![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
Dzień dobry
![]() My wczoraj cały dzien na dworze...na rowerze, działce...wielkie otwarcie basenu...i radość ogromna ![]() Angy byłam w Deichmanie jak obiecałam...był tylko rozmiar 23...24 w ogóle nie...modele poniżej ![]() _home_www_s0.zmniejszacz.pl_Zdjęcie0734_zmniejszacz-pl_61486.jpg_home_www_s0.zmniejszacz.pl_Zdjęcie0735_zmniejszacz-pl_567409.jpg P.S. Zuza w rozmiarze 23 pływała ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-06-05 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie chwaliłam się ![]() ![]() Może ze śmietaną Jej posmakują? Albo kiedyś indziej ![]() Jak mnie wezmą kiedyś i ładnie wyjdę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
co do poscieli to koniecznie spytaj jaki maja rozmiar luzka ![]() ![]() A ręczniki wygladaja Bardzo efektownie, choc pewnie samemu by taniej wyszlo zrobienie ![]() Cytat:
![]() jestem padnieta. spalam 4 h, ide sie polozyc puki B spi |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Wtajemniczenie
|
powiedziała że można go stosowac bez ograniczeń, jest to krem super bezpieczny bez żadnych skutków ubocznych, że to co w ulotce napisane tak naprawde dot. leku w tabletkach a oni tylko zdublowali to co tam napisane, że o tym własnie byla mowa na ostatnim sympozjum na jakim była tydz wcześniej
kazała nam go używac raz dziennie na noc bo na dwór jest nieodpoiwedni gry taki skwar, tak więc np zima można go stowac i rano i wiczorem Cytat:
![]() tez sie ciesze ![]() moja Zuzanka tez nie przepada, czasem mi sie je uda przemycic np starte i schowane pod serem żóltym albo w sałatce ale tak to nie chce Cytat:
jak byłam u niej na wizycie to i tak nie było tak źle, ale naprawde babeczka niesamowita, powtarzam anioł jakby ktos potrzebował to powiem tylko że w Rzeszowie ja wróciłam do pracy jak Zuzia miała 5,5 m-ca dobrze że miałam mamę której mogłam zaufac ale tez nie było mi łatwo idę na obiadek papa
![]() |
#245 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o jacie ale sie ustawiła kobita ![]() i co się nie chwalicie ![]() ![]() Zuza ma manie wszelkich rowerów ![]() ![]() ![]() ![]() śmietany na razie nie lubi ![]() ![]() może kiedyś polubi ![]() wproś się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nooo a ja musiałam zaufać obcym Paniom ![]()
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuba rozkłada każdą kanapkę na czynniki pierwsze, nic by się nie udało schować ![]() Cytat:
![]() Każdy orze jak może ![]() A to wszystkim trzeba się chwalić? ![]() Myśl, myśl ![]() Jest tyle innych warzyw ![]() Spróbuję ![]() *** 28 stopni w cieniu, nie idziemy na drugi spacer, zaraz Kubaska wstawię pod prysznic i niech się cieszy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio mnie zaskoczyła bo wcinała krem z kalafiora razem z kalafiorkiem aż jej się uszy trzęsły ![]() ![]() ![]() A My własnie po " ![]() ![]() Do później ![]()
![]() |
#248 |
Ola-Unhola
|
Wróciliśmy
![]() Bartuś wygrał w sumie 3 rundy z 7 i zajął 29 miejsce na 50 uczestników. Jak na pierwszy raz i amatorstwo nie jest tak źle ![]() Dumna jestem z mojego Starszaka ![]() Spędziliśmy pół dnia na dworze, w przerwach między rundami chodzilismy po skwarze (tylko 37 st.....), Antoś spał ponad 2 godzinki w wózku. Po rozdaniu dyplomów i upominków poszliśmy jeszcze obok na plac zabaw i dzieci trochę pobrykały. Tak sobie myślę, że niedługo zaczniemy odpieluchowanie i sobie przypomniałam o majteczkach treningowych, które kiedyś oglądałam. Np te: 1 majteczki 2 majteczki pull-upsy Huggisy Co o tym myslicie? Idę kończyk kuraka, bo z obiadem to my dzisiaj w tyle ![]()
