|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Dlatego ja nie chciałam sukni z trenem właśnie przez taki kaczy kuper
#4682 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Vesna Nawet tak nie myśl
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Tak sobie na all oglądam, nawet ładne te 3 pierwsze suknie, ale kurka jakoś wierzyć mi się nie chce, że za 7 stów dostanę suknie z dobrego gatunku koronek. Bo jednak w takich sukniach ta koronka jest najważniejsza. http://allegro.pl/suknie-slubne-wese...656122845.html
#4684 | ||
Zakorzenienie
|
piękna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
obiad ugotowałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Bo w salonie powinni zrobić dobre mocowania do trenu,a nie dwa czy trzy guziczki. No i trzeba go umiejętnie złożyć
![]() Za 7 stów nie spodziewałabym się dobrej jakości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
A wśród tych są dwie, które mam na oku
http://allegro.pl/sliczne-suknie-slu...656123904.html nawet używanej za ta cenę nie kupię...
#4687 |
Zakorzenienie
|
Gloria ma tren ale jest podpinany pod spód sukni i nie ma efektu kaczego koopra, taki mi Pani tłumaczyła jak mierzyłam Giselle
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
Vesna kończ już pracę i zmykaj do salonu!!!!!!
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
Ale masz chuć na oglądanie sukni
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Dziewczyny zróbcie coś ze mną. Już chcę do domu, a czas mi się dzisiaj tak niemiłosiernie wlecze... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz dużo osób w pracy w Twoim pomieszczeniu??Jeśli tak to zagrajcie w skojarzenia, albo coś śmiesznego ![]()
![]() |
#4692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
To współczuję!!!!!!!!
A mnie dzisiaj nosi, na tyłku nie umiem usiedzieć, niecierpliwa jestem strasznie i z tego wszystkiego wpierniczam co popadnie. Jak można na śniadanie zjeść 3 ciacha z galaretką i pół mega paki chipsów ![]() ![]() ![]()
#4694 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Nie byłam na wątku chyba z tydzień i wybaczcie, ale nie dam rady nadrobić tych prawie 20 stron ![]() ![]() Rzadko zaglądałam do Was, bo przyjechała moja Kochana Mama (na co dzień pracuje 400km od mojego miasta zamieszkania) i niezbyt często się widzimy, więc gdy przyjedzie to staram się z nią spędzać każdą wolną chwilę. A i tak jej skrócili urlop, miała być cały tydzień, czyli do poniedziałku przynajmniej, a musiała już dzisiaj z samego rana wracać... ![]() ![]() W każdym razie, wybrałyśmy się kilka dni temu na zakupki - Mama postanowiła wyposażyć mi trochę przyszłą kuchnię ![]() ![]() ![]() A dzisiaj jedziemy po południu z TŻtem do Leroya na kolejne i chyba ostatnie większe zakupy przed przeprowadzką - kupujemy żyrandole/oświetlenie do sypialni i do kuchni, lampki do sypialni, lustro i grzejnik do łazienki oraz mnóstwo jakichś innych drobnych pierdółek do wykończenia, w sumie na liście mamy chyba ze 20 pozycji... ![]() Witam wszystkie nowe PMki, które do nas ostatnio dołączyły ![]() ![]() ![]() ![]() Ja w ten weekend przygotowuję się do obrony, trzymajcie więc proszę kciuki w poniedziałek około 13.00. Może jeszcze uda mi się coś napisać w tej części wątku, a jak nie to... do zobaczenia w 6. odsłonie naszych pogaduszek! ![]()
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Takie jedzeniowe napady to dla mnie żadna nowość. Też tak mam, jak mnie nosi, a nosi często, bo ja jakaś nadaktywna jestem
![]() No i... biedne ziemniaki... Nie rób im krzywdy ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale fajny prezent mama Wam zrobiła, że zafundowała Wam rzeczy do kuchni ![]() ![]() Ale jestem wściekła ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Tenebrosa
![]() Tusia czosnek, czosnek i jeszcze raz czosnek. Z resztą ponoć czosnek wampiry przegania, to i Twoja gorączkę przepędzi!!! A kysz, a kysz!!!!!!! A ziemniaczki, no cóż, mają gorącą kąpiel w garnku, no i oskalpowałam je ![]()
#4698 |
Zakorzenienie
|
Tusia,
Na kaszel najlepsza jest mikstura z apteki,mogę Ci napisac skład. Tylko już za późno bo zanim Ci zrobią,a po 1 dniu raczej efektów nie da. Trzeba było wcześniej mówić,że ledwo zyjesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I podzielam zdanie odnośnie czosnku. Na choróbska działa idealnie. Jeszcze proponuje pić herbatkę z lipy z miodkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() margida kiciuś słodki ![]() monia suknia śliczna, modelka charakterystyczna, chyba pozowała we wszystkich sukniach jednego projektanta, albo mi się już miesza
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozniej pamietm jak TZ nawet ją pokazywałam i bardzo mu się spodbała, ale jak zobaczył ile kosztuje to zaniemówił :P Wszak tania nie była. I wiem że też znalazłam właśnie w josephine te Glorię, nawet nie wiem czy nie przed vesną, no ale btw nie ważne i bardzo mi się podoba.. tylko w tej gisselii, czy jak się zwala nie pamietam, strasznie licha ta falbanka i materiał był... mam nadzieje że w Glori będzie lepszy.. Kurcze nie moge się doczekać tych zdjęć!!! ![]() ![]()
![]() |
#4702 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tenebrosko dasz czadu na tej obronie ![]() ![]() Dziewczynki, ponieważ nie mam na jutro specjalnych planów (rano odpoczynek po latynoskich pląsach i oczywiście relacja Vesny z przymiarki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A TERAZ NIEPRZYJEMNE INFO! Otóż pracka, którą sobie upatrzyłam... to jakaś ściema :| Oferta pojawiła się wczoraj na stronce tak koło godziny 13-14, nie mogłam wczoraj zadzwonić (prosili o telefony w godzinach 9-17) no więc dziś od tej 9 wydzwaniałam. Zadzwoniłam chyba z 10 razy i za każdym razem albo po paru sygnałach włączała się poczta głosowa, albo od razu po wykręceniu numeru - przychodził sms bym zadzwoniła teraz bo użytkownik skończył rozmowę i znów to pierwsze - sygnały i poczta... :/ No jakieś jaja sobie zrobili. A była to oferta pracy biurowej (wystawianie faktur oraz paragonów, obsługa zamówień składanych przez klientów, składanie zamówień u dostawców, wypełnianie bieżącej dokumentacji w firmie) w firmie produkującej sprzęt rehabilitacyjny... Oferowali umowę o pracę, własny pokój i pensję 1400zł netto + premie - no praca w sam raz dla mnie, bo wymagali tylko umiejętności organizowania własnej pracy i czasu oraz dokładności i skrupulatności w weryfikowaniu własnej pracy = wpisałam się idealnie w ten opis ![]() Kurczę, a taka byłam tym podjarana... ![]() Odezwali się do mnie tylko z salonu kosmetycznego (praca na recepcji - szukam stałej pracy biurowej, ale na początek dobre i to), zaprosili mnie na rozmowę, ale dopiero w tymże zaproszeniu wyjaśnili, że w etat wliczają się też 2-3 soboty w miesiącu... no bez przesady ![]() Mam doła... ![]()
![]() |
#4703 | ||||
Podróżniczka
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() piękna ![]() Cytat:
![]() A teraz uwaga, uwaga dziewczyny!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-06-17 o 14:11 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
Kurczaczki Sztuczko a tak się cieszyłaś, że się coś z tego urodzi. Aż mi się przykro zrobiło.
![]() Strasznie mnie wkurzaja takie ogłoszenia na pokaz. Przechodziłam przez to z TZem jak on szukał pracy ![]() A na tej recepcji to ich pogięło z tymi 3ma sobotami w miesiącu ![]() Czy teraz wszędzie myślą, że znajdą murzyna do czarnej roboty ![]() Mam nadzieję, że w miarę szybko Ci się z pracką ułoży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ta praca co tak za nią sikałam ![]() Nie-dzięki Kochana ![]() EDIT: magdziaS ![]()
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-06-17 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Sztuczka ojoj ale się porobiło, kurcze szkoda, bo Twój opis pracy wyglądał bardzo ciekawie. Znam ten ból, że wystawiają ogłoszenia, ja latam z CV, a później się okazuje, że nieaktualne, bo już kogoś mają, a oferta na necie jeszcze przez miesiąc ważna
![]() A ta druga [raca- no cóż, też weekendy chciałabym mieć wolne. MagdziaS no to czekam na focie. Tak mnie korcicie tymi przymiarkami... ale obiecałam sobie, że pójdę dopiero jak pracę mgr złoże w dziekanacie, 1 lipca dopiero moja promotorka będzie na uczelni, więc tylko wtedy dostanę podpis na pracy. A później tylko wio do dziekanatu. Jamee ![]() ![]() Znalazłam na YT taniec do mojej najukochańszej piosenki. Kurcze nawet im to ładnie wyszło. Więc można!!! http://www.youtube.com/watch?v=8sydYFct094
![]() ![]() Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2011-06-17 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
sztuczko niestety u to jest u nas z pracą. Tak wszystko pięknie opisane w ogłoszeniu a jak przyjdzie co do czego to się okazuje wielką ściemą.
Ja właśnie wróciłam do domku i będę uczyć się i czekać na relacje vesny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.