|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Lecę już do łóżka. Od kilku dni mała budzi mi się o 8,30 więc muszę wypocząć przed kolejnym dniem. Jutro idziemy na jezioro
Dobranoc
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
Mąż odprawiony do pracy a ja już się nie kładę bo wieczorem mam straszne problemy z zaśnięciem. Malutka jeszcze śpi choć o 5 rano pozdejmowala miski i lalki z parapetu, odsłoniła rolety i krzyczała, że "sońce śieci"(słońce świeci
) Mój anioło właśnie słyszę jak się przekręca. Zaraz bedzie tup tup tup i w drzwiach pokoju zobaczę tego mojego małego roztrzepańca Oby nieTŻ dzisiaj kończy o 15 więc zobacze te spodenki. Szukałam na all ale jakoś żadne nie wpadły mi w oko. Nie wiem już sama czego ja chce
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Jak ja nie luibie poniedziałków sie potem ten dzień wlecze A musze dzis isc zdjecie zrobic do nowego dowodu, bo juz pora wyrobic dokumenty ![]() Milego dnia spd
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry wszystkim w ten paskudny poniedziałek. Tylko się witam, mówię, że żyję (jakby którąś to interesowało) i znikam. Kiedyś wpadnę.
|
|
#2105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzień dobry ja spać nie moglam i budziłam się co godzine bo tak mnie piekło jedno ramie i placy dziś koniecznie ide po jakiś filtr z kremem bo zamierzam kontynuować naukę na trawie i tak zastanawiam się czy 15 kupić czy 8?
|
||
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Tż przez pół nocy babrał się ze swoją magisterką. Ja spać nie mogłam bo duchota. Nienawidzę mieszkać tak wysoko, tak szybko się wszystko nagrzewa, a mury wieczorem są nadal ciepłe Kolejny powód żeby stąd uciekać heh.Biorę sie za prace, a potem przychodnia, odbiór zdjęć, parzenie sie w autobusie, dziekanat, lody z przyjaciółką i czekanie na promotorkę ![]() Muszę iść jutro do lumpa po jakieś letnie ciuchy, bo nie mam dosłownie co ubierać! |
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś chce się rozłożyć pod drzewkiem i zrobić tak żeby nóżki wystawiać bo one są białe jak mąka a na dekolt plecy ręce i ramiona krem zobacze jakie będą w rossmanie i w jakich cenach i może rzeczywiście kupie jakiś mocniejszy
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Golden ale masz świetną brykę aha gratuluję tych zleceń Ijaa jak sobie taki ładny av zrobiłaś to teraz nam wykup wycieczkę w tropikach i daj znać kiedy lecimy Weekend zleciał błyskawicznie szkoda, że tydzień tak nie ucieka dzisiaj o 16 idę do nowej pracy na szkolenie i zobaczyć czy mi się tam spodoba (jak będziecie miały dosyć słuchania o moich amorach to proszę mnie uświadomić, ogarnę się Melduję, że 2 tyg. odchudzania = -3kg mniej |
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2110 |
|
kobieta za ladą
|
abby co sie dzieje????
jaka jestem niewyspana dzień dobry dziewczyny
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i gratuluje odchodzania ja też zaraz wejdę na wage
|
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmirka gratuluje spadku, który jest mega spektakularny
![]() No i randkowania też Pisz ile chcesz, bardzo miło sie czyta takie posty
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Kash
za odchudzanie, tym bardziej że to dokonały moment - zakochanym łatwiej zgubić parę kg Co jesz ? ![]() Wstałam. wziełam prysznic. Planuję pójść dziś do lumpka ale nie mam pojęcia od której jest czynny ten niedaleko mnie. ![]() Najbezpieczniej jjeśli wyjdę po 9tej. Dziś może uda mi się wyciągnąć tżta na rowery ![]() Muszę się dowiedzieć kiedy zaczynamy romont bo jest szansa że na dniach
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro pójdę na łowy, bo dzić nie mam a bardzo kiedy. Jak wrócę to już będzie zamknięty ![]() Poszukuję inspiracji na tanie jedzonko na imprezę urodzinową. Jakieś sałatki i przekąski. Tż odprawiamy urodziny dla mojej rodziny chyba teraz w sobotę. Niestety brat tż z żoną i córą już się nie zmieszczą i musimy robić osobno i najgorsze jest to, że chyba wypadnie tydzień po tygodniu. Kompletnie mi to nie na rękę ![]() Szamam owsiankę
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Do końca tygodnia już tylko 4 dni ![]() Cytat:
![]() Kashmirko pisz ile tylko zapragniesz Miło się czyta jak ktoś szczęśliwy i cały w amorach.Ja jak się zakochałam to ja nie wiem ile kg straciłam. Ale to nie wiem dokładnie czy to była miłość czy też moja zmiana trybu życia. Ale chyba tak z 10 to na pewno wtedy zleciałam. A jak tam po ostatnim upadku ![]() Paulunia zazdroszczę Ci tych jeziorek tutaj nigdzie żadnego blisko nie ma buu A jak ja bym chciała mieszkać gdzieś koło jeziorka marzenie ![]() Trzeba iść pracować a tak mi się nie chceee Miłego dzionka kochane ![]() Aaaa i zapomniałam Chyba jakąś prowizję powinna pobrać Dobra idę pracować bo zaległości mi się przez ten nawał pracy porobiły więc póki troszkę luźniej się zrobiło to trzeba tamto nadrobić.
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-06-06 o 08:32 |
|
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego postanowiłam (już na zawsze) robić jedynie kawkę i ciacho. Bez posiadówek, jedzenie itp. Zresztą takie urodziny (z przekąskami) jest dość kosztowne więc zdecydowalimy - kawa, ciacho i też nie wszyscy na raz bo podłoga jest dość niewygodna do siedzenia Więc wyjdę przed 10 będzie najbezpieczniej
|
|
#2117 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) no i najprawdopodobniej się zakochałam- w czym należy upatrywac chyba takiego spektakularnego efektu Cytat:
na słodko z jabłkiem, brzoskwinią, marmoladą na ostro z parówkami, żółtym serem, z fetą i szpinakiem, z serem i szynką, albo pizzetki które kiedyś polecała Punto Cytat:
i dziekuję, że pytasz o moje stłuczenia ) ale mam wielkie strupy na udach i siniaki dookoła we wszystkich kolorach tęczy ![]() a skoro tak się domagacie ![]() ale fajna piosenka w radiu leci o ta: http://www.youtube.com/watch?v=b7GhrUaNDAI
|
|||||
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykle najpierw ciacho czy tort plus kawka, dzieciom lody. Potem jakaś zimna płyta, sałatki, i coś ciepłego na kolacje, ale ja zwyklę kupuję grankfuterki albo udka żeby jak najszybciej zrobić. Poza tym ta robota i latanie przy stole też jest niezbyt miłe i wręcz męczące. Kashmirka kanapeczki wydają się być super. Wariacje z ciastem francuskim też gdyby nie cholerny piec No i sałatka też w porządku![]() Muszę spisywać pomysły
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-06-06 o 08:44 |
|
|
|
|
#2119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mój jeszcze nie dorósł
![]() Cytat:
Mmmm na pewno wykorzystam ten przepis ![]() W sobotę poszłam się zbadać i nie mam raka skóry Wystraszyłam się po diagnozie mamy.A wczoraj zrobiłam jakieś 15l leczo Niby miało się zmieścić w 10l garnku ale jakoś nie wyszło ![]() Małej chyba górne zęby idą, bo wczoraj to już się prawie poryczałam, tak mnie do szału doprowadzała Idę czytać dalej
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem wiem bo tż ma kuzyna, ze śląska i oni właśnie świętują hucznie urodziny, natomiast u tż jak już człowiek starszy to tylko imieniny. A ja tam mam to gdzieś i wśród najbliższych świętujemy imieniny urodziny i co tylko się da Tylko ja tam zawsze stawiam, torta kawę ewentualnie coś do przegryzienia do alko ale bez szału
|
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodaja oczywiście u mnie też była taka tradycja Jak to na śląsku ![]() Z tym ostatnimi czasy moja rodzina zaczęła od tego odchodzić (co wcale nie było takie proste...). Ze względu na to zamieszanie, latanie z kuchni do pokoju. Idzie się zajechać Teraz jedynie my chodzimy do rodziców na obiad czy kawę. A rodzice do nas na kawę, z reguły do południa więc z tżtem możemy spędzić sobie urodzinowy wieczór po swojemu ![]() Oczywiście chciałabym wyprawiać jakieś mini przyjęcia od czasu do czasu (niekoniecznie w urodziny bo to cię co roku zobowiązkuje w jakiś sposób..) ale warunki nie pozwalają. Pozatym w rodzinie różnie bywa z tymi kontaktami
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-06-06 o 08:57 |
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do ząbków to współczuję. Mój bratanek tydzień temu dostał pierwszego ząbka a ma 5 miesięcy Ale bez wielkiego hałasu się obyło nawet zdziwienie było, że tak szybko. Niby było widać, że coś się dzieje ale nikt nie przepuszczał, że już. I bez większego krzyku.
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czas na kolejny upalny dzień. Już się boję.Poniedziałek mamy, a ja coś dziwnie radosna jestem. Podejrzane to trochę.Kash gratuluję spadku wagi. Piękny wynik. W sekrecie Ci powiem, że i mnie dobrze idzie. Ba! Bardzo dobrze bym nawet powiedziała. Jak tak dalej pójdzie to Cię przegonię. ![]() A na taką plażę chętnie Cię zabiorę, nie ma problemu. ![]() Za godzinę wychodzę do dermatologa - dzięki bogu. Popsucie się mojej brody osiągnęło chyba apogeum. Prawie dzisiaj krzyczałam na pierwsze spojrzenie w lustro. Do pracy dotrę zapewne koło południa, więc dzień szybko zleci. Na zakupy później trzeba - pochłaniamy ostatnio z TŻ ogromne ilości warzyw. ![]() Jak się uda, to jeszcze rower trzeba wieczorem dorzucić. I po poniedziałku.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-06 o 09:04 |
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
obudzilam sie z tak zawalonym gardlem ze niewiem jak ja wyzdrowieje do niedzieli niby juz przechodzilo itd a tu d***a
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od rana źle się czuję ... widać zbliża się @
ostatnio jakoś ciężko dogadać mi się z TŻ i już nie wiem co robić, by się poprawiło ... jakiś nerwowy się zrobił, a mi się okres zbliża i też jest masakra ... kłócimy się, potem godzimy i znów kłócimy ... możecie mi polecić jakąs prostownicę do włosów ? moja stara (remington s 2013 ) zaczeła palić mi włosy ;/ i myślę o nowej .
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo matko, ale się najadłam.
|
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może spróbuj płukać gardło ? Tak jak mi radziła kraven woda z solą. Cytat:
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
no niby tak... teraz prostuję mało, ale na wyjątkowe okazje wstyd iść w takich włosach ( tym bardzziej, że czasem włosy mi się super układają - falują - a innym razem powstaje szopa .. )
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
ja swojej prostownicy prawie nie uzywam a dluuugo lezy
powoli trzeba bedzie zorganizowac jakies kartony i pakowac filmy itp co na polkach bo wszystko w szafe mi nie wejdzie Nadia a ta woda ma byc ciepla? kiedys plukalam ale juz nie pamietam chyba ciepla dawalam poranki sa przeokropne dzieki ijaa co tam sie w Lodzi dzieje jakis pozar widze na necie i eksplozje ło matko Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-06 o 09:19 |
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 1 razie było o niebo lepiej. Następnego dnia popłukałam jeszcze 3-4 razy i przeszło Pomijając fakt że ja dość nieporadnie to robiłam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

) Mój anioł
sie potem ten dzień wlecze 

to teraz nam wykup wycieczkę w tropikach i daj znać kiedy lecimy
szkoda, że tydzień tak nie ucieka
dzień dobry dziewczyny

A jak ja bym chciała mieszkać gdzieś koło jeziorka marzenie
o ta:
No i sałatka też w porządku