|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
Dobrze, że mi pozwoliłaś, bo już kupiłam No, teraz to na serio pa!
|
|
#3302 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Agnyska dobranoc
![]() A mi oczywiście spać się nie chce, wstaję o 10tej i później wieczorem buszuje
Edytowane przez Martusiaaa21 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:34 |
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jakie cudo znalazlam! zabierzcie mi lapka i zabroncie mi wchodzenia na all
http://moda.allegro.pl/piekna-dluga-...656527085.html
|
|
#3304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Dzien dobry, kocham Cie(...)" Dobranoc w koncu![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- No to licytowac, na co czekasz kochana?
|
|
|
#3306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nigdy nie miałam takiej długości na sobie, więc nie wiem nawet jakbym wyglądała, ale z ciekawości jak jutro będę w jakimś shopie to sobie taką przymierzę
Edytowane przez Martusiaaa21 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:47 |
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mna juz jakis czas chodzila maxi bo mam duzo krotkich i mi sie chcialo takiej dlugiej, a teraz to juz w ogole a co tam sie bedziesz szczypala, kazdej kobiecie pasuje dluga kiecka, tylko kwestia wzorkow i fasonu
|
|
|
#3308 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczna sukienka! Ale ja to bym w takiej wyglądała jak mały krasnoludek
Schodzę już z kompa, tylko zjem uwielbiane przez Filipka truskawki i idę spać Może mnie pokopie znów przed spaniem
|
|
|
|
#3309 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
![]() ja też zmykam bo mam już "zespół niespokojnych nóg" jak ja to nazywam ![]() PAPA
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3312 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc dziewczyny, słodkich snów
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc, również spij dobrze
|
|
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłaś kiedyś że zrobisz ;pCytat:
|
||
|
|
|
#3315 |
|
Wtajemniczenie
|
Cotko porobię na weekend, bo mnie ciocia też o zdjęcia poprosiła
I jak się zbiorę do focenia to od razu sfotografuję mini ujęcie sisorka synka z poprzedniego usg A ja dalej jem te truskawki, już normalnie nie mogę Muszę szybko kończyć jeść bo chcę już spać, ledwo siedzę.. buziaki |
|
|
|
#3316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za taką cene an prawde się opłacało Cytat:
pani jest od tego żeby postraszyć trzymam kciuki za powodzenie dietki Cytat:
kupie sobie dzisiaj na zakupkach, chociaż myślałam też o Ustroniance z jodem może kupie i jedną i drugą w końcu powinnam duuuuuużo pić
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-11 o 06:49 |
|||
|
|
|
#3317 |
|
Rozeznanie
|
Lulka świetna ta sukienka, baaardzo mi sie podobuje
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
cześć mamusie
zaczynamy nowy dzień u mnie dziś wróciło słoneczko i mam nadzieję, że już tak ostanie
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
#3319 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj na mnie nakrzyczał, że przecież byłam u ginki i mi tłumaczyła, dlaczego tak jest a nie inaczej.... Łatwo powiedzieć... Tak bym chciała, żeby mała pobrykała, żebym to nareszcie cudownie poczuła Jeszcze kilka dni temu chociaż jak na boku leżałam to pod ręką małą czułam a teraz tylko raz poraz na boku od środka albo jak w pęcherz mnie kopnie Cytat:
A w ogóle to dzień dobry (jeszcze na szczęście nie upalny) bo ostatnio było dość chłodno
|
|||||
|
|
|
#3320 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Mamiski w sobotni ranek
wybieram się na targ którego nienawidze , ale gośc ma tam stoisko z fajnymi kosmetykami z Anglii.... i muszę nabyc tusz do rzęs, bo mi się skończył.... Macie moze jakis sprawdzony wydłuzający???A po targu dalej pakowanie jakos nie moge sobie z tym poradzic
Edytowane przez pestka78 Czas edycji: 2011-06-11 o 08:45 |
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry mamunie
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...19706.html?i=0
|
|
#3322 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry weekendowo
![]() Cytat:
moj TZ juz poszedł dłubać w ogrodzie - pracoholik ![]() Cytat:
![]() Pakowania ci współczuję. nie cierpię się pakować...jak sobie przypomnę wyprowadzkę z mieszkania w krakowie po 3 latach po studiach to mam ciary, ble....
|
||
|
|
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
hej kobietki
u mnie słonko od rana... a w nocy chyba dziecię moje czkawkę miało... rytmicznie co 5sek czułam takie śmieszne uderzenie w brzuch przez jakies 5min
|
#3324 |
|
Rozeznanie
|
Ja dopiero wstałam i chyba mnie coś bierze, w nocy obudziłam się siku i mnie tak żebra bolały w dodatku nos miałam zapchany i jak zaczęłam go wydmuchiwać to zaczęła mi krew lecieć i się musiałam z nią męczyć. i mam coś w gardle ( w sensie jakiś śluz czy wydzielinę i troszkę mnie gardełko boli ) ten ból żeber mnie wystraszył ale na szczęście dzidziuś chyba to wyczuł bo mnie pokopał, mówiąc: nic mi nie jest, jestem tu obudziłam się przez męża bo wychodził z domu, pytam się go gdzie idzie? Powiedział że do sklepu, pytam się po co z samego rana, na co tż, żebym sobie jeszcze pospała bo mi to dobrze idzie i pogodna nie za ładna koniec moich żalów coś trzeba ze sobą zrobić
|
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam od długiego czasu False Lash Efect Max Factor i jest rewelacyjny! Przynajmniej dla mnie ![]() Tez dziś byłam na targu, pojechałam mamę zawieść a wróciłam z dwiema bluzkami ale nie mogłam się oprzeć, ile teraz sukienke , tunik, na ciąże idealne później się obfoce ![]() Czy wam też tak się nie chce sprzątać, cokolwiek robić ? Ja to bym się walneła spać najlepiej
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Zaczynamy od dziś mały remont (tapetowanie w pokoju, gdzie przenosimy sypialnię i gdzie będzie też dzidziuś spał), tzn. TŻ i tatuś zaczynają, ja zostałam mianowana kierownikiem budowy. Cieszę się bo lubię zmiany umeblowania itp., bo w tej kwestii akurat szybko się nudzę i lubię przestawiać i majstrować. Ostatnio z TŻ jest lepiej, dzidziuś dokazuje, włosy mi odrastają ( ), wszystko wydaje się być na dobrej drodze...
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wczoraj przeżyłam chwilę grozy ![]() Chciałam poprzytulać mojego tż a tu jakieś dziwne bóle, miałam wrażenie że macicę mam już na wyjściu makabra. Na szczęście dzisiaj jest juz ok
|
|
|
|
#3328 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() A co do sprzątania to mam tak samo, zanim się za coś zabiorę to najpierw coś w tv pooglądam, w kompie poczytam i dopiero cokolwiek robię ![]() Cytat:
to udanego remontu Pani Kierownik Budowy![]() Ja też dziś sobie dłużej pospałam, z resztą jak zawsze ciekawe co to będzie jak będzie trzeba co 3 godziny wstawać do małego, chyba na śpiku wszystko będę robić![]() Posprzątałam, wyprałam, porozwieszałam pranie i sobie pięknie schnie, pogoda śliczna najgorsze to prasowanie![]() Lausanne udanego wesela, zrelaksuj się troszeczkę
|
|
|
#3329 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za sugestie, ale nie zdażyłam przeczytac
I kupiłam lash architect .Mi tez sie nic nie chce dzis...po targu nawet nie chodziłam, tylko pognałam do gościa z kosmetykami, potem po pomidorki i do domu. Poodkurzałam troszkę, pomyłam garnki, prania 2 zrobiłam a teraz myślę co na obiad.... ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
hm.... moze tak się podnieciłas )Cytat:
|
||
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
cosik mi rano komp świrował i zniknęła mi połowa posta a nie miałam czasu już drugi raz pisać no bo musiałam na egzamin jechać poszło dobrze, powiem Wam w tajemnicy ( ) że miałam szczęście i dostała mi się grupa z której znałam pytania wcześniej nie wiem co jeszcze z egzamin z pychologii który ma być za tydzień, słownie koleś mi powiedział że jestem zwolniona, ale teraz go nie ma na uczelni, nie idzie się do niego dodzwonić, w dziekanacie nic nie wiedzą, a ostatnio był w szpitalu i nie wiemy czy w ogóle egzamin będzie w terminie i czy te zwolnienia są aktualne, bo koleś jest conajmniej dziwny i moze zmienic zdanie ![]() wróćiłam, potem pojechałam na małe zakupki bo mi sie rosołku zachciało, nastawiłam ten rosołek, poogarniałam troszke i troszku sie zasapałam więc teraz odpoczywam ![]() słonecznie dzisiaj u mnie i sueprancko, bo nie jest gorąco - miła odmiana po wcześniejszych upałach i ostatnich ulewach
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Dobranoc w koncu

i dlatego sie udało utrzymać w normie
pani jest od tego żeby postraszyć
Wczoraj na mnie nakrzyczał, że przecież byłam u ginki i mi tłumaczyła, dlaczego tak jest a nie inaczej.... 
i chyba mnie coś bierze, w nocy obudziłam się siku i mnie tak żebra bolały
w dodatku nos miałam zapchany i jak zaczęłam go wydmuchiwać to zaczęła mi krew lecieć i się musiałam z nią męczyć. i mam coś w gardle ( w sensie jakiś śluz czy wydzielinę i troszkę mnie gardełko boli
)
i pogodna nie za ładna