|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Oj, ale jego się szybko odechciewa- tak szybko, jak się zachciewa- piszę o sobie
Piękne buty księżycowe- strasznie lubię takie cieniowania Cytat:
![]() Ale oczywiście wiem, jak się zachować i śmieję się tylko po francusku
|
|
#2282 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryks mi smsowo marudzi,że za duzo piszemy,więc Mu tutaj odpiszę,żeby miał co czytać
![]() A więc kremu gratuluję,na Rotmankę zapraszam,ale masz wpaść w miłym nastroju,a nie pod✂✂✂✂iony na mnie a temat samobójców sam zacząłeś,ja tylko to pociągnęłam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
teraz musze tylko garnitur kupić Miałem iść w gajerku w kolorze ecru... A teraz będę musiał kupić
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2284 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mogę Ci sprzedać za 150 zł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2286 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a właśnie.... jesy używka Kingdom... ale nie znom , trzaby w ciemno to co, brać ![]() Winter sieu nie odzywa.....
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jak długo? moze być mimo wszystko zdatnie i przyjemnie - bo brat nie matkuje i nie zawraca gitarrry - wie co i jak i kiedy, em aj rajt? brata nie mam ale takich bratów znam ( nie braciszków Cytat:
ale to akurat tego jednak nie kojarzę - coś jednak było na tę nutkę, vide cheć przejrzenia notatek Cytat:
dzięki - cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną - a ostatnio się chyba skończyła ![]() |
|||
|
|
|
#2291 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w sumie się śmiej Zawsze lepiej śmiać niż płakać dobrnoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-16 o 23:26 |
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2296 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I nawet nie wiem,czy im sie podoba
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Win - masz otwarty strzał - masz ją na muszce
![]() wystarczy ze powiesz magiczne słowa i będziecie kwita BRAĆ Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-16 o 23:28 |
|
|
|
#2300 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na dnie to ja już jestem
Ja chcę tylko wąchnąć,żeby stwierdzić,że wcale nie potrzebuję Bierz
|
|
|
#2301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zara przyjdzie Gry i napisze że piękny i że brać... ja to już wieeem...
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kingdoma nie znaju ja ale moze napsiz PEwu serio do dziefszyn - konsultnij to - a zreszta - możesz po szalonemu - świat się nie zawali - się odsprzeda - myślę że spokojnie ale ze mnie diabeł |
|
|
|
|
#2304 | ||||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Nie chlastaj, ja cię kcę na CP spotkac Cytat:
![]() Tak, to pachnący wątek plotkowy ![]() Cytat:
![]() I nie gadaj gupot ![]()
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale za to znowu zdałam teoretyczny. Trzeci raz Czemu to to ma ważność pół roku ![]() Heh, moje koleżanki twierdzą, że jak komuś się zwraca to jest to podejrzane Bosz co za dzień... Widziałam jak samochód potrącił motocyklistę, facet fiknął koziołka kilka metrów nad ziemią, na szczęście okazało się, że przytomny, oddychający i z czuciem wszędzie, więc mam nadzieję, że będzie oki. Ale wyglądało koszmarnie...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||||
|
|
|
#2306 | |
|
Nindżopesz
|
Ja nie lubię bobu
![]() Cytat:
Idę spać bo jutro od rana sprzątanie
|
|
|
|
|
#2307 | ||||||||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27555025]W takim razie Ty dostałbyś wino owocowe o nazwie Agent I[/quote]
Wieki całe nie piłem taniego wina (a już na pewno od zeszłego sierpnia) ![]() Obawiam się, że tylko byśmy drzwi uszkodzili [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27555975]A można malibu z mleczkiem kokosowym, podwójne?[/QUOTE] Lucho, no ja Cię proszę... teraz żeś zaiebał tekstem Cytat:
Cytat:
Tam się miłości nie uprawia, tam się pieprzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No chyba, że Plan B nadal aktualny, czyli "A to jest właśnie, Kochanie, ten mój kolega gej" ![]() Cytat:
Jesteś suuuaaaa! --- No tak, tak mi zacytowało, że połowy nie ma ![]() Trzymam za Vesenkę w samochodzie oznaczonym wielką Lką
|
||||||||
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale kurde po co robić taki wydatek w takim razie - nie wierzę ze ktoś lubi pozbywać sie w ten sposób 20.000 a to i tak jest nic bo teraz moja droga Redziu 20.000 to na łebka idzie, hah - także mielita szczęscie i rozum na karku Tru - wpsółczuję - strasznie - nie wiem jak Ty masz ale ze mną obrazki zostają bardzo dłuuugo pod kopułą - moze fakt że nie skończyło się tragedią jakos to usunie z pamięci - mojego chłopaka tez przekoziołkowało kiedyś wstał oczepał się - może tak się to skończyło - mysl o swoich sprawach szybciej sie zatrze
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-16 o 23:46 |
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

teraz musze tylko garnitur kupić
Miałem iść w gajerku w kolorze ecru... A teraz będę musiał kupić
sprzątnęłaś mi z przed nosa
Ja 2 tyg temu się spisałam 

na jak długo? moze być mimo wszystko zdatnie i przyjemnie - bo brat nie matkuje i nie zawraca gitarrry - wie co i jak i kiedy, em aj rajt? brata nie mam ale takich bratów znam ( nie braciszków 

No chyba, że Plan B nadal aktualny, czyli "A to jest właśnie, Kochanie, ten mój kolega gej"
za Vesenkę w samochodzie oznaczonym wielką Lką