Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 22:41   #2281
thelilah
Zadomowienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

ehh chciałam cytować i wcięło mi wypowiedź...
może jutro się pojawi

w skrócie. dzięki za odp. ja używam od samego początku zwykłej oliwki i nie mam póki co ani jednego. smaruję brzuch, uda/pupę i biust. wiele osób poleca mi własnie oliwkę i różne olejki, a ja myślę nad czymś typowo przeciw rozstępom, muszę poczytać jeszcze na ten temat

dobranoc kobitki
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 22:42   #2282
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Ironicznie nie mialo byc, raczej gorzko-smutno. Nie narzucam opinii tylko argument ze blisko domu... Zaden argument, tak jak kolezanka napisala wczesniej, nie ma wiekszego znaczenia jak daleko sie jedzie. Jednak pasy daja wiecej pozytku niz szkody.

Przepraszam Gosiu, jesli Cie urazilam.

Przyjaciolki, ktora zginela w samochodzie kolo domu nic mi nie wroci i dlatego zawsze jak slysze argument o nie zapinaniu pasow, bo blisko domu tak reaguje.

Przepraszam jeszczs raz.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 22:59   #2283
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
ehh chciałam cytować i wcięło mi wypowiedź...
może jutro się pojawi

w skrócie. dzięki za odp. ja używam od samego początku zwykłej oliwki i nie mam póki co ani jednego. smaruję brzuch, uda/pupę i biust. wiele osób poleca mi własnie oliwkę i różne olejki, a ja myślę nad czymś typowo przeciw rozstępom, muszę poczytać jeszcze na ten temat

dobranoc kobitki
Zazdroszczę. Gdybym pokazała wam swoje uda- wnętrze to byście padły.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 23:25   #2284
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Kochana a czy to mozliwe zebys miala juz ten taki skurcz, czekaj jak on sie nazywa-braxtona? ale lepiej Ci juz?
a co to za skurcz??
Cytat:
A no tak, mowilas kiedys gdzie pracowalas ale nie bede uzewnetrzniala inf przy takiej pracy to w ogole jest masakra, bo to przeciez mozna sie nabawic zylakow; ja sie autentycznie boje ze mi wyjda na stopkach bo u mnie to genetyczne
ja niestety też się obawiam żylaków, u mnie też genetyczne są, mama ma i dziadkowiejuż mam trochę żyłek w okolicach kolan
Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
U nas postanowione! (?) Ślub kościelny (bo cywilny mamy) ma się odbyć na święta wielkanocne 2012r (bez wesela) No i niby Amelka miała iść z Filipkiem na przodzie (nasze druhenki ) ale zbyt często na zbyt daleko ten ślub odkładamy... tak więc planujemy właśnie połączyć chrzciny Amelki ze ślubem. Mam nadzieję że to nasza ostateczna decyzja... Muszę zmusić siebie i mężula, żebyśmy teraz jak przyjedzie wzięli się za załatwianie spraw kościelnych... a nie odkładali tego wciąż na potem...
za podjęcie decyzji, aby wasze plany zostały pomyślnie zrealizowane, A mężuś kiedy wraca?
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
witajcie

Ja dziś byłam tym razem u mojego gina szyjka 2,6-2,7 z 2,8 czyli ciut krótsza, ale lekarz uspokajał, że przedwczesny poród i szpital mnie nie czeka... Oj będzie co ma być Wierze, że przecież czuwa ktoś tam na górze nas nami

Egzaminy na studiach wszystkie zaliczone - i teraz OBRONA

GIENEK HIP HIP HURA
za zdane egzaminy, to teraz odpoczynek a później obrona tak? a już macie wyznaczoną datę?
Cytat:
Nie wiem czy to mi sie tak wydaje czy domek tak sie nagrzal ale naprawde mam cieplo
u nas też jest straszie gorąco, dziś w cieniu pokazywało 34 stopniemaskara
Cytat:
a właśnie tak apropo rozstępów...
smarujecie czymś brzuchale żeby im zapobiec?
ja smaruje zwykłą oliwką do dzieci, na razie żadnych nie mam

No i weekendzik minął. Postanowiłam, że od jutra zaczynam chodzić na basenzobaczymy na ile mi starczy chęci

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 00:14   #2285
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
znajomi mojej siostry tak robili
a moja koleżanka chrzciła dziecko które miało prawie rok ja chcę chrzcić jak najszybciej

Ja tez ochrzciłam Alana jak mial prawie rok...
Jak dla mnie przy tej uroczystosci nie ma pospiechu...
Młodego ochrzcilismy razem z naszym slubem koscielnym
Z mała tez raczej sie nie bede spieszyc....
Pewnie poczekamy do wiosny albo wakacji zeby juz było ciepełko

Cytat:
A wiesz ze mi sie dzidzi czasami tak zniża gdzies tam na dole ze jak kopie to az boli? tzn ja kocham te kopniaczki ale normalnie momentami jest troszke bolesnie
A co to bedzie pod koniec ciazy...
Pamietam ze ostatni miesiac to juz nie jest wcale przyjemnie dostac kopala
pod zebra.... a ile razy w pecherz od Alana dostalam ze az popuscilam

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
ja nie mówię że to coś złego, ja wolę ochrzcić małe bo duże jest już bardziej ciekawskie i się bardziej kręci takie jest moje zdanie
A to Ci powiem ze roznie jest z tym wierceniem...
Czasami takie małe jest bardziej płaczliwe niz starsze dziecko..
Chyba tutaj zalezy własnie jakie to dzieciatko jest

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

A powiedzcie mi: świeże rozstępy jaki mają kolor Bo coś mam na pośladkach ale nie wiem czy stare czy nowe
Sa fioletowe Pozniej sie z nich robia biale blizny.

Cytat:
a właśnie tak apropo rozstępów...
smarujecie czymś brzuchale żeby im zapobiec?
Tak... Smaruje Palmersem i czasami oliwka ...
W pierwszej ciazy smarowałam sie róznymi drogimi cudami
i mi i tak wyszly....
Jak ktos ma skore podatna na rozstepy to moim zdaniem i tak wyleza..
Oczywiscie lepiej sie smarowac czymkolwiek (wazne zeby skora była zawsze nawilzona )
wtedy jak nawet wyleza to bedzie ich mniej

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Zazdroszczę. Gdybym pokazała wam swoje uda- wnętrze to byście padły.
ja bym nie padła bo tez mam pełnotych dziadow...
Duzo starych blizn i kilka nowych fioleciakow

Walizki juz prawie poszykowane..tzn. ciuchy na wyjazd (walizki sie wietrza)
W sumie mamy jeszcze 2 dni..ale ja nie lubie wszystkiego odkladac na ostatnia chwile

Ide lulkac...Dobranoc brzuchatki

Edytowane przez kellysss
Czas edycji: 2011-06-06 o 00:16
kellysss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 06:39   #2286
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Moze glupie pytanie-czemu jezdzisz bez pasow? Lubisz ryzyko?
Cytat:
witajcie

zgadzam się z Asią - naprawdę BARDZO GŁUPIE pytanie!
Nie jesteśmy tu chyba po to, żeby narzucać komuś swoje zdanie, dołować i obwiniać...

Małgosiu - niczym sie nie przejmuj! Cieszę sie, że czujesz się dobrze i że Tobie nic się nie stało

no i super!!
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

nie obraź sie ale fakt-głupie pytanie
po pierwsze każdy robi jak uważa
po drugie nie każdy ma takie zdanie jak Ty i uważam ze w niefajny sposób napisałaś do Gosi, skoro zdecydowała się na nie zapinanie pasów to jedj decyzja i moim zdaniem nie musi sie z tego spowiadać
a co do tego "ryzyka" opinie są podzielone wiec.....

Dlaczego bronicie kogoś kto jeździ zapiętych bez pasów? To jest niedopuszczalne w każdym przypadku i od już dawno odeszło się od teorii, że ciężarna nie powinna zapinać pasów z powodu wydatnego brzuszka. I argumenty, że to blisko też są od czapy, bo nieszczęścia zdarzają się wszędzie, z resztą to się potwierdziło. Pasy się zapina i koniec, a dla przyszłych matek są adaptery, ew. poduszka pod pupę .
Forum jest nie tylko od głaskania, czasem trzeba
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 06:41   #2287
gerda
Zadomowienie

Witam Was

dziś znowu bedzie u mnie upał...
Idę na śniadanie, spacer z psem, a potem to mam całą masę rzeczy do załatwienia

miłego dnia i do później

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 06:49   #2288
anuska_s
Rozeznanie

Dzień dobry mamuśki

U mnie tak samo, gorąco już jest teraz, a co bedzie potem... ale ja ogólnie uwielbiam taka pogode i narazie mi nie przeszkadza chociaż nie ma problemu co na siebie włożyć...bo trzeba jak najmniej
Ja teraz jem śniadanko i trzeba się szykować do pracki

Miłego dzionka wszystkim życzę
Stary 2011-06-06, 08:14   #2289
MAGiALENA
Zakorzenienie

a u nas:
- wczoraj była studniówka
- dziś jest druga rocznica ślubu.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 08:27   #2290
SONIA004
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
a u nas:
podwójn e gratulacje kochana!!!!
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 08:53   #2291
Sharifa
Rozeznanie

Dzien dobry Ale u mnie pogoda paskudna - gdzies od 4 rano jest burza, pozniej poszla sobie gdzies dalej a teraz znowu wraca Normalnie nic tylko polozyc sie spac, a tu od rana trzeba przy kompie siedziec

A jeszcze wczoraj siedzialam na lezaczku i sie opalalam po kawalku.

Stary 2011-06-06, 09:15   #2292
lausanne
Wtajemniczenie

napisałam posta i maluch mi skasował

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

A Ty tak serio z tą torbą? Bo ja planowałam tak gdzieś w połowie sierpnia ją zapakować, bo kiedyś mi się śniło, ze zaczęłam rodzić a nic nie było gotowe
Natus ja tak serio. W ciąży z K. lekarz mi sie kazal spakowac i wygolić na dwa tygodnie przed terminem. K. urodził się dwa tygodnie po terminie, a torba spokojnie przez ten miesiąc przeleżała. I byłam spokojniejsza. Teraz druga ciąza więc moze byc szybciej porod, poza tym te moje skurcze i inne przyjemnosci sprawiają że wolę spakowaac się pod koniec sierpnia. A na wesele wrzucic torbę w bagaznik to przeciez żaden klopot...

Cytat:
witajcie
hmm może to faktycznie skurcz mi gin powiedział, że najczęściej skurcze to takie mocniejsze bóle jak podczas okresu... <podobno tak zazwyczaj na początku określają je pierworódki)

Ja dziś byłam tym razem u mojego gina szyjka 2,6-2,7 z 2,8 czyli ciut krótsza, ale lekarz uspokajał, że przedwczesny poród i szpital mnie nie czeka... Oj będzie co ma być Wierze, że przecież czuwa ktoś tam na górze nas nami

Egzaminy na studiach wszystkie zaliczone - i teraz OBRONA
za zdane egzaminy masz u mnie lody i kciuki za obronę
za pozytywne myślenie masz u mnie bavarię.
a za grzeczne leżenie - jakiś ciuszek dla młodej
Teraz tylko musisz do mnie przyjechac

co do skurczy - Asik skurcze jak pisze Aga odczuwasz jako silniejszy ból okresowy albo jakby wlaśnie jakbyś musiała do wc. Więc to raczej na pewno był skurcz. Ale jak byl jeden i się nie powtarza regulanie i często to niczym się nie musisz martwić

Cytat:
a u nas:
gratuluję rocznicy. Świętujecie jakoś?

Sharifa jak to po kawałku?
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:27   #2293
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Sharifa jak to po kawałku?
Pod parasolem Najpierw same nogi, a potem gora tak do wysokosci piersi mniej wiecej, bo brzusia wole nie wystawiac na slonce, bo mam uczulenie i nawet z kremem strasznie szybko sie spalam, a bez kremu to juz w ogole nie moge nawet na spacer wyjsc, bo mi moga bable powyskakiwac
Stary 2011-06-06, 09:34   #2294
DzastaW
Zadomowienie

Cytat:
a u nas:
gratulacje =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:34   #2295
kaileight
Zadomowienie

Cytat:
a ja tam twierdzę, ze wcale nie głupie...
w ciąży powinno się na siebie uważać, ja zawsze zapinam, mimo że "koleżanka" nagadała mi, że będąc w ciąży nie muszę. nawet siedząc z tyłu mam pasy zapiete. kiedyś w ddtvn mówili, że więcej szkody dzieciaszkowi można wyrządzić jadąc bez pasów niż w <przy okazji demonstrowali jakieś cuda do pasów dla ciężarnych> wszystko może się wydarzyć w drodze czy to jadąc 500km czy 500m. a przezorny zawsze ubezpieczony

aha i nikomu nie narzucam mojego zadania, nikogo nie dołuję, nikogo nie obwiniam. tak tylko napisałam co myślę - bez batów proszę
Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Ironicznie nie mialo byc, raczej gorzko-smutno. Nie narzucam opinii tylko argument ze blisko domu... Zaden argument, tak jak kolezanka napisala wczesniej, nie ma wiekszego znaczenia jak daleko sie jedzie. Jednak pasy daja wiecej pozytku niz szkody.

Przepraszam Gosiu, jesli Cie urazilam.

Przyjaciolki, ktora zginela w samochodzie kolo domu nic mi nie wroci i dlatego zawsze jak slysze argument o nie zapinaniu pasow, bo blisko domu tak reaguje.

Przepraszam jeszczs raz.
Z pasami to jest jednak dyskusyjna sprawa. Uważam, że każdy powinien rozważyć to sobie sam. Ja nie zapinam pasów od 8 lat. Nigdy. W liceum miałm okropny wypadek samochodowy w którym fakt NIE zapięcia pasów uratował mi życie. Spędziłam pół roku w szpitalu, z czego kilka tygodni w śpiączce, ale żyję i mam sie dobrze, Gdybym zapięła pasy zginęłabym na miejscu zgnieciona przez ciężarówkę. A tak wypadłam przez przednia szybę. Dlatego nie lubie dyskusji o pasach i uogólniania. Myślę, że to zależy od sytuacji, ale mnie nic do pasów nie przekona. Za duzy uraz

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość

a co to za skurcz??

ja niestety też się obawiam żylaków, u mnie też genetyczne są, mama ma i dziadkowiejuż mam trochę żyłek w okolicach kolan

za podjęcie decyzji, aby wasze plany zostały pomyślnie zrealizowane, A mężuś kiedy wraca?

za zdane egzaminy, to teraz odpoczynek a później obrona tak? a już macie wyznaczoną datę?

u nas też jest straszie gorąco, dziś w cieniu pokazywało 34 stopniemaskara

ja smaruje zwykłą oliwką do dzieci, na razie żadnych nie mam

No i weekendzik minął. Postanowiłam, że od jutra zaczynam chodzić na basenzobaczymy na ile mi starczy chęci
Tez smaruję się oliwka z rossmana dla kobiet w ciązy, mam jeszcze zwykły olej kokosowy i krem na rozstępy mamma mia z ziaji, którym smaruję się na dzień żeby nie zatłuścić ubrań. Dziś się zważyłam- waga spadła..Zmartwiło mnie to, ale przez ten głupi ząb nie jadłam wcale kilka dni. Mam nadzieję, że maluszkowi to nie zaszkodziło

Cytat:
a u nas:
Gratulacje

Dziewczyny! bardzo dziękuję za wsparcie i współczucie z powodu zębaNa 12 idę znowu do dentysty, trzymajcie kciuki bo trochę sie denerwuję. Znowu szykuje się poważniejszy zabieg, nie miało sie kiedy przyplątać tylko w ciąży. i to takiej dość zaawansowanej
Stary 2011-06-06, 09:37   #2296
19natka88
Zakorzenienie

Hejka Taka wczesna pora a upał już nieziemski

Cytat:
a u nas:
Gratulacjeklas ki:

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Natus ja tak serio. W ciąży z K. lekarz mi sie kazal spakowac i wygolić na dwa tygodnie przed terminem. K. urodził się dwa tygodnie po terminie, a torba spokojnie przez ten miesiąc przeleżała. I byłam spokojniejsza. Teraz druga ciąza więc moze byc szybciej porod, poza tym te moje skurcze i inne przyjemnosci sprawiają że wolę spakowaac się pod koniec sierpnia. A na wesele wrzucic torbę w bagaznik to przeciez żaden klopot...
W sumie masz rację, co za różnica czy spakuję torbę przed weselem czy po Będę spokojniejsza a i tak to wychodzi jakieś 2 tyg przed terminem (ale golić to bym się musiała co 3 dni)

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:39   #2297
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
a u nas:
Gratulacje

U nas dziś wietrznie, ale ja mam wrażenie, że strasznie parno jest, siedzę i pot po mnie spływa, a okna pootwierane

Ja już bym chciała, żeby był sierpień, jakoś dłuży mi się ostatnio czas ciąży...

W piątek jedziemy do Zakopanego na 4 dni, w środę wizyta gin

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:42   #2298
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamuśki

U mnie tak samo, gorąco już jest teraz, a co bedzie potem... ale ja ogólnie uwielbiam taka pogode i narazie mi nie przeszkadza chociaż nie ma problemu co na siebie włożyć...bo trzeba jak najmniej
Ja teraz jem śniadanko i trzeba się szykować do pracki

Miłego dzionka wszystkim życzę
u mnie tez masakra z pogoda miałam dosyc jak szłam do pracy cały czas sie zastanawiam ze jak teraz juz mi przeszkadzaja te upały to co bedzie jak juz bede miała duży brzuch chyba z domu nie bede wychodzic

Cytat:
a u nas:
gratuluje kochana

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Pod parasolem Najpierw same nogi, a potem gora tak do wysokosci piersi mniej wiecej, bo brzusia wole nie wystawiac na slonce, bo mam uczulenie i nawet z kremem strasznie szybko sie spalam, a bez kremu to juz w ogole nie moge nawet na spacer wyjsc, bo mi moga bable powyskakiwac
ja wczoraj cały dzien na ogródku a blada jak sciana cały dzien pod parasolem siedziałam i podziwiałam szwagierke jak tak moze leżec plackiem na słoncu

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:46   #2299
DzastaW
Zadomowienie

Ja się wczoraj opaliłam na czerwono i to mega głupio, bo mam oznaczenia od butów (wiązane w kostce) i od koszulki =///

Stary 2011-06-06, 09:47   #2300
aa2
Zakorzenienie

heja
miss hot zazdroszczę Zakopca uwielbiam

co do pasów to jak pisałam każdy ma prawo wyboru i niepotrzebna krytyka, każdy ma inne opinie i doświadczenia wiec pozwólmy każdemu decydować o sobie i już

a ja mylkam na 12:30 do lekarza prosze o kciki no i biore L4 hehe dziwnie mi z tym
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:50   #2301
DzastaW
Zadomowienie

Mam nadzieje że w weekend będzie taka pogoda jak teraz, bo jadę na działkę i poinformowałam już rodzinkę że nie będzie Mnie w domku tylko nad rzeką będę się opalać =) muszę tylko kupić jakąś czapkę, krem z filtrem i okulary przeciwsłoneczne

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

aa2 trzymam kciuki =)

Stary 2011-06-06, 09:53   #2302
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
heja
miss hot zazdroszczę Zakopca uwielbiam
Ja też uwielbiam i mam nadzieję, że synkowi też się spodoba

Cytat:
a ja mylkam na 12:30 do lekarza prosze o kciki no i biore L4 hehe dziwnie mi z tym
Powodzenia

Ja opalona jestem ładnie na brązowo, zresztą mnie słońce szybko bierze, ledwo wyjdę, pochodzę i już jestem czekoladka
Ale dawno o tej porze roku nie miałam tak pięknej opalenizny jak teraz

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:57   #2303
aa2
Zakorzenienie

no ładnie wszystki opalone to chyba ja taki bladzioch tylko jestem no nic nadrobie jak pójde na zwolnienie-przynajmniej nogi bym sobie poopalac chciała bo wyglądam jak mąka
Stary 2011-06-06, 10:05   #2304
aa2
Zakorzenienie

a oto moje łupy na allegro
to gdzie sa podwójne sztuki zakupiłam z przesyłką za 14 złoty
reszta zakupiona za 7,96 ale nei wiem ile przesyłka bo dopiero bede pisac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1641084697.jpg (34,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1641085662.jpg (47,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1641088556.jpg (26,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1642734005.jpg (39,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1642734219.jpg (30,5 KB, 21 załadowań)
Stary 2011-06-06, 10:09   #2305
DzastaW
Zadomowienie

aa2 bardzo podoba Mi się to body w paski (na ostatnim zdjęciu) =)

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Ja chce pokupować ciuszki i pościel, ale narazie spłacamy wózek, więc wolę nie dawać kolejnego wydatku =///

Stary 2011-06-06, 10:10   #2306
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
aa2 bardzo podoba Mi się to body w paski (na ostatnim zdjęciu) =)

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Ja chce pokupować ciuszki i pościel, ale narazie spłacamy wózek, więc wolę nie dawać kolejnego wydatku =///

no mi też
na razie zamówiłam takie rzeczy bo w sumie sa uniwersalne po domu bedzie w sam raz-szału nie ma , zobaczę jeszcze jak przyjdzie jak wygląda to wszystko na żywo
Stary 2011-06-06, 10:10   #2307
mucka21
Rozeznanie

Magialena gratuluję
już się zaczęłam martwić małą ruchliwością dzieciaczka i co zauważyłam? On się wierci i kopie tylko tak nisko (na linii włosów) że coś tłumi odczucie tych kopniaków. Śmiesznie tak, brzuszek się nawet ruszał a nic nie czułam, a jak przyłożyłam dłoń to szalało szczęście moje
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 10:11   #2308
DzastaW
Zadomowienie

w tamtym tygodniu narzeczony powiedział Mi że obrączki są jakieś kanciaste =/// jestem załamana, ale powiedział że przetopi się je dopiero jak będzie kasa na to =/// =((( głupi powód, ale chce Mi się płakać, bo chciałam by było cudownie =/

Stary 2011-06-06, 10:14   #2309
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

A ja już dzisiaj po wizycie na nfz. Jak zwykle czuje się zmasakrowana po wzierniku.
Posłuchałam tętna, które było zakłócane przez kopniaki mojego urwisa i jestem w świetnym humorze

W ogóle widać że dziecko przybiera na masie ponieważ wczoraj miałam dosłownie fale na brzuchu. Czuć wszystkie przesunięcia, kopnięcia- a co lepsze zaczyna być widać to mega, szczególnie jak się rusza bo kopniaki widziałam wcześniej . Tż patrzył zdumiony jak okolice pępka wesoło falowały a kopniaki trzęsły mi całym brzuchem. I pomyśleć że już tak niewiele zostało!

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-06-06 o 10:22
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 10:14   #2310
DzastaW
Zadomowienie

mucka Ja miałam kiedyś tak gdy słuchałam serca u gina, było słychać że dziecko się rusza co chwila a Ja nic nie czułam. A później gdy przyłożyłam rękę do brzucha, to okazało się że czuje delikatnie bardzo na ręce i od tego czasu zaczęło się tak często ruszać =)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości