Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-14, 08:49   #1021
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
W tym roku w lipcu
Strasznie sie ciesze że już coś sie rusza z miejsca
No to rewelacja! W takim razie trzymam kciuki, żeby szybko poszło!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 08:59   #1022
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Czyli wesele było udane.
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jak nogi bolą to znaczy że było super
jak zespół jak jedzenie, kurcze jakoś nie prędko się będę bawić na weselu.. niestety..
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No to widzę wesele udane, super!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

czyli weselicho udane
udane udane - super zespół, jedzenie ok

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
ło tak strasznie szkoda budzić męża, bo wiem jak on się lubi wyspać w sobotę, powiedziałam do niego kochanie ja cię bardzo przepraszam, bo wiem że jest 5.30 w sobotę, ale ja chyba rodzę
jaka delikatna żona

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

a to wlasnie moj maly rozrabiaka
przystojniak

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Wpadłam tylko, żeby napisać, że mąż może zacząć pracę od 15 lipca i od razu wyjechałby na 2-3 tyg. delegację do Gorzowa. Jeżeli nic innego nie znajdzie do tej pory to spróbuje w tej pracy. Już przeżyliśmy nie takie rozłąki więc jakś damy radę.
no to dobre wiadomości

dziewczyny proszę o kciuki od 10-00 do 11-40

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 09:14   #1023
Gucia0987
Zakorzenienie

No to trzymam!
A za co?

Stary 2011-06-14, 09:21   #1024
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
co do hemoroidów to znam ten ból gdyby nie one to ja juz 2 dni po porodzie byłabym jak nowa

a jesli chodzi o karmienie to powiem ci ze ja tez nie nastawiałam sie na karmienie piersia a karmie nadal i nie mysle jeszcze o odstawieniu albo nie chce myslec

pamietaj nie poddawaj sie za szybko ja tez długo walczyłam z karmieniem i opłacało sie, ale tez nie rób nic na siłe, jeśli stwierdzisz ze "stop" nie da rady dłużej to tragedii nie bedzie, nic sie nie stanie, Marcelinka na mm tez wyrośnie na super laske

ha ha tez powtarzałam Tomek wyłaź prosze faktycznie skurcze parte nie sa juz tak bolesne....a moze sa tylko nie ma czasu skupiac sie na bólu ja praktycznie caly czas parłam bo balam sie ze mnie polozna natnie jak przestane przec a ty zonk - nie naciela mnie wcale...a ja caly czas przy skurczach partych myslalam prawie tylko o tym "boze zaraz mnie natnie...zaraz mnie natnie... "

kurcze z tymi wodami niezle zamieszanie ale dobrze ze wszystko skonczylo sie dobrze

ja szczerze mwoiac nie pamietam za wiele z samej akcji porodowej takie przebłyski tylko nie wiem czy to nerwy, emocje czy hormony...czy moze zmeczenie....pamietam tylko z ejak polozna polozyla tomka przy moim boku to pytałam czy on sie nie udusi... i wogole inne głupoty gadałam np. takie kiedy dostane jeść

absolutnie sie z tobą zgadzam - poród z meżem bezcenny...moj sie bał porodu, powiedział ze boi sie strasznie ale pojdzie bo nie chce zostawic mnie samej...a w rezultacie stwierdzil ze to najpiekniejsze chwile i przy nastepnym porodzie (niech mu sie lepiej nie spieszy ) tez obowiazkowo chce być... ja bez niego i bez swietnej położnej (taka mi sie akurat trafiła na dyzurze) nie dla bym sobie rady

no i przede wszytkim gratuluje takiego sprawnego porodu....mi niestety nie bylo to dane...i tak ja piszesz ja po kilkunastu godzinach skurczy najbardziej sie balam tego ze juz nie bede miala sily, ja juz wymiotowałam z bólu, a jeszcze kazali mi chodzic zeby przyspieszyc rozwarcie, i juz wtedy brakowało mi sił plus do tego od 24h nie mialam nic w ustach....jeszcze nigdy w zyciu nie bylam tak głodna....chodziłam po korytarzu wyłam z bólu a myslałam tylko o jedzeniu ale na szczescie kobieta jest tak stworzona ze w takich waznych chwilach mimo ze wykocznona wykrzesa z siebie niezwykłe pokłady siły zeby urodzic swoje szczescie

ktosiu piekny opis ....boze jak ja uwielbiam czytac opisy porodów.... zawsze przypomina mi sie moj

i jest dokladnie tak jak Pisze kTosia "spojrzenie w oczy tego brzdąca wynagradza wszystko " polać jej bo dobrze mówi tzn wody oczywiście

Ktosiu jeszcze raz moje najszczersze gratulacje

ja oczywiscie pisze wyrywkowo i z opóźnieniem bo moj maly terrorysta nie daje mi byc na bierząco...teraz włąśnie zasnął

a to wlasnie moj maly rozrabiaka
Ale wspomnienia
Uroczy chłopczyk

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Gin był, bo wezwały go położne jak zobaczyły zielone wody i nie mogły wyłapać tętna małej. Ale to akurat był szczęśliwy traf, że on schodził z dyżuru. Był ze mną dopóki już nie było bezpiecznie, tzn jak główka małej wstawiała się w kanał a tętno się uspokoiło. Potem dzwonił do położnej, zeby dowiedzieć się jak poszło, no i odwiedził mnie na oddziale.
To w sumie miałaś farta no i z tego co widzę to i gin i położna spisali się!

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Wpadłam tylko, żeby napisać, że mąż może zacząć pracę od 15 lipca i od razu wyjechałby na 2-3 tyg. delegację do Gorzowa. Jeżeli nic innego nie znajdzie do tej pory to spróbuje w tej pracy. Już przeżyliśmy nie takie rozłąki więc jakś damy radę.
Super! Oby się udało!to praca u tej znajomego czy tam z rodziny?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 09:29   #1025
celi25
Rozeznanie

Cytat:
No to trzymam!
A za co?
za TZa

Stary 2011-06-14, 09:31   #1026
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Kochane, cofnęłam się w czasie o 6 lat... było po prostu genialnie. Fakt, byłam tylko ja i P... i później doszła do nas znajoma, ale stwierdziliśmy, że za długo się nie widzieliśmy, trzeba częściej. Rozmawialiśmy ze sobą jak byśmy widzieli się wczoraj i stwierdziliśmy, że zdecydowanie trzeba to powtórzyć! Także spotkanie zdecydowanie na plus, a reszta niech tylko żałuje!
Grunt to, że spotkanie udane!

Cytat:

Kurcze mam teraz taki ciezki tydzien ze masakra w sobote robimy meza i moja impreza urodzinowa ma byc 40 osob nie wiem jak ja wszystko przygotuje jutro przed praca jade na zakupy ciuchowe w srode maz zabiera mnie na kolacje urodzinowa , w czwartek kolezanka przychodzi mi robic wlosy takze zostaje mi tylko piatek po pracy na zakupy spozywcze i przygotowanie wszystkiego .. bedzie ciekawie
Żabciu Ty to co piszesz to zawsze o jakiejś imprezce jesteście bardzo towarzyscy i imprezowi ludzie

Cytat:
Cześć
Żabciu widzę że działacie na waszej działce na pewno bedzie pięknie

My już kupiliśmy cegłę i bloczki fundamentowe na cały domek jak to już fajnie wygląda jak działeczka sie zapełniła paletami z cegłą
Super! znam to uczucie!

Nam niestety brakło cegły pełnej i na drugą kondygnację musimy domówić 8 palet

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
kciuki
Stary 2011-06-14, 09:31   #1027
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

My już kupiliśmy cegłę i bloczki fundamentowe na cały domek jak to już fajnie wygląda jak działeczka sie zapełniła paletami z cegłą
rewelacja trzymam kciuki za szybką i bezproblemową budowę

Cytat:
kciuki!!! a co się dzieje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 10:04   #1028
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
za TZa
Aaa dzisiaj ma jakiś egzamin tak? Trzymam trzymam!

Stary 2011-06-14, 10:42   #1029
celi25
Rozeznanie

Cytat:
rewelacja trzymam kciuki za szybką i bezproblemową budowę

kciuki!!! a co się dzieje
Cytat:
Aaa dzisiaj ma jakiś egzamin tak? Trzymam trzymam!
noooo...ale powiem jak będzie po wszystkim. W każdym razie ostrzegam, że kciuki będą Was bolały do końca tygodnia nie ma lekko...

Stary 2011-06-14, 10:43   #1030
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

ekstra! Byliście tylko na 1 dzień, czy z noclegiem?

tak na jeden były tam noclegi w Czechach ale korona drogo stoi teraz więc drogo by nocleg wyszedł a w Kudowie nie chcieliśmy się zatrzymywać na nocleg bo na drugi dzień do zoo u nas szliśmy

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia współczuje oparzenia słonecznego u nas tez juz kilka razy miało być takie klasowe spotkanie, ale nigdy nie doszło do skutku
u mnie po skończeniu szkoły było spotkanie co rok chyba ze 3 albo 4 razy i od tamtej pory koniec każdy gdzieś wyjechał prace ma rodzinę dzieci

Cytat:
Dzięki Mnie też się podoba, jak nie do końca byłam do niej przekonana, tak teraz super!

że u Teściowej to wiem Ale nie wiem w jakiej branży, dlaczego kojarzę hotelik? bo źle kojarzę!

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Mona napisała, żeby nas dobić:

"Lot był super, wyspa jest piękna, właśnie się opalam w pięknej zatoczce! Pozdrawiam!"

zazdroszczę, jak ja zazdroszczę!
ja jej pokaże jak przyjedzie

Cytat:
nie cześć!!!
ty mówisz HEJ a ja mówię HO :

mój TŻ dziś w Dęblinie do jutra na badaniach lekarskich kolejnych o 2 w nocy wyjechał dość że 200zł na dojazd to nocleg 40zł a już wcześniej w Gliwicach był dwa razy ja dziś ostatni dzień urlopu i sama

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:47   #1031
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
noooo...ale powiem jak będzie po wszystkim. W każdym razie ostrzegam, że kciuki będą Was bolały do końca tygodnia nie ma lekko...
życie... ale jak mus to mus...

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mój TŻ dziś w Dęblinie do jutra na badaniach lekarskich kolejnych o 2 w nocy wyjechał dość że 200zł na dojazd to nocleg 40zł a już wcześniej w Gliwicach był dwa razy ja dziś ostatni dzień urlopu i sama
ehssss...
Stary 2011-06-14, 10:57   #1032
Gucia0987
Zakorzenienie

Śliweńka, szkoda, że ten ostatni dzień urlopu musisz spędzać sama, ale niech Cię pocieszy, że TŻ realizuje swoje marzenia

Stary 2011-06-14, 11:00   #1033
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hejka
Oj weekend był szalony, jeszcze wczoraj dogorywaliśmy i wzięliśmy sobie z R wolne :P

Laski wiecie może coś o lekach z importu równoległego??? Wczoraj poszłam do nowej apteki w mieście słynącej z niskich cen, a miałam do wykupienia tabletki anty Yasmin. Zawsze płaciłam coś ok 45-48 zł, a tu Pani mówi 33 zł???Szok...patrze a to jakieś inne opakowanie i dowiedziałam się, że to lek z importu równoległego z zagranicy. Z pewna niepewnością kupiłam tabletki i teraz się stresuję, że może jakieś lewe są, ale naczytałam się wczoraj w necie o tym imporcie i chyba jest to pełnowartościowy lek.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 11:20   #1034
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 11:57   #1035
śliweńka
Zakorzenienie

mam nadzieję że coś z tego będzie !
bo TŻ się napalił że byłby radiotechnikiem
a miejsc jak dobrze pamiętam są dwa chyba
dzwonił że dużo osób tam dziś nie ma że 10% na radiotechników a reszta na pilotów i że niektórzy po raz trzeci na pilota próbują
TŻ w nocy przed wyjazdem doszedł do wniosku że mógł składać do Wrocławia tylko tam nie mają takich profili

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hejka
Oj weekend był szalony, jeszcze wczoraj dogorywaliśmy i wzięliśmy sobie z R wolne :P

Laski wiecie może coś o lekach z importu równoległego??? Wczoraj poszłam do nowej apteki w mieście słynącej z niskich cen, a miałam do wykupienia tabletki anty Yasmin. Zawsze płaciłam coś ok 45-48 zł, a tu Pani mówi 33 zł???Szok...patrze a to jakieś inne opakowanie i dowiedziałam się, że to lek z importu równoległego z zagranicy. Z pewna niepewnością kupiłam tabletki i teraz się stresuję, że może jakieś lewe są, ale naczytałam się wczoraj w necie o tym imporcie i chyba jest to pełnowartościowy lek.
nie stresuje się by nie mogli niepełnowartościowych w aptece sprzedawać jakby co o alimenty oskarżysz

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-06-14, 11:57   #1036
gold-fish
Zakorzenienie

India ja mam całą w kafelkach i myślę, że to był dobry wybór. Teraz mieszkamy gdzie sa kafle do połowy i niestety brud się zbiera na łaczeniu kafli ze scianą a ściana jest jakas cała poplamiona

Ktosiu, jeszcze raz Ci gratuluję Marcelinki wklejałaś gdzieś fotki? bo mnie tu kilka dni nie było i niestety nie mam czasu nadrabiać ...

Myszko, śliczny ten Twój rozrabiaka

Ania, super wieści... możesz zacząć wielkie odliczanie do lipca

Chyba Wam już wspominałam że się przenieśliśmy do kolegi i jest git W weekend bylismy na pare godzin nad morzem i fajnie się opaliłam a wczoraj tż z teściem cały dzień montowali kuchnię i mam zamontowany blat i kilka frontów z uchwytami. Przyznam sie że nie posłuchałam sie Was i wybrałam inne uchwyty, ale jestem mega zadowolona bo ślicznie wyglądają i okazało się, że gdybym wybrała te dłuższe to by mi obijały szafę stojącą - czego praktycznie nie dało się przewidzieć wcześniej zdjeć nie mam na razie.

I jeszcze napisze Wam o mamie. Pamietacie jak Wam pisałam, że miałam takie dziwne uczucie jakby moja mama (jak od niej się wyprowadzaliśmy) oczekiwała, że jej podziekuję czy coś Więc wczoraj przyszła do mnie do pracy i dała nam narzędzia teścia i kawałek kiełbasy (nie dałam jej buzi na powitanie, bo nie miałam ochoty po tym wszystkim, a ona na to ,,widzę, że wiele nienawiści jest w tobie" , odwróciła się i poszła. Dzisiaj do mnie dzwoni o coś się spytać i podziękowałam za tę kiełbasę a ona że jednak umiem dziękować pytam sie o co chodzi a ona że wyprowadzajac się po 10 miesiącach jej nie podziękowałam... i że mój mąż mi widocznie wytłumaczył, że po co dziękować, bo przecież znam zasady jakie mi wpoiła taa, mój maż zawsze jest winien.
Czytam niesamowitą ksiażkę ,,Toksyczni rodzice" i naprawde polecam. Myślę, że każdy kto zamierza mieć dziecko mógłby ją przeczytać, żeby przypadkiem samemu nie ranić w przyszłosci swego dziecka...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:38   #1037
śliweńka
Zakorzenienie

gold hmm dziwna sprawa bo to twoja mama :/

nam wczoraj teściowa jak przyjechali po szwagra zamiast wracać pociągiem to jechali po niego 80km daje mi siatkę tam dwa jogurty 2 kefiry i 5 serków topionych takich dużych i hasło do mnie że trochę nabiału nam przywiozła już chciałam jej powiedzieć że TŻ to mięsożerny a nie nabiałożerny ale ugryzłam się w język tak samo jak pow że mógł szwagier wracać pociągiem bo już prawie 17 lat i kawał chłopa przeszło 190cm wzrostu to nic mu się nie stanie da rade to ona że dwóch synów miała jeden poszedł w świat tylko jeden jej został i jakby mu się coś stało a ja normalnie zonk myślałam że się przewrócę z krzesła

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-06-14, 12:41   #1038
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Hejka
też kiedyś na takie trafiłam i jak na razie ilość dzieci - 0 szt.

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
cześć

Stary 2011-06-14, 12:55   #1039
Gucia0987
Zakorzenienie

Gold, widzę, ze odżyliście! Super! No i remont widzę zbliża się do końca. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego!

A co do mamy, to szczerze powiedziawszy podejrzewałam, ze taka będzie jej reakcja. Wszystko się jej należy: podziękowania, wdzięczność itp, natomiast swoich błędów nie widzi. Poza tym może powinnyście ustalić co ona tak na prawdę ma do Twojego TŻ, bo widzę, ze największym problemem jest to, że jest Twoim mężem, że podejmujecie wspólne decyzje i stoicie za sobą murem...

Przytulam i mam nadzieje, ze jak minie troszkę czasu, to w miarę wszystko wróci do normy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 13:21   #1040
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem musi boleć

Cytat:
Hejka

No różnica w cenie jest, mam nadzieję że w jakości nie będzie no chyba, że Wy chcecie prezent

Cytat:
cześć
hej

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Chyba Wam już wspominałam że się przenieśliśmy do kolegi i jest git W weekend bylismy na pare godzin nad morzem i fajnie się opaliłam a wczoraj tż z teściem cały dzień montowali kuchnię i mam zamontowany blat i kilka frontów z uchwytami. Przyznam sie że nie posłuchałam sie Was i wybrałam inne uchwyty, ale jestem mega zadowolona bo ślicznie wyglądają i okazało się, że gdybym wybrała te dłuższe to by mi obijały szafę stojącą - czego praktycznie nie dało się przewidzieć wcześniej zdjeć nie mam na razie.

I jeszcze napisze Wam o mamie. Pamietacie jak Wam pisałam, że miałam takie dziwne uczucie jakby moja mama (jak od niej się wyprowadzaliśmy) oczekiwała, że jej podziekuję czy coś Więc wczoraj przyszła do mnie do pracy i dała nam narzędzia teścia i kawałek kiełbasy (nie dałam jej buzi na powitanie, bo nie miałam ochoty po tym wszystkim, a ona na to ,,widzę, że wiele nienawiści jest w tobie" , odwróciła się i poszła. Dzisiaj do mnie dzwoni o coś się spytać i podziękowałam za tę kiełbasę a ona że jednak umiem dziękować pytam sie o co chodzi a ona że wyprowadzajac się po 10 miesiącach jej nie podziękowałam... i że mój mąż mi widocznie wytłumaczył, że po co dziękować, bo przecież znam zasady jakie mi wpoiła taa, mój maż zawsze jest winien.
Czytam niesamowitą ksiażkę ,,Toksyczni rodzice" i naprawde polecam. Myślę, że każdy kto zamierza mieć dziecko mógłby ją przeczytać, żeby przypadkiem samemu nie ranić w przyszłosci swego dziecka...
Przykre...

W ogóle to dzisiaj naszło mnie na refleksje... po tym jak przeczytałam o sobotnim wypadku u nas w okolicy... gdzie zginęła 19-letnia dziewczyna będąca pasażerem... samochód, którym jechała (jako pasażer) został uderzony przez samochód, którego kierowcą był pijany mężczyzna...
Nie wyobrażam sobie co czuje w takich chwilach rodzinach... i zaczynam cieszyć się życiem i tym co mam.
Stary 2011-06-14, 14:06   #1041
kliwia
Zakorzenienie

agatka te legi to sa pelnowartosviowe leki tansze nie masz sie czego obawiac

gold Twoja mama jest conajmniej dziwna

u mnie w spzitaleu legionelle wykryli - bosko
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 14:27   #1042
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabcia, impreza na 40 osób? Przeciez to małe wesele!!! Ale impreza szykuje się świetna, haha!
No male weselicho
Wsumie jest zaproszonych ponad 50 osob ale nie dali jeszcze znac wiec nie wiadomo czy przyjda wkoncu

Cytat:
Cześć

jutro maja sadzic trawke wlasnie mezulek robic cos dookola domu

zanim sie ogladniesz juz bedzie wasz domek stal

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
G
Żabciu Ty to co piszesz to zawsze o jakiejś imprezce jesteście bardzo towarzyscy i imprezowi ludzie

No bo my imprezowe towarzystwo jestesmy niecierpie w domu siedziec !!! Weekend znowu mamy bardzo napiety w sobote nasze urodziny w niedziele polski festyn u nas w miescie i 2urodziny synka kolezanki

Cytat:
cześć
czesc

Cytat:
Hejka
a co tam sasiedzi narobili? bo widzialam ze na fb pisalas

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 15:34   #1043
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane, cofnęłam się w czasie o 6 lat... było po prostu genialnie. Fakt, byłam tylko ja i P... i później doszła do nas znajoma, ale stwierdziliśmy, że za długo się nie widzieliśmy, trzeba częściej. Rozmawialiśmy ze sobą jak byśmy widzieli się wczoraj i stwierdziliśmy, że zdecydowanie trzeba to powtórzyć! Także spotkanie zdecydowanie na plus, a reszta niech tylko żałuje!
super, że masz tak miłe wspomnienia po spotkaniu szkoda tylko, ze reszta grupy nie dopisała. ale tak jak mowisz, niech zaluja!

Cytat:
Kurcze mam teraz taki ciezki tydzien ze masakra w sobote robimy meza i moja impreza urodzinowa ma byc 40 osob nie wiem jak ja wszystko przygotuje jutro przed praca jade na zakupy ciuchowe w srode maz zabiera mnie na kolacje urodzinowa , w czwartek kolezanka przychodzi mi robic wlosy takze zostaje mi tylko piatek po pracy na zakupy spozywcze i przygotowanie wszystkiego .. bedzie ciekawie
40 osób?? dolicz jeszcze policjantów

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
India ja mam całą w kafelkach i myślę, że to był dobry wybór. Teraz mieszkamy gdzie sa kafle do połowy i niestety brud się zbiera na łaczeniu kafli ze scianą a ściana jest jakas cała poplamiona

[Chyba Wam już wspominałam że się przenieśliśmy do kolegi i jest git W weekend bylismy na pare godzin nad morzem i fajnie się opaliłam a wczoraj tż z teściem cały dzień montowali kuchnię i mam zamontowany blat i kilka frontów z uchwytami. Przyznam sie że nie posłuchałam sie Was i wybrałam inne uchwyty, ale jestem mega zadowolona bo ślicznie wyglądają i okazało się, że gdybym wybrała te dłuższe to by mi obijały szafę stojącą - czego praktycznie nie dało się przewidzieć wcześniej zdjeć nie mam na razie.

Gold ta na dole tez mam cała w płytkach ale niestety nie mamy juz tyle kasy na górna. tym bardziej, że zdecydowalismy, ze schody musza być zrobione wpierwszej kolejnosci, więc na lazienke juz duzo kasy nie zostanie, wiec trzeba cos wykombinowac

ciesze sie, ze z kuchni jestes zadowolona i ze wybor uchwytów okazal sie trafny. oczywiscie juz chyba nie musze przypominac, ze nie moge sie doczekac zdjec

a mamy juz komentowac nie bede

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
nam wczoraj teściowa jak przyjechali po szwagra zamiast wracać pociągiem to jechali po niego 80km daje mi siatkę tam dwa jogurty 2 kefiry i 5 serków topionych takich dużych i hasło do mnie że trochę nabiału nam przywiozła już chciałam jej powiedzieć że TŻ to mięsożerny a nie nabiałożerny ale ugryzłam się w język tak samo jak pow że mógł szwagier wracać pociągiem bo już prawie 17 lat i kawał chłopa przeszło 190cm wzrostu to nic mu się nie stanie da rade to ona że dwóch synów miała jeden poszedł w świat tylko jeden jej został i jakby mu się coś stało a ja normalnie zonk myślałam że się przewrócę z krzesła
troskliwa ta Twoja tesciowa

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
W ogóle to dzisiaj naszło mnie na refleksje... po tym jak przeczytałam o sobotnim wypadku u nas w okolicy... gdzie zginęła 19-letnia dziewczyna będąca pasażerem... samochód, którym jechała (jako pasażer) został uderzony przez samochód, którego kierowcą był pijany mężczyzna...
Nie wyobrażam sobie co czuje w takich chwilach rodzinach... i zaczynam cieszyć się życiem i tym co mam.
mnie tez czasem taka nachodzi

Ale u mnie dziś męcząca pogoda... a ja musze sie uczyc, bo w piatek koncowy egzamin ale jak zwykle mam 1000 innych zajec

dziewczyny potrzebuje sprawdzony przepis na pyszna zupke ogórkowa
Stary 2011-06-14, 15:35   #1044
*Agatek*
Zakorzenienie

gold-fish przykre to jest, jak opisujesz zachowania swojej mamy...
Ja strasznie tęsknię, za matką, którą była jakieś 8-9 lat temu, kiedy nie piła... teraz, mimo, że potrafiłam wyzwać od najorszych i nie widząc jej, to tęsknię za rozmowami i obiadami... ale jak tam już jestem, patrzę na jej twarz, to płakać mi się chce, że doprowadzili siebie do takiego stanu, twarz przepita, wygląda strasznie... ale mimo to kocham ją i tęsknię bo miałam w niej wsparcie... a teraz... alkohol zrobił swoje i jest strasznie

neska na kiedy masz termin? i w którym tygodniu jesteś? bo nie napisałaś napisałaś

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 15:44   #1045
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc
Agatku bo ja tak tutaj oostatnio pobieżnie czytam wiec moze przeoczyłam Twoje pytanie przepraszam
dzisiaj zaczynamy 10 tydzień z fasolką PTP wg ostatniej miesiączki 16.01. za tydzień mamy kolejną wizytę
a Ty jak się czujesz?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 15:53   #1046
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc
Agatku bo ja tak tutaj oostatnio pobieżnie czytam wiec moze przeoczyłam Twoje pytanie przepraszam
dzisiaj zaczynamy 10 tydzień z fasolką PTP wg ostatniej miesiączki 16.01. za tydzień mamy kolejną wizytę
a Ty jak się czujesz?
Wybaczam
kurka fajnie u mnie wychodzi ze zdjęcia usg tp na 15.01 czyli będziemy rodzić w tym samym miesiącu (mam nadzieję )

Ja to się byle jak czuję, non stop mi niedobrze po jedzeniu... czuję się jakbym kamlot zjadła i bolą mnie tak jakby ściany brzucha czy co, ale nie jest to taki ból, że muszę brać tabletkę, no ale niemiłe uczucie

Stary 2011-06-14, 15:56   #1047
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Agatku jak masz ochotę to zappraszam do mamuś styczniowo-lutowych
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527252&page=52

ja odpukac nie mam mdłosci....teraz za to mogę spać 24h na dobę
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 16:30   #1048
*Agatek*
Zakorzenienie

neska jeszcze nie chcę dołączać, bo się boję... moja ciąża jest cały czas zagrożona, więc różnie to się może skończyć Ale dziękuję za info

Wizytę mam w czwartek o 8.45

Stary 2011-06-14, 16:50   #1049
india83
Zakorzenienie

no i znowu opijam sie koktajlem truskawkowym mniam....... uwielbiam
Stary 2011-06-14, 16:51   #1050
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości