|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Nie no chyba nie będzie tak źle
![]() Ja się zastanawiam, po co decydują się na dzieci ludzie, którzy wygadują rzeczy w stylu: "Teraz to będziesz miała. Najpierw karmienie piersią co 5 minut, potem zacznie raczkować to Ci wszędzie wejdzie, zacznie chodzić to będziesz za nim tylko biegać cały dzień, potem będzie większy to będzie niegrzeczny, potem pójdzie do szkoły to jeszcze gorzej, w liceum papierosy, alkohol i narkotyki, a jak się zakocha albo focha złapie to już całkiem przesrane. Wyprowadzi się to znów będziesz żyć" Nawet nie wiecie ile razy to słyszałam i to od niby szczęśliwych rodziców! Po co Ci ludzie mają dzieci, skoro to tylko problemy, społeczne wyobcowanie i zero radości?
|
#3152 |
|
kobieta za ladą
|
ojj potem już z górki teraz to mam luss blusss sama zje siku zawola zajmie sie sobą
puzle poukłada i 30 minut z głowybyłam na mieście obleciałam kilka szmateksów ale kupiłam tylko dla julki 3 bluzeczki ,potem tesco(już mi połowa personelu w alejkach dzień dobry pierwsza mowi )no i upatrzyłam sobie lampy do kuchni mam nadzieje ze będą dwie bo takie same w lerłan merłen kosztują 110/szt a u mnie 69 zł
|
#3153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
tez to często słyszę
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- normalnie non stop słucham tej piosenki Łez Zatańcz ze mną w ogóle wokalistka w tej piosence mi przypomina z wyglądu Kasię Kępkę z Vivy ![]() kurcze, faktycznie jutro sklepy nieczynne to muszę coś na obiad dokupić i chleb na poniedziałek ![]() sobie nic nie kupuję- mam 2 jogurty, wodę i warzywa
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-11 o 13:52 |
|
|
|
|
#3155 | |||
|
Zadomowienie
|
hejo
wyczytałam co naskrobałyście widze że temat dzieciaczków na tapecie- my wczoraj bylismy u znajomych, którzy termin porodu mają za 2 tygodnie- ale ma brzuszek J. taaaaaaaaaaaaaaaki okrągły jak balonik![]() ![]() Cytat:
jeśli chodzi o naukę to podzielam Twój ból Cytat:
Cytat:
i oczywiście liczę na relacje po najlepiej z fotoreportażem![]() :rolley es:aaby, haniula- udanej zabawy na weselichach życzę i fot, fot, fot ![]() dodaja- siostrzenica Tż boska ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Toż to moja siostrzenica
![]() Hej ![]() Wszystko naszykowane i czekamy na gości. Siostra z mężem i dzieckiem wpadła o 13 i złożyła tylko życzenia po czym poszli. Powiedziałam im do słuchu, że jestem bardzo zła, bo to dla nich była przekładana impreza, a oni wybrali grila Nic mi po ich przeprosinach. Niech żałują. Będzie pyszny tort, ciacho z truskawkami, sałątki, kanapeczki, kiełbaski, ody i mnóstwo innych smakołyków![]() Co do dzieci to z pewnością jest to bardzo ciężki, szczególnie, że często mieliśmy mnóstwo wolności i wiadomość o dziecku pojawia się niespodziewanie. Aczkolwiek uważam, że do każdej sytuacji można się przygotować, a poza tym trzeba ponieść konsekwencje swoich decyzji. Wierzę też, że jak jest trochę więcej kasy to trochę łatwiej jest, bo zawsze można pójść na jakąś salę zabaw, wyjść do kawiarni z koleżąnką itp i nie jest wtedy tak źle. Ja sobie często myślę, że ja nie zdecyduje się na dziecko dopóki nie poczuję, że finanse mi na to pozwalają i będzie mnie stać na to, żeby pokazać dziecku trochę świat itp. Nie wiem czy to dobre podejście. Teraz nie chciałabym, bo sama praktycznie z domu nie wychodzę i mogłoby pojawić się uczucie niedosytu, a tego bym nie chciała. |
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
a cóz to za cisza??
