|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zakorzeniona Zmorah
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
mhm, tez nie lubię takiego traktowania, od razu zapala się lampka ostrzegawcza czlowiekowi, przecież na pewno mieli inne mydlo odpowiednie dla dziecka, ale nawet nie zapytali, gdyby bardziej dbali o swoją opinię, to nawet po skladzie podobnego coś by wyslali. Wydaje mi się, że taka kwota obliguje do rzetelnej obslugi klienta, oczywiście nie powinny mieć miejsca podzialy o traktowaniu klienta wg rozmiaru zamówienia, bo na szacunek i tak trzeba sobie zapracować, więc ja raczej z biolandera rezygnuje, znacie może inne miejsce, gdzie można kupić podobne rzeczy???
![]() Anula, Ty szczęsciaro. ![]() A co do Sekretnego Wachlarza, to my starsze, lecz energiczne panie z klasą jeszcze jej pokażemy gdzie raki zimują ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | ||
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Nawet nie zamierzam brać innego w ramach rekompensaty. Tylko mam żal o ten rodzaj arogancji w stosunku do klienta: jakoś nie mogę sobie wyobrazić,że idę np. do cukierni i mówię - pół kilo sernika poproszę - a sprzedawczyni widząc,że nie ma sernika pakuje mi inne ciasto ![]() Jeszcze gdyby nie było adnotacji na fakturze,to bym myślała,że to zwykła pomyłka - pomyłka ludzka rzecz. Z drugiej strony fakt,że zaproponowali dosłać inne,wybrane,pasujące mi mydło,to trzeba im na plus policzyć ![]() Ale jakoś wątpię,żebym tam jeszcze kupowała w przyszłości.... Kochane,a gdzie kupujecie Jericho??? W morzuurody? Tam kurcze nie ma tych peelingów z serii Luksusowej ![]() ![]() I w ogóle dzięki za miłe przyjęcie ![]() Moje zapędy minimalistyczne jednak widzę są raczej zagrożone ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() Ja jeszcze mogę syna nasłać,już prawie dorosły ![]() Organeo.pl - podobna oferta,choć trochę uboższa;bezpłatna wysyłka od 150 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to musze jutro zapytac koniecznie o te kody i przy okazji może i ja zobacze tą magię ![]() co do glinki - tak podejrzewałam, że świetna ![]() Cytat:
![]() ![]() krem pod oczy ae - super! cytat też lubię. mam jeszcze jeden ulubiony tego samego autora: jeśli do tego dojdzie wszyscy na tym stacą, a reszta zyska....
![]() |
#2224 | |
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
Jeśli o Jericho chodzi, to możesz kupić albo w morzeurody.pl albo w wyspakosmetyków.pl . Nie wiem o którą sól Ci chodzi ,ale jeśli o tą do peelingu twarzy, to wrzuć w google, bo widzialam tez w kilku innych sklepach. Osobiście polecam tez zakupić sobie sól himalajską, albo z Morza Martwego czystą 100% w proszku i możesz z tego sama robić peelingi, jest to bardziej oplacalne, ja taki peeling robię w zależnosci od potrzeb dodaje albo glinkę albo blotko, albo jakiś olej, albo żel albo wszystko razem. Sól Jericho jest dobra, ale ta opcja jest jeszcze lepsza, zwlaszcza jeśli lubisz eksperymenty i produkty samorobione. Dziewczyny tu na wątku te zchwalą sobie sól himalajską ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tym kremem to albo do Sephory pójdź albo do producenta napisz maila ![]() Cytat:
![]() zapędy minimalistyczne umierają wraz z wejściem na ten wątek, sorki ![]()
![]() |
#2226 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() No nic,spróbuję ze zwykłą solą i będę mieszać ![]() Ale to już i tak po wakacjach;ja na dwa miechy wyjeżdżam i przyznam szczerze,że odpuszczam sobie większą część regularnej pielęgnacji. Może nie powinnam się przyznawać,ale kupiłam sobie Flavo C zamiast serów z Biochemii (one po prostu w warunkach wakacyjnych się nie sprawdzają ![]() Ja nawet miałam taki etap w życiu,że uważałam kremy Nuxe za naturalne kosmetyki ![]() No,ale jak mówię,jak wyjeżdżam,to nie dość ,że na wakacjach różne warunki lokalowe,pogoda zazwyczaj gorrrąca i bagaż ograniczony ![]() W zeszłe wakacje moje naturalne produkty a) psuły się b) rozlewały po drodze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | ||
