|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Czerwiec szybko w dal odleci, na świat przyjdą nasze dzieci! |
|
9 | 13,24% |
| Porodówki coraz bliżej, na świat idą letnie dzidzie! |
|
4 | 5,88% |
| Czeka babcia, czeka dziadek, aż urodzi się nasz szkrabek. |
|
0 | 0% |
| W końcu brzuszki opadają, letnie dzieci się pojawiają. |
|
1 | 1,47% |
| Maluszku co siedzisz u mamy w brzuszku słyszysz co się tu dzieje świat na twym punkcie szaleje. |
|
3 | 4,41% |
| Jesteś już częścią mnie -choć nie ma jeszcze Cię, kontakt ze sobą mamy i mentalnie się wyczuwamy. |
|
1 | 1,47% |
| Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. |
|
28 | 41,18% |
| Czopy wychodzą i maluchy się rodzą Wakacyjne mamusie 2011. |
|
1 | 1,47% |
| W kolejce na porodówkę się ustawiamy. W tej części zostaniemy mamusiami. |
|
1 | 1,47% |
| Brzuszki Nam opadają, dzieciątka Nasze powoli Nas witają.Lipiec/Sierpień 2011. |
|
0 | 0% |
| Mamo, mamo torbę spakuj, bo Ja już nie chcę być w dwupaku! - Lipiec/Sierpień 2011. |
|
14 | 20,59% |
| Czy córeczke czy synka na świat wydamy bedą z nas fajowe mamy. |
|
0 | 0% |
| Lipcowo sierpniowe dwupaki- akcja ROZPAKOWYWANIE oficjalnie rozpoczęta. |
|
6 | 8,82% |
| Głosujący: 68. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. Lipiec-sierpień 2011
Dzień dobry mamusie
U nas tez dziś mocno chłodniej i tak mi się dobrze spało..NAtka ślicznie się prezentuje łóżeczko Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() Cytat:
każdy paproszek widać i kurz jakby tydzień nie było sprzątane![]() w swoim domu na pewno będe miała jasną podłogę, marzy mi się taki skandynawski styl domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale nie nie robiłyśmy nic takiego, za grzeczne byłyśmy, a do liceum poszłyśmy już innych
|
|
#3272 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
No brawa wielkie.Kocha swój nocnik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie rozlatuj sie nam ![]() Cytat:
Spróbuj nasadzać nie pytajac czy chce. Powiem Ci,ze ja na te pieniażki nie liczę choć wiem,ze coś dostanę ale kiedy i ile? Tego nie wiem. Na bank dam Wam znać.Będziecie pierwsze!! Cytat:
Ja tam na fotkach szerokiego łądunku nie widizałam. Poza tym szybko stracisz.Jest lato i po porodzie szybko wrócisz do formy ![]() Cytat:
Taka widać genetyka.Wpływu na to nie masz. Ale nie dołuj się-to nie jest koniec świata.Niemal każda kobieta ma rozstępy(i facet też) nawet bez ciąży Cytat:
![]() Jednak truskawki? ![]() Ale ja już sfixowałam ![]() Cytat:
Ktg trwa średnio 30-40 minut. No to jutro moze być Twój ostatni post w dwupaku ![]() PRÓBA (kolejna)WIELOCYTOWANIA. NIE KRZYCZCIE JAK NIE WYSZŁO
|
|||||||||
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki nerolko, wlaśnie ciekawa byłam ile to trwa.
A próba- bezbłędna ![]() Hihi no może
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ju w pracy. Moge zabrac sie za wizaz.
