|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
cotynato Mi się aż tak ze ślubem nie śpieszy. Naszczęście to krótka ceremonia, więc wytrzymam z brzuszkiem =) Gdyby termin ślubu był z ponad tydzień później, to robiłabym tak by był wcześniej =)
Z sukienką to będzie problem, chociaż ostatnio widziałam ładną, może za dwa miesiące nadal będzie i się w nią zmieszczę =))) |
|
|
|
#2222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
Ahahahah.......wygrałas z ta skarpeta..... I nie martw sie zobaczysz ze dzidziolek po prostu ma leniwe dni... Cytat:
|
||
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam o tych waszych slubach cywilnych i masakra, jest ktoras ktora jeszcze jest przed slubem w ogole?
|
|
#2224 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak mi sie czasem chce, to polecą dwie łezki i muszę ze sobą walczyć.Ale metoda dobra! Mnie też pomaga. Takie "wewnętrzne oczyszczenie" ![]() golgie Uszy do góry!---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
Potrzebne papiery już powyciągałam z urzędu O sukiencena przykład jeszcze nie myślałam, ale ostatnio tyję w takim tempie, że poczekam z tym pewnie na ostatnią chwilę
|
|
#2225 |
|
Zadomowienie
|
lullaby Ja jeszcze przed ślubem =)))
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- A Ja obtarłam dzisiaj Sobie potwornie palec (buty+piasek to złe połączenie) i teraz wariuje z nim bo non-stop boli =/// |
|
|
|
#2226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zjadłam cały kubełek lodów i umieram... ale warto było pycha były
|
|
#2227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2228 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej mamusie
![]() dopiero dorwałam się do kompa wrociliśmy właśnie z małego niezaplanowanego wypadu do krakowa - byliśmy w ikei, kupiłam małej dwa ręczniczki z kapturkiem (takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30124730 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10124731) i spiworek i strasznie jestem dumna z siebie ![]() a jutro idę na tą całą krzywą cukrową....mam nadzieję, że nie wyjdzie mi cukrzyca Cytat:
![]() Cytat:
my dzis dokonaliśmy zakupu sandałków sportowych dla mężula bo pozazdrościł mi moich kupionych na ostatnim wypadzie ![]() Cytat:
Cytat:
a co do pulsu, mierzyłaś sobie ciśnienie? ja tak czasem odczuwam jak wypije za duzo kawy i cisnienie mam podwyższone. Kellys baw się dobrze na wakacjach ![]() Kasiuleczka fajne te wasze produkty chciałabym mieć jakieś zdolności plastyczne.... niestety chyba stałam w innej kolejce, tylko jeszcze nie wiem w jakiej Lula super, że grill się udał
|
||||
|
|
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
mmm... lody, pychota =))) Ja zabrałam narzeczonemu czekoladę =))) he he
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale widze ze wszystkie sa juz mężatkami dlatego zapytalam czy ktoras moze jest jeszcze przed co bym nie byla wyoutsiderowana
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() jak tam weekend mija? ja dzis odpoczywam po dwóch intensywnych dniach ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- kochane niedawno załapał mnie tak mocny ból brzucha-jakby chciało mi si edo kibelka no i poszłam a tam nic, oblało mnie tylko przy tym potem i zrobiło jakoś dziwnie, czy to mógł byc jakiś skurcz? teraz jest ok ale niedawno zabolało naprawde mocno, mam nadzieje ze wiecej nie bedzie ale kurcze wydaje mi sie ze taki mocny skurcz mnei złapał, nigdy nei miałam skurczy wiec nie jestem na 100% pewna |
|
|
|
#2233 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a moja koleżanka chrzciła dziecko które miało prawie rok ja chcę chrzcić jak najszybciejCytat:
ja sobie dziś upatrzyłam zestaw pościeli, taki jutro może tż wpłaci kasę na konto to zamówię ![]() |
||
|
|
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam zamiar ochrzcić dziecko jak będzie miało 5-7 miesięcy =)
|
|
|
|
#2235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2236 |
|
Zadomowienie
|
mucka Mi się podobają wzory te z misiami i pszczółkami =) też będę chyba zamawiała je, bo oglądałam to już jakiś czas temu =)
|
|
|
|
#2237 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
Ten czas zapiernicza jak nie wiem![]() Cytat:
Cytat:
Zdążycie na pewnoCytat:
![]() No air a w którym ty jesteś tc? Cytat:
![]() A znając życie gdybym jej przyniosła kwiatki albo jakieś czekoladki to by mnie zjechała, że chcę ją przekupić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oho mały chyba wrócił do pozycji głową w dół Czuję go gdzieś w pachwinie i kopie po pępku dodatkowo
|
|||||||
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja kocham te kopniaczki ale normalnie momentami jest troszke bolesnie
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Lu juz na szczescie jest dobrze , zrobiło mi sie tak raz i mam nadzieje ze sie nie powtórzy, a na te skurcze to chyba za wczesnie?
ale szok był bo w przeciągu kilku sekund zrobiło mi sie zimno i taki jakby pot mnie oblał |
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W szkole się śmiali bo aż podskakiwałam czasami![]() Mmmm mam bavarie zimniutką
|
|
|
|
|
#2241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te skurcze moga sie pojawiac po 20 tygodniu, wiec w sumie ale dobrze ze juz wszystko w porzadku, ten pot i zimno to pewnie reakcja na ten skurcz bo on tak nietypowy![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
No wlasnie, to podskakiwanie tez jest dobre a bavarii zazdroszcze
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lu jednak piwko połączone z uderzeniami w pęcherz to nic fajnego
Edytowane przez 19natka88 Czas edycji: 2011-06-05 o 19:46 |
|
|
|
|
#2243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, fakt ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Heh, bąbelki daja o sobie znać a co ale w taki ukrop to czysta przyjemnosc, gdybys Ty widziala jak wczoraj pochlanialam to brzoskwiniowe, zmrożone Picollo
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ciepło było do 14.00 Teraz po deszczu delikatny chłodek
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byl u was deszcz? ale dobrze, a my tu zaraz wszyscy poschniemy i najgorsze ze taka pogoda ma byc caly czerwiec, nie wiem jak Ty odczuwasz ta masakre, ale my z maluszkiem masakrycznie
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj w szkole czułam się fatalnie, ale dzisiaj było ok Pierwszy raz mi dłonie spuchły tak że nie mogłam zdjąć obrączki
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ty mowisz Natka? Az tak Ci spuchly? kurcze, w sumie w lecie zawsze dlonie i palce bardziej puchna a do tego jeszcze ciąża
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pracy (ok6h stania) zawsze miałam spuchnięte kostki, niby organizm powinien się przyzwyczaić ale i tak mi puchły
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no tak, mowilas kiedys gdzie pracowalas ale nie bede uzewnetrzniala inf przy takiej pracy to w ogole jest masakra, bo to przeciez mozna sie nabawic zylakow; ja sie autentycznie boje ze mi wyjda na stopkach bo u mnie to genetyczne
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

Wiem, że może być nieregularnie, ale chodzi o to, że wcześniej czułam coś codziennie, w miarę systematycznie, a od kilku dni spokój i cisza...
No a ja jestem panikara... 
Potem wstałam i zaczęłam szukać tej skarpetki...
Patrzę, a ona mi przy kolanie powiewa.
a tak mi sie czasem chce, to polecą dwie łezki i muszę ze sobą walczyć.
Uszy do góry!

, no ale trzeba jakoś przez to przejść, nawet o dziecku nie mam siły myśleć
Dziś dostałam może dwa kopniaczki, albo mi się wydawało...
ja chcę chrzcić jak najszybciej
Ten czas zapiernicza jak nie wiem