|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
(kicia), Górska_Kozica
|
|
|
|
#3663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle z sentymentem oglądałam te tradycyjne słowackie oczepiny, fajnie tak na ludowo... A cenę ma rzeczywiście niezłą. Prawie taką samą jak nasz kamerzysta, tylko, że u nas po cyferkach inny symbol waluty stoi (na szczęście) ![]() vesna, super jeśli w Glorii bardziej odstają te falbanki, na pewno dół będzie wyglądał wtedy na pełniejszy
|
|
#3665 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Laseczki!!!! Dziś Was nie całuję
Tyle na to czekałam, umawiałam Nas, a tu proszę........ehhhh Ledwo mam siły zejść na dół do kuchni i herbatę sobie zrobić z miodem i cytrynką ![]() Cytat:
Ja też jestem pod wrażeniem wokalu tej kobitki A patrzę na ten temat podobnie jak Ty- z perspektywy osoby, która też śpiewa ![]() Dzięki wielkie za te info Widziałam ich fotki gdzie byli różnie ubrani i myślałam, że całe wesele są ubrani w jeden sposób (np. z tymi perukami, w dzwonach itd.) a Ty mi wyjaśniłaś, że Oni się przebierają w trakcie jednego wesela super ciekawie ![]() Zastanawiamy się nad nimi..... Cytat:
Mój TŻ jest już niemalże w 100% zdecydowany na ten zespół z Lublina, ale ja się obawiam..., że za mało tych zespołów jeszcze przesłuchaliśmy, by już wybierać tak na 100%. Cytat:
No proszę....4100zł za dwa dni... a tu sobie życzą 4000zł za jeden plus dojazd... To też fajnie się Wam udało ![]() Jest też zespół z Krakowa, ale Ci chcą 4800zł.....ehh Chodzi Nam też o to, że Mamy obawy co do zespołów, które nie grały wcześniej w tego typu wnętrzach, jak zamkowe mury, bo to jest jednak trudniejsze pod względem dźwiękowym do okiełznania.... Cytat:
I tylko piękne ozdoby Ale w grę wchodzi również wygoda gości, bo to od inch przecież zależy późniejsza ocena wesela Jeśli nie są to stoły okrągłe, tylko podłużne, to ja-jako gość, siedzący gdzieś w środku długości stołu, nie czułabym się najlepiej wstając i chodząc, non stop przepuszczana przez innych, po sałatki.... Lepiej mieć to na stole. Hm? Cytat:
Ale tak to już jest, jak pogoda jest taka pofyrtana.... Raz upał, że się opalać można, raz deszcz i wietrzysko, że znów kurtkę trzeba wyjmować z szafy....ehh Cytat:
Trzeba było okno otworzyć, do słoika ją i fru, za okno! A nie...takie barbarzyństwo .... Ojojoooojjjj |
||||||
|
|
|
#3666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie wiesz o której mieli ślub, skoro obiad był podawany o 14:30? Bo tak mnie ciekawi ten odstęp czasowy pomiędzy godziną ślubu, a rozpoczęciem już imprezy na sali... Ale to nie jest nic niezbędnego ![]() Dzięki za przypomnienie o podziękowaniu i docenieniu pracy kuchni Ja myślę, że jeśli jedzenie naprawdę zachwyci, to nie wyobrażam sobie NIE pochwalić autora/autorki to samo z obsługą sama pracowałam przez jakiś czas jako kelnerka zawsze zwracam więc uwagę na obsługę Pamiętam, na chrzcinach u mnie w rodzinie, gotowała i piekła wszystko jedna kobieta. Jak zobaczyłam tort to gały same już go wcinały Ale jak spróbowałam!!!!!!!!!!! BAJKA!!!!! Nie pozwoliłam sobie zabrać talerza, sama poszłam odnieść po to by zapytać kucharkę czy naprawdę sama to dzieło stworzyła i JAK??? wróciłam do gości...a tam pytanie od razu do mnie "i co? Wiesz juz jak zrobic ten tort?" No co ja poradzę, że mnie ciekawią zawsze tak superowe przepisy..... Zawsze dobrze jest próbować w domu różnych przepisów, a najlepiej już sprawdzonych. |
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spadam, trawnik muszę skosić, w domu posprzątać, na imprezę jeszcze dzisiaj idę, a jutro zjazd... Nie wiem jak się wyrobię
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
|
|
#3669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuje kochane za szczere opinie, każda rada dla mnie jest cenna |
||
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie vesna, materiał sukienki był przyzwoity?
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
wymacałam go na piątą stronę
Babeczka z salonu powiedziała, że Gloria zrobiona jest z trochę grubszego materiału niż Giselle. też jestem ciekawa, już nie mogę się doczekać przymiarki Glorii!! |
|
|
|
#3673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dużo dla mnie znaczy że Wam się podoba, bo miotałam się po różnych fasonach, teraz wiem, że lekkość tego fasonu to coś dla mnie, z niecierpliwością czekam na Glorię |
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzuć fotkę katalogową tej Glorii
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiecie co to jest za materiał? Bo zastanawiam sie jakby Glorie z takiego uszyć. Wtedy to już byłaby jak oryginał
Kurcze ciakwa jestem tego materiału w Josephine...
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo ja mam zamiar suknie szyć dlatego chcę przymierzć glorię, jak mi spasuje daję zlecenie od razu![]() kochane PM, wiecie co to może za materiał?? |
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze może satyna? chciaż nie.. ten nie jest aż tak błyszczący...
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-10 o 17:43 |
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka ma zakład krawiecki![]() na stronie jimiego Hjemla jest napisane "Silk Satin Faced Organza A-line bridal gown, strapless embroidered bodice with crystals and hand-cut Silk Organza, Chiffon and Charmeuse, natural waist accented with Platinum moire ribbon, bias cut asymmetrical ruffle skirt, chapel train"
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
vesna
MAMz oryginalnej strony cytuje " Ivory Silk Satin Faced Organza A-line bridal gown, strapless embroidered bodice with crystals and hand-cut Silk Organza, Chiffon and Charmeuse, natural waist accented with Platinum moire ribbon, bias cut asymmetrical ruffle skirt, chapel train. Available in: White or Ivory" hehehehe ![]()
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Rozeznanie
|
vesna84 - ślicznie wygladasz w tej suknie...kiedyś nie podobały mi się falbanki jak patrze na wasze suknie to coraz bardziej się do nich przekonuje
![]() sztuczka_magiczka mi najbardziej podobasz sie w pierwszej sukni...wyglądasz w niej tak dziewczęco ![]() Az nie moge się doczekac aż ja zaczne chodzić posalonach i znajde sówj fason... ale to dopiero w wakacje... ale zaczynam sie bac bo już niedługo bedzie 10 miesięcy a ja mam metlik w głowie... |
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
A no. jak masz koleżankę to super
zawsze może poprosić ją o wszelkie poprawki bez skrępowania ![]() Ciekawe jak wyjdzie ta sukienka. Ja pewnie będę u nich szyła, o ile będzie ładnie leżeć.
|
#3690 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam
Muszę się jakoś pozbierać....bo za ok. 2h jedziemy na te nauki.....ehhh ciężko będzie ![]() Vesna gratuluję ustalenia godziny ![]() Cytat:
My też tak Mamy nieraz, że po prostu brak Nam czasu dla Siebie, na poważną rozmowę od serca....i później to się w Nas kumuluje...i wybucha w postacie jakiejś mega kłótni.... A później godzenie.... spokojna, szczera rozmowa, tulenie i wtedy znów wszystko jest piękne Cieszę się, że i u Was tak było Ajjjjjć mój TŻ jest gitarzystą....miał nawet swój zespół, którego był liderem i sami zastanawiamy się nad Nothing else matters, piękna wersja jest apokaliptyki Tak jak i Lucie Silvas Tylko z tańcem u mojego TŻta kruchutko..., więc tego typu układ raczej mógłby Nam nie wypalić Wy chcecie dokładnie taki sam? Auto, jak auto, mój TŻ na podstawie samej stronki Agatu stwierdził, że muszą fajnie sobie zarabiać, bo na taką stronkę musi ich być stać, a to profesjonalna stronka, super zrobiona, ze odpowiednio dużym serwerem, bo mają mnóstwo mp3 na niej i nic się nie zacina, wszystko płynnie działa...do tego ich fotki na stronie- też wykonane przez profesjonalistę, w studiu A ten wodzirej to dla mnie stał się jakąś wielką tajemnicą... Myślałam, że wodzirej to osoba, która po prostu się wypowiada do mikrofonu, zaprasza gości do tańca/jedzenia czy zabaw, które prowadzi. Na myśli mam KILKA zabaw, nie całe wesele...a tu jeden zespół mi napisał, że nie posiadają w składzie wodzireja, że trzeba takiego "zamówić" osobno i dopłacić..... hmmmmm To co on aż takiego będzie robił?????
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

mam biodra szerokie
mam nadzieję że moja taka nie będzie bo w tej salonowej chyba grubo nie wyglądałam
Ogólne wrażenia pozytywne, fajnie się w niej czułam - niestety zdaję sobie sprawę że odstaje mi tu i ówdzie, ale niestety nie dałyśmy rady dostatecznie jej na mnie ścisnąć no i na jednym zdjęciu przed lustrem widać jak bardzo mi odstaje
No i wbrew pozorom była niewygodna - halka majtała mi się między nogami :p (Ekspedientka się śmiała bo ją z tatą zabawialiśmy 

Ale tak to już jest, jak pogoda jest taka pofyrtana.... Raz upał, że się opalać można, raz deszcz i wietrzysko, że znów kurtkę trzeba wyjmować z szafy....ehh
Trzeba było okno otworzyć, do słoika ją i fru, za okno! A nie...takie barbarzyństwo ....
Ojojoooojjjj
Ale jak spróbowałam!!!!!!!!!!! BAJKA!!!!! Nie pozwoliłam sobie zabrać talerza, sama poszłam odnieść