Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. Lipiec-sierpień 2011 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Czerwiec szybko w dal odleci, na świat przyjdą nasze dzieci! 9 13,24%
Porodówki coraz bliżej, na świat idą letnie dzidzie! 4 5,88%
Czeka babcia, czeka dziadek, aż urodzi się nasz szkrabek. 0 0%
W końcu brzuszki opadają, letnie dzieci się pojawiają. 1 1,47%
Maluszku co siedzisz u mamy w brzuszku słyszysz co się tu dzieje świat na twym punkcie szaleje. 3 4,41%
Jesteś już częścią mnie -choć nie ma jeszcze Cię, kontakt ze sobą mamy i mentalnie się wyczuwamy. 1 1,47%
Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. 28 41,18%
Czopy wychodzą i maluchy się rodzą Wakacyjne mamusie 2011. 1 1,47%
W kolejce na porodówkę się ustawiamy. W tej części zostaniemy mamusiami. 1 1,47%
Brzuszki Nam opadają, dzieciątka Nasze powoli Nas witają.Lipiec/Sierpień 2011. 0 0%
Mamo, mamo torbę spakuj, bo Ja już nie chcę być w dwupaku! - Lipiec/Sierpień 2011. 14 20,59%
Czy córeczke czy synka na świat wydamy bedą z nas fajowe mamy. 0 0%
Lipcowo sierpniowe dwupaki- akcja ROZPAKOWYWANIE oficjalnie rozpoczęta. 6 8,82%
Głosujący: 68. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-13, 17:09   #3991
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Możesz mi napisać jakie leki i w jakich ilościach bierzesz? Nie pamiętam czy jeszcze któraś tu leki bierze. Ja mam Cordafen zamiast Fenoterolu. Ja już od dawna w ogóle nie leżę, tylko ja mam długą szyjkę i rozwarcie się cofnęło. U mnie to o skurcze chodziło.

W piątek mam wizytę i od kilku dni mi się śni, że na niej jestem. Chyba podświadomie się boję .Ostatnio śniło mi się, że ginek wbił mi wielką i grubą igłę, żeby sprawdzić czy wody nie są zielone. Nie były i kazał iść do domu...
Ja biorę luteinę dopochwowo 2tabl x2, Fenoterol 0,5tabl x8 , Izoptin 1x1.

Moim zdaniem jak nie weźmiesz luteiny 2 dni to nic się nie stanie..w ogóle słyszałam gdzieś teorię że w tych wyższych tc luteina juz nie za bardzo pomaga i nie jest taka niezbędna. Ja myślałam że mi powie dziś gin żebym ją odstawiła już teraz ale mam wszystko kontynuować jak do tej pory..

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
No to sobie wyobrazcie ze tego sukinkota wypuscili na dwa tygodnie na komunie syna (jakby ktos go tam wygladal) razem ma 2 lata i po tych dwoch tygodniach wraca na dwa lata na szcescie u matki ma mieszkac i ma zakaz zblizania i co z tego jak wies ta sama !!

NO KURDĘ nie wytrzymam jak to sad moze zrobic ??
przeciez on w dwa tygodnie to moze ich zabic i co ? pozniej kazdy mowi ze nic nie widzial ze spokojna rodzina ...
JA PIERDYLE!!!

Mam doła martwie sie o nich wszystkich mezus tez sie martwi aj zesz kurde

zawsze chyba można wnieść odwołanie od wyroku, przecież chyba nie jest prawomocne...choć dokładnie nie wiem jakie są procedury w tego typu sprawach...

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Brumku właśnie nic takiego ciekawego nie było- takie wszystko praktycznie co zwykle. A ja właśnie wczoraj przeglądałam stronę i wypatrzylam fajną szafkę do łazienki i niestety okazała się takim szajsem... Szkoda... Tak samo lampę też wypatrzyłam a wzielam inną, bo ta z gazetki też szkoda gadać.
A kupiłam lampę podlogową do sypialni, doniczki, szklanki, ramki na zdjęcia, narzutkę na przewijak, parasol. Takie duperele
Mamy identyczny przewijak i lampę Lampa jest świetna, służy nam już wiele lat i daje takie cieplutkie światło

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

no to jestem i WIEM ŻE NIC NIE WIEM mam straszny niedosyt po wizycie !!!!! nie wiem nic o rozwarciu ani o szyjce moja gin powiedziała tylko że w 12 stopniowej skali przygotowań jestem w połowie , mały jest tak na 6 punktów przygotowany do wyjścia i może to potrwać ok tygodnia , oczywiście mam mu pomagać :
dużo spacerować
pożegnać się czule z mężem (tylko jak go przekonać jak on wystraszony jak po rusach ??!!)
no i masaż brodawek po 5 minut kilka razy dziennie

i to tyle co wiem, nie miałam usg ani nic
mam zły humor ...
skoro masz spacerowaćć, masować suty itd to wnioskuję że jeszcze szyjka mocno nie gotowa do porodu

ja takiego mało wylewnego lekarza miałam wcześniej, teraz nauczyłam się o wszystko wypytywać więc zawsze wychodzę z poczuciem pełnej informacji od gina

Cytat:
CHWALE SIE
dostalam od rodzicow obraz ze srebra obraz swietej rodziny i zestaw kawowo obiadowy na 12 osob ( 12 talerzy glebokich plytkich deserowych waza sosjerka 2 polmiski 1 salaterka duza i dwie male solniczka pieprzniczka 12 filizanek i podstawek do filizanek)
ja nie lubię takich obrazów ani zastaw (nasza ślubna zastawa z porcelany od 3 lat w kartonach stoi.. ) więc ja bym wolała coś bardziej praktycznego dostać... jeśli już.., jak nianię np

chęci się jednak liczą więc brawa dla rodziców
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:11   #3992
moniczka2123
Zadomowienie

przyjełam wszystkie zaproszenia ładne laseczki z was

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:12   #3993
agulaaabar
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie bagietkę z masłem ziołowym w piekarniku

Męczy mnie żeby przed porodem zmienić całkowicie fryzure

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:15   #3994
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie bagietkę z masłem ziołowym w piekarniku

Ja dostałam na kolacje 2 kromki chleba i 2 plasterki szynki Tylko co ja będę później jeść
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:16   #3995
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Ja biorę luteinę dopochwowo 2tabl x2, Fenoterol 0,5tabl x8 , Izoptin 1x1.

Moim zdaniem jak nie weźmiesz luteiny 2 dni to nic się nie stanie..w ogóle słyszałam gdzieś teorię że w tych wyższych tc luteina juz nie za bardzo pomaga i nie jest taka niezbędna. Ja myślałam że mi powie dziś gin żebym ją odstawiła już teraz ale mam wszystko kontynuować jak do tej pory..

zawsze chyba można wnieść odwołanie od wyroku, przecież chyba nie jest prawomocne...choć dokładnie nie wiem jakie są procedury w tego typu sprawach...

Mamy identyczny przewijak i lampę Lampa jest świetna, służy nam już wiele lat i daje takie cieplutkie światło

skoro masz spacerowaćć, masować suty itd to wnioskuję że jeszcze szyjka mocno nie gotowa do porodu

ja takiego mało wylewnego lekarza miałam wcześniej, teraz nauczyłam się o wszystko wypytywać więc zawsze wychodzę z poczuciem pełnej informacji od gina

ja nie lubię takich obrazów ani zastaw (nasza ślubna zastawa z porcelany od 3 lat w kartonach stoi.. ) więc ja bym wolała coś bardziej praktycznego dostać... jeśli już.., jak nianię np

chęci się jednak liczą więc brawa dla rodziców
Kazdemu sie cos innego sie podoba a to jest spozniony prezent slubny od rodzicow bo z kasa krucho bylo mi to jest potrzebne i sie podona i sie ciesze

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:20   #3996
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
no to mnie dobiłaś ale dobrze wiedzieć wprawdzie się tego domyślałam ale jak potwierdziłaś to tak jakoś dołek się powiększył ...
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:22   #3997
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja dzisiaj koktajl zrobiłam pomimo ze nie powinnam

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

Ja dostałam na kolacje 2 kromki chleba i 2 plasterki szynki Tylko co ja będę później jeść
wspolczujemoze mezus cos ci podrzuci
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:44   #3998
Shira_83
Zadomowienie

Zmalowana, mój fotelik:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...f581ec243.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...60bdd2f6e.html
Stary 2011-06-13, 17:48   #3999
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

jest któraś chętna na kosz na pieluchy
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=861&<osCsid>

niania Angelcare

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=858

wózek Bebeconfort
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=779
Stary 2011-06-13, 18:00   #4000
Shira_83
Zadomowienie

Beatko i mój kołoczhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...2c6342481.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...db591c383.html

tż mnie nauczył
Stary 2011-06-13, 18:04   #4001
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Marina 40tc!! wow!!! Ja obstawiam że urodzisz w śr/czw
youyou a wiesz, po cichutku też na to licze i takie mam przeczucia.

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
czyste spodnie najważniejsze
Oczywista sprawa

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
A Marinka nasza już 40 tc-szok!

A MY DZISIAJ ZACZYNAMY 36 tc
Natko
I za 36 tydzień tez
Ty taka szczuplutka i wiotka, na pewno pięknie wyglądasz
I zakupy fajne, tą lampę ma moja ciocia i bardzo ja lubi, szkoda, że na moim zadupiu nie ma ikei

Cytat:
W piątek mam wizytę i od kilku dni mi się śni, że na niej jestem. Chyba podświadomie się boję .Ostatnio śniło mi się, że ginek wbił mi wielką i grubą igłę, żeby sprawdzić czy wody nie są zielone. Nie były i kazał iść do domu...
Toż to koszmar...grube igły brr

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Mi w nocy też zaczął twardnieć brzuch i musiałam brać nospę i rano znowu, ale już przeszło... Dziś dopiero równe 31 tygodni, więc jeszcze teoretycznie ze dwa miesiące powinnam pochodzić w dwupaku. We czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że z szyjką wszystko ok. Zawsze tym się najbardziej przejmuję, bo samo twardnienie mi nie przeszkadza, nie jest bolesne... I w ogóle mam wrażenie, że po takich akcjach z częstszym twardnieniem brzucha (a już miałam ich kilka), to przybywa mi cm w obwodzie brzucha- dziś jest już 97 cm
Jutro masz wizytę to ginek zobaczy co i jak. Ale na pewno to tylko takie bóle brzucha, nic poważniejszego. A brzuszek pokazny, skoro ma 97 cm

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Zabieram się za nadrabianie, a na 16:50 mam wizytę, więc proszę o kciuki
Pewnie już jesteś po wizycie, ale i tak

Cytat:
Gdyby ktos sie chcial ze mna zaznajomic na nk zapraszam

http://nk.pl/#profile/6871981

Ja bym chciała i wysłalam zaproszonko

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Jeśli maluszek się ujawni, to jutro.
Jutro masz wizytę DeKaro?

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Wczoraj odwiedziłam rodzinkę i babcia do mnie mówi, żebym na wesele kuzynki założyła sobie jakąś luźną sukienkę, taką, żeby bardzo nie było widać brzucha. ale mnie w...wiła! To ja do niej z tekstem, że co niby, worek po ziemniakach mam na siebie włożyć?? I jeszcze, że teraz to chyba już za późno na ukrywanie brzucha. Dochodzę do wniosku, że ludzie nie mają w sobie w ogóle taktu. Babcia, która mieszka z moimi rodzicami jest super, wszystko rozumie, nawet chce żebym jej facebook'a otworzyła, to w wnuczki poogląda, a ta druga zatrzymała się kilka lat temu i tylko pewnego radia by słuchała...Nie chcę być stara...
Wrr...Najlepiej to się pewnie zamknąć w ciemnej komórce z brzuchem według niektórych
Moja teściówka też ostatnio zabłysnęła po całości...,,nie masz za ciasnej tej bluzeczki coś?" to ja na to, ze teraz taka moda jest i nie chowa się brzucha ( a miałam bluzkę tuniczkę, o z tego zdjęcia co wstawiłam w klubie...;/)

