Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-11, 10:10   #4651
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ojejku

Zaliczyłam finanse joł Ale to było do przewidzenia
gratuluję

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:27   #4652
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
jestem zła i to mega. wczoraj wstałam i mialam spuchniete dziąsło. Po południu wróciłam do domu do chirurga ortodonty, prześwietlenie i potem czekanie na zabieg. Okazało sie że w miejscu gdzie miałam usuwaną ósemke "coś " jest. Wydłubali mi to że tak powiem i powiedzieli ze jesli sie nie zagoi to tomograf całej głowy mnie czeka bo nie są w stanie powiedziec co to a najgorsze ze w poniedziałek mam egzamin - pisemny ;/
Jejku, biedactwo
Trzymam kciuki, żeby wszystko ładnie i szybko się zagoiło

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
niby Lublin duży ale jak ja potrzebuje konkretnego kosmetyku to rzadko kiedy coś znajdę

Jakbyś gdzieś trafiła na odżywki JOANNA NATURIA, obojętne jakie z tej serii to pisz, będę bardzo wdzięczna

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

enzymatyczny jest delikatny, więc myślę, że spokojnie możesz, ale jak masz wypryski, to mechanicznego nie powinnaś używać, bo rozsieje Ci na inne części twarzy.

Wyprysków nie mam, już, tylko zaskórniki i rozszerzone pory, dla mnie takie stosowanie jest jak najbardziej OK, nic mnie nie podrażnia, a skóra robi się coraz ładniejsza, ale koleżanka mnie nastraszyła, że teraz negatywnych skutków nie widzę, ale za jakiś czas będę żałować, że tak często robiłam te zabiegi

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Ojejku

Moje gratulacje
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:36   #4653
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

też mi się podoba ta dresowa spódniczka tylko, że jak będę miała kasę, to już pewnie ich nie będzie

enzymatyczny jest delikatny, więc myślę, że spokojnie możesz, ale jak masz wypryski, to mechanicznego nie powinnaś używać, bo rozsieje Ci na inne części twarzy.

Cytat:
Ojejku

Gratulacje !
Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Jejku, biedactwo
Trzymam kciuki, żeby wszystko ładnie i szybko się zagoiło

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Jakbyś gdzieś trafiła na odżywki JOANNA NATURIA, obojętne jakie z tej serii to pisz, będę bardzo wdzięczna

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Wyprysków nie mam, już, tylko zaskórniki i rozszerzone pory, dla mnie takie stosowanie jest jak najbardziej OK, nic mnie nie podrażnia, a skóra robi się coraz ładniejsza, ale koleżanka mnie nastraszyła, że teraz negatywnych skutków nie widzę, ale za jakiś czas będę żałować, że tak często robiłam te zabiegi

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Moje gratulacje
te odżywki musisz w leclerku zobaczyć tam jest zawsze dużo ale w tym na zana . nie dam sobie ręki uciąć ale tam wiekszosc kosmetyków idzie dostać
Stary 2011-06-11, 10:42   #4654
anusik
Raczkowanie

dzien dobry

pochmurno i ponuro ale powietrze tak cudownie chlodne, lubie taka pogoda. lepiej wtedy wygladam, chociaz dzisiaj mam powieki jaki sliwki, bo przeplakalam pol nocy.

a w zeszylm tygodniu zrobilam zakupy na 50zl w rossmanie i jka juz pani policzyla to okazalo sie , ze nie wzielam portfela. pani byla zlaaaa.. a to wszystko dlatego, ze przed wyjsciem mialam w reku 3 torebki i nie moglam sie zdecydowac i tak przerzucalam rzeczy z jednej do drugiej.

caate ahh caate twoje oczy pozycz. makijaz super. jest sposob na to zeby poprzez makijaz poglebic kolor teczowki.???? w takim sensie zeby wydawalo sie ciemniejsza??

lenka moj tz nigdy nie zauwaza co mam na powiekach i w ogole wszystko mu jedno czy jestem umalowana czy nie bo (podobno) zawsze mu sie podobam.a najdziwniejsze, ze najbardziej(podobno) z samego rana taka poczochrana, zaspana.

dianulaa zdrowka zycze napewno zagoi sie a nie powiedzieli co to moze byc??

zielone oko

ja ide nalozyc biovaxa do ciemnych wlosow (najpierw powdycham troche ten jego zapach ze sloiczka) a jak synus pojdzie spac to sobie pomocze raczki i pohulam bo przy nim nic sie nie da zrobic mu musi robic to co mama.
Stary 2011-06-11, 10:44   #4655
zielone_oko
Zakorzenienie

Dzięki

Anusik dlaczego płakałaś?
Stary 2011-06-11, 10:47   #4656
Soph
Zakorzenienie

witam
idę nadrabiać.

z TŻ wciąż nie najlepiej, aż nie mam siły na nic...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:53   #4657
anusik
Raczkowanie

zielone oko bo tz powiedzial, ze woli ogladac mecze sam, niz jakis film ze mna, bo na liscie jego priorytetow w pierwszej kolejnosci jest praca, komputer, sport itd. bo nie okazuje mi ostatnio czulosci, bo nigdy nie moze posprzatac po sobie w kuchni, a jak zapytam dlaczego chociaz raz nie moze to mowi mi, ze przeciez wiesz, ze tego nie robie nigdy, bo nie potrafi zajac sie dzieckiem tylko na innych zwala, bo jest ost oziebly itd itd. no jakos mi sie zbieralo od paru dni. i wczoraj zwinelam sie na noc do pokoju dziecka.
Stary 2011-06-11, 11:00   #4658
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:

te odżywki musisz w leclerku zobaczyć tam jest zawsze dużo ale w tym na zana . nie dam sobie ręki uciąć ale tam wiekszosc kosmetyków idzie dostać
Dzięki

Tak sobie wczoraj myślałam, że dziś bym właśnie ten leclerc odwiedziła, bo wczoraj zapomniałam, że mi się żel do mycia twarzy kończy, wystarczy mi tylko na dziś jeszcze, a do tego leclerca będę miała po drodze, bo będę w jego okolicach i tak i tak, a i rossman tam jest blisko. No i spacer sobie zafunduję zamiast autobusem jechać.
W sumie nie mam daleko do tego leclerca na Zana, ale zawsze mi do niego nie po drodze, już częściej jestem w tesco, w realu, czy w leclercu na Turystycznej, a do leclerca na Zana mam najbliżej
Stary 2011-06-11, 11:13   #4659
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Hej

zaraz Was nadrobie

Dianula, ja juz Ci pisalam jak bardzo Ci wspolczuje...

Buahhot, dziekuje, ciesze sie, ze rzesy sie podobaja

Anusik, rowniez dziekuje ogolnie kolory kontrastujace poglebiaja nasze oko, ale jak je przyciemnic, to Cie nie powiem, bo nie wiem jakie masz oczy
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:15   #4660
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
dzien dobry

caate ahh caate twoje oczy pozycz. makijaz super. jest sposob na to zeby poprzez makijaz poglebic kolor teczowki.???? w takim sensie zeby wydawalo sie ciemniejsza??

lenka moj tz nigdy nie zauwaza co mam na powiekach i w ogole wszystko mu jedno czy jestem umalowana czy nie bo (podobno) zawsze mu sie podobam.a najdziwniejsze, ze najbardziej(podobno) z samego rana taka poczochrana, zaspana.
Kolor tęczówki można pogłębić odpowiednimi kolorami na powiekach, przynajmniej u mnie.

