|
|
#961 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:| zawsze próbują się wykręcić i sprawić tak abyśmy to my czuły się winne. Nie potrafią przyznać się do błędu, do słabości. Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-06-15 o 10:37 |
|
|
|
|
#964 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie przyznają się, bo nie ma takiej potrzeby - i tak im wszystko wybaczamy. pogrozimy paluszkiem, pofoszymy się, a potem i tak dajemy buzi. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- A Ty dalej się wzruszasz i wierzysz w wyznania po pijaku albo po innych używkach. To może weź kredyt, zainwestuj w jakąś gorzelnię, albo chociaż kup jakiś duży browar, podłącz mu żyły do boskiego trunku i będziesz miała jego love 24/7. Pod warunkiem, że nie będzie kolegów, których chciałby zaprosić na imprezę do was. I tak, też kiedyś byłam taka głupia. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Mania...koleś ewidentnie wali na dwa fronty.
|
|
|
#965 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest tragedia, trzy lata siedziałam w łatwce z gitarzystą, który był moim naprawdę bardzo bliskim kolegą (bo kontakty nam się rozluźniły) i uwierzcie, jego dziewczyna musi mieć stalowe nerwy kiedy przez 6 godzin może gadać o muzyce i gitarze ![]() Ja zawsze mówię, że nigdy więcej muzyków, a najchętniej bym wróciła do tego jednego ![]() Cytat:
![]() Mam, ale się wstydzę, bo wypluwam tam całą moją żałość duszy , a wszystkie inne obrazki które mi się podobają zapisuje na kompie Cytat:
|
|||
|
|
|
#966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy to dziwne? że mimo, że cię zostawia to martwi się o ciebie? To chyba raczej świadczy o dojrzałości, przecież jak dwoje bardzo bliskich ludzi ma nagle odwrócić się do siebie plecami i udawać że ten drugi/druga nie istnieje. Edytowane przez bigmouth Czas edycji: 2011-06-15 o 11:09 |
|
|
|
|
#967 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie, to nie jest dziwne. Natomiast nie raz, nie dwa i nie milion osoby porzucone i kombinujące jakby tu wrócić, chciały wziąć eks na litość.
Nie dziw się takiej a nie innej reakcji wizażanek, skoro sama najpierw opisałaś krew w żyłach mrożącą sytuację, a potem dodałaś, że chyba już do Ciebie nie wróci. Czyli dałaś nam do zrozumienia, że przeszło Ci przez głowę, że skoro dalej jest dla Ciebie oparciem, to może jednak jest szansa... "i smuci mnie to bo chyba i tak nie chcę być ze mną.. " ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Mój eks ma ostatnio sporo problemów, przez kilka dobrych lat byłam jedyną mu bliską osobą - nie poprosił mnie o pomoc, o wsparcie. Ba, odrzucił moją propozycję pomocy. Zabolało, wiem że jego boli potwornie, ale bardzo go za to szanuje. Bo przyjaźń w momencie kiedy ktoś jeszcze coś czuje, jest po prostu niemożliwa.
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2011-06-15 o 11:16 |
|
|
|
#968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#969 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#970 |
|
Rozeznanie
|
a tak wogóle to mam pytanie z całkiem innej beczki, mam nadzieję ,ze mi wybaczycie
a więc wczoraj wysłałam swoją aplikację pod ofertę pracy (swoją drogą wyglądał dość przyzwoicie) zadzwonili do mnie i zaprosili na rozmowę kwalifikacyjną na dziś!!! zaczęłam szperać po necie żeby czegoś więcej się dowiedzieć o tej firmie. okazało się, że nie mają swojej strony, nawet przez numer telefony nie znalazłam tej firmy. wkoncu trafiłam na forum gdzie wypowiadało się kilka osób, że ta firma to ściema, formułują atrakcyjne oferty pracy a potem okazuje się, że zostałeś akwizytorem i biegasz od 10 do 22 po klatkach wciskając ludzim internet. nie nadaję się do takiej pracy i chyba nie pójdę na tą rozmowę, zwłaszcza że mam kupe nauki i nie chce tracić czasu no coś co i tak nie dojdzie do skutku, tylko że nie wiem czy tam zadzwonić i powiedzieć ze nie przyjdę czy poprostu olać sprawę. może macie jakieś doświadczenia? jeszcze raz sorry, mam nadzieję ze nie dostanę "nagany"
|
|
|
|
#971 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#973 |
|
po drugiej stronie szafy
|
post 959, na poprzedniej stronie - wiadomo, nie każdy by to potraktował jak zdradę...ale później bigmouth pisała, że już wcześniej dawała chłopakowi powody do obaw...
|
|
#974 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#975 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#976 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To dopiero 3 dzień, więc to chyba zrozumiałe, że myślę jeszcze trochę inaczej niż Wy. Cytat:
Czyli można to uznać za zdradę? w sensie emocjonalnym pewnie tak, chociaż między mną a tamtym nic się nie wydarzało.. |
||
|
|
|
#977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba tak zrobię |
|
|
|
|
#978 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Po prostu chcę Ci napisać, że komu jak komu, ale nam kitu wciskać nie musisz. Po to jest ten wątek, żeby pisać co nam naprawdę w duszy gra...tutaj siedzą dziewczyny, które przeżywają albo przeżywały to co Ty...temu służymy dobrą radą, głaskaniem, swoim doświadczeniem, kopniakiem, kubłem zimnej wody i tak dalej. Cierpisz, masz nadzieję, przeżywasz - wiemy, znamy to. Robisz głupoty - też to znamy. Nie musisz tego ukrywać, natomiast musisz liczyć się z tym, że tak jak wiele z nas Cię przytuli, tak wiele bezlitośnie obnaży Twoje błędy i ciężko Ci będzie się wybronić Czemu? Bo my się chciałyśmy kiedyś bronić identycznie, znamy te klimaty ![]() Cytat:
Dla mnie to co zrobiłaś byłoby dużym ciosem. Spróbuj odwrócić sytuację - znajdujesz u swojego faceta takie słowa, jakie on znalazł u Ciebie. Co czujesz? ...no właśnie. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#979 |
|
Rozeznanie
|
chyba sprawa sama się rozwiązała bo nikt nie odbiera
Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-06-15 o 12:08 |
|
|
|
#980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam sprzeczne myśli, bo czasem wydaje mi się, że dobrze, że się tak stało (skoro myślałam o innym), a czasem że zupełnie nie poradzę sobie bez niego i że było przecież dobrze między nami i tak dalej.. Jakbym znalazła u swojego faceta takie słowa, to pewnie zachowałabym się dużo gorzej niż on. Możliwe, że nie chciałabym go znać. Tym bardziej widzę jaki on jest świetny, skoro nie skreśla mnie ze swojego życia. |
|
|
|
|
#981 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to muszę wbić sobie do głowy ![]() Cytat:
Pisałam, przeprosiłam chciałam mu pokazać jak bardzo mi na nim zależy (często narzekał że nie pokazuje mu jak mi zależy ) ale naprawdę wcale tego nie chciał. On mnie olewał zachowywał się jak typowy cham, a ja co?! zaślepiona pisałam dalej zamiast od razu dziada kopnąć w tyłek! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a jeśli już takich nie ma?
Edytowane przez zielonejabluszko Czas edycji: 2011-06-15 o 12:21 |
||||||
|
|
|
#982 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Potrzebowałaś adrenaliny, świadomości że się komuś podobasz, że ktoś się Tobie podoba, że ktoś po prostu na Ciebie leci - skąd się to wzięło? Cudowny chłopak, cudowny przyjaciel, wspaniały związek - nie sądzę, że jesteś głupią niunią, której się przygód zachciało mimo tego, że miałaś WSZYSTKO. Cytat:
Tylko teraz pytanie, czego Ty tak naprawdę chcesz...żeby wrócił, ok, ale czy nie chcesz tego przypadkiem dlatego, że męczą Cię wyrzuty sumienia, że to Ty jesteś ta zła? Czy naprawdę chciałabyś wrócić do tego, co było? Czy jesteś w stanie obiecać sobie, że nigdy już Twoja myśl nie pobiegnie w stronę innego mężczyzny? Musisz to dobrze przemyśleć, żeby nie wyszła z tego walka, która okaże się reanimacją śmierdzącego już trupa. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- To i tak nie oznacza, że mamy się łapać za byle ochłap.
|
|
|
#983 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Nadrabiam...
A ja omijałam, omijałam, aż na takim poznałam Słodziaka ![]() Bo mało zrozumiale się wyrażamy. Cytat:
Eks ma taką krótką rudą obecnie, w dłuższych nie robiła żadnego wrażenia ![]() Cytat:
Coś na zasadzie "pokaż mi swoją gitarę, a powiem ci, kim jesteś".Cytat:
Cytat:
Czy jak otwierasz lodówkę, to nie widzisz Krakowa? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#984 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo w lewym dolnym rogu ciała (okolice miednicy) albo na łopatce ![]() I wybrałam już co chcę tą rusałkę którą wczoraj wrzuciłam ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
ale chce i się uparłam i zrobię sobie coś dla siebie ![]() Kolaż, zapalony fascynat siatkówki(pracował jako sprzątający), facet,który robił meble, menadżer zagranicą.... Aktualnie ...urzędas
|
|
#985 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama grałam w piłkę 12 lat... Mi mógłby się trafić taki a'la Fabio Cannavaro ! ![]() yhhhh ja dwóch zawodowych piłkarzy. Student politechniki... |
|
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
Boję się reakcji mojej mamy :P
Na dole jeszcze jakoś zakamufluję bielizną a na łopatce będzie trudniej
|
#988 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Tatuaże na frontowym dole, że tak się wyrażę, mogą sprawić duży problem w ciąży, weź to pod uwagę. jak chcesz ukryć pod bielizną, to zastanów się nad pośladkiem, albo nad biodrem, może lędźwie, ale front odradzam.
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
podczytuje was ale nie mam tak duzo czasu zeby pisac i nadrabiac was dokładnie. U mnie zadnego przełomu... zadzwonil, zeby pogadac tak sobie poprosilam go zeby znalazl czas i podjal ostateczna dojrzałą decyzje. Choc gdzies w srodku i tak czuje, ze nic z tego nie bedzie chyba za bardzo ise oddalilismy.Drugi chlopak sie stara ale nic to na mnie nie dziala.... Syllvia89- przykro mi, ja tez czuje sie jakbym tylko ja sie starala i w zamian dostaje tylko krzyki i brak odzywania sie.... |
|
|
|
#990 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Bo kochasz? A siebie kochasz? Albo chociaż lubisz?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

jesli nie tylko ja mam takie dramatyczne doswiadczenia, ale takze wy, to ja sie boje co bedzie dalej, ale w sumie ja chce znowu muzyka, tylko mowie- nie wiem w jakim stopniu jest on muzykiem.
To jest tragedia, trzy lata siedziałam w łatwce z gitarzystą, który był moim naprawdę bardzo bliskim kolegą (bo kontakty nam się rozluźniły) i uwierzcie, jego dziewczyna musi mieć stalowe nerwy kiedy przez 6 godzin może gadać o muzyce i gitarze 

, a wszystkie inne obrazki które mi się podobają zapisuje na kompie 

) ale naprawdę wcale tego nie chciał.