Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 23:11   #2101
Paulunia8713
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Lecę już do łóżka. Od kilku dni mała budzi mi się o 8,30 więc muszę wypocząć przed kolejnym dniem. Jutro idziemy na jezioro Fajnie mieszkać w mieście gdzie z każdej strony są jeziora i plaże.
Dobranoc
Stary 2011-06-06, 05:56   #2102
Paulunia8713
Zadomowienie

Mąż odprawiony do pracy a ja już się nie kładę bo wieczorem mam straszne problemy z zaśnięciem. Malutka jeszcze śpi choć o 5 rano pozdejmowala miski i lalki z parapetu, odsłoniła rolety i krzyczała, że "sońce śieci"(słońce świeci) Mój anioł

o właśnie słyszę jak się przekręca. Zaraz bedzie tup tup tup i w drzwiach pokoju zobaczę tego mojego małego roztrzepańca Oby nie

TŻ dzisiaj kończy o 15 więc zobacze te spodenki. Szukałam na all ale jakoś żadne nie wpadły mi w oko. Nie wiem już sama czego ja chce
Stary 2011-06-06, 06:07   #2103
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry
Jak ja nie luibie poniedziałków sie potem ten dzień wlecze
A musze dzis isc zdjecie zrobic do nowego dowodu, bo juz pora wyrobic dokumenty

Milego dnia spd
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 07:19   #2104
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Ja mam n-tv i mam na 1 - tvp1, na 2 - tvp2, na 3 - tvn, a na 4 -tvn hd+1 i tu zawsze lecą programy z tvnu, ale z ok. półgodzinnym opóźnieniem i tu oglądam powtórkę x-factora
evilcia, opóźnienie jest co do minuty godzinne

Dzień dobry wszystkim w ten paskudny poniedziałek. Tylko się witam, mówię, że żyję (jakby którąś to interesowało) i znikam. Kiedyś wpadnę.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 07:23   #2105
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Lecę już do łóżka. Od kilku dni mała budzi mi się o 8,30 więc muszę wypocząć przed kolejnym dniem. Jutro idziemy na jezioro Fajnie mieszkać w mieście gdzie z każdej strony są jeziora i plaże.
Dobranoc
zazdrosze tych plaż

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim w ten paskudny poniedziałek. Tylko się witam, mówię, że żyję (jakby którąś to interesowało) i znikam. Kiedyś wpadnę.
Aaby wszystko w porządku?

dzień dobry
ja spać nie moglam i budziłam się co godzine bo tak mnie piekło jedno ramie i placy dziś koniecznie ide po jakiś filtr z kremem bo zamierzam kontynuować naukę na trawie i tak zastanawiam się czy 15 kupić czy 8?
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 07:39   #2106
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
z
dzień dobry
ja spać nie moglam i budziłam się co godzine bo tak mnie piekło jedno ramie i placy dziś koniecznie ide po jakiś filtr z kremem bo zamierzam kontynuować naukę na trawie i tak zastanawiam się czy 15 kupić czy 8?
Z tego co kojarze to jesteś blada i opalasz się na czerwono. Ja brałabym o wiele większy, szczególnie, że zamierzasz znowu siedzieć kilka godzin.

Dzień dobry

Tż przez pół nocy babrał się ze swoją magisterką. Ja spać nie mogłam bo duchota. Nienawidzę mieszkać tak wysoko, tak szybko się wszystko nagrzewa, a mury wieczorem są nadal ciepłe Kolejny powód żeby stąd uciekać heh.

Biorę sie za prace, a potem przychodnia, odbiór zdjęć, parzenie sie w autobusie, dziekanat, lody z przyjaciółką i czekanie na promotorkę

Muszę iść jutro do lumpa po jakieś letnie ciuchy, bo nie mam dosłownie co ubierać!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 07:49   #2107
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Z tego co kojarze to jesteś blada i opalasz się na czerwono. Ja brałabym o wiele większy, szczególnie, że zamierzasz znowu siedzieć kilka godzin.
jestem jestem blada dziś chce się rozłożyć pod drzewkiem i zrobić tak żeby nóżki wystawiać bo one są białe jak mąka a na dekolt plecy ręce i ramiona krem zobacze jakie będą w rossmanie i w jakich cenach i może rzeczywiście kupie jakiś mocniejszy
Stary 2011-06-06, 07:49   #2108
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
tęsknimy tu za Tobą, wiesz?