ja własnie wróciłam z obiadku i deserku pycha myślałam, ze pękne rodzice pojechali do teatru a ja do nauki
|
|
|
|
#3158 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam dzisiaj zły dzień
Wczoraj się okazało, że rezonans będę miała we wtorek, więc rano musiałam lecieć przez pół miasta zrobić badania krwi, które mi tam będą potrzebne. Bo w poniedziałek bym nie miała jak. Oczywiście jak po przebudzeniu mnie głowa rozbolała, to z każdą minutą bolała mocniej. Nie wytrzymałam o 14, wzięłam mocną tabletkę przepisaną mi przez lekarza (dwa ostatnie razy pomogła; obiecałam sobie brać najrzadziej jak się da) i odrobinę przeszło. Niestety tylko o połowę i dalej mocno boli A już miałam nadzieję, że pomoże. Więc dzień pod znakiem masakrycznego bólu głowy |
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bry ![]() Nadrobiłam wszystko, ale mi chyba z 1,5 h zeszło... Popracowałam sobie dzisiaj. Jutro i pojutrze wolne, ale trzeba się uczyć, a mi się tak nie chce. Skusiłam się dzisiaj na oscypki bo było stoisko w ch W ogóle ostatnio mnie brzuch coś pobolewa tak okresowo, a jestem w drugim tygodniu brania tabletek. Zdarzyło mi się zapomnieć tabletki, a właściwie to zamiast wieczorem wzięłam ją rano czyli tak z 10 godzin później, więc się "zmieściłam"...ale nie wydaje mi się żeby to od tego mogło być...
|
|
|
|
|
#3160 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() miałam dziś sobotę pracującą, potem zakupy, sprzątanko czyli standard sobotni.. Cytat:
Co do artykułu Chylińskiej, to ja nie mam odczucia, że macierzyństwo przedstawiane jest jako sielanka za to ona opisała wszystko dość dosadnie ja czekam, aż mi się "instynkt" zjawi i jak na razie się nie zanosi, a latka lecą.. TŻ se wyszedł na wieczór kawalerski, sama będę siedzieć ![]() idę robić sałatkę..
|
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj nic nie zrobiłam konstruktywnego, a miałam się uczyć;/ czekam na opole i może porobie notatki w międzyczasie???
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
ja ciagle w pracy i zapowiada sie jakas godzinka dluzej
|
|
|
|
#3164 |
|
kobieta za ladą
|
u mnie taki sobie dzień
marcina siostra cioteczna przeżywa własnie straszną tragedię jej 19 letni syn zginął w wypadku a 9 letni leży zmasakrowany w szpitalu tydzień temu Radek był u komunii
|
#3165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bądźcie dobrej mysli
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co się dokładnie stało? |
|
|
|
|
#3167 |
|
kobieta za ladą
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem co powiedzieć...ogromna tragedia
|
#3170 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Kochane SPD
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kashmirko nic się nie stało ale jak będziesz u rodziców na weekend to koniecznie daj znać to się umówiony na jakieś spotkanko A co do randki nr 4 no to zaczyna się dziać, aż jestem ciekawa kolejnego odcinka tych motylków ![]() Cytat:
Z drugiej strony kocham tż i też chcę z nim być więc jakoś przystoswałam się do tego życia na wsi. Ale często mam kryzys - tęsknotę do rodzinnych stron. I myślę, że pewnie tak będzie póki swoich dzieci mieć nie będę i całkowicie nie poczuję, że moje miejsce to jest teraz tu u tż. Ale zawsze będzie się tęsknić za zakamarkami miejscowości z dzieciństwa i młodzieńczych lat gdzie w każdym kącie kryją się wspomnienia. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I to tak, że każdy pozazdrości takiej zaradności ![]() Ojj Julka27 też bym wolała żeby los postawił mnie przed takim faktem, ja mówiłam że może zaczniemy się starać na lato o dzidziusia ale ja jestem tchórzem i chyba się nie odważę boję się. A nieraz myślę, że jestem zaostrożna i aż się tego boję, a najbardziej to chyba tego że mogło by się okazać za parę lat, że np. nie mogę mieć dzieci a ja głupia tabletki brałam, zabezpieczałam i strachałam się zamiast się relaksować i odprężać. No ale zobaczymy co życie przyniesie. (Tak tak wiem głupia jestem z tymi moimi schizami ale już tak mam). Cytat:
Dodaja siostrzenica jest boska ![]() Kraven prześliczna sukienka A jaki buiust A teraz przepraszam, że więcej nei zacytowałam ale zapomniałam skopiować do notatnika i mi się usunęło z okna odpowiedzi. Więc tak, wczoraj w pracy niby do 13 ale i tak wyszłam o 14:30 podgrzałam zupę zjadła batona i jechaliśmy na dzień dziecka. Impreza fajna gril, konkursy dla pracowników, nagrody dla dzieci, Ciasto, grill, kielbaski z rusztu, lody dla dzieci, paczki ze słodyczami. pieczony prosiak hektolitry piwa i wódki ;p (oczywiście ja jako kierowca więc nie skorzytsałam). W domu byliśmy o 1:30. A o 2 położyłam się do łóżka więc 20 godzin na nogach jak już wracaliśmy to powoli jechałam bo podwójnie widziałam tak mi się spać chciało. Ale było miło. Dziś wstaliśmy o 10:20 oczywiście pobudka o 8 bo na podwórku hałas, później tż tata wydzwaniał telefonem więc dłużej pospać nie było nam dane. Tak więc wstałam wykąpałam się i o 11 wyruszyłam na zakupy bo jutro chrzciny więc znowu trzeba było zakupić kartkę i jakiegoś pluszaka, no i o czywiście nie miła niespodzanka mnie w grodzisku zastała bo ulice pozamykane jakiś bieg/maraton i wieczorem impreza z koncertem Kombi no ale co z tego jak ja na zakupy a tu przjechać się nie da. Tak więc straciłam 2 godziny. Najlepsze bylo, że pierwszy punkt zakupów było odwiedzenie bankomatu i jak wysiadałam z samochodu to mi guzik od spódnicy jeansowej puścił bo on się tak ruszał no i całe zakupy biegalam w spódnicy bez guzika śmiesznie musiało tu wyglądać bo szukałam agrafki i jak weszłam wpadły mi one w oko i wzięlam. Fajna też sukienka była Dziś również nic nie sprzątałam. Żyję w totalnym syfie i brudzie ale nie mam siły ani nawet chęci by sprzątnąć. Lecz moje drogie SPD dzięki WAM w czwartek nadrabiając wątek tak pisałyście namiętnie o tym prasowaniu, że zamiast wam odpisać poprostu wstałam poszlam i wyprasowałam wszytsko od lutego co mi zalegało w szafie. Wystarczyła dobra motywacja Więcej nie pamiętam co miałam pisać więc przepraszam. Miłego wieczorku. A Dodaja jak zostanie CI trochę torta to proszę wysłać :P A czy ja coś mieszam czy jedna z SPD dziś ślubowała???