Cytat:
no to jestem i WIEM ŻE NIC NIE WIEM mam straszny niedosyt po wizycie !!!!! nie wiem nic o rozwarciu ani o szyjce moja gin powiedziała tylko że w 12 stopniowej skali przygotowań jestem w połowie , mały jest tak na 6 punktów przygotowany do wyjścia i może to potrwać ok tygodnia , oczywiście mam mu pomagać :
dużo spacerować
pożegnać się czule z mężem (tylko jak go przekonać jak on wystraszony jak po rusach ??!!)
no i masaż brodawek po 5 minut kilka razy dziennie

i to tyle co wiem, nie miałam usg ani nic
mam zły humor ...
Hmm nie dziwię się, że czujesz niedosyt. I ta skala, w sumie nie wiadomo co myśleć, czy coś ruszyło, czy jednak stoi w miejscu. Ale skoro mały może wyjść już za tydzień, to pewnie coś tam się skraca...
Ale najważniejsze, że wszystko w porządku!

youyou doczytałam, że jestes po wizycie.Tyle już wytrzymałaś z leżeniem, że na pewno te dwa ostatnie tygodnie minął jak z bata strzelił. Jesteś dzielną lezącą!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2011-06-13 o 18:08
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:08   #4002
nerola
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
powiedzcie mi jedno bo ja niekumata - co ma pranie dzis do terminu za meisaic? bo jak ja swoje rzeczy wypiore to i pół roku nie nosze (np. teraz sweter) a potem spokojnie wyciagam z szafy i ubieram. to dziecko to inna jakas kreatura że trzeba świeżo ze sznurka zakłądać? czy tylko wam o zapach chodzi, bo nie kumam... moje ciuszki juz miesaic leza spokojnie w szafce i czekaja - przeciez nie mieszkam w kopalni kruszywa by mi sie niemiłosiernie okurzyły...
Ja poprałam przed pobytem w szoitalu czyli ok, 2 miesiące a |Iza ma dziś 4 tygodnie i ciuszki nadal pięknie pachna i nie je ubieram.
Dobrze Mona mówisz.
Cytat:
No właśnie też mi chodzą po głowie takie niecne myśli, żeby już nie brać, bo w czwartek zaczynam 37 tydzień (i może będzie kazał mi odstawić, więc 3 dni chyba różnicy nie zrobi ). Żeby brać tylko Cordafen i Aspargin do piątku (do wizyty). A te już 2 tabletki luteiny wziąć po jednej we wtorek i środę. Kurcze sama nie wiem.
Nie bierz już.U nas leki są odstawiane po skończonym 36 tyg. a jak bierzesz Cordafen(też go brałam) to wystarczy a masz przecież jeszcze magnez
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
Mniam

Gratuluję udanych wizyt,trzymam kciuki za dzisiejsze

A ja jestem wk******a jak pies(stado psów).
Dostałam rachunek za tel.za czasu pobytu w szpitalu.
T. mi uruchomił na tel. internet abym mogła Was czytać a pisać i tak nie mogłam.
I dostaliśmy 760 zł. do zapłaty.
Nie mam na nic ochoty,będę głodować,sprzedam wszystko co mam bo w ten sposób się pogrążyliśmy.
Idę sobie w ✂✂✂✂u
Do dupy ich internet:napisać nie można,na stronę banku wejsć nie mogłam,na allegro dostać sie nie mogłam,zalogować gdziekolwiek też a do zapłaty tyle.

Idę sprzedać swoją komórkę jajową

Edytowane przez nerola
Czas edycji: 2011-06-13 o 18:13
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:15   #4003
zanetaa88
Zakorzenienie

Mnie szlak trafia!
Mam ochotę zmienić muzykę sms w mojej komórce i nie umiem
siedzę nad nią już 30 min
Kto ma samsunga avila ?! i wie jak się zmienia ?!

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Nerolka 760zł oni są nienormalni

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:18   #4004
youyou
Zakorzenienie

Nerola o dzizas nie mieliście żadnego pakietu online? masakra... też bym się w✂✂✂✂iła... ja mam w abonamencie wykupiony nielimitowany pakiet na internet i mogę śmigac do woli...
Kuźwa masakra