Golden ale masz świetną brykę co do P. bo rozumiem, że o niego pytasz to odkąd nie byłam zbyt miła i powiedziałam mu żeby pogodził się z rzeczywistością i zaczął żyć swoim życiem to mam święty spokój

aha gratuluję tych zleceń jesteś stworzona do tej pracy

Ijaa jak sobie taki ładny av zrobiłaś to teraz nam wykup wycieczkę w tropikach i daj znać kiedy lecimy

Weekend zleciał błyskawicznie szkoda, że tydzień tak nie ucieka dzisiaj o 16 idę do nowej pracy na szkolenie i zobaczyć czy mi się tam spodoba a jutro... no ten tego randka (jak będziecie miały dosyć słuchania o moich amorach to proszę mnie uświadomić, ogarnę się )

Melduję, że 2 tyg. odchudzania = -3kg mniej
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 07:54   #2109
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
jestem jestem blada dziś chce się rozłożyć pod drzewkiem i zrobić tak żeby nóżki wystawiać bo one są białe jak mąka a na dekolt plecy ręce i ramiona krem zobacze jakie będą w rossmanie i w jakich cenach i może rzeczywiście kupie jakiś mocniejszy
Ja bym brała conajmniej spf 25
Stary 2011-06-06, 07:56   #2110
dudipopka
kobieta za ladą

abby co sie dzieje????

jaka jestem niewyspanadzień dobry dziewczyny

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 08:00   #2111
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

Weekend zleciał błyskawicznie szkoda, że tydzień tak nie ucieka dzisiaj o 16 idę do nowej pracy na szkolenie i zobaczyć czy mi się tam spodoba a jutro... no ten tego randka (jak będziecie miały dosyć słuchania o moich amorach to proszę mnie uświadomić, ogarnę się )

Melduję, że 2 tyg. odchudzania = -3kg mniej
randka super sprawa
i gratuluje odchodzania
ja też zaraz wejdę na wage
Stary 2011-06-06, 08:01   #2112
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Kashmirka gratuluje spadku, który jest mega spektakularny

No i randkowania też Pisz ile chcesz, bardzo miło sie czyta takie posty
Stary 2011-06-06, 08:15   #2113
Nadia5
Zakorzenienie

Kash za odchudzanie, tym bardziej że to dokonały moment - zakochanym łatwiej zgubić parę kg
Co jesz ?

Wstałam. wziełam prysznic. Planuję pójść dziś do lumpka ale nie mam pojęcia od której jest czynny ten niedaleko mnie.
Najbezpieczniej jjeśli wyjdę po 9tej.

Dziś może uda mi się wyciągnąć tżta na rowery
Muszę się dowiedzieć kiedy zaczynamy romont bo jest szansa że na dniach

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 08:19   #2114
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Planuję pójść dziś do lumpka ale nie mam pojęcia od której jest czynny ten niedaleko mnie.
Najbezpieczniej jjeśli wyjdę po 9tej.
U mnie od 10, ten najbliżej mnie
Ja jutro pójdę na łowy, bo dzić nie mam a bardzo kiedy. Jak wrócę to już będzie zamknięty

Poszukuję inspiracji na tanie jedzonko na imprezę urodzinową. Jakieś sałatki i przekąski. Tż odprawiamy urodziny dla mojej rodziny chyba teraz w sobotę. Niestety brat tż z żoną i córą już się nie zmieszczą i musimy robić osobno i najgorsze jest to, że chyba wypadnie tydzień po tygodniu. Kompletnie mi to nie na rękę

Szamam owsiankę
Stary 2011-06-06, 08:29   #2115
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Witam

Do końca tygodnia już tylko 4 dni

Cytat:
evilcia, opóźnienie jest co do minuty godzinne

Aaby Kochana co się dzieje?? Bo to chyba nie foch

Kashmirko pisz ile tylko zapragniesz Miło się czyta jak ktoś szczęśliwy i cały w amorach.
Ja jak się zakochałam to ja nie wiem ile kg straciłam. Ale to nie wiem dokładnie czy to była miłość czy też moja zmiana trybu życia. Ale chyba tak z 10 to na pewno wtedy zleciałam.
A jak tam po ostatnim upadku

Paulunia zazdroszczę Ci tych jeziorek tutaj nigdzie żadnego blisko nie ma buu A jak ja bym chciała mieszkać gdzieś koło jeziorka marzenie

Trzeba iść pracować a tak mi się nie chceee

Miłego dzionka kochane

Aaaa i zapomniałam mój brat zbiera na samochód i w związku z tym postanowił oszczędzać na niego na moim koncie bo na jego to by zaraz przetracił tak sądzę że pod koniec tygodnia będę bogata : hahaha: I to zaufanie mojego brata do mnie no w szoku jestem Chyba jakąś prowizję powinna pobrać no śmiać mi się chce ale jeszcze w życiu tyle na koncie nie miałam

Dobra idę pracować bo zaległości mi się przez ten nawał pracy porobiły więc póki troszkę luźniej się zrobiło to trzeba tamto nadrobić.