Mój TŻ też mówi, że zawsze jestem piękna, a najpiękniejsza jestem z rana, ale lubi jak się maluję, a szczególnie na kolorowo oczy, zawsze to zauważa. Ale np. ścięcie włosów, czy zmianę ich koloru to już nie koniecznie... Ach Ci faceci...
Stary 2011-06-11, 11:16   #4661
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
zielone oko bo tz powiedzial, ze woli ogladac mecze sam, niz jakis film ze mna, bo na liscie jego priorytetow w pierwszej kolejnosci jest praca, komputer, sport itd. bo nie okazuje mi ostatnio czulosci, bo nigdy nie moze posprzatac po sobie w kuchni, a jak zapytam dlaczego chociaz raz nie moze to mowi mi, ze przeciez wiesz, ze tego nie robie nigdy, bo nie potrafi zajac sie dzieckiem tylko na innych zwala, bo jest ost oziebly itd itd. no jakos mi sie zbieralo od paru dni. i wczoraj zwinelam sie na noc do pokoju dziecka.
kurde co z tymi TŻ
mój też nie może się pofatygować i spotkać ze mną

przemyłam dziś twarz zieloną herbatą

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-06-11, 11:16   #4662
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
idę nadrabiać.

Będzie dobrze, trzymaj się
Stary 2011-06-11, 11:30   #4663
anusik
Raczkowanie

caate brazowe
Stary 2011-06-11, 11:53   #4664
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate brazowe
no to masz dobre pole do popisu moze nie w przyciemnieniu, bo ja uwazam ze na to to tylko dobre sa soczewki, ale w wydobyciu kolorow smialo mozesz szalec z turkusem, niebieskim, zielonym, zoltym, pomaranczowym, a jak bedziesz opalona to Twoje oczka stana sie bardziej wyrazne, w takim kolorowym makijazu postaw na cieple barwy

zielone_oko gratuluje

umylam wlosy po olejowaniu
wykonczylam odzywke do mycia, teoretycznie powinnam sie cieszyc, ale trzeba kupic nowa
nalozylam odzywke alterre z pszenica i wosk z miodem pod kompres na pol h
na koncowki b/s Joanna AB z miodem i proteinami mleka
i teraz sobie schna
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:53   #4665
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dzień dobry

Wczoraj kupiłam tylko piżamkę na lato, kurtkę cz kapturem, dwustronną, spodnie i jedną bluzkę nic poza tym ładnego nie było, no i nie mieliśmy tyle czasu by wszystko obejśc, a poza tym okazało się że w Fashion House były od wczoraj duże wyprzedaże, oczywiście dowiedzieliśmy się na miejscu, a raczej w momencie kiedy dojeżdżaliśmy bo były takie korki że masakra...

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
heh no to ja Wam sie pochwale ze w tym roku za maz wychodze ;D skoro tak o slubach mowa :P
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
no jasne, musisz nam sie pokazac pozniej w niej

ja jeszcze mam zapisane takie fryzurki

i moge w koncu odetchnac, napisalam cala prace lic! ciesze sie niesamowicie, dopracowalam wszystkie szczegoly, meczylam sie ze spisem tresci, tabel, zalacznikow, z ukreciem numeracji pierwszych kilku stron, z analiza przypisow itp i w koncu mam wszystko
gratuluję, super

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

A jakiego kremu używasz?
może te wszystkie kosmetyki za bardzo zatykają ci skórę i stąd ten efekt

Mnie się tak cera przetłuszczała, że aż zrezygnowałam z grzywki

Zapuszczam grzywkę właśnie z powodu syfków na czole..... a co do reszty to nie wiem skad takie cósie mam.... chyba do dermatologa się w końcu przejdę.....
Co do eksów współczuję, straszne to było...

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2742918 2]To chyba tylko ja nie będe robić wesela.[/QUOTE]
Ja też bo ja jestem za cichym, skromnym ślubem z obiadem lub przyjęciem dla paru osób zresztą ani mnie ani Tż na nic innego nie stać, a nikt nam nie da ani nie zrobi....

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ale to już robiłaś jeden test?
tak, ale wyszedł negatywny tj. jedna kreska..... chyba w tygodniu zrobię test w laboratorium....

Cytat:
Napisane przez pasjonarka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Można się dołączyć. Od dawna was poczytuję, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać. Ale teraz rozstałam się z chłopakiem, chcę zacząć porządnie dbać i w końcu zrobić coś dla siebie
Cześć

Cytat:
jestem zła i to mega. wczoraj wstałam i mialam spuchniete dziąsło. Po południu wróciłam do domu do chirurga ortodonty, prześwietlenie i potem czekanie na zabieg. Okazało sie że w miejscu gdzie miałam usuwaną ósemke "coś " jest. Wydłubali mi to że tak powiem i powiedzieli ze jesli sie nie zagoi to tomograf całej głowy mnie czeka bo nie są w stanie powiedziec co to a najgorsze ze w poniedziałek mam egzamin - pisemny ;/
Współczuję mam nadzieję, ze wykryją co to i szybko to się zagoi

Cytat:
o kurcze, współczuję niedobrze... i dlatego obawiam związku, a już w szczególności ślubu...

caate makijaż

Lece suszyć włosy, bo Tż mnie na 13 do pracy zawiezie a jeszcze chcemy po drodze parę rzeczy kupić, miłego dnia

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
idę nadrabiać.

współczu ję, przykro mi może w końcu coś do niego dotrze.....

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:01   #4666
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze, trzymaj się
mam nadzieję...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-06-11, 12:02   #4667
zielone_oko
Zakorzenienie

Anusik no to nieciekawie..
On w ogóle się nie zajmuje dzieckiem? No i jego priorytety są niezłe, praca , komp, sport, a na którym miejscu jesteście Wy?
Stary 2011-06-11, 12:10   #4668
anusik
Raczkowanie

hm pomarancz mnie kusi tylko taki delikatny nie neonowy, moze byloby dobrze. ost moim ulubionym cieniem jest mystic lemon z essence. mam go na zdjeciu w avku tylko raczej nie widac i wyszlam jak alien
a jaki to cien , ktory sprawia ze powieka wyglada jakby byla mokra, ale w swoim naturalnym kolorze?? nie wiem czy dobrze to opisalam.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Anusik no to nieciekawie..
On w ogóle się nie zajmuje dzieckiem? No i jego priorytety są niezłe, praca , komp, sport, a na którym miejscu jesteście Wy?
jak tz wraca do domu to mlody skacze biega bo tata przyjechal, chcce mu pokazac co zobil, wymyslil co oglada. namawia zeby usiadl z nim a ten ciagle mowi nie teraz jestem zajety i zajety zwykle pozostaje do wieczora kiedy kacper idzie spac. wiec maly idzie do wujka(mieskamy razem) i z nim gra w pilke i wymyslaja razem zabawy.
tz tak ma, ze przychodzi z pracy umyje rece i zaraz musi konicznie cos przy kompie robic.
Stary 2011-06-11, 12:16   #4669
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
hm pomarancz mnie kusi tylko taki delikatny nie neonowy, moze byloby dobrze. ost moim ulubionym cieniem jest mystic lemon z essence. mam go na zdjeciu w avku tylko raczej nie widac i wyszlam jak alien
a jaki to cien , ktory sprawia ze powieka wyglada jakby byla mokra, ale w swoim naturalnym kolorze?? nie wiem czy dobrze to opisalam.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

jak tz wraca do domu to mlody skacze biega bo tata przyjechal, chcce mu pokazac co zobil, wymyslil co oglada. namawia zeby usiadl z nim a ten ciagle mowi nie teraz jestem zajety i zajety zwykle pozostaje do wieczora kiedy kacper idzie spac. wiec maly idzie do wujka(mieskamy razem) i z nim gra w pilke i wymyslaja razem zabawy.
tz tak ma, ze przychodzi z pracy umyje rece i zaraz musi konicznie cos przy kompie robic.

Rozmawiałaś z nim o tym? A w weekendy też tak jest? A Twój tŻ pracuje przy kompie czy po prostu relaks po pracy?
Stary 2011-06-11, 12:18   #4670
91moniaa161
Zadomowienie

Czesc

Cytat:
Napisane przez pasjonarka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Można się dołączyć. Od dawna was poczytuję, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać. Ale teraz rozstałam się z chłopakiem, chcę zacząć porządnie dbać i w końcu zrobić coś dla siebie
witaj

Cytat:
O ja cieee, nieźle.

U nas mam nadzieję, że zmieścimy się max w 70. Ja mam dużą rodzinę, ale nie będę zapraszać wszystkich, bo z 3/4 mam kontakt znikomy
(...)
Cytat:
(...)
Łooo. Ja to ze swojej strony nie wiem czy bym 15 osób ubierała
Ja mam dużą rodzinę, Tż tak samo w tym ok 20 znajomych
Ale wiecie jak to jest. Na liście uzbierało się tyle osób, a w rzeczywistości ktoś na pewno odmówi...

Cytat:
ojej....współczu je! Mam nadzieję, że to nic groźnego!
Oby było dobrze

Cytat:
Ojejku

gratulacje !

Cytat:
mam nadzieje, że ułoży Ci się z Tż
hmm..ale swoją drogą to na pierwszym miejscu tej listy powinna stac rodzina i dom..

Muszę dzisiaj zając się włosami
Mam jeszcze tą maseczkę z jedwabiem to sobie nałoże i oczywiście moją ulubioną KWC odżywkę z gliss kura
Wyprostuję sobie dzisiaj włosy(Tż lubi jak mam proste), a muszę się pochwalic, że cały tydzień nie prostowałamjak na mnie to duży postęp

aaa caate zapomniałabym...makijaż powalający! Idealny

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-06-11 o 12:23
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:23   #4671
Lenka_1987
Zadomowienie

Dziewczynki, na jaki kolor pomalować paznokcie? Nie mogę się zdecydować a zastanawiam się między ciemnoniebieskim, czarnym, a takim fioletowo-różowym (też ciemnym)
Stary 2011-06-11, 12:28   #4672
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki, na jaki kolor pomalować paznokcie? Nie mogę się zdecydować a zastanawiam się między ciemnoniebieskim, czarnym, a takim fioletowo-różowym (też ciemnym)
Ja bym pewnie wybrała ciemnoniebieski
Stary 2011-06-11, 12:36   #4673
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym pewnie wybrała ciemnoniebieski
Zdecydowałam się na ten ciemnoniebieski wybór kierowałam tym, że średnio mi się jego efekt podoba na paznokciach u stóp, a lubię mieć na ten sam kolor u rąk i stóp pomalowane, teraz zimno, w zakrytych butach chodzę, więc paznokcie u stóp odpoczywają od lakieru, na łapkach można szaleć
Stary 2011-06-11, 12:42   #4674
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

Ja mam dużą rodzinę, Tż tak samo w tym ok 20 znajomych
Ale wiecie jak to jest. Na liście uzbierało się tyle osób, a w rzeczywistości ktoś na pewno odmówi...

Ja średnią rodzinę, ale większości osób nie lubię
A np chrzestnej parę lat nie widziałam, w sumie nie z jej winy, bo mieszkałam z dziadkami i dziadek dał zakaz wstępu
Teraz bym mogła odnowić kontakty, ale jakoś nie czuję potrzeby.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:46   #4675
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Muszę dzisiaj zając się włosami
Mam jeszcze tą maseczkę z jedwabiem to sobie nałoże i oczywiście moją ulubioną KWC odżywkę z gliss kura
Wyprostuję sobie dzisiaj włosy(Tż lubi jak mam proste), a muszę się pochwalic, że cały tydzień nie prostowałamjak na mnie to duży postęp

Mój TŻ uwielbia moje loczki, a prostych nie lubi, ja natomiast odwrotnie, dużo bardziej podobam się sobie jak mam proste, chociaż moje loki też lubię. Prostuję tylko na ważne okazje i jak pogoda dopisuje, bo odrobina wilgoci w powietrzu i już każdy w inną stronę sterczy, bo bardzo zależy mi na ich kondycji - chcę zapuścić piękne, zdrowe włosy do linii bioder (jak będą pokręcone to chcę, żeby do linii bioder sięgało), a obecnie mam do pach (jak są proste ) więc przede mną bardzo długa droga, której nie chcę sobie przedłużać niszczeniem włosów (częstsze ścinanie) a skrócić bardzo troskliwą pielęgnacją (ścinanie jak najrzadziej)
Stary 2011-06-11, 12:51   #4676
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Mój TŻ uwielbia moje loczki, a prostych nie lubi, ja natomiast odwrotnie, dużo bardziej podobam się sobie jak mam proste, chociaż moje loki też lubię. Prostuję tylko na ważne okazje i jak pogoda dopisuje, bo odrobina wilgoci w powietrzu i już każdy w inną stronę sterczy, bo bardzo zależy mi na ich kondycji - chcę zapuścić piękne, zdrowe włosy do linii bioder (jak będą pokręcone to chcę, żeby do linii bioder sięgało), a obecnie mam do pach (jak są proste ) więc przede mną bardzo długa droga, której nie chcę sobie przedłużać niszczeniem włosów (częstsze ścinanie) a skrócić bardzo troskliwą pielęgnacją (ścinanie jak najrzadziej)
moje niestety nie są proste ani kręcone :/
więc muszę je prostowac, bo inaczej mam wielkie siano i szopę na głowie

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-06-11, 12:53   #4677
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Ja średnią rodzinę, ale większości osób nie lubię
A np chrzestnej parę lat nie widziałam, w sumie nie z jej winy, bo mieszkałam z dziadkami i dziadek dał zakaz wstępu
Teraz bym mogła odnowić kontakty, ale jakoś nie czuję potrzeby.
Ja jak sobie liczyłam liczbę gości na wesele to wyszło mi prawie 70 osób z samej tylko rodziny z którą kontakt jest utrzymywany dość dobry. Tylko ja wszystkich kuzynów powyżej 17 roku życia liczyłam podwójnie (+osoba towarzysząca). Do tego dochodzi rodzina RŻta, znajomi ci najbliżsi więc nazbiera się 150 osób minimum.

Też mam w rodzinie takie osoby, których nie lubię, ale jeśli np. bardzo lubię ciocię, wujka i dwoje ich dzieci, a trzeciego dziecka nie lubie bardzo, najchętniej bym go nie zapraszała, ale muszę, bo nie wypada nie zaprosić, albo lubię wujka, jego dzieci a ciotki nie lubię, to co? Zaproszę wujka bez ciotki?
Stary 2011-06-11, 13:19   #4678
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dziewczyny oto co wyczytałam na jednej ze stron:
"Zgodnie z zaleceniami Komisji Europejskiej ds. zdrowia i✂konsumentów wystarczającą ochronę zapewniają preparaty z✂filtrami kategorii „średniej ochrony”, czyli o SPF 15 do 25. Używaj produktów słonecznych z filtrem co najmniej 15 SPF. SPF (sun protection factor) wskazuje o ile dłużej możesz przebywać na słońcu nie narażając się na poparzenie. Jeśli np. bez filtra u danej osoby rumień pojawi się po 20 minutach, to po zastosowaniu filtra z SPF = 15 czas ten wydłuży się do 15 x 20 minut i rumień rozwinie się wskutek przebywania na słońcu przez 5 godzin.
Jeżeli produkt stosowany jest prawidłowo średni współczynnik SPF (np. SPF 15, 20 lub 25) wystarczy, aby ochronić przed poparzeniem skórę normalną. Tylko jeżeli
krem jest stosowany w niewystarczających ilościach, potrzebne jest użycie produktu o wyższym współczynniku SPF."

Stary 2011-06-11, 14:15   #4679
91moniaa161
Zadomowienie

wyregulowałam sobie brwi i siedzę z maseczką na włosach

Może uda mi się dzisiaj zrobic zdjęcia włosów Tż'ta telefonem bo najładniej wychodzą, to jutro wstawię

Dziewczyny za niedługo nowy wątek
Która tym razem pisze się na zakładanie ?

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-06-11, 14:17   #4680
buahhot
Marcelover ♥♥♥

no własnie, która?

ehh zaraz wyprostuję sobie włosy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości