|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Mimo tego , że spadnie na mnie ogrom obowiązków . Mam nadzieję, że to się ułoży. Czeka mnie wizyta u terapeutki, ostatnio tak się cieszyła, że wychodzę na prostą, że zostawiłam tego skurczybyka... Ja widziałam dzis po prostu ciemna plamkę. Nic więcej. Nie dało sie zmierzyć. Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-06-06 o 17:26 |
|
|
|
#4742 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bóle jamy brzusznej mogą pochodzić od wszystkiego, gdyż mogą promieniować z innych okolic. Będziesz musiała zrobić szersze USG niż dowcipne.
Jak mogła o to zapytać?
|
|
#4743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak miałam ostatnio bóle i to takie,że wyłam jak mnie złapało to poszłam na USG i nic nie wykazało...To jak mam iść do lekarza jak ja wiem,ze mnie boli a on mi powie,że nic nie ma??!! ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Widocznie często trafiają do niej młode mamy które chcą usuwać...
|
|
#4744 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wróciłabym do tej pani ginekolog...
Gratuluję Zośka!
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4748 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#4749 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje Was, Kochane jesteście
![]() Kurde już cała wioska buczy , że w ciąży jestem. Mój chłopak ,albo jakkolwiek go nazwać od piątku jezdzi po ludziach i się chwali tą radosną nowiną Strasznie jest uradowany, haha wszyscy wiedza, a moj tata , który pracuje za granica jeszcze nie.Do aborcji mnie nie namawiała, tylko jakos tak wszystko ze mnie wypłynęło i powiedziałam z jakim człowiekiem mam dziecko. Powiedziała, że być może własnie dziecko go zmieni. A jesli nie? |
|
|
|
#4750 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Bardzo często o to pytają, zwłaszcza jak jest to tak wczesna ciąża i jak młoda dziewczyna siedzi i wyje po otrzymanym potwierdzeniu ciąży.
Tak, wiem, to karalne.
|
|
#4751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nigdy nie pójdę na gastroskopie...musiała bym na głowę upaść
|
|
#4752 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Teścik na Helicobacter pylori odpowiedzialne za wrzody możesz kupić w aptece.
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On wogóle wie o ciąży? Ja bym na Twoim miejscu podała ojca jako nn, po cholere sie jeszcze użerać z "tatusiem - ćpunkiem"?! |
|
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dziś obudził ból żołądka o 5 rano i od tej pory nie spałam i w sumie cały czas mnie boli, najbardziej jak leżę :/ taki ucisk jakby. Nie wiem, może to z nerwów.
|
|
|
|
#4755 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Z tego co wiem to gastro jest jedyną możliwością żeby stwierdzić wrzody, raka żołądka i inne dolegliwości z jamą brzuszną związane.
Znam faceta, który od kilku lat się męczy z takimi bólami i nie wie co mu jest. Obstawiam nerwicę, ale tylko dlatego, że się zbadał z każdej możliwej strony. Edit: o proszę, jest test apteczny na wrzody. Biegiem!
|
|
#4756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba nigdy wczesniej nie widziałam go tak szczesliwego. Obleciał chyba wszystkie domy w wiosce by wszystkich poinformować. Widzę, że sie cieszy, jak planuje już po ciuchu mieszkanie. Już imiona wybiera, mówi do brzuszka. Rozmawiałam z nim, powiedziałam jak jest, przeciez on tez doskonale wie. Zapytałam jak to bedzie, ze nie pozwole by moje dziecko cierpiało, tak jak ja sama kiedys (ojciec alkoholik) Powiedział , ze na ten temat musimy porozmawiac na spokojnie. Ale ja nie chce teraz razem z nim walczyc z jego chorobą, będę miala ważniejsze sprawy na głowie. Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-06-06 o 17:49 |
|
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam rektoskopie robioną!
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4759 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie masz rację, absolutną rację. Już planuję odkładać z mojej marnej wypłaty coś, albo powoli kupować, żeby potem nie było zaskoczenia. Chlopak też pracuje. Jakoś sie to będzie musialo ułożyc.
|
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przesąd mówi, że nie kupuje sie do pewnego etapu rzeczy, co by nie zapeszyć. Nie wiesz jeszcze jakiej płci bedzie i wogóle. Potem się okaże, że są np. bliźniaki... Lepiej dbaj teraz o siebie, może sobie zafunduj jakiś miły weekend z koleżankami w SPA czy chociażby wypad za miasto na te 2 dni. Ale bez eksa.
|
|
|
|
|
#4761 | ||
|
Rozeznanie
|
To bardzo niedobrze. Znam ten problem,aż za dobrze
. Zwłaszcza w takich momentach związkowo-kryzysowych. Musisz się koniecznie wziąć solidnie za terapię! Mi pomogła b. intensywna 3miesięczna terapia, która przeszłam rok temu...i naprawdę jest pod tym względem duużo lepiej, a podobno w takich przypadkach, o takim stażu jak mój, to się rzadko zdarza, ale jak widać wszystko można . Trzymam za Ciebie kciuki,jakbyś chciała pogadać o tym to wal na priv albo gg!i tez muszę zrobić porządki w szafie...ale dawno nic sobie nowego nie kupiłam i potrzebuję teraz takiego dowartościowania:rolleyes : Cytat:
. Ja na szczęście nie mam teraz żadnych egzaminów,same zaliczenia.Cytat:
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Siaaa pisze mi non stop smsy. Jestem załamana jej sytuacją!
|
|
|
|
#4763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byliśmy razem na weekend w gróach, niedaleko , bo w Głuchołazach. Jestem z okolic K-k. Tak więc, teraz, zamiast kawki to jogurcik z rana
|
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słońce dbaj teraz porządnie o siebie i maleństwo. ![]() Ja też rozważałabym zmianę lekarza... |
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym sie nie pchała we wspólne wyjazdy i mieszkanie z nim... Przynajmniej nie teraz. To, że ucieszył się z ciąży i nie nakładniał Cię do usunięcia dziecka nie oznacza, że można mu już bezgranicznie zaufać!
|
|
|
|
#4766 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj się i dbaj o swojego fasolka
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#4767 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
No tak, to co mam zrobic? N czas ciąży zostać w domu? Ewentualnie jak urodzę sie przeprowadzić? nie wiem , przedemna jeszcze wiele waznych decyzji ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Dziękuje
|
||
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostałabym w takim układzie. Masz niecałe 9 miesięcy żeby go poznawać od nowa. Obserwuj go. Może faktycznie się zmieni, choć wątpie. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-06-06 o 19:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Lepiej dbaj teraz o siebie, może sobie zafunduj jakiś miły weekend z koleżankami w SPA czy chociażby wypad za miasto na te 2 dni. Ale bez eksa.

. Zwłaszcza w takich momentach związkowo-kryzysowych. Musisz się koniecznie wziąć solidnie za terapię! Mi pomogła b. intensywna 3miesięczna terapia, która przeszłam rok temu...i naprawdę jest pod tym względem duużo lepiej, a podobno w takich przypadkach, o takim stażu jak mój, to się rzadko zdarza, ale jak widać wszystko można
. Trzymam za Ciebie kciuki,jakbyś chciała pogadać o tym to wal na priv albo gg!