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-06-06 o 08:32
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 08:33   #2116
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie od 10, ten najbliżej mnie
Ja jutro pójdę na łowy, bo dzić nie mam a bardzo kiedy. Jak wrócę to już będzie zamknięty

Poszukuję inspiracji na tanie jedzonko na imprezę urodzinową. Jakieś sałatki i przekąski. Tż odprawiamy urodziny dla mojej rodziny chyba teraz w sobotę. Niestety brat tż z żoną i córą już się nie zmieszczą i musimy robić osobno i najgorsze jest to, że chyba wypadnie tydzień po tygodniu. Kompletnie mi to nie na rękę

Szamam owsiankę
Ja mam problem z urodzinami bo gdybym chciała wszystkich na raz zaprosić to wyszło by sporo osób Dlatego postanowiłam (już na zawsze) robić jedynie kawkę i ciacho. Bez posiadówek, jedzenie itp.
Zresztą takie urodziny (z przekąskami) jest dość kosztowne więc zdecydowalimy - kawa, ciacho i też nie wszyscy na raz bo podłoga jest dość niewygodna do siedzenia Wiem co mówię - od soboty nie mamy gdzie siedzieć przed tv a pokój jest taki puściutki

Więc wyjdę przed 10 będzie najbezpieczniej

Stary 2011-06-06, 08:40   #2117
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
randka super sprawa
i gratuluje odchodzania
ja też zaraz wejdę na wage

Cytat:
Kashmirka gratuluje spadku, który jest mega spektakularny

No i randkowania też Pisz ile chcesz, bardzo miło sie czyta takie posty

Cytat:
Kash za odchudzanie, tym bardziej że to dokonały moment - zakochanym łatwiej zgubić parę kg
Co jesz ?
nic nadzywczajnego, 4 posiłki dziennie, 3 małe i większy, kolacja białkowa do 20 (chodze spać ok 23), piję przynajmniej 1,5l wody mineralnej gazowanej (stawiam na biurku w pracy i piję dopóki nie wypiję co jest nie lada wyczynem bo nawet latem nie pijam jakoś specjalnie dużo ) no i najprawdopodobniej się zakochałam- w czym należy upatrywac chyba takiego spektakularnego efektu

Cytat:
polecam wariacje z ciastem francuskim z biedro na słodko z jabłkiem, brzoskwinią, marmoladą na ostro z parówkami, żółtym serem, z fetą i szpinakiem, z serem i szynką, albo pizzetki które kiedyś polecała Punto poza tym sałatka grecka i małe kolorowe kanapeczki z nowalijkami

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Kashmirko pisz ile tylko zapragniesz Miło się czyta jak ktoś szczęśliwy i cały w amorach.
Ja jak się zakochałam to ja nie wiem ile kg straciłam. Ale to nie wiem dokładnie czy to była miłość czy też moja zmiana trybu życia. Ale chyba tak z 10 to na pewno wtedy zleciałam.
A jak tam po ostatnim upadku
też w tym szybszym biciu serca upatruje sekret tego spadku wagi
i dziekuję, że pytasz o moje stłuczenia jest lepiej, opuchlizna zeszła (błogosławiony niech będzie altacet żel ) ale mam wielkie strupy na udach i siniaki dookoła we wszystkich kolorach tęczy do wesela się zagoi!

a skoro tak się domagacie info o moich podbojach sercowych to spłodzę Wam dzisiaj posta na PW

ale fajna piosenka w radiu leci o ta: http://www.youtube.com/watch?v=b7GhrUaNDAI
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 08:42   #2118
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja mam problem z urodzinami bo gdybym chciała wszystkich na raz zaprosić to wyszło by sporo osób Dlatego postanowiłam (już na zawsze) robić jedynie kawkę i ciacho. Bez posiadówek, jedzenie itp.
Zresztą takie urodziny (z przekąskami) jest dość kosztowne więc zdecydowalimy - kawa, ciacho i też nie wszyscy na raz bo podłoga jest dość niewygodna do siedzenia Wiem co mówię - od soboty nie mamy gdzie siedzieć przed tv a pokój jest taki puściutki
To fakt jest to dosyć kosztowne, jednak u mnie jest taka tradycja, a poza tym rodzina tak rzadko razem się spotyka. Ja oczywiście też nie robię nic wykwintnego. Ja to nawet ciasta nie mam jak upiec
Zwykle najpierw ciacho czy tort plus kawka, dzieciom lody. Potem jakaś zimna płyta, sałatki, i coś ciepłego na kolacje, ale ja zwyklę kupuję grankfuterki albo udka żeby jak najszybciej zrobić. Poza tym ta robota i latanie przy stole też jest niezbyt miłe i wręcz męczące.

Kashmirka kanapeczki wydają się być super. Wariacje z ciastem francuskim też gdyby nie cholerny piec No i sałatka też w porządku
Muszę spisywać pomysły

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-06-06 o 08:44
Stary 2011-06-06, 08:51   #2119
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
Tż dopiero teraz dorasta, żeby zostać z córeczką
Mój jeszcze nie dorósł

Cytat:
Napisane przez Julka27 Pokaż wiadomość
Co dziś serwujecie na obiad? ja myślałam o rybce w sosie koperkowym.
http://przepisyzezdjeciami.blogspot....operkowym.html

Mmmm na pewno wykorzystam ten przepis

W sobotę poszłam się zbadać i nie mam raka skóry Wystraszyłam się po diagnozie mamy.
A wczoraj zrobiłam jakieś 15l leczo Niby miało się zmieścić w 10l garnku ale jakoś nie wyszło

Małej chyba górne zęby idą, bo wczoraj to już się prawie poryczałam, tak mnie do szału doprowadzała

Idę czytać dalej
Stary 2011-06-06, 08:54   #2120
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
To fakt jest to dosyć kosztowne, jednak u mnie jest taka tradycja, a poza tym rodzina tak rzadko razem się spotyka. Ja oczywiście też nie robię nic wykwintnego. Ja to nawet ciasta nie mam jak upiec
Zwykle najpierw ciacho czy tort plus kawka, dzieciom lody. Potem jakaś zimna płyta, sałatki, i coś ciepłego na kolacje, ale ja zwyklę kupuję grankfuterki albo udka żeby jak najszybciej zrobić. Poza tym ta robota i latanie przy stole też jest niezbyt miłe i wręcz męczące.

Kashmirka kanapeczki wydają się być super. Wariacje z ciastem francuskim też gdyby nie cholerny piec No i sałatka też w porządku
Muszę spisywać pomysły
No właśnie bo na Śląsku to się urodziny obchodzi a nie imieniny Wiem wiem bo tż ma kuzyna, ze śląska i oni właśnie świętują hucznie urodziny, natomiast u tż jak już człowiek starszy to tylko imieniny.
A ja tam mam to gdzieś i wśród najbliższych świętujemy imieniny urodziny i co tylko się da Tylko ja tam zawsze stawiam, torta kawę ewentualnie coś do przegryzienia do alko ale bez szału
Stary 2011-06-06, 08:55   #2121
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

Muszę spisywać pomysły

Dodaja oczywiście u mnie też była taka tradycja Jak to na śląsku
Z tym ostatnimi czasy moja rodzina zaczęła od tego odchodzić (co wcale nie było takie proste...). Ze względu na to zamieszanie, latanie z kuchni do pokoju. Idzie się zajechać

Teraz jedynie my chodzimy do rodziców na obiad czy kawę. A rodzice do nas na kawę, z reguły do południa więc z tżtem możemy spędzić sobie urodzinowy wieczór po swojemu

Oczywiście chciałabym wyprawiać jakieś mini przyjęcia od czasu do czasu (niekoniecznie w urodziny bo to cię co roku zobowiązkuje w jakiś sposób..) ale warunki nie pozwalają. Pozatym w rodzinie różnie bywa z tymi kontaktami

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-06-06 o 08:57
Stary 2011-06-06, 08:59   #2122
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Mój jeszcze nie dorósł

Mmmm na pewno wykorzystam ten przepis

W sobotę poszłam się zbadać i nie mam raka skóry Wystraszyłam się po diagnozie mamy.
A wczoraj zrobiłam jakieś 15l leczo Niby miało się zmieścić w 10l garnku ale jakoś nie wyszło

Małej chyba górne zęby idą, bo wczoraj to już się prawie poryczałam, tak mnie do szału doprowadzała

Idę czytać dalej
Ja też tak zawsze gotuję niby ma wyjść mały garnek zupy a później muszę przelewać bo mi się nie mieści

A co do ząbków to współczuję. Mój bratanek tydzień temu dostał pierwszego ząbka a ma 5 miesięcy Ale bez wielkiego hałasu się obyło nawet zdziwienie było, że tak szybko. Niby było widać, że coś się dzieje ale nikt nie przepuszczał, że już. I bez większego krzyku.
Stary 2011-06-06, 09:03   #2123
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Czas na kolejny upalny dzień. Już się boję.

Poniedziałek mamy, a ja coś dziwnie radosna jestem. Podejrzane to trochę.

Kash gratuluję spadku wagi. Piękny wynik. W sekrecie Ci powiem, że i mnie dobrze idzie. Ba! Bardzo dobrze bym nawet powiedziała. Jak tak dalej pójdzie to Cię przegonię.
A na taką plażę chętnie Cię zabiorę, nie ma problemu.

Za godzinę wychodzę do dermatologa - dzięki bogu. Popsucie się mojej brody osiągnęło chyba apogeum. Prawie dzisiaj krzyczałam na pierwsze spojrzenie w lustro.

Do pracy dotrę zapewne koło południa, więc dzień szybko zleci. Na zakupy później trzeba - pochłaniamy ostatnio z TŻ ogromne ilości warzyw.
Jak się uda, to jeszcze rower trzeba wieczorem dorzucić.
I po poniedziałku.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-06 o 09:04
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:04   #2124
irenkaaa
Zakorzenienie

Dobry
obudzilam sie z tak zawalonym gardlem ze niewiem jak ja wyzdrowieje do niedzieli
niby juz przechodzilo itd a tu d***a
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:06   #2125
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a ja od rana źle się czuję ... widać zbliża się @

ostatnio jakoś ciężko dogadać mi się z TŻ i już nie wiem co robić, by się poprawiło ... jakiś nerwowy się zrobił, a mi się okres zbliża i też jest masakra ... kłócimy się, potem godzimy i znów kłócimy ...

możecie mi polecić jakąs prostownicę do włosów ? moja stara (remington s 2013 ) zaczeła palić mi włosy ;/ i myślę o nowej .

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:09   #2126
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
możecie mi polecić jakąs prostownicę do włosów ? moja stara (remington s 2013 ) zaczeła palić mi włosy ;/ i myślę o nowej .
Nie kupuj. Postaw na naturalne włosy.

Ooo matko, ale się najadłam.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:12   #2127
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Dobry
obudzilam sie z tak zawalonym gardlem ze niewiem jak ja wyzdrowieje do niedzieli
niby juz przechodzilo itd a tu d***a

Może spróbuj płukać gardło ? Tak jak mi radziła kraven woda z solą.

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
a ja od rana źle się czuję ... widać zbliża się @

ostatnio jakoś ciężko dogadać mi się z TŻ i już nie wiem co robić, by się poprawiło ... jakiś nerwowy się zrobił, a mi się okres zbliża i też jest masakra ... kłócimy się, potem godzimy i znów kłócimy ...

Nie przejmuj się, my mieliśmy taki "okres" przez długi cza!! Wciąż się kłócliliśmy i godziliśmy. Przeszło nam.

Stary 2011-06-06, 09:12   #2128
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Nie kupuj. Postaw na naturalne włosy.

Ooo matko, ale się najadłam.
no niby tak... teraz prostuję mało, ale na wyjątkowe okazje wstyd iść w takich włosach ( tym bardzziej, że czasem włosy mi się super układają - falują - a innym razem powstaje szopa .. )

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:15   #2129
irenkaaa
Zakorzenienie

ja swojej prostownicy prawie nie uzywam a dluuugo lezy

powoli trzeba bedzie zorganizowac jakies kartony i pakowac filmy itp co na polkach bo wszystko w szafe mi nie wejdzie

Nadia a ta woda ma byc ciepla? kiedys plukalam ale juz nie pamietam chyba ciepla dawalam
poranki sa przeokropne
dzieki

ijaa co tam sie w Lodzi dzieje jakis pozar widze na necie i eksplozje ło matko

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-06-06 o 09:19
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:25   #2130
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
ja swojej prostownicy prawie nie uzywam a dluuugo lezy

powoli trzeba bedzie zorganizowac jakies kartony i pakowac filmy itp co na polkach bo wszystko w szafe mi nie wejdzie

Nadia a ta woda ma byc ciepla? kiedys plukalam ale juz nie pamietam chyba ciepla dawalam
poranki sa przeokropne
dzieki

ijaa co tam sie w Lodzi dzieje jakis pozar widze na necie i eksplozje ło matko
Nie lodowata ja miałam tak lekko ciepłą.
po 1 razie było o niebo lepiej. Następnego dnia popłukałam jeszcze 3-4 razy i przeszło Pomijając fakt że ja dość nieporadnie to robiłam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości