Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 17:29   #2221
DzastaW
Zadomowienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

cotynato Mi się aż tak ze ślubem nie śpieszy. Naszczęście to krótka ceremonia, więc wytrzymam z brzuszkiem =) Gdyby termin ślubu był z ponad tydzień później, to robiłabym tak by był wcześniej =)

Z sukienką to będzie problem, chociaż ostatnio widziałam ładną, może za dwa miesiące nadal będzie i się w nią zmieszczę =)))

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:14   #2222
kellysss
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Nie krzyczcie, bo będę płakać. Wiem, że może być nieregularnie, ale chodzi o to, że wcześniej czułam coś codziennie, w miarę systematycznie, a od kilku dni spokój i cisza... No a ja jestem panikara...

Cotynato, nie chciałabyś mojej pomocy, jestem tak roztrzepana, że wczoraj... przyszyłam skarpetkę (którą miałam zacerować...) do swojej nogawki... Potem wstałam i zaczęłam szukać tej skarpetki... Patrzę, a ona mi przy kolanie powiewa.

Ahahahah.......wygrałas z ta skarpeta.....:hah aha: Ale sie usmialam...
I nie martw sie zobaczysz ze dzidziolek po prostu ma leniwe dni...

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
z własnymi robótkami w stylu decoupage (już link podawałam jak te pierdółki wyglądają.... http://www.google.pl/search?q=decoup...B&ved=0CFQQsAQ)

No właśnie... musimy nauczyć się wystawiać rzeczy na allegro - wytestować czy będzie nam się ten interes opłacał...
Sliczne te wasze robótki....

Stary 2011-06-05, 18:22   #2223
lullaby_ml
Zakorzenienie

Czytam o tych waszych slubach cywilnych i masakra, jest ktoras ktora jeszcze jest przed slubem w ogole?
Stary 2011-06-05, 18:33   #2224
Ellabailasola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Bez przesady
Tzn rozumiem, że masz gorszy dzień i współczuję.
Ja sama też mam masakrę, jestem niewyspana, rozdrażniona, mam full roboty- tak że nie wiem w co ręce włożyć, ale nie ma sensu się dołować. Popłakałam sobie dzisiaj i żyjemy dalej. Polecam tę metodę.
heh...też mi się tak już zbiera od piątku... a tu człowiek nie u siebie, cały czas ktoś w domku. I nie chce rodzinki martwić (mamci w szczególności). Nie ma gdzie a tak mi sie czasem chce, to polecą dwie łezki i muszę ze sobą walczyć.
Ale metoda dobra! Mnie też pomaga. Takie "wewnętrzne oczyszczenie"

golgie Uszy do góry!

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Czytam o tych waszych slubach cywilnych i masakra, jest ktoras ktora jeszcze jest przed slubem w ogole?
...planujemy też niebawem...jeszcze tak mało konkretnie, ale koniecznie przed nadejściem dzidzi.
Potrzebne papiery już powyciągałam z urzęduZobaczymy...

O sukiencena przykład jeszcze nie myślałam, ale ostatnio tyję w takim tempie, że poczekam z tym pewnie na ostatnią chwilę
Stary 2011-06-05, 18:43   #2225
DzastaW
Zadomowienie

lullaby Ja jeszcze przed ślubem =)))

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

A Ja obtarłam dzisiaj Sobie potwornie palec (buty+piasek to złe połączenie) i teraz wariuje z nim bo non-stop boli =///

Stary 2011-06-05, 18:51   #2226
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
ja też przed i nawet nie mam w planach... chociaż myślimy już czasem co i jak ma wyglądać, ale konkretnych planów nie mam. póki co myślę tylko o dzieciaszku

zjadłam cały kubełek lodów i umieram... ale warto było pycha były
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:52   #2227
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellabailasola Pokaż wiadomość
heh...też mi się tak już zbiera od piątku... a tu człowiek nie u siebie, cały czas ktoś w domku. I nie chce rodzinki martwić (mamci w szczególności). Nie ma gdzie a tak mi sie czasem chce, to polecą dwie łezki i muszę ze sobą walczyć.
Ale metoda dobra! Mnie też pomaga. Takie "wewnętrzne oczyszczenie"

golgie Uszy do góry!

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

...planujemy też niebawem...jeszcze tak mało konkretnie, ale koniecznie przed nadejściem dzidzi.
Potrzebne papiery już powyciągałam z urzęduZobaczymy...

O sukiencena przykład jeszcze nie myślałam, ale ostatnio tyję w takim tempie, że poczekam z tym pewnie na ostatnią chwilę
Czyli jeszcze bedziesz żona przed urodzeniem dzidzi

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
lullaby Ja jeszcze przed ślubem =)))

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

A Ja obtarłam dzisiaj Sobie potwornie palec (buty+piasek to złe połączenie) i teraz wariuje z nim bo non-stop boli =///
No tak, ale chodzilo mi o to czy ktoras w ogole nie bedzie sie na gwalt spieszyla ze slubem przed dzidzia tylko zrobi to po urodzeniu
Stary 2011-06-05, 18:52   #2228
danika
Zakorzenienie

hej mamusie

dopiero dorwałam się do kompa wrociliśmy właśnie z małego niezaplanowanego wypadu do krakowa - byliśmy w ikei, kupiłam małej dwa ręczniczki z kapturkiem (takie
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30124730
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10124731)
i spiworek i strasznie jestem dumna z siebie

a jutro idę na tą całą krzywą cukrową....mam nadzieję, że nie wyjdzie mi cukrzyca

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Dziś byliśmy na USG połówkowym
Dzidzia zdrowa. Wszystko w najlepszym porządku.
Zapomniałam tylko zapytać czemu jeszcze nie kopie.
Pomachała nam łapką, a potem chyba stwierdziła "no sio mi już stąd"
Pan doktor szukał i szukał i się nie doszukał... DZIEWCZYNKA
moja torbiel zniknęła

super, że córcia zdrowa no i że juz nie masz torbieli

Powiedzcie mi jakim cudem wam tak skacze termin porodu. Ja mam niezmienny od początku. Nawet dziś jak wpisał w komputer datę ost @ to też w dokumentach mam to samo co zawsze.

mnie też się termin nie zmienia, najwyżej o dzień-dwa się przesuwa na usg, ale czasem dzieciątka rosną trochę szybciej albo wolniej niz ustawa przewiduje i wtedy sie przesuwa

Do kompletu po prysznicem ściągam wszystko, żeby się dokładnie umyć. Rozbrajają mnie dziewczyny które manewrują rękami pod kostiumem jednoczęściowym starając się umyć i zwykle kończy się u nich na biuście i brzuchun
też się rozdziewam pod prysznicem, ale u nas dużo dziewczyn się rozbiera, coraz więcej widzę

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość

[/COLOR]Słuchajcie ja już po łupach butowych Kupiłam sobie sandałki za aż 17 zł i klapki na basen za 6 hihihTo się nazywają dobre zakupki A teraz wcinam loda śmietankowego w wafelku mniaaami
gratulacje my dzis dokonaliśmy zakupu sandałków sportowych dla mężula bo pozazdrościł mi moich kupionych na ostatnim wypadzie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
znów się melduję, znów w dołku, no ale trzeba jakoś przez to przejść, nawet o dziecku nie mam siły myślećNigdy nie sądziłam, że będę się tak czuć, a już na pewno nie w ciąży
nie chcesz się wygadać? może by ci się zrobiło lżej...

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
No i znowu prawie nie czuję dziecka... Dziś dostałam może dwa kopniaczki, albo mi się wydawało... Zaczęłam czuć ruchy w 18 tc., byłam zdziwiona, bo to moja pierwsza ciąża i jestem dosyć hmmm "duża", więc nie spodziewałam się, że tak szybko to poczuję... No ale codziennie czułam kilka puknięć od środka (pisałam zresztą wtedy...), więc przyjęłam, że to dzidziuś... W dodatku wg usg mam łożysko na przedniej ścianie, więc teoretycznie mogłabym jednak mniej odczuwać ruchy, no ale ja naprawdę to czułam... A od kilku dni czuję zdecydowanie mniej tego, co wcześniej odczytywałam jako ruchy (a w piątek wogóle, więc poszłam na pogotowie, tak jak pisałam...) i nie wiem, może dzidziuś się jakoś obrócił...albo to przez tą pogodę (chociaż wcześniej też było gorąco...), jak wmawiały mi wszystkowiedzące babole w izbie przyjęć ("tak gorąco to dziecko śpi, albo ma mamę w du.pie"... ), w dodatku od jakiegoś czasu w całym ciele czuję swoje tętno... , normalnie wszędzie bije mi serce, w stopach, w brzuchu, pod gardłem, nie wiem o co chodzi...
nie martw się, na pewno małe ma dość tego upału - byłaś na usg, widziałaś, że się rusza moja też w tym gorącu jest mniej aktywna, kopie rano i wieczorem, a w ciągu dnia czuje tylko jak się przekręca czasem

a co do pulsu, mierzyłaś sobie ciśnienie? ja tak czasem odczuwam jak wypije za duzo kawy i cisnienie mam podwyższone.

Kellys baw się dobrze na wakacjach

Kasiuleczka fajne te wasze produkty chciałabym mieć jakieś zdolności plastyczne.... niestety chyba stałam w innej kolejce, tylko jeszcze nie wiem w jakiej

Lula super, że grill się udał
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:53   #2229
DzastaW
Zadomowienie

mmm... lody, pychota =))) Ja zabrałam narzeczonemu czekoladę =))) he he

Stary 2011-06-05, 18:54   #2230
danika
Zakorzenienie

Cytat:
C
No tak, ale chodzilo mi o to czy ktoras w ogole nie bedzie sie na gwalt spieszyla ze slubem przed dzidzia tylko zrobi to po urodzeniu
ja bym poczekała jakby mnie to dotyczyło najfaniej byłoby połączyć ślub i chrzciny
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 18:58   #2231
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
hej mamusie

dopiero dorwałam się do kompa wrociliśmy właśnie z małego niezaplanowanego wypadu do krakowa - byliśmy w ikei, kupiłam małej dwa ręczniczki z kapturkiem (takie

a jutro idę na tą całą krzywą cukrową....mam nadzieję, że nie wyjdzie mi cukrzyca

też się rozdziewam pod prysznicem, ale u nas dużo dziewczyn się rozbiera, coraz więcej widzę

gratulacje my dzis dokonaliśmy zakupu sandałków sportowych dla mężula bo pozazdrościł mi moich kupionych na ostatnim wypadzie

nie chcesz się wygadać? może by ci się zrobiło lżej...

nie martw się, na pewno małe ma dość tego upału - byłaś na usg, widziałaś, że się rusza moja też w tym gorącu jest mniej aktywna, kopie rano i wieczorem, a w ciągu dnia czuje tylko jak się przekręca czasem

a co do pulsu, mierzyłaś sobie ciśnienie? ja tak czasem odczuwam jak wypije za duzo kawy i cisnienie mam podwyższone.

Kellys baw się dobrze na wakacjach

Kasiuleczka fajne te wasze produkty chciałabym mieć jakieś zdolności plastyczne.... niestety chyba stałam w innej kolejce, tylko jeszcze nie wiem w jakiej

Lula super, że grill się udał
No wlasnie sie nagrzewalam jakis czas temu na te reczniczki, świetne sa

Cytat:
ja bym poczekała jakby mnie to dotyczyło najfaniej byłoby połączyć ślub i chrzciny
No my poczekamy wlasnie, zeby nie robic niczego z pospiechem, cywilny wezmiemy po narodzinach maluszka a koscielny za rok-poltorej juz z maluszkiem ale widze ze wszystkie sa juz mężatkami dlatego zapytalam czy ktoras moze jest jeszcze przed co bym nie byla wyoutsiderowana
Stary 2011-06-05, 19:16   #2232
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry
jak tam weekend mija?
ja dzis odpoczywam po dwóch intensywnych dniach

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

kochane niedawno załapał mnie tak mocny ból brzucha-jakby chciało mi si edo kibelka no i poszłam a tam nic, oblało mnie tylko przy tym potem i zrobiło jakoś dziwnie, czy to mógł byc jakiś skurcz?
teraz jest ok ale niedawno zabolało naprawde mocno, mam nadzieje ze wiecej nie bedzie ale kurcze wydaje mi sie ze taki mocny skurcz mnei złapał, nigdy nei miałam skurczy wiec nie jestem na 100% pewna
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:18   #2233
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
znajomi mojej siostry tak robili
a moja koleżanka chrzciła dziecko które miało prawie rok ja chcę chrzcić jak najszybciej

Cytat:
hej mamusie

super zakupki

ja sobie dziś upatrzyłam zestaw pościeli, taki
jutro może tż wpłaci kasę na konto to zamówię
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:23   #2234
DzastaW
Zadomowienie

Ja mam zamiar ochrzcić dziecko jak będzie miało 5-7 miesięcy =)

Stary 2011-06-05, 19:25   #2235
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzień dobry
jak tam weekend mija?
ja dzis odpoczywam po dwóch intensywnych dniach

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

kochane niedawno załapał mnie tak mocny ból brzucha-jakby chciało mi si edo kibelka no i poszłam a tam nic, oblało mnie tylko przy tym potem i zrobiło jakoś dziwnie, czy to mógł byc jakiś skurcz?
teraz jest ok ale niedawno zabolało naprawde mocno, mam nadzieje ze wiecej nie bedzie ale kurcze wydaje mi sie ze taki mocny skurcz mnei złapał, nigdy nei miałam skurczy wiec nie jestem na 100% pewna
Kochana a czy to mozliwe zebys miala juz ten taki skurcz, czekaj jak on sie nazywa-braxtona? ale lepiej Ci juz?

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
znajomi mojej siostry tak robili
a moja koleżanka chrzciła dziecko które miało prawie rok ja chcę chrzcić jak najszybciej

super zakupki

ja sobie dziś upatrzyłam zestaw pościeli, taki
jutro może tż wpłaci kasę na konto to zamówię
No i co z tego ze mialo roczek? a gdzie jest napisane ze dziecko musi byc chrzczone jak najszybciej?
Stary 2011-06-05, 19:26   #2236
DzastaW
Zadomowienie

mucka Mi się podobają wzory te z misiami i pszczółkami =) też będę chyba zamawiała je, bo oglądałam to już jakiś czas temu =)

Stary 2011-06-05, 19:29   #2237
19natka88
Zakorzenienie

Hejka Pogoda się zepsuła

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Matko natka 10tyg. co to jest... ach jesteśmy coraz bliżej bycia z naszymi kruszynkami
A kiedy to było jak był 10tc Ten czas zapiernicza jak nie wiem

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
znów się melduję, znów w dołku, no ale trzeba jakoś przez to przejść, nawet o dziecku nie mam siły myślećNigdy nie sądziłam, że będę się tak czuć, a już na pewno nie w ciąży
Co się dzieje?? Może jak sie wygadasz to będzie Ci lepiej?

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Natka- Twój zestaw też śliczny.

Mnie te 10 tygodni przeraża-czeka nas remont a mój TŻ na wyjeździe, potem wyjazdy służbowe krajowe i doopa, a sama nic nie zrobie, a jeszcze znając słomiany zapał mojego TŻ, to mnie krew zalewa, bo boje się ze nie zdążymy a biore pod uwage rodzenie pod koniec sierpnia.A czas lecii...
Dziękuję Zdążycie na pewno

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
No przecież ten temat już był nie raz wałkowany . Na początku te ruchy nie są systematyczne, raz czujemy je mocniej, innym razem słabiej. Dopiero po 26 czy 28 tygodniu należy martwić się jak dziecko długo nie daje znać.
Od 28tc Ale np mi gin jeszcze nie mówił, ze mam liczyć ruchy
No air a w którym ty jesteś tc?

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
ja idę 21 sierpnia i 27 sierpnia. Oba wesela w Świdniku, czyli tam gdzie urodziłam Konradka I też na pewno wezmę torbę ze sobą, choć termin mam dopiero na połowę września
A Ty tak serio z tą torbą? Bo ja planowałam tak gdzieś w połowie sierpnia ją zapakować, bo kiedyś mi się śniło, ze zaczęłam rodzić a nic nie było gotowe

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
co za baba, jeszzcze kwiatki chce
A znając życie gdybym jej przyniosła kwiatki albo jakieś czekoladki to by mnie zjechała, że chcę ją przekupić

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
natka pani prof. to Ci się udała nie ma co, ale chyba nie będziesz jej musiała już więcej oglądać?
Na szczęście nie będę z nią mieć styczności już

Cytat:
No my poczekamy wlasnie, zeby nie robic niczego z pospiechem, cywilny wezmiemy po narodzinach maluszka a koscielny za rok-poltorej juz z maluszkiem ale widze ze wszystkie sa juz mężatkami dlatego zapytalam czy ktoras moze jest jeszcze przed co bym nie byla wyoutsiderowana
Ja Ci tam zazdroszczę, że jestes jeszcze przed ślubem

Oho mały chyba wrócił do pozycji głową w dół Czuję go gdzieś w pachwinie i kopie po pępku dodatkowo

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:35   #2238
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Hejka Pogoda się zepsuła

A kiedy to było jak był 10tc Ten czas zapiernicza jak nie wiem

Co się dzieje?? Może jak sie wygadasz to będzie Ci lepiej?

Dziękuję Zdążycie na pewno

Od 28tc Ale np mi gin jeszcze nie mówił, ze mam liczyć ruchy
No air a w którym ty jesteś tc?

A Ty tak serio z tą torbą? Bo ja planowałam tak gdzieś w połowie sierpnia ją zapakować, bo kiedyś mi się śniło, ze zaczęłam rodzić a nic nie było gotowe

A znając życie gdybym jej przyniosła kwiatki albo jakieś czekoladki to by mnie zjechała, że chcę ją przekupić

Na szczęście nie będę z nią mieć styczności już

Ja Ci tam zazdroszczę, że jestes jeszcze przed ślubem

Oho mały chyba wrócił do pozycji głową w dół Czuję go gdzieś w pachwinie i kopie po pępku dodatkowo
A wiesz ze mi sie dzidzi czasami tak zniża gdzies tam na dole ze jak kopie to az boli? tzn ja kocham te kopniaczki ale normalnie momentami jest troszke bolesnie
Stary 2011-06-05, 19:36   #2239
aa2
Zakorzenienie

Lu juz na szczescie jest dobrze , zrobiło mi sie tak raz i mam nadzieje ze sie nie powtórzy, a na te skurcze to chyba za wczesnie?
ale szok był bo w przeciągu kilku sekund zrobiło mi sie zimno i taki jakby pot mnie oblał
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:37   #2240
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz ze mi sie dzidzi czasami tak zniża gdzies tam na dole ze jak kopie to az boli? tzn ja kocham te kopniaczki ale normalnie momentami jest troszke bolesnie
To u mnie wczoraj tak było, ale u góry brzucha mnie bolało W szkole się śmiali bo aż podskakiwałam czasami
Mmmm mam bavarie zimniutką

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-05, 19:43   #2241
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Lu juz na szczescie jest dobrze , zrobiło mi sie tak raz i mam nadzieje ze sie nie powtórzy, a na te skurcze to chyba za wczesnie?
ale szok był bo w przeciągu kilku sekund zrobiło mi sie zimno i taki jakby pot mnie oblał

Te skurcze moga sie pojawiac po 20 tygodniu, wiec w sumie ale dobrze ze juz wszystko w porzadku, ten pot i zimno to pewnie reakcja na ten skurcz bo on tak nietypowy

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
To u mnie wczoraj tak było, ale u góry brzucha mnie bolało W szkole się śmiali bo aż podskakiwałam czasami
Mmmm mam bavarie zimniutką

No wlasnie, to podskakiwanie tez jest dobre a bavarii zazdroszcze
Stary 2011-06-05, 19:45   #2242
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, ze jest ok Mi tak się kiedyś zrobiło ale miało to raczej związek z jelitami

Lu jednak piwko połączone z uderzeniami w pęcherz to nic fajnego

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-06-05 o 19:46
Stary 2011-06-05, 19:45   #2243
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
Kochana a czy to mozliwe zebys miala juz ten taki skurcz, czekaj jak on sie nazywa-braxtona? ale lepiej Ci juz?

No i co z tego ze mialo roczek? a gdzie jest napisane ze dziecko musi byc chrzczone jak najszybciej?
ja nie mówię że to coś złego, ja wolę ochrzcić małe bo duże jest już bardziej ciekawskie i się bardziej kręci takie jest moje zdanie
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 19:49   #2244
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
ja nie mówię że to coś złego, ja wolę ochrzcić małe bo duże jest już bardziej ciekawskie i się bardziej kręci takie jest moje zdanie

Heh, fakt

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Dobrze, ze jest ok Mi tak się kiedyś zrobiło ale miało to raczej związek z jelitami

Lu jednak piwko połączone z uderzeniami w pęcherz to nic fajnego

Heh, bąbelki daja o sobie znać a co ale w taki ukrop to czysta przyjemnosc, gdybys Ty widziala jak wczoraj pochlanialam to brzoskwiniowe, zmrożone Picollo
Stary 2011-06-05, 19:51   #2245
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, bąbelki daja o sobie znać a co ale w taki ukrop to czysta przyjemnosc, gdybys Ty widziala jak wczoraj pochlanialam to brzoskwiniowe, zmrożone Picollo
Mmm wierzę też bym takie pochłonęła U mnie ciepło było do 14.00 Teraz po deszczu delikatny chłodek

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-05, 19:55   #2246
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Mmm wierzę też bym takie pochłonęła U mnie ciepło było do 14.00 Teraz po deszczu delikatny chłodek

Byl u was deszcz? ale dobrze, a my tu zaraz wszyscy poschniemy i najgorsze ze taka pogoda ma byc caly czerwiec, nie wiem jak Ty odczuwasz ta masakre, ale my z maluszkiem masakrycznie
Stary 2011-06-05, 19:59   #2247
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Byl u was deszcz? ale dobrze, a my tu zaraz wszyscy poschniemy i najgorsze ze taka pogoda ma byc caly czerwiec, nie wiem jak Ty odczuwasz ta masakre, ale my z maluszkiem masakrycznie
Burza przeszła i już nie wróciło słonko. Odczuwanie upału zależy od tego gdzie jestem i co robię Wczoraj w szkole czułam się fatalnie, ale dzisiaj było ok Pierwszy raz mi dłonie spuchły tak że nie mogłam zdjąć obrączki

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-05, 20:04   #2248
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Burza przeszła i już nie wróciło słonko. Odczuwanie upału zależy od tego gdzie jestem i co robię Wczoraj w szkole czułam się fatalnie, ale dzisiaj było ok Pierwszy raz mi dłonie spuchły tak że nie mogłam zdjąć obrączki

Co Ty mowisz Natka? Az tak Ci spuchly? kurcze, w sumie w lecie zawsze dlonie i palce bardziej puchna a do tego jeszcze ciąża
Stary 2011-06-05, 20:07   #2249
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty mowisz Natka? Az tak Ci spuchly? kurcze, w sumie w lecie zawsze dlonie i palce bardziej puchna a do tego jeszcze ciąża
ale już przeszło, ja jestem podatna na puchnięcie Po pracy (ok6h stania) zawsze miałam spuchnięte kostki, niby organizm powinien się przyzwyczaić ale i tak mi puchły

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-05, 20:10   #2250
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
ale już przeszło, ja jestem podatna na puchnięcie Po pracy (ok6h stania) zawsze miałam spuchnięte kostki, niby organizm powinien się przyzwyczaić ale i tak mi puchły

A no tak, mowilas kiedys gdzie pracowalas ale nie bede uzewnetrzniala inf przy takiej pracy to w ogole jest masakra, bo to przeciez mozna sie nabawic zylakow; ja sie autentycznie boje ze mi wyjda na stopkach bo u mnie to genetyczne

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości