|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Nie oczekuję rad ani pomocy, chciałam tylko, żeby ktoś wiedział, że mi źle, bo jakbym to tylko w sobie trzymała, to bym pękła ![]() ALE- jest jeden dobry objaw- we mnie- nie dzwonię do Niego a ni nie cierpię z tego powodu, że Go nie ma...dawniej to bym od razu robiła wszystko, żeby już było dobrze- a teraz myslę, czy by nie skorzystać i nie walnąć się jakimś dryndusem Oczywiście!!! TENDRE POISON!
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-06-10 o 20:43 |
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza ostatnie stwierdzenie - wkokufia najbardziej na swiecie i moim zdaniem dowodzi tego że jednak problem nie tkwi w Tobie ( choc pewnie jak to relacja tyczy obojga, ale to jego postawa jest nie halo - jeżżżżu jak ja Cię rozumiem [/COLOR] |
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż na studniówce nie takie rzeczy się robiło...
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#935 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Spadam |
||
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raczej nie jestem kompetetentna do udzielania takich odpowiedzi
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
To jestem właśnie cała ja - wszytsko muszę sobie zwizualizować, bardzo dosadnie i dokładnie, oczywiście w zaciszu swego umysłu, ale jakie przy tym miny robięCytat:
|
|
|
|
|
#938 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja się obawiam ze u mnie taki objaw przerodzi sie w zlewkę totalną bo ja zbyt radykalna jestem ale w sumie - jak sie zrodzi to sie zrodzi - widać musiał był ![]() nooo czystsze powietrze aż sie zrobiło ![]() jest realniej ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- lubię to - oddam z nawiązką
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze jeszcze Messe - ale to już inny klimat. Cytat:
Widać źle formularz zrobili. Cytat:
Trzeba być systematycznym - a ja jestem tego całkowitym przeciwieństwem. Jeszcze bym zapomniała, ze mam i by mi wrosło ![]() Ja doszłam do 57,8 ![]() Ale dzisiaj się ożarłam tego czego nie potrzeba ![]() Weekendową przerwę w diecie mam a która masz wersję grzybiastą czy niegrzybiastą? |
|||
|
|
|
#943 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ju-ja się nie wypowiadam,bo takie sytuacje są mi kompletnie obce
Mój M. ogranicza mnie tylko w wydawaniu pieniędzy Nie ma żadnych zastrzeżeń jeśli chodzi o sposób ubierania,malowania czy tego,co mam na głowie Niestety nie działa to w obie strony-ja jednak zołza jestem ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Jest coraz gorzej-nawet emotki nie wstawiasz
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#945 |
|
Mother of Cats
|
W✂✂✂✂
W uroczy piątkowy wieczór siedzę nad pilną robotą, w skład której wchodziło także narysowanie odręczne kilku kresek na mapce. Rysowanie myszką po ekranie monitora wymaga ode łodrobiny skupienia, bom niewprawna, ręka się trzęsie. Rysuję. I nagle czuję, że M. mi się gapi przez ramię. Nie cierpię, jak mi się ktokolwiek gapi przez ramię, zwłaszcza jeśli usiłuję zrobić coś precyzyjnego. Grzecznie proszę, żeby dał mi spokój. Nic. Powtarzam i proszę, żeby przestał się gapić, bo mnię to rozprasza, łapa się trzęsie itd. Nic. Stoi i się śmieje: "Hahaha, wymyślasz, przecież Ci nie przeszkadzam". I tak parę razy jeszcze: prośba - ignor. W końcu się wydarłam tak, że chyba sąsiedzi słyszeli. A on wielce zdziwiony, że czemu się po nim wydzieram, że nadwrażliwa jestem, że to irracjonalne zachowanie. I w ogóle, jak on mi przeszkadza, tylko patrząc, że niby czym czuję, że on za mną stoi, że wymyślam i wydzieram się na niewinnego. Nosz kuźwa, czy naprawdę tak ciężko odejść, jak go proszę? Albo zrozumieć, że to, co jemu nie przeszkadza, mnie doprowadza niemal do łez? |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już to zrobiłam Cytat:
to może "C"? Cytat:
![]() Może On pojechał do Ciebie ?
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszły flaszki moje nabyte ostatnio sztuk trzy. Elixir de Merveilles mnie udusił i zemdlił Chyba pókdzie na all albo do wymianki jest ok. 50 ml, a tyle sobie po nim oboicywałam.Czerwony korek jest OK ![]() Safari cudne , a jakże ![]() Ju pierwsze rozpakowałam Safari, wyjęłam a opakowanie z gazetami wywaliłm do kosza. Potem mnie coś tknęło i poszłam do tego kosza , obmacac te gazety - dzięki za próbki.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-10 o 21:20 |
|
|
|
|
#949 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ale mam problem nikt nie chce ze mną jechać same kufa dyskomuły, kazdy pyta ile, a kto gra... mowie nazwy aaaa chyba nie, wiesz, ja tego nie znam... eee.... bo tak na prawde to prawie wszyscy słuchają eski pieprzę to chyba pojadę sama ![]() Cytat:
hmmm pewnie tak, ale jak pani dr nie może się dorobić normalnego maila nie znam babki osobiście ale po tym samym pomyślałam, że to świruskaCytat:
Pozbyłam się Guessa - koleżanka z pracy wzięła I może będę mieć Envy od Pin Up ![]() I jeszcze co do rad to w takiej delikatnej sytuacji daleka jestem od ich dawania ale napiszę tylko tyle - może spłycam problem - że za bardzo cenię sobie moją niezależność i nie pozwoliłabym sobie na ciągłą krytykę i pouczanie ze strony męża, partnera, chłopaka, jak mam wyglądać, jakie mam mieć włosy, perfumy itp. Więc podziwiam Cię, u mnie by była już dawno katastrofa i pogoniłabym takiego faceta
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-06-10 o 21:20 |
|||
|
|
|
#950 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
albo czyta mi przez ramię
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
To by oznaczało, że przechodzę poważne załamanie nerwowe
|
|
|
#952 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No wypraszam sobie [foch] Cytat:
Widzę, że się wpisałam w cykl Cytat:
|
|||||
|
|
|
#953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co to pogonić- wiem- ale jak doprowadzić do sytuacji, żeby mieć, co chcę- nie wiem
|
|
#954 |
|
Mother of Cats
|
Raczej nie, tu się stwierdza tylko jednego samca, tego samego od lat.
Chociaż w sumie nie wiem, czy go ktoś nie podmienił: dla odmiany przeprasza ![]() |
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Kce mi się nowych perfumy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
No to "cz"
![]() Tendre jest mydlano- ziołowe i w starym stylu, jako kremowe bym go nie okresliła
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() doskonale Cię rozumiem ja tak od wielu lat miałam z CP
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:00 |
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju powiedziałas W, co czujesz i miałas do tego prawo , a on powinien się zastanowic , nad tym co powiedziałas. Nie masz powodów do poczucia winy. Poza tym , może to nie Ty, nie umiesz z nim rozmawiac, tylko on nie potrafi Ciebie zrozumiec. W tym wypadku albo niech zakceptuje Cię bez zrozumienia albo poszukajcie pomocy na zewnatrz.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-10 o 21:53 |
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
A tak serio, to miałam w średniej szkole koleżankę, która zapomniała o tamponie. Władowała sobie drugi - pewna, że poprzedniego "wypluła".
Niestety okazało się, że nie. No i przyrósł jej do ścianki pochwy. Zrobił się wrzód ... nie pamiętam jak się cała historia skończyła ale było niewesoło. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

więcej nie pomogę, do facetów szczęścia nie mam to się nie wypowiadam.

Doczytałem, że Full Incense Montale, w co wierzę na słowo, bo jego zapachy są nie do zdarcia
A! Kadzidło najlepiej w typie Avignon 

Chyba pókdzie na all albo do wymianki jest ok. 50 ml, a tyle sobie po nim oboicywałam.
same kufa dyskomuły, kazdy pyta ile, a kto gra... mowie nazwy aaaa chyba nie, wiesz, ja tego nie znam... eee.... bo tak na prawde to prawie wszyscy słuchają eski