|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Wtajemniczenie
|
'Waiting for love to walk throught the door. Czekam na miłość, która stanie w moich drzwiach. I can't compete with a memory. Nie mogę konkurować z wspomnieniami. I really need you in my life Cuz things ain't right. Naprawdę potrzebuję Cię w moim życiu Bo sprawy nie idą dobrze. Dreaming of tryn'a the perfect romance Marzę o skosztowaniu idealnej miłości. People get drugs. people fall in love. Ludzie biorą narkotyki. Ludzie się zakochują. You have no new messages. Nie masz nowych wiadomości. Love is more than just your name. Miłość jest czymś więcej niż po prostu twoim imieniem.' |
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
zła kobieta ma to do siebie, że mężczyźni wracają do niej na kolanach.
było dobrze. potem zachciało nam się kochać. chodź namieszam ci w życiu. miłości się nie szuka. na miłość się czeka. mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyć.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2011-06-03 o 14:06 |
|
|
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
Możesz wypierać się tego że się znamy, ale pomimo
tego i tak w głębi serca będziesz wiedział że jestem najlepszą rzeczą jaka Cie kiedykolwiek spotkała. I tak mnie kochasz- Jedno zdanie a przywołuje tyle wspomnień Życie po życiu? Jeżeli to prawda to w poprzednim wcieleniu musiałam bardzo nagrzeszyć. Po co nam słowa skoro potrafimy nimi tylko ranic? ehh przy mnie nawet kaktus zgnił (a myślałam że to niemożliwe) więc czemu wszystkich dziwi że nie potrafię pielęgnować związku? Czy to przypadek że pisząc do Ciebie w piosence, która akurat leciała w radiu zaśpiewali słowo idealnie Ciebie opisujące a dokładniej 'idiota' ______ stęskniłam się za wami talenciary <3
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#3154 |
|
Przyczajenie
|
pamięta ktoś jeszcze ? __________________![]() dziwki, szmaty, frajerki.. to właśnie jest twoje towarzystwo. fałszywizm - tego można się spodziewać po każdej przyjaciółce po tej mniejszej i większe. jeśli wszystkie chłopaki, których poznam mają być tacy jak ty to ja dziękuje za miłość. lubię cię bardziej niż mojego najlepszego przyjaciela. czy to nie dziwne? jak będziesz wolny to zadzwoń.. tam w twoim sercu jest jeszcze mój numer telefonu po ostatnim razie. albo będziesz ze mną, albo będę odstraszać od ciebie każdą dziewczynę, która się nawet na ciebie spojrzy .
Witaaaam jestem ponad to. jestem ponad ciebie. jestem ponad miłość. Edytowane przez Coold Czas edycji: 2011-06-03 o 20:40 |
|
|
|
#3155 |
|
Rozeznanie
|
tak bardzo chcesz mnie nie znać, że staje się to twoją mantrą. żadne słowo obecne w języku polskim nie opisze stanu w którym znajduje się człowiek bezsilny ten tęskniący. palcami wkradł się w zakamarki jej serca, łaskotało. nie wiedziała, że kolejnym ruchem będzie rozerwanie jej serca. stajesz na palcach sądząc, że sięgniesz księżyca, dosięgasz? obcuję ze swymi myślami zbyt długo. mężczyzno! jeśli chcesz niesamowicie ekscytującej, pełnej namiętności i niebezpieczeństwa historii, która pobudziłaby Twój testosteron po prostu zrób coś w tym kierunku. wyjdź skoro nie mogę cię kochać.
|
#3156 |
|
Rozeznanie
|
"Słyszałam, że Twoje marzenia się spełniły,
Podejrzewam, że ona dała ci to, czego nie dałam Ci ja. /I heard that your dreams came true, Guess she gave you things I didn't give to you, To nie w twoim stylu powstrzymywać się i chować się przed światłem. /It ain't like you to hold back or hide from the light. Zaledwie wczoraj było najlepszym czasem naszego życia. /Only yesterday was the time of our lives. Urodziliśmy się i wychowaliśmy w letniej mgle, związani niespodzianką naszych dni chwały. /We were born and raised in a summer haze, Bound by the surprise of our glory days."
|
#3157 |
|
Przyczajenie
|
`Tego dnia dostrzegłam na swoim ciele rany spowodowane jego dotykiem. Nie był szczery.` `Może kochał mnie za mało, za lekko, zbyt zwiewnie, zbyt zwinnie, zbyt niedostrzegalnie, zbyt ulotnie, zbyt skrycie. Może też w ogóle.`
|
|
#3158 |
|
Przyczajenie
|
,,It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along My heart is full and my door's always open You come anytime you want." nie zawsze w życiu są tęcze i motyle kompromis zbliża nas do siebie moje serce jest przepełnione a drzwi zawsze otwarte możesz przyjść kiedy chcesz ,,Know all of the things that make you who you are I know that goodbye means nothing at all" znam wszystkie rzeczy które czynią Cię taką jaką jesteś wiem że do widzenia nic nie znaczy ,,Czasem spotka sie kogos, powie slowo, a ty zamiast chodzic ta droga, wolisz zostac z nim." ,,Spending my time Watching the days go by Feeling so small I stare at the wall Hoping that you think of me too" Tracę swój czas Patrząc jak mija dzień Czując się tak mała Wpatruję się w ścianę Mając nadzieję, że myślisz o mnie ,,Kiedy tak jedziesz sam tramwajem Skąd możesz wiedzieć to że Jedna taka szansa Zdarza się jeden raz na sto Jeden raz na sto? JEDEN RAZ NA STO!" |
|
|
|
#3159 |
|
Wtajemniczenie
|
koniec ery optymizmu
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
' - 1 + 1 = 0 proste : moje zakochane serce + twoje obojętne = nic.
i mieć oprócz kota kogoś komu mogę powiedzieć 'kocham Cię'. -dlaczego nie odbierałaś? -tańczyłam do mojego dzwonka. -ulubiony kolor? -niebieski. -bo niebo? -nie, bo Jego oczy. pier*olona odległość, która niszczy wszystko. płaczesz, bo myślisz, że masz powód.ale masz też sto powodów, aby nie płakać. i ten niepohamowany uśmiech kiedy wciskasz mi w dłoń kapsel od tymbarka ' wyjdziesz za mnie?' mam nadzieję, że nasza historia skończy się jak każda bajka czyli ' żyli długo i szczęśliwie ' . -jesteś piękna. -a Ty jesteś pijany. zastanawia mnie tylko to czy chociaż raz pomyślałeś ' ku*wa, brakuje mi Jej ! ' czasem czekam na głupiego sms'a, wiadomość na gg tylko po to by dowiedzieć się, że tęsknisz. i gdyby nie fakt, że potrafię być wredna, sprytna i upierdliwa nie miałabym nic.ale gdybym miała fajniejszy tyłek, dłuższe nogi i całkowity brak szacunku do samej siebie, zapewne miałabym wszystko. wolę być szczera i bezczelna, niż miła i zakłamana. moje imię podoba mi się tylko w tedy, gdy On je wypowiada. nikt Cię nie podniesie, jeśli sam nie wstaniesz. myślałam, że nie okażesz się taki dupkiem, za którego wszyscy Cię mają. szkoda, że tak bardzo się pomyliłam co do Ciebie. '
|
|
#3161 |
|
Raczkowanie
|
Bycie z Tobą niszczy mnie...
Byłam pewna że jesteś tym na zawsze, Jedynym z którym mogę dzielić chwile. I iść cały czas, być z Tobą całe życie. Byłam pewna... Już nie wiem co do Ciebie czuję Moje serce wyje z bólu Kiedyś jesteś blisko I kiedy Cie nie ma. Chce odejść Choć pragnę być przy Tobie. ja pie.prze
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
"So how come when I reach out my fingers
It feels like more than distance between us To dlaczego , kiedy sięgam palcami Czuję więcej niż dystans między nami .. I bet California wishing on these stars for your heart for me Założę się, że Kalifornia życzy sobie od gwiazd twojego serca dla mnie" Rihanna - California King Bed "Mrok przyćmił resztki optymizmu, zrobiło się smutno,stres szarga myśli wyblakłe jak stare płótno. Twarze z przeszłości spacerują po mej głowie twarze, o których nie chcę i nie umiem zapomnieć..." |
|
|
|
#3163 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za wyróżnienia, laski! ;*
Brakuje mi tu opcji "lubię to" ![]() Opisy: raz jestem tą która nienawidzi tamtej za chwilę tamta nienawidzi mnie. wszystko ma dwa dna raz jestem ja raz nie ja. jestem taka jak mój wokół świat. miłość nosi ciemne okulary, nie pozwala dostrzec wad ani krytycyzmu sytuacji. podziękował. lody u magdy gessler. reflektujesz?
|
#3164 |
|
Raczkowanie
|
"
Ciebie mi nie wolno było mieć I te 4 godziny snu w zupełności mi wystarczyły, abyś mi się przyśnił Oczy tego pana, pamiętam zielone były I myślę ile jeszcze mam kredytu w Twoim sercu Bądź, bądź mi w ogóle. Bądź mi całością, światem, kosmosem, całym pieprz*onym życiem"
|
#3165 |
|
Raczkowanie
|
Gdybym wiedziała że tak trudno będzie puścić Twoją
rękę, nigdy bym jej nie dotkneła . Ostatnimi czasy ludzie stali się dla mnie odrażający. Zaczynam nienawidzić ich zachowań, głosów, spojrzeń. Oni żyją wokół mnie, a ja jestem zawieszona gdzieś pomiędzy. Wszystko mnie drażni i jest coraz mniej ważne, a łzy do oczu napływają coraz częściej. Każdego dnia po mojej głowie, snuje się myśl o pewnej osobie . Nie wiem co pije ale jeśli to miłość to proszę mi dolać . Co dziś podać ? Polecam siebie w pańskich ramionach Tęsknię za Twoim płomieniem w oczach... Płomieniem, który koił mój niepokój.... w Dzień kobiet, przyniosę mu kwiaty. i powiem : "- Pomyślałam, że przyniosę, bo z pana taka ✂✂✂✂a..." . ![]() nocy gwiaździstych, plaży piaszczystych i wina taniego mi się chce . Wydaje mi się, że serce ma czyste jak ja, ale w głowie straszny bałagan |
|
|
|
#3166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cornflower_ - w takim razie strasznie mi miło ; * Paralogiczna, Marsi89 - też uwielbiam, jak inni, zabieram powyższe ; * ______________________ " Napiszę na papierosie Twe imię. Dwa uzależnienia w jednym pakiecie. Uświadamiasz sobie jak bardzo kogoś kochasz, gdy nie umiesz opisać tego przy użyciu słów. niech Twoje imię będzie na kapslach Tymbarka. Ona: Kim chcesz zostać kiedy dorośniesz? On: Twoim mężem. Ona: Obiecaj , że zaprosisz mnie w przyszłości na swój ślub. On: Obiecaj , że przyjmiesz zaręczyny. Są osoby, dla których będę się uśmiechać mimo łez w oczach. "
|
|
|
#3167 |
|
Rozeznanie
|
krysztalik, Paralogiczna, ciiri, kamisha ♥♥
'Czułam się bardzo samotna przy nich wszystkich... Miłość nie jest całkowicie ślepa, ale cierpi na daltonizm... Piosenka się skończyła. Wpatrujesz się w puste miejsce na przeciwko, potem w talerz, nakrycia, wino, którego nikt nie tknie bo jesteś sama. Twoje ramiona opadają, głowa pochyla się. Odstawiasz kieliszek, zasłaniasz twarz rękami i płaczesz bo jesteś sama. Chyba właśnie po tym można poznać ludzi naprawdę samotnych... Zawsze wiedzą, co robić w deszczowe dni... Czy można przestać kochać niebo tylko dla tego, że czasem jest burza? Czy kiedykolwiek tak naprawdę miałeś szansę spotkać kogoś kto cię potrzebuje? Ten świat ma samego siebie..' Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-06-04 o 16:20 |
|
|
|
#3168 |
|
Raczkowanie
|
skończyło się szybciej niż się zaczęło.
patrzył na nią takim wzrokiem , jakby zwariował z miłości poranna kawa i papieros na balkonie w szortach i za dużej koszulce - idealne rozpoczęcie dnia a teraz księżniczka wyszła z bajki by wypić piwo i palić fajki. czasami odrzucenie nie jest najgorsze, czasami na drodze jest jeszcze rodzina.
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2011-06-04 o 19:36 |
|
|
|
#3169 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam, nie jestem na bieżąco, jeśli coś było to dziękuję z całego serducha <3 ;*
Nie ważna jest pora roku czy dnia, twoje oczy zawsze patrzą tak, jakby właśnie się zakochiwały. Bliskość jest wtedy gdy, nawet będąc daleko, czuję na skórze twoje ciepło.
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i vice versa / choć aktualnie nie mogę go ustawić, to jednak ten opis zabieram, bo, kto wie... za sto lat już go nie odnajdę ![]() Dziękuję, Ty także. + Paralogiczna Krysztalik Kamisha Marsi89 - jesteście wspaniałe PARALOGICZNA mistrz.____ Czy masz już takie ramiona, w które uciekasz kiedy się boisz? [...] więc jesteśmy tutaj oszukując własne serca Choć wielką czuję miłość nie wystarczy mi jej dla nas Jak bardzo mogłeś mnie kochać? Na policzkach moich łzy nie są Ci bliskie Byłam tak zakochana jak tylko można być Dotknij moich ran; nie bój się do nich przyznać Ty i Twoja miłość jesteście tak daleko, ale kiedy zamykam oczy czuję jak oplatają mnie Twoje dłonie i łapię spokojny oddech Czy wiesz, jak to jest wzbić się ponad ziemię nie widząc pod sobą gruntu? Bez Ciebie moje noce są takie długie Zostań tak, uśmiechając się już zawsze
|
|
#3171 |
|
Rozeznanie
|
There's difference between true love and right love.
/Jest różnica między miłością prawdziwą, a tą dobrą./
|
#3172 |
|
BAN stały
|
Nieodkrytaxd, Paralogiczna cieszę się ze mam tu jeszcze dla kogo dodawać posty
Tylko we śnie nie tracę Cię z oczu, dotykam ustami.
Niemiłość. Tak, znam takie słowo, wysusza wargi. Tak, znam takie słowo. I prawda, że od ciebie. Zapaliłeś moje serce tak, jak zapala się zapałkę. czas sobie dać w pysk i przestać zamykać oczy z nadzieją, że to tylko sen/koszmar to czerwone gówno w mojej piersi zaczyna cuchnąć. pora się tego pozbyć. |
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
grise, agattee, Toogether93 <3 Tysiącami słów błagam Boga o Ciebie... wróć, a ja zacznę żyć na nowo. dziś znów zabrakło mi Ciebie.. nigdy nie mów zawsze. uczucia na wakacjach. |
|
|
|
#3174 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękujędziękujędziekuję; * ‘’I'm a victim of your smile. Jestem ofiarą Twojego uśmiechu Somebody dreams about you every single night Ktoś śni o Tobie każdej nocy. Take my hand tonight, let's not think about tomorrow. Złap mnie za rękę tej nocy, nie myślmy o jutrze. Have lost my teddy-bear, can I sleep with You ? Zgubiłam mojego misia-przytulankę, mogę spać z Tobą? I'm just trying to breathe and you're just all over me.. Po prostu próbuję oddychać, a ty jesteś wszędzie wokół mnie’’ |
|
|
|
#3175 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() " Z papierosem w ręku, sidząc na parapecie motywowała samą siebie do zmierzenia się z przeciwnościami losu Mężczyźni kłamią, ale zabijają robaki. Nie lubię robaków Życzył mi spełnienia marzeń niewiedząc, że życzy mi siebie Nienawidzę tęsknić za kimś, kogo nawet nie obchodzę Nigdy nie jest za późno na przeprosiny, czasem jest tylko za późno, by wybaczyć Lub po prostu siądźmy razem na peronie miłości, zwanym potocznie czwartym, popatrz mi w oczy jak nigdy i powiedz: lubię jak oddychasz Tu partia szachów, wychodzisz królem, prosto stawiasz wszystko, bo nie masz nic poza wolnością Przyjdzie pora, powiem chodź tu, spojrzę Ci w oczy i zaczniemy od początku "
|
|
#3176 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89, rumuneczkaxd - cudowne jeśli na końcu swojego życia powiesz : "wszystko co zrobiłam w życiu zrobiłam najlepiej jak potrafiłam" znaczy , że żyłaś dobrze. za mało czasu minęło, bym umiała bez emocji powiedzieć Ci jak jest, za dużo, by chciało mi się o tym gadać. Są takie chwile, sytuacje, ludzie, którzy sprawiają, że się rumienimy. Wstyd o tym powiedzieć głośno, ale często jest nam z tym dobrze. zawzięcie dążyła do autodestrukcji. wieczna uciekinierka, szukała sensu w roztrzaskanych lustrach. aby narysować szczęście, dużo kredek nie potrzeba. Ej skarbie! ✂✂✂✂✂✂✂e Twoje racje. Ja Cie ranię? Przecież to Ty masz w tym kwalifikacje! Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-06-05 o 00:03 |
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
' Posiadał najpiękniejsze oczy, najsłodsze usta,
cudowne usta i dar do ciągłego łamania Jej serca. mam ochotę polecieć do Jego domu i popatrzeć jak śpi. uśmiecham się już tylko emotikonami, i to już chyba z przyzwyczajenia. a Ona rozłożyła drżące ręce, otarła łzy jednorazową chusteczką higieniczną i powiedziała STOP miłości . zachowujesz się jak 3latek, który najpierw stawia babkę z piasku, rozdeptuje Ją, a potem płacze, że się roz*ierdoliła. próbuję wymyślić odpowiednie słowo na wyrażenie tego co czuję, i pierwsze co mi przychodzi na myśl to ' ku*wa ' . -ej księżniczko, w którym zamku straszysz? -książę, mas za małego konia, żeby tam dojechać . wieczorem kładąc się spać miała ochotę wejść pod łóżko, żeby potwór o którym w dzieciństwie opowiadała Jej mama mógł ją pożreć.'
|
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
Nienawidzę ciemności bo czuje się wtedy
nieswojo i mam ochotę się do ciebie przytulic Zamknij mnie na milion spustów w swoim sercu. Ciekawe czy w twoim sercu zostało jeszcze coś po naszej rzekomej miłości Spójrz na mnie dzisiaj jestem już tylko własną kreaturą Czas rozrywa nasze rany po to żeby polac je spirytusem Czasami dobre chęci nie wystarczają do zbudowania dobrego związku// Sometimes good intentions are not enough to build a good relationship Są chwilę kiedy jestem o krok od wybaczenia tobie, są również chwilę kiedy jestem o krok od skrzywdzenia ciebie. Są miejsca o których się nie zapomina, to właśnie tam noc jest dniem. Przegrałam w pijackiego pokera, spadłam że schodów i przelizalam twojego kumplami tylko po to żebyś w końcu mnie zauważył Nigdy nie jest zapozno na to żeby stracić miłość -wiem ze czasem wieczorami mi sie włącza funkcja LOVE ale nadal twierdze, ze czas przeżyty z tobą był czasem najpiękniejszym -Szkoda że tylko wieczorami działa ta fukcja chociaż moim zdaniem i tak ona od dawna jest popsuta. A twoje słowa? Były wypowiedziane przez ciebie już tyle razy że stały się bezbarwne i nic nieznaczące.// ehh niestety z reala Bruno Mars miał Grenade i Tiao Cruz miał Dynamite, więc obaj rzucali nimi w Katy Perry, która eksplodowała jak Firework. huk był tak głośny, że Black Eyed Peas zapomnieli The Time, podczas gdy Rihanna miała zaniki pamięci i biegała mówiąc What's My Name. Eminem spojrzał wokoło i rzekł I'm Not Afraid, to Willow Smith zaczął Whip Her Hair, z wystraszonymi Far East Movement, którzy zaczęli latać jak G6. Nelly potem obudził się i westchnął, ze to Just A Dream. // moblo
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#3179 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 ależ oczywiście. uwielbiam to uczucie, kiedy pisząc z tobą uśmiecham się do ekranu.
selektywnie patrząc przez pryzmat suchej oceny, mogę ewidentnie stwierdzić, iż Twoja indolencja intelektualna nie obliguje mnie do prowadzenia dalszej konwersacji z Tobą. nie. wcale nie jestem hardcorem. nie lubie placków i nie dam kamienia i nie urwę. nie zgadnę co masz w środku. i co teraz ? uwielbiam w Tobie to, że to Twoje 'coś', które każda dziewczyna w Tobie widzi, jest tylko moje, tylko dla mnie..
|
|
#3180 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
Olu ja mistrzem? proszę Cię nie żartuj <3 pełzasz mi pod nogami, czekasz aż stanę na twój ogon byś mógł mnie zabić. wiem, że mnie nie chcesz. przez niego upadła na dno, jej ciało nie do opisania, już wrak się lepiej trzyma. gdyby mydło potrafiło zmyć wszystkie błędy i grzechy pewnie mój dzisiejszy prysznic trwałby o godzinę więcej. zeszłam na złą drogę, bo odszedłeś z mej drogi na wieki. tak mało serca jest w jego sercu, tak mało emocji w uczuciach mimo to kocham go. gdy czujesz się jak dzi*#ka za pewne powinnaś się takowo czuć. nigdy nie sprawił, że czuła się jak księżniczka mimo to czuła się jakby nosiła na głowie diadem. ciągasz za moje ścięgna jak za sznurki od marionetki. a nie mógłbyś mnie chociaż nie ignorować?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.