|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Lula bliźniaczko moja - tez nie znoszę kotow (ale nie lubię kiedy im się cokolwiek dzieje, bo przecież stworzonko czuje - więc Agnyska
za kocicę żeby szybko doszła do siebie), ale nie lubię mowić tego na głos bo dziwnie wszyscy reagują Ograniczam się tez do tego, że koty moich przyjaciół toleruję - o ile na mnie nie siadają i mnie nie drapią![]() Ja chcę nad jeziorko a mały spi juz od 12 - no jak zwykle tyle nie śpi to akurat dziś tak
Edytowane przez lausanne Czas edycji: 2011-06-04 o 15:18 |
|
|
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Dziewczynki, dziekuje za ciepłe słówka
Postaram sie wytrwać i wierzę, że się uda. Najgorsze znów to czekanie w niepewości do następnej wizyty. Mam nadzieję, że to rozwarcie nie będzie postępować... Najchętniej to nakopałabym sobie do tyłka, bo korci mnie znów gdzieś na wizytę iść w tym tygodniu. Mój Tż mówi tylko "keep cool" i każe nie panikować. Jak mu powiem, że może by się jeszcze gdzieś wybrać, to chyba mnie udusi... Ma dołączyć tu do mnie we wtorek.eeeehhhhh...tak naprawdę to mi wcale nie do śmiechu, ale cóż zrobic... aa2 - byłam u doca na Dworcowej (M.T.). Sprawił na mnie dobre wrażenie. Dokładnie mi wszystko wytłumaczył, poopowiadał o szyjkach jakie ich typy są, jakie kształty, zdjęcie dokładnie wyjaśnił itd itp Dziś z kolei przyszła sąsiadka (pielęgniarka) i pytała u kogo byłam. Jak powiedziałam, machnęła tylko ręką i przewróciła oczami ![]() i bądź tu człowieku mądrym... Agnysko, lousanne - tak, normalnie pracuję, bo jak to tej pory było wszystko ok.... Aiszka22 - no tę Nospę dał mi na twardnienie brzucha, bo stwierdził, że to nawet widoczne u mnie gołym okiem jaki twardy ten brzuchol. Mam nadzieję, że pomoże. Do teraz myślałam, że to w miarę normalne, że brzuch napięty...Nic nie bolało, góry mogłabym przenosić.... Jak Ci leki nie pomagają na to twardnienie, to jak można temu zaradzić jeszcze? ..acha, jestem dziś w 23+4 tc. Wszystkim solenizantkom STO LAT w szczęsciu, zdrowiu i miłości i życzę wam wszystkim miłego sobotniego popołudnia! Cieszcie się słoneczkiem
|
#2163 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zakupy, grunt to kupić coś wygodnego i w czym będziemy się czuć dobrze![]() Cytat:
mam nadzieje, że z Tż sobie wyjaśnicie wszystko, powiedz mu, że nie możesz się denerwować. I dobrze, że pojechałaś do lekarza, jesteś spokojniejszaCytat:
i Tobie kochana dobrego samopoczuciaAsiu a dzisiaj imprezka dla męża?? Co upichciłaś ciekawego??udanej imprezy ![]() Miłego popołudnia mamuśki
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no tolerancja musi byc a maluch pewnie zmeczony ta pogoda, u nas jest rzeźnia na dworze a na 18 mykamy na grilla do sasiadow i juz sie boje tego goraca
|
|
|
#2165 | |
|
Zadomowienie
|
witajcie
Cytat:
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Oczywiście miałam przeboje z panią profesor... zażyczyła sobie kwiatków w ramach podziękowania I generalnie powinna mi nie zaliczyć tego i liczyła, ze kobieta w ciąży poważnie podejdzie do tej sprawy (a co ma ciąża do studiów? ) ale suma sumarum zaliczyła - chociaż nie bardzo wiem co bo egzamin już dawno zdany był![]() lullaby_ml dobrze, że wizyta udana i o skurczach ta sama opinia co mojego gina agnyska81 mam nadzieję, że węzeł życiowy niedługo się rozplącze cotynato na pewno jest co opowiadać A bukiet śliczny![]() acelinka gratulacje 28tc ![]() spray faktycznie nie wpadłabym na to żeby plamę potraktować wrzątkiem No i gratulacje zakupu łóżeczka![]() Ellabailasola biedna ![]() No air najważniejsze, że wszystko ok z maluchem |
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Jenyy wchodzę tu co chwilę ale jednak nie mam sił nadrabiać.
Weźcie coś zróbcie żeby było po sesji. ![]() W ogóle noszę mokry zimny stanik. Ponoć dobre na jędrny biust. Mój już oklapnął lekko od ciężaru więc czas na reanimację
|
|
|
|
#2168 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po porodzie się obejrzę ![]() Cytat:
naszczęście istnieje masaż Cytat:
![]() ![]() dzis mi brzuch falował tak się wiercił jeszcze fajne uczucie, ale coś czuje że nie długo jak mi przywali z kopniaka to łezka w oku się pojawi ![]() Cytat:
ale fajnie że jest taki magazyn , można sobie poczytać ![]() Cytat:
a tak trafiłyśmy z dziewczynami na jakiegos durnego dziadka, który za każdym razem sprawdzajac nam projekt każe na wszsytko poprawiać ( a robimy wg jego wskazówek) i po kolei wszsytkim odrzuca projekty... ble Po szkole dziś jestem wypruta.. wróciłam to się położyłam bo mnie brzuch bolał...
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam młodego informatyka który jest beznadziejny. Muszę przez niego przedłużać sesję. Nigdy mu się nic nie podoba a jak już widzi jakiś zalążek dobrego pomysłu to każe poprawiać poprawiać aż w efekcie nosi się cały rok i ciągle mu czegoś brakuje.
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
..ale mi się zaczął dzisiaj paskudnie dzień, od rana boli mnie brzuch, z 3 razy miałam skurcze, ale plamień nie miałam a maleństwo sie rusza, więc może to od żołądka(lub nerwy)??Starałam się dzisiaj mało ruszać, jak jutro mi nie przejdzie to pojade na pogotowie.
|
#2171 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie widziałam go, ale ufam mężowi. I w końcu będę miała poczucie, że moje dziecko naprawdę coś ma. Po za tym ten wózek jest taki ładnyTak, płukałam i szałwią i dentoseptem, ale pod wieczór ból nasilił się tak, że łzy same ciekły z oczu, gorączka skoczyła mi do 40 stopni, dołączyło się podwójne widzenie i wymioty z bólu. Zaczekałam na tż-eta i pojechaliśmy na pogotowie stomatologiczne. O 22 , bo od 3 dni nic nie mogłam, tylko jak mocniej ścisnę zęby to boli. W poniedziałek kolejna wizyta. Ale dobrze, że nie boli aż tak i założyli jakiś antybiotyk.. A ja akurat bardzo dbam o zęby, nie wiem skąd takie coś się przyplątałoagnyska81 Też mam ostatnio jakieś takie podłe dni. Glowa do góry Cytat:
![]() Archinta, Lausanne - z tego wszytskiego nie złożyłam życzeń!!! wszystkiego najnajnaj, uśmiechu, słonecznych dni i tego co tylko sobie życzycie
Maluszek Edytowane przez kaileight Czas edycji: 2011-06-04 o 19:23 |
||
|
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiecie - wrociłam znad jeziorka a tu tylko kilka postów. Normalnie zaniedbanie
![]() kaileight ale przygoda Bardzo, bardzo współczuję, dobrze że to już za Tobą![]() kapka skurcze brrr po co one są mnie lekarz kazał leżec i brac nospę od razu przy skurczach. Odpoczywaj kochana jak najwięcej. Trzymam żeby jutro juz było dobrze |
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
ale miałam dziś fatalny dzień...
Mąż pojechał na ryby , wziął mój samochód, bo ma klimę i mi swój zostawił, pojechałam na chwilkę do sklepu 2 km dalej, wracając owczarek niemiecki taki duży dorosły mi pod machę wyskoczył uderzenie było, jechałam bez pasów, przecież to koło domu... Wyleciałam z samochodu, nie wiem czy to było pęknięte czy nie , gościo mnie zobaczył to chciał odrazu spisywać umowę o szkodę, ale nie wiem czy coś się zrobiło :/ dał mi numer do siebie, jutro mąż zobaczy autko to oceni. Ja się przetraszyłam a gościo to już totalnie... szczególnie pytał czy aby napewno dobrze się czuję... Już jestem spokojna, jest oki
|
|
#2174 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do naszej seksowności- mówię dziś małżowi, ze mam zamiar na basen chodzić- to zaraz powiedział, ze taki jeden kumpel, który mieszka blisko nas też na basen śmiga to mogłabym z nim- bo miałabym transport. A to taki kolega co to wiecie- żadnej nie przepuści. Rok temu w życiu by mnie nie puścił jakbym np. sama na coś takiego wpadła- a teraz chce nas umówić ![]() Cytat:
![]() no na pewno chciałabym taki w szpitalu oglądać... Cytat:
Ja mojej ostatnio robiłam bad. krwi i usg pęcherza i nerek (z badaniem przepływów) bo kocica ma już prawie 10 lat i bardzo częste problemy z pęcherzem. NA usg kiepściutko- nerki już mocno dystroficzne ale za to badanie krwi ok- wiec widać organizm sobie radzi. Powiem Ci, że ja też się bardzo przejmuję zwierzakami- były okresy gdzie badałam jej mocz co miesiąc. Teraz standardowo raz na pół roku (jak się nic nie dzieje, bo jak cos wyjdzie to częściej) no i raz do roku krew. Cytat:
![]() I się kochana tak nie stresuj Nie ma co tak latać co chwile po lekarzach- odpoczywaj- i zobaczysz będzie dobrze Cytat:
co do reanimacji- padłam Cytat:
Mam nadzieję,że minie Cytat:
zdrówka kochana i dzięki za życzonka Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Archinta, nawet tak mało to dużo. Aktualnie rozliczałam zamówienia i pół dnia mi zeszło. A jeszcze na przyglądy i pokaz sę szykuję to już w ogole masakra
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Rozeznanie
|
Małgosia jeju! ja to czytałam i się bałam czytać dalej , dobrze że już dobrze
dzisiaj jakaś masakra mi się dzieje z piersiami siedzę na łóżku przy kompie, pisał kolega na gg i tak się przechyliłam do przodu i oparłam o rękę, nagle czuję że jakoś mi w tą rękę mokro ja patrzę a tu taka plama na niej i koszulce mokra tak mi wyciekło z piersi, jeszcze takich wycieków nie miałamteraz czytałam wizaż, siedzę po turecku i jestem przechylona do przodu, a coś znowu zaczęła przemakać koszulka to ją tak podwinęłam do góry, a piersi były gołe, nagle patrze a tu mi kapie z jednego sutka na nogę
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zadomowienie
|
Dziś byliśmy na USG połówkowym
![]() Dzidzia zdrowa. Wszystko w najlepszym porządku. Zapomniałam tylko zapytać czemu jeszcze nie kopie. Pomachała nam łapką, a potem chyba stwierdziła "no sio mi już stąd" ![]() Pan doktor szukał i szukał i się nie doszukał... DZIEWCZYNKA moja torbiel zniknęła Powiedzcie mi jakim cudem wam tak skacze termin porodu. Ja mam niezmienny od początku. Nawet dziś jak wpisał w komputer datę ost @ to też w dokumentach mam to samo co zawsze. Cytat:
a ja jakaś ryba nie jestem. Boje się chodzić na inne tory jak widzę jak wysportowani faceci zasuwają kraulem, w tempie motorówki. wolę żeby mi któryś nie przywalił. Do kompletu po prysznicem ściągam wszystko, żeby się dokładnie umyć. Rozbrajają mnie dziewczyny które manewrują rękami pod kostiumem jednoczęściowym starając się umyć
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane...
Czytam Was czytam ale jakos czasu wiecej na odpisywanie brak.. Mielismy wreszcie dwa dni słoneczka to spiekłam sie jak burak ![]() Jestem dalej na antybiotyku i juz sie lepiej czuje... Alan tez dostał antybiotyk bo go zaraziłam ![]() 8 czerwca wylot do Włoch i mam nadzieje ze sie wykurujemy na dobre... ![]() aaa.....Kupiłam sobie strój kapielowy.. Dwuczesciowy oczywiscie ![]() (klasyczny, niebieski-moj ulubiony kolor )Mnie tam nigdy nie obchodzilo czy ktos sie na mnie bedzie gapił i czy innym przeszkadza w co sie ubieram ![]() 81 gosia...Gratuluje panienki mucka... Chyba musisz sie zaczac przezwyczajac do uzywania non stop biustonosza i wkładeczek ![]() MałgosiaM8..Dobrze ze nic powaznego sie nie stalo.. kaileight ..Widze ze nieciekawie sie narobiło z tym zabkiem... Ale dobrze ze juz nie cierpisz... Ella... Chyba nie bede orginalana ale tez powiem Ci zebys odpoczywala jak najwiecej i zobaczysz ze musi byc dobrze.... Archinta, Laussane... Sto lat kobiety !!! No air... Mam nadzieje ze u Ciebie tez w koncu bedzie lepiej Postaram sie do Was zajrzec przed wylotem ale teraz czeka mnie szykowanie Nienawidze pakowc walizek Zawsze ja musze spakowac wszystkich![]() I wcale to nie jest takie proste biorac pod uwage ze sa ograniczenia co do wagi walizki.......... ![]() Buziaczki kochane i nie piszcie za duzo
Edytowane przez kellysss Czas edycji: 2011-06-05 o 00:40 |
|
|
|
#2179 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry mamusie
Nie mam siły ani czasu Was nadrabiać od rana do wieczora siedzę z Filipem na balkonie, czy też nad jeziorkiem w cieniu ![]() Matko czy Wy też czujecie się jak takie słoniątka??? Nie przytyłam przecież wiele (na mojej wadze góra 3kg) a tak mi ciężko... po zakupach czuję się wypompowana ale po krótkim odpoczynku nabieram znów siły... Widziałam jak coś pisałyście o ruchach... ja też właśnie niekiedy bardzo się zamartwiam, bo są dni kiedy Amela mało się rusza No i jak na 23tydz - licząc od OM słabo ją czuję (?) raz czy dwa mi się zdarzyło że brzuch mi skakał a tak czuję tylko puknięcia ![]() Jutro wizyta bo jak zwykle chodzę już z duszą na ramieniu... Miłego dnia ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Właśnie spostrzegłam się że zaczęłam już 6miesiąc |
|
|
|
#2180 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze, że nic się poważnego nie stało i tylko tak to się zakończyło![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie martw się ja też czuje się jak słoniątko, albo kaczka na spacerze, a też niby około 3 kg dopiero na plusie takie widać uroki ciąży
|
|
#2181 |
|
Rozeznanie
|
Wogóle to dzień dobry wszystkim
Wczoraj wróciłam wieczorem padnieta z grilla, że nawet nie siadałam do kompa ale oglądałam za to ciekawy filmek "Kwiat pustyni", super![]() Zrobiłam sobie jednak dziś wolne od szkoły, a co cholera przez dwa semestry jeździłam prawie na wszystko, wiec teraz jako ciężarna moge troche odpuścić prawda Zresztą po 9 lece na jednodniową obniżkę bucikoów i myślę, że coś mi wpadnie nowego hihi![]()
|
#2182 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ja już od 7 na nogach. W Warszawie piękna pogoda. Dziś do 12:30 okupuję balkon nareszcie chwila wolnego
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zakończyliśmy dzisiaj 27tc Mój mąż jest okropny, obudził się o 7 i nie chciało mu się spać to mnie drażnił - wkładał mi paluchy do ucha i łaskotał po nosie Aa i chyba wybraliśmy imię i chyba będzie Michaś ![]() kaileight biedaczysko, ważne, że już Ci lepiej ![]() kapka mam nadzieję, że dzisiaj jest ok MalgosiaM8 współczuję przeżyć mucka21 nieźle masz U mnie wycieki zatrzymały się na pewnym etapie jakiś czas temu i narazie jest bez zmian.81gosia gratulacje córeczki Termin chyba skacze w zależności od wielkości dziecka Bo do tej pory u mnie, termin z usg zawsze był idealnie z terminem z @, a teraz mały jest spory i termin się przesunął.kasiuleczkakuleczka gratulacje 6 mc no i za jutrzejszą wizytę Też nie przytyłam dużo ale czuć już wagę brzuszka |
|
|
|
#2184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skacze bo po USg jest kalkulacja, czy dziecko jest mniejsze większe, w stosunku do rozwoju (obliczanym na podstawie OM), mi ostatnio coś wyszło że jest delikatnie większy, czyli na 23 tyg było 53% a w danym czasie powinnam mieć 50%, jakoś tak mi tłumaczyła ale i tak nie bardzi rozumiałam ![]() Cytat:
![]() Ja już tak obmyślam te imiona i już chwilę siedzą u mnie dwa amian, Daniel ![]() Dzięki za wsparcie dziewczynki Tak tylko i wyłącznie się zdenerwowałam Mąż wrócił wcześniej
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daniel też mi się podoba ![]() Pierwszy raz w ciąży wstałam rano i mam spuchnięte kostki I nie wiem czy wam pisałam ale zostaliśmy zaproszeni na wesele na 13 sierpnia Mama się śmieje, że mam sobie spakować torbę do szpitala do bagażnika i spokojnie iść się bawić
|
|
|
|
|
#2186 | ||
|
Zadomowienie
|
..ale dzisiaj pieknie, nóżki powysatwiam i poopale
.Brzuchatki: dziekuje , dzisiaj już sie lepiej czuje..obiecywałam sobie że już będe o sobie pamietać i troszeczke się sobą zajme, bo do tej pory starałam się normalnie funkcjonować i dopiero jak coć zapiekło , zabolało "przypominałam" sobie że przecież jestem w ciąży wiec powinnam delikatnie przystopować.kaileight-oj biedna dla mnie pójście do dentysty jest wyzwaniem , a co dopiero pogotowie stoamtologiczne ..ważne że już lepiej sie czujesz!!11 razy w nocy w łazience ![]() Cytat:
dobrze że Wam się nic nie stałoCytat:
Gratuluje 6 miesiąca i trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte, musi być dobrzeNatka-gratuluje 28 tygodnia co to 12 tygodni do końca, dopiero widziałyśmy 2 kreseczki a tu już praktycznie III trymetrMucka -musisz się już zaprzyjaźnić z wkładkami laktacyjnymi. A co do zakupów, bo mi sie instynkt planowania gniazda(czy jakoś tak To mój faworyt, zamawiam w najbliższych dniach: http://allegro.pl/11-el-posciel-120x...591478035.html jak Wam sie podoba? miłej niedzieli
|
|
#2187 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy któraś wie jak zamieścić zdjęcie na forum pomiędzy tekstem posta?
2 lata temu umiałam, a teraz nie udało mi się
Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2011-06-05 o 09:49 |
|
|
|
#2188 | |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za gratki i kciukasy
Natka gratuluję 28tc i zazdroszczę jesteś miesiąc więcej w ciąży ode mnie (zerknęłam, że termin masz na 4września) to masz jeszcze szanse urodzić w sierpniu ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
zdolna jesteś - ja na niczym się nie znam ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- A wiecie co z mamą zastanawiamy się nad założeniem sklepu internetowego... moja koleżanka parę miesięcy temu dostała dotację z UP na założenie sklepu internetowego... Siedzę teraz z mamą wieczorami i czytamy... Natknęłam się nawet na wizażu na wątek o zakładaniu firmy w ciąży, że macierzyński duży się dostaje czy coś... Och że też niektórzy mają taką wiedzę i smykałkę do interesów... nie to co ja ciemnotka
|
|
|
|
|
#2189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładna pościel )Cytat:
Też się coraz bardziej przekonuję do tego imienia |
||
|
|
|
#2190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko powyliczaj wszystko, przekalkuluj czy będzie to dochodowy interes Odzoeż miałam super, duńska marka Vila, gatunkowo bez zarzutu. Niestety u mnie w miście miałam za mało, że tak powiem stylowych klientek U nas mają powodzenie tylko chińskie tandetne ciuchy![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Słuchajcie ja już po łupach butowych Kupiłam sobie sandałki za aż 17 zł i klapki na basen za 6 hihih To się nazywają dobre zakupki A teraz wcinam loda śmietankowego w wafelku mniaaami
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

za kocicę żeby szybko doszła do siebie), ale nie lubię mowić tego na głos bo dziwnie wszyscy reagują
Ograniczam się tez do tego, że koty moich przyjaciół toleruję - o ile na mnie nie siadają i mnie nie drapią

Ma dołączyć tu do mnie we wtorek.

za zakupy, grunt to kupić coś wygodnego i w czym będziemy się czuć dobrze

mam nadzieje, że z Tż sobie wyjaśnicie wszystko, powiedz mu, że nie możesz się denerwować. I dobrze, że pojechałaś do lekarza, jesteś spokojniejsza
a maluch pewnie zmeczony ta pogoda, u nas jest rzeźnia na dworze a na 18 mykamy na grilla do sasiadow i juz sie boje tego goraca
I generalnie powinna mi nie zaliczyć tego i liczyła, ze kobieta w ciąży poważnie podejdzie do tej sprawy (a co ma ciąża do studiów?
A bukiet śliczny

mnie lekarz kazał leżec i brac nospę od razu przy skurczach. Odpoczywaj kochana jak najwięcej. Trzymam 
tak mi wyciekło z piersi, jeszcze takich wycieków nie miałam

, dzisiaj już sie lepiej czuje
..ważne że już lepiej sie czujesz!!