CarmelaSoprano słyszałam ze jesteś naszym watkowym ekspertem stomatologiem. Chciałam zapytać co możesz mi poradzić na krwawiace dziasla?? Wiem ze to częsta dolegliwość w ciazy, i jestem w stanie to przebolec, ale przed ciaza juz miałam z tym kłopot. Używam pasty lacalut aktiv. Troche to pomaga ale nie za wiele. Nie wiem co jeszcze mozna zrobić w tym kierunku?? Nerola wielocytowanie w twoim wykonaniu rewelacja
|
|
|
|
#3275 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=marzena_S;27410695]
A może masz jakieś sprawdzone miejsce nad morzem, w którym byliście z Tofikiem? ![]() Nie nie mam-nigdzie jeszcze nie wyjeżdzaliśmy z psem A pytałam, bo już kiedyś zastanawiałam się nad tym pomysłem, ale jak powiedziałam o tym mężowi, to stwierdził, że z taką przylepą to by nie był udany wyjazd no wiadomo do baru się już nie pójdzie itd., nawet nie da rady wejśc do morza, bo jedno musi zostac z psem, a jak narobi na piach???Ale za to na Mazurach mam takie miejsce, gdzie pobyt z pieskiem byłby super!!! [ Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=jacieeeee;27415573]I ja również. Ślub braliśmy 11 października 3 lata temu. Była piękna pogoda. Słonecznie, niezbyt gorąco, bosko My też 11 października 2008r. [QUOTE=iustyna1;27416315] Dziewczyny jakie wy macie śliczne pokoje dla maluszków. U mnie na razie nic nie przygotowane. Dopiero po przeprowadzce zacznę walczyć. Nie jesteś sama, ja też dopiero po przeprowadzce mogę myślec o urządzaniu pokoju dla Julki, z reszta dla nas też ![]() Cytat:
No i sie pogmatwało wielocytowanie Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2011-06-10 o 11:14 |
|||
|
|
|
#3276 | ||
|
Zadomowienie
|
dobry bambaryłki
)[QUOTE=iustyna1;27416315]Ale jak to tak, że mąż, że osobisty, że w drugim pokoju ?! Żarcik taki bo ja z moim od dawna śpię w dwóch różnych pokojach. Jemu nie odpowiada kanapa na jakiej śpię a mi ta na której on śpi .hihihi poiwem ci że jak sobie poszedł to dawno siętak dobrze nie wyspałąm hahahahah tylko dwa razy na szybkie sikuk jedna noga po jednej stronie łóżka druga po drugiej bosko ![]() [QUOTE=nerola;27416365] Jestem w trakcie nauki robienia na nocnik. No masakra w domu.Wszystko osikane co kilka minut.Szmatę to powinnam w staniku nosić by mieć przy sobie. Ten sie zleje,tamten w to wdepnie,następny ucieka mi na dwór a ja z gołym cyckiem i Izą lecę na podwórko. Za moment mycie nóg bo oczywiście uciekają na boso,i znów się któryś poślizgnie i płacz,to jeszcze wanna,zlew,podłogi do mycia. I ubieram tych dwóch albo co najmniej jednego i tu znów siku. Ale Krystian w ko0ńcu dziś zakumał o co chodzi z tym nocnikiem. Wczorajszą noc przespał bez pampersa i było sucho Nawet się teraz z nocnika nie da ściągnąć. Uff...wyzaliłam się nieco ![]() ooo matko i córko ale sajgon Nerolka ty to jak Arnold Szwarceneger bez kitu Cytat:
![]() [QUOTE=Kajool;27418066]a myslalam,ze ja bede pierwsza. Tez nie moge spac,chwycilmnie jakis nerwobol w barku i ani na ta strone ani na ta. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie, ostatnio trzymal mnie caly tydzien. No i w ogole humoru nie mam, mam wrazenie, ze zaraz sie rozbecze ![]() Dzisiaj tez wizyta u lekarza, zobaczymy co powie. ojjj Kajolku nie płacz dam ci buziaczka mocy i za wizytę trzymam!! [QUOTE=kalinkap13;27419223] chwale sie: dzis zaczynamy 33 tc(a wg niektorych 34tc ) ![]() ![]() [QUOTE=dziubek79;27419477]nawet nie strasz !!!!! DWA SKURCZYBYKI!!!! powoli się chyba trzeba szykować ... [QUOTE=patik87;27419554] tłumaczenie poproszę ![]() holky- dziewczyny nashle- dowidzenia Dzisiaj zaczynam 36 tc ![]() to się nie ma co bać tylko się cieszyć![]() Cytat:
"ejjj Skarbusie polecicie jakieś fajne płytki z kołysankami?? ( mam jedne ale to "punkowe kołysanki" raczej się nie nadają hahahbhahaa)
|
|
#3277 |
|
Zadomowienie
|
Spanie to mi się poprzewracało od samego początku ciąży. Jeszcze nie wiedziałam, a już miałam kłopoty ze snem. Pierwsze 5 tygodni po teście przeleżałam w łóżku i chodziłam spać ok. 2 w nocy (wcześniej ok. 22. chodziłam spać), budziłam się ok. 4-5, nie spałam ze dwie godzinki i znowu potem spałam do 11-12... w dzień raczej nie spałam. A podobno w pierwszym trymestrze śpi się jak suseł... W drugim trymestrze już było lepiej, tylko zaczęłam częściej chodzić do toalety (też nie w pierwszym jak piszą w książkach). Z powrotem zaczęłam wcześniej chodzić spać i w miarę przesypiałam noce (choć dwugodzinne przerwy też dość często się zdarzały). I nieraz wstawałam o 7. W dzień nie spałam. Teraz w trzecim trymestrze dopiero czuję senność, ale jeśli przegapię moją porę zasypiania (między 22 a 23), to już mam po spaniu, bo zasnąć nie mogę i budzę się częściej. Poza tym Dzidziolek jest dość aktywny- zwłaszcza jak leżę na prawym boku, a na lewym nie dam rady przespać całej nocy... Na szczęście mogę odsypiać z rana, więc korzystam, ale też nie za długo, bo mnie to wybija z rytmu...
Ale się rozpisałam ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Marzena ale się nam udało trafić w jednym czasie w tym weselem i Dzidziolem
|
|
|
|
#3278 |
|
Zadomowienie
|
nerola, w 33 tyg, taki ból w podbrzuszu jest normalny? taki chwytający na kilkanaście sekund, potem ulży i znów. i tak przez kilka minut po czym koniec? to są skurcze, czy coś poważnego?
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę dziewczyny, że pytałyście za co ZANKA bana dostała. Nie za konkurs. Za dodanie jakiś zdjęć z brzuszkiem i usunięcie je...
|
|
|
|
#3280 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Urodziny? To wszystkiego najlepszego .Aga Mnie opuściła, jestem jedyną która nie wie jakiego ma lokator/kę .Cytat:
Za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() Za nowe tygodnie ![]() Cieszycie się? Przywiozłam Wam trochę irlandzkiej pogody na ochłodę .
|
||
|
|
|
#3281 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Brzuchatki
za wszystkie wizyty DaKaro witamy Natka łóżeczko naprawde śliczne ciągle sie zastanawiam nad tym materacykiem i juz sama nie wiem ![]() Agula jaki fajny golas ![]() Nerolka wesołą gromadke masz w domu dobrze że Iza jest spokojna ładnie śpi mam nadzieje że u mnie też tak będzie dla Krystianka iustyna ale Twoja teściowa ma pomysły matko !!![B]Moniczka ![]() Ja dziś sie nie wyspałam bo Krystianek nóżki wpychał mi w żebra i w każdej pozycji było mi niewygodnie |
|
|
|
#3282 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
Wszystko grzecznie nadrobiłam i będę się musiała z Wami pożegnać na kilka dni. Dzisiaj przyjeżdzają do mnie rodzice i jutro na 90 % jestem zdecydowana jechać z Nimi do Gdańska po męża na lotnisko. No, a później wiadomo muszę nacieszyć się mężem Natko - śliczne łóżeczko!
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
WItajcie w ten paskudny dzień
Gdzie do diabła podziało się lato? Zimno, pochmurno, do bani!![]() Cytat:
Czyli Bacha dla dzieci i Mozarta dla dzieci. Bach trochę gorszy, bo to takie aranżacje uproszczone, na jakiś dzwonkach i piszczałkach, co bardzo odstaje od oryginału. Ale Mozart cudny. Z takiej serii klasyka dla smyka
|
|
#3284 | |||||||
|
Rozeznanie
|
cześć mamuśki
pospałam dziś prawie do 10.00 i wstałam z dołem ![]() ja tam się generalnie nie lubię użalać nad sobą ale dziś muszę sobie pomarudzić zatem od razu przepraszam za smęty bo ja już mam dość ![]() ta końcówka ciąży jest nieznośna, przez 8 miesięcy było super a teraz jestem już zmęczona i odliczam dni do porodu. Do tego jestem jakaś niezdarna- bez przerwy coś upuszczę a to się pobrudzę. Dziś do pralki w miejsce płynu do płukania nalałam płynu do prania, chcąc ratować sytuację chciałam wyciągnąć szufladę z dozownikami i jak szarpnęłam to cały wsypany proszek i wlany płyn wylądował na mnie, na dywanie i podłodze. Już nawet nie miałam sił ani ryczeć ani klnąć. Jedyne dobre, że ten upał zelżał ale jak znów się zacznie to ja nie wiem.. I jeszcze okropnych przebarwień na twarzy dostałam, ja nie wiem jak ja to pousuwam po ciąży ![]() Tyle moich gorzkich żali mój lekarz też mi nie mówił nic o ktg, sama idę zrobić odpłatnie u położnej DaKaro - za bezpieczne lądowanieCytat:
teraz najważniejszy będzie synek Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Carmela, to zdjęcie Twojej paszczy? Jeśli tak- pozazdrościć zadbanych, pięknych zębów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
idę coś ze sobą zrobić, zająć głowę czymś i ręce coby o dołach nie myśleć miłego dnia Wam życzę, może zajrzę wieczorem a jeszcze jedno, czytałyście to? Bo mi ręce opadły.. http://dziecko.onet.pl/64385,22,41,a...2,artykul.html
Loteria Bitcoin - aż 2 BTC do wygrania Edytowane przez LadyInBlack2 Czas edycji: 2011-06-10 o 12:00 |
|||||||
|
|
|
#3285 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie z rana
brunetka- niestety nie będę mogła pojawic się na spotkaniu bo za tydzień w czwarteko 15.45 mam wizytę u ginekologa szkoda moze innym razem ale wypijcie moje zdrówko soczkiem. a propos Zanki to dalej mi się w głowie nie mieści skoro wstawiła swoje zdjęcie i sama je usuneła to miała do tego prawo nawet jak to był początek jakiegos wątku to tylko ona miała prawo je usunąc bo Zanka była na zdjęciu Carmelka dzieki za podpowiedz kupię sobie takie czyściki i zobaczymy bo ja jak zawsze myję ząbki to 3 min. i zdaje mi sie że sa czystke no ale zobaczymya ja dzisiaj mam jakis pokręcony dzień dopiero co córka wyzdrowiała bo miała jakąs grypę rzołądkową to jeszcze mąż dzsiaj zachorował i tu najpierw jedno mnie woła później drugie ufff niedawno siadłam a tu trzeba jakis obiad nastawić a jeszcze brzuszek duży i juz ciężko jest ehhh to chyba takie przygotowanie do drugiego dziecka,,,,, bo w sumie jak chłop chory to zachowuje się jak dziecko moniczka-trzymaj się i nie smutaj bo dzidzius też to czuję głowa do góry a jak masz jakis problem albo chcesz się wygadać to wal jak w dum może coś doradzimy ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- shira- wejdź sobie na minimini.pl tam może coś znajdziesz mąz ostatnio cos znalazł ale nie wiem na jakiej stronce ale to później sprawdzę teraz śpi bo gorączkę ma |
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wam pasuje ja tylko tak powiedziałam z tą godziną jeśli chcecie inną to napiszcie ![]() Kurde jak Zus nie przysyłał pieniędzy to nie przesyłała, ![]() A tak wogóle to witam Rano byłam na uczelni po wpis i jestem już z powrotem
Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-06-10 o 12:03 |
|
|
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ja chodze podminowana od rana... ech normalnie nie podchodzic bo ugryze oliwy do ognia dolala poczta polska, sprawdzam rano konto i widze ze poczta pobrala sobie prowizje za platnosc karta - 9,50!! ![]() myslalam ze szlag nie trafi pare dni temu wysylalam dwa listy po 3,75zl zapytalam czy moge zaplacic karta, pani powiedziala ze oczywiscie ze tak, nie poinformowala mnie pinda o prowizji!! gdybym wiedziala wyszlabym do bankomatu obok i sobie za free wyciagnela kase normanie mnie oszukali wiem ze to "tylko" 9,50 ale to nie byla swiadoma platnosc i uwazam ze mam prawo do reklamacji do tego wstalam zmeczona mega, zle spalam bo znowu boli mnie noga, taki reumatyczny bol, nie ma odpowiedniej pozycji ktora by ulzyla, teraz juz rozchodzilam ja i jest lepiej okropny dzien, nawet czekolada nie pomogla
Edytowane przez Kolina Czas edycji: 2011-06-10 o 12:11 |
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
![]() Natka śniłaś mi się...że napisałaś na forum że odszedł Ci wielki czop z krwią Jestem zupełnie bez humoru, w ogóle chce mi się płakać. Nie wiem co się ze mną dzieje :/ Czuję się dosłownie jak przed okresem, nawet nogę na nogę non stop zakładam jakbym mi miało coś wylecieć :/ od pasa w dół mnie wszystko boli. Ponarzekałam i idę, nie będę Wam smęcić
|
#3290 |
|
Wtajemniczenie
|
widze że wszystkie solidarnie maja doła i zdaje mi sie że tak będzie bo koniec jest bliski a później to nocki nie przespane i inne uroki
DZIEWCZYNY głowa do góry i pisać co Was boli bo kto Was lepiej zrozumie niż brzuchatki ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Kolina znam ten ból my ostatnio przekroczyliśmy debet o 66 groszy a kary musieliśmy zapłacić 37 złoty wkurzyłam się jak nie wiem co muszę bank zmienić |
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sie wkurzylam. pół dnia robilam artkul na wikipedii o jakis 7ligowym klubie (dla kolezanki) i mi go za nieencyklopedycznosc wywalili, bo niby nie pisze sie o nizszych niz 3 liga... nosz, skad mialam wiedziec? |
|
|
|
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj cos dzisiaj dzień narzekania i złego samopoczucia. Dziewczyny głowy do góry. Nigdy nie jest tak zle żeby nie mogło byc gorzej.
My wczoraj z Wiki zaczelysmy 30 tc
|
|
|
|
#3293 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Brumek co za MAMUSIA synusia Ale takie się niestety zdarzają...Moja się bardziej mną przejmuje niż mężem, opiernicza go że ma mi pomagać itp. Także pod tym względem nie narzekam ![]() Gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() Kajool ![]() Cytat:
Wiesz Baboniku jakie są kobiety, niewidomo jakby się wyglądało, zastrzeżenia zawsze się znajdą Doceniłam jak straciłam Jacieeeee jeszcze troszkęCytat:
![]() Cytat:
A czemu tamta Ci się nie podoba? Co znią nie tak? Rozmiar? Cytat:
Dopiero jak mi napisałaś to poszłam sprawdzić i faktycznie wystaje.Marinko, Patik właśnie nie wiem czy to czop czy co? Dzisiaj już nic nie ma hmm Cytat:
Cytat:
Cytat:
LadyInBlack kolejna ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
zaliczenia Muszę poważnie porozmawiać z Dominikiem ![]() Główa do góry ![]() Kolina następna nabuzowana
|
||||||||
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
ooo widzę, że dziś zbiorowa chandra
pogoda pod psem.... ehh... zjadłabym jakiś owoców a nic nie mam w domu.....Natka już jest dopasowana - mam mamę krawcową... ale źle się w niej czuje...... jak stara babcia w podomce.... zobaczymy może w niedziele coś kupie, jak nie to trudno... zacisnę zęby i pójdę....Wracam do malowania.... matko jak ja to kocham ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Wiecie co... 3 dni temu odstawiłam tabletki na mojego grzybka i co? dzisiaj mnie już swędzi....... dobrze że mi troche ich zostało to sobie zaaplikuje..... jakiś uparty ten mój grzyb... non stop się odnawia sam z siebie.......
|
|
|
|
#3295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Natka a jeszcze apropos łóżeczka.. to co masz za ochraniacz? jaka firma, jaki model?
![]() Cytat:
bo mi też zaczęły dziąsła krwawić.. co można z tym zrobić?Cytat:
Za to fajna bardzo jest płytka Kołysanki MiniMini - do usypiania jak znalazł, mi się moje dzieciństwo przypominało jak tego słuchałam
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście u nich to jednostronne, bo mój mąż kompletnie nie jest syneczkiem mamusi na szczęście. On dawno odciął pępowinę, ona nie
|
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę i za kolejny tydzień ![]() Cytat:
Shira, no co Ci zostanie czekać a mój mały od wczoraj jakoś tak inaczej się rusza i wypina na pewno rzadziej i jakoś tak ospale może to w związku z tymi skurczami i twardniejącym brzucholem ??
|
||
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta druga płytka - niefajna
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dzisiaj nie zbyt sie czuje
![]() brzuch mocno obnizony , boli podbrzusze, nogi jak ogromne baniaki ehhh a to dopiero 31tc ![]() każdy mówi że wcześniej urodzę.Na dodatek nie mam ciepłej wody w domu i nie wiem kiedy będę mieć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

U nas tez dziś mocno chłodniej i tak mi się dobrze spało..

.
Ja rozumiem, że mąż też przeżywa itp. ale na litość boską, on tam tylko jest i co najwyżej picie podaje A chyba trochę bardziej zmęczona, głodna i wszystko inne, jest kobieta!
ale nie nie robiłyśmy nic takiego, za grzeczne byłyśmy, a do liceum poszłyśmy już innych

. Mnie wogóle denerwowało jak mi ktoś do dziecka podchodził. Normalnie bym zagryzła. Dobrze, że nikt nie miał śmiałości bez pozwolenia brać na ręce.
dla Krystianka.

no wiadomo do baru się już nie pójdzie itd., nawet nie da rady wejśc do morza, bo jedno musi zostac z psem, a jak narobi na piach???

Zakończone: 2