|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Dobranoc
|
|
|
|
#1592 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- no, za bardzo nie można
|
|
|
|
|
#1593 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie patrz już ![]() Cytat:
i brać, bo fajne Cytat:
gratuluję ja mam nową piękną rurę od zimnej wody w kuchni, wszyscy inni przez ten czas to by mieli już całą instalację wymienioną
|
|
|
#1595 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie wiem czy w moim stylu Qrde mówię Wam to naprawdę jakaś masakra była , te kolory takie mdłe i brzydkie, no straszna straszność. A nie chciałam mieć wszędzie beżo-brązów itp ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ad 2 pogrubione Nie Kochana to dopiero początek ![]() Cytat:
Posmaruję się I jeszcze chciałam powiedzieć, że ... ![]() Pomaga nam sporo znajomych Ale w piątek mieliśmy 3 kolegów do pomocy , których zostawiliśmy na ponad godzinę samych, bo musieliśmy jechać wybrać te płytki... Naprawdę qrcze jestem miło zaskoczona, chyba jednak zwraca się to "pomaganie innym" Albo po prostu fajnych ludzi akurat poprosiliśmy o pomoc Choć już widzę, że ciężko im będzie coś "wcisnąć", bo jeden z kolegów to nawet piwa nie chciał dziś wziąć Dopiero jak powiedziałam "weź żona wypije Najwyżej będzie duża parapetówa ![]() Jutro znów do nas 2 kolegów przychodzi, tych samych co dzisiaj A w środę przyjeżdżają brat tżta i jego wujek
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-13 o 22:46 |
||||
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zejszłym roku w piątek było na wewnętrznym dziedzińcu (trochę tam ciasnawo), a w sobotę i niedzielę na zewnętrznym - pod chmurką, dużo miejsca... tylko muza dla mnie nie bałdzo do zabawy albo straszny ścisk pod sceną dlatego po koncertach (najarana raz głośnym bębnieniem, dwa sporą dawką alkoholu, który zawsze mi daje kopa) po prostu sfruwam z zamku w podskokach, żeby lecieć potańczyć i poskakać
|
|
#1597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko pozdążasz, zobaczysz! Cytat:
Łi
|
|
#1598 | ||
|
Zakorzenienie
|
To od dużego stężenia pyłu w organiźmie
Wiesz to taki substytut koki Cytat:
A ja mam ograniczenia kolorystyczne, bo już jest ta podłoga ![]() Cytat:
Ale to już coś... Inni nawet rury nie mają
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1599 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlategoż i ja kupowałam do chodzenia, tańczenia, itp, a reszta idzie na liste prezentów - bardzo to dobra lista - we kompie oprócz listy filmów i ksiązek - (nie, nie mam listy perfum, nie mogę mieć to by był mój koniec) i jak się zbliża jakaś data świętowania to wyjmujesz pomysły jak króliki z kapelutka dadaaaaamtaki but dostać to nie w kij dmuchał Spo - wielkie budujące ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- ![]() zgópłam - myslałam ze Flo mówi o butach Camelich od nadmiaru... |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja już jestem uzależniona dwa lata wciągam ![]() ![]() mam już rurę do ciepłej wody i mnie zaskoczył, bo już myślałam, że jeden weekend = jedna rura
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać dobranoc
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1606 | |||
|
Mother of Cats
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27494634]O jezusie, ale zaczął mnie męczyć katar
[/QUOTE]Na pewno katar? Nie masz uczulenia przypadkiem? ![]() Cytat:
Cytat:
Serce roście, jak się o takich rzeczach czyta Cytat:
Dobranoc! Pomykam spać - mam plan, żeby jutro wcześnie wstać i robić za pilnie pracującą mróweczką Choć gabarytami to chyba wciąż bliżej mi do małego wołu
|
|||
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
No zostawiliśmy podłogę w kuchni, kajblu i na przedpokoju i do niej trzeba dobrać płytki wiec dlatego mówiem, żem ograniczona kolorystycznie Wannę będziemy mieć narożną i tż chciał podwieszany kajbel, ale jak się okaże, że w miejscu starego kajbla będzie zniszczona podłoga, to chyba to nie wypali ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-13 o 23:13 |
|
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
No jakieś takie nie moje...za piękne...za wielowarstwowe...za absorbujące
U mnie to normalne - nawet już nie tęsknię za sprzedawanymi flakonami - to zmiana Cytat:
Tylko...ja chcę mieć od razu
|
|
#1609 |
|
never say no to panda
|
chyba w środę, żeby późnym popołudniem być już na miejscu i zacząć się aklimatyzować
![]() jedziemy na 90% naszym busikiem
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ✂✂✂✂a żeby tylko żniw nie było w tym czasie, bo będzie mi się trudno z domu wyrwać ![]() papa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-13 o 23:15 |
|
|
|
|
#1611 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale kliknij je lepiej, bo wiesz, licho nie śpi ![]() Eeee tam, od razu masakra Masakra to jest wtedy, jak nie masz kibla w domu, tylko wychodek, i Ci się zachce powiedzmy o 23:00, a jest styczeń, egipskie ciemności wokoło i - 20 stopni (vide: u mojej babci) Ależ skąd?! Nikt tak na pewno nie pomyślał, słowo Gratuluję szybkiej decyzyjności i zadowalającego Was asortymentu ceramicznego w tym pierwszym-napotkanym-sklepie za całokształt, bo wiem, jaka to droga przez mękę ![]() No tak, ale to była lniana liana, psze Pani, odmiana polska, nizinna --- Nudzi mi się ![]() Może się ogolę? ![]() Na twarzy, zbereźniki
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak nie, to będę szukać kogoś z wawy, żeby mieć towarzystwo do pociągu (btw szkoda, że kamena nie jedzie ), no i poinstruujecie mnie jak się później wydostać z wrocławia ![]() zresztą czym ja się teraz przejmuję. za parę godzin mam egzamin.
|
|
|
|
|
#1613 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ... no dobra... to było tak... ![]() Pojechaliśmy do jednego sklepu, tam sprawdziłam ceny tego co znalazłam w necie i pooglądałam inne płytki. Potem pojechaliśmy do drugiego sklepu (kila metrów dalej ) i tam okazało się, że płytki są tańsze o kilka złoty ( a miało być tam najdrożej ). Potem nie do końca zdecydowani (poza kuchnią Musieliśmy się dziś zdecydować, zamówią i nie wiadomo ile trzeba będzie czekać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1615 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
) razempodejrzewam, że się ugadamy tak, że Wawa podjedzie najpierw do nas i ruszymy kolumną nach Bolkow ale to jeszcze się musi wyjaśnić, bo zależy kto będzie ostatecznie jechał :/
|
|
|
#1616 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem zbereźnikiem - pomyślałam o piętach
Cytat:
|
|
|
|
|
#1618 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
No jeju jeden czy dwa sklepy co to za różnica
![]() I tak sukces wybrać płytki w ciągu kilku godzin ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Też tak myślę ![]() Cytat:
Dobry sposób ![]() Mój TŻ nawet na początku też "wybierał", wypowiadał się, zastanawiał... pod koniec już nic nie mówił... nie wiem czemu Stał tylko oparty o wzornik Cóż za brak kultury
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-13 o 23:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

to wystarczający powód, żeby być jedną z tych 8 osób na parkiecie 

gratuluję
piękną rurę
i brzydkie, no straszna straszność. A nie chciałam mieć wszędzie beżo-brązów itp
Oeparol moze ?