|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
ja kupiłam w tesco
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby Ci znów nie siedziałam do nocy.
|
|
#2193 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Poszukam ![]() Niby fajny, nie nachalny, przedstawił się z nazwiska i nawet powiedział gdzie pracuje ![]() Dudi, sie nie nabijaj bo wzięłam nr tel. dla świętego spokoju Mam od wczoraj jakiś dziwny dzień i ściągam dziwne sytuacje... w autobusie usiadł obok mnie koleś, który non stop trzymał obie ręce na kroczu ![]() edit: popatrzę jeszcze w marketach jak mówicie
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio ją coś muli ta pogoda i śpi więcej
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
Dzisiejszy adorator musiał być bardzo zdeterminowany skoro nawet nazwisko i nazwę firmy Ci podał
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
mógł mu się też zamek od spodni popsuć
![]() zapewne trzymał dlatego, żeby mu gaci nie było widać
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2199 |
|
kobieta za ladą
|
punto i co ??? będziesz sie umawiac na obiada??
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie raz "startował" taki koleś, którego nawet nie przeraziło to, jak grzecznie go przeprosiłam, mówiąc, że za miesiąc biorę ślub ... to koleś do mnie, żebym mu adres podała to mi prezent ślubny przesle ...no i mówi, że on na magazynach pracuje z artyułam dziecięcymi i jak chcę coś to wystarczy słowo a on mi załatwi ( oferował wszystko od łóżeczka po pampersy ) ...
|
|
#2201 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Nie znam powodu tzymania tam rąk gdyż ponieważ się nie wgapiałam
![]() Neeeee Biorę czyiś nr żeby swojego nie dawać Tyle, że mogę go jeszcze spotkać bo pracuje obok mojej pracy
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Punto-podryw rewelacja
![]() Kash- gratuluję utraty wagi ![]() Paulunia- szkoda że nie wypaliło, ale faktycznie przesadzona jest ta druga zmiana, jakbyś miała siedzieć do 23 ![]() ręce mam do ziemi a jeszcze nie koniec dopiero dwa pokoje zrobili, ale w tym duży także został przedpokój i pokój w którym mamcia będzie leżałabył dziadek, napisał zażalenie do dyrektora ZOLu, zerknął na mamcię i pojechał do domu ![]() w chacie jest taka rozruba że szok zaraz idę do mamy posiedzieć z nią i poćwiczyć trochę i ok 18 pójdę do rodziców sprzątać bo chyba skończą już kłaść te panele
|
|
|
|
#2203 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Weekend minął mi bardzo szybko i bardzo aktywnie. Dużo spacerków, rower i basen. Pogoda dopisała i bardzo odpoczęłam ![]() Lili Gratulacje dla TŻ za nowa pracę. Mam nadzieję, że teraz będzie Wam się żyło dużo lepiej Paulunia8713 na pewno znajdziesz lepszą ofertę pracy .A co do opieki nad dzieckiem, to ja Cie doskonale rozumie, że czasem jesteś zmęczona, ale to dlatego, że nie masz teraz czasu dla siebie. Wszystko się zmieni jak mała podrośnie. Wiem bo sama przeszłam. Jesteś bardzo dobrą mamą. Oliwka To nie Julka ma dwie córeczki, tylko ja. ![]() Anastazja86 trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze ułożyło u Ciebie
|
#2204 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
AABY JAK JESZCZE RAZ NAPISZESZ CYT. JEŚLI TO KOGOŚ OBCHODZI/INTERESUJE ETC. TO OSOBIŚCIE CI WLEJĘ. NORMALNIE PRZYJADĘ I WLEJĘ CI. I ZAŁOŻĘ SIĘ, ŻE PÓŁ SPD JAK TU STOI POJEDZIE ZE MNĄ, A DRUGIE PÓŁ POJEDZIE NAST. DNIA ŻEBY CI PRZYPOMNIEĆ JESZCZE RAZ, ŻE TAK SIE NIE PISZE!![]() ![]() ![]() Cytat:
ale trzeba uważać z aplikacją. jak wykończę e. to spróbuję z antidralem, tańszy. tego z ziaji nie używałam, ale w sumie poczekam aż Wy przetestujecie, bo etiaxil jest bardzo dobry i spokój mam na 4-5 dni na bank, a garnier co to podobno 48 h zapewnia nie zapewnił mi nawet 2-ch a tak dla komfortu psychicznego i zapachu mam jeszcze niveę, czasem się maźnę... o matko i mogło by być tak miło ![]() Cytat:
i dziękuję za gratki, stworzona - ![]() 30-tkę kupiłam w sobotę, z kauflanda A...cośtam za dychę. może i najtańszy i często trzeba powtarzać smarowania (przy tych droższych też) ale i tak się smarujemy często na rybach, bo po P. nie widać, że go słońce pali, może siedzieć 10 godzin i wyjdzie mu leciutkie zaróżowienie, ale jak wróci do domu.... tak się w zeszłe wakacje załatwił, nie zauważył, a jak wrócił do domu to wieczorem wyszły potworne pęcherze... matko jaki koszmar. potem już używaliśmy sorayi też 30-tkę, i bardzo dobra była, ale i tak co godzinkę go smarowałam. nad wodą teraz pali strasznie, widać na skórze, w sobotę w pół godziny nogi na brązowo opaliłam i uciekłam, bo nie szło wytrzymać ![]() Cytat:
zdjęcia rób, w trakcie też, ja bardzo bym chciała zobaczyć jak z ruiny powstaje piękna wielka kuchnia (moje jeszcze niespełnione marzenie)Cytat:
od siebie doradzam lekką koszulę z długim rękawem i kołnierzem dla obojga, jak już będziecie mieli dość opalania się i duuużo wody i coś co cień daje, parasol jakiś, namiot, prześcieradło do rozpięcia cokolwiek, bo w słońcu nie daje się wytrzymać (jak będzie takie słońce jak w sobotę) filtra to na pewno sama wiesz nad Wisłą, na kamieniach przy wodzie można spokojnie jajecznicę zrobić albo po pół h na kolanach w słońcu ![]() też tak uważam. szkoda, że Kacper, co śpiewał Nickleback (??? ) w każdym razie piosenkę ze spidermana, że nie był w finale, bardzo fajny głos miał. ale w sumie i tak się cieszę, że w ogóle to się skończyło, bo Czesio mnie w stan permanentnej ku.wicy wprowadzał, jak tylko zaczynał mówić, a musiałam go choć słuchać, bo P. oglądał Cytat:
![]() heloł ![]() od razu dziękuję wszystkim za chwalenie żabki mojej już ukochanej ![]() już dziś do sklepu śmigałam, w 20 minut obróciłam całą wiochę, co normalnie przynajmniej 1,5 h piechotą mi zajmuje robiłam pranie dziś, wynosiłam na dwór na sznurki 3 razy, bo tyle razy padało, teraz pada znowu, w przerwach potężne słońce, które mi wysuszyło w końcu pranie w godzinkę. poza tym nuda, jutro jadę się zameldować znowu... ps. szkoda, że postów z wątku nie moge wykorzystać powycinałam Wasze buźki, bo mi post nie chciał wejść kurczę swoich część też wycięłam, musicie się teraz domyślać co poeta miał na myśli
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-06-06 o 17:09 |
|||||
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, wiem że dużo nowych osób pojawiło się tu ostatnio w wątku, mam nadzieję że i mnie przyjmiecie.
Od roku mieszkam z TŻem, do tej pory wynajmowaliśmy tylko pokoj, ale za kilkanaście dni przeprowadzamy się wreszcie do kawalerki ![]() Nie mogę się doczekać tej swobody! Mamy po 23 lata, oboje pracujemy i kończymy studia (jeszcze rok!). Kochamy się jak wariaty i za rok planujemy ślub. Uwielbiam gotować, mimo że z czasem jest u nas kruchutko. Pewnie poprosicie o wpisowe popisowe danie. Co lepsze: sosik pieczarkowy czy "spaghetti" z zielonymi warzywami? ;-) |
|
|
|
#2206 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zmarła dzisiaj rano moja prababcia
jadę jutro do mojego domu rodzinnego a w środę pogrzeb.....miała 92 lata..tak mi smutno
|
#2207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teacherka witaj Jeżeli o mnie chodzi to poproszę o przepis na "spaghetti" z zielonymi warzywami
|
|
#2208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej podaj dwa przepisy ![]() Cytat:
trzymaj się
|
||
|
|
|
#2209 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
wchodzisz, piszesz i jesteś tylko uprzedzam, fochów o niezauważanie nie tolerujemy tyle wstępu mojego do wszystkich nowych i witam wszystkie nowe oficjalnie
|
|
#2210 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny
|
#2211 | ||
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
![]() Cytat:
znowu byłam w tesco dokupiłam wode ,piwo i lody dla mnie i dla młodej zjadłyśmy pół litra w 5 minut hehehe
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Seniorita, prababcia dożyła pięknego wieku! Trzymaj się
Na razie podam banalny "przepis" na "spaghetti z zielonych warzyw" ;-) 1. Makaron - najlepiej rurki - ugotować al dente, w lekko osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny oliwy/oleju - żeby się nie posklejał. 2. Osobno - mogą być na parze - ugotować brokuła podzielonego na drobniutkie różyczki. Szparagi (mogą być białe - wtedy warzywa będą mniej zielone) podzielić na "paluszki" kilkucentymetrowej długości. Ja szparagi gotuję w wodzie z dodatkiem kostki rosołowej *FUUUUUU - wiem* oraz odrobiny mleka. Fasolkę szparagową krótką ( wygodniej jeść) ugotować jak zawsze (może być też taka gotowa, ze słoika). Ja czasem gotuję warzywa wszystkie razem, na parze. 3. Sos holenderski (pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszot ka!) - może być gotowy z pudełeczka - wtedy wystarczy tylko podgrzać minutkę i polać makaron przykryty warstwą warzyw. Wychodzę na kłamczuchę, bo niby gotować lubię,a same jakieś półprodukty polecam... No nic - myślę, że jeśli któraś spróbuje to smak jej to wynagrodzi. Drugi przepis niebawem. ;-) Tamten bardziej "samodzielny". |
|
|
|
#2213 |
|
Rozeznanie
|
Wiem że dożyła pięknego wieku, zmarła we śnie
Wiecie co jest tragiczne? że zadzwonił mój wujek i powiedział żeby zaczekać z pogrzebem do soboty bo on wolnego nie dostanie.. nosz kur*** , taki upał, tyle czasu a hrabia ma takie życzenie!!!
|
#2214 |
|
kobieta za ladą
|
wujek to dla babci kto? jak może nie dostać wolnego moze wziąść urlop okolicznościowy przecież
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, wujek niefajnie się zachował, ale... Jak sobie pomyślę, jak cięzko u mojego TŻa o wolne na konkretny termin, a co dopiero z dnia na dzien... O zwolnieniu lekarskim może sobie pomarzyć, nie sądzę by się ktoś przejął pogrzebem w rodzinie. Masakra. ;/ Żadne prawa nie są przestrzegane... Smutne to. może u wujka podobnie... ?
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Senioritta przykro mi bardzo
|
#2217 |
|
Wtajemniczenie
|
Dudi coś dla Ciebie, może nie ten styl ale ogólnie kolorystyka
![]() http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57...chnie.html?i=3
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale takiej śmierci we śnie sama bym sobie życzyła. Byliśmy na rowerach. Teraz wsunelimy obiad. W planach lenistwo. Aaa spać mi się chce.
|
|
#2219 | |||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc SPD
Musze usunac Wasze emotki bo mi znow post nie wchodzi ![]() Myslalam w pracy ze sie ugotuje, normalnie mialam czasem wrazenie ze zaraz bedzie kap kap kap ze mnie na podloge Uciachalam sobie 2 pary dzinsow Jedne na takie do kolanek i drugie na szorty, podobaja mi sie Aha (tylko nie myslcie ze jestem nienormalna) uszylam sobie szlafork z 2 recznikow (bo wszedzie sa pluszowe a ja chcialam taki typowy frotte po kapieli) - jako ze nie mam maszyny to igla z nitka Ale ladnie wyszedl a reczniki mialam za darmoche wiec ![]() Cytat:
Aaa, zapisalam sie na te masaze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja uzywam, ale ja to chyba masochistka jestem Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez zawsze plucze ciepla woda z sola (duze stezenie) i mi bardzo pomaga ![]() Cytat:
Do ciemnoniebieskiej pasuje french, ciemny lub jasny szary (matowy) albo nude Ale to tylko moje zdanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Najszczersze kondolencje dla Ciebie i calej rodziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chciala z warzywami ale widze ze juz podalas. A co to jest ten sos holenderski?
|
|||||||||||||
|
|
|
#2220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szczere kondolencje dla Was Kochana![]() Hej ![]() Ależ jestem wymęczona tym upalem. Zanim zaszłam na zastrzyk byłam mokra. Jak zobaczyłam jaka pielęgniarka będzie mnie kuła, to jeszcze bardziej się spociłam Potem jak dowiedziałam się, że nie ma zrobionych moich zdjęć, pot kapał mi po tyłku Wściekłam się, bo zdjęcia były nie gotowe, kiedy za kwadrans mialam mieć autobus. Ale udało się i zdjęcia, praca i wszystkie dokumenty dostarczone. Miła pani z dziekanatu nawet legitymację pozwoliła jeszcze zatrzymać Wszyystko załątwione i nawet pytanka do obrony W czasie kilkugodzinnej przerwy i czekania na promotorkę odiwedzałyśmy z przyjaciółka kolejne drogerie. Byłam twarda i kupiłam niewiele Oczywiście 2 lakiery- śliczny malinkowy i blady fiolecik opalizujący. Do tego flat top, cienie do powiek i 2 maseczki w saszetkach Teraz czeka mnie sporo nauki i pracy, dlatego też postanowiłam sobie sprawić małą przyjemność ![]() Ponadto stwierdzam, że jest ze mną źle. Rano w nic nie potrafiłam się zmieścić. Basta z tym! Będzie ciężko, ale dam radę, choć kilka cm w cholernym pasie! |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

tzn. przystojny i nie nachalny

a jeszcze nie koniec
NORMALNIE PRZYJADĘ I WLEJĘ CI. I ZAŁOŻĘ SIĘ, ŻE PÓŁ SPD JAK TU STOI POJEDZIE ZE MNĄ, A DRUGIE PÓŁ POJEDZIE NAST. DNIA ŻEBY CI PRZYPOMNIEĆ JESZCZE RAZ, ŻE TAK SIE NIE PISZE!