|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Tak, Josephine widać, że ma lepszy materiał niż Gloria, ale kurcze i tak jest cudna, też chcę ja przymierzyć kotek super pomysł z tymi wieszakami, a gdzie to kupujesz? Jeśli można wiedzieć. Ja na rocznicę naszą (06.07.2011) mam zamiar kupić mojemu TŻ już spinki do mankietów w koszuli, ale nie takie zwyczajne, tylko np z napisem i love my wife malwus może do tej kawy z mlekiem to kolor chabrowy, kobaltowy, czarny. Inne kolory mi nie przychodzą do głowy. U nas weekend był udany, pogoda dopisała, nie spadła ani kropelka. Powietrze chłodne, ale jak słoneczko dogrzało, to nawet ramiona mi lekko opaliło
|
|
|
#3902 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Kurcze jeden dzień mnie nie było a tyle do nadrobienia
te wieszaczki są rewelacyjne! Cytat:
Ogólnie my się bardzo rzadko kłócimy, tylko wiadomo - teraz mieszkamy osobno, kiedy chcemy itd. A tam będziemy tylko my... ee damy rade co ma być to będzie ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Mam taką nadzieję ![]() W ogóle chciałam zapytać co sądzicie o tej sukni ślubnej: ja osobiście się w niej zakochałam
To tylko Ja... Kobieta rozedrgana setką nowości, w nieustannym biegu i z własnymi przemyśleniami... po prostu "Łobuziara na obcasach" Kocham Cię R http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png Edytowane przez Piekielny_Aniolek Czas edycji: 2011-06-13 o 08:51 |
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś jedna doktorka z mojej uczelni opowiadała jak słyszała rozmowę właśnie dwojga ludzi. On do kobiety "pij więcej- będziesz łatwiejsza" a ona do niego "pij więcej- nie będziesz mógł" ;-)
|
#3905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę!![]() Cytat:
wolałabym, żeby mi wprost powiedziała, ale wiadomo, że babci się już nie zmieni, a część z nich trochę za uszami ma Moja też czasami powie coś zanim to przemyśli![]() Cytat:
![]() No i ma przede wszystkim dobrze leżeć i do figury pasować
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pij pij będziesz łatwiejszy - ja już jestem łatwy, tylko Ty jesteś cipa ![]() Laski, trzymajcie kciuki 12:00-14:00!!!!! |
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
witam witam po weekendzie
![]() trochę nadrobiłam ale lecicie z wątkiem że hoho ![]() była mowa o wybieraniu sukni z tżtami... no to ja powiem tylko tyle że mój tż odrazu powiedział że nie chce widziec mojej sukni chce miec niespodziankę w dniu ślubu z reszta ja też nie chcę żeby on widział nie jestem przesądna ale chcę żeby miał niespodziankę ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
No mój TŻ to chce ze mną przeglądać sukienki na stronach, w sumie fajnie i cieszę sie
Ale ostatnio jak mu powiedziałam ze chcę jechac do salonów na mierzenie to On mówie, że super fajnie weźmie aparat i zrobi mi fotki. ja oczy na niego i mówie ze On to w samochodzie zostaje :P
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
witam się i lecę ;pmuszę donieść kilka dokumentów do złożonych papierów na własną działalność klamka zapadła proszę o kciuki ![]() a potem po drodze idziemy na salony przymierzyć kilka kiecek ;pmonia
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Jagodziu to jednak nie wyjeżdżacie po ślubie do pracy za granicę?
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
wszytko zależy od tego czy założę tą działalność
jeżeli się uda to zostajemy
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ja już po egzaminie. Trochę napisałam więc pustej kartki nie oddalam nie jest źle
jagodziu Paulinko u nas dziś jedynkowo. 1rok 1miesiąc i 1dzień
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
za wszystkie PM trzymam kciuki
![]() ![]() jagodziu, fotki wtsłane na email
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Się robi
![]() Cytat:
oby się udało!!!!Ależ miałam intensywny weekend, ale baaaaaaaaardzo udany. Poimprezowaliśmy, pogrilowaliśmy do bardzo późnych godzin rannych, a w sobotę i niedzielę rano musiałam jechać na zjazd. Było ciężko ze wstawaniem, ale dałam radę. Najfajniejsze były te spotkania z przyjaciółmi. Kurcze razem śmialiśmy się, płakaliśmy i znowu śmiali. Bardzo podbudowało nas to spotkanie, tym bardziej po wydarzeniach z przed miesiąca. Kocham tych ludzi!!!!!!!!! A mój TŻ wczoraj miał bombę...ale nie miałam siły się na niego gniewać, bo wyraz oczu miał taki słodki, i taki boroczek się z niego zrobił, nic tylko przytulić. Miał już dość, więc przed 21 poszedł spać, a ja z kumplem i kuzynką (tym samym kumpelą) poszłam dalej na festyn.
|
|
#3915 |
|
Rozeznanie
|
witam
Humor mam podły ........ nawet nie mam siły opowiadać ..... dziękuję za rady w sprawie roku przed ślubem - zobaczymy jak to będzie dziś tz przyjeżdża to może uda mi się z nim pogadać o tym jagodzia133 trzyma kciuki za firmę wiesz z własna dzielnością jest ryzyko no i bardzo dużo pracy nawet więcej niż sobie możesz wyobrazić ale warto bo pracujesz u siebie i każdy mały sukces cieszy ... moooniaaaa Magdzia0108 posyłam ci pw Piekielny_Aniolek sukienka super ....skromna ale bardzo elegancka już sie nie umiem doczekać zdjęć ciebie w niej
ślub 07. o7. 2012 ![]() Edytowane przez kotek6 Czas edycji: 2011-06-13 o 11:38 |
|
|
|
#3916 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ na pewno się ucieszy!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja juz sie nie moge doczekac 1 roku![]() Cytat:
takie są wlasnie uroki młodosci ja uwielbiam zycie na pelnych obrotach! zawsze jak jestesmy w PL to prawie wogole nie spie a teraz bedziemy na wakacje caly lipiec juz nie moge sie doczekac
|
||||
|
|
|
#3918 |
|
Rozeznanie
|
zajrzalam aby się przywitać i zyczyć wam miłego dnia
, uciekam do pracy... |
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Byłam tak z głupia frant w salonie pooglądać suknie i panie mnie namówiły, żebym przymierzyła. I mam tą moją jedyną
Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-06-13 o 13:22 |
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza i juz trafiona!!! super!! ![]() ![]() cena rewelacja zazdroszcze |
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem taka podekscytowana
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
jamee gratuluję wyboru. Ale już na 100% ta a nie żadna inna?
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-06-13 o 13:36 |
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Ta. Mierzyłam Patty ale byłam w niej taka nijaka zbyt grzeczna. A w tej było wow. I wyglądałam jak modelka na zdjęciu
|
|
|
|
#3924 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
), wobec tego stawiamy na oryginalne wykonania jakich tylko piosenek sobie wymarzymy i świetnie prowadzącego mistrza ceremonii, który całość poprowadzi ![]() Cytat:
Ale nie ma się co przejmować Tyle Jej, co sobie kobiecina pogada ![]() Cytat:
mocno 3mam, moniaaaaa, za Ciebie też sztuczko, w tych sukniach wyglądasz pięknie Bo do Ciebie niezmiernie pasuje właśnie tiulowy dół i naprawdę uważam, że powinnaś zostać tą baletnicą choć na jedną noc ![]() vesna, ja się też na fotki nie załapałam, więc wysyłam priva z mailem i ładnie proszę o pokazanie siebie w sukni ![]() Jamee, gratuluję wyboru, piękna suknia, jeśli jesteś pewna, to bierz, szczególnie, że cena też super ![]() Kochane, jest mi od wczoraj bardzo smutno... Zadzwoniła do mnie Mama z wiadomością, że mój bliski Wujek umarł wczoraj na zator. Zdrowy chłopina, 59 lat, pracujący, aktywny, wynosił coś z piwnicy, złapało i po człowieku Była reanimacja i wszystko, ale nie odratowali. Strasznie mi ciężko na duszy, kilka lat temu pochowali dorosłego Syna (białaczka), a teraz coś tak niespodziewanego... Więc za kilka dni uderzam w lubelskie na pogrzeb, jak tylko będzie wiadomo, kiedy jest.
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-06-13 o 13:46 |
||||||||
|
|
|
#3925 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3926 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Hmmm...pogoda nam sie poprawia wiec jest szansa dzisiaj na jakiś spacer...wczoraj była tragedia aż rozpaliłam w kominku żeby ciepło było.... Ale piję kawe i ziewam...ah.... Co do rocznicy przed ślubem to wydaje mi się a raczej napewno nie będziemy tego dnia świetować ....dopiero za rok po ślubie bedzie to dla nas rocznica ...wole nie świetowac tego czego jeszcze nie ma po prostu nie zapeszac narazie nie narzekamy na brak dni do świetowania za 2 tygodnie są moje urodziny po moich urodzinach też za 2 tygodnie urodziny Tż-cka a 2 dni po urodzinach tz mamy rocznice bycia razem także będzie wesoło mam nadzieję Tym czasem myślę co by tu zgotować na obiad żeby za dużo nie przytyć... ![]() Jeszcze 60 dni i będę miała 3 z przodu...
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-06-13 o 13:57 |
|
|
|
#3927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ze nie zrobilas fotek jak wygląda na Tobie skoro juz sie zdecydowalas![]() Cytat:
przykro mi bardzo z powodu Twojego wujka tak sobie teraz myslę, ze byl nie duzo starszy od mojego Taty (ma 51) i chyba bym sie załamala jakby cos takiego Mu sie stalo U nas dzisiaj caaalkiem ładna pogoda jak na norweskie przeklęte warunki:P i z tej oto okazji idziemy ekipą pograc w siatkowke o 18 fajnie
|
||
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko przykro mi bardzo
Współczuję straty. I chciałabym bardzo, żeby rodzina jakoś dała sobie z tym radę, chociaż wiem, że to baaaaardzo trudne. Jamee gratuluję znalezienia tej jedynej jak tylko będziesz miała możliwość obfocić się w tej sukni to dawaj je tu od razu i cena powala.Być może w środę pójdę na moje pierwsze tourne po salonach. Umówiłam się z koleżanką, która szuka sukni na swoje wesele w październiku. Wcześniej nie miała możliwości, bo rodziła. Będę jej towarzyszyć, przy okazji może coś znajdę dla siebie. Więc w środę Opole na nas czeka
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
chatka nie ma chyba nic gorszego niż śmierć bliskiej Nam osoby... Rok temu dziadek mi zmarł i w sumie do dzisiaj na swój sposób to przeżywam.. Na dodatek dzisiaj miałam niesamowicie realistyczny sen że zmarł mi tata.. i kiedy się obudziłam to przez chwile zastanawiałam się czy faktycznie tak sie stało... Strasznie się czułam..
Chyba nie nam nic innego jak Nam myslec że im jest tam dobrze. A ja zaraz wybieram się na tenisa z TZ, siostrą i kuzynami więc pewnie znów będę miała zakwasy
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko, współczuje śmierci wujka, życie jest takie kruche...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

dasz radę!

Była reanimacja i wszystko, ale nie odratowali. Strasznie mi ciężko na duszy, kilka lat temu pochowali dorosłego Syna (białaczka), a teraz coś tak niespodziewanego... Więc za kilka dni uderzam w lubelskie na pogrzeb, jak tylko będzie wiadomo, kiedy jest.