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-06-11 o 21:43 Powód: coś mi się cytowanie w notatniku pomieszało |
|||||||||
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3172 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Spd
![]() Przyznaje sie z bolem serca ze nie nadrobilam bo po prostu nie mialam kiedy - dzis z pracy wrocilam troche po 20 (pacjent za pacjentem, nawet nie jadlam w ciagu dnia) ale jutro mam nadzieje nadrobic ![]() Wiec tak na szybciutko: Ijaa - mail poszedl ![]() Anastazja - dobra decyzja, bardzo sie ciesze ze taka podjelas ![]() Dziewczynki od sukienek - bardzo ladne, wszystkie bez wyjatku |
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja po pracy ![]() Jutro wolne Ijaa jak dasz radę to proszę o wiadomość pw w wiadomej sprawie. Dudi bardzo mi przykro,to straszna tragedia ![]() Nadia rozumiem Cię doskonale Ja Wam powiem że też odwlekałam decyzję o dzidzi choć jesteśmy prawie już 4 lata po ślubie,prawie rok temu podjęliśmy decyzję że chcemy oboje,damy radę finansowo i co? To wcale nie jest takie proste. Jak patrzę na małe dzieci to zastanawiam się jak Ci ludzie to robią że im się udaje a nam nie? ![]() Trochę żałuję że nie wpadliśmy wtedy jakoś by się na pewno ułożyło ale cóż w końcu musi się udać prawda
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ale mi sobota mignęła. ![]() Pobudka o 6, pociąg po 7. Parę godzin w Stolicy - targi fatalne. ![]() Od samego rana pobolewała mnie głowa i brzuch (w końcu przyszła moja @ - serio małpa, tak się spóźniać o 8 dni ), a w drodze powrotnej to już mnie konkretnie zaatakowało. Obiad jedliśmy po 18 i pojechaliśmy na zakupy bo uświadomiła mnie mama, że jutro sklepy zamknięte. Dzięki bogu ze powiedziała, bo byśmy nie jedli. ![]() Wróciliśmy i mimo, że bardzooooo nam się nie chciało (TŻ też dzisiaj pracował) to w 5 sekund podjeliśmy decyzję, że sprzątamy. I posprzątaliśmy w godzinę wszystko (ja zmywanie, kuchnia i łazienka, TŻ salon i sypialnia - jak zwykle). Spacer z psem, kolacja i po 21 siedliśmy. ![]() Jutro upragniony wolny dzień. TŻ niestety na chwilę do pracy wybywa, a ja planuję leniwe śniadanie ![]() Dudi bardzo mi przykro. Kondolencje dla TŻa i jego rodziny. Dodaja mam nadzieję, że kawałek tortu dla nas zostawiliście.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-11 o 22:20 |
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z pracy
na szczescie nie musialam zostawac zbyt dlugo tylko pol godzinki jeszcze tylko jutro wlasnie wlasnie a Anula to niema slubu dzis? Dudi strasznie mi przykro zabieram sie zaraz za jakies sprzatanie i salatke sobie zrobie |
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Dudi bardzo mi przykro najszczersze kondolencje dla tż, siostry ciotecznej i dal całej rodzinki
aż mi się łezka w oku zakręciła jak czytałam i zobaczyłam ten samochód. Straszna tragedia.
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Dudi- bardzo mi przykro
![]() Oliwka- ja też kocham Berlin Dodaja- słodka siostrzenica ![]() witam ![]() o 6 wyszłam z domu i wróciłam o 22 jestem wykończona każdy dzień jest pełen wrażeń, jest bardzo ciężko niestety, bolą mnie nogi i kręgosłup, ale muszę dać radę![]() dzisiaj rozmawiałam z dwoma kobietami co pracują w domu pomocy społecznej, jedna pielęgniarka, druga opiekunka i za tydzień będą mogły pomóc nam trochę np umyć mamę bo teraz jadą na szkolenie, więc dobre i to
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam, Punto Kochana prośba z mojej strony, mogę prosić linka do tej torebki ponownie myślałam, że w domu dodałam do ulubionych ale jednak to było w pracy. A jako, że wczoraj wypłata to zaszaleję i kupię
|
|
|
|
#3179 |
|
Wtajemniczenie
|
Dudi bardzo mi przykro
Najszczersze kondolencje dla calej rodziny.
|
|
|
|
#3180 |
|
kobieta za ladą
|
dziękuje dziewczyny
przekaże rodzinie dla nas to szok tak faktycznie to mojego teścia siostrzenicy dzieci więc jeszcze pogrzeb przed nami
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

puzle poukłada i 30 minut z głowy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wyczytałam co naskrobałyście

Nic mi po ich przeprosinach. Niech żałują. Będzie pyszny tort, ciacho z truskawkami, sałątki, kanapeczki, kiełbaski, ody i mnóstwo innych smakołyków

dlaczego Ci jest głupio? głupio to jest kraść , nie jest łatwo prosić o pomoc i nie jest łatwo ją przyjąć ale my tu wszystkie doskonale wiemy, że gdybyśmy to my jej potrzebowały to Ty byś też nam pomogła 
mam nadzieję, ze Wasze lata chude własnie dobiegają końca i zaraz zacznie się 7 tłustych

aż mi się łezka w oku zakręciła jak czytałam i zobaczyłam ten samochód. Straszna tragedia.