do kardiologa z moim mega pulsem, więc proszę o kciuki (mam nadzieję, że serduszko okaże się być O.K., bo wcale nie chce mi się jechać do porodu aż do Krakowa).
trzymam w takim razie kciuki

pewnie znów mi coś wcięło
miałam napisać do kogoś o tardum verde ja raz kupilam zamiennik(?) septolux i moim zdaniem (przynajmniej na ból gardła) lepszy od tardum

ja z zakupów nie zbyt zadowolona, umówiłam się z kuzynką a ona przyjechała z koleżanką i chyba chciała się przed nią popisać i mówiła że jestem gruba i szeroka
kupiłam sobie tunikę (małż powiedział ze mogę chodzić w samej tej tunice ) zdjęcia niżej
dla dzidziula nic nie kupiłam bo małża załadowałam zakupami i nie chciał ze mną chodzić
sprzedałam już blender (nie zbyt mnie satysfakcjonuje cena ale cóż) jak kasa wejdzie na konto to zrobię zakupki na all
ps jakie kupujecie prześcieradło? frotte czy bawełna?
a i chciałam się pochwalić, udało mi się upolować proszek Lovella tanio, był przeceniony ale się bardzo opłacało, pochwaliłam się tym zakupem teściowej to powiedziała że pewnie proszek nie ma krótki termin przydatności
bluzka nie prasowana, bo mi sie nie chcialo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 03062011084.jpg (119,5 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 03062011085.jpg (107,9 KB, 40 załadowań)
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

Edytowane przez mucka21
Czas edycji: 2011-06-03 o 21:34
mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 21:32   #2108
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Dobry wieczor.

Jestem z powrotem.

Archinta o Lousanne- wszystkiego najlepszego.

Cotynato- wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycie. Piekny upominek od Tz-ta.

Agnyska, w koncu znajdzie sie sie rozwiazanie i bedzie dobrze
Odpowiem na to co pamietam:
- na polog przez kilka dni uzywalam niemal pieluch, tak z 4-5 dni, potem duze podpaski. Ja lubilam te grube bo lepiej bylo mi siadac.
- wkladki laktacyjne mialam jednorazowe, najchlonniejsze, a i tak nie zaqsze dawaly rade, ale mialam mleka jak mleczna krowa. I nosilam je az skonczylam calkowicie karmic.
- ja przytylam juz te dyszke. I ze szpitala wyszlam z Kuba z taka waga jak przyszlam do porodu, bo tak spuchlam.

W srode mam usg polowkowe i mam nadzieje dowiedziec sie kto we mnie siedzi.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72

Edytowane przez Ulcia2512
Czas edycji: 2011-06-03 o 21:36
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 21:37   #2109
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Ale się dzisiaj wzruszyłam.
Wiecie co ? Dostałam wielki bukiet kwiatów od kolezanek z wizażu z wątku butowego taki piękny i cudowny... ahhh

W ogóle chciałam zrobić swoje zdjęcia, ale zepsuła mi się karta od aparatu tak więc pochwalę się pokazując ich zdjęcie haha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwaituszki.jpg (57,5 KB, 58 załadowań)

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 21:46   #2110
thelilah
Zadomowienie

mucka ładniutka tuniczka
a kuzynką się nie przejmuj...

cotynato piekny bukiet
Stary 2011-06-03, 21:52   #2111
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
No my sie wlasnie tez szykujemy na ta masakre, jest jeszcze 26 stopni na dworze
wróciliśmy właśnie- się zmachałam
a wy jak tam???
Cytat:
ehh a ja taki pepsoholik i sobie odmawiam a tak mnie kusi
ja tez- i nie potrafię sobie odmówić
Cytat:
Archinta, Lausanne - spełnienia marzeń, a szczególnie tego jednego

U mnie kolejny dzień podłego nastroju, dziś tym gorzej, że czuję się kompletnie wypompowana przez tę pogodę. Miałam się wyżalić, ale taki węzeł mi się zrobił życiowy, że nie mam kompletnie siły się z nim zmagać. Ani nie chce mi się o tym myśleć. Gdzie nie spojrzę, tam źle...
.
dz

nie smutaj sie aż tak- proszę
w końcu słonko zaświeci specjalnie dla Ciebie
Cytat:
nie mow nic o nadwadze, nie ma tu chyba jeszcze zadnej ktora by przytyla 10 kg jak ja
Ty nie rób konkurencji naszemu wielorybkowi- kujonkowi anci
A mi tez już niewiele brakuje do 10 kg- termin mamy podobny, a przypomnę tylko, że ja kurdupel
Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
i wszystkiego naj, dla Ciebie Archnita też

ja z zakupów nie zbyt zadowolona, umówiłam się z kuzynką a ona przyjechała z koleżanką i chyba chciała się przed nią popisać i mówiła że jestem gruba i szeroka
....
dz
a ta kuzynka jakaś perfidna- zazdrosna bo Ty kochana za✂✂✂iście wyglądasz- jakbym była facetem to bym się zaśliniła na widok tych zdjęć co załączyłaś
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ale się dzisiaj wzruszyłam.
Wiecie co ? Dostałam wielki bukiet kwiatów od kolezanek z wizażu z wątku butowego taki piękny i cudowny... ahhh

W ogóle chciałam zrobić swoje zdjęcia, ale zepsuła mi się karta od aparatu tak więc pochwalę się pokazując ich zdjęcie haha
O jak miło!!!

A zdasz nam w końcu relację??????????
Po zaręczynach też milczałaś
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:07   #2112
kapka
Zadomowienie

uff..artykuł mnie troszke uspokoił http://www.zapytajpolozna.pl/ciaza/r...u-dziecka.html

..teraz sobie jakos tłumacze te nadkilogramy

miłego wieczorku..

Agnyska-oj, mam nadzieje,że z czasem i u Ciebie sie wyklaruje i wyjdzie słoneczko.Mocno za to trzymam kciuki..

Mucka- tuniczka śliczna, a figurka śliczna ta Twoja kuzynka to zazdrosna i ślepa jak kret:PP
Co do skurczów łydek tez tak mam że potem bola jakbym miała zakwasy, czasami taki stan utrzymuje się nawet cały dzień..niestety

LIVE,LOVE,LIFT.

:5

Edytowane przez kapka
Czas edycji: 2011-06-03 o 22:17
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:13   #2113
lausanne
Wtajemniczenie

no i Archinta nadal nie wiem kiedy masz te urodziny. Ale życzenia złożę Ci jutro Będę miała pretekst żeby wlączyc kompa przed wyjazdem nad jeziorko
Dziś byłam tez nad jeziorem - K. pierwszy raz w życiu. No i spodziewałam się wybuchu radości albo że będzie się troszkę bał no nie wiem Po prostu spodziewałam się jakiejkolwiek reakcji. A moj syn po prostu wziął wiaderko, łopatkę, usiadł w wodzie przy brzegu i zaczął się bawić jakby robił to całe życie Śmieszy mnie czasem

aaa Archinta ja miałam to clo jakoś wspomagająco, bo miałam posiew, wyniki na co te bakterie w pęcherzu są wrażliwe i dostałam antybiotyk. A clo nie wiem po co - nie wnikalam Ale mam zaufanie do gina więc czasem nie dopytam...

Caltea ogromne kciukasy kochana

dziękuję wszystkim też za życzonka, no i Asia póki dzień się nie skończył to życzę też wszytskiego dobrego dla Twojego małża. Też pamiętam że ma urodzinki dzisiaj

Cotka super sprawaz tym bukietem No i właśnie może byś cos więcej powiedziała?

Lula za to co napisałaś

acha, ja też dziś zjadłam ogromną pizzę więc mi tu nie pisać że to źle
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:16   #2114
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
wróciliśmy właśnie- się zmachałam
a wy jak tam???

ja tez- i nie potrafię sobie odmówić

dz

nie smutaj sie aż tak- proszę
w końcu słonko zaświeci specjalnie dla Ciebie

Ty nie rób konkurencji naszemu wielorybkowi- kujonkowi anci
A mi tez już niewiele brakuje do 10 kg- termin mamy podobny, a przypomnę tylko, że ja kurdupel

dz
a ta kuzynka jakaś perfidna- zazdrosna bo Ty kochana za✂✂✂iście wyglądasz- jakbym była facetem to bym się zaśliniła na widok tych zdjęć co załączyłaś

O jak miło!!!

A zdasz nam w końcu relację??????????
Po zaręczynach też milczałaś
Zrobilismy rundke wokol osiedla i na tym koniec, komary mnie zeżarły jaki kurdupel, przestan, ja tez nie grzesze wzrostem a dooopsko mi rosnie i rosnie i w ogole zauwazylam jedna rzecz-mam lustrzycę - zeby zobaczyc swoja brzoskwinke musze podejsc do lustra albo wziac lusterko, zeby sobie przypomniec jak wyglada
Stary 2011-06-03, 22:23   #2115
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Zrobilismy rundke wokol osiedla i na tym koniec, komary mnie zeżarły jaki kurdupel, przestan, ja tez nie grzesze wzrostem a dooopsko mi rosnie i rosnie i w ogole zauwazylam jedna rzecz-mam lustrzycę - zeby zobaczyc swoja brzoskwinke musze podejsc do lustra albo wziac lusterko, zeby sobie przypomniec jak wyglada
ot tak żeby sobie przypomnieć? Tak Ci się tęskni?
ja na szczęście wszytsko jeszcze widzę, dzis bez problemu sama sie ogoliłam
Stary 2011-06-03, 22:26   #2116
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
no i Archinta nadal nie wiem kiedy masz te urodziny. Ale życzenia złożę Ci jutro
Kochana - wczoraj- 02.06

Pisałam, że jestem dzień "starsza" od Ciebie, więc musiałam sie przeca urodzić wcześńiej
4 jest po 3 - więc odpada

Cytat:
Dziś byłam tez nad jeziorem - K. pierwszy raz w życiu. No i spodziewałam się wybuchu radości albo że będzie się troszkę bał no nie wiem Po prostu spodziewałam się jakiejkolwiek reakcji. A moj syn po prostu wziął wiaderko, łopatkę, usiadł w wodzie przy brzegu i zaczął się bawić jakby robił to całe życie Śmieszy mnie czasem

aaa Archinta ja miałam to clo jakoś wspomagająco, bo miałam posiew, wyniki na co te bakterie w pęcherzu są wrażliwe i dostałam antybiotyk. A clo nie wiem po co - nie wnikalam Ale mam zaufanie do gina więc czasem nie dopytam...
widać Konradek luzak totalny

A widzisz- o antybiotyku tam nie pisałaś- tylko ta clotro- co mi sie nijak nie łączyło z zapaleniem pęcherza Teraz jest ok.

Cytat:
a też ost mówiłam małżowi, że nie widzę brzoskwinki- to patrzy z tą swoją zdziwiona- głupkowata minką- no to walnęłam- lustrzyce mam- wybuchnął śmiechem

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:

ja to chciałabym na L4 zacząc chodzić na basen- będzie się trzeba nauczyc golić na czuja
Stary 2011-06-03, 22:29   #2117
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no gole sie caly czas bo mam swietny patent na to, ale jej nie widze w pelnej okazalosci i Ci powiem ze brakuje mi mojej cipci noooooo

Cytat:
Kochana - wczoraj- 02.06

Pisałam, że jestem dzień "starsza" od Ciebie, więc musiałam sie przeca urodzić wcześńiej
4 jest po 3 - więc odpada

widać Konradek luzak totalny

A widzisz- o antybiotyku tam nie pisałaś- tylko ta clotro- co mi sie nijak nie łączyło z zapaleniem pęcherza Teraz jest ok.

a też ost mówiłam małżowi, że nie widzę brzoskwinki- to patrzy z tą swoją zdziwiona- głupkowata minką- no to walnęłam- lustrzyce mam- wybuchnął śmiechem

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

ja to chciałabym na L4 zacząc chodzić na basen- będzie się trzeba nauczyc golić na czuja
Ja jak pojde na L4 to juz chyba bede za duza na basen bo zamierzam tak isc w sierpniu, ale teraz zaczne chodzic, podobno super sprawa, gin tez mi nawet polecala aaaa i mowila ze to super na sen bo woda wyciaga bardzo, sama moglam o tym tez pomyslec i bede chodzila w dwuczesciowym stroju z bebzolkiem na wierzu, byle cipcia byla ogolona a nie na sarenke:h ahaha:
Stary 2011-06-03, 22:33   #2118
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no gole sie caly czas bo mam swietny patent na to, ale jej nie widze w pelnej okazalosci i Ci powiem ze brakuje mi mojej cipci noooooo

Cytat:
Ja jak pojde na L4 to juz chyba bede za duza na basen bo zamierzam tak isc w sierpniu, ale teraz zaczne chodzic, podobno super sprawa, gin tez mi nawet polecala aaaa i mowila ze to super na sen bo woda wyciaga bardzo, sama moglam o tym tez pomyslec i bede chodzila w dwuczesciowym stroju z bebzolkiem na wierzu, byle cipcia byla ogolona a nie na sarenke:h ahaha:
No ja już mam spory bebzon Tyle go nie było a jak wylazł to wylazł I właśnie mam zgryz ze strojem kąpielowym- nie lubię 1 częściowych, ale w 2 to nie wiem czy się komfortowo będę czuła z takim brzuchaczem
Już starczy,że straszyć będę udźcami pokrytymi mega cellulitem
Stary 2011-06-03, 22:37   #2119
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:

No ja już mam spory bebzon Tyle go nie było a jak wylazł to wylazł I właśnie mam zgryz ze strojem kąpielowym- nie lubię 1 częściowych, ale w 2 to nie wiem czy się komfortowo będę czuła z takim brzuchaczem
Już starczy,że straszyć będę udźcami pokrytymi mega cellulitem
No to juz zalezy w czym bedziesz sie czula najlepiej oj, gdybys Ty widziala moj cellulit i rozstepy na doopsku i udach ..nawet na rzęsach juz mam i jeszcze to trzesienie pośladami
Stary 2011-06-03, 22:38   #2120
archinta
Zakorzenienie

lulla- sisi - moja- właśnie popatrzyłam sobie na Twój suwaczek- mi tez wychodzi dokładnie 23 tydz i 1 dzień (wg ost @ bo u ginki to różnie )

Ja mam w ulubionych taki suwaczek

Ciekawe jak będzie z naszym rozpakowywaniem sie???

Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2011-06-03 o 22:41
Stary 2011-06-03, 22:38   #2121
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Nie ma co opowiadać Ale niedługo zbiorę wszystkie wpisy i będę mogła wreszcie sobie z wami siedzieć i siedzieć i gadać

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 22:39   #2122
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
No to juz zalezy w czym bedziesz sie czula najlepiej oj, gdybys Ty widziala moj cellulit i rozstepy na doopsku i udach ..nawet na rzęsach juz mam i jeszcze to trzesienie pośladami

proszę przestań

Stary 2011-06-03, 22:39   #2123
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
no nie mogę

a jakiż to patent? u mnie jeszcze nie jest tak źle, daje radę, ale fakt faktem brzuch rośnie a co będzie w 8,9 miesiącu
Stary 2011-06-03, 22:40   #2124
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Nie ma co opowiadać Ale niedługo zbiorę wszystkie wpisy i będę mogła wreszcie sobie z wami siedzieć i siedzieć i gadać
weź bo normalnie
zbiorowym fochem rzucimy- zaraz zacznę namawiać towarzycho!!!!
Stary 2011-06-03, 22:41   #2125
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
lulla- sisi - moja- właśnie popatrzyłam sobie na Twój suwaczek- mi tez wychodzi dokładnie 23 tydz i 1 dzień (wg ost @ bo u ginki to różnie )

Żartujesz??? Ohhhh Sisela ale fajnieeeee wiedzialam: znak zodiaku, grupa krwi no i jeszcze ten sam termin
Stary 2011-06-03, 22:43   #2126
lausanne
Wtajemniczenie

Ewelinka to w tym roku wyjątkowo będziesz obchodzic urodzinki 4-ego ok? bo wczoraj i tak mnie chyba nie było...

a o brzoskwinkach i innych nie będę z Wami dzis dyskutować Najchętniej dziś bym swoją amputowała albo nawet i wyrwała zębami. Byle nie swedziało

poza tym żegnam się na dzisiaj - świętujemy z mężuskiem Pewnie partyjką w jakąś komputerową grę
Stary 2011-06-03, 22:43   #2127
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Żartujesz??? Ohhhh Sisela ale fajnieeeee wiedzialam: znak zodiaku, grupa krwi no i jeszcze ten sam termin
no dokładnie- dopiero teraz się zorientowałam - wiedziałam, że jestesmy gdzieś obok siebie z terminem- ale , że tak równiutko to nieźłe - zedytowałam mój post wyżej- wkleiłam mój suwaczek
Stary 2011-06-03, 22:45   #2128
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:

proszę przestań

ja serio mowie

Cytat:
no nie mogę

a jakiż to patent? u mnie jeszcze nie jest tak źle, daje radę, ale fakt faktem brzuch rośnie a co będzie w 8,9 miesiącu
No wiesz, na odwrócona surikatke, kladziesz sie w wannie, robisz rozkrok i w pozycji półleżącej
Stary 2011-06-03, 22:45   #2129
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Ewelinka to w tym roku wyjątkowo będziesz obchodzic urodzinki 4-ego ok? bo wczoraj i tak mnie chyba nie było...

a o brzoskwinkach i innych nie będę z Wami dzis dyskutować Najchętniej dziś bym swoją amputowała albo nawet i wyrwała zębami. Byle nie swedziało

poza tym żegnam się na dzisiaj - świętujemy z mężuskiem Pewnie partyjką w jakąś komputerową grę
spoko
prezenty tez będę przyjmowała także wiesz- nic straconego

to miłego świętowania
Stary 2011-06-03, 22:51   #2130
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:

Oj bidulko raz jeden jedyny tak mialam, myslalam ze sie zadrapie na smierc, drapanie przynosilo mnie straaaszna ulge ale juz po paru sekundach bylo jeszcze gorzej a przemywasz sobie moze rumiankiem? jest dobry na te rzeczy no i ta cudowna masc to milego wieczorku

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Sisela, ja cos czuje ze urodzimy przed terminem chwilke, wiesz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości