|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
dzieki napewno skorzystam
|
|
|
|
#2132 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Uwielbiam to jak trzymam ją nad głową a ona mi piękne strugi śliny puszcza, uroki macierzyństwa ![]() Kiedyś mój tata podawał ją komuś nad stołem i mi do herbaty co nieco dodała ![]() Nie chcę zapeszać, ale nasze życie w końcu zaczyna jako tako wyglądać Co prawda Tż nadal nie pomaga w domu, ale przynajmniej przestał narzekać na wszystko i zajmie się Małą bez problemu, a ja mogę coś porobić. Dziś zarezerwowałam sobie godzinę na czytanie, bo coś ostatnio nie mogę skończyć książki a jest fantastyczna
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co najgorsze on może być trujący i łatwo nie zanika. ![]() Odkąd wstałam, to w kółko syreny słyszę.
|
|
|
#2134 |
|
kobieta za ladą
|
bordowa a co czytasz??
mój właśnie pojechał z tomkiem po pierwsze zakupy potrzebne przy remoncie ZACZYNAMY!!!
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, tak mi się dobrze siedzi na tej kanapie. Trzeba się zbierać, a chętnie bym tu została na dłużej.
|
|
|
#2137 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
Nie wyspałam się Wieczorem się poryczałam jak dziecko i źle mi się spało ![]() Mi też nie... Nie dość, że nie podobał mi się wokalnie to jeszzcze ta jego historia "faceta po przejściach" czyt. alkoholika mi się nie podoba ![]() Cytat:
![]() Kash, ładny wynik ![]() Irenkaaa, a może wodą utlenioną to gardło tak jak Haniuli lekarz polecił ![]() Ija, kciuki za brodę Mam wisielczy nastrój i nie chce mi się iść do pracy Przedłużam za to łikend. Wyciągnę TŻ na ryby - ja się wyciszę, on się odchami
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby Cię tylko nie pokorciło przy sklepach
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Remonty pełną parą
A potem zdjęcia nowych wnętrz ![]() Ja zmaiast pracować to pomalowalam paznokcie na wściekły pomarańcz Nie ma to tamto biorę się dalej
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko na śląsku
U mnie w łódzkim też urodziny się obchodziło, a imieniny to tylko życzenia, dlatego zdziwiło mnie, że w wlkp urodziny prawie nieważne , a imieniny to impreza, prezenty, życzenia .Wg mnie nawet na chłopski rozum, to ważniejsze powinny być urodziny
|
|
#2141 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Bo są ale z wiekiem ponoć ludzie nie chcą świętować urodzin (bo starsi) to wybierają imieniny
|
|
#2142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bordowa Twój też dorośnie do opieki nad dzieckiem, a jak nie to trudno- musi być rzucony na głębokie wody w końcu ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Ja jestem cięta na alkoholików, bo wg mnie są sami sobie winni. Po przejściach to jest kobieta po rozwodzie zdradzona i zostawiona z trójką dzieci , a alkoholik sam sobie winienMimo to uważam, że facet ładnie śpiewa ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- trochę jeszcze posiedzę i musimy iść z małą się przejść. Sama nie wiem czy teraz czy bardziej po południu ![]() oglądam inspiracje malowania pazurków u stóp ![]() myślę, jak na to wesele pomalować
|
|
|
#2143 |
|
kobieta za ladą
|
lilii raczej teraz z małą wyjdz bo potem najlepiej koło 17 bo wzceśniej za duży skwar
a zdjęcia to będą dopiero za 2 miechy gdzieś to już pewnie następna część będzie
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
piękna dzis pogoda, aż mi się do pracy nie chciało iść rano dobudzić się nie mogłam noga niestety dalej mnie boli mam nadzieję, że dziś po ćwiczeniach jakoś się rozruszaw piątek robiłam zdjęcia u fotografa do dyplomu i porównywałam z tymi sprzed 2 lat i wydać po twarzy żem szczuplejsza ![]() ijaa Ty też się pochwal ile juz kg Ci spadło Ja nie mam się czym chwalić Cytat:
ehhh
|
|
#2145 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Punto powiem tak ja z mila checia bym uzyla wody utlenionej ale : tu w aptekach jedyna wode utleniona to widziala taka mocna do rozjasniania wlosow to niewiem co oni tam do niej jeszcze dodali do plukania gardla maja taki specyfik ktory jest tez do odkazania ran i zawsze jak tego uzyje to wali w calym domu szpitalem wiec obawiam sie ze bym tego nie uzyla nie wyobrazam sobie po tym swinstwie powiedziec slowa do szefowej ostatnio jak bylam w aptece zeby kupic cos na tego rozcietego palca ( na szczescie po tygodniu uzywania tych szwow-plastrow goic sie ladnie zaczyna) babka do mnie ze cos do przemywania itd po czym podsumowala ze ja juz chyba tego specyfiku uzywam bo czuje serio wali niemilosiernie wiec skorzystam z soli Cytat:
co do pogrubionego to fakt alkoholik sam sobie winny a juz szczegolnie taki co sobie pomoc nieda takze mysle ze po przejsciach to moze byc jeszcze jego zona ( alkoholika ) czy dzieci bo to rozne cyrki po % potrafia robic ale nie on Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-06 o 10:28 |
||||
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam żadnych swoich zdjęć nie lubię. Zawsze wychodzę jak jakiś oszołom
|
|
#2148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet ma talent więc wygrana mu się należała. Michał jest bardzo dobry, a to że nie wygrał nie znaczy że nie zrobi kariery Swiar show biznesu stoi przed nim otworem i pewne nie raz o nim usłyszymy.Cytat:
![]() Dudi super
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-06-06 o 10:42 |
||
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic taka moja natura Na modelkę nie idę, także nie ma problemu ![]() Dobra lece, bo znowu oglądam you tuba i mam ochotę na zakupce! |
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam nauczona, że imieniny to tylko życzenia, a urodziny prezenty
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
żony i dzieci są w tym wypadku po przejściach
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pisalam o tym Panu tylko ogolnie o alkoholikach nie slyszalam go - nie oceniam chodzilo mi raczej ze po przejsciach czesto sa rodziny alkoholikow jesli sie nie oderwa od tego bo znam troche przykladow powiedzmy z bliskiego podworka ale nie chce tu o tym pisac na ogolnym i nie jest powiedziane ze jak bedzie chcial taki alko sobie pomoc to ze z tego nie wyjdzie i ze nie zrobi kariery czy nie bedzie np . ,,kims" bo ludzie sie zmieniaja oj pewnie nieraz o nim uslyszymy jak ma talent to jasne ze fajne ze go rozwija co do imienin/urodzin to ja pamietam z domu ze rodzice raczej obchodzili i to i to ale raczej na imieniny wiecej gosci bylo bo w okresie letnim to tez i okres urlopow takze byly i imieniny i urodziny ale do czasu az sie troche popsulo w rodzince no i tak jak lili mowi na imieniny raczej bylo mniej hucznie tzn jakas kawka , ciastko , nie jakos ze wielkie przyjecie skromny prezent ale cos bylo kwiaty ( pamietam zawsze na imieniny frezje dostawalam oj uwielbiam ten zapach juz dawno tych kwiatkow niestety nie widzialam ) , czekoladki ewentualnie jakies winko dla kobiety , % dla Pana w prezencie ale pamiec jakas byla o tych imieninach i to bylo mile Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-06 o 11:03 |
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
jest już tak gorąco, że szok :/
muszę chyba ruszyć tyłek i do sklepu chociaż iść po wodę i ziemniaki dla Tż na obiad lub frytki, ale frytek mu się boję kupić, żeby mnie nie pokorciło
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam Gienka nie znam. Ale z obserwacji zdązyłam zauważyć że On ma raczej takie luźne podejście do życia. Do każdego występu podchodził na luzie, nie miał parcia na wygraną, a to że wyszła jego historia jest wynikiem niedoświadczenia w świecie mediów. Zresztą Kuba mu zwrócił uwagę, mówiąc że dziennikarze nie są jego przyjaciółmi.
On raczej nie zrobił sam z siebie biednego, pokrzywdzonego przez los człowieka. Bo dokonale rozumie to że alkohol był jego wyborem. Mi to było jedno kto wygra, byle nie Ada
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też uważam, że on parcia na wygraną nie miał Za to jak śpiewał mi się bardzo podobało
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie coś się chmurzy
|
|
#2156 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Jego w tym programie, jego jako zwycięzcy, jego jako idola. A skoro przedstawił w mediach tą swoją historię to można się do niej odnosić.Wyprasowałam ciuchy... myślałam, że umrę przy żelazku Idę coś wszamać ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#2157 |
|
kobieta za ladą
|
ja gienka b.lubie i życze mu jak najlepiej
i nie on jeden popłynął z historią swojego życia na łamach prasy ,szpaku też jak to mamusia wyjechała za granicę i ich zostawiła ![]() wyszlam po wode do tesco i leje mi sie po tyłku masakra jAKAŚ
|
#2158 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Oprócz kilku występów w programach śniadaniowych jej nie ma ![]() Reasumując - kto ma zrobić karierę ten zrobi Mimo, że za Gienkiem nie byłam też mu życzę jak najlepiej Bo niby czemu nie? ![]()
|
|
|
#2159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Trzyma dalej bo zaczynam leczenie. ![]() Ja to czasem Gienka wręcz nie rozumiałam jak śpiewa. I ogolnie mi nie podpasował jako osoba. Cytat:
Cytat:
![]() To dopiero początki, początków więc nie ma co się szczycić. Ważne, by szło tak dalej. ![]() Powiem Wam jednak, że świetnie się czuję na tym zdrowym jedzeniu. Jakbym odżyła. Brzuszek już się spłaszcza, a za z dnia na dzień czuję się lżejsza. ![]() TŻ dzielnie ze mną walczy - sam chciał! I chudnie chłopak w oczach. Tobie Kochana gratuluję szczuplejszej buźki. Cytat:
U mnie to samo. Już kilka razy byłam dzisiaj mokra. ![]() Pierwszy raz jak jeszcze do lekarza nie doszłam, później zaraz po wyjściu, później w tramwaju, później w autobusie... i starczy. Wlazłam do biura, duszkiem przechyliłam pół butki wody i po 10 minutach odżyłam. Cudowna naturalna klima tutaj jest. Wizyta u lekarza spoko. Wywiad, oglądanie, wypytywanie. Babeczka stawia na jakąś bakterię, dostałam antybiotyk i smarowidła. Za dwa tygodnie wizyta sprawdzająca. Wlazłam od razu do apteki, ale niestety nie mieli wszystkiego, więc recepty nie zrealizowałam. Dowiedziałam się jednak ile ta impreza będzie mnie kosztować i... ![]() Dzwoniłam już jednak do kolegi (farmaceuty) i kazał mi się wstrzymać do środy, bo dopiero wtedy pracuje, to postara się coś wymyślić, żeby mnie to aż tak nie bolało. ![]() Trzeba by coś popracować, ale takie pitu-pitu mam, że nie przewiduję zbyt mocnego zaangażowania.
|
|
|
#2160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też uważam, że kto ma zrobić karierę to zrobi, nieważne czy wygra, czy odpadnie przed finałem . Poza tym kiedyś bodajże Idola wygrała Ala Janosz, a kariery nie zrobiła żadnej to większą od niej zrobił Tomek Makowiecki, czy nawet Szymon Wydra ![]() my wyszłyśmy na dwór, ale poszłam tylko do sklepu, okrążyłam blok dookoła i wróciłyśmy, bo skwar jak diabli, aż mała kropelki potu miała na nosku ![]() Teraz sobie leży, bo chyba ją wykańcza pogoda ![]() Ja za to oglądam gazetki z marketów, bo mi nawrzucali do skrzynki ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-06 o 12:19 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

)
Ale bez wielkiego hałasu się obyło nawet zdziwienie było, że tak szybko. Niby było widać, że coś się dzieje ale nikt nie przepuszczał, że już. I bez większego krzyku.

Nie wyspałam się
Wieczorem się poryczałam jak dziecko i źle mi się spało