#249 | ||
Wtajemniczenie
|
ja musiałam wrócic do pracy bo w przeciwnym razie ktoś inny by zajął moje miejsce i nie miałabym gdzie wracac
wtedy miałabym ciężki orzech do zgryzienia gdyby nie było babci ![]() Cytat:
Zuza tez czesto robi obczajke ale jakos mi sie udaje conieco przemycac dziś znów tak zjadła cała rzodkiewke Cytat:
![]() co do majteczek, to niewiem, nie kupowałam zastanawiam sie czy jest sens inwestowac ![]() ale może inne dziewczyny używały to Ci doradza a u nas teraz sezon truskawkowy, juz 4 dzień sie zajadamy ![]() ciekawe czy będzie wysypka ![]() ja chora ![]() katrzysko ochydne i gardło i głowa... a tu tak piękna pogoda ![]()
![]() |
#250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zdrowiej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm ja na pewno nie kupić na razie..chyba że ewidentnie nie będzie Nam szło to może się skuszę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm, ja nie mam zdania, mój aktualny plan zakłada czekanie na całkowitą gotowość Kuby ![]() Cytat:
![]() ![]() *** Dajcie jakiś przepis na obiad z mięsem mielonym (oprócz pulpetów i spaghetti), najlepiej baaardzo łatwy i niezbyt czasochłonny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hmm, została nam jedna piąteczka, musze zjarzec do buziaka czy wychodzi, moze to przez nią właśnie takie przeboje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Dobry wieczór, jutro z Wami popisze, bo lecę już spać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy taki a jeśli chodzi o latające koło to my właśnie nie kupiliśmy drewnianego bo małż czytał info na forach i pisali, ze się co chwilę jakaś śrubka luzuje ![]() musicie podokręcać i powinno być ok
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Fajnie że tak niewiele do czytania
![]() No to jadę z pamięci. Mariolko- olejem kokosowym to ja smaruję mleczną bułeczkę Laurze ![]() Ada ludzie z depresją wcale nie muszą być brudni,nieumyci,niedospan i, śmierdzący,w pogniecionych ciuchach i z podkrążonymi oczami.Ludzie z poważnymi problemami wygladają tak jak my.Wiem bo się naoglądałam ![]() Wojtusiu-skórka jest najłagodniejsza ![]() Mam męża gapę...Wczoraj b.późno wrocił ze ślubu, rano na ost chwilę wstał,chciał dolać oleju do swojego jednośladu ,otworzył odruchowo tą dziurkę którą najczęściej otw do tankowania i zorientował się jak chciał odpalić ![]() Musiał wskoczyć na rower i spóźnił się do pracy. Nie miałam ani w głowie wieźć go autem a taki skwar z Laurą.Z resztą my do kościoła się szykowałyśmy. Po kościele Laura prosto weszła do basenu i siedziała w nim od 13-20 ![]() Ani babek nie chciała robić, potem to już na siku nie wychodziła, a na obiad podstępem ją wywabiłam. Sama pogodą-temp jestem wypompowana.Udaję się przed tv ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nasze dzieci mogą jeść rzeczy z puszki? Myślałam, że nie ![]() Nie wydaje mi się łatwy ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie czytałam opinii, pewnie taki mi się trafił, mam nadzieję, że Małż coś wymyśli.
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-06-05 o 20:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy to ich, w sensie pod ich logo, czy jakieś "zapożyczone" bo kupowałam je na sztuki, żeby sprawdzic czy B w ogóle będzie chciał chodzić na basen ( nie mam opakowania). za sztukę 3 zl dawałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
no coś Ty...mięso szykujemy jak na zwykłe mielone, pieczarki podsmażamy...układamy mięso na ręce na płasko, na środku trochę pieczarek i zgrabnie zamykamy
![]() ![]() A może gołąbki? ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
aha...nie widziałam tam żadnych pieluch ![]()
![]() |
#260 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla Was ![]() Super,że jest poprawa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I jak?Podobało sie Tomusiowi? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm,sama nie wiem co powiedzieć,w zwykłych majtach też dziecko ma mokro i chyba czuje tą wilgoć ![]() ![]() ![]() ![]() My dzisiaj cały dzień u Rodziców i na działeczce.Dzieci pobrykały,ja chwilkę odpoczęłam ![]() ![]() Kładę się dzisiaj wcześniej,bo rano o 6 to już musi być gotowy ![]() Spokojnej nocy ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-06-05 o 20:37 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No proszę Cię, to ja, Miramej, pytałam ![]() Ten etap też przechodziłam, ale dawno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz prostownicy,używam sporadycznie,od czasu do czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Może Mariolka da jakiś pomysł, takie jednogarnkowe danie byłoby super
![]() A, jeszcze słówko do Ady - przypomniało mi się po wypowiedzi Kasi - ja chorowałam na depresję i z zewnątrz prawie nikt nie wiedział. ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() Ja już nie używam, nawet nie miałabym kiedy teraz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiem.. ![]()
![]() |
#265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na codzień używamy teraz lirene i jeszcze mam pozostałosc kremu aptecznego z vit A ![]() myśle że spokojnie sobie dasz rade z gołabkami na szybko, czyli takimi gdzie musisz mięc poszatkowaną kapustke, są całkiem proste i jeżeli mi sie udały to i Tobie wyjda, moge Ci napisac jak sie robi jak chcesz ![]()
![]() |
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie wyglądało ![]() Cytat:
Poproszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Dobrywieczór i dobranoc
Wrócił mój stary mąż, czyt. jestesmy pokłóceni i mamy siebie głęboko w poszanowaniu. Humor mam do bani, idę spać:-( (sama)
#269 |
Zakorzenienie
|
Dobrze
![]() ![]()
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
![]() Byliśmy dzisiaj u rodziców bo tatko miał imieniny ![]() Objadłam się że hej, mały się wyszalał, niedawno wróciliśmy, wykąpałam go, zjadł i poszedł spać ![]() ![]() Jolu, Kat ... wierzcie mi znam moją przyjaciółkę i to nie jest depresja ![]() Jolu między nami nie ma szorstkiej przyjaźni... Jeśli sytuacja wymaga pocieszenia i wiem, że będzie lepiej to jej to mówię. Po co mam jej teraz mówić, że będzie dobrze jak wiem, że nie będzie lepiej niż jest teraz... Dziecko z każdym miesiącem jest coraz bardziej absorbujące i niech będzie tego świadoma... Za niedługo będzie jej przesypiał kilka godzin w ciągu dnia a przez resztę czasu będzie domagał się uwagi. Nie jestem szorstka a szczera... Jak jej mówiłam jako świeża mama jak jest ciężko to mi nie wierzyła i się śmiała a teraz podrzuca dziecko kiedy tylko może mamie... Wolę ją przygotować i uświadomić na to co przed nią a nie głaskać po głowie i ściemniać, że mały niedługo będzie spać więcej, że będzie mniej marudzić itd. Dziewczyna musi się nauczyć organizacji czasu przy dziecku i podzielnej uwagi... Musi wiedzieć, że czesto jak będzie chciała wysprzątać a nikogo akurat nie będzie w pobliżu to jedną ręką będzie machać rurą od odkurzacza a drugą trzymać dziecko na biodrze... No... to koniec tematu... Mówiłam o tym mojej mamie, ona też zna moją przyjaciółkę i podzieliłą moje zdanie. A nie mogę tego zrozumieć tym bardziej, że tak na prawdę nie wiadomo co małemu jest z tą główką (modlę się o to, żeby ta zmiana zniknęła)... Wydaje mi się, ze powinna Bogu dziękować, że nie jest źle i być przy nim a nie 3 tygodnie po porodzie podrzucać dziecko mamie i wychodzić na imprezy... Ale to jej decyzja i jej życie... Po prostu mnie zaskoczyła... Ja osobiście tak bym nie potrafiła ![]() Kolorowych snów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.