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ty szcżesciaro, 2 miesiace wakacji, a gdzie jedziesz? Jeśli to jakieś egzotyczne miejsce, to na pewno bedziesz miec dostep do wspanialych kosmetyków ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Korah Czas edycji: 2011-06-09 o 21:38 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2229 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Zresztą już kombinuję sobie internet na wakacje,bo jak dotąd obywałam się bez wizazu (nie mam lapka,korzystam z netu z komputera mojego syna). A i na szczęście żadne dalekie kraje (nienawidzę podróżować ![]() ![]() Wracamy dopiero na 1go września; ja nie pracuję,nie chce mi się z nimi siedzieć w Warszawie ![]() Polskie morze jest drogie,ale dla dzieci - to bardzo zdrowo. No i daleko jechać nie trzeba ![]() A ponieważ lato w pełni i trzeba chodzić w krótkich spodenkach,to zapytam (póki jeszcze mogę ![]() Ja w zeszłym roku używałam mydełka miętowoalgowego (takiego glicerynowego) ale to troszkę za mało... Normalnie to lecę Tołpą (fotkę wywaliłam,żeby nie wprowadzać błędnych danych do wątku) choć ostatnio skusiłam się wypróbować Ziaję ogieńpielieknyaktywną ![]() Ta Tołpa to myślicie,się nadaje na ten wątek? Nie,nie nadaje się ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2011-06-10 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie,no nie Ciebie się nie da nie lubić ![]() Cytat:
![]() |
#2231 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
![]() Jasne;tylko muszę skończyć micel AA najpierw (to nie potrwa długo,bo pojemność malutka a na jeden raz ze dwa waciki muszę nasączać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- A czemu syna? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Dobrze, proszę pani. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyśl - im ja więcej kupuję, tym bardziej sie pogrążam w zakupoholizmie. Im mój zakupoholizm większy, tym przepaść pomiędzy nim a Waszym minimalizmem większa. Jak przepaść większa to jesteśmy na coraz bardziej odległych biegunach, tak? Czyli im ja więcej kupuje tym z Was lepsze minimalistki. Podsumowując - im ja więcej kupuję tym Wy bardziej kryształowe minimalistki jesteście. No kochana, naprawdę nie widzisz, że ja to wszystko dla Was robię ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- ![]() ![]() ach ta dzisiejsza młodzież!!!
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grunt to sobie dobrze hopla zracjonalizować ![]() Swoją drogą, moje dążenia dość mocno hamuje Mąż (i wiszący nad głową kredyt, i kijowa praca i w ogóle), jak mamy wejść do sklepu, to już przed progiem każe mi powtarzać :wcale tego nie potrzebuję, wcale tego nie potrzebuję... Czasami o dziwo działa ![]() Kiedy on wchodzi do Saturna, to ma tą samą mantrę powtarzać, ale tutaj jakoś nie chce skutkować ![]() Poza tym, jak mam za dużo, to po pierwsze, głupio mi, bo wiem, ze nie zużyje wszytstkiego i wyrzucać będzie trzeba, a po drugie, dylemat - czego użyć?! No bo wszystkiego na raz się nie da... Jak mam za dużo, to jak ten osiołek nad żłobem... i do uśmiechniętej śmierci bym tak stała ![]() No co... naturalna w 100% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |||
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
![]() ![]() Tolpa na ten wątek zbytnio się nie nadaje ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Dziewczyny, znalazlam wątek na pewnym forum na temat biolandera. Do rozmowy dolączyl wlasciciel sklepu. Rzućcie okiem na to co pisze: http://forum.gazeta.pl/forum/w,26078...inie_.html?v=2 Edytowane przez Korah Czas edycji: 2011-06-10 o 09:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | ||
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Nawet ta seria podstawowa "Kuracja borowinowa" się nie łapie?? ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...odelujaca.html Co do micela: za krótko używam,by wyciągać zbyt daleko idące wnioski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/COLOR] Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam... no i niby wszystko ok, ale po tym co Dziewczyny tutaj napisały, mam mocno mięszane odczucia. No bo Właścicielka na prawdę sensownie brzmi, ale opinii pozytywnych i negatywnych jest tyle samo, hmm...
Wiecie co, mi to wygląda troszkę tak, jakby Pani nie do końca jeszcze ogarniała cały ten galimatias - jak ma czas (w domyśle mniej zamówień) to wszystko jest ładnie opisane, wyjaśnione, etc... ja ma większe zamieszani, to zaczyna się mylenie pojemności, brak kontaktu, opóźnienia w wysyłce... Zobaczymy czy suma sumarum się ogarnie, czy pójdzie w stronę BU (nie idźcie tą drogą) ![]() BTW halucynogenne mydło rulez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wtedy Pani gwarantowała,że na kosmetykach będą daty,a minęło 5 lat(bo to był artykuł z 2006r.) i dalej nie ma.Baa! nawet po 4 mailu nie dowiedziałam się jaka ta data jest ![]() ![]()
![]() |
#2241 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ankazar a ten szampon z pat&rub to jaki i ile kosztuje? Edytowane przez francuzzka Czas edycji: 2011-06-10 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a wracając do tematu to czy,któraś z was oprócz mhm0808 miała styczność z kosmetykami do włosów pat&rub?
#2243 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
To są dobre strony bycia kobietą niepracującą (zawodowo
![]() ale złe strony tej sytuacji też istnieją,niestety ![]() Chyba nie muszę pisać,jakie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.patandrub.pl/pl/sklep/sza...1.produkt.html tu jeszcze maska i odżywka http://www.patandrub.pl/pl/sklep/mas...3.produkt.html http://www.patandrub.pl/pl/sklep/odz...2.produkt.html
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwoniłam do sephory i pani mi wszystko wytłumaczyła ![]() a więc ostatnia cyfra to rok, a 2 wczesniejsze to miesiąc produkcji. Oznacza to, że moje kremy mineral flowers są wyprodukowane w grudniu 2009 - zamknięte mogą stać przez 3 lata, do grudnia 2012. Najpóźniej można je wiec otworzyć w grudniu 2012 i wtedy trzeba zuzyć w pół roku ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Korah, dopiero teraz doczytałam o tej lasce, co ją szykujesz na SekretnyWachlarz ![]() ![]() Jak ktoś ma astmę to nie powinien tu zaglądać... bo się ze śmiechu udusi ![]() A odnośnie mineral flowers to Wampowiem, że siła Wizażu jest przegromna... jak dzisiaj mi Pani klarowała kwestie kodów na opakowaniach to chciałam, żeby odłożyła jeszcze 1 krem na dzień dla mieszanej.... Nie odłoży, bo już ich nie ma!! A wczoraj były ze 4 sztuki ![]() ![]() Dobrze, że wczoraj sie załapałam chociaz na ten jeden krem na dzień ![]() ![]()
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
A ja zdam relację na temat toniku AE-użyłam go dopiero dwa razy i muszę powiedzieć,że mam mieszane uczucia.Rzeczywiście mega nawilża-jak dla mnie już i nawet krem jest zbędny,a co mi się w nim nie podoba to to,że go cały czas czuję na twarzy;/zostawia taką jakby powłokę...nie wiem sama jak to opisać-mam nadzieję,że wiecie o co chodzi.Poużywam spokojnie jeszcze z 2 tygodnie i wtedy zobacze czy gęba jest jakaś ładniejsza po nim
![]()
#2247 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Urwisy! Znowu za Wami nie nadążam:P ale widzę, że mamy nowe Kusicielki, cudnie
![]() Powiedzcie, czy to możliwe, że od soli himalajskiej są nowe wypryski? Czy może moja skóra ma dość NB Kremu oczyszczającego (ma wysoko gliceryne)? ![]() Anula! Tyś mój najlepszy poprawiacz humoru w ostatnim czasie! Ani mi się waż uciekać z tego wątku ![]()
#2248 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.biolander.com/produkty/pr...-twarzy-200ml/
![]() |
#2250 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też, tak jak Vea, mam wrażenie, że oni po prostu nie są przygotowani na obsługę zwiększonej liczby zamówień, która ich co nieraz dopada. To oczywiście nie tłumaczy sposobu traktowania klienta, o którym dziewczyny pisały, ale może chociaż nakreśła powody tego stanu rzeczy... No własnie, oni maja takie kosmetyki, które naprawdę ciężko gdzie indziej dorwać. I to w dodatku wszystkie w jednym miejscu. Przyznam się Wam, że mam z biolandera wiele kosmetyków, których brak byłby dla mnie bardzo dotkliwy, a których zebranie z innych miejsc byłoby bardzo trudne a wręcz nawet niemożliwe (i niestety duuuużo droższe!). Trudna sprawa... ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Powtórze za Korah - siłą mnie stąd nie przegonicie ![]() Hmmm... No tak.... najpierw mnie obwołano największa kusicielką, a teraz jeszcze za błazna tu robię ![]() I jak Was nie kochać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.