Cytat:
no to mnie dobiłaś ale dobrze wiedzieć wprawdzie się tego domyślałam ale jak potwierdziłaś to tak jakoś dołek się powiększył ...
jak chcesz już rodzić to seksik 3x dziennie, masowanie sutów, generalne porządki itd

ja to Ci zazdroszczę tego, też chciałabym wiele rzeczy porobić a nie tylko leżeć
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:32   #4005
agni82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
T. mi uruchomił na tel. internet abym mogła Was czytać a pisać i tak nie mogłam.
Nie mam na nic ochoty,będę głodować,sprzedam wszystko co mam bo w ten sposób się pogrążyliśmy.
Idę sobie w ✂✂✂✂u
Do dupy ich internet:napisać nie można,na stronę banku wejsć nie mogłam,na allegro dostać sie nie mogłam,zalogować gdziekolwiek też a do zapłaty tyle.

a to łobuzyto za co ten rachunek jak większośc nie działała???

ja tu w Londynie zawsze też robię takie jazdy przez telefon, że w końcu ustępują. Spróbuj i ty
i nie smuc się

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

biedactwo, powiedz im że w ciąży jesteś i chcesz więcej.

Cytat:

Męczy mnie żeby przed porodem zmienić całkowicie fryzure
też mam taką ochotę. na pewno będzie farbowanko, ale chciałabym je trochę podciąc, tylko mój T. coś burczy i tak zrobię jak mi sie chce. Zagroził, że do końca ciąży będę sobie sama robic śniadania. phi.... też mi szantaż
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:49   #4006
Natka_
Zakorzenienie

Dziubek najgorsza z możliwych wizyt- to taka na którą czekasz a wychodzisz z niczym...

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Natka chyba zapomniała albo nie doczytała jak z Brunetką skamlałyśmy za przewijakiem z ikei, aby nam podesłać jakby któraś była..)
Pomyślałam o Was, ale już właśnie w Ikei jak zauważyłam te narzutki na przewiajk A ostatnio pisała Kolina, że jedzie i nie wiedziałam czy wkońcu kupiła czy nie
Wcześniej jakoś o nich nie pomyślałam, bo tak bym napewno Was zapytała. Wybaczycie?

Youyou, Marina właśnie z tej lampy jestem najbardziej zadowolona

Nerolka ooo matko jedyna tyle pieniędzy za internet?! Też bym była wściekła

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Ja w środę idę do fryzjera (chyba ostatni raz przed porodem) i też zastanawiam się nad jakąś zmianą Napewno będę farbowała i korci mnie zmienić kolor i ogólnie fryzurę, ale włosów mi szkoda bo i tak dużo ściełam przez ostatni czas
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:52   #4007
zanetaa88
Zakorzenienie

Ja mam ochotę na zmianę, ale chyba zrobię ją dopiero po porodzie
nie dawno byłam podciąć, więc teraz mi się nie opłaca iść...

Stary 2011-06-13, 18:52   #4008
agulaaabar
Zakorzenienie

Nerolka ile?!!! nooosz kur... !! i za co? za takie dziadostwo a nie internet

Muszę sie iść zbierać do fryzjera, ale mi się nie chce

Mi się taka fryzurka szalenie podoba:

http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura194165.htm

Ale to wiadomo... sama Pani daje efekt hehe

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:52   #4009
Zmalowana
Zakorzenienie

Nerolka aż tyle ?

zaneta88 w samsungach nie da się ustawić swojego dzwonka na SMS więc nie masz się co męczyć.

Martwię się jakoś. Ostatnio Dzidziol się mało rusza :/

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:57   #4010
kalinkap13
Rozeznanie

padam..
chyba troszku przecholowalam dzisiaj z tym sprzataniem, ogarnianiem, a na dodatek - praniem...ehh. dopiero skonczylam wieszac pranie
ale wystraszylam sie, bo jak usiadlam na chwile - rozmawiam z tz i straasznie mnie cos zaklulo z prawej strony chwilowe uklucie ale jakie mocne!na dodatek plecy zaczely bolec i tam na 'dole.'..
teraz juz dzis nic nie robie...

jutro prasowanie ale to juz na spokojnie..

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Pracowita Dziewczynka! Tylko pały nie przegnij!
Uświadomiłam sobie, ze muszę klamerki do wieszania prania kupić na te maleńkie ubranka, bo będą fruwaly po całym osiedlu... Na swoje nigdy nie potrzebowaliśmy...
no wlasnie chyba troszku przegielam.za duzo.
teraz nogi do gory i odpoczynek, mezus bedzie musial isc sciagnac-ja sie juz nie ruszam
klamerki-ojjj,sporo ich potrzeba do tych malenskich cudeniek

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Kalinka od Shiry przepyszny!
a mozesz podac przepis?za zgoda shiry oczywiscie

Cytat:
CHWALE SIE
dostalam od rodzicow obraz ze srebra obraz swietej rodziny i zestaw kawowo obiadowy na 12 osob ( 12 talerzy glebokich plytkich deserowych waza sosjerka 2 polmiski 1 salaterka duza i dwie male solniczka pieprzniczka 12 filizanek i podstawek do filizanek)
no i super!

Cytat:
Sukienka się właśnie przerabia bo musiałam wziąć rozmiar 44 (zwykle mam 36-38) żeby brzuś się zmieścił więc automatycznie góra jest wręcz ogromna na mnie.... i trzeba wszystko przeszyć jak bedzie gotowa to pstryknę fotkę

Ja kupiłam jedną z Happy Mum - tą wiązaną z przodu, drugą z Orsay - mocny róż taka jakby zakładana z przodu - ale za bardzo się podnosi na brzusiu i jest za krótka.
No i teraz trzecią

Mam nadzieję, ze nam wyjdzie ten tort, chcemy zrobic taki wielgaśny żeby nim wjechać na sale
mialam ostatnio ten sam problem-ze gore trzeba bylo przerobic.wzielam sukienke rozmiar wieksza zeby brzusi sie zmiescil a gora wygladala okropnie bo za duuuza, i tez musialam przerabiac
pokazesz koncowe efekty

liczylas juz ile papieru potrzebujecie na ten tort?

Cytat:
Idę sobie w ✂✂✂✂u

czy ich pogielo?? 760 zl???tez bym sie wk****a i to baaardzo!

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 19:00   #4011
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Mnie szlak trafia!
Mam ochotę zmienić muzykę sms w mojej komórce i nie umiem
siedzę nad nią już 30 min
Kto ma samsunga avila ?! i wie jak się zmienia ?!

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Nerolka 760zł oni są nienormalni
Menu
Ustawienia
Profile telefonu
wchodzisz na profil np.: normalny
i teraz na samej górze wyświetlacza, obok nazwy profilu jest taka ikonka do rozwinięcia i tam właśnie jest "nowa wiadomość" jak się to wybierze to ustawia się dźwięk i głośność smsa. http://forum.gazeta.pl/forum/w,75,10...SMSa_.html?v=2

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 19:12   #4012
Shira_83
Zadomowienie

dzięki za komplementy na temat mojego chleba:dziekuje :
Brunetko grunt że się tobą opiekują i wiedzą jak ci pomóc a dodatkowe plasterki szynki chłop niech doniesie albo zamów sobie pizze z dowozem

Nerolko że ile za ten internet a to nie jest jakaś wielka pomyłka oni naliczali za minuty czy jak jezussiiie tosz to nie jest normalne pod żadnym względem!!!

Beatko daj przepis na twój chlebek jakaś odmiana chętnie widziana

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Martwię się jakoś. Ostatnio Dzidziol się mało rusza :/

nie martw się możę to objaw zbliżającego się porodu podobno dwa trzy dni przed maluszki są spokojne jak ci się fotel podoba?
Stary 2011-06-13, 19:13   #4013
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Nerola ale rachunek
Stary 2011-06-13, 19:20   #4014
Zmalowana
Zakorzenienie

Shira a widzisz miałam Ci odpisać i mi wyleciało z głowy Super jest, ile takie cudeńko kosztuje ? Fajnie tak Maleństwo wziąć i czytać baje

Stary 2011-06-13, 19:28   #4015
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
Menu
Ustawienia
Profile telefonu
wchodzisz na profil np.: normalny
i teraz na samej górze wyświetlacza, obok nazwy profilu jest taka ikonka do rozwinięcia i tam właśnie jest "nowa wiadomość" jak się to wybierze to ustawia się dźwięk i głośność smsa. http://forum.gazeta.pl/forum/w,75,10...SMSa_.html?v=2
Mam mam dziękuje!
Teraz muszę pościągać jakiejś ludzkiej muzyki..

Kalinka na moim blogu jest przepis. W podpisie masz link

Stary 2011-06-13, 19:36   #4016
ela_84
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie też mi chodzą po głowie takie niecne myśli, żeby już nie brać, bo w czwartek zaczynam 37 tydzień (i może będzie kazał mi odstawić, więc 3 dni chyba różnicy nie zrobi ). Żeby brać tylko Cordafen i Aspargin do piątku (do wizyty). A te już 2 tabletki luteiny wziąć po jednej we wtorek i środę. Kurcze sama nie wiem.
W szpitalu odstawiają leki rozkurczowe po skończonym 36 tc, nawet nospę, więc cordafen chyba tym bardziej...

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Brunetka czyżby badał Cię profesor? W którym szpitalu jesteś? Bo tu się z prof. śmieją przez łzy, że ma łapę jak myszka miki.. Babki nieraz zapłakane z zabiegowego wracają i dostają plamień.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
Leżysz na Jaczewskiego?
Tak, na patologii.
Stary 2011-06-13, 19:37   #4017
nerola
BAN stały

T. do nich dzwonił i poiwedzieli,że powinnam była tę usługę właczać i wyłączać co dzień.
A ja zostawiłam bo myślałam,ze jak raz właczona i działa 2 dni,to juz będzie działać póki nie wyłączę po miesiącu.
A oni sobie liczą ponoć od czasu serwowania.
Tragedia.
A niefajne dodatkowo jest to,ze jak T. dzwonił w szpitalu 3 krotnie by spytać o te usługę,to nikt go nie poinformował.
Już przyjęliśmy najgorszą wersję,ze płatne 5 zł. dziennie ale to i tak nie wyjdzie 760 zł. za miesiąc do cholery.

Nie wiem co robić.

Do tego Iza mi 2 razy zwymiotowała i siedzę w jednym miejscu z Nią.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 19:39   #4018
ela_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko wrzucam Wam zdjęcie brzuszka i mojego Fela, który relaxował Zosię swoim mruczeniem
Ojjj dzisiaj ode mnie z sali wyszła do domu dziewczyna z toksoplazmozą i mam alergię nawet na zdjęcia z kotami wiem, że się pewnie ze swoimi kotami całujecie i przytulacie "i nic", ale taka historia choroby usłyszana "na żywo" bardziej mnie przekonuje i szczerze mówiąc przeraża.

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:

Wymysliłyśmy z siostrą prezent dla pary mlodej będziemy robić tort weselny z papieru toaletowego taki na 80cm średnicy, kilku pietrowy
Hmm.. Ty wiesz, co oni potem z tym prezentem zrobią?
Stary 2011-06-13, 19:40   #4019
Zmalowana
Zakorzenienie

Nerolka a może przez rzecznika od spraw konsumenckich trzeba to załatwiać ? Bez przesady żeby płacić za coś czego się nie używało non stop :/ Poza tym nikt Was o tym nie poinformował !

Stary 2011-06-13, 19:44   #4020
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Shira a widzisz miałam Ci odpisać i mi wyleciało z głowy Super jest, ile takie cudeńko kosztuje ? Fajnie tak Maleństwo wziąć i czytać baje
no u nas na wsi że tak napiszę 300 zł ale mama się mi dorzuciła właśnie na nim plaszcze 4 litery i jest mi bosko

Cytat:
T. do nich dzwonił i poiwedzieli,że powinnam była tę usługę właczać i wyłączać co dzień.
A ja zostawiłam bo myślałam,ze jak raz właczona i działa 2 dni,to juz będzie działać póki nie wyłączę po miesiącu.
A oni sobie liczą ponoć od czasu serwowania.
Tragedia.
A niefajne dodatkowo jest to,ze jak T. dzwonił w szpitalu 3 krotnie by spytać o te usługę,to nikt go nie poinformował.
Już przyjęliśmy najgorszą wersję,ze płatne 5 zł. dziennie ale to i tak nie wyjdzie 760 zł. za miesiąc do cholery.

Nie wiem co robić.

Do tego Iza mi 2 razy zwymiotowała i siedzę w jednym miejscu z Nią.
o cholera to chyba sprawa przegrana trzeba będzie zapłacić coś czuję

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości